دانلود مقاله تاریخچه ی کشور کامرون

Word 110 KB 18801 21
مشخص نشده مشخص نشده جغرافیا - زمین شناسی - شهرشناسی - جهانگردی
قیمت قدیم:۱۶,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۲,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • تحصیل از راه دور نسبت به دانشگاههای حضوری روزانه به طور فزاینده ای به عنوان راهی برای سدترسی آسان به تحصیلات در بخش وسیعترین برای مردم می باشد.

    این مقاله نقشی را که برنامه ی تحصیل از راه دور دانشگاه چانگ در دسترسی فزاینده به تحصیلات، تساوی حقوق و نیز ایجاد پیشرفت قابل قبول در کامرون ایفا می کند را مورد مطالعه قرار می دهد.
    مؤسسات آموزش عالی در سراسر جهان کاهش های بودجه ای عمده ای را متحمل شده اند.

    جمعیت در کشورهای در حال توسعه رو به افزایش است که این امر تقاضا برای تحصیل را تحت فشار قرار می دهد.

    در حالیکه منابع در حال کاهش است و این امر اجباری را برای توسعه دهندگان و سیاست گذاران است تا راههای جدیدی برای ارائه تحصیلات بیابند.

    در مقایسه با تجربیات و کمک های برنامه های آموزشی حضوری، تحصیل از راه دور به عنوان یک سرمایه گذاری مطلوب و یک پاسخ راهگشا برای مشکلات جاری (مردم) قرار گرفته است و نیز یک جایگزین مناسب آموزش حضوری می باشد.
    تاریخچه ی کشور
    کامرون، کشوری است که به طور رسمی دو زبانه می باشد (انگلیسی و فرانسه) و بین آفریقای غربی و مرکزی با مساحت کلی 442/475 کیلومتر مربع احاطه شده است.

    این کشور قبل از WW1 در ابتدا مستعمره ی آلمان بود و سپس بین فرانسه (80%) و بریتانیا (20%) تقسیم شد.

    دارای جمعیتی 14 میلیونی است که 51% از ساکنان آن زنان می باشند.
    این کشور از عرض جغرافیایی 13-2 درجه ی شمال اکوادر و طول جغرافیایی 16-8 درجه ی شرق نصف النهار گرینوچ امتداد دارد و از شمال توسط دریاچه ی چاد، از شرق با جمهوری چاد و جمهوری آفریقای مرکزی، از جنوب با جمهوری کنگو، گابن و گینه ی جدید و از شرق با سمت راست بانی و نیجریه محصور شده است.
    مردم کامرون را می توان به دو دسته ی وسیع تقسیم کرد: آنهایی که در شمال هستند و غالباً مسلمانند و آنهایی که در جنوب می باشند و عمدتاً مسیحی هستند.

    این کشور به 10 ایالت اجرایی تقسیم شده است، 3 تای آنها در شمال هستند، جائیکه بالاترین آمار بیسوادی 75% مردان و 81% زنان – در آن ثبت شده است (آبگارات آل 20:1944).
    اگر چه بین سالهای 1976 و 1987 بیسوادی در میان بچه های 11 ساله و بزرگتر از 53% به 41% رسید و میزان ثبت نام برای بچه های 14-6 ساله از 67% به 73% افزایش یافت (1995:75 بانک جهانی).

    هنوز تفاوت های ناحیه ای در دسترسی به تحصیلات نشان می دهد که ایالات جنوبی، مرکزی و کرانه ای در مقایسه با ایالات شمالی و شمال دور که در حدود 70% بیسوادی را داراست، دارای پایین ترین میزان بیسوادی (20%) می باشد (بانک جهانی : 1995).

    بنابر سرشماری جمعیت ملی در 1987، فقط 15% از دختران در مناطق شهری با سن 24-15 سال در مدارس ثبت نام نکرده بودند (8% برای پسران) که در مقایسه با آن در مناطق روستایی 46% دختران و 29% پسران بودن تحصیلات بودند.

    (بانک جهانی 1995)
    سیستم آموزشی در کامرون در میان دو نظام فرهنگی سازمان یافته است : آنگلوساکسون برای دو ایالت انگلیسی زبان در جنوب غرب و شمال غرب و فرانسه زبان برای هشت ایالت باقی مانده (آدامارا، مرکز، شرق، شمال دور، کرانه ای، شمال، جنوب و غرب).

    فرانسه و انگلیسی دروس اجباری برای همه ی سطوح در سیستم آموزشی می باشند.

    (مقدماتی ثانویه و ثلثی).
    تحصیلات عالی در کامرون توسط چهار دانشگاه شش ایالتی و یک دانشگاه کاتولیک و یک دانشگاه هفتم به نام One sevent Day Advafist ارائه می شود.
    تحصیلات عالی خصوصی در کامرون نسبتاً به میزان کمتر توسعه یافته است.

    اما با جمعیعت 60% با سن زیر 25 سال، تقاضا برای تحصیل تقریباً بالاست.

    تحصیلات تخصصی در زمینه های کشاورزی، مهندسی و پزشکی توسط دانشگاههای تخصصی، دولتی ارائه می شود و دسترسی به آن توسط آزمون ورودی رقابتی می باشدبنابراین، همه ی کسانی که شایستگی دارند و می خواهند مطابق انتخاب خود ادامه ی تحصیل دهند، قادر به دسترسی به برنامه های آموزشی نخواهند بود.
    پیشگام برنامه ی تحصیل از راه دور در کامرون، در دانشگاه چانگ در مناطق کوهستانی غربی کامرون واقع شده است.

    دانشگاه چانگ یک موسسه ی ایالتی با 5 دانشکده است.

    دانشکده ی کشاورزی که برنامه ی تحصیل از راه دور را در خود جای داده است، محوری است که در حول آن آموزش، تحقیق و توسعه چانگ تغییر کرده است.

    دانشگاه چانگ تنها موسسه ی آموزش عالی کشاورزی در کامرون است.
    وضعیت آموزش از راه دور در کامرون
    آموزش از راه دور در کامرون در دهه ی 1970 در آموزش و پرورش معلمان شروع به کار کرد.

    اما این ابتکار به علت عدم تدبیر فنون، کمبود منابع و عدم آشنایی با مفاهیم بیش از چند سال طول نکشید.

    بسیاری از مردم که تحصیلات خود را از راه دور کسب کرده بودند، دانش خود را از دانشگاههای مشابه خارج از کشور به خارج از کشور بدست آورده بودند.
    بنابراین برنامه ی تحصیل از راه دور در دانشگاه چانگ، اولین و تنها عمل کننده ی چنین برنامه ای در کامرون است.

    به دور از اصل پیشگام بودن آن، این برنامه همچنین در دانشگاه کشاورزی بی همتاست.

    این برنامه منتهی به دیپلمی در کشاورزی حاره ای در سه زمینه علم حیوانان و علم محصول و مدیریت کشاورزی، می شود.

    برنامه های گواهینامه پایان دوره نیز با چنین روش های مشابهی ارائه می شوند.
    این برنامه به عنوان پروژه ای که توسط موسسه ی توسعه ی بین المللی کانادایی (CIDA ) و دولت کامرون تأسیس شده است در سال 1990 شروع به کار کرد.

    دانشگاه گلف (Guelx) کانادا به طور مشترک با دانشگاه چانگ برای تکمیل پروژه همکاری کرد.

    با خاتمه یافتن سرمایه ی CIDA در آگوست 1998 ، این پروژه را در 1 سپتامبر 1998 به عنوان رنامه ای مؤثر از دانشگاه چانگ شد.
    برنامه ی تحصیلی 20 رشته شامل موارد زیر است :
    تغذیه و مراتع حیوانات، تکنولوژی تغذیه، فرآوری خوک، فرآوری گله ی گاو، گوسفند و بز، فرآوری ماکیان و خرگوش، محصولات خوراکی، محصولات گیاهی، علم کاربردی خاک، کاردانی بیماری و آفات، آبیاری و زهکشی، پردازش و ذخیره سازی محصول، توسعه کشاورزی، جامعه شناسی کاربردی روستا، معرفی اقتصاد کشاورزی، دارایی و اعتبار کشاورزی، مدیریت مزرعه، بازاریابی کشاورزی، تحلیل پروژه و کشت و جنگلداری.

    مؤسسه ای که برنامه ی تحصیل از راه دور را در خود جای داده است، آموزشگاه پیشرفته ی ملی کشاورزی است .

    که در اوایل دهه ی 1960 بلافاصله بعد از استقلال کامرون تأسیس شد.
    پذیرش در آموزشگاه کشاورزی همانگونه که در 39 سال گذشته بوده است، هنوز هم بر اساس آزمون ورودی رقابتی است هدف اصلی و سطح آموزش این برنامه برخلاف پشت صحنه ی موجود از دستیابی کنترل شده به تحصیلات عالی در زمینه ی کشاورزی در کامرون بود.

    برنامه ی کشاورزی در دانشگاه چانگ یک برنامه ی پنج ساله است که توسط دانشکده ی کشاورزی ارائه شده است.

    این برنامه برای دارندگان سطح پیشرفته ی GCE و مهندسان علوم (شامل 12-13 سال تحصیلات آموزشی مقدماتی و ثانویه است) گشوده می باشد.
    پذیرش در آموزشگاه کشاورزی همانگونه که در 39 سال گذشته بوده است، هنوز هم بر اساس آزمون ورودی رقابتی است هدف اصلی و سطح آموزش این برنامه برخلاف پشت صحنه ی موجود از دستیابی کنترل شده به تحصیلات عالی در زمینه ی کشاورزی در کامرون بود.

    این برنامه برای دارندگان سطح پیشرفته ی GCE و مهندسان علوم (شامل 12-13 سال تحصیلات آموزشی مقدماتی و ثانویه است) گشوده می باشد.

    شیوه ی سنتی پذیرش با آزمون ورودی، دستیابی به تحصیلات کشاورزی را محدود می کند و باعث کمبود منابع انسانی آموزش دیده در بخش کشاورزی می شود.

    در زمانیکه پروژه طراحی شده بود، دانشجویان ، هیچ شهریه ای نمی پرداختند.

    در مقایسه با آن، مساعدت دولت ، حقوق قابل توجه دانشجویی برای نگهداری آنان می پرداخت.

    دانشجویان همچنین از مزایای مختلفی برخوردارند ( به طور مثال : خدمات اتوبوس عبوری رایگان بین محوطه های دانشگاه، کمک های مالی بسیار جهت غذا و سکنی دادن دانشجویان در اتاق های تک نفره) .

    این مزایایی است که دانشجویانی که در طرح معروف به Grandes Ecoles (مدارس پیشرفته) در کامرون شرکت کرده اند، از آن برخوردار شده اند.

    تعهد آموزش دانشگاه رسالت دانشگاهی چانگ، پیشبرد دانش از راه آموزش، تحقیق و توسعه است.

    دانشکده ی کشاورزی مطابق با تعهدش موظف به آموزش نیروی انسانی و توسعه ی تکنولوژی هایی دگرسازی بخش کشاورزی از یک اقتصاد روستایی به یک اقتصاد باز محور است.

    اهداف برنامه ی تحصیل از راه دور، این رسالت را تقویت می کند.

    اهداف عملی برنامه ی آموزش از راه دور این برنامه برای طراحی، توسعه و ارائه ی برنامه ای از مطالعه ی مستقیم انگلیسی و فرانسه هدف قرار گرفته است که منجر به حکم گواهینامه ها و دیپلم هایی در کشاورزی حاره ای در سه مسیر یا رشته ی مرتبط می شود : علم حیوانات، علم مربوط به غلات و علم مدیریت کشاورزی.

    اهداف خاص اهداف خاص طراحی شده در پروژه شامل موسسه و ظرفیت ساختمانی در دانشگاه چانگ در موارد زیر می باشد : آموزش توانایی در آماده سازی، ارائه و مدیریت تحصیل از راه دور / برنامه ی مطالعه ی مستقل در چانگ : توسعه ی زیرسازی لازم در چانگ برای در برگرفتن استعدادهای فیزیکی در جهت ارائه و اداره ی برنامه توسعه تکنولوژی را از طریق توسعه درسی و توسعه کارمندان را از طریق افزایش ظرفیت کارکنانذ و آموزش کارمندان و اعضای آموزشی فرضیات پروژه در زمان شکل گیری پروژه، شماری از فرضیات اصلی ایجاد شد.

    موارد عمده ی آنها عبارت بودند از : دانشکده ی مزبور در دانشگاه چانگ نافذ تجربه در زمینه آموزش آزاد و تحصیل از راه دور بود و نیز چیزی نداشت که بتوان از طریق آموزش یا آشنایی با آن آنها بتوانند برنامه ی تحصیل از راه دور قابل قبولی را با هم انجام دهند.

    بسیاری از فارغ التحصیلان جوان مدارس ثانویه، خصوصاً زنان که قادر نیستند تحصیلات دانشگاهی را به صورت دانشجویان تمام وقت به دست آورند، از فرصت ارائه شده توسط پروژه ی آموزش از راه دور برای خود سود می جویند.

    مسئولان دانشگاه و دانشکده، از صمیم قلب این پروژه را حمایت خواهند کرد.

    دانشگاه مرکزی چانگ ثبات ساختاری را رسیدگی می کند.

    جامعه ی کامرون و مؤسسات آن در طول بودن پروژه و نیز بسیاری بعد از اتمام پروژه ثابت باقی بمانند.

    سرمایه ی اندکی از مدیریت در دانشگاه چانگ می خواهد.

    ماشین چاپ در دانشگاه چانگ برای اجرا کردن همه ی کارهای چاپی که برای پروژه مورد نیاز بود، مورد استفاده قرار می گرفت.

    (جزوات رشته بروشورهای اطلاعاتی، کاتالوگ، پوسترها و فرم های پذیرش) استدلال این پروژه بر این اساس طرح ریزی شد که کامرون نیازمند کارکنان خوب آموزش دیده و کافی در حد میانی است تا سیستم سنتی حاضر در اقتصاد روستایی را به سمت کشاورزی فعال، بازار محور و قابل قبول خارج سازد.

    یکی از راههایی که از طریق این پروژه دگرگونی می توانست انجام گیرد، عمومی کردن پروژه از راه ایجاد برنامه های تحصیل از راه دور در کشور بود.

    انتخاب ارائه ی روش تحصیل از راه دور تحت تأثیر شماری از عوامل بود : اهمیت کشاوری برای توسعه کامرون با تقاضاهای روز افزون دولت کامرون برای ارائه ی آموزش و تحصیل کشاوری به شهروندانش با هم تداعی داشت : حضور گروهی منتقد از کارشناسان فنی کشاورزی که سابقه ی دو یا سه سال تدریس کشاورزی در چانگ یا یکی از دانشگاههای کشاورزی ناحیه ای داشتند اما به نظر نمی رسید که فرصت های دیگری برای بهبود مهارت و دانششان در زیر سطح کنونی خود داشته باشند.

    سیستم کنونی تحصیلات حضوری این فرصت را برای افراد فراهم نمی کند که می خواهند آموزش کشاورزی ببینند اما نمی توانند کار یا خانواده شان را برای مدت طولانی ترک کنند.

    مفاهیم این پروژه بر این اساس مفروض بود که بسیاری از زنان در این گروه از دانشجویان بالقوه قرار خواهند گرفت.

    نیاز به تطابق به افزایش کمبود منابع در سراسر جهان و تطبیق فرصت های ایجاد شده توسط علم و تکنولوژی خصوصاً در زمینه ی تکنولوژی آموزش ( پروژه ی تحصیل از راه دور 1996) طرح نامنویسی دانشجو استراتژی عضوگیری دانشجو آنست که فرصتی داده شود به افراد زیر تا کسب علم کنند: 1-کارشناسان کشاورزی که در بخش کشاورزی کار می کنند ولی فاقد دانش فنی لازم هستند.

    2- فارغ التحصیلان دبیرستان که به دلایل مالی یا خانوادگی نمی توانند به طور تمام وقت به دانشگاه بروند.

    3- مادران کارمند و زنانی که نمی توانند به طور تمام وقت در مدرسه شرکت کنند.

    4- افرادی که به دلایل خاص خواهان کسب دانش کشاورزی هستند.

    نامنویسی رایج دانشجویان با 222 دانشجو در ماه می 1999 آن در 30 آوریل 1996 نشان داده شده است.

    جمعیت دانشجویان مطابق آنچه در جدول 1301 می باشد نشان داده شده است.

    جدول 197 شیوه ی ارائه ی برنامه دانشجویان تحصیل راه دور از پنج تکنولوژی استفاده می کنند : تکنولوژی چاپی، تکنولوژی دیداری، تکنولوژی کامپیوتر و تکنولوژی چند رسانه ای (اسپرانک و سندرس 1992) .

    برنامه ی دانشگاه چانگ اساساً براساس تکنولوژی چاپی می باشد.

    هر درس شامل یک نوشته ی دستی درس می باشد که توسط دانشکده ی کامرونیالی، بر اساس نیازها سازگاری شده و خوانندگان خاصی را هدف قرار می دهد که در طول مطالعه ی ارزیابی نیازها شناسایی شده اند.

    (انجی وفونته 1994).

    یک استودیو ضبط برای نوارهای دیداری و شنیداری در آگوست 1999 برپا کردند تا برای تکمیل لوازم درس چاپی ، نوارهای دیداری – شنیداری تولید کنند.

    تمرین در مزرعه یک بخش بنیادی در آموزش کشاورزی است، بنابراین دانش جویان تشویق می شوند و در واقع از آنها انتظار می رود که با کار کردن بر روی مزارعشان، تجربه ی کشاورزی عملی را بدست آورند.

    ارزیابی ، سنجش و حمایت دانشجو روش ارائه تکالیف بوسیله ی پست سه روش سنجش در این برنامه مورد استفاده قرار می گیرد :ست تکالیف (- هر درس) ، تمرین ها و امتحانات نهایی.

    دانشجویان دوبار در سال در فوریه و ژانویه به محوطه ی اصلی دانشگاه چانگ برای تمرین ها و امتحانات پایانی دعوت می شوند.

    از طریق یک شبکه ایستگاهی با خارج از محیط دانشگاه که در شمال دور، شمال غرب و ایالات مرکزی، غربی و جنوبی .

    دانشجویان می توانند موارد درسی، کلاسهای فشرده و سنجش های ممتد را دریافت کنند.

    ایستگاههای خارج از محیط دانشگاه که توسط دانشکده ای از دانشگاه بکار گرفته شده اند، خدمات حمایتی برای دانشجویان تحصیل از راه دور می دهند.

    علاوه بر آن، دانشجویان تحصیل از راه دور به کتابخانه ی اصلی دانشگاه دسترسی دارند.

    گذراندن یک درس در برنامه شامل گذراندن پست تکالیف، تمرین ها و امتحانات نهایی می باشند.پست تکالیف 40% ، تمرین ها 20% و امتحان نهایی 40% امتیاز کلی را برای هر درس در بر دارد.

    موفقیت دانشجو (میزان فارغ التحصیلان) هیچ دانشجویی هنوز این برنامه فارغ التحصیل نشده است.

    دلایل آن در زیر ذکر شده است: این برنامه ، تنها برنامه ای ساله است.

    ما تخمین می زنیم دانشجویی که میزان معمول زمانبدی شده تحصیل می کند، این برنامه را در 3 یا 4 سال تمام می کند.

    یک برنامه ی درون دانشگاهی تمام وقت مدت 2 سال تحصیل می شود.

    همه ی دروس نوشته شده و قابل دسترس برای دانشجویان در یک زمان نیستند.

    فقط 11 درس در اولین سال آماده اند و کلیه درس ها با زبان اولین زبان خوانندگان تنها در سومین سال برنامه آماده خواهد شد.

    دوازده درس به انگلیسی و هشت درس به فرانسه نگاشته شده است.

    و تا زمانیکه کلیه دانشجویان دوزبانه نباشند یعنی انگلیسی و فرانسه را ندانند، پیشرفتشان به علت این برنامه که ناتوان از تکمیل به موقع ترجمه ها به زبان دوم هستند کند می شود.

    دانشجویان بر اساس یک مقیاس یکنواخت قادر به پرداخت برای کلیه ی دروس نیستند.

    مسافتهای جغرافیایی برای دانشجویان ایالات دو.ر دانشگاه چانگ مانع از گزارش امتحانات نهایی و ارسال تکالیف می شود.

    واگذاری واحد و همکاری مؤسسات آموزشی اعتباری که از طریق دروس مسافتی بدست آمده است را می توان در برنامه ی آموزش حضوری در کشاورزی بکار بسته شود.

    طرح های قابلیت انتقال دروس مسافتی به دیگر برنامه ها در کلیه ی شش دانشگاه ایالتی در حال حاضر در حال اجراست.

    رئیس آموزش عالی این موضوع را روشن کرده است که دانشگاه چانگ باید آماده گردد تا رهبری سایر دانشگاههای ایالتی را برای گسترش تحصیل از راه دور را تأمین کند.

    بنابراین، همکاری مؤسساتی بین دانشگاههای ایالتی کامرون پیش بینی می شود.

    همکاری بین المللی با دانشگاه گلف کاندا وجود دارد.

    طرح هایی برای پایه گذاری ارتباط بین دانشگاه سیمون فریز در ونکوو کانادا و سرشماری از دانشگاههای آفریقا (قانا و جنوب آفریقا) و آسیا (دانشگاه بازایندیرا گاندی) در حال اجراست.

    سایر دست آوردهای مؤسسات آموزشی اهداف این پروژه از محل مشارکت سازی، آموزش و توسعه منابع بدست آمده است.

    سایر موفقیت های پروژه شامل مؤسسه و ظرفیت دانشگاه چانگ ، گسترش قابلیت فنونی بومی در توسعه ی برنامه تحصیلی و مدیریت پروژه است که به خوبی درک افزوده از انواع موارد تحصیلی است.

    مشارکت های سالم بین مؤسسات شرکت کننده و ارتباطات بخش خصوصی در کامرون به عنوان اثرات ثانویه ی پروژه ی درونی گسترش یافته است.

    A ) مشارکت سازی اکنون یک مشارکت ممتد بین دانشگاهها گلف و چانگ وجود دارد.

    B) پیشرفت (توسعه) کارمندان 50 استاد دو متخصص در جنبه های مختلف تحصیل از راه دور در کامرون و کانادا مورد آموزش قرار گرفتند.

    آموزش های ضمن خدمت از طریق روش های آموزش از راه دور تداوم دارد.

    کلاسهای عملی برای گسترش فراگیری درس، بازاریابی و ارائه ی درس در دانشکده ی چانگ سایر دانشگاههای ایالتی در حال طراحی هستند.

    C ) تجربه دانشکده و کارمندان تجربیات سازنده ای در زمینه ی تحصیل از راه دور بدست آورده اند و درک مفیدی از مشکلات، امکانات و چالش های تحصیل از راه دور را گسترش داده اند.

    اشتیاق دانشجویان و سایر مردم به ایجاد آگاهی و پذیرش بیشتر تحصیل از راه دور کمک کرده است که این به عنوان روشی ثانوی و ممتد برای ارائه تحصیلات در کامرون است.

    D ) تغییر اجتماعی شرکت کنندگان در پروژه مهارت های در نحوه ی برخورد با فرایند تغییر اجتماعی با اوضاع موسساتی انشعابی و پویایی همکاری بین المللی بدست آورده اند.

    تنگناهای موجود در اجرای این برنامه به عنوان آزمایشگاههای آموزش زندگی برای مؤسسات شرکت کننده، دانشکده ی مشمول ارائه ی برنامه و دانشجویان عضو شده در برنامه بکار می رود.

    مخصوصاً در بخش کامرون این پروژه یک هشدار و پنجره ای است برای مزایای این ابتکار در سیستم های ارائه ی تحصیلات: E ) مدیریت مشارکتی دانشکده و کارمندان روش های مشارکتی در هویت، اجرا، مدیریت و ارزش گذاری پروژه یاد گرفتند.

    F ) بهبود بخشیدن مهارت ها دانشکده ی حاضر در این پروژه اظهار کرده است که مهارت های آموزش، نوشتن و مکالمه به طور قابل ملاحظه ای اصلاح شده است و این در نتیجه ی شرکت در این پروژه است.

    G ) ظرفیت سازی بومی این پروژه ظرفیت سازی بومی در ارزیابی نیازها، ساختار بندی پروژه، افزایش بودجه و بازاریابی برنامه را تسهیل کرده است.

    H ) مرکز آموزش از راه دور یک مرکز در حال کار، تحصیل از راه دور در دانشگاه چانگ پایه گذاری شده است.

    217 دانشجو از سراسر ده ایالت کامرون در 15 فوریه ی 1999 در این برنامه ثبت نام کردند.

    فهرست کتابهای درسی اکنون بیست کتابچه برای رشته ها نوشته و تایپ شده است و در حال ارائه به دانشجویان است.

    J ) ترجمه ها اکنون 6 کتابچه از 20 کتابچه مزبور به زبان رسمی دوم کامرون ترجمه شده است.

    این کتابچه ها اکنون تایپ شده و به دانشجویان ارائه شده است.

    K ) بودجه و مخارج وجوه اصلی برای شروع این برنامه از CIDA (آژآنس توسعه ی بین المللی کانادا) تأمین شد.

    دولت کامرون با تأمین کمک مالی بزرگ از طریق تأمین مکان، حقوق کارکنان و استادان این برنامه را ادامه داد.

    بودجه های قرینه ی کانادا – کامرون مبلغ 85000 دلار را در بودجه ی رابط این پروژه تأمین کرده است.

    این بودجه ها برای چاپ دروس ترجمه شده و توسعه ی برنامه مورد استفاده قرار می گرفت که این توسعه از طریق سمینارهای آموزش ایالتی و ترتیب دادن جلسات تمرینی و امتحان نهایی برای دانشجویان در محوطه ی اصلی دانشگاه چانگ می باشد: L ) ایجاد آگاهی این پروژه آگاهی سیاستگذاران ، روسای دانشگاه به کارکنان و استادان را در رابطه با فرصت ها و چالش هایی که تحصیل از راه دور ارائه می دهد، افزایش می دهد.

    M ) مالکیت سازی از طریق پروسه از پروژه ی مشارکتی اجرا و مدیریت، مالکیت پروژه بنیان گذاری می گردد.

    این امر یک گروه پر ثمر برای امتداد این برنامه اجرا می کند.

    N ) ارتباطات ارتباطات با سایر آژانس ها و کمک دهندگان در کامرون و کانادا پایه گذاری گردیده است _مور، انجی و جانا کیران 1998) موارد کلی در اجرای پروژه A ) توسعه ی دروس هیچ یک از نویسندگان 20 درس رایج که در برنامه ی تحصیل از راه دور ارائه شده است، تجربه ی قبلی در زمینه ی تحصیلات از راه دور و تحصیلات حضوری نداشتند.

    بنابراین توسعه ی درس شامل یک منبع عظیم نگرانی برای نویسندگان درس بود زیرا که بیشترین با تدریس در کلاسهای رودرو عادت داشتند.

    این مانع از طریق آموزش از دانشکده های اصلی در گلف مستولی شد.

    کلاسهای عملی آموزش تکمیلی در رابطه با نوشتن از راه دور برگزار شد تا به خوبی تکنیک ها و روش های ویرایش فنی آموزش داده شوند.

    (ات .

    آل .

    اینجی 1995) .

    بخشی از موارد فنی که در رابطه با نوشتن است، لازم بود تا یک تعادل زبانی در ارائه ی دروس اصلی اولیه تضمین گردد.

    این تعادل از طریق استخدام نویسندگان انگلیسی و فرانسوی بدست آمد تا اطمینان حاصل گردد که نسخ اصلی بیست درس برنامه ی آموزشی تقریباً بین دانشجویان انگلیسی زبان و فرانسه زبان به درستی توزیع شده است.

    B ) محدودیت های ویرایشی ویرایش ساختاری وقتی همانگونه که راهنمایان و تیم پروژه بزودی دریافتند، برای یک برنامه ی تداوم پذیرتحصیل از راه دور امری بحرانی به شمار می رود متأسفانه این موارد در آموزش کوتاه مدت دریافت شده در کانادا توسط استادان DEP مورد ملاحظه قرار نگرفت.

    این مشکل با آموزش دیدن هماهنگ کننده ی پروژه در ویرایش فنی فوراً برطرف شد.

    این هماهنگ کننده بعد از بازگشت به کامرون قادر بود که اعضای دیگر تیم را در زمینه ی ویرایش فنی آموزش دهد.

    علاوه بر ویرایش هر رشته همچنین اتاقی برای متخصصان هر درس رشته ی آموزشی SMS در سمت کرد تا یک بازنگری فنی و اصولی از هر درس قبل از چاپ آن بدهد.

    بنابراین هر درس برای بازنگری و تفسیر به یک متخصص رشته ی آموزشی (SMS ) ارائه شد.

    دو مشکل اصلی با بازنگری مواجه شد.

    اول آنکه بسیاری از متخصصان درسی هر رشته آموزشی (SMS) آنچنان که انتظار می رفت بازنگری نداشتند.

    بسیاری از بازنگران در ازای پرداخت دستمزد بازنگری فقط متن را به سرعت می خواندند و آن را به پروژه باز می گرداندند.

    این دستمزد بین 90 – 80 دلار کانادا برای بازنگری هر رشته با حداقل 118 صفحه ثابت شده بود، اما بازنگران شکایت داشتند از آنکه این مقدار با کاری که از آنان انتظار انجام می رفت، متناسب نبود.

    مشکل دوم، تأخیرهای نابهنگام بازنگران بعد از بازنگری در بازگرداندن کار به مسئول پروژه بود.

    تقریباً 50% بازنگران کار را بین 4 تا 6 هفته بازگرداندند.

    اما برای بعضی مدتی در حدود 12 هفته طول کشید.

    (لازون وتبو 1997).

    در یک مورد، بازنگر نسخه ی خطی را هرگز حتی بعد از 18 ماه پر از تذکار بازنگرداند.

    در این مورد خاص، آن درس برای بازنگری به متخصص SMS دیگری داده شد.

    اما تأخیرها و قیمت های بالا توسط همکاران فاقد حس همکاری ضربه هایی را به پروژه وارد کرده است.

    این رفتار باعث تأخیرهایی در اجرای پروژه (اتمام درس، چاپ و ارائه) ، استیصال در مورد نویسندگان، بی قراری دانش آموزان و هزینه های اضافی برای مدیران پروژه شد.

    C ) تولید درس همانگونه که در نقاطی در این فصل بیان شده است، مرکز رسانه های دانشگاه چانگ باید همه ی دروس و موارد تبلیغی مربوط را چاپ می کرد.

    اما تغییرات غیرمنتظره ی سیاسی واقتصادی در کشور، ظرفیت چاپخانه را برای عملکرد بگونه ی طراحی شده غامض کرد.

    دوباره، همانند نوشتن درس، تأخیرهای بیش از حد در چاپ هم تجربه شد.

    نویسندگان و دانشجویان مستقل شدند و پروژه هزینه های اضافی را تجربه کرد که به علت تورم و ساختار نرخ بالایی بود که بر مبنای گاهی که در CFA فرانک اینکار صورت گرفت.

    چاپگران در مرکز رسانه، تجربه ی چاپی که برای کمیت و کیفیت کار در دروس تحصیل از راه دور لازم بود را نداشتند.

    این عدم تجربه باعث ایجاد تأخیرها، کیفیت پایین چاپی و تکرارهای مجدد و متعدد 2 درس شد.

    کیفیت چاپی یک درس آنقدر ضعیف بود که باید بار دیگر و توسط فرد دیگری چاپ می شد.

    نتیجه آن می شد که قیمت های بودجه ی چاپ یک درس خاص عملاً دو برابر می شد.

    D ) شرکت و ثبت نام دانشجویان این پروژه با مشکل در رابطه با ثبت نام دانشجویان روبروست.

    اولین مشکل حضور اندک دانشجویان مونث در این برنامه است.

    علیرغم آنکه خصوصاً زنان در طرح این پروژه هدف بودند، تلاش برای ثبت نام دانشجویان بیشتر، نتایج مورد نظر کمتری را در برداشت.

    دو دلیل به نظر باعث حضور کم بانوان بود.

    اول آنکه زنان تنها 6% دانشجویان دانشگاه عالی در کامرون را تشکیل می دهند.

    دوم آنکه چون بسیاری از زنان کامرون عملاً از نظر اقتصادی همچون مردان نیستند (انجی 1997) .

    آنها ممکن است که قادر به پرداخت شهریه درس 15000 فرانکی CFA نباشند.

    مانع دیگر ثبت نام دانشجویان ، یک مانع ساختاری است، دوری از خویشان با این پروژه شرح حال های رایج دانشجویان نشان می دهد که 7/23% دانشجویان این برنامه از ایالت غربی (که چانگ در آنجا واقع است).

    8/20% از ایالت شمال غرب و 3/17% از ایالت مرکزی می آیند.

    چانگ 110 کیلومتر از ایالت شمال غرب و 400 کیلومتر از ایالت مرکزی فاصله دارد.

    به عبارت دیگر ایالات شمال دور، شمال و آداماوا کمترین میزان شرکت کننده در این برنامه را دارد.

    این ایالت شمالی بین 700 تا 1500 کیلومتراز چانگ فاصله دارد.

    به علت بعد مسافت و ارتباطات ضعیف بین چانگ و این ناحیه از کامرون ، میزان پست و تلفن بالا و غیر قابل اطمینان است.

    e) نمره دادن تکالیف پست شده البته بزرگترین مشکل در ارزیابی دانشجو، زمان برگشت تکالیف پستی نمره داده شده است.

    (لازون وتبو 1997) .

    بسیاری از مدرسان تکالیف را برای نمره دادن در زمان مناسب به دانشجویان برنمی گردانند.

    میانگین زمان برگشت برای تکالیف پست شده ، 4 هفته است.

    این امر باعث از بین رفتن روحیه شرکت کننده می شود و به طور نامناسب زمان اتمام تحصیل دانشجویان را طولانی می کند.

    بسیاری از این کندی ها و رفتار بی واکنش به علت یک کاهش مشخص در روحیه اساتید در دو سال پایانی پروژه است .

    این روحیه ی کم به علت عدم شناخت موسساتی از کمک اساتید در فعالیت تحصیل از راه دور است.

    اساتید به طور فزاینده ای در این رابطه شکایت می کنند زمانشان به کافی جبران نشده است و به نظر می رسید که کمک های آنان برای توسعه برنامه آنطور نبود که آن شناختی که آنان شایسته آن هستند از طرف دانشگاه بدست نمی آورند.

    F ) بازاریابی این برنامه از طریق بازاریابی آنقدر که باید سود حاصل نکرد.

    یک مانع اصلی برای بازاریابی موثر، عدم مرسوم سازی برنامه با توصیه های واضح از ارزش آکادمیک دروس تحت گواهینامه و دیپلم بود.

    هنوز بعد از پایان بودجه ی تکمیلی همتا، یک مورد انتقادی مهم در رابطه با امتداد پروژه مرسوم سازی است.

    G ) مرسوم سازی در یک برنامه، مرسوم سازی پروژه به عنوان یک اولویت بالا در پروژه باقی می ماند.

    متأسفانه، کارکافی برای مرسوم سازی پروژه انجام نمی گیرد به عنوان مثال، آزاد کردن زمان برای اساتیدی که بر روی فعالیت های DE، تبلیغ و تدریس کار می کنند.

    دانشگاه و دولت هر دو به نظر می رسد به سرعتی که انتظار می رفت کار نمی کنند تا یک سیاست واقعی برای تحصیل از راه دور در کامرون پایه گذاری کنند اگر چه خطر عدم شناخت زمان اساتید در گزارش ارزیابی تکوینی بیان شده بود (گالاشوتر و تای 1995-39-43 ) .

    به نظر می رسد که این بی میلی و تأخیر عمدتاً به علت عدم آگاهی در بخش بعضی از دربانان و آنهایی که باید تصمیمات انتقادی بگیرند به وجود می آید.

    همچنین به نظر می رسد که برخی از نقش دارندگان اصلی در تصمیم گیری نهایه آگاهانه همه ی تلاش هایی را که برای گسترش و مرسوم سازی پروژه صورت می گیرد را مسدود می کنند.

    (لاسون وتبو 1997).

    موانع دستاوردهای پروژه در سال 1990، در سمت یکسال بعد از اجرای پروژه، دورنماهای اقتصادی، اجتماعی و سیاسی کامرون، دستخوش دگرگونی های عمده شد.

    بی ثباتی سیاسی، فشار اقتصادی و اجتماعی که به دنبال آنسمت را جلوتر قرار داد.

    این باعث ایجاد تأخیر شد.

    بحران مالی شدید در بین تزلزل های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی کامرون، یک سری سرخوردگی روحی را به شرکت کنندگان پروژه تحمیل کرد.

    این موارد در طول وجود پروژه بین سالهای 1991 و 1998 تجربه شد که به صورت زیر خلاصه شده است: 1- تزلزلی که به علت یک جریان سیاسی متغیر در کامرون در طول وجود پروژه ، خصوصاً در بین چهار سال اول آن بوجود آمد (1994 – 1990) 2- میزان تغییر بالا در مدیریت دانشگاه چانگ (6 مدیر کل و رئیس در 8 سال).

    3- تغییرات موسساتی شامل تبدیل دانشگاه مرکزی چانگ به یک دانشگاه کامل با 5 دانشکده 4- افزایش جمعیت دانشجویان از 700 به 7000 در مدت چهار سال بدون افزودن زیربنا یا بودجه.

    5- عدم شناخت و آگاهی برای زمان اساتید که باعث روحیه ی اندک در میان نویسندگان دروس، مدیران پروژه و کارکنان شد.

    6- تغییرات ناگهانی و ناخوشایند مالی که باعث قطع حقوق تا 70% بخش های خصوصی و عمومی شد، ارزکاهی فرانک CFA و هماهنگ کردن تورم مارپیچ 7- عدم آمادگی موسساتی در دانشگاه چانگ .چاپخانه ای که چاپ دروس در آن انجام گرفته بود به علت عدم بودجه و متخصصات واجد شرایط کارآمد نبود.

    نرخ بالای مایحتاج چاپ (به عنوان مثال، کاغذ، جوهر و کلیشه) نمک به زخم می پاشید.

    8- نرخ های بالای پروژه به علت تغییرات اقتصاد کلان بود.

    نرخ های بالای هزینه های پستی، هزینه های چاپ و سوخت، به طور منفی پروژه را تحت تأثیر قرار داد.

    9- عدم علاقه و آگاهی برخی از مدیران دانشگاه درباره ی مفهوم، اصل سرمایه و مزایای تحصیل از راه دور 10- همکاری نکردن، حق السکوت، حراست و عدم آگاهی بعضی از نقش دارندگان کلیدی و دربانان در سیستم دانشگاه 11- عدم توانایی بانوان در دستیابی به مزایای این برنامه با توجه به موانع تاریخی فرهنگی – اجتماعی در رابطه با دستیابی بانوان به تحصیلات به عنوان مثال تنها 6% از استادان در دانشکده ی کشاورزی مونث هستند.

    اما نسبت به میانگین ملی DEP با ثبت نام 6/12% دانشجویان مؤنث بهتر عمل کرده است.

    12- مراکز خارج از محوطه ی دانشگاه که در نظر گرفته شده بودند تاکنون تمرینات کشاورزی برای دانشجویان باشند، به طور کافی آمادگی همکاری با اهداف پروژه را نداشتند.

    13- دشمنی و حسادت که با ماده گرایی و یک رضایت دیرین با کاستی ایجاد شد به عنوان موانعی بر جاده ی اصلی این پروژه بودند.

شهري دل انگيز وزيبا ، در کنار بزرگترين و با شکوه ترين پايتخت شرق باستان ، پس از دودمانهاي هخامنشي و ساساني پيوسته وارث و نگاهدارنده فرهنگ و تمدن ايران باستان و زادگاه و جايگاها بسياري از دلاوران و برزگان دين و دانش و هنر و حکمت و عرفان بوده است و به

کلیات: نگاهی به تاریخ آب و آبیاری در جهان نشان می دهد که در سال های اخیر روشهای متعددی در زمینه آبیاری کشاورزی ابداع شده است. کمبود آب، وضعیت نامناسب آب و هوا، پستی و بلندی زمین، کیفیت نامطلوب آب و عدم دسترسی به نیروی کارگر از جمله عواملی هستند که در پیدایش این روشها موثر بوده اند. از روشهای جدید آبیاری که به سرعت در کشورهای مختلف رو به گسترش است روش به اصطلاح قطره ای (tickle) ...

جمهوري‌ کامرون‌ (CAMEROON) الف‌) جغرافياي‌ طبيعي‌ و ويژگيهاي‌ اقليمي‌ جمهوري‌ کامرون‌ با 475 هزار و 442 کيلومتر مربع‌ مساحت‌ در قاره‌ پهناور آفريقا و در شرق‌ خليج‌ گينه‌ واقع‌ است‌. اين‌ کشور از سمت‌ شمال‌ شر

الف‌) جغرافياي‌ طبيعي‌ و ويژگيهاي‌ اقليمي‌ جمهوري‌ کامرون‌ با 475 هزار و 442 کيلومتر مربع‌ مساحت‌ در قاره‌ پهناور آفريقا و در شرق‌ خليج‌ گينه‌ واقع‌ است‌. اين‌ کشور از سمت‌ شمال‌ شرقي‌ به‌ طول‌ يکهزار و 94 کيلومتر با چاد، از سمت‌ شمال‌ غربي‌ به

اين کشور در شرق ايران با جمعيتي حدوداً 20 ميليون واقع مي باشد. اين کشور را شيعه و بقيه را سني ها تشکيل مي دهند. منطقه افغانسان را کوهستان، به نام بلنديهاي هندوکش اشغال نموده است. تمرکز جمعيت بيشتر در جنوب جنوب شرقي است. نيروهاي شيعي مذهب اکثراً در م

نابرابري -->برابري Gender Inequlity نابرابري جنسيتي عبارت از تبعيضي است که در حيطه‌هايي از حيات اقتصادي، اجتماعي و سياسي به شکلهاي مختلف و در ابعاد متفاوت عليه زنان اعمال مي‌شود. اگرچه امروزه در بيشتر کشورهاي جهان، منابع رسمي بر برابري جنس

شيراز يکي از شهرهاي بزرگ ايران و مرکز استان فارس مي‌باشد. اين شهر در ارتفاع 1486 متري از سطح دريا[?] و در منطقه? کوهستاني زاگرس واقع شده و آب و هواي معتدلي دارد.[?] همچنين اين شهر داراي جاذبه‌هاي جهانگردي فراواني است و به‌عنوان شهر شعر، شراب، گل و

الف) طرح تحقيق 1- موضوع تحقيق : سياست خارجي ايران در قبال آمريکاي لاتين 2- عنوان تحقيق : رويکرد دولت احمدي نژاد به آمريکاي لاتين 3- تعريف مسئله : همان طور که مي دانيم و اخيراً در فواصل زماني کوتاه ،

Pectinophora gossypiella Saunders, 1843 Lepidoptera: Gelechiidae Other names: Platyedra gossypiella Saunders Depressaria gossypiella Saunders Ephestia gossypiella Saunders Gelechia gossypiella Saunders Gelechiella gossypiella Saunders نام انگلیسی: pink bollworm ، pink cotton bollworm نکاتی در باره طبقه بندی و نامگذاری: این آفت اولین بار توسط Saunders در سال 1843 تحت جنس ...

«I.C.C» «اهداف اتاق بازرگاني بين المللي» اتاق بازرگاني بين المللي سازماني غيرانتفاعي است که در سال 1919 توسط جمعي از فعالين و صاحب نظران در تجارت بين المللي به منظور دستيابي به اهداف زير تشکيل يافته است. 1 – تسهيل فعاليت هاي بازرگاني بين الملل

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول