دانلود مقاله مایکروسافت

Word 958 KB 18160 67
مشخص نشده مشخص نشده کامپیوتر - IT
قیمت قدیم:۳۰,۰۰۰ تومان
قیمت: ۲۴,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • مایکروسافت


    تأسیس ۴ آوریل ۱۹۷۵
    آلبوکرکی، نیومکزیکو، ایالات متحده آمریکا[۱]

    موسس(ها) بیل گیتس
    پل آلن

    شعبهٔ مرکزی ردموند، واشنگتن

    محدودهٔ فعالیت جهانی
    افراد مهم بیل گیتس (مؤسس و مدیر اجرایی)[۲]
    استیو بالمر (مدیرعامل)
    ری آزی (مدیر معماری نرم افزار)

    زمینه فعالیت نرم افزار رایانه
    نشر
    تحقیق و توسعه
    سخت افزار
    بازی‌های رایانه‌ای

    محصولات مایکروسافت ویندوز
    مایکروسافت آفیس
    ویژوال استودیو
    ایکس‌باکس
    ویندوز موبایل

    درآمد ۵۱.۱۲ میلیارد دلار (سال ۲۰۰۷)

    تعداد کارکنان ۸۹٬۸۰۹ در ۱۰۵ کشور (۲۰۰۸)

    شعار Your potential ، Our passion
    وب‌گاه www.microsoft.com

    شرکت مایکروسافت (به انگلیسی: Microsoft Corporation)
    یک شرکت آمریکایی چند ملیتی با ۸۹۰۰۰ کارمند در ۱۰۵ کشور دنیا است که در زمینه فناوری‌های رایانه‌ای فعالیت می‌کند.

    درآمد سالیانهٔ این شرکت در سال ۲۰۰۷ میلادی ۵۱٫۱۲ میلیارد دلار بود.

    [۳]‬ مایکروسافت در زمینهٔ طراحی، توسعه، ساخت، صدور مجوز، پشتیبانی و ارائهٔ خدمات نرم افزاری برای وسایل کامپیوتری فعال است.[۴]‬[۵]‬ دفتر مرکزی مایکروسافت در ردموند، واشنگتن در ایالات متحده آمریکا قرار دارد.
    پرفروش‌ترین محصولات مایکروسافت سیستم عامل ویندوز و نرم افزار مایکروسافت آفیس هستند.

    در راستای شعار اصلی شرکت یعنی «یک کامپیوتر روی هر میز و در هر خانه، که نرم‌افزارهای مایکروسافت را اجرا کند»[۶][۷]‬[۸]‬[۹]‬‬‬[۱۰][۱۱][۱۲]‬‬ این دو محصول با سهمی حدود ۹۰٪ در سال ۲۰۰۳ برای مایکروسافت آفیس و در سال ۲۰۰۶ برای ویندوز جایگاه مهمی در بازار فروش محصولات کامپیوترهای شخصی و کامپیوترهای رومیزی پیدا کردند.

    مایکروسافت که در ابتدا کار خود را با ساخت و فروش مفسر بیسیک (Basic interpreters) برای «Altair ۸۸۰۰» شروع کرد.

    در اواسط دههٔ ۸۰ میلادی با طراحی «MS-DOS» بر بازار سیستم عامل کامپیوترهای خانگی مسلط شد.

    شرکت سهام خود را وارد بورس کرد و پس از آن با افزایش ارزش سهام آن چهار نفر را میلیاردر و حدود ۱۲۰۰۰ نفر از کارکنان مایکروسافت را میلیونر کرد.[۱۳][۱۴][۱۵]
    مایکروسافت امروز حدود ۷۵۰٬۰۰۰ متر مربع است و بیش از ۳۰٬۰۰۰ کارمند دارد.

    [۱۶] مایکروسافت همواره هدف نقدهای مختلفی از جمله انحصارطلبی بوده که موجب ایجاد دادگاه‌های قضایی بسیاری برای مایکروسافت به علت تجاوز از قوانین انحصار، در وزارت دادگستری ایالات متحده آمریکا و کمیسیون اروپا شد.[۱۷]‬[۱۸]‬
    مایکروسافت علاوه بر بازار سیستم عامل و نرم‌افزار اداری در زمینه‌های دیگر هم فعالیت می‌کند مانند: شبکه تلویزیونی ام‌اس‌ان‌بی‌سی «MSNBC»، سایت اینترنتی «MSN» و دانشنامه چندرسانه‌ای انکارتا.

    مایکروسافت همچنین در زمینه ساخت سخت افزار رایانه با ساخت محصولاتی مانند موشواره و نیز سرگرمی‌های خانگی از جمله ایکس‌باکس، ایکس‌باکس ۳۶۰، زیون، و «MSN TV» فعالیت دارد.

    مایکروسافت از گذشته تاکنون با استفاده از روش‌های مختلف مانند گروه خبری «Usenet» و وب، پشتیبانی از نرم افزارهای خود را همواره ادامه داده‌است و جایزهٔ «Microsoft MVP» را به داوطلبینی که در کمک به مشتریان شرکت مفید بوده باشند، اهدا می‌کند.‬[۱۹][۲۰]
    تاریخچه
    تأسیس مایکروسافت (۱۹۷۵-۱۹۸۵)


    تصویر کارمندان مایکروسافت در سال ۱۹۷۸ از راست به چپ:
    بالا: جیم لین، باب والاس، استیو وود
    وسط: گوردون لتوین، مارک مکدونالد، باب گرینبرگ، باب او-ریر
    پایین: پل آلن، مارلا وود، اندرآ لوئیز، بیل گیتس
    بیل گیتس بعد از مطالعه شماره اول ژانویه ۱۹۷۵ مجلهٔ پاپیولار الکترونیکز (Popular Electronics) که حاوی اطلاعاتی در مورد ریزرایانه التیر ۸۸۰۰ (Altair 8800) بود، (التیر ۸۸۰۰ اولین ریزرایانه‌ای بود که وارد عرصه رقابت رایانه‌ای شد.) با «MITS» که سازنده آن بود تماس گرفت و آنان را از ساخت نرم‌افزار برنامه‌نویسی برای «Altair ۸۸۰۰» که نام آن را بیسیک گذاشته بودند، مطلع ساخت.[۲۱] بیل گیتس تا آن زمان نه یک سیستم «Altair» و نه حتی یک مترجم ساده داشت، با این حال در طول هشت هفته قبل از اجرای اولیه نرم‌افزار او و آلن یک برنامهٔ مفسر نوشتند.

    مترجم در اجرای آزمایشی کار کرد و «MITS» پذیرفت تا بیسیک را بخرد و «Altair BASIC» را روانهٔ بازار کند.
    بیل گیتس بعد از مطالعه شماره اول ژانویه ۱۹۷۵ مجلهٔ پاپیولار الکترونیکز (Popular Electronics) که حاوی اطلاعاتی در مورد ریزرایانه التیر ۸۸۰۰ (Altair 8800) بود، (التیر ۸۸۰۰ اولین ریزرایانه‌ای بود که وارد عرصه رقابت رایانه‌ای شد.) با «MITS» که سازنده آن بود تماس گرفت و آنان را از ساخت نرم‌افزار برنامه‌نویسی برای «Altair ۸۸۰۰» که نام آن را بیسیک گذاشته بودند، مطلع ساخت.[۲۱] بیل گیتس تا آن زمان نه یک سیستم «Altair» و نه حتی یک مترجم ساده داشت، با این حال در طول هشت هفته قبل از اجرای اولیه نرم‌افزار او و آلن یک برنامهٔ مفسر نوشتند.

    مترجم در اجرای آزمایشی کار کرد و «MITS» پذیرفت تا بیسیک را بخرد و «Altair BASIC» را روانهٔ بازار کند.

    گیتس دانشگاه هاروارد را رها کرد و به آلبوکرکی در نیومکزیکو یعنی جایی که «MITS» قرار داشت رفت و مایکروسافت را در آنجا تأسیس کرد.

    «مایکرو-سافت» (Micro-soft) در ۲۶ نوامبر ۱۹۷۶ به عنوان علامت تجاری ثبت شد.[۲۱]ولی نام «مایکروسافت» (Microsoft) بدون خط تیره اولین بار توسط بیل گیتس در نامه‌ای که در ۲۹ نوامبر ۱۹۷۵ به پل آلن نوشت، به کار برده شد.

    اولین دفتر بین‌المللی مایکروسافت در اولین روز نوامبر ۱۹۷۸ در ژاپن با نام «ASCII Microsoft» (با نام فعلی «Microsoft Japan») تأسیس شد.[۲۱] در ۱ ژانویه ۱۹۷۹ شرکت از آلبوکرکی به مکان جدیدش در بلویو در واشنگتن منتقل شد.[۲۱] استیو بالمر در سال ۱۹۸۰ به شرکت پیوست و بعداً با مدیرعاملی بیل گیتس هم موافقت کرد.[۲۱][۲۱] مایکروسافت اولین سیستم عامل خود را در ۱۹۸۰ به بازار عرضه کرد.

    این سیستم عامل که نسخهٔ تغییر یافته‌ای از یونیکس بود با کسب اجازه از شرکت «ای تی اند تی» (AT&T) با عنوان زینیکس (Xenix) به بازار فرستاده شد.

    زینیکس خیلی فراگیر نبود و در ابتدا فقط توسط نرم‌افزارسازها مورد استفاده قرار می‌گرفت.[۲۲][۲۳] مایکروسافت ورد با عنوان اصلی «مالتی-تول ورد» (Multi-Tool Word) به خاطر رواج ایدهٔ «هر چه می‌بینی، همان را می‌گیری» معروف شد.

    ورد همچنین اولین برنامه‌ای بود که قابلیت‌هایی همچون نمایش متن‌های بولد را داشت.

    اولین بار کپی‌های مجانی نسخه نمایشی مایکروسافت ورد به همراه شماره نوامبر ۱۹۸۳ مجله پی‌سی ورلد توزیع شد و با این کار مایکروسافت ورد اولین برنامه‌ای شد که بر روی دیسک همراه یک مجله پخش شد.[۲۴] اگر چه «زی نیکس» هیچگاه مستقیماً به فروش عمومی نرسید با این حال اجازه فروش آن به تعداد زیادی از سازندگان تجهیزات اصلی (OEM) داده شد.

    در میانهٔ دههٔ ۸۰ میلادی مایکروسافت به طور کامل از تجارت یونیکس خارج شد.[۲۲] اما موفقیت اصلی مایکروسافت، با سیستم عامل داس (Dos: Disk Operating System) اتفاق افتاد، بعد از مذاکرات بی‌حاصل با «Digital Research»، آی‌بی‌ام قراردادی با مایکروسافت بست تا نسخهٔ جدیدی از سیستم عامل «سی‌پی‌ام» (CP/M) را برای رایانه‌های شخصی آی‌بی‌ام تهیه کند.

    مایکروسافت بزرگ‌ترین شرکت نرم‌افزاری جهان مایکروسافت برای این کار یک سیستم عامل مشابه سیستم عامل سی‌پی‌ام با نام «۸۶-DOS» را از شرکت «سیاتل کامپیوتر پروداکتز» و «تیم پترسن» با قیمتی کمتر از ۵۰ هزار دلار خرید.

    آی‌بی‌ام هم نام آن را به «پی‌سی-‌داس» (PC-DOS) تغییر داد.

    به خاطر قوانین کپی‌رایتی که متوجه «سی‌پی‌ام» بود، آی‌بی‌ام «سی‌پی‌ام» را با قیمت ۲۵۰ دلار در کنار «پی‌سی-‌داس» که ۴۰ دلار قیمت داشت به بازار عرضه کرد و سرانجام «پی‌سی-‌داس» به خاطر قیمت کمترش به استاندارد تبدیل شد.[۲۵][۲۶] حوالی سال‌های ۱۹۸۳ مایکروسافت با همکاری چند شرکت دیگر کامپیوتری خانگی با نام «MSX» را به بازار عرضه کرد که نسخهٔ داس مخصوص مایکروسافت، با نام «MSX-DOS» را اجرا می‌کرد که در ژاپن، اروپا و آمریکای جنوبی بسیار پرطرفدار شد.[۲۷][۲۸] چندی بعد پس از این که شرکت «Columbia Data Products» با موفقیت بایوس آی‌بی‌ام را شبیه‌سازی کرد، بازار شاهد افزایش چشمگیر کامپیوترهای شخصی مشابه آی‌بی‌ام از طرف شرکت‌هایی همچون «Eagle Computer» و «کامپک» (compaq) بود.[۲۹][۳۰][۳۱][۳۲] معامله مایکروسافت با آی‌بی‌ام به آن اجازه می‌داد که امکان توزیع و فروش نسخهٔ «داس» مخصوص خود یعنی «MS-DOS» را داشته باشد، به همین دلیل مایکروسافت با فروش سیستم عامل خود در بازار داغ سیستم عامل برای رایانه‌های مشابه آی‌بی‌ام از یک شرکت کوچک به یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های نرم‌افزاری در صنعت رایانه‌های خانگی تبدیل شد.[۳۳] با عرضه موشواره‌ی مایکروسافت در دوم می ۱۹۸۳ مایکروسافت تولیدات خود را توسعه بخشید.

    ادامهٔ این توسعه با ایجاد قسمتی برای نشر کتاب به نام «مایکروسافت پرس» در یازدهم ژوئیهٔ همان سال همراه بود.[۲۱] ظهور ویندوز نشان ویندوز در حال حاضر زمانی که شرکت «کامپک»، بایوس آی‌بی‌ام را گرفت.

    به دنبال این اتفاق، مایکروسافت بر آن شد که جایگاه آی‌بی‌ام را در بازار سیستم عامل بگیرد.

    آن‌ها سیستم عامل «ام‌اس‌-داس» را طراحی کردند که در پی‌سی‌های غیر آی‌بی‌ام قابل استفاده بود.

    نسخه ابتدایی ویندوز در نوامبر ۱۹۸۵ به بازار آمد که در واقع، همان نسخه گرافیکی «ام‌اس-‌داس» بود.

    دو سال بعد مایکروسافت اعلام کرد که نسخهٔ آخر ویندوز یعنی ویندوز ۳ را در سال‌های نخست دهه۹۰ به بازار خواهد فرستاد.

    مایکروسافت در می ۱۹۹۱ رسماً اعلام کرد که شراکت بر سر اواس‌تو به پایان رسیده و مایکروسافت از این به بعد، همه تلاش خود را صرف ویندوز خواهد کرد.

    هم‌زمان با این تحولات، مایکروسافت یکی دیگر از محصولات خود یعنی مایکروسافت آفیس را ارائه نمود.

    مایکروسافت آفیس به همراه مایکروسافت ورد و مایکروسافت بوک شلف که یک مجموعه مرجع بود، محتویات نخستین دیسک شرکت مایکروسافت را تشکیل می‌دادند.

    ویندوز ۱/۳ در نوامبر ۱۹۹۲ به بازار عرضه شد که در عرض دو ماه، سه میلیون کپی فروخت.

    یک سال بعد، ویندوز مهم‌ترین سیستم عامل گرافیکی در تمام دنیا بود و مجله ٔفورچون، مایکروسافت را مبتکرترین کمپانی در ایالات متحده در سال ۱۹۹۳ نامید.

    آغاز امپراتوری ورودی ساختمان شماره ۱۷ در محوطه اصلی شرکت در ردموند.

    در ۱۹۹۴ مایکروسافت انکارتا را به راه انداخت؛ نخستین دانشنامه‌ای که روی کامپیوتر قابل اجرا بود.

    مایکروسافت با همکاری دریم ورکس در سال ۱۹۹۵ برای تولید سرگرمی‌های چندمنظوره یک شرکت جدید تأسیس کردند.

    پیش از ارائه ویندوز ۹۵، مایکروسافت یک شرکت تجارت محور قلمداد می‌شد اما ویندوز ۹۵ موجب شد که دیگر آن را یک شرکت مشتری محور بدانند.

    در سپتامبر ۱۹۹۵ دولت چین ویندوز را به عنوان سیستم عامل رسمی کشورش انتخاب کرد و از مایکروسافت خواست نسخه چینی ویندوز را برایشان آماده کند.

    اواسط دهه۹۰ بیل گیتس تصمیم گرفت مایکروسافت را وارد دنیای اینترنت کند و «MSN» به وجود آمد.

    این یک سرویس آنلاین بود که قرار بود با آمریکن آنلاین (AOL) رقابت کند.

    بعد با همکاری ان‌بی‌سی، ایستگاه کابلی خبری «MSNBC» و مجلهٔ آنلاین «Slate» به سردبیری مایکل کینسلی را تأسیس نمود.

    راه اندازی وب‌تی‌وی که امکان اتصال تلویزیون به شبکه را فراهم می‌کرد، از دیگر اقدامات مایکروسافت در سال ۱۹۹۶ بود.

    امپراتوری تثبیت می‌شود آرم شرکت مایکروسافت در ورودی اصلی محوطه شرکت.

    محوطه اصلی شرکت در ۱۹۹۷ اینترنت اکسپلورر ۴ همراه ویندوز به بازار آمد.

    اما دادگستری آمریکا به این دلیل که مایکروسافت با این کار از توافق‌نامه‌ای که در سال ۱۹۹۴ امضا کرده، تخطی نموده‌است، از آن‌ها خواست که دیگر اینترنت اکسپلورر و ویندوز را همراه هم به بازار نفرستند.

    در سال ۱۹۹۸ ویندوز ۹۸ به همراه اکسپلورر SP۴/۰ SP۱ و FAT۳۲ به عنوان فایل سیستم عرضه گشت.

    در عین حال، جنجال‌های زیادی در پی افشای یادداشت‌های داخلی مایکروسافت در اینترنت به وجود آمد: «نرم‌افزارهای اوپن سورس تهدیدی جدی برای مایکروسافت به حساب می‌آیند.» این اسناد که به اسناد هالووین معروف شده‌اند، بخشی از این خطرات را عنوان کرده و در عین حال از فعالیت‌های مایکروسافت علیه لینوکس پرده برمی‌دارد.

    مایکروسافت نیز ضمن این که به صحت این اسناد اعتراف کرد، آن‌ها را صرفاً تحقیقات مهندسی دانست.

    پایه‌های امپراتوری می‌لرزند در آوریل ۲۰۰۰ حکم پرونده ایالات متحده و مایکروسافت صادر شد.[نیازمند منبع] این حکم شرکت را مجبور می‌کرد که به دو پاره تقسیم شود.

    البته بخشی از این تصمیم در دادگاه استیناف لغو شد.

    مایکروسافت که اهداف تجاری و خانگی را توأمان نشانه رفته بود، ویندوز ایکس پی را سال ۲۰۰۱ آماده کرد.

    مایکروسافت برای رقابت با سونی و نینتندو، با سرمایه گذاری میلیاردی و تولید و پخش ایکس باکس وارد عرصه بازی‌های کامپیوتری شد.[نیازمند منبع] تا سال ۲۰۰۵، ایکس باکس در بازار فروش آمریکا در رده دوم پس از پلی استیشن ۲ سونی و قبل از گیم کیوب نینتندو قرار داشت.

    (در بازار جهانی بعد از هر دو بود.) اما با این وجود، با فروش ۲۲ میلیون دستگاه در مقایسه با فروش بیش از ۱۰۰میلیون دستگاه پلی استیشن ۲، ضرر سنگینی معادل ۴ میلیارد دلار متحمل شده‌است.

    مایکروسافت در مدت ۳ سال کار ساخت «NET.» مقدماتی و سرور ویندوز ۲۰۰۳ را هم به پایان رساند.[نیازمند منبع] در سال ۲۰۰۴ به دنبال شکایت اتحادیه اروپا، مایکروسافت به پرداخت ۶۱۳ میلیون دلار جریمه محکوم شد و متعهد گردید که توافقات قطعی خود با سایر رقبا را افشا کند.

    همچنین ملزم شد نسخه‌ای از ویندوز را تهیه و آماده کند که فاقد مدیا پلیر باشد.[۳۴][۳۵] ایکس باکس ۳۶۰ ایکس باکس ۳۶۰ در نوامبر ۲۰۰۵، مایکروسافت دومین کنسول بازی خود را با نام ایکس باکس ۳۶۰ به بازار عرضه کرد.

    مایکروسافت در زمینه رقابت با کنسول‌های بازی تجربیات خوبی بدست آورده بود و این بار کنسولی بسیار کامل‌تر و بهتر نسبت به اولین کنسول خود به بازار عرضه کرد.

    ایکس باکس ۳۶۰ در دو مدل با نام‌های «premium» و «Core System» عرضه شد.

    نسخهٔ «ایکس باکس ۳۶۰ premium» دارای دسته بی‌سیم، هارد درایو، ریموت کنترل و هدست می‌باشد ولی نسخهٔ «Core System» شامل دسته سیمی و بدون هارد درایو و وسایل جانبی می‌باشد.

    ایکس باکس ۳۶۰ تقریباً یک سال زودتر از رقیبان خود یعنی پلی استیشن ۳ و نینتندو Wii به بازار عرضه شد.

    ایکس باکس ۳۶۰ پیشرفت‌های زیادی نسبت به کنسول قبلی خود کرده‌است و علاوه بر قدرت سخت‌افزاری، دارای طراحی فوق‌العاده زیبایی می‌باشد.

    ایکس باکس ۳۶۰ فروش بسیار بهتری نسبت به کنسول قبلی مایکروسافت داشت.

    وب‌گاه مایکروسافت وب‌گاه مایکروسافت با بیش از ۱۰۰ میلیون بازدید در روز یکی از پرطرفدارترین وب‌گاه‌ها در اینترنت است.

    بر طبق اطلاعات وب‌گاه «الکسا» [۳۶]، وب‌گاه مایکروسافت در ۱۱ مه ۲۰۰۷ رده سیزدهم را در بین وب‌گاه‌های اینترنتی از نظر تعداد بازدیدکننده به خود اختصاص داده‌است.

    مدارک بین المللی مایکروسافت • مدرک MCSA: مدرک MCSA Microsoft Certified System Administor به افرادی داده می‌شود که در زمینه مدیریت شبکه و محیط‌های سیستمی مبتنی بر سیستم عامل‌های ویندوز، مهارت کافی داشته باشند.

    درحال حاضر، این مدارک روی ویندوز 2000 داده می‌شود و برای کسب آن باید از توانایی مدیریت این سیستم عامل و مدیریت شبکه با استفاده از آن برخوردار بود.

    کسی نامزد دریافت این مدارک می‌شود و برای کسب آن در آزمون شرکت می‌کند.

    باید 6 تا 12 ماه تجربه پیاده کردن و مدیریت یک سیستم عامل روی رایانه شخصی، پیاده کردن و مدیریت یک سیستم عامل روی شبکه و مدیریت شبکه‌هایی با بیش از 200کاربر را داشته باشد.

    • مدرک MCSE: افرادی که به تحلیل نیازهای یک طرح تجاری، طراحی و پیاده کردن یک زیرساخت مبتنی بر محصولات و سیستم عامل‌های مایکروسافت می‌پردازد و بر این اساس ، راه حل‌هایی را به کارفرمایان ارائه می‌دهند.

    مدرک Microsoft Certified Systems Engineer را به عنوان تایید توانایی‌هایشان اخذ می‌کنند.

    در واقع، این مدرک برای مهندسان سیستم، مهندسان پشتیبانی فنی، تحلیلگران سیستم، تحلیلگران شبکه و مشاوران فنی مناسب است.

    این مدرک، از پرطرفدارترین و معروف‌ترین مدارک فنی به حساب می‌آید.کسی که برای کسب این مدرک اقدام می‌کند، باید دست کم تجربه‌ای یک ساله در پیاده کردن و مدیریت یک سیستم عامل تحت شبکه با 2000 کاربر و در 5 نقطه فیزیکی داشته باشد.

    علاوه بر آن، نامزد MCSE باید دست کم یک سال تجربه در زمینه پیاده کردن و مدیریت سیستم عامل روی رایانه شخصی و طراحی زیرساخت شبکه داشته باشند.

    • مدرک MCDBA : مخفف عبارت Microsoft Certified Database Administrator به مدیران پایگاه داده‌های DATABASE SQL اختصاص دارد.

    که به طراحی، پیاده سازی و مدیریت این کارگزار (Server) مشغولند.

    در حال حاضر، این مدرک روی SQL Server 2000 ارائه می‌شود.

    • مدرک MCT: دارندگان مدرک ( MCT (Microsoft Certified Trained استادانی هستند که از سوی مایکروسافت، برای تدریس و آموزش دوره‌های مایکروسافت تاییده شده‌اند.

    برای دریافت این مدرک باید یکی از دیگر مدارک MCP را داشت.

    • مدرک MCAD : که مخفف عبارت Microsoft Certified Application Developer می‌باشد.

    مدرکی است برای کسانی که از فناوری‌های مایکروسافت برای توسعه و نگهداری برنامه‌های کاربردی، برنامه‌های تحت وب و سرویس‌های داده ای استفاده می‌کنند.

    افرادی که به XML یا.NET تسلط دارند و از آنها برای ارائه برنامه‌های مختلف استفاده می‌کنند.

    در این گروه قرار می‌گیرند.

    کسانی که برای دریافت این مدرک، نامزد می‌شوند باید یک یا 2سال تجربه در این زمینه داشته باشند.

    برنامه نویسان، تحلیلگران برنامه و تولیدکنندگان نرم‌افزار می‌توانند برای کسب این مدرک اقدام کنند.

    • مدرک MCSD: دارندگان مدرک Microsoft Certified Solution Develper افرادی هستند که با فناوری‌ها، سیستم‌های عامل و معماری ویندوز، راهکارهای مناسبی را برای صاحبان صنایع و تجارت طراحی کرده و توسعه می‌دهند.

    دست کم یک تجربه 2ساله کاری برای خواستاران این مدرک لازم است.

    مهندسان نرم‌افزار.

    تحلیلگران و تولیدکنندگان برنامه‌های کاربردی و مشاوران فنی کسانی هستند که داشتن این مدرک را به آنها توصیه می‌کنیم.

    • مدرک MOS : Microsoft Office Specialist به کسانی داده می‌شود که در کار با مجموعه نرم‌افزارهای Office یعنی Word,Excel, outlook,powerpoint, Access و MS project مهارت کافی داشته باشند.

    از آنجا که مجموعه Office در بیش از 100کشور و با 18 زبان در اختیار کاربران قرار می‌گیرند.

    می‌توان آن را فراگیرترین مدرک مایکروسافت دانست.

    بد نیست بدانید که ماهانه 32هزار نفر در سراسر دنیا این مدرک را دریافت می‌کنند.

    • مدرک Microsoft Office Specialist Master Instructor : این مدرک به کسانی داده می‌شود که برای تدریس بخش‌های مختلف Office مهارت کافی داشته باشند.

    خواستاران این مدرک باید دست کم از 2 سال تجربه تدریس این نرم‌افزارها بهره مند باشند.

    فهرست محصولات مایکروسافت ام‌اس-داس مایکروسافت ویندوز ویندوز ۳.۱ ویندوز ۹۵ ویندوز ۹۸ ویندوز ۲۰۰۰ ویندوز اکس‌پی ویندوز ویستا ویندوز ۷ ویندوز موبایل مایکروسافت آفیس مایکروسافت ورد مایکروسافت پاورپوینت مایکروسافت اکسل مایکروسافت اکسس مایکروسافت پابلیشر مایکروسافت فرانت پیج مایکروسافت آوت لوک مایکروسافت اینفو پد مایکروسافت مایکروسافت ویژوال استادیو دات نت دانشنامه اینکارتا اکس باکس ایکس‌باکس ۳۶۰ وان کر نقص تازه نسخه اصلاحی مایکروسافت!

    مایکروسافت در خصوص یک نسخه از برنامه‌ای که در ماه اوت منتشر کرده بود اعلام کرد: این نسخه هم کامل نیست.!!!

    بدین ترتیب، این برای سومین بار در طول تنها دو ماه گذشته است که مایکروسافت به اصطلاح اعتراف کرده و در مورد وجود یک نقص در یک به‌روزرسانی امنیتی هشدار می‌دهد.

    در همین رابطه مایکروسافت اعلام کرد: کاربرانی که MS08-051 را به منظور تعمیر Office 2003 به صورت دستی به‌روز کرده‌اند باید در اسرع وقت نسبت به بکارگیری نسخه دوم اقدام نمایند، اما کسانی که آن را از طریق Windows Update یا سرور (WSUS (Windows Server Update Services شرکت به‌روز کرده‌اند، و یا حتی کسانی که نسخه دیگری از Office را به‌روز کرده‌اند، هیچ نیازی به نصب مجدد MS08-051 ندارند.

    MS08-051 که یکی از یازده بولتن امنیتی است که دو هفته گذشته منتشر شد، مایکروسافت 26 باگ را اصلاح کرده‌است که این بیشترین میزان در یک سال و نیم گذشته است که تنها در یک ماه روی می‌دهد.

    براساس اطلاعیه‌ای که منتشر شد، وصله‌های مربوط به PowerPoint 2003 که به مرکز بارگذاری مایکروسافت ارسال شده‌اند نیز، نسخه‌های اشتباهی بودند.

    مایکروسافت هنگام توضیح مجدد خود در مورد MS08-051 گفت: " هنگامی که این نسخه‌ها برای محافظت از آسیب‌پذیری‌هایی که در اعلامیه به آن‌ها اشاره شد اقدام می‌کنند، باعث غیرفعال شدن سایر برنامه‌های امنیتی مهم و به‌روزرسانی‌های قابل اعتماد می‌شوند." این شرکت اعلام کرد که از همان ابتدا، شروع به ارسال نسخه‌های اصلاح شده به Windows Update و Office Update کرده است.

    این گزارش در ادامه می‌افزاید: هرکسی که برای بدست آوردن نسخه به‌روزشده PowerPoint در Office 2003 Service Pack 2 یا Office 2003 SP3، مستقیما به سایت به‌روزرسانی خود مایکروسافت مراجعه می‌کرد، مجبور به نصب مجدد نسخه دوم وصله‌ها می‌شد.

    در این میان مایکروسافت نسخه سومی را نیز برای کاربرانی که قادر به جایگزینی سریع وصله‌های معیوب نبودند آماده کرده است.

    بیل گیتس و مایکروسافت در گذر زمان سالهای علاقمند شدن به کامپیوترها ۲۸ اکتبر ۱۹۵۵ (۶ آذر ۱۳۳۴) Bill Gates در یک خانواده ثروتمند سیاتلی به دنیا آمد.

    او فرزند دوم William H Gates II بود.

    پدرش وکیل دادگستری و مادرش یک فعال امور خیرخواهانه بود.

    ۱۹۶۸ (۱۳۴۶-۱۳۴۷) گیتس در Lakeside که یک مدرسه غیرانتفاعی انحصاری بود مشغول به تحصیل شد.

    او دو کلاس از Paul Allen عقبتر بود.

    مدرسه به کمک انجمن اولیا یک ماشین تله تایپ خرید ـ ماشینی که می توانست از طریق خط تلفن، اطلاعات را به یک کامپیوتر مرکزی واقع در دانشگاه شهر ارسال کند ـ.

    گیتس و آلن خیلی به این ماشین علاقمند بودند و گاهی اوقات، شبها بصورت دزدکی وارد مدرسه می شدند تا با این ماشین برنامه نویسی کنند.

    ۱۹۷۲ (۱۳۵۰-۱۳۵۱) گیتس از ماشین تله تایپ برای طراحی ساعات درسی مدرسه Lakeside استفاده کرد.

    این کار پیچیده ای بود اما گیتس از این طریق برای دخترهایی را که برایش جذاب بودند در کلاس خودش برنامه ریزی می کرد.

    فارغ التحصیلی ۱۹۷۳ (۱۳۵۱-۱۳۵۲) گیتس از مدرسه Lakeside فارغ التحصیل شد و شروع به تحصیل در دانشگاه Harvard نمود.

    رشته اول او حقوق بود، اما او در کلاسهای ریاضیات و اقتصاد نیز شرکت می کرد.

    در همین سال او با دانشجویی بنام Steve Ballmer آشنا شد.

    دسامبر ۱۹۷۴ (آذر و دی ۱۳۵۳) مقاله ای در نشریه Popular Electronics درباره ساخت نمونه جدیدی از “کامپیوترهای شخصی” با نام Altair 8800 توسط کمپانی MITS منتشر شد.

    این کامپیوتر از ریزپردازنده Intel 8080 استفاده می کرد.

    MITS از خوانندگان خواسته بود تا برای این کامپیوتر یک زبان برنامه نویسی طراحی کنند.

    اوائل ۱۹۷۵ (۱۳۵۶) گیتس و دوست دوران مدرسه اش آلن با MITS تماس گرفتند و مدعی شدند که زبان برنامه نویسی پایه ای (BASIC) نوشته اند که با Altair کار میکند.

    MITS قبول کرد که برنامه آنها را ببیند.

    گیتس و آلن شب و روز کار کردند تا برنامه را سر وقت آماده کنند.

    دو و نیم هزار مایل آن طرفتر در دره سیلیکان، کالیفرنیا، یک انجمن طرفداران کامپیوتر، با نام کلوب کامپیوتر Homebrew نیز به Altair علاقمند شدند.

    در آن هنگام Stephen Wozniac و Steve Jobs عضو این گروه بودند.

    آلن به Albuquerque در نیومکزیکو، جائی که کمپانی MITS قرار داشت، سفر کرد و با موفقیت ساختار برنامه BASIC را که با همکاری گیتس نوشته بود، تشریح کرد.

    MITS، آلن را مسئول عیب یابی و سرپرست بخش نرم افزاری کرد.

    تاسیس Microsoft تابستان ۱۹۷۵ ـ بهار ۱۹۷۶ (تابستان ۱۳۵۴ ـ بهار ۱۳۵۵) گیتس در Albuquerque به آلن پیوست و با هم روی توسعه دادن BASIC برای Altair کار کردند.

    در همین زمان آنها شرکت خود را با نام Micro Soft یا Micro-Soft تاسیس نمودند.

    فوریه ۱۹۷۶ (اسفند ۱۳۵۴) «نامه سرگشاده به طرفداران کامپیوتر» گیتس در خبرنامه کلوب کامپیوتر Homebrew منتشر شد.

    او از علاقمندان به کامپیوتر درخواست کرده بود که احترام به حقوق کپی رایت در برنامه های کامپیوتری را سرلوحه قرار دهند و به آن احترام بگذارند.

    بهار ۱۹۷۶ (بهار ۱۳۵۵) گیتس به هاروارد برگشت تا به تحصیلاتش ادامه دهد.

    ۱ آوریل ۱۹۷۶ (۱۳ فروردین ۱۳۵۵) استیو جابز و استفان وازنیک که شرکت Apple را تاسیس کرده بودند، نخستین محصولشان را با نام کامپیوتر شخصی Apple I عرضه کردند.

    ۲۶ نوامبر ۱۹۷۶ (۶ آذر ۱۳۵۵) گیتس و آلن، علامت تجاری “Microsoft” را به ثبت رساندند.

    کار آنها به انحصار MITS درآمد.

    گیتس تحصیلاتش را در هاروارد رها کرد و به همراه آلن، جدی تر به تجارت پرداختند.

    دسامبر ۱۹۷۸ ( آذر و دی ۱۳۵۷) درآمد مایکروسافت از ۱ میلیون دلار تجاوز کرد.

    ۱ ژانویه ۱۹۷۹ (۱۱ دی ۱۳۵۷) گیتس و آلن Microsoft را از Albuquerque به محل سکونتشان در واشنگتن منتقل کردند.

    آنها دفتری در Bellevue ـ چند مایل دورتر از جایی که متولد شدند ـ را افتتاح کردند.

    ۱۱ ژوئن ۱۹۸۰ (۲۲ خرداد ۱۳۵۹) گیتس، دوست قدیمیش در هاروارد ـ استیو بالمر ـ را مسئول امور تجاری مایکروسافت نمود.

    پیشرفت در تجارت تابستان و پائیز ۱۹۸۰ (تابستان و پائیز ۱۳۵۹) گیتس تلاشش را برای تولید سیستم عاملی برای کامپیوترهای شخصی IBM ـ پیشروی صنعت کامپیوتر جهان ـ آغاز نمود.

    مایکروسافت حقوق انتشار سیستم عامل (MS-DOS) را برای توسعه روی کامپیوترهای دیگر، برای خود محفوظ نگهداشت.

    ۱ جولای ۱۹۸۱ (۱۰ تیر ۱۳۶۰) شرکت Microsoft بصورت رسمی به ثبت رسید.

    گیتس ۵۳%، آلن ۳۱% و بالمر ۸% از سهام کمپانی را از آن خود کردند.

    ارزش اولیه سهام ۹۵ سنت بود.

    ۱۹۸۱ (۱۳۵۹-۱۳۶۰) درآمد مایکروسافت به ۱۶ میلیون دلار رسید.

    در این زمان مایکروسافت ۱۲۸ کارمند داشت.

    ۱۹۸۳ (۱۳۶۱-۱۳۶۲) آلن به بیماری سخت Hodgkin مبتلا شد.

    با اینکه معالجات او با موفقیت پیش می رفت اما او هیچگاه به کار تمام وقت در مایکروسافت بازنگشت.

    ۱۹۸۵ (۱۳۶۳-۱۳۶۴) درآمدهای مایکروسافت به ۱۴۰ میلیون دلار رسید، و تعداد کارمندانش به ۹۱۰ نفر افزایش یافت.

    عرضه Windows 20 نوامبر ۱۹۸۵ (۲۹ آذر ۱۳۶۴) مایکروسافت به سیستم عاملش MS-DOS یک افزونه گرافیکی اضافه کرد.

    این اولین نسخه Windows بود.

    فوریه ۱۹۸۶ (بهمن و اسفند ۱۳۶۴) مایکروسافت به Redmond ـ منطقه خوش آب و هوایی در سیاتل ـ نقل مکان کرد.

    جائی که تاکنون مرکز اصلی کمپانی در آنجا قرار دارد.

    ۱۳ مارس ۱۹۸۶ (۲۲ اسفند ۱۳۶۴) سهام مایکروسافت بصورت عمومی عرضه شد.

    در نخستین روز قیمت سهام از ۲۱دلار به ۲۸دلار افزایش یافت.

    ۱۹۸۷ (۱۳۶۵-۱۳۶۶) یک خانم جوان تگزاسی بنام Melinda French بعنوان مدیر فروش مایکروسافت منسوب شد.

    او و گیتس با هم روابط عاشقانه پیدا کردند.

    ۱۸ مارس ۱۹۸۸ (۲۸ اسفند ۱۳۶۶) Apple برعلیه Microsoft در دادگاه طرح دعوی نمود مبنی بر اینکه سیستم “Look and Feel” ویندوز، شبیه “Graphical User Interface” اپل است.

    این مرافعه به مدت شش سال به طول انجامید و سرانجام Apple آنرا باخت.

    ۱۹۸۹ (۱۳۶۷-۱۳۶۸) Microsoft Office عرضه شد.

    ۲۲ می ۱۹۹۰ (۱ خرداد ۱۳۶۹) Windows 3.0 منتشر شد و در دو هفته اول، ۱۰۰۰۰۰ نسخه از آن به فروش رفت.

    در این هنگام همچنین Microsoft با IBM در تولید محصول مشابه ای با نام OS/2 همکاری داشت.

    ۲۰ آگوست ۱۹۹۰ (۲۹ مرداد ۱۳۶۹) مایکروسافت دیدار ویژه ای در عمارت Shumway داشت تا در این مورد تصمیم گیری کند که کار روی OS/2 را رها کند و روی Windows تمرکز نماید.

    بعدها خبرگزاری ها نقل کردند که Microsoft و IBM از هم جدا شدند.

    نگرانی رقبا 1992 (۱۳۷۰-۱۳۷۱) بعضی از شرکتهای رقیب نسبت به تسلط کمپانی گیتس بر بازار ابراز نگرانی می کردند و در این باره ملاقاتهایی را ترتیب دادند.

    اکتبر ۱۹۹۲ (مهر ۱۳۷۱) مجله Forbes اظهار داشت که گیتس به ثروتمندترین مرد آمریکا می باشد.

    در آن زمان دارایی های او ۶/۳ میلیارد دلار بود.

    ۲۰ ژانویه ۱۹۹۳ (۳۰ دی ۱۳۷۱) ارزش تجاری Microsoft از غول صنعت کامپیوتر، IBM سبقت گرفت.

    ۵ فوریه ۱۹۹۳ (۱۶ بهمن ۱۳۷۱) کمیته تجاری فدرال درباره این موضوع که آیا مایکروسافت قانون شکنی می کند یا نه، به نتیجه ای نرسید و موضوع برای رسیدگی، در ماه آگوست به دادگستری ارجاع شد.

    ۲۰ مارس ۱۹۹۳ (۲۹ اسفند ۱۳۷۱) گیتس در راه برگشت از Palm Springs به همراه ملیندا فرنچ، مسیر هواپیمای شخصیش را به سمت Omaha منحرف نمود.

    در آنجا دوست میلیاردرش Warren Buffet آنها را به مغازه جوهرفروشیش برد.

    در آنجا گیتس برای فرنچ، حلقه نامزدی خرید.

    ۱ ژانویه ۱۹۹۴ (۱۱ دی ۱۳۷۲) بیل گیتس با ملیندا فرنچ ازدواج نمود.

    ۹ ژوئن ۱۹۹۴ (۱۹ خرداد ۱۳۷۳) مادر گیتس، Mary در سن ۶۴ سالگی بر اثر سرطان درگذشت.

    ۱۴ اکتبر ۱۹۹۴ (۲۲ مهر ۱۳۷۳) شرکت Netscape سیستم هدایتگر دانلود رایگانش را بر روی اینترنت عرضه نمود.

    دسامبر ۱۹۹۴ (آذر و دی ۱۳۷۳) شایعه شد که مایکروسافت در نظر دارد کلیسای کاتولیک را بخرد.

    اما مایکروسافت با انتشار بیانیه ای این موضوع را تکذیب نمود.

    ۵ جولای ۱۹۹۵ (۱۴ تیر ۱۳۷۴) مجله Forbes اعلام کرد که گیتس، ثروتمندترین مرد جهان می باشد.

    عنوانی که تا سال ۲۰۰۸ ادامه داشت.

    آغاز اینترنت 26می ۱۹۹۵ (۵ خرداد ۱۳۷۴) گیتس مسیر تازه ای را برای حرکت Microsoft طرحریزی نمود.

    در مقاله ای با عنوان «موج جذاب اینترنت» که برای مدیران ارشد نگاشته بود، چنین گفت: «از این پس، اینترنت بیشترین اهمیت را خواهد داشت.» ۲۴ آگوست ۱۹۹۵ (۲ شهریور ۱۳۷۴) با تبلیغاتی گسترده Windows 95 و سرویس آنلاین مایکروسافت MSN عرضه شدند.

    سپتامبر ۱۹۹۵ (شهریور و مهر ۱۳۷۴) گیتس بعد از ۲۰ سال همراه با خانواده و دوستان نزدیکش به تعطیلاتی در چین رفت.

    اکتبر ۱۹۹۵ (مهر و آبان ۱۳۷۴) با فروش ۷ میلیون نسخه از Windows 95، سود کمپانی ۵۸% در یکسال افزایش یافت.

    ۷ دسامبر ۱۹۹۵ (۱۶ آذر ۱۳۷۴) گیتس در یک مصاحبه جهانی استراتژی های اینترنتی مایکروسافت را تشریح کرد.

    در مناظره جنجالی با Pearl Harbor او از ارائه مرورگر اختصاصی مایکروسافت Explorer خبر داد.

    آگوست ۱۹۹۶ (مرداد و شهریور ۱۳۷۵) Internet Explorer 3.0 عرضه شد.

    ۱۹۹۶ (۱۳۷۵) Netscape از دادگاه خواست تا به تخفیفی که Microsoft به کمپانی های کامپیوتری برای نصب Internet Explorer روی محصولاتشان می دهد، رسیدگی کند.

    می ۱۹۹۸ (اردیبهشت و خرداد ۱۳۷۷) دادگاه مایکروسافت را به رقابت نابرابر و ناعادلانه محکوم کرد.

    ۲۵ ژوئن ۱۹۹۸ (۴ تیر ۱۳۷۷) مایکروسافت Windows 98 را عرضه کرد.

    آگوست ۱۹۹۸ (مرداد و شهریور ۱۳۷۷) گیتس برای سه روز بصورت کنفرانس ویدئویی به دادگاه دفاعیه اش را ارائه نمود.

    سپتامبر ۱۹۹۸ (شهریور و مهر ۱۳۷۷) Larry Page و Sergey Brin شرکت Google را به ثبت رساندند.

    ژانویه ۲۰۰۰ (دی و بهمن ۱۳۷۸) بالمر به عنوان مدیر اجرایی مایکروسافت منصوب گردید.

    گیتس بعداً اعلام کرد که آنها برای وفق پیدا کردن با نقش جدیدشان، زمان سختی را سپری کردند.

    ۷ ژوئن ۲۰۰۰ (۱۸ خرداد ۱۳۷۹) پس از بررسیهای دادگستری، قاضی جکسون، حکم کرد که Microsoft بایستی به دو بخش تقسیم شود: بخش تولید سیستم عامل و بخش تولید سایر نرم افزارها.

    او مایکروسافت را “سو استفاده گر از انحصارات” نامید.

    ۲۰۰۰ (۱۳۷۸-۱۳۷۹) درآمدهای مایکروسافت به ۲۲۹ میلیارد دلار رسید.

    ورشکستگی کمپانی dot-com که تاثیرات بدی روی سایر کمپانی های صنعت کامپیوتر گذاشته بود، روی مایکروسافت، تاثیر چندانی نداشت.

    در این زمان تعداد کارمندان مایکروسافت ۳۹۰۰۰ نفر بودند.

    دهه دیجیتال 2000 (۱۳۷۸-۱۳۷۹) خانواده گیتس اقدام به تاسیس موسسه خیریه ای نمودند که برای “کم کردن نابرابری در ایالات متحده و جهان” فعالیت می کند.

    آنها میلیاردها دلار از سرمایه شان را به این موسسه دادند و بزودی آن به بزرگترین موسسه خیریه دنیا بدل شد.

    ژوئن ۲۰۰۱ (خرداد و تیر ۱۳۸۰) دادگاه تجدیدنظر، حکم قاضی جکسون مبنی بر تبدیل مایکروسافت به دو بخش مجزا را نقض نمود.

    اما اینکه مایکروسافت از طریق استفاده ناعادلانه از قرارداد انحصاری، سرویس دهندگان اینترنت و تولیدکنندگان کامپیوتر را در جهت از بین بردن مرورگر اینترنت Netscape ترغیب می کند، تائید نمود.

    ۲۵ اکتبر ۲۰۰۱ (۳ آذر ۱۳۸۰) مایکروسافت Windows XP را منتشر نمود.

    ۱۵ نوامبر ۲۰۰۱ (۲۴ آبان ۱۳۸۰) مایکروسافت با عرضه xbox وارد بازار تجاری کنسول بازی شد.

    این محصول یک رقیب جدی برای Sony PlayStation 2 و Nintendo GameCube بود.

    مارس ۲۰۰۴ (اسفند ۱۳۸۲ و فروردین ۱۳۸۳) اتحادیه اروپا، مایکروسافت را به اقدامات انحصارطلبانه محکوم نمود.

    آگوست ۲۰۰۴ (مرداد و شهریور ۱۳۸۳) Google مسیر پیشرفت را با سرعت طی نمود.

    دو ماه بعد از Yahoo سبقت گرفت و دارایی هایش به ۵۰ میلیار دلار رسید.

    ژانویه ۲۰۰۵ (دی و بهمن ۱۳۸۳) گیتس ۲۹ میلیارد دلار به موسسه خیریه بیل و ملیندا گیتس بخشید.

    مرزهای جدید 15ژوئن ۲۰۰۶ (۲۵ خرداد ۱۳۸۵) بیل گیتس خبر داد که تا دو سال دیگر از مایکروسافت کناره گیری خواهد کرد تا بیشتر روی کارهای عام المنفعه و بشردوستانه تمرکز کند.

    او گام به گام برنامه های “گذار”ش را تشریح کرد و گفت که تمایل داشت که برای تمام عمر رئیس کمپانی باقی می ماند.

    ژانویه ۲۰۰۷ (دی و بهمن ۱۳۸۵) Windows و Office 2007 ارائه شدند.

    ۷ ژوئن ۲۰۰۷ (۱۷ خرداد ۱۳۸۶) گیتس به هاروارد بازگشت تا یک مدرک افتخاری دریافت کند.

    ۱ فوریه ۲۰۰۸ (۱۲ بهمن ۱۳۸۶) Microsoft مبلغ ۴۴/۶ میلیارد دلار برای خرید کمپانی Yahoo پیشنهاد داد.

    برای نخستین بار در تاریخ، مایکروسافت قصد داشت تا کمپانی دیگری را با خود ادغام نماید.

    Yahoo این پیشنهاد را رد کرد.

    ۲۷ فوریه ۲۰۰۸ (۸ اسفند ۱۳۸۶) مایکروسافت به دلیل اجرا نکردن قوانین غیرانحصارطلبانه، توسط اتحادیه اروپا به پرداخت ۸۹۹ میلیون یورو جریمه شد.

    مایکروسافت درخواست لغو این جریمه را کرده است.

    تابستان ۲۰۰۸ (تابستان ۱۳۸۷) کارکنان مایکروسافت در حال حاضر تقریباً به ۹۰۰۰۰ نفر در سراسر دنیا می رسند.

    ۲۷ ژوئن ۲۰۰۸(۷ تیر ۱۳۸۷) Bill Gates کار تمام وقت در Microsoft را رها خواهد نمود تا تمرکز بیشتری بر کارش در بنیاد خیریه بیل و ملیندا گیتس داشته باشد.

کلمات کلیدی: مایکروسافت

مقدمه آموزش دوره Microsoft Word دوره آموزشي Microsoft Word متداولترين برنامه واژه پرداز موجود به شمار مي آيد . هدف اصلي برنامه ايجاد محيطي مناسب براي تايپ دو زبانه ، قالب بندي متنها ، ترسيم جداول - کار با تصويرهاي گرافيکي - طراحي صفحات وب و امکانات

ظهور کامپيوتر انقلابي در اجتماع امروز پديد آورده است که برخي اهميت آن را به مراتب بيش از انقلاب صنعتي که در قرن هجدهم ميلادي در اروپا آغاز گرديده مي دانند. زيرا اختراع ماشين بخار و ساير ماشين هايي که به دست بشر ساخته شده و بوسيله او به خدمت گرفته شد

اين مدارک که به مجموعه آنها MCP) MICROSOFT CERTIFIED PROFESSIONAL) گفته مي شود ،طي امتحانات استانداردي به افرادي که در بکارگيري يا پياده کردن يکي از محصولات يا فناوري هاي مايکروسافت مهارت کافي کسب کرده اند داده مي شود. کسب اين مدرک نشان دهنده آن اس

مايکروسافت بسته نرم‌افزاري خود را براي فارسي کردن آفيس 2003 ارائه داد. اين پک نرم‌افزاري 6.3 مگابايتي تمام آن چيزي است که ما فارسي زبان‌ها به دنبال آن مي‌گشتيم. برنامه واژه پرداز Word که سال‌هاست در ايران و ساير نقاط به عنوان اولين و بهترين برنامه ج

پديده گيتس بيل گيتس در سن 43 سالگي ثروتمندترين مرد جهان بود. او از سن 20 سالگي تاکنون رئيس شرکت مايکروسافت بوده است که ارزش آن چيزي در حدود 50 بيليون دلار است (گرچه خود گيتس تاکيد دارد که بيشتر پول وي در سهام مايکروسافت صرف شده) و ثروت او به اندازه‌

پديده گيتس بيل گيتس در سن 43 سالگي ثروتمندترين مرد جهان بود. او از سن 20 سالگي تاکنون رئيس شرکت مايکروسافت بوده است که ارزش آن چيزي در حدود 50 بيليون دلار است (گرچه خود گيتس تاکيد دارد که بيشتر پول وي در سهام مايکروسافت صرف شده) و ثروت او به اندازه‌

ورود مايکروسافت حدود يک دهه است که وجود دارد، و با هر نگارش جديد بر قابليت‌‌هاي به عنوان يک برنامه واژه‌پرداز پيشرو افزوده مي‌شود. ورد چه کاري مي تواند انجام دهد؟ ويژگي‌هاي موجود در ورد، آن را به يکي از انعطاف‌پذيرترين واژه‌پردازها تبديل ک

بیل گیتس [رئیس شرکت مایکروسافت] پدیده گیتس بیل گیتس در سن 43 سالگی ثروتمندترین مرد جهان بود. او از سن 20 سالگی تاکنون رئیس شرکت مایکروسافت بوده است که ارزش آن چیزی در حدود 50 بیلیون دلار است (گرچه خود گیتس تاکید دارد که بیشتر پول وی در سهام مایکروسافت صرف شده) و ثروت او به اندازه‌ای است که خارج از درک مردم است. به این دلیل ثروت وی هم مایه رشک ما است و هم کنجکاوی ما را ...

پل آلن [میلیاردر مخترع و مدیرعامل مایکروسافت] «Paul G. Allen» که در 21 ژانویه 1953 در «Seattle» به دنیا آمده است، امروزه ثروتی معادل 21 میلیارد دلار در اختیار دارد که براساس آخرین آمار سال 2005 در ردیف هفتمین ثروتمند دنیا جای گرفته است. البته 5 میلیارد دلار این سرمایه مربوط به سهام او در کمپانی عظیم «Microsoft» می‌باشد. اینکه او چطور به سهام این کمپانی علاقمند شده است و اصولاً ...

نکاتي درباره ويندوز 2003 ويندوز 2003 در 300 روز اول انتشار به 6 برنامه اصلاحي بسيار مهم نياز داشت که در مقايسه با 36 برنامه اصلاحي در 300 روز اول بعد از عرضه ويندوز 2000 ميزان 83 درصد کاهش را نشان مي‌دهد. ويندوز 2003 اولين محصول مهمي بود که مايکروسا

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول