دانلود مقاله اینترنت2 - اینترنتت فردا

Word 162 KB 18204 17
مشخص نشده مشخص نشده کامپیوتر - IT
قیمت قدیم:۱۶,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۲,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • در راستای اهداف تسریع بخشیدن به اینترنت امروزی و رفع مشکلاتی که به تبع آن رخ می دهد، همچنین با رشد روزافزون اینترنت در تمامی شاخه‌های زندگی فردی و اجتماعی ما، این مقاله سعی بر آن دارد تا مخاطبان خود را به شبکه‌های جدیدی مانند شبکه‌ای موسوم به اینترنت2 که به عنوان نوع جدیدی از شبکه‌ها در شرف شکل‌گیری است، آشنا سازد.
    امروزه از نظر فنی اینترنت به نقطه ای رسیده است که می تواند شبکه‌های جدیدی به نام Abilene را راه اندازی کند.

    دانشمندان از این شبکه‌ها به عنوان انقلابی جدید نام برده اند و گاه آن را با عنوان اینترنت2 می‌خوانند.

    این شبکه‌های جدید قادرند با سرعت حدود هزار برابر سرعت فعلی اینترنت حرکت کنند.

    با این روش حتی حضور در جلسات نیز لزومی نخواهد داشت.

    طرحهایی مثل طرح سفارتخانه‌های مجازی نیز دیگر امکان ایجاد و راه اندازی بیشتری خواهند یافت.


    وینتون‌سرف که لقب‌ پدر اینترنت‌ را به‌ او داده‌اند،اوایل‌ توسعه‌ اینترنت‌، در سراسر جهان‌ در یک‌ اظهار نظر جالب‌ توجه‌ که‌ بیشتر به‌ یک‌ پیش‌بینی‌ واقع‌گرایانه‌ شبیه‌ بود،گفت‌:«سرعت‌ رشد اینترنت‌ به‌ اندازه‌یی‌ است‌ که‌ این‌ تکنولوژی‌ بزودی‌ به‌ مرحله‌ تکامل‌ نهایی‌ خود رسیده‌ و جای‌ خود را به‌ تکنولوژی‌ تازه‌تری‌ خواهدداد.
    حق‌ با پدر اینترنت‌ بود، چرا که‌ به‌ فاصله‌ کمی‌ از تولد این‌ نوزاد، «اینترنت‌ 2» متولد شد و هم‌اکنون‌ در چند مرکز دانشگاهی‌ در حال‌ رشد و تکامل‌ تدریجی‌ است‌.

    این‌ مولود درست‌ شبیه‌ قسمت‌ دوم‌ یک‌ فیلم‌ سینمایی‌ بسیار پر طرفدار است.

    پس‌ از اینکه‌ اینترنت‌ از انحصار پروژه‌های‌ علمی‌ و نظامی‌ دولت‌ امریکا خارج‌ شد و بازرگانان‌ و سایر شهروندان‌ اجازه‌ حضور در این‌ شبکه‌ بزرگ‌ کامپیوتری‌ را یافتند،فرزند «دینتون‌ سرف‌» چنان‌ سطح‌ بالایی‌ از کارایی‌ و تحول‌ را از خود بروز داد که‌ به‌ یک‌ پدیده‌ فراملی‌ مبدل‌ شد.

    استقبال‌ مردم‌ سایر کشورها از اینترنت‌ به‌ روند رشد و توسعه‌ آن‌ شتاب‌ دیوانه‌کننده‌ای‌ بخشید و همین‌ شتاب‌ بود که‌ باعث‌ شد بنابر باور «سرف‌» اینترنت‌ را بسرعت‌ به‌ پایان‌ خط‌ برساند.
    هر روز به‌طرز غیرقابل‌ باوری‌ بر میزان‌ استفاده‌کنندگان‌ از این‌ شبکه‌ افزوده‌ شد و این‌ رشد تقاضا خارج‌ از توان‌ و ظرفیت‌ اینترنت‌ بود.

    پهنای‌ باند محدود با توجه‌ به‌ ترافیک‌ سنگین‌ شبکه‌ دسترسی‌ به‌ اطلاعات‌ را برای‌ کاربران‌ بسیار کسل‌کننده‌ و وقت‌گیر کرده‌ است‌.


    1- اینترنت2 چیست؟
    1-1- تعریف عام و بین المللی
    اینترنت2 یک کنسرسیوم غیرانتفاعی متشکل از 200 مرکز دانشگاهی در آمریکاست که وظیفه گسترش نسل بعدی شبکه اینترنت را بر عهده دارد که توسط 60 شرکت بزرگ و تعداد زیادی موسسه علمی‌و سازمان‌های دولتی حمایت می‌شود.

    هدف آن‌ها توسعه و به‌کار بردن کاربردها و تکنولوژی‌های پیشرفته شبکه و سرعت بخشیدن به ایجاد اینترنت فرداست.
    اینترنت2 در واقع تجدید و ایجاد مجدد مشارکت و همکاری بین مراکز آکادمی، صنعت و دولت است که همین مشارکت نیز موجبات گسترش و رواج اینترنت امروز را از آغاز پیدایش اولیه آن در پی داشت اینترنت2 یک طرح علمی می‌باشد که هدف آن اجرا و آزمایش راه‌های جدید برای انتقال اطلاعات در کمترین زمان با بیشترین سرعت و حجم انبوه (گیگا بایت در ثانیه) می‌باشد.
    1-2- تعریف علمی و تخصصی
    اینترنت2 شبکه ای از کامپیوترهاست که توسط دو Backbone اینترنت و کابل فیبر نوری با هم ارتباط بر قرار می‌کنند.

    روتر‌های به کار گرفته شده در این طرح توانایی ارسال 9.6 گیگابیت اطلاعات در ثانیه را دارا می‌باشند!

    اینترنت2 به واقع از همان پروتوکل معروف tcp/ip برای انتقال اطلاعات استفاده می‌کند.
    2- اهداف مجمع اینترنت2
    1- توانمندسازی نسل جدیدی از کاربردهای شبکه؛
    2 - ایجاد یک شبکه هدایت‌کننده برای تحقیق و آموزش؛
    3 - گسترش انتقال تکنولوژی و تجارب به اینترنت جهانی؛
    4- هدف نهایی اینترنت2 توسعه اینترنت و گسترش آن برای مصارف تجاری می‌باشد.
    3- فوائد اینترنت2
    این کنسرسیوم برای بهره وری شبکه در حال آزمودن فناوری‌های جدید زیر می‌باشند:
    3-1- IPV6
    یکی دیگر از مشکلات شبکه فعلی اینترنت محدودیت تعداد کاربران معتبر به علت محدودیت تعداد IP است.

    شماره IP، شناسه هر کاربر روی اینترنت است واز آنجا که ساختار فعلی IP نسخه 4 نام دارد.

    می تواند 2 به توان 32 رایانه را نشانی دهی کند.
    از سال 90 برای رفع این مشکل کار روی نسخه جدیدی از IP که نسخه 6 نام دارد شروع شده است.

    این نسخه می‌تواند 2 به توان 128 رایانه را آدرس دهی کند.

    شماره IP که امروزه از چهار بخش تشکیل شده است در اینترنت 2 شش بخش خواهد داشت.

    IPV6 افزایش پهنای باند، امکان همزیستی تقاضای مختلف را به طور همزمان خواهد داد.

    با این فناوری کاربران می توانند یک بسته اطلاعاتی را تنها به یک پایگاه ارسال کنند، برخلاف اکنون که ناچارند بسته‌های زیادی را به پایگاه‌های متعدد ارسال کنند.

    بدین وسیله زمان دسترسی به اطلاعات زمان حقیقی خواهد بود.

    بدین وسیله برای نمونه یک پزشک متخصص چشم در یک بیمارستان می تواند بیماری را که در جای دیگری از جهان قرار دارد به معنای واقعی معاینه کند.
    3-2- Multicasting
    در اینترنت ماهواره ای دو طرفه از تکنولوژی IP multicasting استفاده می‌شود.

    در این حالت امکان ارتباط 5.000 کانال بصورت همزمان و از طریق یک ماهواره فراهم خواهد شد.


    IP multicasting، داده‌های مورد نظر را از یک نقطه به چندین نقطه و بصورت فشرده، در یک زمان ارسال خواهد کرد.

    با فشرده سازی اطلاعات، حجم داده‌ها کاهش و از پهنای باند موجود استفاده بهینه خواهد شد.


    3-3- QOS
    از واژه QOS (quality of service)، به منظور نشان دادن وضعیت کارآئی یک شبکه استفاده می‌گردد که در آن دو شاخص مهم پهنای باند و تاخیر مورد توجه قرار می‌گیرد.


    یکی از چالش‌های اصلی اینترنت بدون کابل، به کیفیت سرویس ارائه شده برمی‌گردد.

    در صورتی که به هر دلیلی بر روی خط پارازیت ایجاد گردد، ممکن است ارتباط ایجاد شده قطع و یا امکان استفاده مطلوب از آن وجود نداشته باشد.
    یکی از چالش‌های اصلی اینترنت بدون کابل، به کیفیت سرویس ارائه شده برمی‌گردد.

    در صورتی که به هر دلیلی بر روی خط پارازیت ایجاد گردد، ممکن است ارتباط ایجاد شده قطع و یا امکان استفاده مطلوب از آن وجود نداشته باشد.

    «اینترنت‌ 2» به‌ دو جهت‌ مورد توجه‌ قرار گرفت‌.

    نخست‌ اینکه‌ ارتباط‌ میان‌ نهادهای‌ تحقیقاتی‌ را بهبود بخشیده‌ بود و دوم‌ نیز به‌ ایجاد یک‌ سیستم‌ توزیع‌ تازه‌ برای‌ دستورالعمل‌های‌ دانشگاهی‌ پرداخته‌ بود که‌ یکی‌ از انگیزه‌های‌ قوی‌ حمایت‌ مسوولان‌ دانشگاهی‌ از این‌ طرح‌ به‌شمار می‌رفت‌.

    آنها با استفاده‌ از اینترنت‌2،این‌ امکان‌ را یافته‌ بودند تا بدون‌ نیاز به‌ توسعه‌ فیزیکی‌ دانشگاهها، ظرفیت‌ پذیرش‌ دانشجوی‌ خود را افزایش‌ دهند.

    به‌ همین‌ دلیل‌ محافل‌ علمی‌ و دانشگاهی‌ میان‌ خود و کاربران‌ جامعه‌ تجاری‌ و صنعتی‌ تمایز ایجاد کردند.

    هدف‌ آنها از حمایت‌ و ایجاد اینترنت‌ 2 این‌ بود که‌ اینترنت‌ همچنان‌ به‌ مجامع‌ و محافل‌ تجاری‌،صنعتی‌ و شخصی‌ خدمات‌ بدهد و اینترنت‌ 2 تمام‌ ظرفیت‌ خود را معطوف‌ به‌ دانشگاهها و مراکز علمی‌ جهان‌ کند.

    بااین‌ وجود برخی‌ از تحلیلگران‌ تکنولوژی‌ بر این‌ عقیده‌ که‌ اینترنت‌ بالاخره‌ جای‌ خود را به‌ تکنولوژی‌ تازه‌تر و قوی‌تر خواهدداد،پافشاری‌ می‌کنند، چرا که‌ معتقدند اینترنت‌ 2 زندگی‌ انسانها را متحول‌ خواهدکرد و این‌ چیزی‌ نیست‌ که‌ از نگاه‌ تیزهوشانه‌ مردم‌ جهان‌ و بازرگانان‌ مخفی‌ بماند.

    کاربردهای جدید اینترنت2 1-کتابخانه دیجیتال 2- آزمایشگاه مجازی 3- آموزش از راه دور مجازی زیر ساخت اینترنت 2 می تواند میلیارد‌ها بیت اطلاعات را در هر ثانیه جا به جا کند که این سرعت حدود 300 هزار برابر بیش از سرعتی است که ما در حال حاضر در خانه استفاده می‌کنیم.

    با چنین سرعتی است که بسیاری از تلاش‌ها به نتیجه می‌رسد.

    کتابخانه‌های دیجیتالی شامل صوت و تصویر روی چنین بستری مفهوم واقعی خود را پیدا می کنند.

    و کاربران می توانند به راحتی به دریافت و تبادل اطلاعات صوتی و تصویری بپردازند.

    آزمایشگاه‌‌های مجازی نیز می توانند محقق شوند و متخصصان و محققان در گوشه گوشه دنیا روی پروژه‌های مشترک به همکاری با یکدیگر بپردازند.

    در واقع محیط کار مجازی بهتر شکل پیدا می کند و افرادی که از نظر جغرافیایی کیلومتر‌ها از هم فاصله دارند در یک اتاق مجازی دور هم جمع می شوند و پروژه‌های مشترکی را به انجام می رسانند.

    پزشکان نیز روی چنین شبکه‌ای به راحتی می توانند عمل جراحی از راه دور و حتی با هزاران کیلومتر فاصله را انجام دهند.

    در حال حاضر هسته اصلی این شبکه با نام Abilene ایجاد شده است که امکان گسترش و تولید برنامه‌های کاربردی جدید را فراهم می‌کند.

    نواقص اینترنت2 شبکه‌های اینترنت2 هنوز هم در زمینه انتقال اطلاعات دچار مشکل هستند و گاهی اوقات تاخیرهای غیرقابل توضیحی را سبب می‌شوند.

    گاهی اوقات رمزگذاری و رمزگشایی اطلاعات در این شبکه با تاخیر انجام می‌شود و برخی مشکلات نیز در زمینه نقل و انتقال اطلاعات وجود دارد که هنوز مرتفع نشده است: هزینه بالا اگر یک دانشگاه معمولی بخواهد به شبکه اینترنت2 بپیوندد احتمالا باید مبلغی معادل نیم میلیون دلار صرف ارتقای تجهیزات شبکه‌ای خود کند.

    این رقم در آینده به طور قطع کاهش خواهد یافت، ولی پیشبرد فناوری در مراحل اول نیازمند صرف مخارج کلانی است.

    هزینه اینترنت2 چگونه تامین می‌شود؟

    دانشگاه‌هایی که با این طرح همکاری می‌کنند دارای شبکه‌های محلی می‌باشند که سالانه هزینه زیادی برای بهبود شبکه نیاز دارند، اما با صرف این هزینه‌ها برای اینترنت2 علاوه بر داشتن شبکه پر سرعت هزینه اینترنت2 را تامین می‌کنند.

    هشتاد میلیون دلار توسط دانشگاه‌ها، 30 میلیون دلار توسط شرکای طرح سرمایه گذاری می‌شود.

    تاخیر در رمز گذاری و رمز گشایی هر چند سرعت رمزگذاری و رمزگشایی اطلاعات در اینترنت 2 به حدود 100 تا 300 میلی ثانیه رسیده است؛ اما اگر قرار باشد ما اطلاعات مربوط به برگزاری یک کنسرت در فاصله چند صد کیلومتری را به طور همزمان دریافت کنیم.

    این رقم، هنوز بسیار زیاد است.

    این رقم باید به حدود 10 میلی ثانیه کاهش یابد تا تماشاگران یک کنسرت از راه دور احساس کنند که همزمان باحضار حاضر در محل، آن را تماشا می‌کنند.

    با وجود همه اینها برخی کارشناسان معتقدند اینترنت2 هر چقدر هم پرسرعت باشد، تنها می‌تواند یک ابزار آموزشی مفید باشد و حتی همان تاخیر کوچک موجب می‌شود تا نسل جدید اینترنت، برای مشاهده یک کنسرت به صورت زنده و از راه دور کارآیی نداشته باشد.

    تلاش‌های اینترنت2 تلاش‌های اینترنت2 بر موارد زیر متمرکز است: کاربردهای پیشرفته شبکه 1- موجب تشریک مساعدت بین مردم می‌شود؛ 2- دسترسی تعاملی را به اطلاعات و منابع فراهم می‌کند؛ 3- یاد گیری تعاملی از راه دور؛ 4- دسترسی به ابزار‌های منحصر بفرد علمی از راه دور؛ 5- دست یابی بلادرنگ(real time) به دیتابیس‌های بزرگ و پخش ویدئو با وضوح بالا.

    قابلیت‌های جدید شبکه ای 1- کیفیت خدمات (QOS ) 2- Multi casting 3- IPV6 این قابلیت‌ها همان طور که به آن‌ها اشاره شد از کاربردهای پیشرفته شبکه امروزی پشتیبانی می‌کنند و هم باعث توانمندسازی اینترنت تجاری فردا خواهد شد و عملکرد قابل اطمینانی را که کاربرد-های پیشرفته نیازمند آن هستند فراهم می‌کند.

    میان‌افزار (Middleware) تغییر دیگری که اینترنت2 ایجاد خواهد کرد افزودن یک لایه نرم افزاری بین شبکه‌ها و برنامه‌های کاربردی است که Middleware یا glue نام دارد.

    Glue نرم افزاری است که وظیفه احراز هویت و امنیت را به عهده دارد تا استانداردی یکسان روی شبکه‌ها فراهم شود.

    (در اینترنت فعلی هر شرکتی نرم افزار امنیتی مخصوص به خود را دارد).

    فواید میان افزار‌ها: 1- امنیت دایرکتوری‌ها و دیگر سرویس‌های مورد نیاز کاربردهای پیشرفته شبکه را فراهم می‌آورد.

    2- در اینترنت امروز، کاربردها باید خود این سرویس‌ها را فراهم کنند که منجر به استاندارد‌های ناسازگار و رقابتی می‌شود.

    با گسترش استانداردسازی، میان‌افزار بکارگیری کاربردهای پیشرفته شبکه را بسیار آسان تر شبکه‌های با عملکرد بالا 1- لابراتوارهای بیش از 200 دانشگاه عضو را به هم پیوند می‌دهد.

    2- شبکه‌های با عملکرد بالا که در پروژه‌ اینترنت2 مشارکت دارند، محیطی را فراهم می‌کنند که در آن کاربردها و قابلیت‌های جدید شبکه می‌توانند آزمایش و به‌کار گرفته شوند.

    امتیازات دیگر اینترنت 2 به بیان دقیق تر می توان گفت که اینترنت 2 برای سه منظور مهم به وجود آمده است: افزایش پهنای باند اطلاعاتی، چندکاره بودن شبکه و امنیت بالای دریافت و اجرای داده‌ها.

    البته این همه امتیازات این شبکه نیست.

    شما می توانید به انواع مختلفی از رسانه‌ها با سرعتی بیش از آنچه فکر می کنید دسترسی داشته باشید.

    چندکاره بودن شبکه، کارآمد سازی و ارتباط و انتقال تضمین شده اطلاعات به این معنا است که داده‌هایی که پیش از این قابل دریافت نبودند یا خیلی کند دریافت می‌شدند بدون دست خوردگی و در زمان خیلی کوتاهتر منتقل شوند.

    دکتر ژوزف بانیستر از انستیتوی علمی کالیفرنیای جنوبی اظهار تاسف می کند که اینترنت 2 ممکن است برای ارضای نیازهای ما کافی نباشد: نگرانی من این است که دید ما نسبت به توانایی اینترنت بسیار محدود باشد.

    ارزیابی این شبکه به عنوان یک شاهراه پیشرفته تر اطلاعاتی یا یک زیرساخت پیچیده تر می تواند اشتباه سهمگینی باشد.

    هنوز حوزه‌های کشف نشده بسیاری از توانایی‌ها و قابلیت‌ها دراین شبکه وجود دارد.

    ما نیازمند آمیزه درستی از مهندسی و پژوهش برای تحقق این وعده هستیم.

    اینترنت 2 نباید محصولی باشد که صرفا تجارت و بازرگانی را تسهیل می کند یا شبکه آزمایشی که برای پژوهشگران طراحی شده است.

    اینترنت 2 باید نیازهای گوناگون انجمن‌های آکادمیک را برای یادگیری، آموزش، تجارت و حمایت از پژوهشگران با نظم و دقت بسیار بالا با یکدیگر تطبیق دهد.

    دسترسی آسان سرعت اینترنت2 از خطوط تلفنی که سرعت اتصال به اینترنت ازطریق آنها حداکثر 56 کیلوبایت در ثانیه است، 275 بار سریع‌تر است.

    اینترنت 2، امکان پخش یک کنسرت با کیفیت تصویری بالا همراه با دقیق‌ترین جزئیات صوتی را با پهنای باندی با سرعت 15.4 مگابیت در ثانیه ایجاد می‌کند.

    پهنای باند بالا مهمترین و اولین تغییر، در عرض باند شبکه‌ها خواهد بود.

    امکان ارتباطات گیگا بایتی فراهم خواهد شد این یعنی سرعت ارتباط تا چندین هزار برابر افزایش خواهد یافت.

    "تدهانس” مدیر اینترنت2 می‌گوید زیر ساخت اینترنت2 می‌تواند میلیارد‌ها بیت اطلاعات را در هر ثانیه جابجا کند، این سرعت حدود 300 هزار برابر بیشتر از سرعتی است که ما در حال حاضر در خانه استفاده می‌کنیم.

    Land speed record اینترنت 2 هیجانات زیادی را در محافل آکادمیک مهندسی کامپیوتر ایجاد کرده است به گونه‌ای که پروژه‌ای تحت عنوان Land speed record تعریف شده که طی آن موسسات پژوهشی و فناوری برای دستیابی به سرعت ارتباطی بیشتر در این شبکه با یکدیگر مسابقه می‌دهند و پی در پی رکورد یکدیگر را می‌شکنند.

    در حال حاضر جدیدتری رکورد در حوزه IPv4 متعلق به دانشگاه توکیو است.

    با این رکورد سرعت انتقال اطلاعات از طریق شبکه اینترنت 2 به 216300 ترا بیت متر بر ثانیه رسیده است.

    به عبارت دیگر: 1485 گیگا بایت از داده‌ها را می‌توان در مدت 30 دقیقه در یک فاصله 300 هزار کیلومتری و با سرعت متوسط 7.21 گیگابیت بر ثانیه منتقل کرد.

    چند سؤال کاربردی در مورد اینترنت2 چرا دانشگاه‌ها هدایت اینترنت2 را به‌عهده گرفته‌اند؟

    1- دانشگاه‌ها تنها واجدین شرایط برای تعیین اهداف اینترنت2 هستند.

    2- ماموریت‌های تحقیقاتی و آموزشی دانشگاه‌ها نیازمند مساعدت پرسنل و سخت‌افزارهای است که در دانشگاه‌ها پراکنده‌اند و این دقیقاهمان بستری است که اینترنت2 به‌دنبال آن می‌باشد.

    3- در عین حال افراد مستعد و متخصص در زمینه کامپیوتر و شبکه در دانشگاه‌های عضو اینترنت2 بی‌همتا هستند .

    4- دانشگاه‌ها تاریخ طولانی در توسعه شبکه‌های تحقیقاتی پیشرفته و بکارگیری آن‌ها داشته‌اند.

    اینترنت2 چگونه به کاربران فعلی اینترنت نفع خواهد رساند؟

    سرمایه گذاری انجام شده توسط دانشگاه‌ها در اینترنت2باعث توسعه تکنولوژی‌ها خواهد شد که موجب نسلی جدید از کاربردهای اینترنت خواهد شد و منافع آن تمامی بخش‌های جامعه را دربر خواهد گرفت.

    آیا اینترنت2 جایگزین اینترنت تجاری حاضر خواهد شد؟

    1- اینترنت2 جایگزین اینترنت نخواهد شد.

    2- هدف آن توسعه تکنولوژی است که باعث افزایش توان اینترنت فعلی می‌شود.

    3- بخش تجاری یکی از شرکای این پروژه است و از کاربردها و تکنولوژی‌هایی که توسط اعضای اینترنت2 ایجاد شده اند، نفع خواهد برد.

    4- همان‌طور که از (World Wide Web) به‌عنوان یادگار سرمایه‌گذاری پیشین در بخش تحقیقات شبکه آکادمی و دولت فدرال یاد می‌شود، اینترنت2 تکنولوژی خواهد بود که توسط دانشگاه‌ها و بخش تجاری نیز مورد پذیرش قرار خواهد گرفت.

    بازیگران اصلی عرصه اینترنت 2 چه کسانی خواهند بود؟

    شاید این پرسش از پرسش‌های پیش مهم تر باشد UCAID نیروی پیش برنده و اینترنت 2 است.

    ائتلاف نامبرده مسئول طراحی و ساخت شبکه Abilene است.

    موسسه ملی علوم در آمریکا (NSF) نخستین آژانس دولتی است که کمک‌ها و امتیازاتی را دراین زمینه برای موسسات پژوهشی فراهم کرده است.

    NSF با MCI برای تولید VBNS (شالوده ابر سریع اینترنت 2) همکاری کرده است.

    همچنین هم اکنون دانشگاه کالیفرنیای جنوبی به طور کامل به شبکه اینترنت 2 اتصال دارد.

    هم اکنون اگر شما علاقه مند به برقراری ارتباط از طریق اینترنت 2 هستید باید در یکی از معدود جاهایی از دنیا باشید که از این طریق به اینترنت متصل اند (مانند دانشگاه کالیفرنیای جنوبی).

    البته یک راه بسیار ساده هم وجود دارد و آن اینکه شما از طریق اتصال معمول اینترنت خود نشانی http://www.ucberkley-machine-name.edu را تایپ کنید.

    با اتصال به پایگاه مذکور اطلاعات از کانال اینترنت 2 به شما ارسال خواهد شد.

    در واقع از دید شما این سایت هیچ تفاوتی با سایت‌های معمولی اینترنت نخواهد داشت و شما سایت مذکور را مانند هر سایت معمولی دیگر ارزیابی خواهید کرد.

    این بدان معنا است که روند تبدیل اینترنت 1 به اینترنت 2 روندی تدریجی و کاملا سازگار با شبکه‌های کنونی است.

    وضعیت درباره موسسات آموزشی که عضو اینترنت2 نیستند چگونه خواهد بود؟

    1- دروازه شرکت در اینترنت2 روی هر دانشگاهی که تسهیلات خود را در اختیار توسعه اینترت2 قرار دهد، باز است.

    2- سرمایه‌گذاری لازم برای برآورده کردن تعهدات ممکن است بیشتر از آنی باشد که بسیاری از موسسات در حال حاضر بتوانند از پس آن برآیند.

    3- هزینه تکنولوژی استفاده شده در اینترنت2 با ورود هر موسسه آموزشی کاهش می‌یابد.

    پانزده سال پیش اتصال به اینترنت به گرانی شرکت در حال حاضر در اینترنت2 بود.

    با افت قیمت‌ها، تلاش شرکت‌کنندگان اولیه در تحقیقات شبکه به‌منظور رساندن آن به همه مجامع آکادمیک به نتیجه رسید.

    چگونه اینترنت2 موفقیت اینترنت امروز را مضاعف می‌سازد؟

    1- در طول دهه گذشته، آژانس دولت فدرال با دانشگاه‌ها و شرکت‌های خصوصی برای توسعه بسیاری از تکنولوژی‌‌های اینترنت امروز همکاری کرده اند.

    2- این مشارکت یک صنعت چند میلیون دلاری را ایجاد کرد.

    3- با تجدید و احیای این مشارکت، اینترنت2 تکنولوژی جدید مورد نیاز همه کاربران شبکه را توسعه خواهد داد.

    4- ادامه رهبری آمریکا در کاربرد‌های کامپیوتر و مخابرات تضمین می‌شود.

    چه زمان اینترنت2 در دسترس همگان خواهد بود؟

    اینترنت2نیازمند یک سری تکنولوژی‌های ابتدایی می‌باشد که به مخابرات و شرکت‌های ارائه دهنده خدمات اینترنتی یک منطقه بستگی دارد و تا وجود نداشته باشد هیچ مکان یا منطقه ای قابلیت استفاده از اینترنت2 را نخواهد داشت: 1- کار گذاشتن فیبر نوری 2- روترهای مجهز 3- وصل شدن به ستون فقرات اینترنت2 در شکل زیر کشور‌هایی که در امر توسعه و تحقیق بر روی اینترنت2 مشارکت دارند با رنگ تیره مشخص شده اند که از جمله آن‌ها کشور ایران می‌باشد: اینترنت 2 چه هنگام در دسترس ما قرار خواهد گرفت؟

    UCAI پیش بینی کرده است که شمار اعضای آکادمیک و دانشگاهی اینترنت 2 در شش ماه اخیر پیشرفت قابل ملاحظه ای خواهند داشت.

    انتظار می رود که بیشتر اعضای محدود کنونی اینترنت 2 امکانات خود را گسترش دهند تا اتصالات در میان اعضای اینترنت 2 برقرار شود.

    آنها همچنین انتظار دارند که پس از گذشت 24 ماه از آغاز این پروژه معلمان و پژوهش گران به اینترنت 2 دسترسی معمولی داشته باشند.

    همچنین پیش بینی می شود که گسترش تجاری 12، همزمان با رشد آکادمیک و مصارف دانشگاهی آن توسعه یابد.

    با اینترنت 2 معاملات تجاری بسیار سریع تر از گذشته رخ خواهد داد.

    امروزه شرکت‌های بزرگی چون AT&T، MCI و Sprint به حدی رسیده اند که می توانند در شبکه اینترنت 2 سازگار با مدل UCAID زیر ساخت خود را بنا کنند.

    آنها در شرف فروش خدمات خود به تامین کننده‌های اینترنتی دست پایین تر هستند.

    شرکت‌های دیگری چون Sysco و Systems نیز محصولات آنها را در بخش خودشان به کار خواهند گرفت.

    جای امیدواری است که در بازار شبکه رقابتی ایجاد شود که خدمات با کیفیت بالاتر را با هزینه پایین تر فراهم سازد.

    چنانکه بر می آید در اینترنت 2 نیز مانند اینترنت کنونی پول بزرگ ترین انگیزه برای پیشرفت خواهد بود.

    تلاش‌های دانشمندان و نظریه کارشناسان کارشناسان می‌گویند راه‌اندازی و آغاز استفاده از نسل جدید اینترنت، دسترسی به فایل‌های صوتی و تصویری را از این طریق تا هزار برابر سریع‌تر خواهد کرد.

    در حال حاضر نقل و انتقال داده در شبکه مذکور با سرعت 10 گیگابیت در ثانیه صورت می‌گیرد که رقمی بی‌سابقه است.

    افزایش کاربران این شبکه و اتصال تدریجی آن به شبکه فعلی اینترنت موجب خواهد شد تا انقلابی در ارتباطات تحت شبکه حاصل شود و نقل و انتقال فایل‌های حجیم از این طریق به کاری پیش پا افتاده مبدل شود.

    به عنوان مثال با استفاده از اینترنت 2،امکان پخش یک کنسرت با کیفیت تصویری بالا همراه با دقیق‌ترین جزئیات صوتی ممکن خواهد بود.

    چون این کار به پهنای باندی با سرعت 4/15 مگابیت در ثانیه نیاز دارد.

    کریستین اورتو که برای پیشبرد این پروژه با دیگر دانشمندان همکاری دارد می‌گوید: اگر بخواهیم درک دقیق‌تری از اینترنت 2 پیدا کنیم، باید بگویم سرعت این شبکه از خطوط تلفنی که سرعت اتصال به اینترنت ازطریق آنها حداکثر 56 کیلوبایت در ثانیه است، 275 بار سریع‌تر هستد.

    هرچند اینترنت 2 بسیار سریع است؛ اما استفاده از آن بسیار هزینه‌بر است.

    یکی از دست اندرکاران این طرح می‌گوید: اگر یک دانشگاه معمولی بخواهد به شبکه اینترنت 2 بپیوندد احتمالا باید مبلغی معادل نیم میلیون دلار صرف ارتقای تجهیزات شبکه‌ای خود کند.

    وی معتقد است که این رقم در آینده به طور قطع کاهش خواهد یافت، ولی پیشبرد فناوری در مراحل اول نیازمند صرف مخارج کلانی است.

    هرچند اطلاع‌رسانی در مورد پروژه اینترنت 2 تنها یکی دو سالی است که آغاز شده؛ اما تلاش برای ایجاد یک شبکه رایانه‌ای پرسرعت و متفاوت از سال 1996 آغاز شده و با وجود پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای که در این زمینه به دست آمده، هنوز موانع فراوانی وجود دارد که باید قبل از استفاده عمومی از اینترنت 2 برطرف شود.

    کریستین اورتو در این مورد می‌گوید: شبکه‌های اینترنت 2 هنوز هم در زمینه انتقال اطلاعات دچار مشکل هستند و گاهی اوقات تاخیرهای غیرقابل توضیحی را سبب می‌شوند.

    وی می‌افزاید: گاهی اوقات رمزگذاری و رمزگشایی اطلاعات در این شبکه با تاخیر انجام می‌شود و برخی مشکلات نیز در زمینه نقل و انتقال اطلاعات وجود دارد که هنوز مرتفع نشده است.

    اورتو تصریح می‌کند: هرچند سرعت رمزگذاری و رمزگشایی اطلاعات در اینترنت 2 به حدود 100 تا 300 میلی ثانیه رسیده است؛ اما اگر قرار باشد ما اطلاعات مربوط به برگزاری یک کنسرت در فاصله چند صد کیلومتری را به طور همزمان دریافت کنیم.

    از نظر اورتو این رقم باید به حدود 10 میلی ثانیه کاهش یابد تا تماشاگران یک کنسرت از راه دور احساس کنند که همزمان با حضار حاضر در محل، آن را تماشا می‌کنند.

    با وجود همه اینها برخی کارشناسان معتقدند اینترنت 2 هر چقدر هم پرسرعت باشد، تنها می‌تواند یک ابزار آموزشی مفید باشد و حتی همان تاخیر کوچک موجب می‌شود تا نسل جدید اینترنت، برای مشاهده یک کنسرت به صورت زنده و از راه دور کارآیی نداشته باشد.

    در این میان نظر طرفداران موسیقی و متخصصان این عرصه نیز خواندنی است.

    مارتا ایستومین، رئیس مدرسه موسیقی مانهاتان در این مورد می‌گوید: من هرگز حضور زنده در یک کنسرت را با مشاهده آن از طریق یک شبکه کامپیوتری عوض نمی‌کنم.

    موسیقی را باید به طور شخصی تجربه کرد، نه از طریق یک شبکه.

    در حال حاضر بحث و گفت‌وگو در مورد کاربردهای گوناگون اینترنت 2 در جهان آینده آغاز شده است؛ اما تردیدی نیست که تا حضور نسل جدید اینترنت در منازل شخصی راه درازی در پیش است.

    سایت‌های اینترنتی"باز"، در نسل دوم اینترنت کنفرانس وب2 که در سانفرانسیسکو برگزار شد، بار دیگر توجه همگان را به خود جلب و روزهای طلایی صنعت اینترنت یعنی سال‌های آخر دهه‌ی 90 را تداعی کرده‌است.

    کلمه‌ای که بیش از هر چیز در این کنفرانس جلب توجه کرده، کلمه‌ی "باز" بوده است.

    اکثر شرکت‌کنندگان در کنفرانس مزبور، بر این عقیده بوده‌اند که سایت‌های اینترنتی آینده، در صورتی موفق خواهند بود که هر‌چه بیشتر به کاربران‌اشان اجازه‌ی اشتراک اطلاعات را بدهند.

    برای مثال شرکت RealTravel، سایت اینترنتی خود را برای عموم باز گذاشته است، تا افراد بتوانند در مورد سفر‌های دلخواه‌اشان جست‌و‌‌جو کرده و اطلاعات خود را به اشتراک بگذارند.

    کاربران می‌توانند به راحتی نظرات و حتی عکس‌های خود را در این سایت قرار دهند‌.

    این نظرات و عکس‌ها، مرتب شده و به راحتی قابل جست‌و‌جو توسط دیگران خواهند بود.

    در نتیجه کاربران می‌توانند باسرعت، اطلاعات فوق‌العاده‌ای درباره‌ی مکان‌های مختلف بدست آورند.

    در حقیقت سایت‌های اینترنتی قدیمی که به کاربران اجازه‌‌ی پاسخ‌دهی و وا‌کنش را نمی‌دهند، نمی‌توانند در دوره‌ی جدید اینترنت موفق باشند.

    بنا‌بر گفته‌ی موسس شرکت Zvent‌، یکی از شرکت‌کنندگان در این کنفرانس، هم‌اکنون دنیای اینترنت به دو جبهه تقسیم شده‌است.

    در یک‌سو شرکت‌های بزرگی همچون یاهو، گوگل و MSN وجود دارند که گوی رقابت در نوآوری را از همگان ربوده‌اند، اما در سوی دیگر شرکت‌های تخصصی متعددی قرار گرفته‌اند که هر کدام در یک زمینه، مانند مسافرت، خرید و یا خبر متخصص‌اند.

    آنچه این سایت‌ها هم‌اکنون باید انجام دهند، این است که وسایل تسهیل ارتباطات و ویژگی‌های مورد علاقه‌ی کاربران را برای آن‌ها فراهم کنند.

    اگر آن‌ها اکنون به فکر باز‌کردن سایت‌های خود نباشند، در معرض خطر نابودی قرار خواهند گرفت.

    استقبال جهانی از اینترنت 2 پس‌ از اینکه‌ اینترنت‌ از انحصار پروژه‌های‌ علمی‌ و نظامی‌ دولت‌ امریکا خارج‌ شد و بازرگانان‌ و سایر شهروندان‌ اجازه‌ حضور در این‌ شبکه‌ بزرگ‌ کامپیوتری‌ را یافتند،فرزند «دینتون‌ سرف‌» چنان‌ سطح‌ بالایی‌ از کارایی‌ و تحول‌ را از خود بروز داد که‌ به‌ یک‌ پدیده‌ فراملی‌ مبدل‌ شد.

    استقبال‌ مردم‌ سایر کشورها از اینترنت‌ به‌ روند رشد و توسعه‌ آن‌ شتاب‌ دیوانه‌کننده‌یی‌ بخشید و همین‌ شتاب‌ بود که‌ باعث‌ شد بنابر باور «سرف‌»اینترنت‌ را بسرعت‌ به‌ پایان‌ خط‌ برساند.

    هر روز به‌طرز غیرقابل‌ باوری‌ بر میزان‌ استفاده‌کنندگان‌ از این‌ شبکه‌ افزوده‌ شد و این‌ رشد تقاضا خارج‌ از توان‌ و ظرفیت‌ اینترنت‌ بود.

    اما جالب‌ اینجاست‌ که‌ پیش‌ از وقوع‌ این‌ مشکلات‌،بسیاری‌ از مراکز علمی‌ و دانشگاهی‌ مانند پدر اینترنت‌ چنین‌ پیش‌بینی‌یی‌ را می‌کردند چرا که‌ آنها در اکتبر 1996 طرحهای‌ خود را برای‌ خلق‌ شبکه‌ای‌ سریع‌تر و قدرتمندتر از شبکه‌ اینترنت‌ ارایه‌ دادند.

    طرح‌ و برنامه‌های‌ مذکور که‌ از سوی‌ 34 دانشگاه‌ در امریکا تهیه‌ شده‌ بودند،توجه‌ کاخ‌ سفید را به‌ خود جلب‌ کردند.

    امروزه افراد، شرکتها و سازمان‌ها (در هر سطح و اندازه ای که باشند) از وب سایتها برای ایجاد یا گسترش کسب و کار آنلاین استفاده می کنند.

    جهان اینترنت و تجارت هر لحظه مترصد فرصتی است برای گشودن افقی در کسب و کار وب.سومین کنفرانس "وب2" بر همین شیوه‌های دیجیتال کسب و کار BUSINESS و فن آوری‌های نوین که از وب به عنوان PLATFORM استفاده می‌کنند متمرکز است.از این منظر، "وب2" رویکرد جدیدی به بازاریابی است.

    این کنفرانس نخبگان، مبتکران و کارآفرینان صنعت اینترنت را گرد‌هم می‌آورد تا در مورد تحولات مدل‌های تجاری و افق آینده کسب و کار آنلاین بحث کنند و به این سوال پاسخ می‌دهد که نسل جدید اینترنت چگونه کسب و کار آینده را ساماندهی خواهد کرد.

    باورها و انتظارات در مورد اینترنت2 عده ای بر این باور هستند که اینترنت در گره محدودیت تکنولوژی و قوانین دست و پا گیر حکومتها و تاثیرات کدهای مخرب برای بقاء خود تقلا میکند و معلوم نیست چه سرنوشتی در انتظارش است.

    اما در امریکا هم اکنون اینترنت جدید و توسعه یافته ای در حال کار است.

    انتظار میرود که روزی صدا و ویدیو، 1000 بار سریعتر از امروز به ما برسد.

    این هدف بلند مدت Abilene Network در امریکاست که بخشی از شاهراه فوق سریع سراسری محسوب میشود.

    پروژه ای که توسط سازمانی بنام اینترنت 2 اداره میشود و در حال حاضر دیتا را با سرعت 10 گیگابیت در ثانیه به سراسر امریکا میفرستد.

    در این تکنولوژی ویدیو تمام صفحه است و صدا نیز استریو میباشد.

    با این همه، قیمت این سرویس گران است: برای یک دانشگاه متوسط که به اینترنت 2 وصل می شود هزینه ای معادل نیم میلیون دلار برای بهینه سازی شبکه دانشگاهی لازم است.

    نتیجه گیری گفته می شود این شبکه طی 3 تا 5 سال آینده در دسترس کاربران قرار خواهد گرفت.

    همچنین این شبکه در فازهای علمی، دانشگاهی و تحقیقاتی است ؛ اما به تدریج عمومی خواهد شد؛ ولی آیا با توجه به مطالب بررسی شده در این مقاله اینترنت2برای 10 سال آینده نیز کافی خواهد بود یا به اینترنت 3نیاز خواهیم داشت ؟

    تشکر و قدردانی در پایان از زحمات استاد محترم جناب آقای مهندس غفاریان، که با راهنمایی‌های خود در تهیه این مقاله ما را یاری کردند سپاسگزاریم.

    مراجع http://www.shabakeh-mag.com/Articles/Show.aspx?n=1001373 http://olive66.persiangig.com/Internet2.htm http://nci.persianblog.com/1381_10_nci_archive.html http://www.tbznurses.ir/internet2/index.htm http://www.cappuccinomag.com/internet/001581.shtml http://qom-rayaneh.blogfa.com/post-83.aspx http://www.hamegan.com/fa/readarticle.php?article_id=56 http://ml.blogfa.com/8312.aspx http://nci.persianblog.com/1381_10_nci_archive.html http://www.saghez.net/Articles/26.Html http://www.umaryland.edu/cits/archives/inte rnet2/internet2_connect.html

کلمات کلیدی: اینترنت - اینترنتت فردا

اينترنت سحرآميزترين واژه عصر ارتباطات درآستانه قرن بيست يکم است. اينترنت اين بزرگراه تاريک و شاهراه اطلاعاتي دروازه ورود به عرصه اي است که آن را قلمرو« اتصال مغزها و کامپيوترها » مي نامند. اينترنت رايجترين واژه عصر« حرفهاي داخل گيومه است ». اصلي تري

پیرامون ازدواج اینترنتی چندی قبل خبر ازدواج یکی از دوستانم را شنیدم و چند هفته پیش خبر بچه دار شدنش را ، مریم و پدرام 3 سال پیش در یکی از چت رومهای یاهو بر حسب اتفاق با یکدیگر آشنا میشوند و بعد از یکسال و نیم ارتباط اینترنتی این ارتباط به دنیای واقعی کشیده میشود که منجر به ازدواج آنها شد و سارا کوچولو هم ثمره ی ازدواج بقول معروف اینترنتی آنهاست . دو موضوع خانواده و مسائل جنسی در ...

مقدمه: ثنویت یا یگانگی دو موضوع محاربه و افساد فی الارض از مباحث بسیار مهم فقه جزایی است . برخی متون فقهی و نیز برخی قوانین به تبع قرآن کریم این دو عنوان را در کنار هم ذکر کرده اند ، به گونه ای که موهم این معناست که این دو ، یک جرم به شمار می روند . در مقابل برخی از فقیهان در ضمن بحث از جرائمی نظیر به آتش کشیدن منازل ، تکرار قتل بردگان و غیر مسلمانان و ... معترض عنوان افساد شده ...

چوله‌قزک بارن کن بارن ب‌‌پاين کن گندوم د زر خاکه از توشنگي هلاکه بزغله شير ميه چپو پنير ميه با ترانه‌ي چوله‌قزک، روزگاري نه چندان دور، روستازادگان نشابور، گوش به جاري شدن ترنم باران بر دشت‌هاي سرزمين سپيده و نسيم صبح مي‌ايستادند. از اين دست بسيارند

يکي از مهم ترين موضوعاتي که امروزه دست اند ر کاران تعليم و تربيت کشور را به خود مشغول کرده است، نحوه ي مواجه شدن آموزش و پرورش با فرصت ها و تهديد هاي حاصل از گسترش و توسعه ي فناوري اطلاعات و ارتباطات و برنامه ريزي دقيق و اصولي براي بهره برداي و استف

سهم شما از زندگي چيست ؟ تابحال چند فرصتهاي طلايي زندگيتان ترديدکرده ايد . آنها را از دست داده ايد؟ آنها را براي خود مرور کنيد . ما امروز در کنار شما هستيم تا فردا حسرت اين روز و اين لحظه را نخوريد . در اوايل سال 1382 سه شرکت ايراني معتبر به نامهاي

شهر الکترونيکي چيست؟ دکتر علي‌اکبر جلالي ، کارشناس فناوري اطلاعات و ارتباطات - بزرگراه فناوري - ايران عضو جامعه اطلاعاتي جهاني است و تا کنون مشارکتهاي خوبي در تصميم سازي براي اين جامعه هزاره سوم داشته است. هدف از اين اجلاسهاي تاريخي که تکرار آنها ب

برنامه ریزی به معنای تعیین ، پیش بینی و طراحی فعالیت ها و اقدامات آینده سازمان است . 1-1 به فرایند تدوین تمهیدات یا روش پیگیری یا انجام کار برنامه ریزی گفته می شود . 1-2 برنامه ریزی عبارت است از تصمیم گیری در مورد اینکه چه کارهائی باید انجام شود. 1-3 برنامه ریزی عبارت است از تصور و طراحی وضعیت مطلوب و یافتن و پیش بینی کردن راهها و و سایلی که نیل به آن ها را میسر می سازد. 1-4 ...

شهر الکترونيک يک اختراع و يا يک پيشنهاد نوآورانه نيست بلکه واقعيتي است که بر اساس نياز جاي خود را باز مي‌کند اگر امروز چشم خود را بر نياز ببنديم فردا بايد با پرداخت هزينه بيشتر قدم در اجراي آن بگذاريم شهر الکترونيک چيست؟ شهر الکترون

ديباچه چوله‌قزک بارن کن بارن ب‌‌پاين کن گندوم د زر خاکه از توشنگي هلاکه بزغله شير ميه چپو پنير ميه با ترانه‌ي چوله‌قزک، روزگاري نه چندان دور، روستازادگان نشابور، گوش به جاري شدن ترنم باران بر دشت‌هاي سرزمين سپيده

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول