دانلود ‫پروژه آموزش Premiere

Word 3 MB 18201 29
مشخص نشده مشخص نشده هنر - گرافیک
قیمت قدیم:۱۶,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۲,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • توانایی کار با برنامه
    Premiere
    نرم افزار Adobe Premiere Pro یکی از بهترین نرم افزارها در زمینه تدوین ویدیویی می باشد.
    این نرم افزار مختص ویرایش ، میکس ، صداگذاری و ...

    بر روی فیلم است که می توانید با استفاده از آن هر گونه جلوه ای را در فیلم خود درج نمایید.


    شما می توانید با این نرم افزار صدا ها را ترکیب کنید.

    از یک ورودی آنالوگ به طور مستقیم صدا را به تراکهای خود اضافه کنید.

    بر روی صداهای خود تصویر قرار دهید و بسیاری از کارهای دیگر که شاید در تلویزوین دیده اید و آرزو کرده اید که فیلم تولد خودتان را به آن صورت تدوین کنید.

    و در نهایت آن را به طور مستقیم بر روی CD یا DVD رایت کنید.
    این برنامه پنجره ها و پالت های بسیار قدرتمندی دارد که با کمک آن ها می توانید بر پروژه های ویدیویی خود تسلط کافی داشته و آن ها را به راحتی توسعه دهید .امکانات جدیدی که برای استخراج فایل ها به این برنامه افزوده شده اند، امکان تهیه خروجی برای وب را نیز فراهم می کند.



    انتخاب یک فضای کاری
    هنگامی که یک برنامه پریمیر را برای اولین بار اجرا می کنید ، یک کادر محاوره ای با عنوان Select Initial Workspace که در آن می توانید یکی از کارگاه های پیش فرض را انتخاب کنید.

    کارگاه A/B Editing
    اگر برای ویرایش فیلم ویدئویی دلخواه خود قصد دارید فقط از روشهای ساده مثل برش استفاده کنید و ترجیح می دهید از یک تراک ترنزیشن جداگانه کمک بگیرید بهتر است عملیات خود را در کارگاه A/B Editing انجام دهید.این کارگاه پنجره های برنامه پریمیر را به ابتدایی ترین شکل خود نشان می دهد، بطوری که کار کردن با آنها بسیار ساده باشد .کارهایی که اساسا در تدوین A/B انجام می شوند عبارتند از کشیدن کلیپ ها از پنجره project و رها کردن در پنجره timeline و سپس ویرایش ،اصلاحات و تغییر محل قرارگیری آنها در این پنجره .
    هنگامی که برای تدوین فیلم های خود از این روش استفاده می کنید ،هر یک از کلیپ ها در یک پنجره جداگانه باز می شود، پنجره مونیتور در حالت نمایش منفرد ظاهر شده و پنجره timeline سه تراک ویدئویی جداگانه (Video 1 B, Transition Video 1 A) را نمایش می دهد.

    گارگاه Single-Track Editing
    بیشتر کاربران حرفه ای برای افزایش دقت در قرار دادن کلیپ ها در پنجره Timeline از روش Single-Track Editing استفاده می کنند.در این حالت ،کلیپ های ویدیویی و ترانزیشن ها بر روی یک تراک قرار می گیرند.

    البته می توان این تراک را باز کرد و تراک ترانزیشن موجود را در میان دو تراک ویدیویی دیگر نمایش داد.در این روش تدوین، کاربر کلیپ ها را از پنجره Project می کشد و روی قسمت نمایش Source از پنجره Monitor رها می کند.سپس نقاط ورودی و خروجی هر یک را به طور دقیق تنظیم می کند و آن ها را در محل مناسبی از پنجره Timeline قرار می دهد.

    ایجاد یک پروژه ویدیویی
    بعد از اینکه شما برای اولین بار نرم افزار Adobe Premiere Pro را پس از نصب آن اجرا کنید بعد از انتخاب کارگاه مورد نظر خود، با پنجره ای روبرو می شوید که در آن قادر خواهید بود با کلیک بر روی عنوان New Project یک پروژه جدید درست کنید
    بعد از اینکه شما برای اولین بار نرم افزار Adobe Premiere Pro را پس از نصب آن اجرا کنید بعد از انتخاب کارگاه مورد نظر خود، با پنجره ای روبرو می شوید که در آن قادر خواهید بود با کلیک بر روی عنوان New Project یک پروژه جدید درست کنید.

    « شکل 1-1» این پنجره مدلهای از پیش تعیین شده را به شما نشان میدهد.

    که می توانید از بین سیستمهای PAL و یا NTSC و حالتهای standard یا widescreen آنها انتخاب کنید.

    DV- NTSC برای مونتاژ فیلم و ارسال آن به کشورهای اروپایی و DV-PAL برای مونتاژ فیلم و ارسال آن به ایران است.

    بهترین حالت برای تلویزیون های ایران DV-PAL Standard 48KHz می باشد.

    اجزای فضای کاری پریمیر بعد از اینکه اولین پروژه جدید را احضار کردید با صفحه ای مانند شکل زیر در نرم افزار Adobe Premiere Pro روبرو می شوید: « شکل 2-1» سه پنجره timeline,monitor,project از پنجره های اصلی برنامه هستند.

    در پنجره project، پروژه جاری خود را می بینید.

    پنجره timeline که محل قرار گیری افکتها و ترانزیشنهای صوتی و تصویری و پنجره مونیتور برای نمایش کلیپ ها است.

    پنجره Monitor پنجره مانیتور به دو قسمت تقسیم می شود.

    قسمت سمت چپ که مربوط به نمایش تک تک کلیپهایی که وارد برنامه کرده اید می باشد و قسمت سمت راست مربوط به نمایش وضعیت فعلی پروژه ویدیویی شما می باشد.

    در واقع آنچه در این پنجره مشاهده میکنید همان خروجی نهایی شما می باشد.

    « شکل 3-1» ویرایش کلیپها ممکن است نیاز داشته باشید که کلیپهای وارد شده را ویرایش کنید و یا فقط قسمتی از آن را مورد استفاده قرار دهید.

    برای اینکار روی کلیپ دوبار کلیک کنید تا در پنجره Source view پنجره مانیتور باز شود.در این پنجره می توانید با ابزارهای کنترلی آن کلیپ را تماشا کنید.

    با کلیک بر روی گزینه In Point Set محل اولین فریم شروع کلیپ و با کلیک بر روی Out Point Set آخرین فریم را مشخص کنید.

    شایان ذکر است که شما در این مرحله برشی بر روی کلیپهای خود انجام نمیدهید.

    فقط تعیین میکنید که چه قسمتی از یک کلیپ بخصوص در پروژه نهایی تدوینی شما نمایش داده شود.

    پنجره Time Line پنجره Time Line اصلی ترین محل کار بر روی پروژه های ویدیویی است.

    مکانی است که با قرار دادن قطعه های آن به ترتیب دلخواه می توانید فیلم خود را بسازید،جلوه ها را بیافزائید، کلیپ های متعدد را روی هم قرار دهیدو صوت را اضافه کنید.همانطور که در شکل می بینید، Time Lineترک های صوتی را در پایین و ترک های تصویری را در بالا نشان می دهد.

    می توانید بیش از 99 ترک ویدئویی و 99 ترک صوتی مختص پریمیر داشته باشید.تغییرات اعمالی در این قسمت در پنجره مانیتور قابل مشاهده است.

    « شکل 4-1» با زدن کلید Tab تمام پنجره های فرعی بسته شده و فقط سه پنجره اصلی باز خواهند ماند.همینطور اگر بر روی آیکون هر پنجره کلیک کنید (سمت راست بالای هر پنجره) به منوی آن پنجره دسترسی خواهید داشت.

    همینطور اگر در روی خود محیط پنجره کلیک راست کنید به منوهای دیگر آن پنجره دسترسی خواهید داشت.

    پنجره Project در پنجره پروژه از منوی file ->import->file می توانیدلیست فایلهایی را که میخواهید در پروژه خود از آنها استفاده کنید را قرار دهید.این پنجره به شما کمک می کند تا کلیپ ها و فایلهای خود را سازماندهی کنید.

    باید بدانید که تمامی این پنجره ها از منوی Window قابل دسترسی هستند.

    می توانید پنجره های اضافی را ببندید و یا اینکه پنجره دیگری را باز کنید.

    لازم به ذکر است که چند پنجره دیگر نیز از جمله پنجره کپچر ، ضبط صدا و ...

    نیز وجود دارد.

    « شکل 5-1» ساماندهی کلیپها در پنجره project در یک پروژه کاری ممکن است از انواع مختلف فایلهای تصویری یا صوتی یا تصاویر ثابت و متحرک و یا متون استفاده شود.

    برای اینکه بتوانیم این سورسهای مختلف را دسته بندی کنیم و استفاده راحت تری از آنها داشته باشیم می توانیم آنها را در شاخه های مربوط به خودشان نگهداری کنیم.

    برای اینکار بر روی گزینه Option پنجره پروژه کلیک میکنیم و گزینه New bin را کلیک میکنیم.

    یا میتوانیم همین کار را از طریق گزینه bin واقع در قسمت پایین پنجره پروژه اینکار را انجام دهیم.

    ترانزیشن ها با استفاده از ترانزیشن ها می توانید بین سکانس های یک برنامه ویدئویی تغییرات بصری جالب و هنری ایجاد کنید.برای انجام این کار premier ترانزیشن های متعددی ارائه داده است، مثل:iris ، slide،zoom.

    البته ترانزیشن های QuickTime نیز در دسترس هستند.

    افزودن یک ترانزیشن به یک پروژه نظیر بسیاری از کارهای ویرایش دیگر پریمیر کشیدن و رها کردن بهترین روش برای بکار بردن یک ترنزیشن است.فقط یک ترنزیشن را انتخاب کنید و آن را با موس از پالت Transition به نقطه مورد نظر خود درپنجره TimeLineدر ترک Transition ببرید.

    « شکل 6-1» بکار بردن ترانزیشن پیش فرض اگردر پروژه ای یک ترانزیشن خاص را بطور مکرر به کار می برید ،می توانید آن ترانزیشن را به انواع ترانزیشن پیش فرض مشخص کرده و با استفاده از کنترل های موجود در پنجره Monitor آن را به Timeline اضافه کنید.premiere به طور اتوماتیک ترانزیشن cross Dissolove را بعنوان پیش فرض در نظر می گیرد.برای افزودن این ترانزیشن در کارگاه ویرایش A/B مراحل زیر را دنبال کنید.

    برای تغییردادن ترانزیشن پیش فرض،یکی از ترانزیشن های موجود در پالت transitions را انتخاب کرده و سپس دستور set selected as default را از منوی این پالت انتخاب کنید.

    دو کلیپ مورد نظر خود را بگونه ای که قسمتی از آنها روی هم قرار گیرند بر روی تراک video 1A و video 1B قرار دهید.

    در پنجره Timeline خط ویرایش را روی منطقه روی هم قرار گرفته دو کلیپ بگذارید.

    در پنجره Monitor روی دکمه fault transition کلیک کنید.

    بازخوانی یک پروژه بوسیله Adobe Premiere Pro می توانید کلیه فایلهایی که قبلا روی آن کار کرده اید و یا در نسخه ای قبلی این برنامه در آنها کار شده را بازخوانی کنید.اگر برنامه Adobe Premiere Pro از قبل باز باشد با انتخاب گزینه File > Open Project ( یا کلید ترکیبی Ctrl+o ) می توانید فایل مورد دلخواه خود را انتخاب کنید.

    بازخوانی یک پروژه با فایلهای گمشده قبلا گفته شد که Adobe Premiere Pro سورسهای اصلی پروژه شما را نگهداری نمیکند.

    و اگر بعد از یک بار ذخیره سازی محل آنها را تغییر دهید و مجددا بخواهید همان پروژه را بازخوانی کنید با پنجره ای به شکل زیر روبرو می شوید: « شکل 7-1» در قسمت تایتل پنجره به شما می گوید که دنبال کدام فایل می گردد.

    با گزینه Select فایلی را که انتخاب کرده اید جایگزین سورس شما خواهد شد.

    (حال ممکن است همان سورس قبلی باشد یا یک سورس جدید) ذخیره سازی ، بازخوانی پروژه ها وقتی یک پروژه را ذخیره میکنید، در واقع کلیه افکتهایی که به کلیپها داده اید ، کلیه آدرسهای کلیپها و ...

    ذخیره می شوند.

    مد نظر داشته باشید که اگر یک فایل صوتی و یا تصویری را به داخل Adobe Premiere Pro وارد کرده باشید(Import) ، فقط موقعیت آن در ذخیره کردن ذخیره میشود و نه خود آن فایل صوتی و یا تصویری.

    در نتیجه اگر شما پروژه ای را ذخیره کنید ولی محل فایلهای صوتی و تصویری آن را تغییر دهید، Adobe Premiere Pro اصطلاحا فایلهای شما را گم کرده و باید محل درست آنها را به آن نشان دهید ( وقتی دوباره آن پروژه را باز کنید اولین سوالی که از شما خواهد پرسید محل آن فایلها می باشد.

    به اینگونه فایلهای گم شده اصطلاحا offline می گویند.)البته اگر شما فایلی صوتی یا تصویری را با خود Adobe Premiere Pro کپچر کرده باشید ، برای ذخیره آنها باید از scratch disk استفاده کنید.

    توانایی ترکیب صدا شما می توانید سطح صدای یک کلیپ صوتی را در هر محل دلخواه از برنامه ویدئویی به طور دقیق تنظیم کنید.برای این کار می توانید از هندل های موجود بر روی نوار تنظیم صدا درپنجره Timeline یا تقویت کننده های صدا که در پنجره Audio Mixer تعبیه شده اند استفاده کنید.

    تنظیم تراز صدا و تنظیم بلندی صدا در پنجره Timeline زیر هر کلیپ صوتی موجود بر روی Timeline یک نوار تنظیم ولوم صدا قرار دارد.می توانید در محل های مورد نظر بر روی این نوار،اهرم های جدید ایجاد کنید و سپس با جابجا کردن این اهرم ها ولوم صدا را به طور دلخواه تنظیم کنید.

    برای مشاهده نوار تنظیم صدا در پنجره Timeline، روی مثلث کوچکی که در کنار نام تراک صوتی قرار دارد کلیک کنید تا باز شود و سپس روی دکمه نمایش دهنده نوار تنظیم ولوم صدا که با رنگ قرمز مشخص شده کلیک کنید.

    برای افزودن اهرم ،در محل های دلخواه بر روی نوار تنظیم صدا کلبک کنید.

    Premiere به طور پیش فرض در ابتدا و انتهای هر کلیپ ،یک اهرم قرار می دهد .برای افزودن جلوه fade In در ابتدای یک کلیپ صوتی ،در نزدیکی های ابتدای کلیپ بر روی نوار تنظیم ولوم صدا کلیک کنید تا یک اهرم جدید در آن ایجاد شود.سپس اولین اهرم پیش فرض را که در ابتدای کلیپ قرار دارد به سمت پایین بکشید .با این کار هنگام پخش کلیپ،صدای آن از محل اهرم اول به تدریج زیاد می شود.

    افزایش تدریجی صدا تا محل اهرم جدیدی که ایجاد کردید ادامه پیدا می کند واز آن محل به بعد ولوم صداپابت خواهد ماند.

    تنظیم بالانس صدا در پنجره Timeline علاوه بر نوارتنظیم ولوم صدا ،premiere درزیرهرکلیپ صوتی یک نوارتنظیم بالانس نیزقرارداده است.

    می توانید روی این نوار نیز اهرم ها یی ایجادکرده وبا کمک آن ها میزان بالانس صدارا تنظیم کنید.

    برای تنظیم بالانس صدا ،مراحل زیر را دنبال کنید: در صورت نیاز روی مثلث کنار نام تراک صوتی مورد نظر کلیک کنید تا باز شود و سپس روی دکمه نمایش دهنده نوار تنظیم بالانس صدا(که با آیکن آبی رنگ مشخص شده است) کلیک کنید.

    در محل های دلخواه خود بر روی نوار تنظیم بالانس کلیک کنید تا اهرم های جدید ایجاد شوند.برای چرخش صدا به کانال سمت چپ کافی است اهرم سمت بالا و برای چرخش به کانال سمت راست، آن را به سمت پایین بکشید.

    توانایی استفاده از جلوه ها – کلیدها و حرکت روش اعمال کردن یک جلوه برای اعمال یک جلوه صوتی به یک کلیپ یا اعمال یک جلوه تصویری می توانید به راحتی جلوه را به ترتیب از پالت ََAudio effect و یا video effectf بکشید و آن را در کلیپ خود رها کنید.پالت با توجه به نوع فیلتری که انتخاب کرده اید ظاهر می شودو به شما امکان می دهد تا عمل تنظیم را انجام دهید.جهت تنظیم و کنترل های جلوه برای یک کلیپ در هر زمانی ،آن کلیپ را در Time line و فرمان Window->Show Effect Control را انتخاب نمایید.

    « شکل 3-1» پـالت ها پریمیر اکثر ویژگی های پیشرفته خود را در پنجره های کوچک شناوری به نام پالت ها ذخیره می کندکه در منوی Window قرار دارند.

    پالت Info : اطلاعاتی در خصوص کلیپ جاری به شما می دهد.

    اگر افکت یا ترانزیشنی را انتخاب کرده باشید ، اطلاعات در خصوص آن را به شما ارایه می دهد.

    پالت : History کلیه عملیات انجام شده را مرحله به مرحله به شما نشان میدهد که از طریق آن میتوانید عملیات های ناخواسته را Undo کنید.

    پریمیر دارای79 جلوه می باشدکه با انتخابwindow-> show video effect میتوانید جلوه های مختص پریمیر را بررسی کنید.

    پالت commands: پالت commands لیستی از فرمان های پر کاربرد برنامه را در بر می گیرد.

    در صورت تمایل می توانید دستورات موجود در این پالت را تغییر دهید.به عنوان مثال می توانید برای مجموعه ای از دستورات پر کاربرد خود دکمه های جدیدی به این پالت اضافه کنید.برای دسترسی سریع تر ،می توانید یکی از کلیدهای موجود بر روی صفحه کلید را به عنوان کلید میانبر به فرمان مورد نظر نسبت دهید.

    افزودن یک دستور به پالت commands پالت Commands را به حالت فعال در آورید.

    دستورButton Mode را از منوی این پالت انتخاب کنید تا از حالت فعال خارج شود.

    دکمه Add Command را کلیک کنید.و نام دکمه جدید را تایپ کنید.

    فرمان مورد نظر را از منوی اصلی Premiere انتخاب کنید تا به این دکمه نسبت داده شود.

    با انجام این کار، نام دستور انتخاب شده در مقابل پارامترCommand ظاهر می شود.

    با استفاده از لیست Function key می توانید یکی از کلیدهای موجود بر روی صفحه کلید را بعنوان میانبر این دکمه انتخاب کنید.انجام این کار اختیاری می باشد .

    برای تعیین رنگ این دکمه ،یکی از آیتم های لیست Color را انتخاب و سپس دکمه ok را کلیک کنید.

    دستورButton Mode را از منوی این پالت انتخاب کنید تا به حالت فعال در آید.

    استفاده از کلید ها شاید در مورد تکنیک ویدئویی به نام صفحه آبی (blue screening) مطالبی شنیده باشید از این تکنیک در جلوه های ویژه فیلم یا در اخبار شبانه که هواشناس در جلوی نقشه هواشناسی متحرک ظاهر می شود استفاده می شود.

    در واقع آن فرد خبر رسان در جلوی یک صفحه نمایش آبی می ایستد.چون قرار نیست شما این رنگ را ببینید.صفحه نمایش آبی به این صورت تبدیل به نقشه هواشناسی می شود،نرم افزار ویرایش تصویر از یک کلید استفاده می کند ،شرایطی که آن سایه ویژه آبی را شناسایی می کندو آن بخش ها را به عنوان نواحی شفاف تعریف می کند.

    چون دیواری که در پشت خبر رسان است تنها چیزی است که آن سایه از رنگ آبی را داردو آن دیوار ناپدید می شود.

    در واقع تصویر آن هواشناس روی یک اسلاید شیشه ای مجازی قرار داده می شود و به صورت الکترونیکی روی تصویری از نقشه هواشناسی قرار داده می شود.

    کلیدی که صفحه نمایش آبی پشت سر هواشناس را شناسایی می کند، این کلید تنها کلید موجود در پریمیر نیست.

    پریمیر 14 نوع کلید متفاوت ارائه می کند که عبارتند از: Chromo RGB Differences Luminance Alpha Channel Black Alpha Matte White Alpha Matte Difference matte Blue Screen Green Screen Multiply Screen Track Matte Non-Red « شکل 2-3» برای به کار بردن یک کلید، روی یکی از کلیپ های موجود در ترک الحاقی کلیک کنید از فرمان Clip video Options گزینه Transparancy را انتخاب کنید در کادر محاوره ایsettings transparency از منوی key type کلیدی را انتخاب کنید.و سپس روی ok کلیک کنید.

    متحرک سازی کلیپ ها با استفاده از این ویژگی می توانید تصویر ویدئویی را در سر تاسر صفحه نمایش حرکت دهید میتوانید یک کلیپ را در سرتاسر صفحه نمایش با یک مسیر ثابت یا یک الگوی زیگزاک به حرکت در آورید،می توانید کلیپ ها را بچرخانید و بالاخره این که می توانید آن ها را بپیچانید(کج کنید).

    تعیین مسیر حرکت برای تعیین مسیر حرکت یک کلیپ مراحل زیر را انجام دهید: روی کلیپ موجود در TimeLine کلیک کنید تا انتخاب شود.

    فرمان Clip-> Video options->Motion را انتخاب نمائید.

    کادر محاوره ای Motion settings ظاهر می شود.

    مسیری که به صورت پیش فرض توسط premiere در نظر گرفته می شود، خط مستقیمی است که از مرکز فریم عبور می کند.

    برای تنظیم مدت زمان حرکت کلیپ بین فریم های کلیدی ایجاد شده ، فریم های کلیدی موجود بر روی محور زمان حرکت را که زیر مسیر حرکت دیده می شود بکشید و جابه جا کنید.

    برای کند کردن حرکت در هر نقطه از زمان ،یکی از فریم های کلیدی را انتخاب کرده و پارامتر Delay را برای آن تغییر دهید.

    نوار آبی رنگی که بر روی محور زمان حرکت ظاهر می شود نشان دهنده مقدار تاخیر از آن فریم کلیدی به فریم کلیدی بعدی است.

    چرخاندن و تغییر اندازه یک تی تصویر پارامتر های Delay و Motion که در قسمت پایین کادر محاوره ای دیده می شوند ،امکان کنترل زمان بین فریم های کلیدی را فراهم کرده و به شما امکان می دهد که جلوه های ویژه و جالبی ایجاد کنید.

    به عنوان مثال ، اگر قصد دارید بدون حرکت دادن یک تصویر فقط آن را بچرخانید یا اندازه آن را تغییر دهید ، مقدار اولین فریم کلیدی موجود بر روی مسیر را معادل 100% قرار دهید، سپس نمونه تصویری واقع بر روی مسیر حرکت را بکشید و محل آن کلیپ را درون فریم تعیین کنید و مقدار بزرگ نمایی(Zoom) ،چرخش(Rutation) یا اعوجاج(Distortion) تصویر را تنظیم کنید.

    « شکل 3-3» ایجاد یک تصویر مات ابتدا ترکی را که می خواهید تصویرش را مات کنید بسط دهید سپس می توانید با تغییر خط قرمزی که در شکل می بینید تصویر را روشن یا مات کنید.

    (مانند فتوشاپ Opacity تصویر را کم یا زیاد کنید 0) توانایی ساختن عنوان ها ایجاد متن برای ایجاد متن روی منوی File->New Title کلیک کنید پنجره Adobe title Desirer مطابق شکل باز می شود .از طریق نوار ابزار موجود در سمت چپ پنجره Title Designer ابزار متن Horizontal یا Vertical را انتخاب کنید و سپس روی پنجره کلیک نمائید و تایپ را شروع کنید.بدین ترتیب متن شما روی صفحه نمایش ظاهر می گردد.

    « شکل 4-3» استفاده از نمونه های عنوان روش دیگر برای ایجاد عناوین، به کار بردن یکی از نمونه های عنوان توکار مختص پریمیر می باشد.

    جهت استفاده از یک نمونه عنوان ، روی دکمه templates در پنجره کلیک کنید.پنجره templates ظاهر می شود.

    به منظور پیش نمایش یک نمونه ،روی آن نمونه در لیست templates در سمت چپ کلیک نمائید.

    تنظیم خصوصیات متن در قسمت object Style می توانید خصوصیات کلی متن نظیر فونت ،اندازه، سایز ،رنگ الگوی متن را تغییر دهید و یا می توانید یک سایه را به رنگ خود اضافه کنید.

    ایجاد سایه در صورت تمایل می توانید به اشیای مورد نظر سایه بدهید.پارامترهایموجود به شما امکان می دهند که رنگ، اندازه ،زاویه، فاصله و میزان شفافیت سایه اشیا را به طور کامل تحت کنترل خود در آورید.به مراحل زیر توجه کنید: شی مورد نظر را انتخاب کنید.

    در پالت Object Style ، آیتم Shadow را برگزیده و روی مثلث کنار آن کلیک کنید تا باز شود.

    سپس با توجه به توضیحات زیر،مقدار پارامترهای آن را تنظیم کنید: Color: رنگ سایه را مشخص می کند.

    Opacity: میزان شفافیت سایه را تعیین می کند.

    Angle: برای تعیین زاویه قرارگیری سایه نسبت به شی به کار می رود.

    Distance: فاصله سایه از شی را بر حسب پیکسل تعیین می کند.

    Size: اندازه سایه را مشخص می کند.

    افزودن خطوط دور یک شی شی مورد نظر را انتخاب کنید.

    در پالت Object Style ، پارامترهای گروه Strokes را باز کنید.

    دکمه Add کنار یکی از آیتم های Inner Stroke یا Outer Stroke را کلیک کنید.

    با توجه به توضیحات زیر ، مقدار پارامترها را تنظیم کنید: Type: نوع خطوط دور شی را مشخص می کند.برای تعیین مقدار این پارامتر یکی از گزینه های زیر را برگزینید: Depth: خطوط دور شی را به گونه ای می سازد که شی به صورت برآمده به نظر برسد.

    Edge:خطوط دور شی را به گونه ای می سازد که لبه های درونی و بیرونی آن را پوشش دهد.

    Drop Face: یک کپی شی ایجاد می کند می توانید اندازه این شی جدید را بگونه ای تنظیم کنید که در داخل یا خارج از شی اصلی قرار گیرد و خطوط دور آن را تداعی کند .

    Size: اندازه خطوط دور شی را مشخص می کند این پارامتر برای خطوطی که از نوع Drop Faceبا شند در دسترس نیست.

    Angle: زاویه انحراف خطوط دور شی را مشخص می کند این پارامتر برای خطوطی که از نوع Edge با شند در دسترس نیست.

    Magnitude: در ازای خطوط دور شی را تعیین می کند.

    این پارامتر فقط برای خطوطی که از نوع Drop Faceبا شند در دسترس نیست.

    Fill Type: نوع زمینه خطوط دور شی را مشخص می کند.

    توانایی تدوین برنامه های ویدیویی تغییر دادن مدت زمان یک کلیپ در پنجره Timeline یا Project کلیپ دلخواه خود را انتخاب کنید.

    یکی از موارد زیر را انجام بدهید: برای تغییر مدت زمان به صورت عددی دستورClip>Duration را اجرا کنید.مقدار جدید مدت زمان را بر حسب ثانیه در مقابل پارامتر Duration تایپ کرده و ok را کلیک کنید.

    برای تغییر مدت زمان یک کلیپ در پنجرهTimeline ،ابزارSelection را بر روی لبه کلیپ آورده و نقطه انتهایی آن را بکشید.

    برای تغییر دادن سرعت یک کلیپ در پنجره Timeline کلیپ دلخواه خود را انتخاب کنید و یکی از موارد زیر را انجام دهید: برای تغییر سرعت به صورت عددی دستورClip>Speed را اجرا کنید.مقدار درصد تغییر سرعت یا مدت زمان جدید را تا یپ و سپس دکمه ok را کلیک کنید.(می توانید مقادیر منفی را وارد کنید تا کلیپ به طور وارونه و از انتها به ابتدا به نمایش در آید.) برای تغییر دادن سرعت به طور بصری، ابزارRate Stretch را از جعبه ابزار موجود در پنجره Timeline بردارید و انتهای کلیپ را بکشید.

    چسباندن یک کلیپ به طور دقیق در فضای انتخاب شده یک کلیپ را انتخاب کرده و دستورEdit>Copy را اجرا کنید.

    یک فضای خالی روی Timeline انتخاب کنید.

    دستورEdit>Past to Fit را اجرا کنید.

    یکی از آیتم های زیر را انتخاب کنید: Change Speed: این آیتم برای قرار گرفتن دقیق کلیپ در محل مورد نظر سرعت آن را تغییر می دهد.

    Trim Source: این آیتم برای تنظیم مدت زمان کلیپ نقطه ورودی آن را ثابت نگه داشت و نقطه خروجی آن را تغییر می دهد .در این حالت سرعت کلیپ تغییر نمی کند.

    برای اینکه طرز چسبیدن یک کلیپ در محل انتخاب شده را کنترل کنید یک کلیپ را انتخاب کرده و دستور Edit>Copy را اجرا کنید.

    دستور Edit>Past Attributes را اجرا کنید تا کادر کاوره ای آن باز شود.دقت کنید که آیتم Contentانتخاب شده باشد.

    یکی از موارد موجود در منوی قسمت Content را برگزینید.

    یک آیکن گرافیکی متحرک در این قسمت ظاهر می شود و اثر آیتم انتخاب شده را نمایش می دهد این تصویر متحرک شمارا در انتخاب آیتم مناسب یاری می دهد.

    دکمه past را کلیک کنید.

    حذف فضای خالی بین کلیپ ها ابتدا فضای خالی مورد نظر را انتخاب کرده و سپس دستورTimeline>Ripple Delete را کلیک کنید.تمام کلیپ های موجود بر روی آن تراک جابجا می شوند تا فضای خالی را پر کنند .

    حذف یک کلیپ یا تعدادی از فریم ها از برنامه ویدیویی شما نی توانید یک کلیپ کامل یا تعدادی از فریم ها را از محور زمان حذف کنید برای حذف یکسری از فریم ها دو روش وجود دارد: بلند کردن که فریم ها را از برنامه جدا کرده و یک فضای خالی به اندازه آن خالی باقی می گذارد.

    جداسازی که فریم ها را از برنامه جدا کرده و فضای خالی ایجاد کرده با جابجا کردن فریم های دیگر می پوشاند.

    برای حذف فریم ها بدون تاثیر بر سایر کلیپ (Lift) یکی از موارد زیر را انجام دهید: برای حذف کل کلیپ آن را انتخاب کرده و سپس کلید Delete را فشار دهید.

    برای حذف یکسری از فریم ها با استفاده از کنترل های موجود درقسمت Program پنجره Monitor ،نقاط ورودی و خروجی آن قسمت از فریم ها را مشخص کرده و روی دکمه که در پنجره Monitor قرار دارد کلیک کنید.

    برای حذف فریم ها و پوشاندن فضای خالی ایجاد شده (Extract) یکی از موارد زیر را انجام دهید: برای حذف کل کلیپ آن را انتخاب کرده و سپس دستورTimeline>ripple Delete را اجرا کنید.

    برای حذف یکسری از فریم ها با استفاده از کنترل های موجود درقسمت Program پنجره Monitor ،نقاط ورودی و خروجی آن قسمت از فریم ها را مشخص کرده و کلید Extract را که در پنجره Monitor قرار دارد کلیک کنید.

    متصل کردن کلیپ های ویدیویی و صوتی در محور زمان هنگامی که یک کلیپ شامل صدا و تصویر را به برنامه اضافه می کنید قسمت ویدیو در یک تراک ویدیویی و قسمت صدا در یک تراک صوتی قرار می گیرد.این دو قسمت به یکدیگر متصل هست بنابراین هنگامی که کلیپ تصویری را روی timeline جابجا می کنید کلیپ صوتی متصل به آن نیز جابجا می شود حتی اگر با استفاده از ابزار Razor آن کلیپ را ببرید باز هم صدا و تصویر قسمت های ایجاد شده به یکدیگر متصل خواهند بود.

    هنگامی که می خواهید با یکی از کلیپ های متصل شده بطور جداگانه کار کنید با کلیک بر روی دکمه Toggle Sync Mode، حالت اتصال را به طور موقت غیر فعال کنید.

    اگر حالت اتصالی کلیپ ها فعال باشد کلیپ هایی که به یکدیگر متصل اند مانند یک کلیپ واحد عمل می کنند.

    « شکل 1-5» برای متصل کردن دو کلیپ صوتی و تصویری ابزار link>Unlink را انتخاب کرده و سپس روی کلیپ های مورد نظر کلیک کنید.

    برای جدا کردن دو کلیپ صوتی و تصویری یکی از موارد زیر را انجام دهید: یکی از کلیپ های متصل شده را انتخاب و سپس دستور Clip>Unlink Audio and video را اجرا کنید.

    یک نشانه سفید به آن دو کلیپ اضافه می شود.

    ابزار link>Unlink را انتخاب و سپس روی کلیپ هایی که می خواهید از هم جدا شوند کلیک کنید.

    ساختن یک شمارش معکوس شما می توانید یک شماره معکوس بسازید و آن را در ابتدای پروژه خود قرار دهید.

    این شمارش معکوس برای بررسی انطباق صدا و تصویر به شما کمک می کند.این زمان 11ثانیه است.بنابراین هنگامی که آن را به Timeline اضافه می کنید مدت آن را در نظر داشته باشید برای ساختن شمارش معکوس روی دکمه Create Item موجود در قسمت پایین پنجره کلیک کرده و آیتم Universal Counting را از منوی Object Typeنتخاب کنید.کادر محاورهای مذکور ظاهر می شود.حالا باید پارامترهای زیر را تنظیم کنید: Wipe Color: برای تعیین رنگ دایره ای که در هر ثانیه با چرخش عقربه کامل می شود.

    Background:این پارامتر رنگ پس زمینه را تعیین می کند.

    Line color:برای تعیین رنگ خطوط افقی و عمودی موجود در وسط صفحه بکار می رود.

    Target color:رنگ دو دایره ای که شماره موجود در وسط صفحه را احاطه کرده اند تعیین میکند.

    Numeral Color:برای تعیین رنگ شماره وسط صفحه بکار میرود.

    Cue Blip Out: برای اینکه هنگام نمایش آخرین فریم صدای بوق پخش شود این پارامتررا انتخاب کنید.

    Cue Blip On2: اگر این پارامتر را انتخاب کنید پس از 2 ثانیه صدای بوق پخش می شود.

    : Cue Blip At All Second Starts برای پخش صدای بوق در ابتدای هر ثانیه و هم زمان با نمایش شماره های معکوس این پارامتر راانتخاب کنید.

    « شکل 2-5» ساختن نوار های رنگی تدوین گران در ابتدای برنامه های ویدیویی خود نوار های رنگی قرار می دهند تا بیننده با استفاده از آنها بتواند تلویزیومن خودرا تنظیم کند.

    معمولا به همراه این نوارهای رنگی صدایی با فرکانس kh 1- نیز ضبط می شودکه برای تنظیم صدا به کار می رود .می توانید کلیپی بسازید که نقش همین نوارهای رنگی و صدای مزبور را برای شما ایفا کند.

    مدت زمان این کلیپ ،10 ثانیه است.

    برای انجام این کار دکمه Creat Item موجود در قسمت پایین پنجره project را کلیک کنید وآیتم Bars and Tones را از منوی object typeانتخاب کنید.

    ساختن تصویر ویدیویی سیاه می توانید یک کلیپ ویدیویی شامل رنگ سیاه بسازید و آن را در هر جای برنامه خود به خدمت بگیرید.این کلیپ شامل یک تصویر ثابت به ابعاد 480*640 پیکسل بوده و مدت زمان آن نیز 4 ثانیه است.برای تغییر دادن مدت زمان این کلیپ می توانید کناره های آن را یکشید.

    برای ساختن یک تصویر سیاه دکمه Creat Item موجود در قسمت پایین پنجره project را کلیک کرده و آیتم Bars and Tones را از منوی object type انتخاب کنید.

    پیش نمایش TimeLine رندر کردن حتی با سریعترین کامپیوترنیز مدت زمان زیادی طول می کشد.هربخش از timeline شما باید رندر شود تا یک خط قرمز زیر نوار work Area را نشان دهند.یک خط سبز یعنی بخشی که باید رندر گردد،ولی شما قبلا آن را رندر کرده اید.به منظور رندر بخش های غیرقابل ارائه Timeline ،فرمان Timeline ->Render work Area را انتخاب نمائید.

    پیش نمایش بلادرنگ پروژه می توانید اکثر ترانزیشن ها ،جلوه ها و سایر تغییرات را بدون رندر کار خود پیش نمایش نمائید.برای فعال کردن پیش نمایش های بلادرنگ در پروژه مراحل زیر را انجام دهید:


  • فصل اول : توانایی کار با برنامه premiere
    مقدمه ............................................................................................ 3
    ایجاد یک پروژه ویدیویی ........................................................................ 5
    اجزای فضای کاری پریمیر ....................................................................... 5
    پنجره Monitor ............................................................................. 6
    پنجره Timeline ........................................................................... 7
    پنجره project .............................................................................. 8
    بازخوانی وذخیره یک پروژه .................................................................... 9
    فصل دوم : توانایی ترکیب صدا
    تنظیم تراز صدا و تنظیم بلندی صدا در پنجره Timeline .................................. 12
    تنظیم بالانس صدا درپنجره Timeline ........................................................ 12
    فصل سوم : توانایی استفاده ازجلوه ها – شفافیت
    روش اعمال کردن یک جلوه ..................................................................... 13
    پالت ها ............................................................................................. 13
    استفاده از کلیدها ................................................................................... 15
    متحرک سازی کلیپ ها ........................................................................... 15
    ایجاد یک تصویر مات ............................................................................ 17
    فصل چهارم :توانایی ساختن عنوان ها
    ایجاد متن ......................................................................................... 19
    استفاده از نمونه های عنوان ..................................................................... 19
    تنظیم خصوصیات متن............................................................................. 19






    افزودن خطوط دور یک شی ..................................................................


    20
    ایجاد سایه .........................................................................................
    فصل پنجم : توانایی تدوین برنامه های ویدیویی
    تغییردادن مدت زمان یک کلیپ .................................................................
    چسباندن یک کلیپ به طور دقیق در فضای انتخاب شده .....................................
    حذف فضای خالی بین کلیپ ها .................................................................
    حذف یک کلیپ یا تعدادی از فریم ها از برنامه ................................................
    متصل کردن کلیپ های ویدیویی و صوتی در محور زمان ..................................
    ساختن شمارش معکوس .........................................................................
    ساختن نوارهای رنگی ...........................................................................
    پیش نمایش برنامه ................................................................................
    منابع ............................................................................................... 20
کلمات کلیدی: Premiere - آموزش Premiere

Adobe premiere در اين برنامه شما به بررسي يک سري مراحل خاص جهت ايجاد يک قطعه ويدئويي (شامل تکنيک هاي ويرايش ويدئويي، اضافه کردن ترانزيشن ها، حرکت و شفافيت و ...) خواهيد پرداخت که اين نرم افزار مخصوص ميکس است. فيلم ها با کپچرهايي که وارد اين برنامه م

جهت اتصال به شبکه پس از فراهم کردن امکانات سخت افزاري و نصب نرم افزارهاي مورد نياز مي توانيم به دو روش گروه کاري يا domainيک شبکه کامپيوتري ايجاد کنيم . در روش اول شبکه ما از امنيت چنداني برخوردار نيست و تعداد کامپيوترهاي متصل به شبکه نيز محدود مي ب

مقدمه و تشکر واحد کارآموزی در دانشگاه از واحدهای مهم و عملی است که باید توسط دانشجویان در آخرین ترم تحصیل گذرانده شود..مهم بودن این واحد از آنجا مشخص می شود که دانشجو برای اولین بار معلومات و محفوضات تئوری خود را بصورت عملی به کار میگیرد. بهره برداری بهینه از انرژی ، علی الخصوص انرژی الکتریکی با پیشرفت تمدن همراه بوده و از شاخص های توسعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی نیز در جوامع ...

چکیده : پیشرفت سریع در فناوری اطلاعات، روشهای جدید همکاری و مشارکت را بین مؤسسات آموزش کشاورزی را ممکن ساخته است. اگر مراکز آموزش کشاورزی بخواهند خود را تحولات وپیشرفتهای سریع علم و تکنولوژی همگام سازند، لازم است اساتید و آموزشگران بطور مستمر با بکارگیری فناوری اطلاعات دانش خود را روزآمد سازند. تحولات حوزه فناوری اطلاعات همواره نظامهای آموزشی را تحت تأثیر قرار داده است. باتحول ...

آموزش حقوق شهروندی در برنامه درسی دانش آموزان معاون حقوقی رئیس جمهور با اشاره به چشم انداز حقوق شهروندی در قانون برنامه پنجم توسعه کشور، اظهارداشت: در این چشم انداز تاکید شده که حقوق شهروندی جزو موارد درسی دانش‌آموزان دوره راهنمایی و متوسطه قرار بگیرد. به گزارش خبرنگار مهر، اولین همایش ملی حقوق شهروندی با حضور معاون حقوقی رئیس جمهور، وزیر دادگستری، رئیس کمیسیون حقوق بشر و مشاور ...

آموزش پرورش خیار گلخانه ای(درختی) اسکلت بخشی از گلخانه است که پوشش پلاستیکی یا شیشه ای را نگه میدارد. اسکلت گلخانه باید محکم و سبک بود و در عین حال ارزان و با دوام باشد و تا حد امکان سایه کمتری داشته باشد. در حال حاضر اسکلت گلاخنه را بیشتر با آهن گالوانیزه و یا آلومینیم می سازند و در بعضی موارد از چوب هم استفاده میشود که هم ارزانتر است و هم ساخت آن آسانتر است، ولی این اسکلتها ...

برنامه ریزی آموزشی = اصول برنامه ریزی به تدریج معلوم شده و سیر تکاملی داشته است. برنامه ریزی های اولیه بیشتر صورت تخیلی و آرزوئی داشته است. این نوع برنامه فهرستی از توقعات و خواسته ها است، که اغلب فاقد عناصر تصمیم گیری بوده و اغلب فقط روی کاغذ می ماندند. = اصول برنامه رزی نسبتاً کامل شده امروزی، به سه گروه تقسیم می شود: 1-اصول مقدماتی که خود شامل سه اصل می باشد: الف= هماهنگی ...

آموزش و پرورش در جوامع امروزی به عنوان کلیدی ترین نهاد آموزشی در جهت توسعه همه جانبه بشمار می رود. چرا که در پرتو آموزش است که انسانها متحول می شوند. برپایه نظام آموزشی و تربیتی یک جامعه است که نظم و انضباط اجتماعی حالت نهادی به خود می گیرد و عامه مردم به طرف فرهنگ ترقی و توسعه حرکت می کنند. انسان باید ارزش پیدا کند و تربیت او مبنای توسعه قرار گیرد. چون هدف از آموزش و سرمایه ...

چکیده گرچه پرورش مدیران در گذشته با سودآوری موسسه ارتباط نزدیکی داشته لذا امروزه چهره دیگری یافته است مدیران ارشد سازمانها دریافته‌اندکه تلاشهای آموزشی درست برای تداوم بالندگی کارکنان جهت تصدی مشاغل مدیریتی الزامی است. تمامی برنامه های آموزشی سازمانهای بزرگ بر اصول مدیریت حرفه ای تاکید دارند که این برنامه ها با ارائه دانش و اطلاعات در زمینه های برنامه ریزی سازماندهی رهبری نظارت ...

چکیده با توجه به گسترش روزافزون علم و فناوری و همچنین ضرورت به روز شدن عوامل سازمانی، آگاهی‌ها و مهارت‌های نیروی انسانی شاغل در سازمان‌ها، توجه به آموزش به معنی تمام فرایندهایی که باعث توسعه فردی و صلاحیت‌های لازم در رابطه با شغل مورد نظر در کارکنان می‌شود، ضروری می‌نماید که البته این آموزش‌ها بایستی با توجه به یک سیستم منظم و معتبر نیازسنجی آموزشی، برنامه‌ریزی و به اجرا درآید. ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول