توانایی کار با برنامه
Premiere
نرم افزار Adobe Premiere Pro یکی از بهترین نرم افزارها در زمینه تدوین ویدیویی می باشد.
این نرم افزار مختص ویرایش ، میکس ، صداگذاری و ... بر روی فیلم است که می توانید با استفاده از آن هر گونه جلوه ای را در فیلم خود درج نمایید.
شما می توانید با این نرم افزار صدا ها را ترکیب کنید. از یک ورودی آنالوگ به طور مستقیم صدا را به تراکهای خود اضافه کنید. بر روی صداهای خود تصویر قرار دهید و بسیاری از کارهای دیگر که شاید در تلویزوین دیده اید و آرزو کرده اید که فیلم تولد خودتان را به آن صورت تدوین کنید. و در نهایت آن را به طور مستقیم بر روی CD یا DVD رایت کنید.
این برنامه پنجره ها و پالت های بسیار قدرتمندی دارد که با کمک آن ها می توانید بر پروژه های ویدیویی خود تسلط کافی داشته و آن ها را به راحتی توسعه دهید .امکانات جدیدی که برای استخراج فایل ها به این برنامه افزوده شده اند، امکان تهیه خروجی برای وب را نیز فراهم می کند.
انتخاب یک فضای کاری
هنگامی که یک برنامه پریمیر را برای اولین بار اجرا می کنید ، یک کادر محاوره ای با عنوان Select Initial Workspace که در آن می توانید یکی از کارگاه های پیش فرض را انتخاب کنید.
کارگاه A/B Editing
اگر برای ویرایش فیلم ویدئویی دلخواه خود قصد دارید فقط از روشهای ساده مثل برش استفاده کنید و ترجیح می دهید از یک تراک ترنزیشن جداگانه کمک بگیرید بهتر است عملیات خود را در کارگاه A/B Editing انجام دهید.این کارگاه پنجره های برنامه پریمیر را به ابتدایی ترین شکل خود نشان می دهد، بطوری که کار کردن با آنها بسیار ساده باشد .کارهایی که اساسا در تدوین A/B انجام می شوند عبارتند از کشیدن کلیپ ها از پنجره project و رها کردن در پنجره timeline و سپس ویرایش ،اصلاحات و تغییر محل قرارگیری آنها در این پنجره .
هنگامی که برای تدوین فیلم های خود از این روش استفاده می کنید ،هر یک از کلیپ ها در یک پنجره جداگانه باز می شود، پنجره مونیتور در حالت نمایش منفرد ظاهر شده و پنجره timeline سه تراک ویدئویی جداگانه (Video 1 B, Transition Video 1 A) را نمایش می دهد.
گارگاه Single-Track Editing
بیشتر کاربران حرفه ای برای افزایش دقت در قرار دادن کلیپ ها در پنجره Timeline از روش Single-Track Editing استفاده می کنند.در این حالت ،کلیپ های ویدیویی و ترانزیشن ها بر روی یک تراک قرار می گیرند. البته می توان این تراک را باز کرد و تراک ترانزیشن موجود را در میان دو تراک ویدیویی دیگر نمایش داد.در این روش تدوین، کاربر کلیپ ها را از پنجره Project می کشد و روی قسمت نمایش Source از پنجره Monitor رها می کند.سپس نقاط ورودی و خروجی هر یک را به طور دقیق تنظیم می کند و آن ها را در محل مناسبی از پنجره Timeline قرار می دهد.
ایجاد یک پروژه ویدیویی
بعد از اینکه شما برای اولین بار نرم افزار Adobe Premiere Pro را پس از نصب آن اجرا کنید بعد از انتخاب کارگاه مورد نظر خود، با پنجره ای روبرو می شوید که در آن قادر خواهید بود با کلیک بر روی عنوان New Project یک پروژه جدید درست کنید