دانلود مقاله پایگاه داده پیشرفته : بازیابی اطلاعات

Word 122 KB 18469 14
مشخص نشده مشخص نشده کامپیوتر - IT
قیمت قدیم:۱۲,۰۰۰ تومان
قیمت: ۷,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  •  پایگاه داده ها بازیابی اطلاعات از منابع - با استفاده از Connection
    بازیابی اطلاعات از منابع - با استفاده از Connection برای بازیابی اطلاعات یک جدول از پایگاه داده میشه از خود شی Connection استفاده کرد.

    شی Connection یک متدی رو در اختیار ما قرار می ده به اسم Execute که از اسمش پیداست یعنی اجرا کن.

    این متد از ما یک دستوری رو برای بازیابی اطلاعات می خواد که می شه از Store Procedure ها هم در اینجا استفاده کرد.

    با این دستور هم میشه از Recordset استفاده کرد هم استفاده نکرد.

    همون طور که می دونید Recordset یک حافظه Forward Only هستش یعنی روبه جلو که در خودش یک مجموعه رکورد رو ذخیره می کنه.

    شکل کلی کار به این صورت هستش: Set Rst = Conn.Execute (SQLStatment, Recordaffected, Option) Recordaffected یک آرگومان اختیاری هستش که فکر می کنم اکثر شما وقتی در داخل نرم افزار بانک اطلاعاتی که باهاش یک Query اجرا می کنید (Access, SQL Server,...) دیده باشید که تعداد رکوردهای درگیر شده از اون دستور SQL رو به شما می ده.

    آرگومان Option مشخص می کنه که شما چگونه می خواین اطلاعات رو بازیابی کنید.

    درواقع همون CommandType در شی Command هستش با کمی تغییرات.

    و اگر از Recordset هم استفاده نکردید هیچ ایرادی نداره: Conn.Execute SQLStatment, Recordaffected, Option یک مثال: Public Sub LoadAll_1()Set Conn = New ADODB.ConnectionSet Rst = New ADODB.RecordsetConn.Provider = Microsoft.JET.OLEDB.4.0Conn.ConnectionString = App.Path + \Data Base\Test.mdbConn.CursorLocation = adUseClientConn.OpenSQLQuery = Select * From tblTestSet Rst = Conn.Execute(SQLQuery, , adCmdText)Set frmMain.DataGrid1.DataSource = RstfrmMain.DataGrid1.RefreshEnd Sub
     تهیه Backup و روشهای بازیابی (Backup Database Backup Recovery and Maintenance)
    بررسی فایل Transaction log و فقش آن در بانکهای اطلاعاتی
    استراژیهای تهیه نسخه پشتیبان
    بررسی نقاط بحرانی برای رویداد مشکل
    Offline سازی بانک اطلاعاتی
    Back up گیری با استفاده از دستورات T-Sql
    Back up گیری با استفاده از فایل Transaction Log
    احیاء بانک اطلاعاتی (Restoring Data Base)
    Restore کردن بصورت Wizard
    Restore کردن با استفاده از دستورات T-Sql
    Attach ,Detach کردن بانکهای اطلاعاتی
    Detach با استفاده از دستورات T-sql
    Detach با استفاده از SSMS
    Attach با استفاده از دستورات T-sql
    Attach با استفاده از SSMS
    ساخت Script از بانک اطلاعاتی و موارد کاربردی Script ها
    ساخت یک Data Base Maintenance plan
    فن آوری کامپیوتر نحوه انجام تمام امور را در سراسر جهان برای همیشه تغییر داده است.

    اطلاعاتی که تا چندی پیش در سالن های مملو از کمدهای بایگانی ذخیره می شدند را حال می توان تنها در یک پایگاه داده مشاهده نمود.

    پایگاه داده در اصل مجموعه ای سازمان یافته از اطلاعات ذخیره شده در رایانه با یک روش اصولی(Systematic)مثل یک برنامه رایانه ای است که می تواند به سوالات کاربر پاسخ دهد.


    برای ذخیره و بازیابی بهتر، هر رکورد معمولا به صورت مجموعه ای از اجزای داده ای یا رویدادها سازماندهی می گردد.

    برنامه رایانه ای که برای مدیریت و پرسش و پاسخ بین پایگاه های داده ای استفاده می شود، این سیستم مجموعه ای پیچیده از برنامه های نرم افزاری است که ذخیره سازی و بازیابی داده های سازمان را در پایگاه داده کنترل می کند.

    کنترل امنیت و صحت پایگاه داده ها نیز برعهده این سیستم است.


    چنانچه نیازمندی های اطلاعاتی سازمانی تغییر یابد، سیستم های اطلاعاتی نیز آسان تر تغییر خواهند یافت.

    زمانی که از صحت پایگاه داده ها پشتیبانی شود، دیگر اجازه نمی دهد که بیش از یک کاربر در هر لحظه، یک رکورد را به روزرسانی کند.

    یک سیستم اطلاعات کسب و کار از موضوعاتی نظیر مشتریان، کارمندان، فروشندگان و ...

    و فعالیت هایی چون سفارشات، پرداخت ها، خریدها و ...

    تشکیل شده است.

    نمونه هایی از معروف ترین نرم افزارهای مدیریت پایگاه داده عبارتند از :
    طراحی پایگاه داده ها، فرآیند تصمیم گیری درباره نحوه سازماندهی این داده ها در انواع رکوردها و برقراری Oracle - Microsoft SQL Server - My SQL - Postreg SQL - DB2 - Microsoft Access ارتباط بین رکوردها است.




    مزایای استفاده از پایگاه داده

    :: بالارفتن سرعت دست یابی به اطلاعات
    :: تضمین بالای امنیت محل نگهداری اطلاعات
    :: کاهش هزینه های نگهداری
    :: استفاده همزمان چند کاربر از یک داده
    :: تخصیص سطوح مختلف دسترسی به گروه های مختلف کاری
    مزایای استفاده از پایگاه داده :: بالارفتن سرعت دست یابی به اطلاعات :: تضمین بالای امنیت محل نگهداری اطلاعات :: کاهش هزینه های نگهداری :: استفاده همزمان چند کاربر از یک داده :: تخصیص سطوح مختلف دسترسی به گروه های مختلف کاری بازیابی اطلاعات بانک اطلاعاتی امروزه از دست رفتن اطلاعات در شرکتهای کوچک و بزرگ میتواند میلیونها تومان خصارت در بر داشته باشد.

    اما با این حال امکان از دست رفتن اطلاعات ، امری اجتناب ناپذیر بوده که ممکن است که شرکتها با آن روبرو شوند.

    از اینرو گروه برنا سیستم ،سرویسی را فراهم آورده است تا در صورت بروز چنین مشکلاتی به کمک شما کاربران گرامی بیاید.

    توانائی ها در بازیابی اطلاعات بانک اطلاعاتی با توجه به امکانات تعبیه شده در گروه برنا سیستم ، امکان بازیابی موارد زیر مهیا می باشد.

    Unable To Boot Virus Related Attacks Inaccessible Drive or Partition Unable to Run or Load Data Corrupt Data Hard Drive Failure Server Crash Water or Fire Damage Surface Contamination and Damage Accidental Deletion of Data Unable To Recognize Backups Locked Databases Preventing Access Deleted Tables Accidentally Deleted Records Acccounting Recovery Corrupted Database Files Damaged Files or Folders Overwritten Database Files ذخیره و بازیابی اطلاعات هر سیستم کامپیوتری از یک( یا بیش از یک ) کامپیوتر یا " ماشین "و تعدادی تجهیزات جانبی تشکیل شده است .

    از این نقطه نظر می توان گفت که چنین سیستمی دارای دو محیط است : محیط درون ماشینی محیط برون ماشینی محیط درون ماشینی ، از خود کامپیوتر( ها ) با اجزاء و عناصر داخلی اش و محیط برون ماشینی ، از دستگاههای جانبی آن تشکیل شده است .

    از این تجهیزات ، برخی برای ذخیره سازی اطلاعات و مرتبط کردن دستگاههای ذخیره سازی یا رسانه های ذخیره سازی با کامپیوتر ، به کار می روند و برخی دیگر امکانات تماس انسان و به طور کلی محیط برون ماشینی هستند .

    چنین سیستمی آناتومی خاص خود را دارد .

    رسانه های ذخیره سازی را ، اعم از اینکه در محیط درون ماشینی باشند و یا در محیط برون ماشینی ، اصطلاحاً حافظه می نامند .

    تعریف حافظه :هر دستگاهی که قادر به نگهداری اطلاعات باشد( بتوان اطلاعات را در آن ذخیره کرد ) به نحوی که استفاده کننده از آن بتواند ، در هر لحظه که لازم باشد ، به اطلاعات مورد نیازش دستیابی داشته باشد ، حافظه نامیده می شود .که در این مبحث میتوان به موضوعاتخصوصیات حافظه وسلسله مراتب حافظه ها نیز اشاره کرد.

    با توجه به وجود دو محیط ، می توان حافظه های موجود در یک سیستم کامپیوتری را به دو رده کلی تقسیم کرد : حافظه های درون ماشینی حافظه های برون ماشینی حافظه های برون ماشینی از نظر تکنولوژی ساخت تکنولوژی الکترومکانیک تکنولوژی الکترومغناطیس تکنولوژی الکترواپتیک تکنولوژی الکترومغنااپتیک لایه های سیستم فایل کاربرد, بویژه نا برنامه ساز, در محیطی کاملا منطقی عمل می‌کند و دید خاصی از سیستم فایل دارد که گاه به آن سیستم فایل مجازی می‌گویند اما صرفنظر از این لایه مجازی سیستم فایل , هر سیستم فایل را می‌توان به دو لایه اصلی منطقی و فیزیکی تقسیم کرد .

    در این معماری , اجزاء اصلی به شرح زیر : درایور: در پایین ترین سطح معماری قرار دارد و مستقیما با کنترولر یا کانال در تماس است سیستم فایل فیزیکی ( مبنایی) : این لایه مسئول ذخیره سازی بالکها روی رسانه خارجی و انتقال آنها زا رسانه به بافر و برعکس است .

    این لایه معمولا با محتوای بلاکها و یا ساختار فایل کاری ندارد و در بعضی سیستمها , این لایه , بخش یا از خود سیستم عامل است .

    سیستم فایل منطقی : این لایه واسط بین سیستم فایل فیزیکی و لایه‌ای به نام شیوه دستیابی است .

    این لایه به کاربران امکان می‌دهد تا به رکوردهای دستیابی داشته باشند .

    این لایه محیط فیزیکی ذخیره سازی را به صورت یک محیط منطقی می‌بیند و بنابراین با مفهوم بالک در محیط فیزیکی کار ذخیره سازی را به صورت یک محیط منطقی می‌بیند و بنابراین با مفهوم بلاک در محیط فیزیکی کار نمی‌کند برنامه کاربر معمولا از طریق یک شیوه دستیابی با این لایه در تماس است و این لایه درخواستهای کاربر را انجام میدهد شیوه دستیابی : بالاترین لایه سیستم فایل و واسط بین برنامه کاربردی (که معمولا به یک زبان سطح بالا نوشته می‌شود) و سیستم فایل منطق است .

    این لایه یک روش مشخص برای دستیابی به رکوردها در اختیار برنامه کاربردی قرار می‌دهد.

    سیستم فایل مجازی : این لایه را می‌توان هم سطح با لایه شیوه دستیابی قرار داد (اما گاه ممکن است لایه شیوه دستیابی , تحت این لایه مجازی عمل کند.

    به این معنا که کاربر برنامه ساز(معمولاً برنامه ساز سیستمی) شیوه دستیابی مورد نظر خود را طراحی و تولید کند و این واحد نرم افزاری را به واحد سیستم فایل مجازی پیوند بزند و بدنی ترتیب ساختار فایل مورد نظر خود را ایجاد و داده‌ها را در چارچوب همان ساختار پردازش کند.

    در سیستمهای عامل جدید , کاربران (بویژه نابرنامه سازان)عمدتا از طریق همین لایه سیستم فایل مجازی با سیستم فایل کار می‌کنند.

    سیستم فایل مجازی فایل را دنباله‌ای از کاراکترها می‌بیند و ساختار درونی اخصی برای آن قائل نیست .

    کاربر نابرنامه ساز مجموعه‌ای از فرامین خاص در اختیار دارد و به کمک آنها در خواستهایش را انجام می‌دهد.

    مکانیسم انتزاعی ذخیره سازی اطلاعات فایل یک مکانیسم انتزاعی است که به کاربر امکان می‌دهد تا اطلاعات خود را ذخیره کند و در صورت نیاز, آنها را بازیابی و پردازش کند و احیاناً اطلاعات جدیدی تولید نماید.

    اطلاعات داشت و دارد و همیشه هم مکانیسمی عینی برای نگهداری اطلاعات در اختیار داشت و دارد.

    این مکانیسم تا اوایل قرن بیستم دستی و بعد ماشینی شد .

    این مکانیسم , همان مفهم عینی فایل است که در وضع دست یو , در چیزهایی , مانند لوح ,دفتر , کتاب ,دیوان و ...

    نمود می‌یافته و هنوز هم می‌یابد.

    در وضع ماشینی‌اش , مفهوم عینی فایل به صورت مجموعه‌ای از داده‌های ذخیره شده بطور فیزیکی در یک رسانه ماشینی نمود می‌یابد با ویژگیها و خصوصیاتی که دیده و خواهیم دید.

    بافر و بافرینگ بافر ناحیه است واسط در عملیات ورودی و خروجی و در این ناحیه اقلا یک رکورد ( در حالت فایل بلاک بندی نشده ) و یا اقلا یک بلاک در حالت فایل بلاک بندی شده جای داده می‌شود و اساسا برای ایجاد هماهنگی بین عملیات پردازنده ورودی/ خروجی و واحد پردازش مرکزی در شرایطی تسریع این عملیات به کار می‌رود.

    در سیستم فایل , بافر معمولا از منطقه‌ای از حافظه اصلی به برنامه فایل پرداز تخصیص داده می‌شود که به آن منطقه بافر می‌گویند (و گاه از حافظه نهان استفاده می‌شود.) بافرها به سه روش ساخته می‌شود.

    با ایجاد ناحیه‌ای از حافظ در برنامه و با اجرای یک ماکرو که محتوای بافر را با فایلهای تحت پردازش مرتبط می‌کند(در این حالت برنامه‌ساز خود را ایجاد می‌کند) یا اجرای یک ماکرو, که از سیستم در خواست ایجاد بافر می‌کند.

    خود سیستم عامل وقتی که فایل باز می‌شود , اقدام به ایجاد (ها) میکند و پس از بسته شدن فایل , بافر(ها) را باز پس می‌گیرد.

    چگونگی دستیابی برنامه به محتوای بافر برنامه به دو صورت می‌تواند به محتوای بافر دستیابی داشته باشد: روش موسوم به اسلوب انتقالی روش موسوم به اسلوب مکان نمایی یا مکان گیری (یا اسلوب تعویض) ملاحضاتی در طراحی فایل طراحی فایل عبارتست از فراروند تعیین یک ساختار ( یا سازمان) فایل به نحوی که نیازهای مشخص کاربر پایانی را برآورده کند و زمان پاسخ دهی به در خواستهایش را به حداقل برساند این فراروند در اساس دو مرحله دارد: مرحله نخست , طراحی فایل منطقی است که عبارتست از انتخاب یک ساختار فایل ( از بین ساختارهایی که سیستم فایل ارائه می‌کند) یا طراحی یک ساختار جدید مرحله دوم , طراحی ساختار فایل فیزیکی است که خود گامهایی دارد .

    بعضی از ملاحظاتی که در طراحی فایل مطرح‌اند و عبارتند از : انتخاب بافرها برای عملیات ورودی/ خروجی تخصیص بافرها برای عملیات ورودی/ خروجی اندازه فایل فیزیکی مکان بلاک در حافظه خارجی طراحی یا انتخاب شیوه دستیابی مناسب انتخاب کلید اصلی از بین صفات خاصه رکورد و کلید ثانوی در نظر داشتن رشد فایل : فایلها به د و دسته کلی پویا یا ایستا تقسیم می‌شوند.

    در فایلهای پویا اندازه فایل رد اثر عملیات تغییر دهنده (درج , حذف , بهنگام سازی9 مرتب تغییر می‌کند .

    وقتی که تغییرت در فایل زاید باشد , می‌گوییم فایل بسیار نامانا است در نظر گرفتن وضعیت رشد فایل برای تخمین حجم عملیات لازم در دستیابی به رکوردها , لازم است .

    تعیین زمان و پریود سازماندهی مجدد فایل اندازه فایل فیزیکی هم روی حجم عملیات لازم برای بازیابی رکورد(ها) و زمان این کار تاثیر دارد.

    وقتی که اندازه فایل کوچک باشد , تفاوت چندانی در زمان این علمیت بین دو ساختار متفاوت وجود ندارد.

    اما در مورد فایلهای بزرگ , این تفاوت می‌توان قابل ملاحظه باشد در فراروند طراحی فایل , دو محدودیت اساسی وجود دارد: محدودیت نخست این است که برنام‌های کاربردی باید انتخاب خود را به ساختارها و شیوه‌های دستیابی خاصی , غیر از آنچه سیستم فایل ارائه می‌کند , نیز طراحی و پیاده سازی کرد .

    محدودیت دیگر اینکه باید بین سرعت عملیاتی (زمان پاسخدهی)و مصرف حافظه , مصالحه‌ای صورت گیر معمولاً افزایش فضای تخصیص داده شده به فایل منجر به کاهش زمان دستیابی می‌شود .

    تصمیم گیری در مورد تخصیص حافظه بیشتر به فایل یا بهبود زمان پاسخدهی بستگی به وضع کاربرد دارد.

    در فایلهای کوچک , تفاوت قابل ملاحظه‌ای در زمان عملیات روی فایل در ساختارهای فایل متفاوت وجود ندارد , اما در فایلهای بزرگ این تفاوت قابل ملاحظه‌ است .

    به علاوه هرچه فایل فعالتر باشد یعنی مرتباً مرود پردازش قرار گیرد, در این صورت بهبود زمان پاسخدهی به مصرف حافظه لازم برای این کار می‌ارزد.

    انواع بافرینگ از نظر تعداد بافرهایی که به عملیات ورودی / خروجی برنامه فایل پرداز تخصیص میدیابد , انواع زیر وجود دارد: بافرینگ ساده بافرینگ مضاعف بافرینگ چند گانه بافرینگ ساده در این بافرینگ ,یک بافر در اختیار برنامه فایل پرداز قرار داده می‌شود .

    در بافرینگ ساده طبعاً زمان انتظار واحد پردازش مرکزی و اجرای برنامه افزایش می‌یابد در اثنایی که بافر پر می‌شود , واحد پردازش مرکزی حالت عاطل دارد .

    در محیط چند برنامه‌ای می‌توان از زمان برای برنامه‌های دیگر استفاده کرد.

    می‌بینیم که در این حالت امکان همروندی عملیات CPU و عملیات پردازشگر ورودی/ خروجی وجود ندارد .

    البته در اسلوب مکان نمایی , در اسلوب انتقالی چون برنامه بافر خاص خود را دارد و در صورتیکه فایل بلاک بنید نشده باشد, این همروندی تا حدی امکان پذیر است .

    ضمن اینکه این موضع به نوع رسانه نیز بستگی دارد بافرینگ مضاعف با دو بافر , می‌توان در اثناء خواندن یک بلاک و انتقال ا، به یک بافر , محتوای بافر دیگر را که پر است , پردازش کرد .

    در پردازش فایلها به طور پی در پی و انواع (یعنی تعداد زیادی بلاک خوانده می‌شوند .

    ) حتما لازم است دو بافر در اختیار داشته باشیم , و گر نه عملیات نه سریع خواهد بود و نه کارا.

    الگوریتم کار بدیهی است زمانی را که واحد پردازش مرکزی برای پردازش محتوای یک بار, مصرف می‌کند باید کمتر از زمانی باشد که پردازنده ورودی خروجی و کنترل کننده دیسک برای انتقال بلاک به یک بافر لازم دارند.

مقدمه اي بر داده‌کاوي در دو دهه قبل توانايي هاي فني بشر در براي توليد و جمع آوري داده‌ها به سرعت افزايش يافته است. عواملي نظير استفاده گسترده از بارکد براي توليدات تجاري، به خدمت گرفتن کامپيوتر در کسب و کار، علوم، خدمات دولتي و پيشرفت در وسائل جمع

چندي است که اصلاحاتي همچون سيستم مديريت بانک هاي اطلاعاتي و بانکهاي اطلاعاتي و پايگاه داده ها و نظاير آن نقل محافل علمي-فني و علمي است. اينک حتي وضع چنان است که به خاطر ريزپردازنده ها و انواع آن نرم افزارهاي سهل الاستفاده روي کامپيوتر هاي شخصي، هرکس

پایگاه داده ها بازیابی اطلاعات از منابع - با استفاده از Connection بازیابی اطلاعات از منابع - با استفاده از Connection برای بازیابی اطلاعات یک جدول از پایگاه داده میشه از خود شی Connection استفاده کرد. شی Connection یک متدی رو در اختیار ما قرار می ده به اسم Execute که از اسمش پیداست یعنی اجرا کن. این متد از ما یک دستوری رو برای بازیابی اطلاعات می خواد که می شه از Store Procedure ...

کتابخانه ها و موسسات آموزشي با مشکل مديريت کارآمد بار سنگين داده ها که دائما نيز در حال افزايش است روبرو مي باشند. نرم افزارهاي کامپيوتري بکار گرفته شده براي اين منظور، غالبا فقط براي پرس و جوهاي معمولي و پشتيباني از مسائل مديريتي و برنامه ريزي کوتا

يک سيستم کامپيوتري که هدف آن ذخيره اطلاعات است و کاربران مي توانند آن اطلاعات بازيابي يا به هنگام سازي کنند و ميتوان علت استفاده از بانک اطلاعاتي در فشردگي ، سرعت بالا ، بودجه کمتر ، دسترسي راحتر و حفاظت بهتر دانست .هر سيستم بانک اطلاعاتي از 4 مولفه

مديريت پايگاه داده ها (چه داده هاي متني يا تصويري يا غيره) شايد مهمترين کاربردي بوده است که همواره از کامپيوترهاي تجاري خواسته شده است. به همين دليل در چند سال گذشته قبل از ظهور محيطهاي مبتني بر رابط گرافيکي شاهد حکومت زبان cobol بر امپراطوري کامپيو

- مقدمه در طی سه دهه اخیر تعداد پایگاه داده‌ های کامپیوتری افزایش بسیاری داشته است. حضور اینترنت به همراه توانائیهای شبکه، دسترسی به داده و اطلاعات را آسانتر کرده است. به عنوان مثال، کاربران امروزه می‌توانند به حجم بالایی از اطلاعات در فاصله زمانی بسیار کوتاهی دسترسی پیدا کنند. به همین نسبتی که ابزارها و تکنولوژی دسترسی و استفاده از اطلاعات توسعه می‌یابند، نیاز به حفاظت اطلاعات ...

چکیده : پایگاه داده مجموعه‌ای از داده‌ های بهم مرتبط است که توسط برنامه‌ای که DBMS نامیده می‌شود، سازماندهی می‌شود. پایگاه داده‌ها اطلاعات مهمی را برای کاربراشان مهیا می‌کنند. بنابراین امنیت و حفاظت از آنها از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. امنیت پایگاه داده‌ها به حفاظت اطلاعات و کنترل دسترسی کاربران توجه دارد. این مقاله به اصول امنیت و سیاستهای مهم دراین مورد و احتیاجات امنیتی ...

امنيت اطلاعات يکي از مهمترين مفاهيم ،از آغاز زندگي بشر تاکنون بوده است. انسان‌هاي ادوار گذشته از اهميت اين موضوع مطلع بودند و بسياري از شکست‌هاي انسان‌هاي گذشته در جنگ‌ها فاش شدن اطلاعات مهم و سري بوده است. در ضمن آنها اطلاعات حساس را به رمز تبديل ک

دادِگان (پايگاه داده‌ها يا بانک اطلاعاتي) به مجموعه‌اي از اطلاعات با ساختار منظم و سامانمند گفته مي‌شود. اين پايگاه‌هاي اطلاعاتي معمولاً در قالبي که براي دستگاه‌ها و رايانه‌ها قابل خواندن و قابل دسترسي باشند ذخيره مي‌شوند. البته چنين شيوه ذخيره‌سازي

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول