دانلود مقاله گردشگری کشور مالزی

Word 1 MB 18806 285
مشخص نشده مشخص نشده گردشگری و توریسم
قیمت قدیم:۳۰,۰۰۰ تومان
قیمت: ۲۴,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • مؤسسه همکاری و توسعه صنعت گردشگری مالزی (TDC ) درسال 1972 ، به عنوان آژانس تحت مدیریت وزارت تجارت وصنعت با هدف ترویج صنعت گردشگری در کشور مالزی ، تأسیس شد .

    درسال 1987 میلادی وزارت فرهنگ و هنر و گردشگری بنیان نهاده شد و در نتیجه موسسه TDC را زیر نظر خود گرفت .

    درسال 1992 میلادی، مصوبه مؤسسه همکاری و توسعه گردشگری کشور مالزی جایگزین مصوبه مؤسسه همکاری و توسعه گردشگران مالزی گردید .

    با این تغییر ، هیئت ترویج گردشگری مالزی ( MTPB ) با نام اختصاری « گردشگری مالزی »، با هدف توسعه صنعت گردشگری وتعمیم گردشگری داخلی به سطح بین المللی رسماً تأسیس گردید .


    بر طبق بیانیه سازمان « گردشگری مالزی » هدف از گردشگری معرفی کشور مالزی به عنوان مقصدی مناسب برای گردشگران و سهیم کردن این صنعت در توسعه اقتصادی ، اجتماعی کشور است .

    در راستای نیل به این هدف این سازمان درصدد افزایش جذب گردشگران خارجی به مالزی، به بالا بردن میانگین طول مدت اقامت گردشگران و در نتیجه افزایش درآمد حاصل از اقامت گردشگران در این کشور می باشد .


    توسعه گردشگری داخلی و افزایش سهم مالزی در بازار جهای گردشگری ، از دیگر اهداف این سازمان است .

    فعالیت های این سازمان براساس ایجاد محرک های لازم برای رشد گردشگری و صنایع وابسته است که باعث افزایش سرمایه گذاری ها در این بخش شده و فرصت های شغلی فراوانی را ایجاد خواهد کرد .

    رشد صنعت گردشگری ، توسعه اقتصادی را در پی خواهد داشت و در نتیجه باعث ارتقاء سطح زندگی مردم مالزی می شود .

    دراین راستا اهداف کلی را می توان به شرح زیر برشمرد :
    1 – ترسیم خطوط کلی ، برنامه ریزی و ارزیابی سیاست های گردشگری به منظورکنترل ، مدیریت و توسعه صنعت گردشگری درحال رشد در کشور مالزی از دیدگاه تأمین محصولات گردشگری ، تسهیلات و امکانات زیر ساخت .

    آموزش ، منابع انسانی ، ترویج سرمایه گذاری های خصوصی ، بازاریابی ، درگیر ساختن عوامل بومی و محلی به همراه کاهش اثرات منفی اقتصادی - اجتماعی و زیست محیطی بر طبق سیاست ملی گردشگری کشور .


    2 – ثبت و صدور پروانه کار و تقویت صنعت گردشگری مصوبه سال 1992، شامل :
    - مقررات وقوانین مشاغل مدیریتی گردشگری (سال 1992 ) و مشاغل مدیریت دفاتر مسافرتی ( سال 1992 ) .
    - قوانین گردشگری ( راهنمای گردشگران ) سال 1992 .


    - قوانین و مقررات گردشگری ( صدور پروانه برای مؤسسات آموزش گردشگری ) سال 1994 .


    2-5-2- عملکرد سازمان گردشگری مالزی
    سازمان « گردشگری مالزی » به منظور توسعه و گسترش گردشگری با همکاری بخش خصوصی و جهت ارتقاء سطح آگاهی گردشگران در خصوص توانایی های مالزی در بخش گردشگری ، اقدام به عرضه محصولات گردشگری در نمایشگاههای فروش در کشورهای خارجی، برپایی نمایشگاه های تجاری - گردشگری ، سمینارها ، کارگاه های آموزشی و نمایشگاه مصرف کنندگان نموده است .


    1-2-5-2- عملکرد واحد سیاست گذاری و برنامه ریزی
    • پیگیری روند پیشرفت کار اجرای سیاست های ملی گردشگری و سایر سیاست های مرتبط مانند برنامه جامع ملی گردشگری زیست محیطی
    • برنامه ریزی و توسعه گردشگری داخلی
    • توسعه تولیدات و فعالیت های گردشگری برپایه ویژگی های خاص بومی و براساس خواسته ها و ذائقه گردشگران داخلی و خارجی
    • ارتقاء کیفیت خدمات و تسهیلات ارائه شده به گردشگران
    • مدیریت و مقابله با موانع موجود در صنعت گردشگری
    • شناسایی توان و امکانات بالقوه گردشگری از طریق عملی سازی مطالعات صورت گرفته
    2-2-5-2- واحد وقایع مهم و احیا
    • انجام وظایف اداری ، مالی و استخدامی بخش گردشگری
    • هماهنگی فعالیت های وزارت گردشگری با سطوح بالاتر ایالتی و حکومتی ، ارائه تقویم سالیانه فعالیت های گردشگری
    • برنامه ریزی ، اجرا، مدیریت و ارزیابی فعالیت های گردشگری از قبیل سال تفریح و سرگرمی و ورزش، فستیوال زمین مالزی ، مالزی در جشن های هزاره سوم ، برگزاری جشن های روز ملی و جشن های سال نو .


    • برنامه ریزی ، اجرا و مدیریت توسعه وترویج ملی گردشگری و برگزاری جلسه کمیته مدیریت
    • طراحی ، اجرا ومدیریت دوره های پایه از قبیل برنامه های مشاوره شغلی در بخش گردشگری برای دانش آموزان دوره دبیرستان.
    • برنامه ریزی، اجرا ومدیریت طرح ورود مالزی به سازمان « کارگروه گردشگری » اَپک (APEC TWG )، سازمان جهانی گردشگری (Un.WTO ) وسایر موارد .


    3-2-5-2- روساخت و زیرساخت
    • توسعه منابع انسانی صنعت گردشگری از طریق تأسیس شورای توسعه ملی منابع انسانی گردشگری ( NTHRDC )
    • شناسایی محرک های لازم برای گردشگری در بخش هتل ها ومدیریت سفرهای گردشگری
    • مدیریت ثبت پروژه های گردشگری
    • تهیه فهرست موجودی از تسهیلات و امکانات زیرساخت و روساخت که مستقیماً مرتبط با صنعت گردشگری هستند .


    • ایجاد تصویری زیبا از کشورمالزی در سطح منطقه ای – بین المللی
    - اندونزی – مالزی – تایلند مثلث رشد
    - اندونزی – مالزی – سنگاپور مثلث رشد
    - دار السلام برونئی – اندونزی – مالزی – فلیپین منطقه رشد شرق کشورهای جنوب شرق آسیا (ASEAN)
    - کمیته خدماتی همکاری های مشترک اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا
    - NTO اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا
    - MEKONG VALLEY اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا
    - ژاپن – مرکز ASEAN اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا
    - POK اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا
    - هند – نمایندگی بین المللی نمایشگاه های (اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا )
    • انجام خدمات گفتگوی دبیر خانه ای و سرپرستی و پیگیری موضوعات مرتبط گردشگری
    • اعمال سیاست بکارگیری کارگران خارجی در بخش گردشگری
    4-2-5-2- برنامه ریزی اجرا و ترویج دو جانبه در زمینه گردشگری
    حقوق وامتیازات مشتری
    1 – ما متعهد می شویم که با آگاهی کامل ، مسئولیت پذیری ، درک بالا ، خلاقیت بهره وری ، کیفیت ، رعایت انصاف ، ملاحظه، اعتماد و قاطعیت ، خدمات عالی و ممتاز گردشگری را به منظور اطمینان از رشد صنعت گردشگری به عنوان فاکتور اصلی رشد اقتصاد کشور فراهم آوریم .


    2 – ارائه خدمات متعهد شده در بیانیه « هدف از گردشگری » با رعایت دستورالعمل های زیر:
    • تعیین استاندارد تولید خدمات
    • ارائه پاسخ سریع و فوری / پیگیری درخواست / تقاضا/شکایت
    • اطمینان از اجرای تمامی طرح ها و ( برنامه ها و پروژه های بخش گردشگری و به پایان رساندن آنها در زمان تعیین شده .




    3 - 5 – 2 - مهمترین اقدامات دولت مالزی جهت توسعه گردشگری:
    1 – همکاری وزارت گردشگری باوزارت حمل ونقل مالزی در جذب و ترغیب هر چه بیشتر پروازهای هواپیمایی گلف ایر ، قطر ، یمن و .....

    به مالزی و حتی افزایش پروازها به طور روزانه
    2 – تأ سیس دفاتر گردشگری در خارج از کشور
    3 – افزایش تعداد نیروهای حرفه ای در رشته گردشگری
    4 – تشویق سفرهای داخلی با تبلیغات مفصل و تورهای جذاب
    5 – برگزاری جشنواره های خرید و فروش در طول سال
    6 – حضور وزیر گردشگری در افتتاح رستوران اتباع عرب درکشور و تبلیغ آن و یا حضور در مراسم ازدواج مجدد یک زوج انگلیسی پس از پنجاه سال زندگی و یا حضور در مراسم تفریحی و سرگرمی در مراکز هنری کوالالامپور و اعلام ارائه رایگان این مراکز به شرکت های خارجی فعال در زمینه سرگرمی ها و لغو مالیات برای این شرکت ها
    7 - برگزاری گردهمایی های بزرگ دهها هزار نفری
    8 – توجه به گردشگران پزشکی : از سال 1998 تا ژوئن 2000 بیش از 000/400 نفر بیمار به مالزی برای معالجه مراجعه کرده اند به خصوص که هزینه این خدمات در مقایسه با سنگاپور 50 تا 70 % ارزان تر است .

    دولت در نظر دارد 21 بیمارستان طی برنامه هشتم توسعه اقتصادی با هزینه 5/1 میلیارد دلار که نیمی در حال ساخت است در راستای توسعه گردشگری پزشکی ایجاد کند .


    جدول فاصله-تعدادگردشگران ورودی به مالزی ازکشورهای مختلف تاژانویه سال2003میلادی جدول – درآمد حاصل از گردشگری کشور مالزی در سال2003 میلادی جدول – وضعیت کلی گردشگری در کشور مالزی بر اساس آمار موجود 4- 5 -2- سیاست های گردشگری مالزی پیش از دهه 70 میلادی توریسم وگردشگری به عنوان مقوله ای سودآور در زمینه اقتصادی از اهمیت چندانی برخوردار نبود و به تناسب به آن توجه کافی نمی شد.

    اما در سال 1972 با رونق نسبی صنعت گردشگری ، دولت وقت مالزی تصمیم گرفت با تأسیس شرکت توسعه گردشگری مالزی به توسعه این صنعت کمک کند، اما از آنجا که در آن سال ها جدیت مسأله گردشگری هنوز چندان مشخص نشده بود، برنامه های این شرکت در فهرست اولویت های دولت مالز ی مکان شایسته ای نداشت و در نتیجه دستاوردهای حاصل از فعالیت این شرکت در طول این سال ها نیز ناچیز بود.

    به این ترتیب مالزی همچنان به عنوان مقصدی ناشناخته برای گردشگران باقی ماند و این در حالی بود که سایر کشورهای منطقه مانند سنگاپور ، تایلند، و اندونزی به سرعت در این زمینه رشد کردند.

    در دهه 80 ، روند صنعت گردشگری با شتابی بی سابقه به سیر صعودی خود ادامه داد و در سراسر جهان به طور روز افزون بر اهمیت این صنعت افزوده می شد.

    سرمایه گذاری های جدید در این زمینه ، به منظور تأسیس امکانات یا سرمایه گذاری مستقیم به350 میلیون دلار در سال رسید که برابر بود با 3/7 درصد کل سرمایه گذاری های جهانی و تقریبا 5/6 درصد نیروی کار جهان در این صنعت مشغول به کار شدند .

    دلیل چنین رشد چشمگیری افزایش درآمدها و اوقات فراغت ، توسعه و پیشرفت در صنعت حمل و نقل جهانی و سطح بالاتری از آگاهی عمومی نسبت به سایر نقاط جهان بود که این خود مرهون پیشرفت های قابل ملاحظه ای در زمینه فناوری ارتباطات است.

    در پی این تغییرات دولت مالزی نیز مانند سایر کشورها به این فکر افتاد تا سهم بیشتری از این صنعت رو به رشد را به خود اختصاص دهد و از توسعه اقتصادی و اجتماعی حاصل از رونق گردشگری سود بیشتری ببرد.

    به همین منظور دولت مالزی اقدام به تشکیل وزارت فرهنگ وگردشگری کرد که بعد در سال 1990 به وزارت فرهنگ ، هنر و گردشگری تغییر نام یافت .

    با تأسیس این وزارتخانه چارچوب کاری مشخصی برای توسعه صنعت گردشگری در مالز ی شکل گرفت و ضوابط معینی تحت آن تعریف و علاوه بر اینها بودجه جداگانه ای برای این کار در نظر گرفته شد.

    در سال1986 لایحه مربوط به حمایت از صنعت گردشگری مالزی مورد تجدید نظر قرار گرفت وبر اساس موصوبه جدید، سرمایه گذاری های اولیه در هر شاخه ای از صنعت گردشگری، از جمله ساخت ساختمان های مربوط به این صنعت شامل تخفیف مالیاتی و علاوه بر این تورهای دسته جمعی بزرگ خارجی نیز از پرداخت مالیات معاف شدند.

    به این ترتیب در دهه هشتاد میلادی ، مسأله توریسم در کانون توجه مسؤولان مالزیایی قرار گرفت، به نحوی که در برنامه های چهارم و پنجم توسعه مالزی به ترتیب 5/125 میلیون و 1/132 میلیون ریتگیت ( هر 5/2 رینگیت تقریبا برابر است با 1 دلار ) صرف برنامه های مربوط به توسعه و رونق این صنعت شد.

    اما سال پایانی برنامه پنجم توسعه ،سالی تاریخی در صنعت گردشگری مالزی بود.مالزی که این سال را «سال بازدید از مالزی» نامگذاری کرده بود ، توانست با برنامه های ویژه بیش از 4/7 میلیون مسافر خارجی را به این کشور بکشاند و از این طریق 5/4 میلیارد رینگت سودعاید این کشور کند.

    همچنین دولت مالزی در برنامه ششم توسعه بودجه ای بالغ بر 9/533 میلیون رینگت برای نوسعه صنحت گردشگری اختصاص داد که به ترتیب اولویت ها به تأسیس امکانات و زیر ساخت ها، زیبا سازی و حفظ محیط زیست ، افزایش تولید محصولات فرهنگی، احداث هتل و اقامتگاه، حفاظت از میراث تاریخی و ملی، و سایر مقوله ها اختصاص می یافت و از سال 1996 به بعد مقولات مورد توجه در صنعت گردشگری مالزی به حیطه های تخصصی تر کشانده شد، به نحوی که مساله اکوتوریسم، توریسم طبیعت گردی، و تورهای ادونچر(ماجراجویانه) به کانون توجه مسوولان مالزیایی تبدیل شد.آها برگزاری سمینارهای متعدد و جمع آوری اطلاعات از طریق پرسشنامه هایی که نوسط گردشگران خارجی تکمیل می شد سعی می کردند هر چه بیشتر به بهترین چارچوب برای ارایه خدمات در زمینه گردشگری دست یابند.

    4-5-2- مالزی چهارمین بازار هدف ایران در حالی که بر اساس معیارهای علمی بازاریابی، مالزی چهارمین بازار هدف ایران به شمار می رود، در برنامه کوتاه مدت 5 ساله بازاریابی نشانی از نحول در ورود گردشگران مالزیایی به ایران مشاهده نمی شود.

    در بررسی شاخص های متعارف در سیسنم بازار یابی کشور ، بازار مالزی در بین 30بازار هدف ایران از نظر حجم گردشگر فرستی حایز رتبه سوم است.

    همچنین از نظر حجم کل هزینه کرد رتبه 13، سرانه هزینه کرد رتبه 18 ، اولید ناخالص ملی رتبه 15 در حجم کل صادرات ،واردات و ملاحظات سیاسی بین المللی به ترتیب رتبه های 6.

    5 و9 را به خود اختصاص داده است .

    مالزی در جمح بندی نهایی و ادغام این متغیر ها چهارمین بازار هدف ایران محسوب می شود که در برنامه کوتاه مدت 5 ساله (2000 تا 2006) باید مورد هدف گردشگری ایران قرار می گرفت که متاسفانه چنین امری تحقق نیافت .

    عنده ترین دلیل این مهم را می توان دخالت بیش از حد دولت به عنوان متولی تام الاختیار گردشگری دانست .

    همچنان که راند مان ضعیف بخش خصوصی گردشگری را نیز می توان مزیت بر علت دانست .

    در ایران دولت بخش خصوصی را نسبت به معرفی واقعی مقصد بی انگیزه و بی احساس می داند متقابلا بخش خصوصی نیز دولت را به بی تجربه گی و عدم تخصص فنی متهم میکند.

    متاسفانه مسوولان گردشگری در ایران و دست اندر کاران بازاریابی و بازار سازی به نوعی شیفتگی و دلبستگی به بازارهایی مانند ژاپن و اروپای غربی دچار شده اند در حالی که طبق تحقیقات علمی بازار مالزی و کشورهایی از این دست بسیار مطلوب تر از اروپاو ...

    هستند.

    عواملی از این قبیل موجب شده بازار مالزی با بیش از 250 هزار حجاج که سالانه عازم مکه شده و در دبی ترانزیت چند روزه مس شوند برای ایران غیر قابل دسترس می باشند.

    5-5-2- توریسم و توسعه همکاریهای منطقه ای صنعت توریسم در مالزی در اوایل دهه 1980 در این کشور پا گرفت و با همکاری و مشارکت آ.

    سه .

    آن.

    (ASEAN) توسعه یافت.

    کشورهای عضو با تأسیس مرکز توسعه آ.

    آن هماهنگی گسترده ای را برای جلب توریست به عمل آورند.هر یک از اعضاء این سازمان تلاش می نماید که توریستهایی که وارد کشورشان می شوند به دیدار از دیگرکشورهای عضو تشویق نمایند.

    ارائه تورهای مناسب و ارزان قیمت یکی از راههای موفقیت این برنامه است.

    بخش خصوصی نیز با تدارک اقامتگاههای ارزان فیمت و برگزاری گشتهای مناسب و ارئه برنامه های تفریحی نقش ویژه ای را در توسعه توریسم در ممالک آ.

    آن به خود اختصاص می دهد.

    در کشور مالزی همه ایالتهای سیزده گانه در برنامه ریزی های سیاحتی با دولت مرکزی همکاری نموده و هر نقطه با در نظر گرفتن ویژگیها و جذابیتهای اقلیمی و فرهنگی برنامه های زمان بندی شده ای را مورد اجرا در می آورند.

    تعداد جهانگردانی که در سال 1993 از کشور مالزی بازدید به عمل آورند 000/504/6 نفر بوده اند که در مقام مقایسه با سال 1980 که 000/105/2 نفر ازاین کشور بازدید نمودند، رشد تابان و توسعه یافته جهانگردی را در این کشور نشان می دهد .

    در آمد این کشور از محل توریسم در سال 1994 سه میلیارد و پانصد میلیون دلار بوده که در سال 1995 به بیش از 6 میلیارد دلار افزایش یافته است ، دولت این کشور با انجام اقدامات متعدد منجمله تأسیس وزارتخانه جهانگردی و ایجاد دایره جهانگرد جهت تامین امنیت جهانگردان امیدوار است که در سال 2005 بیش از 10 میلیارد دلار از این صنعت درآند ارزی داشته باشد.

    جمعبت مالزی متشکل از نژادها و اقوام گوناگون است : مالایی ها که دارای اکثریت نژادی هستند به همراه شش قوم دیگر ( به همه آنها بومی پوتراس می گویند) و اقلیتهای چینی، هندی و آسیایی – اروپایی در کنار هم، جمعیت 8/17 میلیونی این کشور را تشکیل می دهند که 6/14 میلیون نفر آنان ساکن شبه جزیرۀ مالزی هستند .

    از این تعداد مالایی ها و بومی پوتراس ها 3/57 درصد، چینی ها 1/32 درصد، هندیها10 درصد و سایر اقوامی 6/0 درصد جمعیت را تشکیل می دهند.

    قانون اساسی مالزی، مذهب رسمی کشور را اسلام قرار داده است، اما پیروی از سایر مذاهب در این کشور آزاد است.

    تمام مالایی ها و بعضی از چینی ها و هندیها مسلمانند، اما اکثر چینی ها بودائی یا از پیروان تائو هستند.

    هندیها را می توان به دو گروه هند و سیک تقسیم کرد که هندوها دارای اکثریت هستند.

    رواج مسیحیت در مالزی باها سا مالزیا نام دارد.

    در کشوری با چنین آمیختگی نژادی انواع زبانهای آسیایی و گویشهای گوناگون نیز رواج دارد .

    زبان انگلیسی را همه تا حدودی می دانند و در مناسبات بازرگانی ، اقتصادی و صنعتی مورد استفاده قرار می دهند.

    چهارشنبۀ ماه ژوئن هر سال، به عنوان سالروز تولد شاه ، تعطیل رسمی در این روز علاوه بر برگزاری جشنها ، از سوی رهبر مملکت به افرادی که خدمت برجسته ای به مملکت کرده باشند، القاب و هدایایی داده می شوند.

    6-5-2- مقررات گمرکی مسافران ورودی به مالزی در شرایط ذیل می توانند وسایل خود را بدون پرداخت عوارض گمرکی و مالیات وارد کشور کنند: وسایل همراه مسافر باشد و در چمدان حمل شود، وسایل شخصی در صورتی که مستعمل باشند- اشیاءهمراه مسافر تنها برای پرداخت عوارض و مالیات وارد مالزی کند: توتون یا سیگار ( 225 گرمی یا 200 عدد سیگارت) ، کبریت ( کمتر از صد چوب) لوازم آرایشی و بهداشتی مانند عطر،ادوکلن، خمیردندان و غیره که بهای آنها 200 دلار مالزی (رینگینت)تجاوز نکند، هدیه به شرط آنکه قیمت آن از 200 دلار مالزی کمتر باشد .

    مسافرانی که قصد اقامت کوتاه مدت در مالزی را دارند و مایلند در این مدت اشیایی را همراه داشته باشند که در شرایط عادی حقوق و عوارض گمرکی به آنها تغلق می گیرد، می توانند در هنگام ورود ، مبلغی معادل حقوق و عوارض گمرکی آن اجناس را به صورت سپرده به مقامات گمرکی مرزی بسپارند این افراد اگر قبل از سه ماه ، مالزی را ترک کنند، می توانند با نشان دادن آن اشیاء سپردۀ خود را بازپس گیرند.

    این سرویس در کلیه مرزهای ورودی کشور وجود دارد اما فقط شامل وسایل شخصی می شود نه کالاهای تجاری .

    7-5-2- کالاهای ممنوع انواع مواد مخدر و داروهای خطرناک مانند تریاک،هروئین، مرفین.

    اقدام به وارد کردن چنین موادی از جرایم بسیار جدی و خطرناک و مجازات آن اعدام است، انواع نشریات، فیلم، کتاب و نوار غیر مجاز ، هرگونه کتاب، نشریه،مقاله، فیلم و نوار که حاوی تبلیعات تعصب آمیز باشد، خنجر و چاقوی ضامن دار ، گیرنده های مخابراتی که قادر به دریافت پیام های رادیویی در امواج 87- 68 مگاهرتز و 174- 108 مگاهرتز باشد، آرسینت سدیم، ماشین فتوکپی رنگی زیراکس 6500 ، کالاهای ساخت اسرائیل.

    جاذبه های گردشگری مالزی: کوالالامپور کوالالامپور پایتخت فدراسیون مالزی، در غرب سواحل شبه جزیره مالزی، در غرب سواحل شبه جزیره ی مالزی واقع شده است.

    مساحت این شهر 243 کیلومتر مربع (49 مایل مربع) می باشد و حدود 35 میلومتر در امتداد ساحل ادامه دارد.

    این شهر از اوایل سالهای 1800 میلادی و با پیدایش قلع در محل تلاقی دو رودخانه ی«کلانگ» و «گومباک» محل سکونت معدنکاران شد.

    اگرچه تجارت قلع در «کلانگ» پس از آن ممنوع شد.

    از روند رشد شهر کاسته نشد.

    امروز کوالالامپوربا جمعیتی حدود1.5 میلیون نفر ، نبض تپنده ی مالزی است.

    این شهر باعث رشد و توسعه نجارت و بازرگانی،بانکداری و امور مالی، حمل و نقل، تکنولوژی اطلاعات و گردشگری کشور شده است.

    ساختمان سلطان عبدالصمد : یکی از مکانهایی است که عکاسان بسیاری را جذب میکند و نوسط معماران انگلیسی طراحی شده است.

    این بنا بین سالهای 1894 تا 1897 ساخته شده است که قبلا دبیر خانه ی انگلیسی ها بوده است.

    این ساختمان بنای زیبا و چشم نوازی است که ترکیبی از معماری»موریش» و «ویکتوریان» است و امروزه از آن به عنوان دیوان عالی کشور استفاده می کنند.

    در مجاورت ساختمان سلطان عبدالصمد، عمارت «سیتی هال» سابق قرار دارد که معماری مشابه سبک موزیش دارد.

    مسجد جامک : مسجد جامک درست پشت ساختمان سلطان عبدالصمد از نمونه های بسیار زیبای معماری اسلامی هند است .

    این مسجد از شاهکارهای معماری انگلیسی «هوباکس» است که درسال 1909 درمحل برخورد دورودخانه «کلانگ» و «گومباک» ساخته شده است، درواقع شهر کوالالامپور از همین مکان شروع به رشد وترقی کرد.

    گنبد مسجد به شکل پیاز است و ستونهای قوسی شکل وبراقی دارد که سنگ های مرمرین کف را جلوه می دهد وتصویر انبوهی از درختان خرما را منعکس می کند.

    پارک پروانه ها : پارکهای بسیار زیبایی دارد که از جمله می توان به پارک پروانه ها اشاره کرد .

    این پارک با جاذبه های رنگارنگش بالغ بر6000 پروانه از 120 گونه ی متفاوت دارد.

    نام برخی دیگر از پارکها عبارت است از : پارک آهو، پارک پرندگان وپارکهای جنگلی ارکید...

    بنای یادبودملی: یکی دیگر از جاذبه های گردشگری است که درسال 1966 به یاد قهرمانان کشته شده ی کشور ساخته شد.

    «میکس دو ولدون» مجسمه سازمشهور و سازنده بنای ساد بود «ایووجیما» در واشنگتن، اینبنا را ساخته است.

    مجسمه ی ملی با ارتفاع 15054 متر واز جنس برنز سمبل هفت سرباز ملی است.

    سیبو شهردیدنی درقلب مالزی : شهر سیبو در دل جنگلهای ساراواک در جذب گردشگر برای مالزی نقشمهمی ایفا می کند، ظبیعت جذاب و زیبا ی این شهر از جمله تنوع گیاهان وحیوانات ، پرندگانی با صداهای جذاب و شنیدنی، اورانگوتان هایی که سر تا پای آنها پوشیده از مو است موارد گردشگران به شمار می رود به سوی خود می کشانند.

    از مهمترین جاذبه های گردشگری این شهر به موارد ذیل می توان اشاره کرد: آشنایی گردشگران با لوله های بلندی که قادر به پرتاب نیزه است و شکار حیوانات – نحوه زندگی ساکنان شهر در خانه هایی موسوم به lony hiuse موزه کوچک شهر – معبد teny eue pch kauy با بیش ازیک قرن قدمت در کنار رودخانه retouy که در سال1870 میلادی ساخته شده است.

    برج های دوقلوی پتروناس: برج های دوقلوی پتروناس به عنوان نماد توسعه و پیشرفت مالزی جدید وبلندترین ساختمان دنیا ( در زمان ساخت) وبنایی که از اکثر نقاط شهر کوالالامپور قابل دیدن است به عنوان یک جاذبه سیاحتی برای هر مسافر که به آن کشور سفر میکند دیدنی است ؛ به ویژه از نظربازار چندطبقه ای وابسته به آن که در فروشگاه هایش انواع کالاهای لوکس وگران قیمت با مارک های معروف دنیا عرضه می شود .

    این بازار برای هر ایرانی جاذبه ای خاص محسوب می شود که بیشتر وقت خودرا در سفرهای سیاحتی به خرید وگردش در بازارها ومراکز مشابه می گذرانند .

    ولی از هزاران مسافر ایرانی که به آن کشور سفر می کنند کمتر کسی است که اطلاعات راجع به این برج ها وچگونگی بازدید از قسمتهای مختلف آن را داشته ویا لذت بازدید از قسمتهای مختلف آن را داشته ویا لذت بازدید از سایر قسمت ها ی آن را تجربه کرده باشد .

    درطراحی داخلی آن نظیر راهروی ورودی از صنایع دستی وبافندگی سنتی مناطق مختلف مالزیالهام گرفته شده است .

    این برج ها دارای 29 آسانسور دوپله با سرعتی بالا که هر یک دارای ظرفیت 26 نفر (در مجموع 52) نفر وسرعتی برابر با 3/5 متر در ثانیه است ، 6 آسانسور جهت حمل کالاهای سنگین و 4 آسانسور فوق العاده با ظرفیت 10 نفر که فاصله بین انتهای برج ها تا محل پارکینگ ماشین ها را به سرعت طی می کنداست.

    بیشترین طبقات این برج توسطوزارت نفت مازی وسایر ادارات حکومتی وخصوصی مهم اشغال شده است واز آن به خوبی محافظت می شود.

    ساختمانهای کوالالامپور ترکیبی از معماری قدیمی ومدرن است .در آنجا خانه های سنتی در کنار برج ها و ساختمانهای مدرن دیده می شود.در این شهر چینی ها وهندیان زیادی وجود دارند که درمحله هایی در کوالالامپور زندگی میکنند .

    برجهای دوقلوی مالزی یکی از بلندترین وزیباترین ساختمانهای جهان به شمار می روند.

    این برج توانسته لقب بلندترین ساختمانهای قرن بیستم را زا آن خودکند.

    طراحی این برج 88 طبقه به صورتی انجام گرفته که یاد آور فرهنگ ومعماری اسلامی وهمچنین انعکاس میراث اسلامی مالزی است.

    ساختار بیرونی این آسمان خراش اساسا از شیشه وفولاد است در پایین این بنا فضایی تجاری بنام سوریاکی ال سی سی تأسیس شده که در کوالالامپور شهرت فراوانی دارد.

    آب وهوای این کشور گرمسیری بوده وهوا در مدت سال گرم ومرطوب است.

    کوالالامپور ارزان ترین شهر گردشگری جهان از میان 71 شهری که مورد توجهگردشگران جهان می باشد ، کوالالامپور ارزان ترین آنهاست .به گزارش فارس ، نتیجه تحقیقاتبانگ سوئیس نشان می دهد که هزینه متوسط اقامت در یک هتل درجه یک در کوالالامپور هر شب 150 دلار می باشد که در مقایسه با هتل مشابه در نیویورگ که 450 دلار است باعث شده که سفر به این شهر برای مسافران وتوریستها بسیار ارزان تر تمام می شود.

    گردشگرانبابت استفاده از همین اتاق در توکیو باید 510 دلار بپردازند.

    برای تهیه لیست گرانترین شهرهای توریستی جهان بانک سوئیس، سبد هزینه ای را شامل دووعده غذا ، اقامت در یک هتل درجه یک براییک شب، استفاده از تاکسی وموارد دیگر را برای هر گردشگر درنظرگرفته است .

    برهمین اساس پنج کیلومتر سفر درون شهری در کوالالامپور 76 دلار هزینه دارد در حالی که برای همین مسافت درنیویورگ هر مسافر باید 176 دلار بپردازد .براساس همین لیست لندن، گران ترین شهر توریستی جهان وپس از آن نیویورگ قرارداردودررده سوم نیز اسلوی نروژ قرار گرفته است .درقاره آسیا نیز توکیو گرانترین است و شهرهای سئول وهنگ کنگ در رده های بعدی قرار دارند .

    کوالالامپو نیز در رده هفتادویکم جهان جای گرفته است، ضمن اینکه از ایران هیچ شهری به عنوان شهر مطلوب گردشگران انتخاب نشده است.

    اکوتوریسم از جاذبه های مالزی میتوان به جنگل های بسیار قدیمی آن اشاره کرد ، از جنگل های ساحلی گرفته تا جنگل های بلوط کوهستانی، که در نقاط دیگر دنیا تنها در افسانه ها یافت می شوند.تامان نگار ازجمله قدیمی ترین جنگل های همیشه بارانی دنیاست .

    عمر این جنگل 130 میلیون سال است وبه خاطر حیات وحش، رودخانه های وحشی وآبشارهای زیبا وطبیعت بسیار شگفت انگیزش به عنوان یکی از پدیده های دیدنی کره زمین به حساب می آید وهمین امر سبب شده کهاینجنگل پاتوق ماجراجویان مختلف باشد .

    غارهای بسیار دیدنی بههمراه کوههای سر به فلک کشیده وآوای انواع حیوانات وحشی در آ»به راستی رویای هر توریستی را به واقعیت تبدیل می کند.

    گفته می شود که بسیاری از اسرار ورموز کشف نشده طبیعت در این منطقه قرار دارد.

    نکته جالب ایناست که تا مان نگارا انواع تسهیلات وامکانات رفاهی از جمله هتل ها، کافی شاپ ها ودیگر فعالیت های تفریحی برای توریست های دنیا مهیا می باشد .

    جزیره ای دور کران مالزی از زیبایی وصف ناپذیری برخوردارند.

    باغ پرندگان وپروانه ها وآهوها در کوالالامپور واقع است ویکی از مکان های منحصر به فرد در جهان می باشد .

    بازار ماهی فروش ها ودستفروش ها، معابد مختلف هندی ها وچینی ها ، برج های دو قلوی پتروناس ومناره بلند مالزی در کوالالامپور واقع است وتوجه هر جهانگردی را یه خود جلب میکند.

    البته ناگفته نماند که هوای کوالالامپور بسیار گرم ومرطوب است، اما با این حال هزاران توریسست مشتاقانه به سوی این شهر می آیند.

    برجهای دو قلوی پتروناس (petronas twin towers) : تا سال 1998 میلادی بلندترین آسمانخراش جهان (برج سیدن به ارتفاع 443 متر) درکشور آمریکا قرار داشت ، اما در آن سال برجهای دوقلوی مالزی (برجهای پتروناس) بعنوان بلندترین آسمانخراش جهانشناخته شوند.

    از جمله ویژگی های این برجها، دیواره هایپیرامونی متشکل از شیشه و آفتابگیر هایی از جنس فولاد ضد زنگ است که باعث پخش شدن نورشدید این منطقه استوایی می شود .

    برجهای پتروناس از لحاظ مهندشی ومعماری در معرفی گذشتهو آینده مالزی موفق بوده اند و به علاوه به عنوان نمادی از میراث ملی وبیان تمدن در مالزی مطرحمی باشند.

    مرکز گردشگری مالزیا cmalaysia tourism center )): بنای تاریخی این مرکز توریستی به سال 1935 میلادی است وبه عنوان محل اقامت اتونگ سنگ، معدنچی ثروتمند مالزیایی ساخته شده است، از اماکن مهم مورد توجه گردشگران است ودر کنار آن گرددشگران می توانند از مرکزملی علوم مالزی که در بالای تپه ای به وسعت 8 هکتار قرار دارد، دیدن کنند.

    پارک دریاچه (sunway lagoon theme park) : در فاصله 20 دقیقه ای ازکوالالامپور، بزرگترین پارک بین المللی مالزیشده است.

    در این پارک انواع تفریحات آبی از قبیل سرسره آبی ،سرسره سرعتی دوقلو، رودخانه و مرداب مصنوعی و یک آبشار عظیم طبقاتی ساخته شده است.

    در داخل این پارک یک مجتمع تجاری بهنام پیرامید(pyramid) بنا شده که خود بهتنهایی یکی از جاذبه های مهم گردشگری مالزیبه شمارمی رود.

    جمعیت:000/000/103/1 نفر نشانی سفارت: تهران خ دکتر بهشتی،جنب خیابان نهم- خ مطهری،خ میرعماد، شماره46تلفن 5-88755102 1-7-2- گردشگری : کشور هند یکی از مهمترین مقصدهای جذاب گردشگری در آسیا به شمار می رود.

    این کشور از شمال به رشته کوههای هیمالیا محدود می شود و از سه طرف دیگر توسط آب احاطه شده است .( دریای عربی ، خلیج بنگال و اقیانوس هند در سال 2004 گردشگران خارجی به شماری از هند بازدید نمودند و 4/15 میلیون دلار در آنجا خرج کردند و از این نظر در دنیا مرتبه مهم را کسب کرده است.

    همچنین این کشور جزو سه مقصد اول گردشگری ماجراجویی در جهان قرار گرفته است.

    شمار ورود گردشگران خارجی به هندوستان در سال 2007 میلادی همین زمان درسال گذشته 25 درصد افرایش داشته است .

    گفتنی است در 11 ماه اول سال 2006 ، تعداد ورود گردشگران خارجی نسبت به همین دوره در سال گذشته با 24 درصد رشد به 983/2 میلیون نفر رسید.

    یکی ااز مهمترین گشت ها و یا تورها برای گردشگران در هند، گشتی است که به نام «مثلث طلایی» معروف است و شامل شهرهای دهلی، آگراد ( محلی در تاج محل) و جیپور می باشد.

    دهلی تقریبا 200 کیلومتر دورتر از آگرا قرار دارد و 250 کیلومتر نیز از جیپور فاصله دارد.

    کشور پهناور هند همچنین از تنوع گسترده ای از حیاط وحش حقاظت شد ، برخوردار است.

    محلهای حفاظت شده برای طبیعت وحشی شامل 75 پارک ملی و 421 منطقه حفاظت شده می باشد.

    آب و هوای مناسب و تنوع جغرافیایی باعث شده که بالغ بر 350 نوع جانور(پستاندار) و 1200 قطعه پرنده در این کشورمأوا گزینند،که تعداد زیادی از آنها در این شبه قاره منحصر به فرد هستند.

    تعدادی از مهمترین مناطق حیات وحش حفاظت شده هندوستان عبارتند از : کربت،کانها ، ساریسکا، پرییاز،رانثامبور و بهار اتپور.

    2-7-2- مهمترین مناطق توریستی هندوستان : راجستان : راجستان ( سرزمین سلاطین) ، یکی از مناطق جذاب و دبدنی مورد بازدید گردشگران در شمال هند است.

    تپه های شنی پهناور در بیابان Thar هر ساله میلیونها گردشگر را از سراسر جهان به سو ی این منطقه جذب می کند.

    عمده ترین جاذبه های دیدنی برای جهانگردان در راجستان عبارتند از :

عربستان سعودي مهد اسلام و قبله مسلمانان جهان است و به دليل تاريخ،شعائر و سنن و پيشينه مذهبي غني کانون توجه جهانيان است و در اين راستا، دولت با تشکيل کميسيون عالي گردشگري سعي در تدوين سياست هاي منظم گردشگري دارد تا نقش گردشگري به عنوان مهمترين عامل ت

گردشگري در اقتصاد جهان جزء ? رشته پردرآمد است و درآمدي که در جهان از اين صنعت به‌دست مي‌آيد چيزي بين ??? تا ???? ميليارد دلار در سال است. گردشگري در اقتصاد جهان جزء ? رشته پردرآمد است و درآمدي که در جهان از اين صنعت به‌دست مي‌آيد چيزي بين ??? تا ?

چکیده: بازاریابی شامل فعالیت هایی می شود که در رابطه با رساندن خریدار و فروشنده به یکدیگر برای انجام معامله ، صورت می گیرد. بازار جهانگردی بر مبنای منطقه جغرافیایی ، ترکیب جمعیتی ، نوع رفتار یا بر مبنای روان‌نگاری بخش بندی می شود. در آمیخته بازاریابی عوامل گوناگون که بر تلاش ها ی بازار یابی اثر می‌گذارند به چهار گروه اصلی طبقه بندی می شوند که عبارتند از: محصول، توزیع، قیمت و ...

گردشگري در اقتصاد جهان جزء ? رشته پردرآمد است و درآمدي که در جهان از اين صنعت به‌دست مي‌آيد چيزي بين ??? تا ???? ميليارد دلار در سال است. گردشگري در اقتصاد جهان جزء ? رشته پردرآمد است و درآمدي که در جهان از اين صنعت به‌دست مي‌آيد چيزي بين ??? تا ??

آشنایی با اتحادیه کشورهای جنوب شرقی آسیا (آسه‌آن) Association of South East Asian Nations (ASEAN) اشاره؛ بلوک‌های اقتصادی که در مناطق گوناگون جهان در نیم قرن گذشته تشکیل شده‌اند، تلاش وسیعی را برای ایجاد فضای همکاری‌های سیاسی، اقتصادی، علمی و فرهنگی ایجاد کردند و توانستند با یکپارچگی و وحدت، ضمن کاهش تنش‌های منطقه‌ای، در راه توسعه اقتصادی و رفاه اجتماعی ساکنان کشورهای عضو ...

اشاره؛ بلوک‌ های اقتصادی که در مناطق گوناگون جهان در نیم قرن گذشته تشکیل شده‌اند، تلاش وسیعی را برای ایجاد فضای همکاری‌های سیاسی، اقتصادی، علمی و فرهنگی ایجاد کردند و توانستند با یکپارچگی و وحدت، ضمن کاهش تنش‌های منطقه‌ای، در راه توسعه اقتصادی و رفاه اجتماعی ساکنان کشورهای عضو گام‌های مؤثری بردارند. یکی از بلوک‌ های منطقه‌ ای فعال و موفق، اتحادیه کشور های جنوب شرقی آسیا (آسه‌آن) ...

کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل متحد گزارش سرمایه گذاری جهانی سازمان ملل متحد سرمایه گذاری مستقیم خارجی (FDI) از توسعه و تحولات اقتصادی: الزامات برای توسعه منظور این است که دولت ها و شرکت ها توجه به یک سیستم گسترشی سریع مجموعه قوانین چند لایه و چند جانبه داشته باشند. حفظ این چهارچوب منسجم و استفاده از آن به عنوان یک ابزار موثر برای اهداف توسعه کشورهای آینده چالش های کلیدی می ...

دموکراسی دیجیتالی Digital Democracy دموکراسی دیجیتالی Digital Democracy، امروزه به عنوان یک مفهوم جدید در عرصه جامعه اطلاعاتی information society در هزاره سوم، پدیدار شده است. استفاده از نهاده های متنوع فناوری اطلاعات و ارتباطی روز برای تعمیق و تقویت و تحکیم ساختار دموکراسی و ارائه آن با نمودهای نوین به جامعه مخاطبان شبکه وند، رفتار سازمانی دموکراسی دیجیتالی را تشکیل می دهد. ...

............... مقدمات و آمار و اطلاعات کلي و مورد نياز زماني که از هر يک از گروها خواسته شد در مورد يک صنعت در پروژه خودبه بحث وگفتگو بپردازند وحتي شايد زماني که به شما بگويند در مورد صنعتي به گفتگو بپردازيد ذهن شما به سوي صنعت هايي مثل لوا

اشاره : مطلبی که ازنظرتان خواهدگذشت گزیده ای ازنخستین نشست مشترک خبرنگاران بامدیران سازمان ملی بهره وری ایران می باشدکه درآن مسائلی مانندساختارکلی اقتصادی اهمیت موضوع بهره وری بخصوص درچشم انداز20 ساله وبرنامه چهارم توسعه و… موردبحث وبررسی قرارگرفت .یکی از مهمترین ودرعین حال تاسف برانگیزترین موضوعاتی که مطرح شدعقب ماندگی 13 ساله شیوه های مدیریتی کشوربود . ابتداقائم مقام سازمان ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول