دانلود تحقیق طراحی تخصصی صفحات وب

Word 153 KB 18134 27
مشخص نشده مشخص نشده کامپیوتر - IT
قیمت قدیم:۱۶,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۲,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • طراحی صفحات اختصاصی
    وب سایت آموزشی
    دوره های آموزشی

    این صفحه شامل دو قسمت می باشد : مشخصات دوره ها و نکات لازم
    قسمت اول مشخصات دوره ها شامل نام دوره, طول دوره, تاریخ شروع, هزینه دوره و توضیحات می باشد و با هر مرتبه کلیک دکمه Add رویه AddTextEdu‏ فراخوانی می شود که 5 پارامتر از نوع TEdit دارد و معادل مشخصات دوره می باشند.

    با فراخوانی این رویه اطلاعات وارد شده برای هر قسمت به ترتیب در آرایه های Title, Name, Date, MarkMو Textکه از نوع String هستند ذخیره می شوند البته در صورتی که هر کدام از مشخصات فوق تعیین نشده باشد آن محل از آرایه با رشته تهی مقدار دهی می شود.
    بعد از مقدار دهی آرایه ها اندیس آنها ) ( i افزایش می یابد و فیلدهای مربوطه برای ورود اطلاعات بعدی پاک می شود.
    در قسمت دوم (نکات لازم) می توان هر چند نکته مورد نظر را درباره دوره های آموزشی وارد کرد با ورود هر نکته باید دکمه Add کلیک شود به این ترتیب هر نکته در آرایه ای به نام Point از نوع String ذخیره می شود.

    البته می توان از طریق دکمه تنظیم قلم مشخصات متن مورد نظر مانند سایز, رنگ, نوع و غیره را تعیین نمود.
    در قسمت طراحی صفحه دوره های آموزشی با استفاده از یک رویه ابتدا با توجه به تعداد دوره ها که توسط متغیر ) ( i نگهداری می شود جدول مربوطه پر می گردد که برای این کار از یک حلقه While استفاده شده است و برای اینکه طراحی زیباتر شود برای سطرهای جدول دو رنگ در نظر گرفته شده است , به همین علت دستورات ایجاد سطرهای جدول در حلقه While دوبار تکرار شده است که هر مرتبه یک رنگ برای سطر جدول انتخاب شده است و پس از ایجاد هر سطر جدول اندیس حلقه یک واحد افزایش می یابد .

    البته قبل از اجرای دستورات ساخت سطرهای جدول در قسمت دوم متغیر حلقه با تعداد دوره های آموزشی مقایسه می شود که اگر متغیر حلقه برابر تعداد دوره های آموزشی یا از آن بزرگتر است کنترل از حلقه خارج شود .
    بعد از اتمام ساخت جدول با توجه به تعداد نکات وارد شده یا به عبارتی تعداد اعضای آرایه Point که توسط متغیر (n) نگهداری می شود قسمت دوم صفحه دوره های آموزشی طراحی می شود که ابتدا یک سطر با عنوان (نکات) داریم و سپس نکات مورد نظر در صفحه قرار می گیرد.

    برای قرار دادن نکات در صفحه از رویه ReplaceText استفاده می شود در این رویه ابتدا فونت صفحه با توجه به مشخصات قلم که تعیین شده است تنظیم می شود و سپس متن درج می گردد .


    مقالات
    اگر این صفحه از وب سایت نوع آموزشی انتخاب شده باشد می توان با وارد کردن اطلاعات لازم آن را در وب سایت خود مشاهده کرد.

    در این صفحه عنوان, تاریخ و متن مقالات باید مشخص شود که هر مرتبه بعد از تعیین اطلاعات باید دکمه Add کلیک شود.

    به این ترتیب با فراخوانی رویه AddText که شامل 3 پارامتر است دو پارامتر از نوع TEdit و یک پارامتر از نوع TMemo, اطلاعات مشخص شده به ترتیب در آرایه های Title, Date و Text که از نوع String هستند ذخیره می شود البته در صورتی که هر کدام از مشخصات فوق تعیین نشده باشد آن محل از آرایه با رشته تهی مقدار دهی می شود
    بعد از مقدار دهی آرایه ها اندیس آنها ) ( i افزایش می یابد و فیلدهای مربوطه برای ورود اطلاعات بعدی پاک می شود.
    در قسمت طراحی صفحه مقالات با توجه به تعداد مقالات که توسط متغیر ) ( i نگهداری می شود ابتدا یک حلقه For عنوان و تاریخ مفالات را در قسمت بالای صفحه درج می کند که عنوان مقالات لینکی است به متن آنها .

    سپس سطری با عنوان (متن مقالات) خواهیم داشت و بعد از آن متن مقالات قرار دارند که این قسمت صفحه هم توسط یک حلقه For پیاده سازی می شود.

    با توجه به اینکه می توان برای متن مقاله قلم را به دلخواه تنظیم نمود برای قرار دادن متن ها در صفحه از رویه ReplaceText استفاده می شود در این رویه ابتدا فونت صفحه با توجه به مشخصات قلم که تعیین شده است تنظیم می شود و سپس متن درج می گردد.

    در انتهای متن هر مقاله لینکی به موضوع مقاله قرار دارد.



    صفحه خودآزمایی/ نمونه سوالات

    این صفحه, صفحه دیگری از وب سایت نوع آموزشی است که اگر انتخاب شده باشد می توان با وارد کردن اطلاعات لازم آن را در وب سایت خود مشاهده کرد.

    بعد از تعیین عنوان صفحه, عنوان هر خودآزمایی باید مشخص شود و سپس سوالات و جوابهای هر آزمون تعیین می شود که بعد از وارد کردن اطلاعات مربوط به هر سوال و جواب باید دکمه Add کلیک شود به این ترتیب با فراخوانی رویه AddText اطلاعات عنوان خودآزمایی, سوال و جواب در آرایه های Title, Date و Text ذخیره می شود البته با این شرط که فیلدهای مربوطه خالی نباشد در غیر این صورت آن محل از آرایه با رشته تهی مقدار دهی می شود.

    بعد از مقدار دهی آرایه ها اندیس آنها ) ( i افزایش می یابد و فیلدهای مربوطه برای ورود اطلاعات بعدی پاک می شود.
    با توجه به اینکه هر خودآزمایی بیش از یک سوال دارد در این حالت که از رویه AddText استفاده می شود فیلد عنوان نباید پاک شود , به هین منظور متغیر Test از نوع Boolean تعریف شده است که اگر این متغیر مقدار False داشته باشد فیلد عنوان پاک می شود در غیر این صورت اطلاعات فیلد باقی می ماند .

    این متغیر در زمان طراحی صفحه خودآزمایی وب سایت نوع آموزشی مقدار True دارد و سایر قسمتهایی که از رویه AddText استفاده شده است مقدار False دارد.

    با توجه به اینکه هر خودآزمایی بیش از یک سوال دارد در این حالت که از رویه AddText استفاده می شود فیلد عنوان نباید پاک شود , به هین منظور متغیر Test از نوع Boolean تعریف شده است که اگر این متغیر مقدار False داشته باشد فیلد عنوان پاک می شود در غیر این صورت اطلاعات فیلد باقی می ماند .

    برای اینکه بتوان اطلاعات مربوط به خودآزمایی دیگری را وارد نمود باید Add گروه خودآزمایی کلیک شود, با این کار فیلد عنوان خودآزمایی پاک می شود و کنترل روی این فیلد برای ورود نام خودآزمایی دیگری قرار می گیرد.

    همچنین به علت اینکه در قسمت طراحی به تعداد سوالات هر خودآزمایی نیاز است تا طراحی هماهنگ شود از آرایه ای به نام CountQuestion از نوع Integer استفاده شده است که هر محل آرایه تعداد سوالات هر خودآزمایی را نگهداری می کند.

    با کلیک دکمه Add این آرایه مقداردهی می شود.

    در قسمت طراحی صفحه خودآزمایی با توجه به تعداد خودآزمایی ها که توسط متغیر ) (GroupCount نگهداری می شود ابتدا یک حلقه For عناوین خودآزمایی ها را در قسمت بالای صفحه درج می کند که عنوان هر خودآزمایی لینکی به سوالات آن خودآزمایی است.

    با توجه به اینکه نام یک خودآزمایی در تمام سوالات آن مشترک است برای بدست آوردن نام یک خودآزمایی هر بار متغیر حلقه باید به تعداد سوالات آن خودآزمایی افزایش یابد , البته در اولین گروه نیازی به این تغییر نیست.

    این عملیات با یک حلقه If-Else پیاده سازی شده است .

    در قسمت دوم صفحه خودآزمایی, سوالات هر خودآزمایی وجود دارد که عملیات درج سوالات به تعداد آزمون ها است و در هر آزمون هم با توجه به تعداد سوالات باید عملیات درج سوال مربوطه در صفحه انجام شود که این کار با یک حلقه For روی تعداد آزمون ها و یک حلقه While روی تعداد سوالات هر خودآزمایی انجام می شود .

    در انتهای سوالات هر آزمون هم یک لینک به پاسخهای آزمون وجود دارد .

    در قسمت دوم صفحه خودآزمایی, پاسخهای خودآزمایی ها قرار دارد که از منطقی مشابه سوالات برای پیاده سازی این قسمت استفاده شده است, البته در انتهای پاسخهای هر خودآزمایی هم یک لینک به عنوان خودآزمایی وجود دارد .

    صفحه اعلام نتایج اگر این صفحه از وب سایت نوع آموزشی انتخاب شده باشد می توان با وارد کردن اطلاعات لازم آن را در وب سایت خود مشاهده کرد.

    این صفحه شامل دو قسمت می باشد : مشخصات جدول نتایج و نکات لازم مربوط به هر نتیجه .

    قسمت اول مشخصات جدول نتایج شامل عنوان آزمون, نام و نام خانوادگی افراد, نمره تئوری,نمره عملی و توضیحات می باشد و با هر مرتبه کلیک دکمه Add رویه AddTextEdu‏ فراخوانی می شود که 5 پارامتر از نوع TEdit دارد و معادل مشخصات جدول نتایج می باشند.

    با فراخوانی این رویه اطلاعات وارد شده برای هر قسمت به ترتیب در آرایه های Title, Name, Date, MarkMو Textکه از نوع String هستند ذخیره می شوند البته در صورتی که هر کدام از مشخصات فوق تعیین نشده باشد آن محل از آرایه با رشته تهی مقدار دهی می شود.

    بعد از مقدار دهی آرایه ها اندیس آنها ) ( i افزایش می یابد و فیلدهای مربوطه برای ورود اطلاعات بعدی پاک می شود.

    در این قسمت نیز با توجه به اینکه برای هر عنوان آزمون بیش از یک فرد وجود دارد, بنابراین در صورتی که از رویه AddTextEd برای طراحی صفحه نتایج استفاده شود فیلد عنوان نباید پاک شود , به همین منظور متغیر Result از نوع Boolean تعریف شده است که اگر این متغیر مقدار False داشته باشد فیلد عنوان پاک می شود در غیر این صورت اطلاعات فیلد باقی می ماند .

    این متغیر در زمان طراحی صفحه نتایج وب سایت نوع آموزشی مقدار True دارد و سایر قسمتهایی که از رویه AddTextEd استفاده شده است از جمله صفحه دوره های آموزشی , مقدار False دارد.

    بعد از ورود اطلاعات هر جدول تتیجه, می توان هر چند نکته مورد نظر خود را درباره جدول تتیجه وارد نمود با ورود هر نکته باید دکمه Add کلیک شود به این ترتیب هر نکته در آرایه ای به نام Point از نوع String ذخیره می شود.

    متغیر (n) تعداد نکات و یا اندیس آرایه Point را نشان می دهد.

    البته می توان از طریق دکمه تنظیم قلم مشخصات متن مورد نظر مانند سایز, رنگ, نوع و غیره را تعیین کرد.

    برای اینکه بتوان اطلاعات مربوط به جدول تتیجه دیگری را وارد نمود باید Add گروه جدول تتایج کلیک شود, با این کار فیلد عنوان آزمون پاک می شود و کنترل روی این فیلد برای ورود عنوان آزمون دیگری قرار می گیرد.

    در ضمن اینکه چون در قسمت طراحی به تعداد افراد هر آزمون و نکات مربوط به هر آزمون نیاز است تا طراحی هماهنگ شود از آرایه هایی به نامهای CountResult وCountPoint از نوع Integer استفاده شده است که هر محل از آرایه ها به ترتیب تعداد افراد و تعداد نکات را نگهداری می کنند.

    با کلیک دکمه Add این آرایه ها مقداردهی می شود.

    در قسمت طراحی صفحه نتایج با توجه به تعداد نتایج آزمون ها که توسط متغیر ) (GroupCountنگهداری می شود ابتدا یک حلقه For عناوین آزمون هایی که نتیجه آنها اعلام شده است را در قسمت بالای صفحه درج می کند که هر عنوان لینکی به جدول تتیجه آن آزمون است.برای بدست آوردن نام آزمون هر بار متغیر حلقه باید به تعداد افراد آن آزمون افزایش یابد , البته در اولین گروه نیازی به این تغییر نیست.

    این عملیات با یک حلقه If-Else پیاده سازی شده است.

    سپس با توجه به تعداد آزمونهایی که نتایج آنها اعلام شده است جداولی طراحی می شود که هر کدام نتیجه یک آزمون را نشان می دهند و عنوان آزمون قبل از جدول مشخص شده است.

    بعد از جدول اعلام نتایج اگر نکته خاصی برای آن وجود داشته باشد در پایین جدول درج می شود و به همین ترتیب جداول نتایج و نکات مربوط به آنها برای سایر آزمون ها قرار می گیرد.

    برای اینکه طراحی زیباتر شود برای سطرهای جدول دو رنگ در نظر گرفته شده است , به همین علت دستورات ایجاد سطرهای جدول در حلقه While دوبار تکرار شده است که هر مرتبه یک رنگ برای سطر جدول انتخاب شده است و پس از ایجاد هر سطر جدول اندیس حلقه یک واحد افزایش می یابد .

    البته قبل از اجرای دستورات ساخت سطرهای جدول در قسمت دوم متغیر حلقه با تعداد دوره های آموزشی مقایسه می شود که اگر متغیر حلقه برابر تعداد دوره های آموزشی یا از آن بزرگتر است کنترل از حلقه خارج شود.

    صفحه اخبار روش پیاده سازی این صفحه از وب سایت نوع آموزشی مشابه صفحه مقالات می باشد.

    وب سایت علمی صفحه مقالات , سمینار و اخبار روش پیاده سازی این صفحات از وب سایت نوع علمی مشابه صفحه مقالات وب سایت نوع آموزشی می باشد.

    صفحه سایتهای مرتبط اگر این صفحه از وب سایت نوع علمی انتخاب شده باشد می توان با وارد کردن اطلاعات لازم آن را در وب سایت خود مشاهده کرد.

    در این صفحه باید آدرس سایت مورد نظر مشخص شود و بعد از ورود هر آدرس دکمه Add کلیک شود.

    با این کار رویه AddTestSite فراخوانی می شود که یک پارامتر از نوع TEdit دارد.

    در این رویه آرایه AddressSite از نوع String مقداردهی می شود و سپس اندیس ارایه افزایش می یابد و فیلد مربوطه برای ورود اطلاعات بعدی پاک می شود.

    البته در صورتی که مقداری برای فیلد تعیین نشده باشد آن محل از آرایه با رشته تهی مقدار دهی می شود و نیز می توان از طریق دکمه تنظیم قلم مشخصات متن مورد نظر مانند سایز, رنگ, نوع و غیره را تعیین نمود.

    در قسمت طراحی با توجه به تعداد آدرسهای وارد شده که توسط متغیر (i) نگهداری می شود یک لینک به سایت مربوطه در صفحه درج می شود که این عملیات را یک حلقه For پیاده سازی می کند.برای درج متن از تابع ReplaceText می شود.

    وب سایت خبری صفحات اخبار خارجی, اخبار داخلی, اخبار ویژه, گفتگو, مقالات, گزارش روش پیاده سازی این صفحات از وب سایت نوع خبری مشابه صفحه مقالات وب سایت نوع آموزشی می باشد.

    صفحه کاریکاتور و عکس در این صفحه علاوه بر عنوان صفحه سایر قسمتها به شرح زیر است : در قسمت مقدمه در صورت دلخواه می توان متنی را به عنوان مقدمه صفحه کاریکاتور و عکس با تنظیم قلم تعیین نمود.

    البته می توان از طریق دکمه تنظیم قلم مشخصات متن مقدمه مورد نظر مانند سایز, رنگ, نوع و غیره را مشخص کرد.

    در قسمت بعدی ابتدا باید نام گروه تعیین شود و سپس عکسهای گروه و توضیحات لازم برای هر عکس مشخص گردد.

    با تعیین هر تصویر و شرح آن باید دکمه Add کلیک شود, بدین وسیله رویه AddPicture فراخوانی می شود که نام گروه, شرح و نام تصویر به ترتیب در آرایه های TitleP, TextPicو ImageG که از نوع String هستند ذخیره می شوند.

    البته در صورتی که هر کدام از مشخصات فوق تعیین نشده باشد آن محل از آرایه با رشته تهی مقدار دهی می شود.

    بعد از مقدار دهی آرایه ها اندیس آنها ) ( i افزایش می یابد و فیلدهای مربوطه برای ورود اطلاعات بعدی پاک می شوند.در این رویه همچنین رویه MakeHTMLPage فراخوانی می شود که عملیات ساخت یک صفحه HTML که شامل تصویر تعیین شده است را انجام می دهد.

    به همین منظور متغیر HTML از نوع Boolean تعریف شده است که اگر این متغیر مقدار False داشته باشد رویه MakeHTMLPage فراخوانی نمی شود در غیر این صورت این رویه فراخوانی می شود.

    این متغیر در زمان طراحی صفحه کاریکاتور و عکس وب سایت نوع خبری مقدار True دارد.

    لازم به ذکر است با تعیین تصویر یک نسخه از آن از محل تعیین شده به پوشه Images در مسیر وب سایت کپی می شود و این عملیات توسط رویه GettingPicture اجرا می شود.

    بعد از تعیین تصاویر مورد نظر برای یک گروه و به منظور داشتن یک گروه دیگر باید دکمه Add گروه کلیک شود.

    با این عمل فیلد عنوان گروه پاک شده و کنترل روی آن برای ورود نام یک گروه دیگر قرار می گیرد, در ضمن اینکه آرایه CountPicture که تعداد تصاویر یک گروه را نگهداری می کند و متغیر GroupCount که تعداد گروههای تصاویر را نشان می دهد ,مقداردهی می شوند.

    در قسمت طراحی صفحه کاریکاتور وعکس در ابتدا اگر مقدمه ای برای این صفحه تعیین شده باشد در صفحه قرار می گیرد,البته با توجه به اینکه می توان از طریق دکمه تنظیم قلم مشخصات متن مورد نظر مانند سایز, رنگ, نوع و غیره را تعیین نمود, برای جایگزینی مقدمه از تابع ReplaceText استفاده می گردد.سپس یک حلقه For با توجه به تعداد گروههای تصاویر وجود دارد که در داخل آن نیز یک حلقه While قرار دارد که به تعداد تصاویر هر گروه اجرا می شود و تصاویر را در صفحه قرار می دهد.با توجه به اینکه برای تصاویر از جدولی استفاده شده است که به منظور جلوگیری از شلوغ شدن صفحه هر سطر آن فقط سه ستون دارد, حلقه While دیگری تعداد ستونهای هر سطر جدول را بررسی می کند که اگر تعداد تصاویر درج شده در به عدد 3 برسد, اما ار تعداد تصاویر گروه کمتر باشد کنترل از حلقه While دوم خارج می شود و سطر دیگری برای جدول ایجاد می شود, به همین صورت برای هر سطر جدول این بررسی صورت می گیرد.

    در هر سطر جدول تصویر و شرح آن قرار دارد که تصویر یک لینک است و با کلیک روی آن می توان تصویر بزرگ شده را در یک صفحه مجزا مشاهده نمود.

    صفحه صوتی ـ تصویری در این صفحه بعد از قسمت عنوان صفحه مقدمه قرار دارد که در صورت دلخواه می توان متنی را به عنوان مقدمه تعیین نمود.

    سپس نام گروه صوتی ـ تصویری مشخص می شود و برای هر گروه می توان به تعداد مورد نظر فایل صوتی ـ تصویری تعیین نمود, با انتخاب هر فایل از طریق دکمه مربوطه, آن فایل در پوشه Images در مسیر وب سایت کپی می شود که این عملیات توسط رویه GettingSound انجام می شود بعد از تعیین هر فایل و عنوان آن باید دکمه Add کلیک شود , به این ترتیب با فراخوانی رویه AddSound نام گروه صوتی ـ تصویری, عنوان و نام فایل صوتی ـ تصویری به ترتیب در آرایه های Title, Dateو ImageG که از نوع String هستند ذخیره می شوند.

    بعد از مقدار دهی آرایه ها اندیس آنها ) ( i افزایش می یابد و فیلدهای مربوطه برای ورود اطلاعات بعدی پاک می شوند.

    بعد از تعیین فایل های صوتی ـ تصویری مورد نظر برای یک گروه و به منظور داشتن یک گروه دیگر باید دکمه Add گروه کلیک شود.

    با این عمل فیلد عنوان گروه پاک شده و کنترل روی آن برای ورود نام یک گروه دیگر قرار می گیرد, در ضمن اینکه آرایه CountSound که تعداد فایل های صوتی ـ تصویری یک گروه را نگهداری می کند و متغیر GroupCount که تعداد گروههای صوتی ـ تصویری را نشان می دهد, مقداردهی می شوند.

    در قسمت طراحی صفحه صوتی ـ تصویری در ابتدا اگر مقدمه ای برای این صفحه تعیین شده باشد در صفحه قرار می گیرد,البته با توجه به اینکه کاربر می تواند از طریق دکمه تنظیم قلم مشخصات متن مورد نظر مانند سایز, رنگ, نوع و غیره را تعیین نماید, برای جایگزینی مقدمه از تابع ReplaceText استفاده می گردد.

    سپس با توجه به تعداد گروههای صوتی ـ تصویری یک حلقه For وجود دارد که در داخل آن نیز یک حلقه While قرار دارد که به تعداد فایل های صوتی ـ تصویری هر گروه اجرا می شود و فایل های صوتی ـ تصویری را در صفحه قرار می دهد.با توجه به اینکه برای فایل های صوتی ـ تصویری از جدولی استفاده شده است که به منظور جلوگیری از شلوغ شدن صفحه هر سطر آن فقط دو ستون دارد, به همین علت دستورات ایجاد ستون های جدول در حلقه While دوبار تکرار شده است که هر مرتبه یک ستون جدول طراحی می شود و پس از ایجاد هر ستون جدول اندیس حلقه یک واحد افزایش می یابد .

    البته قبل از اجرای دستورات ساخت ستون جدول در قسمت دوم متغیر حلقه با تعداد فایل های صوتی ـ تصویری هر گروه مقایسه می شود که اگر متغیر حلقه برابر تعداد فایل های صوتی ـ تصویری یا از آن بزرگتر باشد, کنترل از حلقه خارج شود.

    لازم به ذکر است از طریق یک نماد که به صورت لینک می باشد می توان فایل های صوتی ـ تصویری را با اجرای برنامه مناسب آن مشاهده نمود.

    صفحه روزنامه ها اگر این صفحه از وب سایت نوع خبری انتخاب شده باشد می توان با وارد کردن اطلاعات لازم آن را در وب سایت خود مشاهده کرد.

    در این صفحه بعد از عنوان صفحه, عناوین روزنامه ها و تاریخ آنها باید مشخص شود.

    در قسمت بعد می توان از هر روزنامه اخبار مورد نظر را در صفحه قرار داد که هر مرتبه بعد از تعیین اطلاعات عنوان خبر و شرح خبر باید دکمه Add کلیک شود.

    به این ترتیب با فراخوانی رویه AddTextNewsPaper که شامل 4 پارامتر است سه پارامتر از نوع TEdit و یک پارامتر از نوع TMemo, اطلاعات مشخص شده برای نام, تاریخ روزنامه و عنوان و شرح خبر به ترتیب در آرایه های TitleP, Title, Date و Text که از نوع String هستند ذخیره می شود البته در صورتی که هر کدام از مشخصات فوق تعیین نشده باشد آن محل از آرایه با رشته تهی مقدار دهی می شود بعد از مقدار دهی آرایه ها اندیس آنها ) ( i افزایش می یابد و فیلدهای عنوان و شرح خبر برای ورود اطلاعات خبر بعدی پاک می شوند.

    البته می توان از طریق دکمه تنظیم قلم مشخصات متن خبر مورد نظر مانند سایز, رنگ, نوع و غیره را تعیین نمود.

    بعد از تعیین عنوان و شرح خبرهای مورد نظر از یک روزنامه و به منظور داشتن عناوین و شرح خبرهای روزنامه های دیگر باید دکمه Add گروه کلیک شود.

    با این عمل فیلدهای نام و تاریخ روزنامه پاک شده و کنترل روی فیلد نام روزنامه برای ورود نام یک روزنامه دیگر قرار می گیرد, در ضمن اینکه آرایه CountNews که تعداد اخبار هر روزنامه را نگهداری می کند, مقداردهی می شود و متغیر GroupCount که تعداد روزنامه ها را نشان می دهد, باهر مرتبه کلیک دکمه Add گروه یک واحد افزایش می یابد.

    در قسمت طراحی صفحه روزنامه با توجه به تعداد روزنامه ها که توسط متغیر ) ( i نگهداری می شود ابتدا یک حلقه For عنوان و تاریخ روزنامه ها را در قسمت بالای صفحه درج می کند که عنوان روزنامه لینکی است به لیست اخبار آنها .

    سپس سطری با عنوان (بررسی اخبار روزنامه ها) وجود خواهد داشت و بعد از آن عنوان هر روزنامه و عنوان و شرح اخبار روزنامه ها قرار دارند که این قسمت صفحه هم توسط یک حلقه For با توجه به تعداد روزنامه ها که در داخل آن نیز یک حلقه While قرار دارد که به تعداد اخبار هر روزنامه اجرا می شود و عنوان و شرح اخبار روزنامه ها را در صفحه قرار می دهد, پیاده سازی می شود.

    با توجه به اینکه می توان برای شرح اخبار هر روزنامه قلم را به دلخواه تنظیم نمود برای قرار دادن شرح اخبار در صفحه از رویه ReplaceText استفاده می شود در این رویه ابتدا فونت صفحه با توجه به مشخصات قلم که تعیین شده است تنظیم می شود و سپس متن درج می گردد .

    صفحه خبرگزاریها و رسانه ها در این صفحه علاوه بر قسمت عنوان صفحه باید عنوان خبرگزاریها, تاریخ و فایل صوتی ـ تصویری مربوط به هر خبرگزاری مشخص شود, با انتخاب هر عنوان خبرگزاریها, تاریخ و فایل صوتی ـ تصویری مربوط به آن از طریق دکمه مربوطه, باید دکمه Add کلیک شود , به این ترتیب با فراخوانی رویه AddSound نام خبرگزاری, تاریخ و نام فایل صوتی ـ تصویری به ترتیب در آرایه های Title, Dateو ImageG که از نوع String هستند ذخیره می شوند, البته در صورتی که هر کدام از مشخصات فوق تعیین نشده باشد آن محل از آرایه با رشته تهی مقدار دهی می گردد.

    لازم به توضیح است که با انتخاب هر فایل صوتی ـ تصویری, آن فایل در پوشه Images در مسیر وب سایت کپی می شود که این عملیات توسط رویه GettingSound انجام می گردد.

    در قسمت طراحی صفحه خبرگزاریها و رسانه ها یک حلقه For روی تعداد خبرگزاریها و رسانه ها که توسط متغیر ) ( i نگهداری می شود, اجرا می گردد و در هر مرتبه اطلاعات مربوط به یک خبرگزاری را در صفحه قرار می دهد.

    لازم به ذکر است از طریق یک نماد که به صورت لینک می باشد می توان فایل صوتی ـ تصویری مربوط به هر خبرگزاری را با اجرای برنامه مناسب آن مشاهده نمود.

    صفحه سایتهای مرتبط روش پیاده سازی این صفحه از وب سایت نوع خبری مشابه صفحه سایتهای مرتبط وب سایت نوع علمی می باشد.

    وب سایت شخصی صفحه زندگی نامه اگر این صفحه در مرحله انتخاب صفحات در وب سایت نوع شخصی تعیین شده باشد, بعد از قسمت عنوان صفحه, مقدمه قرار دارد که در صورت دلخواه می توان متنی را به عنوان مقدمه تعیین نمود.

    البته می توان از طریق دکمه تنظیم قلم مشخصات متن مقدمه مورد نظر مانند سایز, رنگ, نوع و غیره را مشخص کرد.سپس با توجه به مراحل مختلف زندگی صفحه طراحی می شود.توضیحات هر مرحله از زندگی را می توان به صورت مجزا در صفحه قرار داد که با استفاده از فیلد عنوان دوره, نام دوره مورد نظر و فیلد شرح, توضیحات لازم برای هر دوره زندگی تعیین می شود.

    در این قسمت نیز می توان از طریق دکمه تنظیم قلم توضیحات لازم برای هر دوره زندگی را مشخص کرد.

    بعد از ورود اطلاعات هر دوره باید دکمه Add کلیک شود تا اطلاعات وارد شده با فراخوانی رویه AddTextPer که رویه ای با یک پارامتر از نوع TEdit و یک پارامتر از نوع TMemo است ذخیره شود.

    با فراخوانی این رویه مشخصات عنوان وشرح یک دوره زندگی به ترتیب در آرایه های TitleP, PersonalText که از نوع String هستند ذخیره می شوند, البته در صورتی که هر کدام از مشخصات فوق تعیین نشده باشد آن محل از آرایه با رشته تهی مقدار دهی می گردد.

    در قسمت طراحی صفحه زندگی نامه در ابتدا اگر مقدمه ای برای این صفحه تعیین شده باشد در صفحه قرار می گیرد,البته با توجه به اینکه می توان از طریق دکمه تنظیم قلم مشخصات متن مقدمه مورد نظر تعیین نمود, برای جایگزینی مقدمه از تابع ReplaceText استفاده می گردد.

    سپس یک حلقه For روی تعداد دوره های زندگی که توسط متغیر ) ( i نگهداری می شود, اجرا می گردد و در هر مرتبه اطلاعات مربوط به یک دوره از زندگی را در صفحه قرار می دهد.

    صفحه سفر نامه, علاقه مندی, دفتریادبود و سوابق کاری روش پیاده سازی این صفحات مشابه صفحه زندگی نامه می باشد.

    فقط باید توجه داشت که در هر صفحه اطلاعات مخصوص آن صفحه تعیین می شود وبعد از هر مرتبه تعیین آنها باید دکمه Add کلیک شود به عبارتی در صفحه سفرنامه عنوان و شرح هر سفر, در صفحه علاقه مندی ها عنوان و توضیحات هر علاقه مندی, در صفحه یادبود نام و نام خانوادگی فرد مورد نظر و متن یادبود آن شخص و بالاخره در صفحه سوابق کاری عنوان و شرح هر سابقه کاری باید مشخص شود.

    در تمام این صفحات رویه AddTextPer فراخوانی می شود.

    صفحه آلبوم عکس روش پیاده سازی این صفحه از وب سایت نوع شخصی مشابه صفحه آلبوم عکس وب سایت نوع خبری می باشد.

    صفحه دوستان من در این صفحه علاوه بر قسمت عنوان صفحه باید نام و نام خانوادگی دوستان, شرحی درباره آنها به همراه تصویری مربوط به آنها مشخص شود, با تعیین مشخصات هر یک ار دوستان و تصویری مربوط به آنها از طریق دکمه مربوطه, باید دکمه Add کلیک شود , به این ترتیب با فراخوانی رویه AddPicture نام و نام خانوادگی دوست مورد نظر, توضیحات لازم درباره او به همراه تصویری مربوط به او به ترتیب در آرایه های TitleP, Text Pic و ImageG که از نوع String هستند ذخیره می شوند, البته در صورتی که هر کدام از مشخصات فوق تعیین نشده باشد آن محل از آرایه با رشته تهی مقدار دهی می گردد.

    لازم به توضیح است که با انتخاب تصویر هر فرد, آن فایل در پوشه Images در مسیر وب سایت کپی می شود که این عملیات توسط رویه GettingPicture انجام می گردد.

    در این قسمت متغیر HTML از نوع Boolean تعریف شده است مقدار False دارد زیرا برای این نیازی به ساخت صفحه HTML مجزا برای نمایش تصویر و بنابراین فراخوانی رویه MakeHTMLPage نمی باشد.

    در قسمت طراحی صفحه دوستان من با توجه به تعداد افرادی که مشخصات آنها تعیین شده است و توسط متغیر ) ( i نگهداری می شود ابتدا یک حلقه While نام و نام خانوادگی افراد را در قسمت بالای صفحه درج می کند که عنوان هر نام و نام خانوادگی لینکی است به لیست نام و نام خانوادگی آنها.

    با توجه به اینکه برای قرار دادن نام و نام خانوادگی افراد در صفحه از جدولی استفاده شده است که به منظور جلوگیری از شلوغ شدن صفحه هر سطر آن فقط دو ستون دارد, به همین علت دستورات ایجاد ستون های جدول در حلقه While دوبار تکرار شده است که هر مرتبه یک ستون جدول طراحی می شود و پس از ایجاد هر ستون جدول اندیس حلقه یک واحد افزایش می یابد.

    البته قبل از اجرای دستورات ساخت ستون جدول در قسمت دوم متغیر حلقه با تعداد نام و نام خانوادگی افراد مقایسه می شود که اگر متغیر حلقه برابر تعداد نام و نام خانوادگی ها یا از آن بزرگتر باشد, کنترل از حلقه خارج شود.

    سپس یک حلقه For روی تعداد افراد که توسط متغیر ) ( i نگهداری می شود, اجرا می گردد و در هر مرتبه اطلاعات مربوط به یک فرد شامل نام و نام خانوادگی فرد, توضیحات لازم درباره او به همراه تصویری مربوط به او را در صفحه قرار می دهد.

    وب سایت اجتماعی صفحه مشاوره اجتماعی اگر این صفحه از وب سایت نوع اجتماعی انتخاب شده باشد می توان با وارد کردن اطلاعات لازم آن را در وب سایت خود مشاهده کرد.

    در این صفحه بعد از عنوان صفحه, موضوع و تاریخ مشاوره مشخص می شودکه هر موضوع می تواند شامل چندین پرسش و پاسخ باشد.

    بعد از تعیین هر پرسش و پاسخ باید دکمه Add کلیک شود به این ترتیب با فراخوانی رویه AddTextPer که رویه ای با یک پارامتر از نوع Tedit و یک پارامتر از نوع TMemo است, اطلاعات وارد شده برای هر پرسش و پاسخ به ترتیب در آرایه های TitleP, PersonalText که از نوع String هستند ذخیره می شوند, البته در صورتی که هر کدام از مشخصات فوق تعیین نشده باشد آن محل از آرایه با رشته تهی مقدار دهی می گردد.

مقدمه طراحی صفحات وب موضوعی کاملاً سلیقه ای است اینطور به نظر می رسد که بیشتر مردم دقیقاً می دانند که سلیقه شان چه چیزی را می پسندد و چه چیزی را رد می کند . اما زیبایی و ظاهر یک سایت فقط نیمی از داستان است و اغلب مشکلاتی نظیر قابلیت استفاده مشکلات اجرای فنی ، و صفحاتی که به کندی بارگذرای می شوند نیمه دیگر آن است که من سعی کرده ام آن را در این پروژه بیشتر مورد بررسی قرار دهم در ...

هر کسي مي‌تواند سايت web متعلق به خود ايجاد نموده و سپس به عموم مردم دنيا توسط اينترنت معرفي نمايد. بعضي از صفحات web متعلق به تجارت و بازرگاني که همراه با سرويسهاي متعدد فروشي است و بعضي ديگر براي در دسترس قرار دادن اطلاعات فردي خود مي‌باشد. ما باي

تاريخچه وب سال 1989 را مي توان مبدأ وب دانست، در ان سال تيم برنرزلي عضو انجمن اروپايي محققين فيزيک (CERN) ، پروژه اي را مطرح کرد که هدف آن به وجود آوردن شبکه اي از اسناد و فرامتن ، براي رد و بدل کردن اطلاعات بين اعضاي انجمن بود. درسال 1990 اولين

مفاهيم HTML &XTHML اين برنامه درواقع نرم افزاري است که کامپيوتر شما براي مرور و نشان دادن صفحات وب به ان نياز خواهد داشت.ازجمله معروف ترين مرورگرهاي اينترنتي مي توان به کاوشگراينترنت شرکت مايکروسافت (اينترنت اکسپلورر ومرورگرنت اسکيپ اشاره نمود

بخش اول طراحي صفحات وب با FrontPage 2000 فصل اول ايجاد يک صفحه وب پرکردن صفحه خالي، دانشي است که www آن را از اجدادش در خانواده مکتوبات به ارث برده است: کتابها، مجلات و روزنامه. سنگ نوشته هاي حکاکي شده را نيز مي توان در اين زمر

شرکت گروه صنعتي ويدا فناوران آسيا داراي مديران مجرب و توانمند در زمينه‌هاي طراحي ،‌ نمونه سازي ماشين آلات صنايع غذايي ، جذب و بومي سازي دانش فني ، ارتقاء بر سطح توليدات دستگاههاي ساخت داخلي ، ايجاد رقابت و مبادرت به صادرات مي باشد . سابقه فعاليت مد

مقدمه: بیشتر طراحان وب از نقطه نظر نگاه خود به طراحی وب می پردازند، آنها علاقمند هستند که خودشان را با استعارات مشخص و با تبلیغات فراوان نشان دهند. به هر جهت اینترنت برای شما ایجاد تجارت ونیز قابلیتی برای ارتباط نزدیک ارائه می دهد . کاربران میتوانند اطلاعات و محصولاتی را که در خور نیازشان میباشد را پیدا کنند. در این دوره شما با انواع ابزار های طراحی آشنا خواهید شد و به طبیعت ...

مقدمه : 1 . فراگیر شدن کامپیوتر و به دنبال آن حضور اینترنت در سازمانها و خانه ها لزوم استفاده از وب را دو چندان کرده است . صفحات وب الگوی ارتباطی قدرتمندی در اینترنت هستند به طوری که از طریق آنها می توان هر نوع اطلاعاتی را در اینتر نت انتشار داد تا علاقمندان بتوانند از آن استفاده کنند. 2.دنیای امروز دنیای اینترنت و ارتباطات است و حضور در دنیا به معنی حضور در اینترنت از طریق ...

مقدمه امروزه وب به عنوان یک واقعیت انکارناپذیر سایه خود را در تمامی زندگی اجتماعی، اقتصادی و بشریت انداخته و دارای رشد بسیار سریع در زمینه بکارگیری تکنولوژی‌های جدید است. همزمان با این رشد اعجازگونه وب‌ سایتها از حالت اولیه خود که کوچک و عمدتا ایستا بودند خارج شده و به سمت حجیم شدن و پویایی حرکت کردند. امروزه روی یک وب سایت نرم‌افزارهای متعددی اجرا می‌شوند تا پاسخ وی نیاز ...

نکاتي در مورد HTML : hyprer text markup Language يا html زبان برنامه‌نويسي کامپيوتر براي شبکه جهاني web مي‌باشد. زماني که يک سايت وب ايجاد مي‌کنيد، جهت قراردادن متون، تصاوير، انيميشن و صدا و يدئو در صفحات web که سايت را تشکيل مي‌دهند از HTML استفاده

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول