دانلود تحقیق آموزش پاورپوینت 2007 (POWER POINT)

Word 669 KB 18506 55
مشخص نشده مشخص نشده کامپیوتر - IT
قیمت قدیم:۲۴,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۹,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • تاریخچه

    POWER POINT یک برنامه کامپیوتری و بخشی از مایکروسافت افیس است و از ان در تهیه و نمایش اسلاید در مانتور ویا پرده نمایش استفاده می شود .

    POWER POINT برای نخستین بار در سال 1987 توسط شرکت فورتات در سلنی وپل کالیفرنیا با نام PRESENTER جهت ویندوز 2 طراحی شد.

    مایکروسافت توانست شرکت فورتات را در سال 1998 خریداری و امتیاز ان را از ان خود کند .

    در همان سال الدوس شرکت دیگر سازنده نرم افزار های گرافیکی مستقر در کالیفرنیا PRESENTATION 1.0 نرم افزار طراحی اسلاید مخصوص کامپیوترهای مکینتاش را به بازار فزستاد.هاروارد گرافیکس ,ای بی ام فری لنس و پلیکانس از دیگر رقبای مایکروسافت بودند .در ماه می 1988 مایکروسافت نام نرم افزار را به پاورپوینت نسخه2 تغییر داد و سپس دو سال بعد در می 1990 اولین تولید پاورپونت برای ویندوز 3 ودر فوریه 1994 نسخه7 را اماده تولید کرد .

    در این زمان مایکروسافت در تلاش برای بازاریابی نرم افزار خود با نام افیس برنامه پاورپونت را هم د ران گنجانید .در سال 1997 نسخه 97 و سر انجام در ماه جون سال 1999 افیس 2000 توسط مایکروسافت به خریداران عرضه شد .پاورپوینتدر افیس 2000 و اکس پی هم قرار دارد و از نرم افزار های محبوب مردم و مراکز کسب وکار است .روش قدیمی نشان دادن اسلاید نشان دادن دست نوشته ها و عکس های غیر متحرکی بود که به ترتیب با دست و با استفاده از پروژکتور OVERHEADتعویض می شدند.

    نمایش اسلاید در سخنرانی ها و سمینار ها از اهمیت ویژه ای بر خوردار است .نرم افزار POWER POINT یکی از برنامه های بسته نرم افزاری OFFICE به شمار می رود که با آن می توانید مجموعه اسلایدهایی که متن را با متن های رسم شده CLIPART ، عکس، صدا، تصویر ، و حتی جلوه های ویژه متحرک نمایش دهید.

    پس میتوانید کارتان را به اسلایدهای 35MM تبدیل کنید .

    علاوه بر اینها چون POWER POINT یک PACKAGE است میتوانید سند های WORD ، کاربرگهای EXCEL را به صورت گرافیک و متن و به POWER POINT اضافه نمایید.


    به وسیله این نرم افزار شما قادر خواهید بود با کمترین هزینه برنامه های نمایشی (PRESENTATION)پر قدرت وموثری تولید کنید.تصاویر به خواست شما در صفحه وارد شده ,با نظمی که دلخواه شماست بر روی صفحه قرار می گیرند.و با اراده شما و با ترتیبی که مشخص می کنید از صفحه خارج می شوند.موسیقی و زمان بندی این برنامه نمایشی قابل انتخاب و طراحی است و شما می توانید انواع متون را با زبان های مختلف حتی به کمک جلوه های WORDARTوارد صفحه کنید.
    در حقیقت POWER POINT قسمت سمعی – بصری برنامه OFFICE است.

    برنامه POWER POINT با نصب برنامه OFFICE در سیستم شما دیده می شود.


    جهت نصب و اجرای نرم افزارهای OFFICE که POWER - POINT نیز شامل آن می شود ، نیاز به سیستمی با مشخصات ذیل می باشد :
    - حداقل سیستم مورد نیاز پنتیوم 233
    - 16 مگابایت RAM
    - حدود 600 مگا بایت فضای آزاد





    عکس گرفتن


    پس از باز کردن نرم افزار POWER POIN و اوردن قسمت مورد نظرکه می خواهیم از ان عکس گرفته شود با استفاده از کلید PRINT SCREEN بر روی صفحه کلید عکس را گرفته و برای ویرایش عکس نرم افزار PHOTO SHOPرا باز کرده و قسمت های اضافی را حذف کرده و سپس عکس را با نام مشخصی ذخیره می نماییم و همچنین می توان از نرم افزار SNAGIT استفاده کرد .






    ضبط صدا

    با استفاده از نرم افزار خود ویندوز SOUND RECORDERکه می توانیم به ان در قسمت STARTبا انتخاب ALL PROGRAMو انتخاب گزینه ACCESSORIESو انتخاب گزینه ENTERAIMENTدسترسی داشته باشیم.فایل های صوتی مورد نظر خود را ضبط کرده و می توانیم با استفاده از منوی EDITو انتخاب گزینهMIX WITH FILE صدا ها را میکس کنیم که برای این کار ابتدا فایل صوتی مورد نظر خود را باز کرده و در انتهای فایل صوتی می توانیم با انتخاب گزینه MIX WITH FILEفایل صوتی دیگری را باز کنیم و ان ها را با هم MIX کنیم.
    با استفاده از نرم افزار خود ویندوز sound recorderکه می توانیم به ان در قسمت startبا انتخاب all programو انتخاب گزینه accessoriesو انتخاب گزینه enteraimentدسترسی داشته باشیم.فایل های صوتی مورد نظر خود را ضبط کرده و می توانیم با استفاده از منوی editو انتخاب گزینهmix with file صدا ها را میکس کنیم که برای این کار ابتدا فایل صوتی مورد نظر خود را باز کرده و در انتهای فایل صوتی می توانیم با انتخاب گزینه mix with fileفایل صوتی دیگری را باز کنیم و ان ها را با هم mix کنیم.

    import کردن تصویر در نرم افزار mmbدر صفحه مورد نظر در سمت چپ در کادر tool barبا انتخاب گزینه bitmapمیتوانیم عکس مورد نظر را در صفحه قرار دهیم.

    و برای انکه قسمتی از عکس مورد نظر را به عکس دیگر link کنیم ابتدا عکس مورد نظر را در صفحه قرار داده و ان قسمت از عکس که باید link شود با انتخاب گزینه rectangular hot spot در کادر toolbarانتخاب کرده و با راست کلیک کردن بر روی قسمت hotspotگزینه propertiesرا انتخاب می کنیم و در قسمت actionدر قسمت external commands and page actions کلیک کرده و در قسمت trigger actionو قسمت on mouse click زیر منویی باز شده و گزینه goto page انتخاب کرده و در قسمت page صفحه ای که حاوی عکس مورد نظرهست و باید به ان link شود را انتخاب می کنیم و سپس ok را انتخاب می کنیم .و همچنین برای تغییر شکل mouseدر قسمت cursor حالت مورد نظر را انتخاب کرده و سپس ok را انتخاب می کنیم .

    flash برای قرار دادن کار flash در نرم افزار mmb ابتدا بر گزینه flash در toolbar کلیک کرده و یا بر منوی object کلیک کرده و سپس create انتخاب کرده و flash را انتخاب می کنیم.

    و سپس کادر ی به نامflash object باز می شود که در قسمت load movie با انتخاب گزینه embedded files می توانیم flash مورد نظر خود را در صفحه قرار دهیم .و همچنین می توانیم در قست movie properties تنظیمات مربوط به flash انجام دهیم که با انتخاب گزینه play می توانیم flash مورد نظر خود را در قسمت پایین کادر مشاهده کنیم .و برای تغییر دان رنگ پس زمینه flash نیز گزینه override back ground color را انتخاب می کنیم.

    نر م افزار fx از طریق این نرم افزار شما می توانید flash های اماده ای را مشاهده کنید که تنها با نوشتن متن مورد نظر و یا تغییر رنگ ان flash مور د نظر خود را در طول چند دقیقه مشاهده کنید.

    شما می توانید در قسمت textدر بالای صفحه در 5 قسمت نوشته خود را وارد کنید و رنگ background وtextدر قسمت پایین صفحه تغییر دهید.

    برای تغییر سایز نوشته در قسمت بالای صفحه در سمت راست در قسمت size وبرای تغییر موقیعت نوشته درقسمت xpos,yposمی توانید عدد مور دنظر را وارد نمایید و میتوانید تغییرا را در قسمت پایین مشاهده کنید.

    در قسمت splash anims می توانید انواع مختلف از flash را مشاهده نمایید.ودر صورت درست کردن flash مورد نظر می توانید با زدن کلید flash,save settingمور د نظر ذخیره کنید با انجام این کار یک فایلی به همان نام به صورت یک فایل متنی درست می شود که برای قرار دادن این flsh ها در پروژه تان باید این فایل هم وجود داشته باشد که شامل کدهای این flash ها می باشد.

    برای قرار دادن این flash ها در نرم افزار mmb ابتدا باید از طریق کلید flashوانتخاب گزینه embedded files وبا انتخاب گزینه flash , addموردنظر و همچنین فایل متنی ان را اضافه می کنیدو ان را میتوانید در قسمت preview مشاهده نمایید.و بعدگزینه ok را انتخاب نمایید.

    نمای کلی : برای طراحی ازمون برای پروژه از زبان برنامه نویسی vb استفاده می کنیم که برنامه نویسی در ان تحت سیستم عامل ویندوز انجام می شود.

    ابتدا طراحی ازمون را انجام می دهیم که به 2 buttons نیاز داریم برای ان که هم بتوانیم نتیجه را ببینیم و هم امکان ان را داشته باشیم که چند بار امتحان دهیم و3 label برای خوش امد گویی و برای اگاهی از نتیجه و همچنین اگاهی از انتخاب های درست یا غلط نیاز داریم و20 checkbxبرای 5 سوال و 20 image برای علامت گذاری در ست و غلط نیاز هست به گونه ای که هر checkbox دارا ی یک علامت می باشد در صورتی که ان گزینه درست باشد دارای علامت و در غیر این صورت را دارد که ان ها را روی فرم قرار می دهیم.

    که با کلیک کردن بردکمه result در صورت نادرست بودن انتخاب گزینه غلط و هم گزینه درست را نشان می دهد و همچنین در قسمت پایین درصد انتخاب های درست و همچنین تعداد انتخاب های درست ونادر ست به ما نشان می دهد .

    با انتخاب دکمه resetمی توانیم چند بار امتحان دهیم .و همچنین با انتخاب این دکمه label scor e و label ture select ناپدید می شوند .

    check box کنترل check box برای ایجاد دو حالت انتخاب و عدم انتخاب به کار می رود .بر خلاف اشیای option در روی یک فرم ,اشیای checkbox روی یک فرم به طور طبیعی مستقل از هم عمل می کنند.

    و هر بار که بر روی ان ها کلیک شود وضعیت خود را از حالت انتخاب به عدم انتخاب و برعکس تبدیل می شود .

    خاصیت valu eدارای سه مقدار می باشد.

    0 غیر فعال , 1 فعال ,2 علامت زده غیر فعال می باشد.

    در vbبرای قرار دادن checkbox در form در tool bar که در قسمت چپ قرار داردبا انتخاب check box می توانیم ان را در form قرار دهیم .که در قسمت properties می توانیم خصوصیات ان را تغییر دهیم .در قسمت backcolor رنگ زمینه و در قسمت appearance می توانیم ظاهر نمایشی ان را تغییر دهیم ودر قسمت caption می توانیم عنوان ان را تغییر دهیم ودر قسمت forecolor رنگ خود نوشته را تغییر دهیم.

    label با قرار دادن label از toolbar بر form می توانیم در قسمت properties خصوصیاتی مثلcaption , fore color backcolor , ان را تغییر دهیم و همچنین با تغییر backstyle میتوانیم با انتخاب گزینهtransparent زمینه label را با background فرمتان یکی کند.با انتخاب این گزینه label موردنظر در فرم دیده نمی شود.

    inputbox تابع inputbox پیامی نشان داده و به کاربر امکان می دهد تا اطلاعاتی را تایپ کند این تابع مشابه تابع msgbox عمل می کند با این تفاوت که این تابع یک فیلد اضافی برای دریافت متن کاربر دارد و نیز برنامه نویس کنترلی روی تعداد و نوع دکمه های inputbox ندارد و همیشه شامل دو دکمه ی ok , cancel است .

    شکل کلی تابع inputbox به صورت زیر است : strans=input box (massage , [title] , [ default ] , [xpos ] , [ypos] ) دو ارگومان massage و title برای پیغام و عنوان inputbox به کار می روند .

    ارگومان default مقدار پیش فرض فیلد ورودی را مشخص می کند دو ارگومان xpos , ypos مختصات محل پنجره ی جعبه را روی صفحه تعیین می کند اگر این دو ارگومان در تابع ذکر نشوند vb پنجره را به طور پیش فرض در وسط صفحه قرار می دهد .

    متغیر strsna مقدار برگشتی تابع inputbox را در خود ذخیره می کند .

    این متغیر از نوع varient است , یعنی بسته به نوع اطلاعاتی که کاربر در جعبه متن وارد می کند نوع متغیر می تواند تغییر کند ولی می توان همیشه ان را به عنوان رشته در نظر گرفت .

    اگر کاربر کلید cancel را فشار دهد مقدار برگشتی تابع رشته ای به طول صفر خواهد بود .

    command button شی command button در برنامه به عنوان کلیدی جهت انجام بعضی امور استفاده می گردد.

    image با این کنترل می توانیم تصاویری را به فرم اضافه کنیم .

    که بااستفاده از خاصیت picture می توانیم عکس مورد نظر را در ان قرار دهیم .از خواص مهمی که فقط در کنترل image وجود دارد خاصیت stretch ان می باشد .

    و اگر مقدار این خاصیت برابر true باشد تصویر مربوط به فایل مورد نظر به اندازهای شی image تنظیم می شود و نیز اگر خاصیت مذکور برابر false گردد.تصویر به صورت اندازه ی واقعی دیده می شود .

    در این صورت اگر اندازه ی تصویر بزرگ تر از اندازه ی شی image باشد .

    فقط قسمتی از تصویر که به اندازه ی شی image است دیده می شود و اگر اندازه ی تصویر کوچک تر از اندازه شی image باشد , قسمتی از این شی خالی می ماند .

    کد نویسی: Private Sub C_Click ) Index As Integer( If C(0).Value = 1 Then C(1).Value = 0 C(2).Value = 0 C(3).Value = 0 End If If C(1).Value = 1 Then C(0).Value = 0 C(2).Value = 0 C(3).Value = 0 End If If C(2).Value = 1 Then C(1).Value = 0 C(0).Value = 0 C(3).Value = 0 End If If C(3).Value = 1 Then C(1).Value = 0 C(2).Value = 0 C(0).Value = 0 End If End Sub Private Sub Com1_Click() Dim b As Integer Dim s As Integer Dim g As Integer L1.Visible = True L2.Visible = True If r(0).Value = 1 Then m5.Visible = True End If If r(1).Value = 1 Then m3.Visible = True m5.Visible = True End If If r(2).Value = 1 Then m5.Visible = True m2.Visible = True End If If r(3).Value = 1 Then m4.Visible = True m5.Visible = True End If If C(0).Value = 1 Then m9.Visible = True m7.Visible = True End If If C(1).Value = 1 Then m7.Visible = True End If If C(2).Value = 1 Then m7.Visible = True m6.Visible = True End If If C(3).Value = 1 Then m7.Visible = True m8.Visible = True End If If w(0).Value = 1 Then m10.Visible = True End If If w(1).Value = 1 Then m10.Visible = True m11.Visible = True End If If w(2).Value = 1 Then m10.Visible = True m12.Visible = True End If If w(3).Value = 1 Then m10.Visible = True m13.Visible = True End If If d(0).Value = 1 Then m14.Visible = True m15.Visible = True End If If d(1).Value = 1 Then m15.Visible = True End If If d(2).Value = 1 Then m15.Visible = True m16.Visible = True End If If d(3).Value = 1 Then m15.Visible = True m17.Visible = True End If If k(0).Value = 1 Then m18.Visible = True End If If k(1).Value = 1 Then m18.Visible = True m19.Visible = True End If If k(2).Value = 1 Then m18.Visible = True m20.Visible = True End If If k(3).Value = 1 Then m18.Visible = True m21.Visible = True End If If r(0).Value = 1 Then b = b + 1 End If If C(1).Value = 1 Then b = b + 1 End If If w(0).Value = 1 Then b = b + 1 End If If d(1).Value = 1 Then b = b + 1 End If If k(0).Value = 1 Then b = b + 1 End If s = (b * 100) / 5 L1.Caption = "score:" & s & "%" g = 5 - b L2.Caption = "true select: " & b & " " & "false select : " & "" & g End Sub Private Sub Com2_Click() m2.Visible = False m3.Visible = False m4.Visible = False m5.Visible = False m6.Visible = False m7.Visible = False m8.Visible = False m9.Visible = False m10.Visible = False m11.Visible = False m12.Visible = False m13.Visible = False m14.Visible = False m15.Visible = False m16.Visible = False m17.Visible = False m18.Visible = False m19.Visible = False m20.Visible = False m21.Visible = False L1.Visible = False L2.Visible = False r(0).Value = False r(1).Value = False r(2).Value = False r(3).Value = False C(0).Value = False C(1).Value = False C(2).Value = False C(3).Value = False w(0).Value = False w(1).Value = False w(2).Value = False w(3).Value = False d(0).Value = False d(1).Value = False d(2).Value = False d(3).Value = False k(0).Value = False k(1).Value = False k(2).Value = False k(3).Value = False End Sub Private Sub d_Click ) Index As Integer( If d(0).Value = 1 Then d(1).Value = 0 d(2).Value = 0 d(3).Value = 0 End If If d(1).Value = 1 Then d(0).Value = 0 d(2).Value = 0 d(3).Value = 0 End If If d(2).Value = 1 Then d(1).Value = 0 d(0).Value = 0 d(3).Value = 0 End If If d(3).Value = 1 Then d(1).Value = 0 d(2).Value = 0 d(0).Value = 0 End If End Sub Private Sub Form_Load () strans = InputBox ( " what is your name ?

    " , getname , "user” ( If strans = " " Then L3.Caption = "no answer" Else L3.Caption = " welcome to test " & " " & strans End If End Sub Private Sub k_Click ) Index As Integer( If k(0).Value = 1 Then k(1).Value = 0 k(2).Value = 0 k(3).Value = 0 End If If k(1).Value = 1 Then k(0).Value = 0 k(2).Value = 0 k(3).Value = 0 End If If k(2).Value = 1 Then k(1).Value = 0 k(0).Value = 0 k(3).Value = 0 End If If k(3).Value = 1 Then k(1).Value = 0 k(2).Value = 0 k(0).Value = 0 End If End Sub Private Sub r_Click ) Index As Integer( If r(0).Value = 1 Then r(1).Value = 0 r(2).Value = 0 r(3).Value = 0 End If If r(1).Value = 1 Then r(0).Value = 0 r(2).Value = 0 r(3).Value = 0 End If If r(2).Value = 1 Then r(1).Value = 0 r(0).Value = 0 r(3).Value = 0 End If If r(3).Value = 1 Then r(1).Value = 0 r(2).Value = 0 r(0).Value = 0 End If End Sub Private Sub w_Click ) Index As Integer( If w(0).Value = 1 Then w(1).Value = 0 w(2).Value = 0 w(3).Value = 0 End If If w(1).Value = 1 Then w(0).Value = 0 w(2).Value = 0 w(3).Value = 0 End If If w(2).Value = 1 Then w(1).Value = 0 w(0).Value = 0 w(3).Value = 0 End If If w(3).Value = 1 Then w(1).Value = 0 w(2).Value = 0 w(0).Value = 0 End If End Sub طراحی button که برای طراحی دکمه ها از نرم افزار photo impact استفاده می کنیم .

    نرم افزار photoimpact دارای button , banner , … اماده می باشد .

    ابتدا روی نرم افزار photoimpact کلیک کرده و روی منوی web روی گزینه component desiner به شرطی که ان را نصب کرده باشید چون با نصب photo impact این نرم افزار روی ان نصب نمی شود,کلیک می کنیم.

    می توانید برای انتخاب دکمه بر روی گزینه button یا rollover button رفته و دکمه ها ی مورد نظر خود را انتخاب نمایید که تفاوت انها دراین است که درقسمت roolover button دکمه ها دارای سه حالت می باشند که در حالت های down,over,normal حالت و رنگ ان ها تغییر می کند.

    و شما می توانید با کلیک کردن بر روی هر کدام از دکمه ها نوشته و سایز و رنگ ان ها را به شکل دلخواه در اوریدو سپس می توانید ان ها را با پسوندهایjpeg ,gif, png ذخیره نمایید.

    آشنایی کلی با نرم افزار معرفی بخش های نرم افزار: Menu bar: با قسمت های مختلف به مرور آشنا خواهیم شد.

    Standard toolbar: این نوار شامل گزیده ای از ابزارهای پر کاربرده.

    tools: شامل اشیای موجود درMMB است.

    Page tools: بخش هایی برای کنترل و تنظیم مشخصات صفحات برنامه.

    Objects: بخشی که اشیای به کار رفته در برنامه رو نشون میده.

    Quick Objects: برای انتخاب و ایجاد سریع اشیا Dimension:برای تنظیم طول و عرض و موقعیت اشیا برای اولین بخش با شیئ Text آشنا بشیم: این شیئ امکان قرار دادن متن در برنامه رو فراهم می کنه.

    به طور کلی برای وارد کردن یک آبجکت(شیئ) text دو راه داریم.

    استفاده از Object/Create tools در نوار منو و یا استفاده از نوار tools.پس از وارد کردن یک شیئ text برای تنظیم ویژگیهاش روی شیئ دوبار کلیک می کنیم یا در منوی راست کلیک propertiesرو انتخاب می کنیم.پنجره ای با عنوان text properties باز میشه.

    بخش های این پنجره: label: برای تعیین نام شیئ hide:برای مخفی کردن شیئ lock-position :برای قفل کردن شیئ و عدم امکان حرکت دستی اون font : برای تنظیم نوع فونت و سایز متن cursor : برای انتخاب شکل نشانگر هنگام قرار گرفتن روی شیئ.

    enable actions : شیئ text میتواند به صورت یه متن ساده باشه یا برای انجام عمل خاصی فعال بشه.با انتخاب این بخش شیئ فعال خواهد شد.

    در این حالت برای آبجکت باید سه رنگ تعیین کنیم.normal برای حالت عادی،mouse overبرای وقتی که نشانگر ماوس روی شیئ قرار می گیره و بالاخره click برای هنگام کلیک کردن.با انتخاب enable actions در قسمت پایین چهار بخش دیگه فعال میشه.

    و اما این چهار بخش: External command and page actions: اعمال خارجی شیئ رو میشه در این بخش کنترل کرد.

    منظور از اعمال خارجی اعمالیه مثل انتقال به صفحه ی بعدی یا قبلی، خروج از برنامه، کمینه کردن پنجره، فرستادن ای میل، اجرای یک برنامه ی دیگه و...

    است.

    interactions with other objects : اعمالی رو که شیئ بر روی اشیای دیگر صفحه انجام میده رو میشه در این بخش کنترل کرد.

    این بخش دارای دو قسمته.

    یکی برای اعمالی که در حالتmouse over انجام میشه و یک قسمت برای اعمالی که در حالت click انجام میشن.

    sound actions: در این بخش می تونیم دو فایل صوتی تعیین کنیم تا یکی در حالتmouse over و دومی در حالت کلیک پخش بشه.

    Script: در این بخش میشه اسکریپت نوشت تا در هنگام کلیک کردن اجرا بشه.

    ::مثال:: برنامه ای با سه شیئ(text,text1,text2) که text فعال بوده و هنگام قرار گرفتن نشانگر روی آن text1 و هنگام کلیک text2 ظاهر شود.سه شیئtext ایجاد می کنیم.شیئ text رو فعال می کنیم.قسمت interactive with other objects رو انتخاب می کنیم.

    در بخش moving mouse over در قسمت show/hide,action رو انتخاب می کنیم.در مقابل text1,object رو انتخاب می کنیم.

    در بخش mouse click در قسمت invert(show-hide),action رو انتخاب کرده و در قسمت آبجکت text2 رو انتخاب می کنیم.ok کرده و در پنجره ی text properties ویژگی های ظاهری شیئ رو تنظیم کرده و ok کرده و برای اجرای برنامه از F5 استفاده می کنیم.

    اسکریپتها در Multimedia Builder اگر با MMB زیاد کار کرده باشید حتما متوجه اهمیت Script ها شده اید .

    Script در واقع قطعه کدهایی است که در MMB مینویسید و به وسیله آنها دستورات لازم را به برنامه خود میدهید .

    کدی که برای عملکرد یک دکمه مینویسید و رویدادهایی که میخواهید با اجرای یک صفحه انجام شوند و مثالهایی از این قبیل همه اهمیت آشنایی با اسکریپتها را برای شما مشخص میکنند .

    مالتیمدیا بیلدر نوشتن اسکریپتها را تا حد ممکن آسان نموده و شما میتوانید به راحتی از منوی مخصوص آنها را انتخاب و در مورد هر یک اطلاعاتی را ببینید .

    برای مثال میخواهیم برای یک دکمه چند اسکریپت یا دستور بنویسیم پس این مراحل را طی میکنیم : روی دکمه مورد نظر 2بار کلیک کرده تا پنجره تنظیمات آن باز شود ، حال بر روی دکمه مخصوص اسکریپت از بین چهار دکمه قسمت Actions کلیک کنید .

    در این پنجره جدید میتوانید به نوشتن اسکریپتهایی که لازم میدانید بپردازید تا با کلیک روی دکمه اجرا شوند .

    در کل اسکریپتهای MMB را میتوان به چند شاخه تقسیم کرد : 1- اسکریپتهای ساده.

    2- اسکریپتهای مهم و اساسی.

    3- اسکریپتهای پیچیده.

    4- اسکریپتهای مربوط به متغیرها و آرایه ها .

    که ما معرفی این اسکریپتها را از مرحله 1 تا 4 پی میگیریم .

    1- اسکریپتهای ساده : دستورات ساده ای مانند اجرای یک فایل و یا حرکت بین صفحه ها و همچنین پنهان کردن و نمایش دادن یک آبجکت و ...

    که به بررسی آنها میپردازیم : HIDE - این یک دستور بسیار ابتدایی در MMB است که به وسیله آن میتوانید یک آبجکت را پنهان کنید .

    SHOW - این دستور عکس دستور قبلی عمل میکند یعنی یک آبجکت را نمایش میدهد .

    Invert - دستورهای Hide و Show باهم در این دستورند .

    یعنی این دستور یک بار باعث نمایش داده شدن و بار دیگر باعث مخفی شدن آبجکت انتخاب شده میشود .

    FirstPage - NextPage - LastPage - PrevPage - با استفاده از این دستورات کاربر را به اولین و آخرین صفحه پروژه و یا صفحه قبلی و بعدی منتقل میکنید .

    Page - با انتخاب این دستور و مشخص کردن نام صفحه مورد نظر کاربر را به آن صفحه بفرستید .

    EXIT - Minimize - برای خروج و یا کمینه کردن پنجره برنامه از این دو دستور استفاده کنید .

    Message - این دستور برای دادن پیغام به کاربر میباشد که پیغام میتواند یک متن ساده باشد و یا یک متغیر و ...

    (بعدها به آن میپردازیم) .

    در پنجره این دستور دو قسمت String و Variable را میتوانید با متنهای ساده پر کنید تا در دو سطر به کاربر نمایش داده شوند .

    در واقع : Message("String","Variable") RUN - برای اجرای یک اپلیکیشن از این دستور استفاده میشود .

    در قسمت Path باید محل فایل اجرایی و در قسمت Parameters هم مواردی وارد شود که بعدها به آن اشاره خواهیم کرد ، پس بهتر است در حال حاضر این بخش خالی بماند .

    برای قسمت Path میتوانید از SrcDir برای پوشه ای که برنامه در آن قرار دارد و از SrcDrive برای درایوی که برنامه در آن قرار دارد استفاده کنید .

    مثال : Run("\...","") Run("\...","") مقدمات اسکریپت نویسی همونطور که دیدیم قسمت interactive with other objects دارای دو قسمت moving mouse over و mouse click بود.می خواهیم با گزینه های موجود در قسمت action از moving mouse over آشنا بشیم: Show/Hide : با انتخاب این گزینه، با قرار گرفتن نشانگر ماوس روی شیئ فعال شده، وضعیت نمابش عنصری که در قسمت object از moving mouse over انتخاب شده ، تغییر خواهد کرد.

    یعنی اگر عنصر مشخص شده مخفی باشد ظاهر میشود و برعکس.

    در ضمن با کنار رفتن نشانگر ، وضعیت نمایشی به حالت اول بر می گردد.

    Show/Fade out : این عنصر بیشتر برای شیئ bitmap کاربرد دارد.

    طوری که با انتخاب این گزینه و مشخص کردن یک شیئ bitmap در بخش object و فعال کردن گزینه ی enable alpha transparency در پنجره ی تنظیمات bitmap ، هنگام قرار گرفتن نشانگر روی شیئ فعال شده ، شیئ bitmap نشان داده میشود و با کنار رفتن نشانگر، شیئ bitmap به طور تدریجی محو میشود.

    Show Only : این گزینه وضعیت نمایش شیئ انتخابی در بخش object رابه حالت ظاهر(قابل مشاهده) تغییر میده.

    یعنی اگر عنصر انتخابی به طور پیش فرض مخفی باشه با قرار گرفتن نشانگر روی شیئ فعال شده، این عنصر ظاهر خواهد شد.

    و با کنار رفتن نشانگر به حالت ظاهر باقی خواهد ماند.

    و اگر عنصر انتخابی به طور پیش فرض قابل مشاهده باشه، با قرار گرفتن نشانگر روی عنصر فعال شده تغییری در وضعیت نمایش عنصر انتخابی ایجاد نخواهد شد.

    Hide Only : این گزینه دقیقا عکس گزینه ی Show Only عمل می کنه.

    RunScript : برای اجرای اسکریپت هنگام mouse over کاربرد داره.

    اسکریپت: متغیرهای عددی: نیازی به تعریف متغیر ها نیست.

    مقدار پیش فرض آنها صفره.

    متغیر های رشته ای: در انتهای خود $ دارند.

    برای نسبت دادن یک رشته به متغیر رشته ای عبارت باید داخل '-' نوشته شود نه "-" اگر بخواهیم داخا عبارت رشته ای از علامت ' استفاده کنیم می نویسیم '\ که هنگام نمایش به صورت ' نشان داده خواهد شد.مثل: ' v$=' ali\'s book که به صورت ali's book نشان داده خواهد شد.

    در پایان عبارت رشته ای اگر بخواهیم از علامت \ استفاده کنیم به منظور جلوگیری از اشتباه از \\ استفاده خواهیم کرد.

    مثل : '\\c$=' c:\folder که به \c:\folder تبدیل خواهد شد.

    می تونیم برای متغیرهای رشته ای از عمل + استفاده کنیم.مثل: 'a$ = 'Love 'c$ = a$ + 'is red برای تبدیل مقدار یک متغیر رشته ای به عددی از (نام متغیر )VAL استفاده می کنیم.مثل: ' c$=' 4.5 ($a = VAL(c برای تبدیل مقدار یک متغیر عددی به رشته ای از (نام متغیر)CHAR استفاده می کنیم.

    مثل: c= 4.5 (a$ = CHAR(c اسکریپتهای مهم و اساسی در مالتیمدیا بیلدر در ادامه مبحث اسکریپتها در MMB 4.9 به اسکریپتهای مهم و اساسی میرسیم .

    زمانی که بخواهید برنامه ای فراتر از یک Autorun عادی بسازید این اسکریپتها هستند که شما را پیش میبرند .

    بسیاری از این اسکریپتها از اطلاف وقت و پیچیده شدن برنامه شما جلوگیری میکنند .

    با هم به بررسی این اسکریپتها میپردازیم : RunScript : با این اسکریپت یک آبجکت اسکریپت را فراخوانی میکنید .

    اهمیت این اسکریپت زمانی دیده میشود که چند دکمه در یک صفحه کار مشابه انجام دهند ، آنوقت کافی است دستورها را در یک آبجکت اسکریپت بنویسیم و فقط دستور RunScript را در دکمه ها قرار دهیم .

    روش استفاده : از پنجره انتخاب اسکریپت ها RunScript را انتخاب کنید .

    در بخش Object نام آبجکت اسکریپت مورد نظر را انتخاب کنید .

    ُScriptTimer : این اسکریپت هم شبیه مورد قبل برای اجرای یک آبجکت اسکریپت به کار میرود با این تفاوت که در این جا برای اجرای اسکریپت زمانی را در نظر میگیریم .

    برای مثال میخواهید 5ثانیه پس از کلیک کاربر روی یک دکمه برنامه به صفحه بعد برود و یا لوگوی شما برای مدت چند ثانیه نمایش داده شود.

    روش استفاده : مانند قبل ، فقط در قسمت After [ms] زمانی را که باید سپری شود تا اسکریپت شما اجرا گردد وارد کنید ( نکته : زمان بر حسب میلی ثانیه است در نتیجه هر 1000 ms برابر با یک ثانیه است .

    LoadText : با استفاده از این اسکریپت مینوانید به راحتی متن یک آبجکت متنی ، یک دکمه و ...

    را به متن دلخواه خود تغییر دهید .

    متن دلخواه شما میتواند یک فایل متنی باشد .

    این اسکریپت کاربردهایی با متغیرها نیز دارد که بعد ها به آن میپردازیم .

    روش استفاده : در قسمت Object/Variable$ نام آبجکتی را که باید تغییر کند را وارد کرده و در قسمت Path/Variable$ متن مورد نظر و یا محل فایل بر روی هارد را وارد کنید .

    InstallFont : به کمک این اسکریپت قلم ( Font ) مورد نظر خود را بر روی کامپیوتر کاربر نصب کنید تا برنامه شما با فونت مورد نظر خود شما اجرا گردد .

    روش استفاده : در قسمت Path مکان فونت را از روی هارد انتخاب کنید .

    ( میتوانید از SrcDir و SrcDrive استفاده کنید .

    ) Volume Up & Down : اگر یک برنامه پلیر مولتی مدیا میسازید به کمک این دو اسکریپت میتوانید کنترل صدای کامپیوتر را در دست بگیرید .

    یعنی با Volume Up افزایش صدا و با Volume Down کاهش صدا را باعث میشوید .

    روش استفاده : در قسمت [Volume 0-100] کافیست مقداری را بین 0 تا 100 وارد کنید تا با هربار اجرای اسکریپت ( مثلا کلیک روی دکمه ) به همان مقدار به صدای کامپیوتر اضافه یا کم شود .

    نوار منوها منوی File : اولین گزینه در نوار منو گزینه File می باشد که با کلیک بر روی آن منوی فایل نمایان می شود.(شکل 1) شکل 1 آیتم های مختلف این منو به شرح زیر است : New : که یک پروژه جدید باز می کند.

    New Form Template :از الگو های از قبل آماده شده پروژه ای ایجاد می کند.

    Open : پروژه از قبل آماده شده را بار گذاری می کند.

    Close : پروژه جاری را می بندد.

    Save : آخرین تغییرات را در پروژه جاری را ذخیره می کند.

    Save as : پروژه جاری را با یک نام دیگر ذخیره می کند.

    Compress & Export : برای فشرده کردن پروژه و تولید خروجی نهایی استفاده می شود.

    به وسیله این گزینه می توان برای فایل های پروژه پسورد نیز گذاشت ، تا افراد غیر مجاز نتوانند با دسترسی به فایل پروژه آن را باز و از آن استفاده کنند.

  • تاریخچه 1

    عکس گرفتن 2

    ضبط صدا 2

    IMPORTکردن عکس 3

    FLASH 3

    نرم افزار FX 4

    VISUAL BASIC

    نمای کلی 6

    CHECKBOX 8

    LABEL 8

    INPUT BOX 9

    COMMAND BUTTON 9

    IMAGE 10

    کدنویسی 11

    طراحی BUTTON 18

    MMB

    اشنایی کلی با نرم افزار 20

    شیTEXT 21

    SCRIPT 22

    اسکریپت نویسی 24

    FLIE 28

    EDIT 30

    VIEW 32

    PROJECT 33

    PAGE 35

    OBJECT 37

    ARRANGE 40

    EFFECT 42

    گذاشتن صدا 44

    مسیر دهی 44


    SNAGIT

    معرفی 45

    امکانات موجود در SNAGIT 46

    نیازمندی های لازم جهت نصب 47

    IMAGE CAPTURE 47

    VIDEO CAPTURE 48

برنامه Power Point يکي از برنامه هاي بسته نرم افزاري Office به شمار ميرود که با آن ميتوانيد مجموعه اسلايدهايي که متن را با متن هاي رسم شده Clipart ، عکس، صدا، تصوير ، و حتي جلوه هاي ويژه متحرک نمايش دهيد. پس ميتوانيد کارتان را به اسلايدهاي 35mm تبدي

تعريف Powerpoint نحوه ورود به powerpoint مشخصات محيط powerpoint روش ايجاد ميانبر از برنامه powerpoint روشهاي ايجاد اسلايد ايجادايجاداسلايد به روش Autocontent نحوه اجراي اسلايد(اجراي فايل نمايشي) پسوند و نام پيشنهادي فايل در powerpoint مخفي يا آشکار

چندين سال است که پاورپوينت[1] را براي کلاسهاي آموزشي کتابخانه به کاربرده ام.دربهارسال 2000، يک دانشجوي کارشناسي ارشد روانشناسي به نام لين،[2] مرا به پروژه اي که بايد براي کلاس تحقيقش درمقطع کارشناسي ارشد تکميل ميکرد، دعوت کرد.وي درکلاس آموزشي روانشن

پاور پوينت يکي از مجموعه نرم افزارهاي Office است که شايد بهترين نرم افزار براي ارائه مطالب مختلف باشد . ايننرم افزار با طراحي rersion بسيار زيباست و کار کردن با آن ساده است . براي کنفرانس هايي که در آن از ويدئو پروژکتور استفاده مي شود و بسيار مؤثر

خلاصه اجرایی هدف ، هدف از این تحقیق تعیین کردن نگرش های هیئت علمی نیازها و تجربیات تکولوژیهای اموزشی ، وسایل کلاس درس ، سرویس های پیشرفت حرفه ای و سیستم مدیریت دوره ، تخته سیاه بود . طراحی این تحقیق با 15 سال ، محاسبه کلی ف روشهای اموزش و رضایت از تکنولوژی دانشگاه را بیان کرد . این تحقیق فقط از طریق ایمیل به هیئت علمی تمام وقت در پاییز 2005 با 44 % میزان پاسخ و به هیئت علمی پاره ...

در ميان کاربران لينوکس جذابيت اين سيستم عامل به قدري بوده که نه تنها قصد استفاده از ويستا را ندارند بلکه از نسخه‌هاي کنوني ويندوز نيز استفاده نمي‌کنند. هر کسي که تجربه استفاده از لينوکس را دارد، مطمئناً تائيد مي‌کند که در اين سيستم‌عامل از اخطارها

نرم افزار Power point مي تواند براي ساخت و ويرايش اسلايدها استفاده مي‌شود که در جلسات، نمايشگاهها، مراکز آموزشي و غيره به صورت نمايش تصاوير و متون به صورت ثابت و متحرک همراه با صوت براي بينندگان کاربرد دارد. اين نمايش معمولاً برروي صفحه مانيتور يا o

برنامه Power Point يکي از برنامه هاي بسته نرم افزاري Office به شمار ميرود که با آن ميتوانيد مجموعه اسلايدهايي که متن را با متن هاي رسم شده Clipart ، عکس، صدا، تصوير ، و حتي جلوه هاي ويژه متحرک نمايش دهيد. پس ميتوانيد کارتان را به اسلايدهاي 35mm تبدي

مقدمه: همزمان با پانهادن انسان به عرصه هستی و پیدایش اندیشه و تفکر انسانی تلاش بشر برای ثبت انتقال و آموزش فرآورده‌های ذهن و خرد و آنچه ما دانش می‌نامیم به اطرافیان و نسل‌های آینده بعد آغاز گشت. به گونه‌ای می‌توان گفت نسبت میان دانش بشری و ابزارها و شیوه‌های ثبت و انتقال و آموزش آن به عنوان بخشی از این دانش در گذر زمان ثابت بوده است تکه سنگی که ساکنان غارها، پندارها و انگاه‌های ...

براي ايجاد سايتهاي جذاب وپويا فلش ماکرو مديا يکي از ابزارهاي مفيد مي باشد. با استفاده از اين برنامه ميتوان به يک سايت تعامل و پويا نمايي بخشيد و بدين وسيله جلوه هاي ويژه اي راتوليد نمود .با استفاده ازاين برنامه آموزشي شما عوامل اصلي فلش راشناخته و ق

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول