دانلود مقاله تفاوت YAHOO و OGLE

Word 190 KB 18095 21
مشخص نشده مشخص نشده کامپیوتر - IT
قیمت قدیم:۱۶,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۲,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • تفاوت پست الکترونیک Yahoo و GMail

    تفاوت بین پست الکترونیک yahoo وgmail
    به گزارش بخش خبر سایت اخبار فن آوری اطلاعات ایران، از خبرگزاری سلام، کارشناسان این موسسه معتقدند که تغییر آدرسهای ایمیل، فرایندی وقت گیر و ملال آور است و باعث می شود که مکاتبه کنندگان با یک فرد هم گیج و سردرگم شوند.

    این موسسه همچنین به شرکتهای ارائه دهنده خدمات ایمیل پیشنهاد می کند که ظرفیت فضای سرویسهای پستی خود را به ویژه در مورد کاربران خانگی و صاحبان مشاغل کوچک ارتقاء دهند، چون در غیر اینصورت نمی توان مانع تغییر آدرسهای پستی افراد شد.



    کارشناسان این موسسه همچنین معتقدند که با افزایش فضای پست الکترونیک سرویسهای رایگان ایمیل می توان انتظار داشت که این وسیله ارتباطی محبوبیت بیشتری نسبت به سرویسهای ارسالی پیام یا مسنجر کسب کنند.

    محققان RadiCati براین باورند که Gmail یک تهدید جدی برای سرویسهای رایگان پست الکترونیک است، زیرا از ابزار جستجوی خلاقانه ای برخوردار بوده و فضای آن نیز 1000 مگابایت است.

    البته این موسسه همچنین معتقد است که یاهو به سرعت به چالشهای ایجاد شده از سوی گوگل پاسخ داده و ظرفیت سرویس پستی خود را به سرعت به 100مگابایت رسانده است.

    با توجه به اینکه Gmail هنوز در مرحله آزمایشی یا بتا به سر برده و تمامی افراد نمی توانند از آن بهره ببرند، یاهو موفق شده با سرعت عمل خود مانع از مهاجرت کابران خود به Gmail شود.

    کارشناسان RadiCatiهمچنین معتقدند از آنجا که حجم فضای پستی دیگر عامل مهمی برای تعیین سرویس پستی از سوی کاربران وب محسوب نمی شود، شرکت های ارائه دهنده خدمات ایمیل به ایجاد قابلیتهای دیگری در سرویسهای خود بپردازند.

    قابلیت هایی که عبارتند از: افزایش کارآیی خدمات پست الکترونیک، بالابردن سرعت آن و دیگر خدمات جانبی خلاقانه مانند جستجو در نامه ها که توجه کاربران را به خود جلب کند.

    بر طبق همین گزارش سرویس پستی یاهو، پس از تغییرات جدیدی دارای قابلیتهایی است که آن را در رتبه ای بالاتر از Gmail قرار می دهد.

    این قابلیت ها عبارتند از مدیریت آدرسهای پستی و یک تقویم بر ای هماهنگ کردن برنامه های خود.



    ایمیل یاهو که بسیار پرسابقه تر از Gmail است دارای سرویسهای ضد هرزنامه و ضد ویروس بسیار قوی نیز است که با همکاری شرکت تورتون فراهم شده.

    یاهو همچنین به تفاوت نیازهای کاربران خود نیز توجه دارد و سرویسهای آن برای صاحبان مشاغل تجاری بزرگ، متوسط و کوچک و همچنین کاربران خانگی متفاوت است.

    نویسندگان گزارش موسسه RadiCati همچنین به این نکته اشاره می کنند که سرویس جدید پستی گوگل همراه با آگهی های گرافیکی ارائه می شود و این کار شاید به مذاق بسیاری از کابران اینترنت خوش نیاید.

    در ضمن فضای پستی یاهو و گوگل چندان معنادار نیست و بعید به نظر می رسد که هیچ کاربری در جهان بتواند به سادگی صد مگابایت فضای پستی را پر کند.

    لذا در پایان این پژوهش چنین نتیجه گیری شده که یاهو کماکان سرویس پستی مناسب تری برای کاربران است زیرا یاهو یک وب سایت شاداب و زنده است و علاوه بر سرویس پستی دارای خدمات متعدد دیگری مانند گروههای یاهو، امکانات کاریابی موسوم به Hot Jobs، بخشی برای خرید و فروش Online کالاو غیره می باشد.

    البته در پایان این گزارش تاکید شده که قابلیتهای جستجوی یاهو هنوز در حدی نیست که بتواند با گوگل رقابت کند.



    قابلیتهای مخصوص Google
    جستجوی تصاویر (بتا)
    جستجوی تصویر در Google با داشتن بیش از 250 میلیون تصویر قابل مشاهده در فهرست خود، جامعترین مجموعه در کل وب می باشد.برای استفاده از جستجوی تصویر به صفحه جستجوی پیشرفته و یا http://www.google.com/imghp?hl=fa بروید و عبارتی را در جعبه جستجوی تصویر وارد کنید و سپس دکمه جستجو را انتخاب کنید.در صفحه نتایج تصویر کوچک شده را انتخاب کنید تا روایت بزرگتری از تصویر و همچنین صفحه ای که تصویر در آن قرار دارد را مشاهده کنید.

    (یادداشت:برای دسترسی زبان انتخابی شما باید در صفحه قابلیتها انگلیسی انتخاب شده باشد.)

    تصاویری که توسط سرویس Google Image Search مشاهده می کنید ممکن است که کپی رایت داشته باشند.هرچند که شما می توانید آنها را از طریق سرویس ما بیابید و یا مشاهده کنید، ما به شما هیچ حقی نمی توانیم بدهیم جز حق مشاهده آنها از طریق وب.از اینرو اگر مایل به استفاده از هر یک از تصاویری هستید که به وسیله سرویس ما پیدا کرده اید ما به شما پیشنهاد می کنیم که با صاحب آن سایت برای اجازه استفاده از تصویر تماس بگیرید.


    اخطار:نتایجی که با این قابلیت مشاهده می کنید ممکن است شامل مطالب مربوط به بزرگسالان باشد.Google فاکتورهای خاصی را در نظر می گیرد برای اینکه مطمئن شود که آیا این تصویر به مورد جستجوی شما مربوط است یا خیر.

    از آنرو که این روشها کاملا بی اشتباه نیستند ممکن است در بین تصاویری که می بینید تصاویر نا مناسبی هم قرار گرفته باشد.

    برای اطلاعات بیشتر در مورد این قابلیت لطفا FAQ جستجوی تصویر را بخوانید.

    ترجمه صفحه Google سد زبان را با قابلیت ترجه جدیدی (بتا) شکسته است.

    با استفاده از قابلیت ترجمه با ماشین ،Google حالا به انگلیسی زبانان قابلیت استفاده از بسیاری از صفحات غیر انگلیسی را می دهد.

    اگر جستجوی شما نتایج غیر انگلیسی داشته باشد یک لینک به صفحه ترجمه شده انگلیسی آن در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

    اگر می خواهید چکیده و عنوان اسناد یافته شده برای جست وجوی شمابه انگلیسی ترجمه شوند، گزینه ی ترجمه درصفحه ی تنظیمهارا فعال کنید.

    با این کار گوگل به صورت خودکار چکیده وعنوان سندهای یافته شده را به انگلیسی ترجمه خواهد کرد.

    برای اطلاعات بیشتر در مورد این قابلیت لطفا FAQ ترجمهرا بخوانید.

    فایلهای PDF را پیدا کن.

    فهرست سندهایی که گوگل برای پرسش شما می یابد، اکنون فایلهای PDF.را نیز دربرمی گیرد.

    نوشتار این فایلها به هر زبان و خطی که باشد، بدون وابستگی به سیستم عامل، مرورگر و فونت، به صورت کامل در نرم افزار ادوبی آکروبات نمایش داده می شود.

    گرچه اینگونه فایلها به اندازه ی سندهای HTML رایج نیستند، اغلب اطلاعات ارزشمندی رادربردارند که در دیگر سندها یافت نمی شود.

    برای این که مشخص شود کدام یافته به صورت یک فایل PDF.

    عرضه شده است، واژه [PDF] به رنگ آبی روبروی عنوان سند درج می شود.به این ترتیب خواهید دانست که برای نمایش این سند، نرم افزار Adobe Acrobat Reader اجرا می شود.

    روی پیوند عنوان سند کلیک کنید تا به فایل PDF.

    دست یابید.

    (اگر نرم افزار آکروبات در رایانه ی شما نصب نباشد، به صورت خودکار به سایت دریافت رایگان این نرم افزار هدایت خواهید شد) در مورد فایلهای PDF.

    پیوند آشنای"Cached" جای خود را به "نسخه ی متنی" می دهد.

    نسخه ی متنی رونوشتی از سند پی دی اف است که همه ی اطلاعات صفحه آرایی آن حذف شده است.

    اگر نمی خواهید سندهای PDF.

    در فهرست یافته های پرسش شما ارایه شوند، کافیست دستور filetype:pdf- را در کنار پرسش خود درون پنجره ی جست وجو درج فرمایید.

    پیوندهای ازپیش ذخیره شده گوگل از هر صفحه یک عکس ذخیره میکند تا براى زمانى که صفحه اصلى اگر موجود نبود نسخه پشتیبان داشته باشد.

    اگر شما برروى لینک Cached کلیکى کنید، صفحه اى را خواهید دید که ما آنرا ضمیمه کرده ایم.

    وقتى که صفحه cach شده نشان داده میشود، این صفحه داراى یک هدر در بالاى خود است که در آن قسمت نسخه cach شده را یادآور میکند.

    جاهایى که برجسته شده اند با عث میشوند تا شما قسمت مورد نظر خود را راحت تر پیدا کنید.

    لینک "ذﺨﻴﺭه شده" براى سایتهایى که ضمیمه نشده اند موجود نخواهد بود، و همینطور این لینک براى مالکینى که این لینک را نخواهند نیز موجود نخواهد بود.

    صفحات مشابه وقتى شما برروى Similar Pages براى دیدن نتیجه یک جستجو کلیک کنید، گوگل به صورت خودکار صفحات مربوط را براى رسیدن به نتیجه اکتشاف میکند.

    لینک "صفحات مشابه" استفاده هاى زیادى دارد.

    تگر شما محتوى سایت خاصى را در نظر دارید، ولى میخواهید که آن بیشتر خواسته هاى شما را براورده کند، این لینک میتواند سایتهاى مشابه بنسبت موضوع شما را نیز ارایه کند.

    گوگل صفحات متعددى را براى میلیونها صفخات وب پیدا میکند.

    البته چیزى که مهم است اینست که صفحه اى که با موضوع شما درخور باشد پیدا شود.

    براى مثال، گوگل ممکن است قادر به پیدا کردن صفحات مربوط به home page شخصى شما نباشد، اگر این صفحات حاوى اطلاعات مربوط به صفحه اصلى نباشند.

    کشف کنید که چه کسانى به شما لینک هستند بعضى کلمات، وقتى با یک دونقطه دنبال شوند، یک معناى ویژه اى را براى گوگل خواهند داشت.

    یکى از ىشترین کلمات براى گوگل عملگر :link است.

    پرسش link: به شما مقصد URL را نشان میدهد.

    براى مثال، link:www.google.com به شما تمام صفحاتى را که به گوگل لینک هستند را نشان میدهد.

    شما در مقابل این عملگر فقط میتوانید آدرس اینترنتى بنویسید نه موضوع جستجوى خود را.

    مثال: منحصر کردن به دامین بعضى از کلمات به همراه یک دونقطه برا گوگل معناى بخصوصى را دارند.

    یکى از این کلمات عملگر site: است.

    این کلمه به همرا آدرس دامین در جلوى آن باعث میشود تا جستجوى شما فقط در دامین یا سایت معین شده باشد.

    براى مثال، جهت جستجو یک خبر در گوگل، وارد کنید: مثال: یا شانس یا اقبال!!

    دکمه "I'm Feeling Lucky" شما را مستقیما به اولین صفحه وبى که گوگل براى چستجوى شما برگردانده است میبرد.

    در این حالت شما نتایج دیگر حاصل آمده از جستجوى خود را دیگر نمیبینید.

    این حالت معمولا در زمانى استفاده میشود که شما عجله داشته و فقط نتیجه بدست آمده براى شما مهم است.

    درباره ی yahoo Yahooدر حقیقت یک فضای رایگان در وب برای ذخیره سازی فایل های مختلف می باشد.

    این سایت به هر عضو 30مگا بایت فضای رایگان جهت ذخیره سازی فایلهایی از هر نوع را می دهد.البته این فضا بیشتر فایل گرافیکی، صوتی ،صفحات وب ، اسناد Microsoft Accecs ، برگه های Excel و دیگر فرمت های متداول را قبول میکند.

    ساخت ایمیل در یاهو براى ساخت ایمیل در یاهو اول به آدرس یاهو رفته www.yahoo.com بعد بر روى Mail کلیک کرده از پنجره ظاهر شده ، در قسمت Don't have a yahoo ID?

    تصویر:مثال.jpg گزینه sing in را بزنید تا پنجره ای مانند پنجره زیر باز شود در قسمت های شماره گذاری شده باید این مشخصات ها را وارد کنید و قسمت های که با ستاره مشخص شده حتماَ باید وارد شود .

    Create Your Yahoo!

    ID [[1 - نام خود را در این مکان وارد کنید یا هر اسمى که دوست دارید .

    مانند : mohammad]] توجه : نامى که در این مکان وارد میکنید ، براى فردى که برایش ایمیل میزنید فرستاده میشود .

    2 - نام خانوادگی خود را در این مکان وارد کنید یا هر اسمى که دوست دارید .

    مانند : yozpalang توجه : نام خانوادگی نیز مانند نام براى فردی که برایش ایمیل میزنید فرستاده میشود .

    3 - اگر در آسیا هستید باید yahoo Asia را انتخاب کنید اگر از کشورى دیگرهستید باید اون کشور را انتخاب کنید .

    4 - در این قسمت جنسیت خود را وارد میکنید براى آقایان male )) و براى خانم ها ( female) 5 - در این قسمت آى دى مورد نظرتان را وارد کنید 6 - در این قسمت کلمه عبور براى ورود به ایمیل از شما سوال میشود اگر این کلمه به دست هر کسى قرار بگیرد میتواند ایمیل را چک کند .

    7 - پسوردى که در بالا وارد کردید را دوباره در این قسمت بنویسید .

    If You forget Your Password 8 - در این قسمت یک سوال را انتخاب کرده ، براى وقتى که کلمه عبور را فراموش کردید و یا اگر شما را هک کردند میتوانید با این سوال ها ایمیلتان را از هکر پس بگیرید پس این سوال را به یاد بسپارید یا آن را یاداشت کنید .

    9 - در این قسمت سوالی که در بالا انتخاب کردید را جواب بدهید توجه داشته باشید که میتوانید جواب را جورى بدهید که اصلا ً به سوال هم ربطى نداشته باشد .

    10 - تاریخ تولد خود را به میلادی وارد کنید توجه کنید که باید سن شما از 18 بیشتر وارد شود اگر نه براى شما ایمیلى ساخته نمیشود .

    11 - کد پستى خود را وارد کنید ( لازم نیست کد پستی خود را به صورت حقیقی وارد کنید ، میتوانید هر عددى را وارد کنید اما اینم باید یاداشت کنید تا فراموش تان نشود ) .

    12 - اگر ایمیلى غیر از ، ایمیل در یاهو دارید در اینجا وارد کنید در غیر این صورت این قسمت را خالى بگذارید .

    13 - 14 - 15 - در این قسمت ها سوالاتی در باره شغل شما پرسیده میشود که نیازى به دقیق پاسخ گویى به آن نیست .

    16- کدى که در قسمت مستطیل نوشته شده را در این قسمت وارد کنید .

    17 - قوانین یاهو براى شما نوشته شده است که شما اگر ایمیل میخواهید چاره ای جز قبول کردن آن ندارید .

    18 - اگر موافقت کردید این دکمه را بزنید .

    19 - اگر موافقت نکردید این دکمه را بزنید .

    توجه کنید بعد از زدن دکمه I Agree اگر قسمتی را وارد نکنید یا اگر آى دى انتخاب کرده شما تکراری باشد آن قسمت ها به رنگ دیگرى نشان داده میشود .

    آى دى شما در صورت نداشتن مشکل اگر براى مثال در قسمت 5 pesarak1385 را وارد کرده باشید ایمیل شما میشود pesarak1385@yahoo.com در پایان سعی کنید تمام این مطالب که وارد کردید را در یک قسمت نگه دارید تا فراموش نکنید .

    براى ورود به ایمیل خود به قسمت www.Yahoo.com بعد بر روى Mail کلیک کرده از پنجره ظاهر شده در قسمت Yahoo ID آى دى خود بعد در قسمتPassword نیز کلمه عبور را وارد کنید بعد دکمه sign in یا دکمه Enter را بزنید .

    فرستادن ایمیل یا نامهدر Yahoo هنگامی که وارد ایمیل شدید در بالای ایمیل گزینه Compose را انتخاب کنید در صفحه ای که باز می شود در قسمت To: آدرس ایمیل فرد مورد نظر را وارد کنید در قسمت Subject موضوع را وارد کنید و در قسمت متن ، متن مورد نظر خود را وارد کنید سپس Send را کلیک کنید .

    براى چک کردن ایمیل : ایمیل های در یافت شده در قسمت Inbox یا Bulk قرار میگیرد ایمیل هاى که شما ارسال میکنید در sent و ایمیل های که پاک میکنید در Trash قرار میگیرد اگر شما ایمیلى دریافت کرده باشید به صورت زیر نشان میدهد براى مثال: Inbox 2 , Bulk 3 You have 5 unread messages قسمت بالا اگر یک ایمیل دریافت کرده باشید در یکی از Inbox و یا Bulk قرار میگیرد و عدد ۱ را روبه روی قسمتی که در آن ایمیل هست نشان میدهد اگر ایمیلی دریافت نکرده باشید ۰ را نشان میدهد براى چک کردن میتوانید روى Inbox و یا Bulk کلیک کنید .

    براى پاک کردن ایمیل ها : تیک کنار ایمیل را بزنید بعد دکمه Deleteرا بزنید در صورت تمایل براى این که کلا ً این ایمیل پاک شود هم در قسمتی که ایمیل وجود دارد هم قسمت Trash اگر شما ایمیل زده باشید باید در قسمت sent ‌رفته و تیک بزنید و آن را Delete کنید .

    چگونگی بازگرداندن رمز ایمیل ممکن است به دلایل مختلف رمز ایمیل شما از دست رفته باشد!

    منظور این نوشتار، فراموشی رمز نیست؛ هرچند روشی که برای به دست آوردن رمز پیشنهاد می شود، همان روش بازیابی رمز است.

    اگر در اثر بی توجهی، رمز ایمیل شما به طریقی به دست دیگران افتاد (مثلا از طریق هک نمودن) و فردی رمز ایمیل شما را تغییر داد، راه بازگرداندن آن چیست؟

    پیشنهاد من این است که در چنین مواقعی هم از امکان Forgot Password استفاده کنید!

    چون معمولا کسانی که ایمیل شما را هک کرده و پسوردتان را تغییر می دهند؛ با بقیه تنظیمات ایمیل کاری ندارند!

    در مورد تنظیمات ایمیل مقالاتی در تالار گفتگوی سایت میکرو رایانه وجود دارد.

    بنابراین با این پیشنهاد، سوالاتی که موقع ایجاد ایمیل (Sign up) از طرف سرویس دهنده ایمیل، مطرح می شود مهم خواهد بود.

    اگر شما این سوالات را دقیق پر نکرده اید و یا آنها را فراموش نموده اید، پیشنهاد می کنم تا دیر نشده، با آی دی خودتان وارد شده و آنها را تصحیح کنید.

    اهمیت ای میل دوم نگام Sign up، در اغلب سایت های سرویس دهنده ایمیل، مثل Yahoo ، Gmail یا Hotmail، سوالاتی از قبیل تاریخ تولد، کد پستی، کشور و یک سوال کوتاه و جواب کوتاه آن و نیز یک آدرس Email برای مواقع اضطراری از شما پرسیده می شود.

    جواب های این سوالات بسیار مهم هستند و لازم است آنها را همیشه به خاطر داشته باشید و یا آنها را جایی مطمئن یادداشت کنید، تا اگر کسی رمز شما را هک کرد، یا خودتان رمزتان را فراموش کردید، بتوانید از طریق آنها رمز خودتان را پس بگیرید و البته بعد رمز جدید باید بگذارید.

    در مرحله اول بسیاری از سرویس دهنده ها بدین صورت عمل می کنند که اگر ایمیل دومی تعیین کرده باشید رمزتان به آن ایمیل ارسال می شود.

    بنابراین، این ایمیل دوم مهم بوده و توصیه می کنم که اگر تاکنون ایمیل دومی معرفی نکرده اید اقدام به معرفی آن بکنید (بهتر است این امیل دوم، متعلق به همان سرویس دهنده نباشد!) مراحل بازیابی به هر حال برای انجام عمل بازیابی رمزتان، در صفحه Login مربوط به سرویس دهنده Email (مثل Yahoo) روی گزینه Forgot Password (یا کلماتی مشابه آن که برای مواقع فراموشی رمز نوشته شده) کلیک کنید.

    بدین ترتیب صفحه ایی که ذکر آن گذشت ظاهر خواهد شد که در آن صفحه، همان اطلاعات کلیدی که قبلا موقع ایجاد ایمیل وارد کرده اید، سوال شده است.

    اگر این اطلاعات را به خاطر داشته باشید، جای امید باقی است!

    بعد از وارد کردن این اطلاعات، سایت سرویس دهنده ایمیل، درست بودن اطلاعات را بررسی می کند و در صورت درست بودن آنها، شما به مرحله بعدی هدایت می شوید.

    در این مرحله که به منظور ایجاد امنیت بیشتر ایجاد شده است، از شما سوال کوتاه را می پرسد و شما باید به آن پاسخ صحیح بدهید.

    دقت کنید که این پرسش و پاسخ را خودتان به هنگام Sign up تعیین کرده اید و باید آن را به خاطر داشته باشید.

    (سوالاتی از قبیل: فیلم مورد علاقه شما یا نام دبستانی که درس خوانده اید یا نام اولین معلم یا نام تیم مورد علاقه شما و...) که شما باید در اینجا دقیقا همان پاسخی را بدهید که قبلا و در هنگام راه اندازی پست الکترونیکی خود داده بودید.

    بعد از وارد کردن پاسخ کوتاه در صورت درست بودن آن، شما قادر خواهید بود، ایمیل و رمز خود را مجددا تصاحب کرده و رمزتان را تغییر دهید.

    آمدن موتور جست‌وجوی جدید Bing از سوی مایکروسافت، همه نگران این هستند که کدام جست‌وجوگر نتیجه بهتری را در اختیار آنان قرار می دهد.

    مایکروسافت خود نیز نگران این امر است و به فکر این افتاده که چگونه می تواند نتیجه های جست‌وجوی خود را با دیگر جست‌ و جوگرهای بزرگ نظیر گوگل و یاهو مقایسه کند.

    ناگفته نماند موتورهای جست‌وجوی زیادی وجود داردند ولی مایکروسافت در صدد مقایسه خود با برترین ها است.

    بعضی افراد، گوگل را به دلیل سادگی و همچنین از روی عادتی که ایجاد شده ترجیح می دهند ؛ بعضی دیگر هم Bing را به دلیل امکانات جدیدی که اضافه کرده و اطلاعات جانبی که در اختیار آنان قرار می دهد و باقی افراد نیز از یاهو استفاده می کنند.

    کارمندان مایکروسافت برای درک بهتر این موضوع که کدام موتور جست‌وجو بهترین نتیجه را می دهد راهی را در پیش گرفته اند که آن سایت کارآمدی است به نام جست‌وجوی کور ( Blind Search ) .

    این سایت همانند یک موتور جست‌وجو عمل کرده و در نهایت به شما نتایج را در سه ستون متفاوت نمایش می دهد.

    شما نتایج این سه ستون را با هم مقایسه کرده و نتیجه می گیرید کدام بهترین جواب را برای شما ارائه داده است.

    شما با انتخاب ستون مورد نظر خواهید دید که نتیجه کدام موتور جست‌وجو را پسندیده اید و رای شما در این سایت ثبت خواهد شد.

    این آزمایشی بسیار کوچکی است برای بدست آوردن آنکه کدام موتور جست‌وجو بیشتر مورد علاقه کاربران اینترنت است.

    ولی کاربرانی هستند که زیاد به نتیجه جست‌وجو خود توجه نمی کنند و تنها امکانات جانبی و گاهی هم عادت کردن به یک موتور جست‌وجو باعث می شود که آن را انتخاب کنند.

    به این سایت مراجعه کنید و مشاهده کنید که بدون دانستن آنکه نتیجه بدست آمده به کدام موتور جست‌وجو مربوط می شود کدام را انتخاب می کنید.

    بعد از چند بار آزمایش، انتخاب خود را در اینجا نیز برای استفاده کاربران قرار دهید.

    فکر می کنم تاکنون حداقل برای یکبار نام 301 و 302 ریدایرکت را شنیده باشید و یا اگر صاحب سایت یا وبلاگی هستید مطمئنا با این دو، بخصوص 301 ریدایرکت سر و کار داشته اید.

    ریدایرکت همان طور که از نام آن مشخص است زمانی کاربرد خواهد داشت که بخواهیم آدرسی را به آدرس دیگری هدایت و یا در اصلاح redirect کنیم.

    اما این دو نوع ریدایرکت چه موقع کاربرد خواهند داشت و چه تفاوتی با هم دارند؟

    و نحوه رفتار یک موتور جستجو با این دو چگونه است؟

    * 301 ریدایرکت یا Permanent Redirect 301 Redirct که Permanent Redirect نیز نامیده می شود وقتی کاربرد خواهد داشت که بخواهید یک url از سایت خود را به url دیگر به صورت Permanent یا دائمی منتقل کند که با اینکار کلیه افرادی که وارد آدرس اولیه شوند به طور اتوماتیک به آدرس دوم هدایت خواهند شد.

    این مورد زمانی که شما بخواهید domain سایت خود را عوض کنید بسیار به کار خواهد آمد، چون می توانید کلیه کاربران سایت خود را به domain جدید هدایت کنید.

    301 ریدایرکت برای آدرس های داخلی سایت نیز بسیار کاربرد دارد.

    نمونه ساده از آن انتقال آدرس های بدون www به با www و حذف صفحات تکراری است که در SEO موثر خواهد بود.

    برای مشاهده این مورد بر روی irpcn.com کلیک کنید.

    این نوع ریدایرکت همانطور که تمام کاربران سایت را از یک آدرس به آدرس دیگر منتقل می کند، ربات های موتور جستجو را نیز به از آدرس قدیمی به آدرس جدید انتقال می دهد.

    درواقع Permanent Redirect به موتور جستجو می گوید که آدرس جدید را به جای آدرس قدیمی Index کن، که با اینکار تمام ترافیک و رنک آن آدرس نیز به آدرس جدید منتقل خواهد شد و بعد از مدتی آدرس قدیمی کلا از موتور جستجو حذف می شود.

    * 302 ریدایرکت یا Temporary Redirect 302 ریدایرکت با نام Temporary یا موقتی نیز شناخته می شود و به علت اینکه موتور های جستجو رفتار متفاوتی را نسبت به آن نشان می دهند کمتر مورد استفاده قرار می گیرد.

    اما موقتی یعنی چه؟

    فرض کنید یکی از صفحات سایت یا وبلاگ شما که روزانه بازدید زیادی هم دارد دچار مشکل می شود یا تصمیم دارید که تغییراتی در آن انجام دهید که منجر به عدم در دسترس بودن آن صفحه خواهد شد.

    در این گونه موارد به دلیل اینکه آن صفحه قرار نیست کلا حذف شود، 301 ریدایرکت کاربردی نخواهد داشت و 302 ریدایرکت راه معقولانه ای است.

    موتور جستجو با دیدن آدرسی که به صورت 302 ریدایرکت به آدرس دیگری منتقل شده است، آدرس اولیه را حذف نمی کند بلکه آدرس اولیه را بر اساس رنک و با محتوای آدرس دوم Index می کند و در واقع محتوای آدرس دوم به پای آدرس اول نوشته می شود.

    این موضوع تا زمانی ادامه پیدا خواهد کرد که صفحه اولیه سایت شما آماده شده و 302 ریدایرکت را از روی آدرس اولیه حذف کنید و به این ترتیب مجددا کاربران به همان صفحه اولیه هدایت خواهند شد و رنک آن صفحه در موتور جستجو حفظ می شود.

    در سال های قبل هکر ها از این روش سوء استفاده هایی کردند، این روش که 302 hijack نام دارد به گونه ای بود که هکر با نوشتن یک exploit هنگام ورود ربات موتور جستجوی گوگل به سایت، آن را به صورت 302 به یک سایت با رنک بالا هدایت می کردند که در این صورت کلیه مطالب آن سایت برای دامین هکر ها ثبت می شد و در حقیقت 1 سایت با تمام مطالب و keyword های یکسان، مانند سایت قربانی در موتور جستجو ثبت می شد.

    نحوه رفتار موتور جستجوی گوگل هم به این شکل است که از بین 2 صفحه کاملا یکسان تنها یکی از آن ها را نگه می دارد و هکر ها با تکنیک های خاص خودشان که بنده از آن ها بی خبرم کاری می کردند که سایت خودشان نسبت به سایت قربانی رتبه و ارجعیت بیشتری پیدا کند و به به این ترتیب به مرور سایت قربانی از گوگل حذف می شد و تمام keyword های آن سایت برای دامین هکر ها به ثبت می رسید.

    exploit نوشته شده به گونه ای بود که تنها ربات موتور جستجو را شناسایی و به سایت قربانی هدایت می کرد، اما در صورتی که یک کاربر عادی وارد سایت می شد، کاربر به صفحه اصلی خود سایت یا سایتی که خود هکر مدد نظرش بود هدایت می شد.

    مطابق شکل زیر: بر این اساس گوگل برای رفع این مشکل، 302 ریدایرکت را فقط محدود به دامین فعلی سایت کرد، یعنی اگر از دامین خود به دامین دیگری 302 ریدایرکت داشته باشید، موتور گوگل آن را به صورت 301 ریدایرکت فرض خواهد کرد و به این ترتیب رنک سایت شما به دامین مقابل منتقل خواهد شد.

    بنابراین تنها می توانید 302 ریدایرکت را از صفحه ای به صفحه دیگری که مربوط به یک دامین است انجام دهید.

    در حال حاضر تنها موتور جستجوی گوگل به 302 ریدایرکت توجه می کند اما موتور هایی مثل یاهو و MSN این نوع ریدایرکت را مانند 301 ریدایرکت فرض می کنند و به همین دلیل است که این نوع ریدایرکت استفاده زیادی ندارد.

    * تشخیص نوع ریدایرکت توسط موتور جستجو اگر توجه کرده باشید در هر دو ریدایرکت وقتی کاربر آدرس اولیه را وارد می کند، اتوماتیک به آدرس دوم منتقل می شود و در مرورگر نیز تنها آدرس دوم نمایش داده خواهد شد، پس یک موتور جستجو چگونه فرق بین این دو را تشخیص می دهد؟

    به طور مثال فرض کنید وارد صفحه ای از یک سایت می شوید که آن صفحه وجود ندارد، در این حالت مرورگر شما can not display یا صفحه 404 را نمایش می دهد.

    وقتی صفحه ی درخواستی شما بر روی سرور موجود نباشد، از طرف سرور یک کد 404 که به آن HTTP Status گفته می شود به مرورگر ارسال می شود که مرورگر از طریق این کد متوجه می شود که صفحه وجود ندارد.

    در مورد ریدایرکت ها هم همچین قضیه ای وجود دارد با این تفاوت که وقتی یک ربات موتور جستجو وارد صفحه ای می شود که آن صفحه به جای دیگری ریدایرکت شده است، بسته به نوع ریدایرکت یک کد HTTP Status از نوع 301 یا 302 دریافت می کند که از طریق این کد نحوه عملکرد موتور جستجو مشخص می شود.

    برای مشاهده Status code ها به اینجا مراجعه کنید، همچنین می توانید برای چک کردن وضعیت آدرس های مختلف به این سایت سری بزنید.

کلمات کلیدی: GOOGLE - YAHOO - تفاوت YAHOO و GOOGLE

همانطور که ميدانيم شبکه جهاني اينترنت روز به روز در حال گسترش است و طراحان صفحات وب از يک طرف و استفاده کننده گان از طرف ديگر با اين شبکه ارتباط برقرار مي کند .در اين ميان افزايش روز افزون صفحات وب مشکل انتخاب صفحات مورد نياز را براي کاربران ايجاد س

امروزه با رشد اينترنت و دسترسي ساده‌تر به آن و از طرف ديگر، فهم اينکه با استفاده از اين محيط ارتباطي، مي‌توان انجام امو را سريع‌تر کرد، بحث IT و مواردي چون تجارت الکترونيکي، دولت الکترونيکي، آموزش الکترونيکي و ده‌ها مورد ديگر داغ شد. اين مقاله سعي د

پيشگفتار پيوسته ياد مي کنيم مهربان پروردگاري را که نامش مزين کننده نامها و آرامش بخش دل هاست . شکر و سپاس از آن اوست چرا که نداي دين حقش را آخرين فرستاده اش در داد . او که قدرت جاودانگي خويش قلم را به دستانمان داد تا بنويسيم و بخوانيم از

: در اين درس مي‌آموزيم که با پورت ?? (SMTP) ارتباط برقرار کنيم و از آن براي ارسال Fake Mail استفاده کنيم. ? پورت ?? چيست؟ پورت ?? براي ارسال E-mail به‌کار مي‌رود. اين پورت از پروتکل SMTP براي اين کار استفاده مي‌کند. نکته مهم آن است که اين پروتکل تو

کاربرد نانوتکنولوژی در صنایع غذایی سابقه و هدف : نانو فناوری یکی از جدید ترین علومی است که در سه شاخه مرطوب ، خشک و محاسبه ای اینده زندگی بشر را دگرگون خواهد ساخت . یکی از مهمترین زمینه های تاثیر گذاری نانو فناوری در زندگی انسان ، علم غذا است که به دلیل احتیاج روزمره و دائمی انسان به غذا هر گونه تغییر و تحو لی در ان نقش به سزایی در تغییر کیفیت زندگی انسان خواهد داشت . لذا به ...

سابقه و هدف : نانو فناوری یکی از جدید ترین علومی است که در سه شاخه مرطوب ، خشک و محاسبه ای اینده زندگی بشر را دگرگون خواهد ساخت . یکی از مهمترین زمینه های تاثیر گذاری نانو فناوری در زندگی انسان ، علم غذا است که به دلیل احتیاج روزمره و دائمی انسان به غذا هر گونه تغییر و تحو لی در ان نقش به سزایی در تغییر کیفیت زندگی انسان خواهد داشت . لذا به منظور تبیین جایگاه نانو فناوری و نانو ...

هدف و سابقه: نانو فناوری یکی از جدید ترین علومی است که در سه شاخه مرطوب ، خشک و محاسبه ای اینده زندگی بشر را دگرگون خواهد ساخت . یکی از مهمترین زمینه های تاثیر گذاری نانو فناوری در زندگی انسان ، علم غذا است که به دلیل احتیاج روزمره و دائمی انسان به غذا هر گونه تغییر و تحو لی در ان نقش به سزایی در تغییر کیفیت زندگی انسان خواهد داشت . لذا به منظور تبیین جایگاه نانو فناوری و نانو ...

xsl سر نام هاي eXtensible Stylesheet Language مي باشد.يک xsl شامل دستورالعمل هايي براي شکل دهي به محتويات يک فايل xml مي باشد. قالب کلي يک فايل xsl را مي توانيد با وارد کردن آدرس res://msxml.dll/defaultss.xsl در قسمت آدرس مرورگر خود مشاهده نماييد.اي

فناوري کامپيوتر بطور وسيع در جامعه گسترش پيدا کرده است و با تمامي جنبه هاي زندگي از مدرسه تا محل کار، خدمات بانکي، خريد و فروش، پرداخت ماليات و حتي راي گيري تلفيق شده است. امروزه اين فناوري نقش مهمي در زندگي کودکان ايفاء مي کند واين نقش بسرعت در حال

گوگل؛ جستجوگر دوست ‌داشتني! براساس آخرين آمار منتشر شده، «گوگل» با در اختيار داشتن 54 درصد از سهم بازار، محبوب‌ترين موتور جستجو است و بعد از آن ياهو با اختلاف فراوان و با 23 درصد از سهم بازار در رده‌ي دوم قرار دارد و MSN با 13 درصد سوم مي‌باشد. گوگل

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول