دانلود مقاله شناسایی از طریق امواج رادیویی

Word 246 KB 18241 39
مشخص نشده مشخص نشده کامپیوتر - IT
قیمت قدیم:۲۴,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۹,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • امروزه، زنجیره تامین با استفاده از تکنولوژیهای جدید توانسته یک زنجیره همکاری در بین شرکتهای مختلف عضو خود و در یک محیط جهانی ایجاد نماید.

    برترین و مهمترین این تکنولوژیها RFID یا همان سیستمهای شناسایی از طریق امواج رادیویی می باشد.

    از طرفی با استفاده از سه مفهوم زنجیره تامین و سیستمهای شناسایی از طریق امواج رادیویی و همچنین خدمات یکپارچه می توانیم به مفهومی جدید و حرکتی نوین در ارائه یکپارچه خدمات عمومی برسیم ارزش و حتی از آنهم فراتر رفته و در سطحی بالاتر و دریک هماهنگی و همکاری جهانی به یک سیستم همکاریهای در زمینه های مختلف دست یابیم.

    و در نتیجه آن کلیه خدمات را در بخش مور نیاز در سطح جهانی یکپارچه نماییم.

    در این راستا جمع آوری اطلاعات بخش های گوناگون کاری بس پیچیده و پر هزینه خواهد بود وبا این وجود، در صورت موفق شدن و جمع آوری این اطلاعات در بانکهای اطلاعاتی امکان تبادل این اطلاعات بین بخش های کوچک باسازمان های مورد نظر خود در سطح جهانی با توجه به قوانین مختلف حاکم بر سیستمهای خدماتی، مدیریت ،امنیتی، پزشکی و...

    بسیار سخت و حتی به نظر غیر ممکن می رسد.

    استفاده از سیستمها و تکنولوژیهای جدید از جمله RFID و تگهای مخصوص تهیه شده در این زمینه می تواند این رویای بنظر دست نیافتنی را واقعیت بخشیده و حتی یک سیستم همکاری و هماهنگی امنیتی، مدیریتی، خدماتی، بهداشتی و...

    در سطح جهان ایجاد نماید.

    این دربخش پرداخت.


    یکی از جدید ترین و پر کاربردترین تکنولوژیهای جدید Auto ID ویا فناوریهای شناسایی خودکار است.


    در حقیقت تمامی شیوه های جمع آوری داده ها و ورود آنها به رایانه ها بدون دخالت انسان را میتوان در ذیل عنوان شناسایی خودکار جای داد .
    RFID ، یا تکنولوژی شناسایی از طریق امواج رادیویی یکی از قدیمی ترین و پرکاربرد ترین این تکنولوژیها بوده وبا استفاده از پیشرفت های نوین ایجاد شده خود را تبدیل به سیستمی بی رقیب نموده است.

    RFID از فناوری‌هایی است که سال‌هاست بشر آن را به خدمت گرفته، اما توجه چندانی به آن نداشته است و در واقع چیز چندان جدیدی نیست.

    برای توضیح عملکرد آن می‌توانید فروشگاه بزرگی را در نظر بگیرید که با هزاران نوع کالای مختلف سروکار دارد و به راحتی می‌تواند ورود و خروج اجناس خود را تنها با نصب یک تراشه کوچک و ساده روی آنها کنترل کند.
    این تکنولوژی می تواند برای تعیین هویت، پیگیری، مرتب کردن، پیدا کردن بخش های متنوع و وسیعی از اشیا بکار رود.و در شکل های متعدید مانند کارت هوشمند، تگ ها، برچسب ها ساعتها، و حتی وسایل کمکی در تلفن همراه به چشم می خورد.

    فرکانس ارتباطی مورد استفاده بستگی به وسعت کاربرد دارد
    RFID : داده ها را توسط ابزارهای ویژه خود، بصورت خود کار استخراج و با استفاده از ابزار مناسب انتقال داده ، درزمان و مکان مورد انتظار در اختیار ما قرار می¬د هد.


    فصل دوم تاریخچه 1-2تاریخچه- منشاء پیدایش این تکنولوژی به ابتدای پیدایش جهان و ایجاد نیروی الکترومغناطیسی بر می گردد ولی در واقع با اختراع الکتریسیته توسط بنیامین فرانکلین آغازگردید.

    اولین مورد استفاده از آن در قرن ١٩ با سیستم تلگراف با انتقال سیگنال بوده و سپس در سال ١٩٠٦ ارنست الکساندرسون اولین امواج رادیویی را مشخص نمود.

    در سال ١٩٢٢ از این طریق رادار نیز اختراع گردید.سیستم شناسایی توسط فرکانس رادیویی شامل ترکیب دو سیستم رادار و تکنولوژی امواج رادیویی می باشد.

    در سال ١٩٤٨ اولین دستگاه دریافت و انتقال امواج رادیویی طراحی گردید و با پیشرفت در دهه های ٦٠ و٧٠ میلادی به اختراع امواج میکروویو نیز منجر شد .

    در دهه ٨٠ میلادی سه فقره حق امتیاز برای شناسایی الکترونیکی در جهان صادر گردید و بالاخره در سال ١٩٩٠ اولین سیستم چند منظوره در شناسایی توسط امواج رادیویی در علوم مختلف بکاربرده شد.

    از این تاریخ به بعد، این سیستم پیشرفتهای عظیمی نموده بطوریکه کوچکترین میکروچیپ به اندازه یک دانه برنج طراحی گردیده و مورد بهره برداریهای مختلف قرارگرفته است.

    این میکروچیپ حاوی اطلاعات طراحی شده از قبل بوده و به یک آنتن متصل می باشد و از فواصل معین قابل تشخیص می باشد بطوریکه با استفاده از یک دستگاه بازخوان، امواج رادیویی به میکروچیپ ارسال و از طریق آنتن اطلاعات میکروچیپ توسط همان امواج رادیوی به دستگاه بازخوان منتقل میشود.

    با پیشرفت این تکنولوژی، انواع دستگاههای بازخوان با قدرت بالا در تشخیص میکروچیپ از فواصل دورتر و همچنین مطابقت بیشتر وسایل با استانداردهای جهانی در ساخت این نوع تجهیزات، کاربرد بیشتر این سیستم را در علوم و فنون مختلف شاهد هستیم.

    فصل سوم RFID چیست؟

    -RFID1-3 مخفف عبارت Radio Frequency Identification و به معنای «تشخیص هویت رادیویی» است.

    سیستم RFID از یک ترانسپوندر که «تگ» نامیده می‌‌‌‌‌‌‌‌‌شود دارای یک ریزتراشه متصل به آنتن تشکیل شده است.

    تگ، روی هر چیزی نظیر پالت محصول در انبار چسبانده شده و دستگاه دیگری به نام قرائت‌‌‌‌‌‌‌‌‌گر با آن تبادل اطلاعات می‌‌‌‌‌‌‌‌‌کند.

    قرائت‌‌‌‌‌‌‌‌‌گر، بسته به نوع مورد استفاده می‌‌‌‌‌‌‌‌‌تواند اطلاعات جزئی و یا شکل ساده یک داده نظیر کد شناسایی را بخواند.

    RFID مشابه سیستم بارکد است.

    با این تفاوت که خواندن اطلاعات بارکد منوط به استقرار آن در دید مستقیم اسکنر است، اما تگ RFID از طریق امواج رادیویی خوانده می‌‌‌‌‌‌‌‌‌شود و نیازی به دید مستقیم قرائت‌‌‌‌‌‌‌‌‌گر نیست.

    قرائت‌‌‌‌‌‌‌‌‌گر RFID می‌‌‌‌‌‌‌‌‌تواند هزار تگ را در یک ثانیه بخواند.

    سیگنال‌‌‌‌‌‌‌‌‌های رادیویی می‌‌‌‌‌‌‌‌‌توانند از میان مواد غیرفلزی، محیط‌‌‌‌‌‌‌‌‌های بارانی و مه‌‌‌‌‌‌‌‌‌آلود یا برفی و حتی محیط‌‌‌‌‌‌‌‌‌های کثیف و سطوح رنگ‌‌‌‌‌‌‌‌‌زده، عبور کنند.

    این ویژگی باعث می‌‌‌‌‌‌‌‌‌شود تا تگ‌‌‌‌‌‌‌‌‌های RFID درمقایسه با بارکدها از مزیت‌‌‌‌‌‌‌‌‌های ویژه‌‌‌‌‌‌‌‌‌ای برخوردار شوند.مطابقت بیشتر وسایل با استانداردهای جهانی در ساخت این نوع تجهیزات، کاربرد بیشتر این سیستم را در علوم و فنون مختلف شاهد هستیم.

    RFID را می‌توان نسل تکامل یافته بارکد دانست، زیرا از بارکد نیز برای همین نوع شناسایی استفاده می‌شود و البته این فناوری هنوز نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

    بارکد ردیفی متشکل از ۱۲ خط عمودی به ظاهر نازک و کلفت است که معرف عددی ۱۲ رقمی بوده و در سراسر جهان به‌طور انحصاری نمایانگر کالایی خاص است.

    بارکد توسط دستگاه اسکنر بارکد خوانده شده و بدین ترتیب نوع کالا توسط سیستم بدون نیاز به انسان شناسایی می‌شود.

    این فرایند از خطاهای ورود دستی اطلاعات توسط کاربر نیز می‌کاهد.

    اما بارکد کاستی‌هایی نیز دارد.

    به‌طور مثال، در سیستم بارکد فقط کد شناسایی وارد می‌شود و اطلاعات دیگری راجع به کالا نمی‌توان در آن جای داد.

    از دیگر موارد ضعف بارکد این که اسکنر فقط زمانی قادر به خواندن صحیح آن است که دقیقا در دید مستقیم اسکنر قرار گرفته باشد و اگر شما بخواهید آمار کالاهای زیادی را مثلا در یک انبار یا فروشگاهی بزرگ ثبت کنید، حتما باید تک تک کالاها را روبه‌روی اسکنر بگیرید تا کد آنها اسکن شود که کاری است بس دشوار، خسته کننده و زمان‌براست.

    DFFFFDDF GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG .

    Bagging: فصل چهارم معرفی اجزاء RFID DFFFFDDF GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG DFFFFDDF 1-3تگها 3-1-1اجزای تگ تگ‌‌‌‌‌‌‌‌‌های RFID از یک ریزتراشه متصل به آنتن تشکیل شده‌‌‌‌‌‌‌‌‌اند.

    آنتن، نوعی کوئل سیمی است (شکل ۱).

    این ساختار بسته به نوع کاربرد معمولاً توسط لایه‌‌‌‌‌‌‌‌‌ای محافظ پوشانده شده است.

    تگ RFID، با نام Inlay نیز شناخته می‌‌‌‌‌‌‌‌‌شود.

    3-1-2 تگ‌‌‌‌‌‌‌‌‌های RFID به دو دسته تقسیم می‌‌‌‌‌‌‌‌‌شوند: 3-1-2-1 تگ‌‌‌‌‌‌‌‌‌های فقط خواندنی 3-1-2-2 تگ‌‌‌‌‌‌‌‌‌های خواندن/ نوشتنی داده‌‌‌‌‌‌‌‌‌های ذخیره شده درون یک تگ خواندنی/نوشتنی را می‌‌‌‌‌‌‌‌‌توان تصحیح، اضافه و یا کاملا دوباره‌‌‌‌‌‌‌‌‌نویسی کرد، البته فقط هنگامی که تگ در ناحیه برد موثر قرائت‌‌‌‌‌‌‌‌‌گر باشد.

    داده‌‌‌‌‌‌‌‌‌های یک تگ فقط خواندنی، صرفاً قابل خوانده شدن بوده و به هیچ وجه قابل تصحیح نیست.

    تگ‌‌‌‌‌‌‌‌‌های خواندنی/ نوشتنی، عمدتاً تگ‌‌‌‌‌‌‌‌‌هایی گران بوده و از آنها برای ردیابی کالاهای کوچک استفاده نمی‌‌‌‌‌‌‌‌‌شود.

    این تگ‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها عمدتاً فعال بوده و برای ردیابی کانتینرها، وسایل حجیم و کالاهای گران‌‌‌‌‌‌‌‌‌قیمتی به کار می‌‌‌‌‌‌‌‌‌روند که توجیه اقتصادی داشته باشند.

    3-1-3 تگ‌‌‌‌‌‌‌‌‌های RFID تقسیم‌‌‌‌‌‌‌‌‌بندی دیگری نیز دارند که عبارت است از: -1 فعال -2 نیمه‌‌‌‌‌‌‌‌‌فعال یا نیمه غیرفعال 3- غیرفعال تگ‌‌‌‌‌‌‌‌‌های فعال و نیمه فعال، برای تامین توان موردنیاز ریزتراشه خود و ارسال سیگنال به سوی قرائت‌‌‌‌‌‌‌‌‌گر، یک باطری درون خویش دارند.

    تگ‌‌‌‌‌‌‌‌‌های نیمه‌‌‌‌‌‌‌‌‌فعال (یا نیمه غیرفعال) نیز دارای باطری هستد، اما در غیاب امواج رادیویی منتشر شونده از دستگاه قرائت‌‌‌‌‌‌‌‌‌گر، به حالت خواب رفته و به محض حضور تگ در محدوده تشعشعی آنتن قرائت‌‌‌‌‌‌‌‌‌گر و دریافت سیگنال دستور بیداری، شروع به تبادل اطلاعات می‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنند.

    این امر باعث صرفه‌‌‌‌‌‌‌‌‌جویی در مصرف باطری و افزایش طول عمر تگ می‌‌‌‌‌‌‌‌‌شود.

    تگ‌‌‌‌‌‌‌‌‌های غیرفعال برای خوانده شدن باید در محدوده تشعشعی آنتن قرائت‌‌‌‌‌‌‌‌‌گر قرار بگیرند و پس از دریافت سیگنال قرائت‌‌‌‌‌‌‌‌‌گر، آن را با اطلاعات خود مدوله کرده و دوباره به سوی قرائت‌‌‌‌‌‌‌‌‌گر بازگردانند.

    این‌‌‌‌‌‌‌‌‌گونه تگ‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها توان موردنیاز ریزتراشه خود را از طریق سیگنال AC ارسالی از سوی قرائت‌‌‌‌‌‌‌‌‌گر تأمین می‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنند.

    3-1-4 اجزای سیستم RFIDغیرفعال 3-1-4-1آنتن متصل به ریزتراشه 3-1-4-2قرائت‌گر و آنتن دریافت اطلاعات: دستگاهی است که سیگنال‌‌‌‌‌‌‌‌‌های خود را از طریق امواج رادیویی به محیط اطراف می‌‌‌‌‌‌‌‌‌فرستد.

    3-1-4-3 تگ RFID، این تگ توان موردنیاز را از طریق میدان مغناطیسی دریافت می‌کند تا بتواند ضمن تحریک ریزتراشه، داده‌‌‌‌‌‌‌‌‌های درون خود را به سوی قرائت‌‌‌‌‌‌‌‌‌گر بازگرداند 3-1-4-4 رایانه دریافت داده‌‌‌‌‌‌‌‌‌های قرائت‌‌‌‌‌‌‌‌‌گر و انتقال آن به شبکه 3-1-4-5) نرم افزار پردازش استفاده از داده ارسالی از سوی رایانه شکل۱: نمایی از تگ غیرفعال ▪ ریزتراشه گران‌‌‌‌‌‌‌‌‌ترین تگ RFID فعال و خواندنی/نوشتنی ممکن است دارای چند ریزتراشه بوده و حافظه‌‌‌‌‌‌‌‌‌ای در حدود یک مگا بایت داشته باشد.

    بیشتر تگ‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها گران هستند.

    تگ‌‌‌‌‌‌‌‌‌های غیرفعال فقط می‌‌‌‌‌‌‌‌‌توانند ۳۲ تا ۱۲۸ کاراکتر را درون خود ذخیره کنند.

    بنابراین، کد شناسایی اساساً تنها داده‌‌‌‌‌‌‌‌‌ای است که یک تگ فقط خواندنی در خود جای می‌‌‌‌‌‌‌‌‌دهد.

    هنگامی که عدد خوانده شد، جزئیات اطلاعات ذخیره شده مربوط به این کد، از درون پایگاه داده، قابل دسترسی است.

    این عمل مشابه سیستم بارکدهاست.

    3-2 آنتن آنتن به ریزتراشه کمک می‌‌‌‌‌‌‌‌‌کند تا اطلاعاتی نظیر کد شناسایی منحصر بفرد محصول را دریافت کند.

    جنس آنتن‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها مس بوده و به صورت مدار چاپی ساخته شده‌‌‌‌‌‌‌‌‌اند.

    نوع دیگر آنتن، آنتن‌‌‌‌‌‌‌‌‌های قابل پرینت هستند که پیشرفت‌‌‌‌‌‌‌‌‌های آتی، قیمت ساخت آنها را کاهش خواهد داد.

    یکی از عمومی‌‌‌‌‌‌‌‌‌ترین روش‌‌‌‌‌‌‌‌‌های پرینت آنتن، استفاده از نوارهای فلزی نقره بر روی سابستریت پلاستیکی یا کاغذی است.

    تست آنتن RFID معمولاً با اهم‌‌‌‌‌‌‌‌‌متر، نت‌‌‌‌‌‌‌‌‌ورک آنالایزر و یا دیگر تجهیزات اندازه‌‌‌‌‌‌‌‌‌گیری امپدانس، امکان‌‌‌‌‌‌‌‌‌پذیر است.

    3-3-خواننده بر چسب: که عبارت است از دستگاهی که علائم و تگ ها ی روی کالا را تشخیص داده و می خوانددستگاه های خواننده تشکیل شده اند از یک آنتن و(فرستنده وگیرنده) و به دو شکل: ثابت و قابل حمل مجود میباشد.

    4-3-سیستم کدینگ به نام EPC : داده ها را به شکل کدینگ از خواننده به نرم افزارهای واسطه به نام savantمنتقل می شوند .

    این کدها بر مبنای استاندارد های جهانی و توسط سازمان GSI که تهیه کننده سیستم کدینگ بارکد می باشد تهیه شده و اغلب در سه کلاس 64، 96 و 256 بیتی دسته بندی می شوند 5-3-ساوانت :اصل کد را استخراج و خلاصه می نماید و سپس به پایگاه داد ها منتقل شده و از این طریق به شبکه اینترنت قابل انتقال می باشد.

    فصل چهارم برچسب ها 1-4 کنترل کیفیت کنترل کیفیت Inlay (مجموعه آنتن و ریزتراشه) قبل از بسته‌‌‌‌‌‌‌‌‌بندی بسیار ضروری است زیرا ممکن است قبل از بسته‌‌‌‌‌‌‌‌‌بندی و پرینت، ضربه خورده باشند.

    ریزتراشه‌‌‌‌‌‌‌‌‌های Inlay ممکن است در خلال فرایند پرینت یا تبدیل وضعیت آسیب دیده باشند.

    در این صورت، تگ RFID غیرقابل استفاده خواهد بود.

    برای کاهش این‌‌‌‌‌‌‌‌‌گونه صدمات می‌‌‌‌‌‌‌‌‌توان از سابستریت‌‌‌‌‌‌‌‌‌های خاصی استفاده کرد.

    برای اطمینان از سلامت ریزتراشه‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها و قابل استفاده بودن آنها، کنترل کیفیت بعد از پرینت، اهمیت بسیاری دارد.

    پس از تولید آنتن RFID، آن را با دستگاه‌‌‌‌‌‌‌‌‌های اندازه‌‌‌‌‌‌‌‌‌گیری امپدانس، تست می‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنند.

    این نکته مهم را باید به‌خاطر داشت که تجهیزات RFID دستگاه‌‌‌‌‌‌‌‌‌هایی الکترونیکی بوده و نباید در مجاورت با میدان‌‌‌‌‌‌‌‌‌های مغناطیسی قوی و بارهای الکترواستاتیک قرار گیرند.

    4-2 فرایند پرینت برچسب در بیشتر مواردی که برچسب‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها پرینت می‌‌‌‌‌‌‌‌‌شوند، کاربر از وجود ریزتراشه و آنتن در درون برچسب‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها بی‌‌‌‌‌‌‌‌‌اطلاع است.

    زیرا Inlay توسط روش‌‌‌‌‌‌‌‌‌های مختلفی درون برچسب مخفی می‌‌‌‌‌‌‌‌‌شود.

    بعضی پرینترها (مثل پرینتر برچسب‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها) Inlayهای ساخته شده را گرفته و سپس آنها را به برچسب الحاق می‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنند.

    3-4-1 پرینت برچسب‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها شکل ۲: برچسب‌های EAS پرینت برچسب یکی از سریع‌‌‌‌‌‌‌‌‌ترین بخش‌‌‌‌‌‌‌‌‌های در حال رشد این صنعت با استفاده از فناوری RFID است.

    برچسب‌‌‌‌‌‌‌‌‌های هوشمند و برچسب‌‌‌‌‌‌‌‌‌های پایش الکترونیکی یا EAS به سادگی استفاده می‌‌‌‌‌‌‌‌‌شود در حالی که سیستم‌‌‌‌‌‌‌‌‌های بارکد نوری ممکن است مناسب نباشند.

    3-4برچسب‌‌‌‌‌‌‌‌‌های هوشمند برچسب‌‌‌‌‌‌‌‌‌های هوشمند حاوی ترانسپوندر RFID بوده و داده‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها را به‌طور اتوماتیک دریافت می‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنند.

    ساختار استاندارد برچسب هوشمند، شامل رویه‌‌‌‌‌‌‌‌‌ای حساس به فشار، یک Inlay و لایه‌‌‌‌‌‌‌‌‌ای زیرین است.

    Inlay در میان رویه و لایه زیرین قرارگرفته و مجموعه آنها به هم چسبانده می‌‌‌‌‌‌‌‌‌شوند.

    داده ریزتراشه، هنگامی قابل خواندن است که در معرض سیگنال‌‌‌‌‌‌‌‌‌های قرائت‌‌‌‌‌‌‌‌‌گر قرار گیرد.

    این سیگنال‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها توسط آنتن برچسب دریافت شده و داده ریزتراشه به دستگاه قرائت‌‌‌‌‌‌‌‌‌گر و از آنجا به رایانه یا چاپگر منتقل می‌‌‌‌‌‌‌‌‌شود.

    با حرکت محصول از یک ایستگاه به ایستگاهی دیگر، جابجایی آن کنترل می‌‌‌‌‌‌‌‌‌شود.

    در صورت نیاز، این داده به روز می‌‌‌‌‌‌‌‌‌شود.

    برچسب هوشمند می‌‌‌‌‌‌‌‌‌تواند محصول را آشکار کرده و یا ردیابی بی‌‌‌‌‌‌‌‌‌درنگ آن را تصدیق یا شناسایی می‌کند.

    برچسب‌‌‌‌‌‌‌‌‌های هوشمند را می‌‌‌‌‌‌‌‌‌توان در مورد مدیریت خط تولید، کنترل تولید، فرایندهای هنگام تولید، شناسایی و مسیریابی اثاثیه همراه مسافران، سرویس‌‌‌‌‌‌‌‌‌های جابجایی کالاهای خاص، ردیابی کانتینرها و سیستم‌‌‌‌‌‌‌‌‌های امنیتی و ضدسرفت، به کار برد.

    دستگاه‌‌‌‌‌‌‌‌‌هایی وجود دارند که می‌‌‌‌‌‌‌‌‌توانند تگ خام RFID را کد کنند.

    پس از اینکه برچسب پرینت شد، هر دو را می‌‌‌‌‌‌‌‌‌توان با هم بسته‌‌‌‌‌‌‌‌‌بندی کرد.

    سابستریت‌‌‌‌‌‌‌‌‌های برچسب‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها، انواع مختلفی دارند.

    این امر باعث می‌‌‌‌‌‌‌‌‌شود که به داخل کردن ترانسپوندرها به درون برچسب (قبل ازپرینت کردن لایه رویی) نیازی نباشد.

    از آنجا که فرایند پرینت ممکن است موجب آسیب رساندن به ترانسپوندرها شود، انجام این فرایند باعث برطرف کردن مشکل می‌‌‌‌‌‌‌‌‌شود.

    یعنی پرینت لایه بیرونی برچسب، قبل از داخل کردن ترانسپوندر به درون برچسب، راه‌‌‌‌‌‌‌‌‌حل این مشکل خواهد بود.

    این سیستم، یک مجموعه پرینتر on-demand را ایجاد می‌‌‌‌‌‌‌‌‌کند.

    در اینجا نیازی به کاغذهای خاص نیست، چون این تجهیزات می‌‌‌‌‌‌‌‌‌توانند تقریباً با هر کاغذی به عنوان لایه رویی برچسب کار کنند.

    در مرحله بعد ترانسپوندرهای RFID داخل شده به این برچسب هوشمند را برنامه‌‌‌‌‌‌‌‌‌ریزی و کد می‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنند.

    سپس، این دستگاه متن یا شکل بارکد را برای تکمیل فرایند، روی برچسب هوشمند پرینت می‌‌‌‌‌‌‌‌‌کند.

    برچسب‌‌‌‌‌‌‌‌‌های هوشمند برای کاربردهایی نظیر: انبارداری، کنترل موجودی و ردیابی در خط تولید مورداستفاده قرار می‌‌‌‌‌‌‌‌‌گیرند.

    در این زمینه، پرینترهای رومیزی نیز وجود دارند که فقط مخصوص پرینت برچسب‌‌‌‌‌‌‌‌‌های RFID هستند.

    این پرینترها عمل خواندن، نوشتن و پرینت برچسب‌‌‌‌‌‌‌‌‌های حاوی ترانسپوندر RFID را به صورت یکجا انجام می‌‌‌‌‌‌‌‌‌دهند.

    پذیرش و کاربری صنعتی برچسب‌‌‌‌‌‌‌‌‌های هوشمند، امروزه به کندی صورت می‌‌‌‌‌‌‌‌‌گیرد.

    استفاده از این فناوری به رغم مزیت‌‌‌‌‌‌‌‌‌های فراوان و بازده بالا، صرفاً به علت گرانی تجهیزات در زمان شروع به‌کار، تا حدودی کند است.

    بجز کارگاه‌‌‌‌‌‌‌‌‌های کوچک، کارخانه‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها و شرکت‌‌‌‌‌‌‌‌‌های صنعتی استفاده‌‌‌‌‌‌‌‌‌کننده از این فناوری، در آینده به‌طوری گسترده در بازار بین‌‌‌‌‌‌‌‌‌المللی پذیرفته شده و این امر موجب جهانی شدن آنها و بالطبع سود فراوان برای آنها خواهد شد.

    فصل پنجم فناوری RFID بدون نیاز به تراشه GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG 1-5 فناوری RFID بدون نیاز به تراشه در حال حاضر، سیستم‌‌‌‌‌‌‌‌‌هایی ساخته شده‌‌‌‌‌‌‌‌‌اند که فناوری RFID را بدون نیاز به ریزتراشه، در اختیار می‌‌‌‌‌‌‌‌‌گذارند.

    بعضی از این سیستم‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها با استفاده از قطعات آلومینیمی جاسازی شده درون مواد بسته‌‌‌‌‌‌‌‌‌بندی، یک تگ را تشکیل می‌‌‌‌‌‌‌‌‌دهند.این قطعات سیگنال دریافتی از سوی قرائت‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌گر را برگشت می‌‌‌‌‌‌‌‌‌دهند.

    سیگنال برگشتی، بیانگر نوع و شکل داده ضبط شده درون تگ بوده و توسط رایانه ترجمه می‌‌‌‌‌‌‌‌‌شود.

    سیستم دیگری که بر فناوری RFID مبتنی است، اما فاقد ریزتراشه می‌‌‌‌‌‌‌‌‌باشد، سیستمی است که با استفاده از قطعات مختلف شیمیایی با درجات مختلف مغناطیس‌‌‌‌‌‌‌‌‌شدگی، ساخته می‌‌‌‌‌‌‌‌‌شوند.

    این قطعات شیمیایی هنگامی که در معرض امواج الکترومغناطیسی قرائت‌‌‌‌‌‌‌‌‌گر قرار می‌‌‌‌‌‌‌‌‌گیرند، فعال می‌‌‌‌‌‌‌‌‌شوند.

    هر یک از قطعات شیمیایی، سیگنال منحصر بفرد خود را منعکس می‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنند.

    توسط دستگاه قرائت‌‌‌‌‌‌‌‌‌گر با سیستم دودویی نمایش داده می‌‌‌‌‌‌‌‌‌شود.

    این سیستم از ۷۰عنصر شیمیایی مختلف استفاده می‌‌‌‌‌‌‌‌‌کند و۷۰ سیگنال مختلف تولید می‌‌‌‌‌‌‌‌‌کند.

    هر عنصر شیمیایی، از موقعیت خاص خود در یک عدد ۷۰رقمی برخوردار است که به معنای عددی دودویی منحصر بفرد است.

    این عناصر در قطعات شیمیایی مختلف کنار هم بر روی یک کاغذ خوابانده شده‌‌‌‌‌‌‌‌‌اند که هم قابلیت پرینت‌‌‌‌‌‌‌‌‌شدن دارد و هم می‌‌‌‌‌‌‌‌‌توان آن را درون یک سابستریت جاسازی کرد.

    با این روش، بارکدهایی تولید می‌‌‌‌‌‌‌‌‌شوند که می‌‌‌‌‌‌‌‌‌توانند از فاصله سه متری اسکن شوند بدون نیاز به اینکه این بارکد در دید مستقیم دستگاه قرائت‌‌‌‌‌‌‌‌‌گر مخصوص باشد.

    با کمی تغییرات، این فناوری می‌‌‌‌‌‌‌‌‌تواند همراه با سیستم‌‌‌‌‌‌‌‌‌های موجود بارکد استفاده شود تا بدون تغییرات عمده در تجهیزات، یک نوع سیستم RFID را در دسترس قرار دهد.

    تنها جایی که نمی‌‌‌‌‌‌‌‌‌توان از این سیستم استفاده کرد، محیط‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها حاوی مقادیر زیاد آب و اشیای فلزی است، چون آب جاذب امواج رادیویی است و اشیای فلزی نیز سیگنال‌‌‌‌‌‌‌‌‌هایی مشابه را منعکس می‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنند.

    فصل 6 فرکانس رادیویی 6-1 فرکانس‌‌‌‌‌‌‌‌‌های رادیویی تگها تگ‌‌‌‌‌‌‌‌‌های RFID با توجه به نوع کاربرد خود، با فرکانس‌‌‌‌‌‌‌‌‌های مختلف کار می‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنند.

    ـ این باندهای فرکانسی، شامل: UHF,HF,LF و ماکروویو می‌‌‌‌‌‌‌‌‌شود.

    تگ‌‌‌‌‌‌‌‌‌هایی که با فرکانس‌‌‌‌‌‌‌‌‌های LF و HF کار می‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنند، بسیار ارزان‌‌‌‌‌‌‌‌‌تر از تگ‌‌‌‌‌‌‌‌‌های UHF بوده و از آنها استفاده زیادی در ردیابی حیوانات و کنترل دسترسی می‌‌‌‌‌‌‌‌‌شود.

    تگ‌‌‌‌‌‌‌‌‌های UHF در مقایسه با تگ‌‌‌‌‌‌‌‌‌های LF و HG، مصرف توان بیشتری داشته اما برد بیشتر و نرخ تبادل سریع‌‌‌‌‌‌‌‌‌تری دارند.

    از این تگ‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها در کاربردهایی که نیازمند تقابل تگ و قرائت‌‌‌‌‌‌‌‌‌گر هستند، بیشتر استفاده می‌‌‌‌‌‌‌‌‌شوند.

    فاصله خواندن میان تگ و قرائت‌‌‌‌‌‌‌‌‌گر، به اندازه آنتن تگ، اندازه آنتن قرائت‌‌‌‌‌‌‌‌‌گر، به اندازه آنتن تگ و توان خروجی دستگاه بستگی دارد.

    برد سیستم‌‌‌‌‌‌‌‌‌های LF و HF بسته به نوع کاربرد آنها، از چند سانتی‌‌‌‌‌‌‌‌‌متر تا چندین متر متغیر است.

    سیستم‌‌‌‌‌‌‌‌‌های UHF ۳۰ متر یا بیشتر برد دارند.

    فصل 7 اصول تکنولوژی RFID GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG RFID 1-7 از سه قسمت تشکیل شده است : Scanning antenna 1-1-7 برای برقراری ارتباط و ارسال امواج رادیویی :Transceiver with a decoder 2-1-7برای تفسیر داده ها :Transponder ( the RFID tag)3-1-7 که اطلاعات لازم در آن ذخیره شده است RFID Tag خود از دو قسمت تشکیل شده:(چیپ وانتن) 2-7نحوه انجام عملیات: آنتن (Scanning Antenna) امواج رادیویی را در محدوده نسبتا کوچکی منتشرمی کند.

    این امواج رادیویی دو عمل اصلی انجام می دهند: ) 1-2-7وسیله ای برای ارتباط با RFID Tag(transponder) است.

    ) 2-2-7انرژی مورد نیاز tag برای برقراری ارتباط را فراهم می کند(در مورد tagهایpassive ).

    وقتی که یک tag در میدان الکترومغناطیسی ایجاد شده در اطراف reader قرار می گیرد، سیگنال های فعال کننده که توسط آنتن فرستاده شده اند،روی آن اثر گذاشته و به عبارتی تراشه RFID را بیدار می کند.

    و این تراشه اطلاعات موجود در tag را در اختیار آنتن قرار می دهد.نقش transceiver در این عملیات کنترل خطوط ارتباطی وداده ها است.

    در واقع یک دستگاه reader ترکیبی است از یک scanning antenna و transceiver .

    اطلاعات خوانده شده توسط reader به server محلی موجود انتقال می یابد و این اطلاعات پردازش شده و در تشکیلات داخلی یک سازمان برای کاربرد های مختلف مورد استفاده قرارمیگیرد.

    فصل 8 کاربردهای RFID 1-8 کنترل مسافران: یکی از کاربردهای مهم RFID در کنترل مسافران مثلا از طریق وجود یک برچسب RFID بر روی پاسپورت مسافران میباشد که در هنگام عبور از gateهای ورودی به سالن پرواز و… اطلاعات آن خوانده شده و به مسافر اجازه عبور داده میشود.

    بنابراین کنترل افراد ازاین راه بسیار مطمئنتر، کمهزینهتر و سریعتر خواهد بود.

    اطلاعاتی از جمله زمان و مکان کلیه مسافرتها و ورود و خروج از کشورها بر روی این تگها ذخیره میشود.

    2-8مدیریت منابع انسانی: از طریق تخصیص یک برچسب RFID به هر یک از کارکنان سازمان میتوان اطلاعات موردنیاز درباره آن فرد را با کد اختصاصی خودش ذخیره و در مواقع لزوم به آن دسترسی پیدا کرد؛ همچنین با قرار دادن دستگاههای Reader در محلهای مختلف در کارخانه میتوان عبورو مرور و زمان ورود و خروج کارکنان را کنترل نمود.

    3-8 در محل های فروش : تگ ها برای خرید و فروشهای غیر نقدی مورد استفاده قرار میگیرند.

    مانند ایستگاههای سوخت، ایستگاه مترو و… مثلا در یک ایستگاه مترو یک دستگاه خواننده در قسمت بالای در ورودی نصب میشود که با عبور مسافران از این در اطلاعات موجود در برچسب RFID روی کارت آنها خوانده شده و به صورت خودبه خود از حساب کارت اعتباری فرد، پول بلیت دریافت و به او اجازه عبور داده میشود؛ که این کار هزینه صدور بلیت و چک کردن بلیتها و احتمال اشتباه را کاهش میدهد و زمان انتظار مسافران کمتر خواهد بود.

    4-8کنترل و نگهداری موجودات زنده: در مراکز نگهداری از حیوانات یا دامداریها کاربردهای فراوان RFID قابل مشاهده است.

    با جاسازی یک برچسب RFID در زیر پوست حیوانات میتوان کد منحصر به فردی به هر حیوان تخصیص داد و در نتیجه از این طریق در هر لحظه میتوان موقعیت حیوان را مشخص کرد ،همچنین میتوان کنترل کرد که آیا به هرحیوان غذا، داروهای مورد نیاز،مراقبت کافی و… داده شدهاست یا خیر.

    بنابراین از این طریق بسیاری از هزینههایی که به علت اشتباهات پزشکی و مراقبتی ایجاد میشود، کاهش مییابد.

    علاوه بر این مالکان و دامپزشکان میتوانند آمار دقیق حیوانات تحت مسئولیت خود را بدانند.کاربرد RFID در انتقال حیوانات هم بسیار مهم است.

    به عنوان مثال در گاوداریها شیوع بیماریهایی چون جنون گاوی این ضرورت را فراهم میکند که درباره هر حیوان بدانیم چه غذاها و داروهایی مصرف نموده و در چه محلهایی نگهداری شدهاست.

    RFID برای شناسایی و مراقبت از حیوانات خانگی نیز به کار میرود.

    به عنوان مثال اگر یک حیوان خانگی گم شود و آن را به مراکز مربوطه تحویل دهند، آنها قادرند با خواندن تگRFID اطلاعاتی در مورد صاحب آن به دست آورند.

    5-8ایجاد امنیت و جلوگیری از سرقت : نمونه چنین کاربردی در فروشگاههای زنجیرهای ، پوشاک ،کتابخانهها و… دیده میشود.

    tagهای متصل بر روی اجناس باید در هنگام خرید و پرداخت پول توسط مشتری غیر فعال شوند در غیر این صورت gateهای کار گذاشته شده نزدیک در ورودی فروشگاهها در هنگام خروج، tag فعال را شناسایی و سیستم امنیت را به کار میاندازد.مثال دیگری از این کاربرد در جلوگیری از سرقت اتومبیل است ،برچسب RFID در داخل کلید قرار میگیرد و تا زمانی که کلید مورد نظر، نباشد ماشین حرکت نمیکند.

    6-8پزشکی: در بیمارستانها این tagها برای تعیین موقعیت تجهیزات و پرسنل در هر لحطه به کار میروند.علاوه بر آن برای کنترل موجودیها از جمله خون،دارو و… نیز کاربرد دارد.

    همچنین کاربردجدیدی از RFID برای انسانها وجود دارد که در بخش کاربردهای آینده بیشتر در مورد آن بحث میشود.

    سیستم کنترل موجودی 7 یکی از کاربردهای بسیار متداول RFID کاربرد آن در برنامه ریزی و کنترل موجودیهاست.

    اطلاعات موجودیها در tag های RFID نگهداری میشود و از این طریق هر لحظه میتوان میزان موجودی موسسه و محل نگهداری آنها را چک کرد و احتیاجات را مشخص و سفارشات لازم را ارسال نمود.

    RFID هزینه کنترل موجودی را کاهش داده و کارایی ودقت آن را به میزان قابل توجهی افزایش میدهد.

    شرکت وال مارت ادعا میکند که با استفاده از RFID هزینه کنترل موجودی شرکت به میزان ۵/۱ % کاهش داشته است شرکت وال مارت در زمینه استفاده از RFID تقریبا پیشگام است.

    با استفاده ازاین سیستم، وال مارت در هر لحظه چک میکند که از هر محصول چقدر و در کدام قفسهها وجود دارد و اگر در هر جا مقدار این کالاها کم باشد به طور خودکار دستوری به قسمت انبار داری ارسال میشود تا قفسهها مجددا پر شوند.

    همچنین در زمان برداشتن یا گذاشتن موجودی در انبار این اطلاعات ثبت شده،سطح موجودی انبار چک شده و در صورت نیاز سفارش به تامین کنندگان به صورت خودکار داده میشود.

    8-8مدیریت زنجیره تامین با قرار دادن tagهای RFID بر روی اجناس در زنجیره تامین در هر لحظه میتوان تشخیص داد که کالای مورد نظر در چه مرحله ای از زنجیره قرار دارد.

    RFID توسط شرکتهای مختلف در دنیا از جمله وال مارت ،Gillete و… برای این منظور به کار برده شده است کمک عمده RFID در زنجیره تامین به هنگام خرید مواد اولیه از تامین کنندگان و همچنین انتقال محصولات به توزیع کنندگان میباشدتگ های RFID که بر روی پالتهای حمل محصولات نصب میشوند اطلاعات کاملی از محصولات موجود در پالت در اختیار مراکز بازرسی قرار میدهد و در نتیجه احتیاجی به باز کردن محموله و شمارش دستی محصولات نیست که این امر سبب کاهش قابل توجهی در هزینه بازرسی و افزایش دقت و کاهش اشتباهات حمل خواهد شد .

    همچنین اطلاعات وسیعی درباره مواد و قطعات تشکیل دهنده محصول ،مراحل ساخت آن ، زمان ساخت و تحویل ،محل قرارگیری آن در انبار و… را میتوان در داخل تگها ذخیره و نگهداری کرد.

    GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGفصل 9GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG فهرست منابع ومراجع [1]-www.bearingpoint.com [2]-www.ircert.com/news [3]-//http://iranems.com [4]-//http://news.Nyfablog.cm [5]-www.rfidconference.ir [6]- //http://rfid.persionblog.ir [7]- http://fa.wikipedia.org [8]- http://www.irbme.ir

  • فصل 1- مقدمه 9
    فصل 2-تاریخچه 121
    فصل3-RFIDچیست؟...................................
    فصل4 -اجزاءRFID. 17
    1-4تگ ها 18
    2-4 انتن 21- 3-4قرائت گر 22
    4-4 سیستم کدینگ 25
    5-4 ساوانتها 26
    فصل 5 برچسب ها 28
    1-5 کنترل کیفیت برچسب.........................
    2-5 فرایند پرینت برچسب 35
    فصل6 تکنولوژی RFID بدون نیاز به تراشه 35
    فصل 7فرکانس رادیویی 37
    فصل8 اصول تکنولوژی …………………………RFID
    فصل9 کاربرد های …………………………………….RFID
    کنترل مسافران
    2-9
    3-9
    4-9
    5-9
    6-9
    7-9
    8-9
    9-9
    فصل 10 فهرست منابع ومراجع

امروزه براي شناسايي اتوماتيک افراد واشياء از تکنولوژي شناسايي از طريق امواج راديويي يا RFIDاستفاده ميشود. اين تکنولوژي با سرعت زيادي گسترش يافته وهمچنان درحال رشد وتوسعه است ودر بسياري از بخش ها مورد استفاده قرارگرفته از قبيل پزشکي، کنترل ونگهداري م

در چند دهه اخير کاربرد هاي ابزارهاي الکترونيکي و فن آوري اطلاعات، جهت افزايش دقت و سرعت در انجام امور فراگير گشته و با گذشت زمان و پيشرفت هاي انجام يافته، به تناوب زمينه ظهور فن آوري ها و سيستم هايي با قابليت هاي بسيار بهتر از گذشته فراهم شده است. ت

واحد کنترل تلویزیون از راه دور (RCU) کنترل از راه دور بخشی از دستگاه های الکترونیک، معمولا مجموعه ای از تلویزیون، دی وی دی پلیر و سیستم های سینمای خانگی در اصل برای کار با دستگاه تلویزیون بی سیم از یک فاصله کوتاه خط چشم استفاده می شود. کنترل از راه دور به طور مستمر در طول سال های اخیر تکامل یافته و پیشرفته که شامل اتصال بلوتوث، حرکت سنسور قابلیت را فعال کنید و کنترل صدا است. ...

مقدمه: مقاله ی حاضر برای شرح مسئله و مستند سازی پروژه دانشجویی طراحی شبکه های محلی مجازی ( اختصارا در این مقاله، شبکه های مجازی یا VLAN ) تهیه شده است. شبکه ی مورد مطالعه case study ارائه شده توسط شرکت تجاری "ایپک یول" ، طرف کارفرما در مناقصه درخواست پیشنهاد همکاری طراحی، اجرا، نظارت و پشتیبانی شبکه ارتباطی آن شرکت می باشد. از آنجایی که مطالب تئوریک و عملی در این زمینه ارتباط ...

مقدمه : انقلابی که در زمینه اینترنت صورت گرفت و چهره ارتباطات , علوم بازرگانی را دگرگون کرد ، منجر به تولید وسیله ای منحصر بفرد و ارزان قیمت بنام مودم گردید. تا سه یا چهار سال پیش استفاده مردم از مودم ضروری و اجتناب نا پذیر نبود ولی امروزه بخش اجتناب ناپذیر تمامی کامپیوترهای غیر شبکه ای شده است . بنابراین تکنولوژی مودم به همراه دیگر جنبه های کامپیوتر پیشرفت بسیار نموده است . این ...

اهداف: در اين مقاله سعي شده خواننده,آشنايي نسبي راجع به فن آوري RFID يا راديو شناسا کسب کند. در ابتدا به معرفي سيستمهاي شناسايي پرداخته و سپس تاريخچه ي RFID ,نحوه ي عملکرد اين تکنولوژي, وهمچنين کاربردهاي آن در علوم مختلف بيان شده است. مقدمه: لحظات ب

در عرضهاي بالاي زمين ، آسمان شب ، بصورت درخشاني به شکل متحرک روشن مي‌شود که شفق قطبي ناميده مي‌شود. آنها شفاف هستند و مي‌توان ستاره‌ها را از داخل آنها مشاهده کرد. اغلب نور آنها به قدري مي‌درخشد که مي‌توان نوشتجات را خواند و رنگ آنها هميشه سبز مايل ب

تصور کنيد که وارد يک فروشگاه زنجيره اي شده ايد و اقلام مورد نياز خود را داخل چرخ دستي (trolley) قرارداده ايد. صندوق دار با استفاده از بار کد ميبايستي که تک تک اقلام داخل سبد را برداشته و اطلاعات آن را توسط بارکد خوان (Barcode Reader) يکي يکي به داخل

سيستم موقعيت‌ياب جهاني يا GPS تنها سيستم کامل و عملياتي موقعيت‌ياب ماهواره‌اي است. در اين سيستم شبکه‌اي با حداقل ?? ماهواره داده‌هايي شامل مکان خود و زمان را به زمين مي‌فرستند. گيرنده‌هاي زميني جي‌پي‌اس با دريافت اين داده‌ها موقعيت گيرنده را بر روي

نورها و رنگها گوته فیلسوف آلمانی گفت استک «بین رنگها و نور رابطه بسیار دقیقی وجود دارد». مسلما پدیده های رنگ و نور را نمی توان بدون استفاده از حس بینایی در کرد. همین مسئله ابهاماتی نظیر موارد زیر را بوجود آورده است : شاگردان زن می پرسند: آیا رنگ سرخ درون شقایق است؟ یک فیزیکدان سوال کرد که: آیا پدیده رنگ، حاصل بازتاب نور است؟ فیزیولوژیست ها می گونید: رنگهای تنها بر اثر تخریب ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول