دانلود تحقیق اینترنت

Word 1 MB 18316 19
مشخص نشده مشخص نشده کامپیوتر - IT
قیمت قدیم:۱۶,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۲,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • با گسترش کاربرد اینترنت در سراسر جهان نفوذ ابزارهای ارتباط با اینترنت به تمام بخشهای زندگی بشری امکانات و فن آوری های اتستفاده از اینترنت و ابزارهای آن به شکل چشم گیری در حال تغییر و تحول است و روزانه ابزارهایی برای استفاده کارآمدتر و سریعتر از اینترنت به عنوان بستری برای استفاده از آخرین فن آوری های روز به کاربران ارائه می شود.

    شاید بتوان یکی از دلایل این مسئله را تاثیر استفاده از اینترنت به عنوان شاخصی برای رشد وتوسعه کشورها دانست .

    هر چه میزان استفاده بیشتر آن کشور توسعه یافته تر ، احتمالا شما هم از آن دسته از کاربران اینترنت هستید که از Dail up یا همان سیستم شماره گیری استفاده می کنید.
    یک مودم معمولی بر روی سیستم خود دارید .

    زمان زیادی از وقت شما هر روز باید صرف شماره گیری و اتصال به اینترنت و قطع و وصل های متوالی شود ، در زمان استفاده از اینترنت خط تلفن شما مشغول است.

    هزینه تلفن را هم باید پرداخت کنید.

    امکان استفاده از مولتی مدیا در اینترنت را ندارد و در آخر اینکه از سرعت حلزونی اینترنت هم کلافه هستید .

    اما اینترنت پرسرعت چه امکاناتی را برای ما فراهم می کند؟



    مودم چیست؟
    مودم دروازه ارتباطی شما با جهان است وسیله است که سیگنالهای دیجیتال را به سیگنالهای آنالوگ تبدیل می کند و بر عکس .


    مودم مخفف دو کلمه Modulate / DemouDalate است .

    که بیانگر همین فرآیند هستند با استفاده از مودم می توان با کامپیوترهای مختلفی ارتباط برقرار کرد و فعالیتهای تلفنی متنوعی را انجام داد.
    پست الکترونیک کنفرانسس همزمان تبادل فایل تحقیق معاملات الکترونیکی و جمع آوری اطلاعات از جمله کاربدهای متداولی است که می توان با مودم به آنها پرداخت.
    اینترنت Dail up
    برای اتصصال به اینترنت با استفاده از خطوط تلفن یا همان زوج سیم مسی در کنار سیستم معروف و آشنای Dail up روشهای دیگری هم وجود دارد مانند استفاده از مودم های کابلی ، شبکه های محلی ، و یا فناوری DSL و بی سیم Wire less .
    فناوری ADSL یکی از مناسبترین و با صرفه ترین راه کارهای دسترسی به اینترنت پرسرعت و مقابله با مشکلات سیستمهای اتصال Dail up است.
    DSL Digital Subscribe Line
    DSL یا خط اشتراک دیجیتال یک نام عمومی برای خانواده از خطوط است که بر ای ارائه دسترسی به اینترنت به مشترکین در نظر گرفته شده است.

    DSL ها معمولا بر روی یک زوج سیم تلفن آنالوگ معمولی عمل می کند .

    یک مودم DSL ، kbps 160را به شکل دو طرفه منتقل می کند.


    مودم های DSL از پهنای باند زوج سیم به هم تابیده از 0 تا حدودا khz80 استفاده می کنند که مانع از سرویس تلفن آنالوگ در بسیاری از موارد می باشد.
    تکنولوژی های XDSL
    تاکنون نرخهای XDSL گوناگونی به شکل استاندارد در آمده یا مراحل استاندارد شدن را توسط انتیو استاندارهای ملی آمریکا و انجمن ADSL می گذارند که از آن جمله می توان به HDSL , SDSL , RADSL ,ADSL ,VDSL اشاره کرد.
    1-HDSL High Data rate Digital Subscribe line
    HDSL روش بهتر انتقال E1/T1 با استفاده از پهنای باند کمتر بدونم تکرار کننده ها در طول سیمهای مسی است .

    این روش از تکنیکهای پیشرفته Modulation برای ارسال 1.54ubi در خطوطی با طول 12000 فوت استفاده می کند.
    2-SDSL Siagle line DSL
    SDSL یک نسخه تک خطی از HDSL است که سیگنالهای E1/T را روی یک رشته سیم زوج بهم تابیده انتقال می دهد و قادر است با POTS یا plain old telephone service کار کند بنابراین یک خط منفرد می تواند از POTS و E1/T1 در یک زمان پشتیبانی کند.

    این موضوع با بازار مصرف کنندگان خانگی که اغلب باید با یک خط تلفن کار کند هماهنگ است.
    3-RADSL rate adaptive DSL
    نرخ داده ها را به منظور هماهنگی با کیفیت ارتباط Twist pair تنظیم می کند .

    نرم افزارهای جدید این کار را را به فرآیندی اتوماتیک با حداقل دخالت انسان تبدیل می کند.
    نرخ داده ها را به منظور هماهنگی با کیفیت ارتباط Twist pair تنظیم می کند .

    نرم افزارهای جدید این کار را را به فرآیندی اتوماتیک با حداقل دخالت انسان تبدیل می کند.

    4-ADSL asymmetric DSL ADSL یکی از تکنولوژی های متعدد XDSL می باشد در واقع ADSL یک تکنولوژی جدید مودم است که خطوط فعلی تلفن را به مسیرهای دسترسی برای ارتباط پر سرعت تبدیل می کند.

    ADSL می تواند با سرعتی بیش از 6MBPS اطلاعات را به یک مشترک ارسال کند ، که این مقدار برای دسترسی به اینترنت Video on demand و دسترسی LAN کافی است.

    در حال اینتراکتیو ADSL قادر است بیش از 640KBPS را در هر دو مسیر ارسال کند.

    این امر ظرفیت دسترسی را تا بیش از 50% افزایش داده و قابلیت انتقال شبکه عمومی فعلی را بالا می برد.

    خطوط ارتباط معمولی دیگر محدود به صدا ، متن و تصاویر گرافیکی با رزولوشن پایین نیست .

    این تکنولوژی قادر است امکان استفاده از امکانات چند رسانه ای را در سراسر کشور فراهم کند.

    جدول زیر بیانگر نرخ داده های ADSL به عنوان تابعی از طول و مسافت است.

    با بهره گیری از فن آوری ADSL قادرند تنها با استفاده از یک خط تلفن کامپیوتر و مودم بدون مشغول کردن خط و سرعتی بالا به اینترنت متصل شوند.

    به بیان دیگر با استفاده از این فن آوری امکان استفاده دو منظوره از یک خط تلفن فراهم می گردد.

    تا ضمن استفاده از خط تلفن برای مکالمه تلفنی از آن برای برقراری ارتباط پر سرعت و بدون قطعی با اینترنت و بدون هزینه پالس تلفن بهره جست .

    در حقیقت با استفاده از این فن آوری می توان از یک خط تلفن افزون بر انتقال صوت برای انتقال داده نیز استفاده کرد تا ضمن اینکه خط تلفن به صورت عادی برای کاربردهای مکالمه و ارسال و دریافت نمابر مورد استفاده قرار می گیرد برای انتقال داده و نیز به کار رفته می شود افزون برامکان استفاده دو منظوره از خط تلفن انچه این فن آوری را از دیگر فن آوری های اتصال به اینترنت متمایز ساخته سرعت بالای آن است به گونه ای که با استفاده از ADSL می توان با سرعتی تا 90 برابر بیشتر از اتصال از طریق شماره گیری تلفنی به اینترنت متصل شد.

    در توضیح این فن آوری و استفاده دو.

    منظوره از یک خط تلفن باید گفت اساس این فن آوری بر بمنای استفاده از فضای خالی سیمهای مسی تلفن قرار دارد.

    بدین ترتیب که سیم مسی تلفن همانند لوله ای است که هنگام استفاده تلفن برای مکالمه صوتی تنها قسمتی از فضای بکار گرفته می شود.

    بر این اساس به سادگی می توان از فضای استفاده نشده سیم مسی خط تلفن بری کاربردهای دیگر همچون انتقال داده ها آن همک با سرعت بالا و همزمان با انتقال اطلاعات صوتی بهره گرفت.

    نکته جالب توجه آنکه برای این کار تنها استفاده از یک دستگاه مودم ADSL و یک دستگاه تفکیک کننده Splitter کافیست و کاربران نیازی به استفاده از تجهیزات پیچیده خاصی برای این منظور ندارند و تنها با بکارگیری این دو ، و اتصال آنها به رایانه و خط تلفن می توانند به سادگی به ارتباط پر سرعت با اینترنت دسترسی یابند .

    نظم و راه اندازی این فناوری به سهولت انجام می پذیرد و پس از بکارگیری آن نیازی به شماره گیری برای اتصال به اینترنت وجود ندارد و با روشن کردن دستگاه کامپیوتر به طور مستقیم اتصال به اینترنت نیز بر قرار خواهد بود در حال حاضر فناوری ADSL امکان دریافت داده ها را با سرعتی تا حد 8Mbps و ارسال داده ها را با سرعتی تا حد 1Mbps فراهم می آورد که بی گمان با پیشرفت دانش و فناوری روز و با توجه به این فناوری بهخ سرعت در حال پیشرفت و فراگیر شدن ADSL است امکان افزایش این سرعت ها نیز وجود دارد.

    گفتنی است استفاده از راهکارهای اینترنت پرسرعت ADSLراهکار مناسبی را برای استفاده از آخرین امکانات فناوری های دور دنیا فراهم می سازد و کاربران به دلیل ارتباط پرسرعت و دائمی با اینترنت می توانند از مجموعه های خدمات تکمیلی ADSL همچون امکان مشاهده فیلم های و برنامه های تصویری در خواستی از طریق اینترنت و تلویزیون خانگی ، امکان استفاده از بازیهای اینترنت و...

    بهره گیرند.

    مزایای ADSL -ارتباط پرسرعت -ارتباط پرسرعت بدون نیاز به کابل اختصاصی جدید -ارتباط پرسرعت بودن نیاز به شماره گیری -ارتباط پرسرعت بدون نیاز به پالس مکالمه ارتباط -ارتباط پرسرعت بدون اشتغال نمودن خط -ارتباط پرسرعت برای ایجاد شبکه مجازی خصوصی VPN -ارتباط پرسرعت برای مصارف ویدئویی و صوتی و ویدئو کنفرانس -ارتباط پرسرعت همزمان با مکامله تلفنی -ارتباط پرسرعت بدون قطع اتصال و به صورت دائم و سایر خدمات و امکانات قابل استفاده در این سیستم اتباطی معایب خطوط ADSL در فناوری DSL کیفیت و سرعت انتقال اطلاعات وابستگی زیادی به مسافت میان کاربرظ مشترک ، با مرکز تلفن ارائه خدما ت DSL دارد .هر چقدر مشترک از مرکز تلفن مسافت دورتری داشته باشد به همان نسبت از سرعت و کیفیت پایین تری برخوردار خواهد بود.

    در مسافتهای بالاتر از 5 کیلومتر عملا ارائه سرویس اینترنت پر سرعت امکان پذیر نیست .

    عدم تقارن سرعت ارسال و دریافت اطلاعات در ADSL نیز برای شرکتها و سازمانهای بزرگ مشکل ساز خواهد شد ، ضعیف و فرسوده بودن زیر بنای ارتباطی مخابراتی و عمدتا عمر بالای خطوط تلفن که تاثیر مستقیمی بر کیفیت و سرعت خدمات ADSL خواهند داشت .

    ADSL چگونه کار می کند؟

    زوج سیم مسی تلفن شهری از محدوده فرکانسی میان 0 تا 2 مگاهرتز پشتیبانی می کند که از میان فقط برای کاربدهای شهری تلفن ثابت از پهنای باند 4 کیلوهرتز پشتیبانی می شود.

    به این معنی که هنگام استفاده از تلفن معمولی حداکثر باند فرکانسی 4 کیلوهرتز مورد استفاده قرار گرفته و مابقی باند بلا استفاده می ماند.

    ADSL با بکارگیری تکنولوژی های مدولاسیون تقسیم فرکانسی و فشرده سازی اطلاعات این امکان را بوجود می آورد که سیستم شماره گیری تلفن بتواند از پهنای باند 4 کیلوهرتز خود استفاده کند و ما بقی باند فرکانسی آزاد برای اتصال به اینترنت و تبادل اطلاعات میان کاربر و مرکز خدمات ADSL استفاده شود.

    استفاده از محدوده فرکانسی 4 کیلوهرتزی نمی تواند بیشتز از 56 کیلو بیت در هر ثانیه سرعت در اختیار کاربران قرار دهد و با استفاده از یک پهنای باندی معادل 2 مگا هرتز می توان تصور کرده که چه میزان بر سرعت تبادل اطلاعات افزوده می شود .

    چیزی در حدود 500 برابر و در این حالت است که می توان به سرعتهای 8 مگابیت در هر ثانیه و حتی خیلی بالاتر دست یافت(تکنولوی های جدیدتر ADSL قادر به ارائه سرعتهایی بیش از 20 مگابیت می باشند) .

    در عمل ADSL از پهنای باند 30 کیلو هرتزی تا 138 کیلوهرتز برای ارسال اطلاعات و باند فرکانسی 138 کیلوهرتز تا 108 مگاهرتز برای گرفتن اطلاعات استفاده می کنند.

    سازنگان تجهیزات ADSL معمولا از دو استاندارد تقسیم سیگنال فرکانسی استفاده می کنند : DTM و CAP استانداردهای قدیمی CAP با تقسیم کردن تمام پهنای باند به سه بخش مجزا به مکالمات تلفنی باند 0 تا 4 کیلوهرتز را اختصاص می دهد و برای ارسال داده محدوده 25 تا 160 KHZ و دریافت اطلاعات را اتز باند 240 کیلوهرتز به بالا صورت خواهد گرفت.

    بنابر این در نهایت این شیوه از سه کانال مجزا استاندارد DTM با تقسیم پهنای باند به 247 کانال مجزا و اختصاص کانالهایی برای دریافت و ارسال داده انعطاف پذیری بیشتری را در کیفیت سرویس به وجود می اورد ، ولی در عوض پیاده سازی به مراتب پیچیده تری دارد.

    تجهیزات ADSL فارغ از تجهیزات مخابراتی تکنولوژی های DSL بطور ساده در یک نگاه می توان گفت ADSL از دو دستگاه خاص استفاده می کند یک دستگاه معروف به مودم های DSL در محل مشترکین و دستگاه DSL Access multi plexer در محل شرکت ارائه دهنده خدمات ADSL مودم های DSL که با نام ATU-R نیز از آنها یاد می شود ، مسئولیت برقراری اتصال میان کامپیوتر مشترک ، را با خط DSL را بر عهده دارند.

    این نوع از مودم ها معمولا با USB و یا پورت اترنت BASE - T 10 به کامپیوتر کاربر متصل می شود.

    DSL Access multi plexer با جداسازی باندهای فرکانسی 4 کیلوهرتز از دیگر پهنای باند برای هر خط اتصالی ADSL امکان ارتباط کاربران و اتصال به تجهیرات مجتمع پر سرعت را برای اینترنت در مراکز خدمات ADSL فراهم می کند.

    فرکانس باند 4 کیلو بیت در هر ثانیه نیز به سمت سویچ های مخابراتی هدایت می شود به هر DSLAM صدها زوج سیم متصل می شود که در نهایت بسوی یک اتصال اینترنت با پهنای باند خیلی زیاد هدایت می شود و تا وقتی این پهنای باند اشباع نشده مشترک می تواند بصورت یکنواخت و با سرعت بالا از اینترنت استفاده کند درست مشترکین کاهی نیاز است که از یک دستگاه فیلتر جدا کننده به نام SPITTER نیز استفاده شود تا میان باند فرکانسی صدا برای مکالمات تلفن با اطلاعات ADSL تداخل بوجود نیاید.

    ساختار داخلی مودم: Telephonedecoupling electrinic for ADSL Multicolor LED Signal color LED Main process Joiut test Action group RAM Flash memory Power supply Main process supply 10-power connector 11-Rest button 12-Quartz crystal 13-Etherient port 14-Etherient transformer 15-transmitter receiver 16-USB port 17-telephone port 18-telephone connector fuse ADSL2 گامی فراسوی اینترنت پرسرعت فناوری ADSL تحولی عظیم و یک نقطه عطف در صنعت ارتباطات راه دور و استفاده از شبکه جهانی اینترنت با استفاده از امکانات و زیر ساختارهای موجود در کشورها و سازمانهاست .

    و امکان خدمات آنلاینی همانند صوت و تصویر ویدئو را فراهم می کند با این وجود با نگاهی فناورانه تر به مزایا و معابی ADSL فاصله میان سرعتهای عملی ارتباطات ADSL برروی کامپیوتر مشترکین و بحث محدودیت فاصله میان مراکز ADSL با مشترک دو مشکل پیش روی این فناوری هستند همچنین برخی از پارامترهای کیفیتی هم هنوز در ADSL پوشش داده نشده ، به همین جهت در سال 2002 و 2003 استانداردهای جدیدی برای این فناوری با نام ADSL 2 و ADSL 2+ تعریف شده.

    در یک نگاه کلی ADSL 2 امکان حرکت به شمت سرعت های نجومی 24mb در هر ثانیه را فراهم می کند و ADSL 2+ بر مسافت موژاین تکنولوژی ها تا مرز 6 کیلومتر می افزاید .

    امکان انتقال صوت و تصویر ، افزایش بهره وری از پهنای باند ، کاهش اتلاف ADSL و مدیریت توان الکتریکی نیز از مهمترین دستاوردهای فناوری های جدید ADSL هستند.

    ADSL Reach دیگر استاندارد جدید ADSL است که باز برخی کمبودهای استانداردهای قبلی را کامل نموده آنچه گفتنی است تطبیق و سازگاری کامل این نوع از استانداردها با مودم هایی از نوع ADSL است لذا برای بهری گیری از این فناوری های نیازی به تعویض مودم و تجهیزات ADSL نیست.

    نگاهی به اینترنت پرسرعت در ایران از تابستان 83 چندین شرکت PAP شروع به ارائه خدمات ADSL در تهران و چند شهر بزرگ دیگر نمودند.

    برای استفاده از اینترنت پرسرعت یا همان خدمات ADSL ابتدا باید دید کدام شرکت یا ISP خدمات ADSL را در منطقه مخابراتی شما اراده می دهد همانطور که بیان شد زمانی می توان از خدمات ADSL استفاده کرد که فاصله مرکز مخابراتی با مشترک بیشتر از 5 کیلومتر نباشندو بسیاری از شرکتهای خدمات ADSL با گرفتن مبلغی به صورت ودیعه مودم DSL و دیگر تجهیزات مکورد نیاز ره بصورت امانی در اختیار مشترک قرار خواهند دارد ونیازی به خرید مودم نخواهید داشت.

    دیگر هزینه ای که باید پرداخت شود هزینه حق اشتراک و هیزینه مخابراتی است.

    که براساس جدول انواع سرویس های ارائه شده با معیار سرعت ارسال و دریافت اطلاعات توسط شرکت خدمات ADSL متفاوت خواهد بود.

    هزینه اینترنت پرسرعت بر اساس مقدار حجم مبادلات اطلاعاتی (Down lood) توسط مشترک در ماه است.

    هر مشترک خدمات ADSL سقفی را برای حجم انتقالی دیتا در نظر خواهد گرفت در محدوده چمد گیگابایت و در صورت استفاده بیشتر بر اساس هر گیگابایت هزینه اضافی باید پرداخت شود.

    آینده ADSL از تولد ADSL در کشورهای توسعه یافته بیش از یک دهد می گذرد و اکنون فناوری بی سیم در بسیاری از کاربردها جایگزین ADSL شده است.

    اما کماکان این فناوری در بسیاری از کشورها مانند ایران ، اولین راهکار دسترسی به اینترنت پرسرعت است.

    بسیاری از مفاهیم IT مانند دولت الکترونیکی ، بانکداری الکترونیکی ، دانشگاه مجازی و آموزش الکترونیکی جز با دسترسی به شاهراههای پرسرعت تبادل اطلاعات و شبکه اینترنت تحقق پذیر نخواهد بود.

    اگر بخواهیم از گام بعدی در توسعه شبکه های ADSL نام ببریم باید به فناوری VDSL اشاره کنیم.

    5-VDSL very high bit-rate DSL VDSL بالاترین نرخ داده را در میان فن آوری های DSL در اختیار دارد VDSL که با سرعتهای تا 52 مگابیت بر ثانیه کار می کند با توان عملیاتی بالاتر و ملزومات اجرایی ساده تر در مقایسه با ADSL نسل بعدی DSL است.

    VDSL زندگی خود را با نام VADSL آغاز نمود اما بعدا توسط گروه کاری ANSI بهVDSL تغییر نام داد دلیل عمده ای که باعث گردید این گروه کاری نام VDSL را به جای VADSL انتخاب کنید این بود که VDSL بر خلاف ADSL در هر دو وضعیت متقارن و نامتقارن عمل می کند VDSL تقریبا 10 برابر سریعتر VDSL بوده و بیش از 30 برابر سریعتر از HDSL است بهایی که برای این سرعت بیشتر پرداخت شده طول حلقه است VDSL دارای برد حلقه کوتاهتری است.

    طیف VDSL در محدوده 200 کیلوهرتز تا 30 مگاهرتز مشخص شده VDSL همانند سایر فن آوری های DSL از طیف فرکانس قابل دسترس بالاتری برروی استاندارد مس در بالای فرکانسهای مورد استفاده سرویس های POTS و شبکه دیجیتال سرویس های ادغام شده استفاده می کند به این فن آوری معمولا تحت عنوان Vieo-over-voice گفته می شود این فن آوری به شرکتهای مخابراتی امکان میدهد از زیر ساختار مسی موجود برای تحویل سرویس های باند پهن برروی همان بستر فیزیکی استفاده کنند طیف VDSL در دامنه 200 کیلوهرتز تا 30 مگاهرتز مشخص شده است.

    نموداری از رشد بازار VDSL و ADSL Distance (km)Wiresize (mm)Distance (H)Wire gauge (AwiG)Data Rate (Mpbs)5.50/5180002241/s-2/04.60/415000261.s-2.03.70/512000246.12.70/49000266.1


  • مودم چیست ؟ 444
    اینترنت Dail up 44
    DSL 4
    ADSL 6
    مزایا و معایب ADSL 9
    ADSL چگونه کار می کند 10
    تجهیزات ADSL 12
    ADSL2 15
    ADSL در ایران 16
    آینده ADSL 17
کلمات کلیدی: اینترنت - مودم

موضوعي که در اين مجموعه مورد بررسي قرار گرفته است ترتيب اولويت بندي موتورهاي جستجو در اينترنت مي باشد موارد Search شده در Search engine به ترتيب هاي خاصي از بالا به پايين قرار مي گيرند وهر موتور جستجو براي اين اولويت بندي الگوريتم خاصي را درنظر مي گ

مودم يکي از ابزارهاي رايانه‌اي است که براي اتصال دو کامپيوتر به يکديگر از طريق خطوط‌ مختلف مخابراتي استفاده مي‌‌شود. البته هريک از اين دو کامپيوتر مي‌‌توانند راهي به يک شبکه رايانه‌اي باشند. نام مودم (Modem) مخفف Modular-Demodular است. يعني وسيله‌اي

مودم يکي از ابزارهاي رايانه‌اي است که براي اتصال دو کامپيوتر به يکديگر از طريق خطوط‌ مختلف مخابراتي استفاده مي‌‌شود. البته هريک از اين دو کامپيوتر مي‌‌توانند راهي به يک شبکه رايانه‌اي باشند. نام مودم (Modem) مخفف Modular-Demodular است. يعني وسيله‌اي

در محدوده زماني که انفورماتيک براي خدمت در شبکه ها قرار گرفته بهترين موضوع بحث همان شبکه هاي محلي و جهاني anxan است. لازم به توضيح است که براي برقراري و نصب شکبه و راه اندازي آن الزاماً PC يا طراحي شبکه مي تواند برقراري ارتباط را تحقق بخشد که ارتباط

اينترنت (به عنوان اسم خاص، Internet) يک شبکه? رايانه‌اي بين‌المللي متشکل از شبکه‌هاي رايانه‌اي ‌است که با روش سوئيچينگ بسته‌ها و با رعايت پروتکل TCP/IP و پروتکل اينترنت و چند پروتکل ارتباطي ديگر، پيوند دارند و به مبادله? داده مي‌پردازند. بطور معمول،

TCP/IP چيست ؟ TCP/IP مجموعه اي از پروتکل ها است که ارتباط بين سرورها و ترمينال ها را که به شبکه هاي متفاوتي مربوط شده اند , تسهيل مي کند. TCP : Transport Control Protocol IP : Internet Protocol TCP/IP , stack يا مجموعه اي از پروتکل هاي گوناگون ا

نياز به ارتباط با جهان اطلاعات و همچنين بي نياز کردن کاربران از محدوديتهاي مکاني و زماني سالهاست مد نظر کارشناسان علم کامپيوتر و بخصوص مهندسين اينترنت است.استاندارد 802.16 براي شبکه هاي شهري را مي توان آخرين راه حل براي پاسخگويي به اين نيازها دانست.

مودم يکي از ابزارهاي رايانه‌اي است که براي اتصال دو کامپيوتر به يکديگر از طريق خطوط‌ مختلف مخابراتي استفاده مي‌‌شود. البته هريک از اين دو کامپيوتر مي‌‌توانند راهي به يک شبکه رايانه‌اي باشند. نام مودم (Modem) مخفف Modular-Demodular است. يعني وسيله‌اي

مقدمه : انقلابی که در زمینه اینترنت صورت گرفت و چهره ارتباطات , علوم بازرگانی را دگرگون کرد ، منجر به تولید وسیله ای منحصر بفرد و ارزان قیمت بنام مودم گردید. تا سه یا چهار سال پیش استفاده مردم از مودم ضروری و اجتناب نا پذیر نبود ولی امروزه بخش اجتناب ناپذیر تمامی کامپیوترهای غیر شبکه ای شده است . بنابراین تکنولوژی مودم به همراه دیگر جنبه های کامپیوتر پیشرفت بسیار نموده است . این ...

- اینترنت چیست؟ اینترنت عبارتست از گروهی از کامپیوترها که از طریق خط تلفن یا سایر خطوط ارتباطی به یکدیگر مرتبطند. در حال حاضر مجموعه ای از میلیونها کامپیوتر ها در جهان شبکه اینترنت را تشکیل می دهند. هر یک از کامپیوترهای موجود در شبکه اینترنت حاوی اطلاعاتی است که هر کس می تواند با داشتن یک کامپیوتر، یک مودم و یک نرم افزار مناسب به آنها دست یابد. 2- Client, Server آیا با اتصال به ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول