دانلود گزارش کارآموزی طراحی صفحات وب

Word 292 KB 18552 65
مشخص نشده مشخص نشده کامپیوتر - IT
قیمت قدیم:۳۰,۰۰۰ تومان
قیمت: ۲۴,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • شرکت گروه صنعتی ویدا فناوران آسیا دارای مدیران مجرب و توانمند در زمینه‌های طراحی ،‌ نمونه سازی ماشین آلات صنایع غذایی ، جذب و بومی سازی دانش فنی ، ارتقاء بر سطح تولیدات دستگاههای ساخت داخلی ، ایجاد رقابت و مبادرت به صادرات می باشد .


    سابقه فعالیت مدیران شرکت در رشته طراحی و ساخت به بیش از 15 سال مهارت در ساخت انواع ماشین آلات صنایع غذایی و بسته بندی می‌باشند .
    زمینه‌‌ی طراحی و ساخت ماشین آلات در شرکت عبارتند از :
    1- ماشین آلات صنایع غذائی
    2- ماشین آلات صنایع آرایشی و بهداشتی
    3- ماشین آلات صنایع شوینده
    4- ماشین آلات صنایع بسته بندی
    5- ماشین آلات صنایع شیمیایی


    عمده ماشین آلات خطوط تولید دارای یک مجموعه‌ای از ماشین ‌آلات مشترک در مفاهیم و اصطلاحات علمی است ، لکن از لحاظ تولید محصولات و به لحاظ تنوع سلیقه‌ها ووجود بازارهای رقابتی و همچنین بالا رفتن توقعات مردم در پذیرش محصولات با کیفیت‌های عالی ومطلوب ، موجب گردیده است مدیران شرکت در ساخت نمونه اولیه هر نوع دستگاه به امر طراحی ، اهتمام والائی نظر داشته و با بررسی هر موضوع پیشنهاد از جمیع جهات و جلب نظر متقاضی کار فنی و ساخت و ساز را شروع می‌نماید .

    مفاهیم مشترک دستگاهها عبارتند از :
    1.

    پرکن - دستگاههای پرکن بستگی به نوع محصول تولید می‌شوند مثلاً دستگاههای پرکن عطریات با دستگاههای پرکن مواد شیمیائی یا غذائی از نظر سلیقه کارائی به حجم دستگاه و میزان پرکنی ظروف محصولات .


    2.

    در بند ، لیبل چسبان ، بسته بندی و دیگر دستگاههای همانند شرح فوق دارای قابلیت‌های فراوانی در زمینه‌های مختلفی می‌باشند .
    طر احی دستگاهها از طریق کامپیوتر و نرم افزارهای طراحی انجام می‌پذیرد .

    بدینوسیله آشنائی ، کارکرد و تجربه بالائی در استفاده از نرم افزارهایی مانند Auto CAD و...

    موجب تسریع ،‌دقت و مهارت در تهیه نقشه‌های هر یک ازدستگاهها و یا نیازمندیهای متقاضیان میگردد .

    و باید دانست که همیشه بایستی طراحی دستگاه‌ها در راستای پیشرفت ، کاهش هزینه‌ ، ارائه ویژگیهای جدید و کاملاً بهتر از گذشته باشد .
    این رسالت و تفکر در این شرکت حاکمیت و نقش آفرینی اول را داراست .

    این همه تنوع و تسلط کامل موجب معروفیت در بین صنعتگران داخل از یک طرف و موجب صاحب نظر و صاحب سبک و حرف اول زدن از طرف دیگر در این شرکت حاکمیت داشته باشد .








    فصل دوم
    ارزیابی بخش¬های مرتبط با رشته علمی

    شرکت ویدا فناوران آسیا که طراح و سازنده ایستگاه‌های لیبل چسبان و پرکن در صنعت کشور می‌باشند ، به منظور معرفی و عرضه بهتر دستگاه‌های صنعتی خود نیاز به تبلیغات گسترده می‌باشد ، که طراحی سایت وب ، طراحی کتابهای تبلیغاتی و همچنین ساخت CDهای تبلیغاتی و ...

    از جمله راههای تبلیغات می‌باشد .

    نرم افزارهای طراحی صفحات وب Dreamweaver , Front page می‌باشد که مکمل این نرم افزارهای طراحی ،‌ نرم‌افزارهای گرافیکی‌ دیگر از جمله photoshop و Corel و...

    نیز نیاز می‌باشد .


    اینجانب نیز با علاقه به این گرایش کامپیوتر و نیاز به آموزش در این زمینه در این شرکت به عنوان کارآموز شروع به فعالیت کرده‌ام .


    این شرکت علاوه بر نیاز به این تبلیغات از کامپیوتر و نرم ‌افزارهای دیگری از جمله Word , Exel و...

    برای انجام امر حسابداری و نامه‌های اداری نیز استفاه می‌نماید و همچنین می‌توان از نرم افزار کامپیوتر در جهت هدایت و کارکرد دستگاههای صنعتی ساخته شده نیز استفاده نمود که نیاز به علم بالای کامپیوتر و برنامه‌نویسی دارد .


    فصل سوم آزمون آموختهها، نتایج و پیشنهادات طراحی سایت استاتیک توسط نرمافزار Dreamweaver با Dreamweaver چه میتوان کرد؟

    Dreamweaver مشهورترین ابزار حرفهای توسعه کار وب میباشد که بسیاری از شرکتهای بزرگ Dreamweaver را به عنوان ابزار استاندارد خود برای توسعه وب معرفی میکنند.

    Dreamweaver همچنین برای تولیدکنندگان مستقل که برای مشتریان خود سایت وب میسازند، یک ابزار عمومی به شمار میرود.

    Hypertext Mark up یا HTML اساس کار Dreamweaver میباشد.

    HTML language زبانی است برای قالببندی محتویات که در شبکه گسترده جهانی و با استفاده از نرمافزاری به نام مررورگر وب، مشاهده میشود.

    عناصر پایهای صفحات وب: متون، تصاویر، پیوندها اکثر صفحات وب دارای حداقل سه عنصر میباشند: متن، تصویر، پیوند.

    این سه عنصر زیربنای اکثر سایتها هستند چرا که اطلاعات متن را در کنار پشتیبانی قطعات گرافیک (Image) علاوه بر شیء برای هدایت به صفحات دیگر، برای سایت وب فراهم میکنند.

    CSS جدیدترین روش طراحی وب است که همچنان در حال رشد میباشد.

    با استفاده از CSS میتوان قالبهای پیچیدهای برای صفحات وب طراحی کرد.

    CSS این امکان را میدهد که متنها، روشهای مختلف ظاهر شدن برچسبهای HTML و تعداد عناصر مختلفی را که روی صفحه قرار داده میشود قالببندی کنید.

    چندرسانهای (Multi media) بسیاری از طراحان، از فیلم، صدا، انیمیشن، تصاویر متحرک حقیقت مجاز و دیگر عناصر چندرسانهای در سایرتای وب خود استفاده میکنند.

    کاربر باید برای دیدن و شیندن این فایلهای چندرسانهای به نامههای کاربردی چندرسانهای مانند Flash، Quick Time را بارگذاری و نصب نماید.

    صفحات وب ساخته شده در Dreamweaver میتوانند شامل آدرس صفحه وبی باشند که کاربر باید از آنجا برنامه اجراکنندهای را بارگذاری کند.

    همچنین مرورگر ممکن است به طور اتوماتیک بارگذاری را راهاندازی نماید.

    صفحات تعامل در Dreamweaver میتوان اسکریپتهای جاوا را، که عملکرد یا Behaviour نامیده میشود، به صفحات وب اضافه نمود.

    عملکردها امکان درک وضبط رویدادهای بسیاری را میدهد که توسط مرورگر دریافت میشود مانند کلیلک بر روی صفحه یا لغزاندن مکاننما روی عنصر خاصی از آن.

    تعریف یک وب سایت جدید کل سایتهای وب شامل یک دایرکتوری (فهرست) به نام ریشه (Root) هستند.

    ریشه یک سایت وب دایرکتوری اصلی محتوی فایلها و دایرکتوریهای دیگر میباشد.

    Dreamweaver همه چیز را تحت کنترل ندارد!

    محدوده داخلی سایت وب باید تعریف شود تا اینکه برنامه از نحوه ارجاع دادن فایلهای دیگر مطلع گردد.

    مثلاً؛ اگر تصویری در دایرکتوری تصاویر موجود در سایت تعریف شده قرار گرفته باشد Dreamweaver میداند که چگونه این تصویر را به درستی درون یک صفحه وب ارجاع دهد.

    با این وجود، اگر تصویر در محلی خارج از سایت تعریف شده قرار گیرد، Dreamweaver نمیتواند به درستی آن را ارجاع دهد و نهایتاً با لینکهای نامناسبی در سایت وب مواجه میشود.

    پس باید برای هر پروژهای که ایجاد میشود یک سایت وب جدید تعریف شود حتی اگر پروژهها با یکدیگر ارتباط نداشته باشند.

    برای تعریف یک سایت وب، لیستی از فایلهای موجود در سایت وب در پنل Files نمایش داده میشود.

    برای شروع تعریف یک سایت وب از منوی پائین افتادنی Site، گزینه Manage Sites را انتخاب کرده و کادر محاورهای Manage Sites باز شود.

    همچنین توسط انتخاب گزینه Site>Manage Sites این کادر محاورهای باز میشود.

    در این کادر محاورهای تعاریف سایتهای Dreamweaver را ایجاد، ویرایش، کپی، حذف، صادر و وارد مینماید.

    با انتخاب گزینه New و ادامه مراحل میتوان یک سایت وب جدید را تعریف کرد.

    ایجاد فایلهای جدید در پنل Files در پنل Files مربوط به Dreamweaver پوشهها و فایلهای جدیدی را میتوان ایجاد نمود.

    برای باز کردن منوی پنل Files، در این پنل کلیک راست کرد.

    در بالای این منو مضمونی دوفرمان New File و New Folder وجود دارد که این فرمانها برای ایجاد فایلها و پوشههای جدید در پنل Files وجود دارد.

    سایتهای وبی که ساخته میشود برای سازماندهی به دایرکتوریها نیاز دارند.

    احتمالاً هر سایتی حداقل دارای یک دایرکتوری تصاویر برای تمام تصاویر موجود در سایت است.

    با استفاده از فرمان New Folder یک دایرکتوری تصاویر میتوان ایجاد کرد.

    برای اضافه نمودن یک فایل جدید به سایت باید روی پوشه ریشه کلیک راست نمود و فرمان New File را انتخاب کرد .

    یک صفحه وب بدون عنوان این سایت وب ایجاد میشود.

    این صفحه وب index.html نام دارد.

    استفاده از نام پیشفرض برای صفحه این امکان را برای کاربر فراهم میسازد که تنها با وارد کردن آدرس یک صفحه وب پایه بدون صفحه ضمیمه، به راحتی صفحه وب پیدا شود.

    صفحه اصلی برنامه از یک نوار منو، نوار Insert، نوار ابزار Document، بازرس Property گروه پنل و پنجره Document تشکیل شده است.

    برخی از افراد استفاده از فرمانهای منو را ترجیح میدهند و ممکن است گروه دیگری کلیک کردن بر روی آیکونها را بپسندند.

    نوار Menu منوی File شامل فرمانهای برای باز کردن و بستن، ذخیره کردن، وارد کردن و صادر کردن فایل است.

    منوی Edit حاوی دستورات cut، copy، paste، Find و Replace است.

    در ویندوز فرمان preferences هم در این منو قرار دارد.

    بسیاری از عناصر واسط کاربر Dreamweaver و عملیات آن میتوانند به وسیله فرمان Preferences پیکربندی شوند.

    منوی View چشمانداز را بر روی محتوای سرصفحه، عناصر قابل مشاهده، کنارههای قالب، جداول و چارچوب نوار وضعیت، نقشه تصاویر، تغییر میدهد.

    علامت بررسی (Checkmark) در کنار هر عنصر مشخص میکند که در حا حاضر مرور میشود.

    همچنین منوی Veiw فرمانهایی برای فعالسازی خطکش، شبکه و راهنماها، اجرای برنامههای کوچک کاربردی و نمایش تصویر ردیاب دارد.

    منوی درج تقریباً مشابه نوار درج میباشد و تمام موردهای موجود در نوار درج را از طریق این منو به آن اضافه میشود.

    منوی تغییر یا Modify این امکان را میدهد که خواص شی انتخاب شده تغییر کند.

    پس از افزودن یک شی به صفحه وب از فرمانهای زیرمنوی Modify استفاده میشود.

    منوی متن راههای مختلفی را برای بهتر کردن ظاهر متن در صفحه وب، ارائه میکند.

    منوی متن فرمان Check Spelling را در اختیار افرادی میگذارد که معمولاً در هجی کردن مشکل دارند.

    با انتخاب یک متن، منوی متن اکثر خواص آن را که از طریق بازرس property در دسترس هستند، منعکس میکند.

    از این منو برای ایجاد فرورفتگی در متن تا ساخت یک لیست و تغییر خواص فونت استفاده میگردد.

    منوی Site فرمانهایی را که با کل سایت در ارتباط هستند، دربرگیرد.

    نوار Insert در ویندوز، نوار Insert دقیقاً در پایین نوار منو قرار دارد و در مکینتاش یک پانل شناور است.

    این نوار شامل دکمههایی برای درج کردن عناصر صفحات وب (نظیر تصاویر، جداول، فرمها، پیوندها) است.

    برای درج شی مورد نظر در صفحه وب میتوان روی آیکن دکمه مربوطه کلیک کرد یا آن را کشید.

    همه اشیاء نوار Insert از طریق منوی Insert نیز در دسترس هستند.

    در سمت چپ نوار Insert یک منوی پایین افتادنی وجود دارد که این امکان را میدهد تا از بین هفت مقوله از اشیاء، پنل را انتخاب کرد.

    Common, layout, Form, Text, HTML, Application, Flash Elements , Favourites برای نمایش یک شیء از یک مقوله خاص منوی پائینافتادنی را باز و مقوله مورد نظر را انتخاب نمائید.

    مقوله Common Hyperlink: یک پیوند را که شامل محل لینک و متن مورد نظر میباشد را درج میکند.

    E.mail link: پیوندی را اضافه میکند که با کلیلک کردن روی آن، یک پیام پست الکترونیکی خالی به یک نشانی پست الکترونیکی خاص ارسال میشود.

    Named Anchor: یک برچسب نامگذاری شده را در نقطهی درج قرار میدهد.

    Table: جدولی را در نقطه درج ایجاد میکند.

    Insert Div Tag: یک برچسب را اضافه میکند.

    Dreamweaver از این برچسب برای ساخت لایهها استفاده مینماید.

    Image: یک تصویر را در نقطه درج قرار میدهد (در منوی پائین افتادنی Image) Rollover Image: وجود دو تصویر را به شما اعلام میکند که عبارتند از: یک تصویر معمولی و تصویری که وقتی کاربر مکان نمای خود را روی آن قرار میدهد، ظاهر میگردد.

    (FireWorks HTML): HTMLی را که از Fireworks ماکرومدیا صادر شده است، در نقطه درج قرار میدهد.

    Navigation bar: مجموعهای از تصاویر دکمهای را که برای هدایت در سایت وب مورد نظر به کار میرود، وارد میکند.

    Draw Rectangle Hotspot: این امکان را میدهد که یک مستطیل را روی ناحیه خاصی از تصویر رسم کنید و آن را به یک URL خاص پیوند دهید.

    Draw Oval Hotspot: این امکان را میدهد که دایرهای را روی ناحیه خاصی از تصویر رسم کنید و آن را به یک URL خاص پیوند بدهید.

    Draw polygon Hotspot: این امکان را میدهد که یک چندضلعی را روی ناحیه خاصی از تصویر رسم کنید.

    Flash: یک فیلم Flash ماکرومدیا را در نقطه درج مستقر میکند.

    Flash Button: یکی از دکمههای Flash ماکرومدیا را در نقطه درج مستقر میسازد.

    Flash text: یک شی متن Flash ویرایشپذیر را در نقطه درج قرار داده و فایل Flashی را میسازد.

    Flash paper: یک مستند Flash paper را در صفحه وب درج میکند.

    Flash Video: یک ویدیوی Flash را در نقطه درج مستقر کرده و پیکربندی میکند.

    (در منوی پایینافتادنی Media) Shock Wave :یک فیلم Shockware را در نقطهی درج قرار میدهد.

    (این فیلم، یک فایل از Macromedia Director است که به صفحات وب اختصاص دارد) (در منوی پایینافتادنی Media) Applet: یک اپلت جاوا را در نقطهی قرار میدهد.

    (در منوی پایینافتادنی Media) Param: برچسبی را درج میکند که میتوانید به وسیلهی آن پارامترها و مقادیر آنها را به یک اپلت یا یک کنترل ActiveX پاس کنید.

    (در منوی پایینافتادنی Media) ActiveX: یک کنترل ActiveX را در نقطهی درج قرار میدهد.

    (در منوی پایینافتادنی Media) Plugin:هر فایلی را که نیاز به یک Plug-in مرورگر داشته باشید، در نقطهی درج مستقر میکند.

    (در منوی پایینافتادنی Media) Data:تاریخ فعلی را در نقطهی درج وارد میکند.

    Server-Side Include: فایلی را در نقطهی درج قرار میدهد که یک include سمت سرویس دهنده را شبیهسازی میکند.

    Comment: توضیحی را در نقطهی درج وارد میکند.

    Make Template: یک الگوی Dreamweaver از صفحهی فعلی ایجاد میکند.(در منوی پایینافتادنی Templates) Make Nested Template: یک الگوی Dreamweaver تودرتو از صفحهی فعلی ایجاد میکند.

    (در منوی پایینافتادنی Templates) Editable Region: یک ناحیه ویرایشپذیر را به یک الگو اضافه میکند.

    (در منوی پایینافتادنی Templates) Optional Region: یک ناحیهی اختیاری را به یک الگو اضافه میکند.

    (در منوی پایینافتادنی Templates) Repeating Region: یک ناحیه تکرار شونده را به یک الگو اضافه میکند.

    (در منوی پایینافتادنی Templates) Editable Optional Region:یک ناحیه ویرایشپذیر اختیاری را به یک الگو اضافه میکند.

    (در منوی پایینافتادنی Templates) Repeating Table: یک جدول تکرار شونده را به الگو اضافه نموده و مشخص میکند که کدام خانهها ویرایشپذیر هستند.

    Tag Chooser:به شما امکان میدهد که یک برچسب را انتخاب کنید و از منوی سلسله مراتبی مربوط به تمام برچسبهای موجود، آن را درج کنید.

    مقوله Layout Table: یک جدول را در نقطه درج ایجاد میکند.

    (این آیکن در زبانهی Common نیز وجود دارد) Insert Div Tag: یک برچسب (tag) را اضافه میکند.

    (این آیکن در زبانهی Common نیز وجود دارد) Draw Layer: یک محفظه لایه را در یک صفحه وب رسم میکند.

    Standard Mode: نمای استاندارد Dreamweaver را فعال میکند در حالی که همزمان جداول گسترش یافته یا نمای Layuot را غیرفعال میسازد.

    Expanded Mode: نمای قالب Dreamweaver را فعال میکند در حالیکه به طور موقت بسترگذاری خانه (Cell Padding) و کنارهها را به جدول اضافه مینماید.

    Layout Mode: نمای طرح Dreamweaver را فعال نموده و به شما این امکان را میدهد که جداول یا خانههای آنها را رسم کنید.

    Layout Table: زمانی که در نمای Layout هستید، یک جدول را رسم میکند.

    Draw Layout Cell: وقتی که در نمای Layuot هستید، یک خانه جدول را رسم میکند.

    Insert Row Above: در بالای ردیف انتخاب شده از جدول، یک ردیف جدید اضافه میکند.

    Insert Row Below: در پایین ردیف انتخاب شده از جدول، یک ردیف جدید اضافه میکند.

    Insert Column to the Left: ستونی را در سمت چپ ستون انتخاب شده از جدول اضافه میکند.

    Insert Column to the Roght: ستونی را در سمت راست ستون انتخاب شده از جدول اضافه میکند.

    Left Frame: یک فریم در سمت چپ فریم فعلی ایجاد میکند.

    (در منوی پایینافتادنی Frame) Right Frame: یک فریم در سمت راست فریم فعلی ایجاد میکند.

    ( در منوی پایینافتادنی Frame) Top Frame: یک فریم در بالای فریم فعلی ایجاد میکند.

    ( در منوی پایینافتادنی Frame) Botton Frame: یک فریم در پایین فریم فعلی ایجاد میکند.

    ( در منوی پایینافتادنی Frame) Bottom and Nested Left Frame: ابتدا فریمی را در سمت چپ فریم فعلی ایجاد نموده و سپس یک فریم را به قسمت پایین اضافه میکند.

    (در منوی پایینافتادنی Frames) Bottom and Nested Right Frame: ابتدا فریمی را در سمت راست فریم فعلی ایجاد نموده و سپس یک فریم را به قسمت پایین اضافه میکند.

    (در منوی پایینافتادنی Frames) Left and Nested Bottom Frame: ابتدا فریمی را در پایین فریم فعلی ایجاد نموده و سپس یک فریم را به سمت چپ اضافه میکند.

    (در منوی پایینافتادنی Frames) Right and Nested Bottom Frame: ابتدا فریمی را در پایین فریم فعلی ایجاد نموده و سپس یک فریم را به سمت پایین اضافه میکند.

    (در منوی پایینافتادنی Frames) Top and Bottom Frame: فریمی را در پایین فریم فعلی ایجاد نموده و به دنبال آن یک فریم به قسمت بالا اضافه میکند.

    (در منوی پایینافتادنی Frames) Left and Nested Top Frame: ابتدا فریمی را در بالای فریم فعلی ایجاد نموده و سپس یک فریم را به سمت چپ اضافه میکند.

    (در منوی پایینافتادنی Frames) Right and Nested Top Frame: ابتدا فریمی را در بالای فریم فعلی ایجاد نموده و سپس یک فریم را به سمت راست اضافه میکند.

    (در منوی پایینافتادنی Frames) Top and Nested Left Frame: ابتدا فریمی را در سمت چپ فریم فعلی ایجاد نموده و سپس یک فریم را به قسمت بالا اضافه میکند.

    (در منوی پایینافتادنی Frames) Top and Nested Right Frame: ابتدا فریمی را در سمت راست فریم فعلی ایجاد نموده و سپس یک فریم را به قسمت بالا اضافه میکند.

    (در منوی پایینافتادنی Frames) Tabular Data: جدولی را که توسط دادههای یک فایل منتخب پر شده، در نقطهی درج قرار میدهد.

    منوی Forms Form: یک فرم را در نقطه درج قرار میدهد.

    Text Field: یک فیلد متن را درج میکند.

    Hidden Field: یک فیلد پنهان را درج می-کند.

    Textarea: یک ناحیه متن را درج میکند.

    Check Box: یک کادر علامت را درج میکند.

    Radio Button: یک دکمه رادیویی را درج میکند.

    Radio Group: گروهی از دکمههای رادیویی مرتبط را درج میکند.

    List/Menu: یک لیست یا منوی پایین کشیدنی را درج میکند.

    Jump Menu: یک منوی پرش ایجاد میکند (روش متداول که به بینندگان امکان میدهد تا در پیوندهای متعدد موجود در وب حرکت کنند).

    Image Field: یک فیلد تصویر را درج میکند که این امر سبب میشود یک تصویر بتواند به عنوان یک دکمه عمل نماید.

    File Field: یک فیلد فایل را درج میکند و به کاربر مربوطه امکان میدهد تا فایل مورد نظر را بالاگذاری نماید.

    Button: یک دکمه را درج میکند.

    Label: برچسبی را برای یک عنصر فرم تعیین میکند.

    این برچسب به مرورگرها امکان میدهد که اطلاعات اضافی جاسازی شده در برچسب در رابطه با عناصر فرم، در دسترس افرادی که مشکل بینایی دارند، قرار بگیرد.

    Fieldset: فیلدهای مرتبط فرم را با یکدیگر در یک گروه قرار میدهد تا فرم در مرورگرهای افرادی که مشکل بینای دارند، در دسترس قرار بگیرد.

    مقوله Text Font Tag Editor: برای تنظیم صفات یک برچسب فونت، Font Tag Editor را باز میکند.

    Bold: متن منتخب را ضخیم میکند.

    این برچسب در نسخههای اخیر HTML اضافه شده است.

    برچسب مصوب برای ضخیم کردن متن برچسب Strong میباشد.

    Italic: متن منتخب را کج میکند.

    برچسب مصوب برای ضخیم کردن متن برچسب Italic میباشد.

    Strong: سبب میشود که متن منتخب ضخیمتر به نظر برسد.

    Emphasis: باعث تأکید روی متن منتخب میشود (آن را کج میکند).

    Paragraph: متن انتخاب شده را پاراگرافبندی میکند.

    Block Quote: متن منتخب را در یک گیومهی بلوکی (Block Quote) قرار میدهد که از سمت راست و چپ با برچسب Blockquote احاطه شده است.

    Preformatted Text: متن انتخابی را از قبل قالببندی میکند.

    (با استفاده برچسب Pre، در حالیکه متن را با یک فونت با عرض ثابت نمایش میدهد که میتوان در آن فواصلی را ایجاد کرد) Heading 1: متن مورد نظر را به اندازهی سرفصل 1 (بزرگترین اندازه) تبدیل میکند.

    Heading 2: متن مورد نظر را به اندازهی سرفصل 2 تبدیل میکند.

    Heading 3: متن مورد نظر را به اندازه سرفصل 3 تبدیل میکند.

    Unordered List: متن منتخب را در یک لیست نامنظم (علامتدار) قرار میدهد.

    Ordered List: متن منتخب را در یک لیست منظم (شمارهدار) قرار میدهد.

    List Item: در یک لیست منظم یا نامنظم، متن منتخب را به یک مورد لیست تبدیل میکند.

    Definition List: یک لیست تعریف را ایجاد میکند.

    یک لیست تعریف حاوی عبارات و توصیفهای تعریف میباشد.

    Definition Term: یک اصطلاح تعریف را در یک لیست ایجاد میکند.

    Definition Description: یک توصیف تعریف را در یک لیست تعریف به وجود میآورد.

    Abbreviation: متن کامل را جهت کمک به موتورهای جستجو، به یک اختصار اضافه میکند.

    Acronym: برای کمک به موتورهای جستجو متن کامل را به یک سرنام اضافه میکند.

    Line Break: یک قطع خط در نقطهی درج قرار میدهد.(در منوی پایینافتادنی Characters) Non-Breaking Space: کاراکتر خاص ایجاد کنندهی فاصله (  ;)را درج میکند.

    کاراکتر Non-Breaking Space نیز از شکستن خط بین دو کلمه جلوگیری مینماید.

    (در منوی پایینافتادنی Characters) Left Quote: یک گیومه در سمت چپ درج میکند.

    (در منوی پایینافتادنی Characters) Right Quote: یک گیومه در سمت راست درج میکند.

    (در منوی پایینافتادنی Characters) Em-Dash: یک خط تیرهی ام درج میکند.

    (در منوی پایینافتادنی Characters) Pound: نماد رایج پوند را درج میکند.

    (در منوی پاییافتادنی Characters) Euro: نماد رایج یورو را درج میکند.

    (در منوی پایینافتادنی Characters) Yen: نماد رایج ین را درج میکند.

    (در منوی پایینافتادنی Characters) Copyright: نماد حق نشر را درج میکند.

    (در منوی پایینافتادنی Characters) Registered: نماد علامت تجاری ثبت شده را درج میکند.

    (در منوی پایینافتادنی Characters) Trademark: نماد یک علامت تجاری را درج میکند.

    (در منوی پایینافتادنی Characters) Other Characters: منویی از کاراکترهای خاص را باز میکند که میتوانید از طریق آن هر یک از کاراکترهای موجود را انتخاب نمایید.

    (در منوی پایینافتادنیCharacters) مقولهی HTML Horizontal Rule: یک خط افقی را روی صفحه درج میکند.

    : هر برچسب متا را در بخش بالایی یک صفحهی وب درج میکند.

    این شیء میتواند برای کمک به موتورهای جستجو، یک برچسب متای نوع نام را درج کند.

    یا یک برچسب متای نوع http-equiv که میتواند کاربر را به URL دیگری ببرد یا در رابطه با صفحهی وب به او اطلاعات اضافی (مانند اختصاص دادن اطلاعات مربوط به کنترل والدین به یک صفحهی وب) بدهد.

    (در منوی پایینافتادنی Head) Keywords: برای اندیسدار کردن یک صفحهی وب جهت کمک به موتورهای جستجو، یک برچسب متای Keywords را در بخش بالایی یک صفحهی وب درج میکند.

    (در منوی پایینافتادنی Head) Description: برای اضافه کردن توصیفی به صفحهی وب در جهت کمک به موتورهای جسنجو یک برچسب متای Description را در بخش بالایی صفحه وب درج میکند.

    (در منوی پایینافتادنی Head) Refresh: یک برچسب متای Refresh را در بخش بالایی صفحه درج میکند.

    این برچسب، قبل از اینکه صفحهی مورد نظر به طور خودکار به صفحهی دیگری پرش کند یا مجدداً خود را بارگذاری نماید، تعداد ثانیهها را تنظیم میکند.

    (در منوی پایینافتادنی Head) Base: یک برچسب پایه را در بخش بالایی درج میکند.

    این امر امکان تنظیم یک URL پایه یا یک پنجرهی هدف پایه را، که بر تمام مسیرهای یک صفحهی وب اثر میگذارد، برای شما فراهم میسازد.

    (در منوی پایینافتادنی Head) Link: نشانی یک فایل خارجی (معمولاً یک فایل سبک یا اسکریپت) را درج میکند.

    (در منوی پایینافتادنی Head) Table Tag: یک برچسب table را درج میکند (فقط به صورت کد).

    (در منوی پایینافتادنی Tables) Table Row: یک برچسب tr را درج میکند (فقط به صورت کد).

    (در منوی پایینافتادنی Tables) Table Header Cell: یک برچسب th را درج میکند (فقط به صورت کد).

    (در منوی پایینافتادنی Tables) Table Data Cell:یک برچسب td را درج میکند (فقط به صورت کد).

    (در منوی پایینافتادنی Tables) Table Caption: یک برچسب caption را درج میکند (فقط به صورت کد).

    (در منوی پایینافتادنی Table).

    Frameset: یک برچسب frameset را درج میکند (فقط به صورت کد).

    Frame: یک برچسب frame را درج میکند (فقط به صورت کد).

    (در منوی پایینافتادنی Frames).

    Floating Frame: یک برچسب iframe را درج میکند (فقط به صورت کد).

    No Frames: یک برچسب noframes احاطه کنندهی HTML را درج میکند تا برای مرورگرهایی که فریمها را پشتیبانی نمیکنند، به نمایش درآید (فقط به صورت کد).

    Script: کد اسکریپت شده را در نقطهی درج قرار میدهد.

    (در منوی پایینافتادنی Script).

    No Script: (No Script) یک برچسب noscript احاطه کنندهی کد HTML را درج میکند تا از طریق مرورگرهایی که اسکریپتها را پشتیبانی نمیکنند، به نمایش درآید.

    (در منوی پایینافتادنی Script) Server-Side Include: (Server-Side Include) فایل شبیهسازی کنندهی یک Server-Side include را درج میکند.

    (در منوی پایینافتادنی Script) مقوله Flash Elements Image Viewer: یک فیلم Flash که برای گروهی از تصاویر به صورت یک نمایش دهندهی slideshow به کار میرود.

    مقوله Favourites این امکان را میدهد که اشیایی را که مکرراً استفاده میشود، به یک مقوله جداگانه از نوار Insert اضافه کنید.

    پنجره سند به طور پیشفرض این پنجره در بزرگترین سایز خود قرار دارد و عنوان و نام فایل آن در بالای صفحه نمایش ظاهر میشوند.

    پنجره سند بخشی از واسط کار Dreamweaver است که بیشترین استفاده را دارد.

    نوار ابزار Document این نوار ابزار امکان دسترسی سریع به فرمانهای مهم را میدهد.

    سه دکمه سمت چپ در نوار ابزار Document این امکان را میدهد که بین نمای code و نمای Design و Code را نمایش میدهد مفید خواهد بود.

    کادر متن موجود در نوار ابزار Document جایی است که در آن به صفحه وب عنوانی اختصاص پیدا میکند.

    این عنوان صفحه وب در نوار عنوان مرورگری بر ظاهر خواهد شد.

    همچنین در قسمت Favourites یا لیست Bookmarks مرورگر به عنوان نام آن صفحه ذخیر خواهد شد.

    بنابراین این عنوان باید معنیدار باشد.

    شش منوی پایینافتادنی روی نوار ابزار وجود دارند: منوی No Browser/Check Errors این امکان را میدهد که بررسی کنید آیا صفحه وب روی مرورگرهای مختلف درست کار میکند یا خیر.

    منوی Validate Markup درستی کد را بررسی می-کند.

    منوی File Management، فرمانهای مربوط به مدیریت فایل، نظیر بررسی فایلهای در داخل و خارج از سرویس دهنده موردنظر را لیست میکند.

    منوی Preview/Debug in Browser دسترسی سریع به لیستی از مرورگرهایی را که برای بازبینی صفحات خود برپا کرده است امکانپذیر میسازد.

    منوی View option بر اساس اینکه شما در نمای Design یا Code هستید، تغییر میکند.

    وقتی که در نمای Design هستید این منو فرمانهایی را که در منوی Viewی Dreamweaver موجود هستند، مانند فرمانهای مرور محتوای سرفصل یا خطکشها، نشان میدهد.

    زمانیکه در نمای Code هستید، منوی View options فرمانهایی را شامل میشود که بر چگونگی نمایش کد تأثیر میگذارد مانند word wrap و line Number.

    منوی Visual Aids تنها در نمای Design فعال است.

    این منو، به شما امکان فعال و غیرفعال نمودن کلیکهای بصری را که از طریق گزینهی Visual Aids در منوی View نیز در دسترس هستند، می-دهد.

    نوار ابزار Document شامل دکمه Refresh Design view نیز میباشد.

    هنگام ویرایش code این دکمه نمای Design را نوسازی میکند.

    به این ترتیب تغییرات ایجاد شده قابل مشاهده است.

    نوار وضعیت پنجره سند در Dreamweaver دارای یک نوار وضعیت در قسمت پائین صفحه است.

    این نوار شامل انتخابگر برچسب، منوی پائینافتادنی window site، ابزارهای بزرگنمایی و انتخاب و آمار بارگذاریها میباشد.

    انتخابگر برچسب که در گوشه پائین – چپ پنجره سند قرار دارد، دسترسی آسان به برچسبهای HTML را فراهم میسازد.

    در سمت راست نوار وضعیت سه آیکن وجود دارد که چگونگی ظاهر شدن و عملکرد ممکاننما را در پنجره سند کنترل میکنند.

    به طور پیشفرض، ابزار انتخاب، انتخاب شده است.

    همینطور با انتخاب ابزار دست میتوان مکاننما را کشید و در پنجره سند روی کل صفحات وب لغزید.

    ابزار zoom یا بزرگنمایی، مکاننما را به یک ذرهبین تبدیل میکند و امکان بزرگنمایی صفحه وب را فراهم میکند.

    در کنار ابزار zoom منوی set Magnification وجود دارد که میتوان به وسیله آن یک سطح بزرگنمایی خاص بین 6% تا 6400% را انتخاب کرد.

    منوی پائینافتادنی Window site با تغییر اندازه پنجره سند، در بازسازی وضوح صفحه نمایش کمک میکند.

    باید همیشه این اطمینان باشد که طراحی در وضوح پائین (مانند 800×600) یا بالا به خوبی ظاهر میشود.

    برای تغییر سریع اندازه پنجره سند میتوان از منوی پائینافتادنی window site استفاده نمود و مقدار تقریبی محتویات صفحه نمایش را با یک وضوح خاص مشاهده میشود.

    منوی پائین کشیدنی window site فقط زمانی عمل میکند که پنجره سند را با حداکثر اندازهی آن در اختیار نداشته باشیم.

    اندازههای موجود در منوی window site: ابعاد لیست شده در سمت راست، وضوح صفحه نمایش را نشان میدهد.

    اعداد لیست شده در سمت چپ، ابعاد تقریبی پنجره مرورگر میباشند که کوچکتر از اعداد وضوح صفحه نمایش هستند زیرا واسط مرورگر مربوطه تا حدودی فضای مربوطه را اشغال میکند.

    مثلاً وقتی نمایشگر بیننده روی اندازه 640×480 تنظیم شود، ناحیه قابل نمایش فقط 536×198 پیکسل میباشد.

    از آنجایی که موقع توسعه وب، پهنای باند اغلب جزء موارد مهم محسوب میشود، دانستن زمان بارگذاری و اندازه تقریبی فایل صفحه وب از اهمیت بالایی برخوردار است.

    زمان تقریبی بارگذاری به تنظیم مودم در مقوله Status Bar موجود در preferences بستگی دارد.

    پنلها و بازرسان از طریق بازرسان و پنلهای Dreamweaver، به تنظیم خصوصیات اشیاء، نمایش پنلها و افزودن کارای به صفحه وب پرداخته میشود.

    اکثر فرمانهای موجود در Dreamweaver در محلهای متعدد قابل دسترس میباشند.

    در ویندوز پنلهای Dreamweaver به صورت گروههای پنلی زبانهدار در کنار پنجره سند گروهبندی میشوند، ولی در مکنیتاش، این پنلها در قسمت بالای پنجرهی سند شناور هستند.

    میتوان از طریق منوی window پنلی را باز کرد.

    Dreamweaver به طور پیشفرض پنلهای مهم و بازرس property را باز میکند.

    وقتی که یک پنل باز است، در کنار فرمان مختص به آن یک علامت بررسی وجود دارد.

    برای بستن یا یک بازرس باید انتخاب فرمان مربوطه در منوی window لغو کنید.

    این پنل واقعاً کنار نمیرود پیکانهی بسط دهنده گروه پنل چرخیده، گروه پنل جمعآوری میشود.

    ممکن است نام فرمانهای موجود در منوی window یا نام پنلها و یا بازرسانی که فعال میکنند، اندکی تفاوت دارد.

    پنلها و گروههای پنل میتوان با کلیک کردن روی پیکانه بسط دهنده موجود در سمت چپ به عنوان پنل مورد نظر، یک گروه پنل یا بازرس را بسط داد.

    گیره (g ripper) دقیقاً در سمت چپ پیکانهی بسط دهنده قرار گرفته است.

    میتوان با انتخاب این گیره و کشیدن پنل مورد نظر به خارج از محل استقرار آن، یک گروه پنل را غیرمستقر نمود.

    برای مستقر کردن یک گروه پنل، یک خط ضخیم سیاه رنگ را میتوان مشاهده کرد که موقعیت آن را در بین سایر گروههای پنل مشخص میکند.

    در واسط کاربر کامل windows، برای تغییر دادن اندازه گروههای پنل، نواری را بکشید که آنها را از لبهی پنجره سند جدا میکند.

    وقتی که مکاننما در جای درستی قرار بگیرد، به یک پیکانهی دوطرفه تبدیل میشود.

    جهت تغییر ارتفاع پنل منفردی از یک گروه پنل، مکاننمای خود را روی لبه آن قرار دهید تا به یک پیکان دوطرفه تبدیل شود و آنها را بکشید تا به اندازه دلخواهی برسیم.

    کاربران ویندوز میتوانند برای دووضعیتی کردن توسعه و جمع کردن ناحیه گروه پنل مورد نظر، از دکمه Collapse که درون نوار جدا کنندهی پنجره سند از گروههای ذیل قرار دارد، استفاده ننمایند.

    بازرس property

  • فصل اول
    آشنایی کامل با مکان کارآموزی.................................................................................................................3
    فصل دوم
    ارزیابی بخش¬های مرتبط با رشته علمی کارآموزی................................................................................6
    فصل سوم
    آزمون آموخته¬ها، نتایج و پیشنهادات.....................................................................................................8
    1-3- با Dreamweaver چه می¬توان کرد؟.....................................................................................9
    2-3-عناصر پایه¬ای صفحات وب.............................................................................................................9
    3-3-چندرسانه¬ای......................................................................................................................................10
    4-3-صفحات تعاملی.................................................................................................................................10
    5-3-تعریف یک وب سایت جدید..........................................................................................................10
    6-3-ایجاد فایل¬های جدید در پنل Files...........................................................................................11
    7-3-نوار هنر...............................................................................................................................................12
    8-3-نوار Insert........................................................................................................................................13
    9-3-Flash Elements........................................................................................................................26
    10-3- پنجره سند.....................................................................................................................................27
    11-3-نوار ابزار Document.................................................................................................................27
    12-3-نوار وضعیت.....................................................................................................................................28
    13-3-پنل¬ها و بازرسان............................................................................................................................30
    14-3-پنل¬ها و گروه¬های پنل..................................................................................................................30
    15-3-منوهای مضمونی...........................................................................................................................31
    16-3-Help...............................................................................................................................................31
    17-3-افزودن یک تصویر به یک صفحه...............................................................................................32
    18-3-هم¬ترازی تصویر با متن.................................................................................................................32
    19-3-استفاده از پنل Time lines....................................................................................................33
    20-3-قالب¬بندی صفحات وب با استفاده از سبکهای آبشاری.........................................................37
    21-3-ایجاد سبکهای CSS پیشرفته...................................................................................................45
    22-3-عملکرد Dreamweaver چیست؟........................................................................................47
    23-3-نمایش دادن و پنهان کردن لایه-ها............................................................................................48
    24-3-ارسال متن به یک لایه.................................................................................................................52
    25-3-افزودن یک لایه کشیدنی به یک صفحه وب...........................................................................53
    26-3-ایجاد یک فرم.................................................................................................................................55
    27-3-افزودن فیلدهای متن به فرمها...................................................................................................56
    28-3-افزودن دکمه¬های رادیویی...........................................................................................................57
    29-3-افزودن لیستها ومنوها...................................................................................................................59
    30-3-افزودن دکمه¬های Submit و Reaset .....................................................................60

هر کسي مي‌تواند سايت web متعلق به خود ايجاد نموده و سپس به عموم مردم دنيا توسط اينترنت معرفي نمايد. بعضي از صفحات web متعلق به تجارت و بازرگاني که همراه با سرويسهاي متعدد فروشي است و بعضي ديگر براي در دسترس قرار دادن اطلاعات فردي خود مي‌باشد. ما باي

تاريخچه وب سال 1989 را مي توان مبدأ وب دانست، در ان سال تيم برنرزلي عضو انجمن اروپايي محققين فيزيک (CERN) ، پروژه اي را مطرح کرد که هدف آن به وجود آوردن شبکه اي از اسناد و فرامتن ، براي رد و بدل کردن اطلاعات بين اعضاي انجمن بود. درسال 1990 اولين

طراحي صفحات اختصاصي وب سايت آموزشي دوره هاي آموزشي اين صفحه شامل دو قسمت مي باشد : مشخصات دوره ها و نکات لازم قسمت اول مشخصات دوره ها شامل نام دوره, طول دوره, تاريخ شروع, هزينه دوره و توضيحات مي باشد و با هر مرتبه کليک دکمه Add رويه AddTextEdu‏

مفاهيم HTML &XTHML اين برنامه درواقع نرم افزاري است که کامپيوتر شما براي مرور و نشان دادن صفحات وب به ان نياز خواهد داشت.ازجمله معروف ترين مرورگرهاي اينترنتي مي توان به کاوشگراينترنت شرکت مايکروسافت (اينترنت اکسپلورر ومرورگرنت اسکيپ اشاره نمود

بخش اول طراحي صفحات وب با FrontPage 2000 فصل اول ايجاد يک صفحه وب پرکردن صفحه خالي، دانشي است که www آن را از اجدادش در خانواده مکتوبات به ارث برده است: کتابها، مجلات و روزنامه. سنگ نوشته هاي حکاکي شده را نيز مي توان در اين زمر

مقدمه: بیشتر طراحان وب از نقطه نظر نگاه خود به طراحی وب می پردازند، آنها علاقمند هستند که خودشان را با استعارات مشخص و با تبلیغات فراوان نشان دهند. به هر جهت اینترنت برای شما ایجاد تجارت ونیز قابلیتی برای ارتباط نزدیک ارائه می دهد . کاربران میتوانند اطلاعات و محصولاتی را که در خور نیازشان میباشد را پیدا کنند. در این دوره شما با انواع ابزار های طراحی آشنا خواهید شد و به طبیعت ...

مقدمه : 1 . فراگیر شدن کامپیوتر و به دنبال آن حضور اینترنت در سازمانها و خانه ها لزوم استفاده از وب را دو چندان کرده است . صفحات وب الگوی ارتباطی قدرتمندی در اینترنت هستند به طوری که از طریق آنها می توان هر نوع اطلاعاتی را در اینتر نت انتشار داد تا علاقمندان بتوانند از آن استفاده کنند. 2.دنیای امروز دنیای اینترنت و ارتباطات است و حضور در دنیا به معنی حضور در اینترنت از طریق ...

مقدمه طراحی صفحات وب موضوعی کاملاً سلیقه ای است اینطور به نظر می رسد که بیشتر مردم دقیقاً می دانند که سلیقه شان چه چیزی را می پسندد و چه چیزی را رد می کند . اما زیبایی و ظاهر یک سایت فقط نیمی از داستان است و اغلب مشکلاتی نظیر قابلیت استفاده مشکلات اجرای فنی ، و صفحاتی که به کندی بارگذرای می شوند نیمه دیگر آن است که من سعی کرده ام آن را در این پروژه بیشتر مورد بررسی قرار دهم در ...

فصل دوم 2-1 مقدمه طراحي وب چيست؟ يک حرفه چند جنبه اي که به تصميم گيري وتوليدسايت هاي وب مربوط مي شود.سايت هاي وب به عنوان يک مکانيزم ارتباطي بين صاحبان سايت وکاربرانش وهمچنين بين خودکاربران استفاده مي شوند. ابعاد اصلي طراحي وب عبارتند از: محتوا: c

نکاتي در مورد HTML : hyprer text markup Language يا html زبان برنامه‌نويسي کامپيوتر براي شبکه جهاني web مي‌باشد. زماني که يک سايت وب ايجاد مي‌کنيد، جهت قراردادن متون، تصاوير، انيميشن و صدا و يدئو در صفحات web که سايت را تشکيل مي‌دهند از HTML استفاده

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول