Yahoo چیست؟ و چه معنایی دارد؟ کی و چگونه پدید آمده است؟
اینها سوالاتی است که به طور معمول برای کسانی که اولین بار با اینتر نت سر و کار می یابند مطرح می شوند. حتی بسیاری از افرادی که مدتها با اینتر نت کارکرده اند پاسخ برخی از سوالات مذکور را نمی دانند و Yahoo! را فقط بعنوان یک راهنمای موضوعی اینتر نت می شناسند. و یا وسیله ای جهت چت و...
در تاریخچه Yahoo! دیده میشود که این سایت به صورت یک فکر اولیه شروع شده و به سمت یک سرگرمی رشد کرد و نهایتا تبدیل به یک مشغله تمام وقت شد. موسسان Yahoo! یعنی دیوید فیلو (David Filo) و جری یانگ ( Jerry (yang در آوریل 1994 زمانی که دانشجوی مقطع PHD مهندسی برق در دانشگاه استانفورد بودند ، کار خود را برای طراحی یک راهنمای اینتر نت آغاز کردند. این راهنما در ابتدا برای این طراحی شده بود که این دو دانشجو بتوانند موضوعات مورد علاقه خود را در اینتر نت ردگیری کنند. ولی پس از مدت کوتاهی آنها متوجه شدند که فهرستشان روز به روز بزرگتر میشود. از این رو به تدریج وقت بیشتری را صرف این فهرست که هم اکنون نامش Yahoo! شده ،می کردند. و آنرا را گسترش دادند. نام Yahoo اختصار کلمات مقابل است : “ Yet Another Hierarchial Officious Oracle” ولی ” فیلو “ و ” یانگ“ اصرار دارند که این نام را برای این انتخاب کرده اند که خود را یاغی (Yahoo) می دانستهاند از این نقطه آغازین کوچک Yahoo به نحوی گسترش یافت که در حال حاضر یکی از پر طرفدارترین و مطلوبترین مکانهای وب برای کشف و جستجوی اطلاعات در اینتر نت است، بگونهای که این شبکه هم اکنون به 165 میلیون نفر کاربر در سراسر جهان خدمات اطلاعاتی ، ارتباطی و تجارتی متنوع وگسترده ای ارائه میکند که روز به روز نیز بر تعداد آن افزوده می گردد. در حال حاضر شبکه جهانی شرکت Yahoo از طریق 25 شبکه مستقر در نقاط مختلف جهان به 12 زبان گوناگون با کارمندانی که تعدادشان به هزاران نفر می رسد مشغول به خدمت رسانی میباشد.
شروع کار با yahoo !
آدرس زیر را در آدرس بار مرورگر خود یادداشت کرده و کلید Enter را بزنید :
www.yahoo.com با این کار شما وارد صفحه اول سایت Yahoo! می شوید هر چند این صفحه دائماً در حال تغییرات میباشد. ولی همیشه دارای یک سری اطلاعات ثابت میباشد که در زیر قسمتهای مهم را توضیح می دهیم.
عکس در تاریخ20/10/1383 از سایت یاهو ! گرفته شده است. البته فقط قسمت فوقانی صفحه در اینجاآورده شده است.