دانلود مقاله سیستم عامل لینوکس

Word 212 KB 18879 62
مشخص نشده مشخص نشده کامپیوتر - IT
قیمت قدیم:۳۰,۰۰۰ تومان
قیمت: ۲۴,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • 11 تاریخچه:
    لینوکس یک سیستم عامل چند کاربره و چند وظیفه ای است که روی سخت افزارهای مختلف اجرا می شود.
    نسخه اول لینوکس توسط یک دانشجوی فنلاندی به نام لینوکس توروالدز ارائه شد. توروالذر این نسخه را در وب برای سایر برنامه نویسان ارسال کرد تا از آن استفاده کنند و آن را بهبود بخشند. توروالدز خود این س یستم عامل را براساس یک سیستم دانشگاهی به نام MINX توسعه داد. این سیستم عامل توسط آقای «تن بام» به عنوان یک سیستم عامل آموزشی ایجاد شده بود.
    21 نسخه تجاری
    در حال حاضر، شرکتهای زیادی روی سیستم عامل لینوکس کار می کنند. برای مثال شرکت Red Hat یکی از شرکتهای مهم توزیع کننده لینکوس به شمار می رود. لازم بذکر است که Red Hat Linx 7 آخرین گونه ارائه شده توسط این شرکت می باشد.
    از ویژگیهای این گونه می توان به نصب آسان و نیز امکانات مدیریتی سیستم اشاره نمود. در حال حاضر، شرکتهای دیگری نیز گونه های تجاری لینوکس را توزیع می کنند که اسامی تعدادی از این شرکتها عبارت است از:
    Caldera , Corel , Slackware , Debian , Mandarke , Turbolinux , Easy linux
    از جمله پیشتازان جدید سیستم عامل لینوکس می توان به شرکتهای بزرگی چون SUN و ORACLE اشاره کرد. شرکت Borland نیز تلاش برای ارائه محصول کاربردی Intebase روی سیتسم عامل لینوکس است.
    3 1 میزان افزایش استفاده از سیستم عامل لینوکس
    موارد بسیاری باعث محبوبیت لینوکس گردیده است. از جمله: پشتیبانی از پروتکل SMB و فایل سیستم CIFS (که باعث راحتی کار با ماشین های ویندوزی می شود)، وجود برنامه هایی نظیر X-win32 که امکالن اجرای برنامه ها را روی ماشین لینوکس و نیز مشاهده آنها روی ماشین ویندوزی را می دهد. همچنین، امکاناتی نظیر پشتیبانی از فایل سیستمهای DOS ، NTFS ، VFST باعث شده است که میزان استفاده از لینوکس بیشتر شود.
    شرکت COREL نیز این امکان را فراهم آورده است تا برنامه های کاربردی ویندوز بطور کامل از یک اتصال روی لینوکس اجرا شوند. IDC پیش بینی می کند تا سال 2002 نسخه های لینوکس حدود 25% افزایش فروش را نشان دهند.
    41 دلایل استفاده از سیستم عامل لینوکس
    کنترل: کاربران، کنترل کاملی بر وظیفه مندی سیستم دارند و می توانند مشخصه ها و قابلیت های مورد علاقه و نیاز خود را اضافه کنند، اشکالات را بیابند و بدون نیاز به نرم افزارهای ارتقا دهنده خود را انجام دهند.
    انعطاف پذیری: سیستم عامل لینوکس، با پشتیبانی طیف وسیعی از پروتکل های شبکه های LAN ، WAN و فایل سیستمهای مختلف، امکان ارتباط لینوکس با سایر سیستمهای عامل را فراهم کرده است. همچنین، با استفاده از برنامه های ماشین مجازی، لینوکس قادر می باشد تا سیستمهای عامل مختلفی را شبیه سازی کند.
    همچنین، سیستم عامل لینوکس روی طیف وسیعی از سخت افزارها موجود است از جمله سخت افزارهایی مانند VAX ، Motorla ، Alpha ، Mips ، X86 .
    پایداری: شرکتهای بسیاری سالیانه میلیونها دلار بخاطر بروز اشکالاتی در سرورهایشان ضرر می کنند، ولی در مقابل ماشین های لینوکس بسیار پایدار هستند و اغلب برای ماهها یا سالها به کارشان ادامه می دهند، بدون آنکه برایشان مشکلی پیش بیاید.
    امنیت: بطور کلی ویروس به آن مفهومی که در سیستمهای عامل ویندوزی متداول است، در محیط های یونیکسی و لینوکسی وجود ندارد.
    پشتیبانی از سرویس ورود راه دور امن (Remote Access Service) و نیز پشتیبانی از انواع روشهای رمز نگاری و غیره ار دیگر مزایای امنیتی سیستم عامل لینوکس است.
    هزینه پایین: اغلب نرم افزارهای لینوکس مجانی هستند و خود سیستم عامل هم قیمتی ندارد.
    قدرت: سیستم عامل پانزده ابر کامپیوتر از 100 ابر کامپیوتر موجود، از نوع لینوکس است.
    نسخه های خاص منظوره: لینوکس به علت مجانی بودن و همچنین آزاد بودن Source (Linux open source) شرکتها را قادر می سازد تا نسخه های خاص منظوره ایجاد کنند.
    مصارف رومیزی: وجود ابزار Strat office که بطور کامل تمام امکانات MS-office را روی محیط لینوکس و به همان راحتی که در محیط ویندوز وجود دارد را فراهم می کند، باعث گردیده است تا سیستم عامل لینوکس برای مصارف شخصی نیز مناسب گردد.
    51 امکانات سیستم عامل Linux :
    سیستم عامل لینوکس تمام امکانات لازم به عنوان یک سیستم عامل Client (سرویس گیرنده) همچنین، یک سیستم عامل server (سرویس دهنده) را دارا می باشد.
    در این قسمت به معرفی بعضی از امکانات این سیستم عامل می پردازیم.
    پشتیبانی از فایل سیستمهای مختلف نظیر:
    Ext2 , Ext , Isofs , VFAT , MS – DOS , NTFS , Minix
    پشتیبانی از فایل سیستمهای شبکه ای نظیر:
    NFS , SMBFS , Coda
    پشتیبانی از پروتکل های ارتباطی مختلف شبکه نظیر:
    Telnet , FTP , SMTP , POP3 . Finger , IMAP , SMB , NFS , X , MTTQ ,DHCQ , QQQ , SLIQ
    پشتیبانی از روشهای مختلف هویت شناسی نظیر:
    USER/PASS , SKEY , PAP , CHAP , Radius , OPIE
    ابزارهای متعدد امنیتی و اشکال یابی نظیر:
    Firewall , Proxy , Network Monitoring , Log Analyzer , Syslogd , Port Scanners.
    وجود ابزارهای متعدد برنامه نویسی نظیر:
    C , C ++ , Paseal , Jara , Python , Perl , Shell Sripts , …
    و همچنین اکثر Source برنامه نظریر سیستم عامل، Server ها و برنامه های کاربردی بصورت آزاد موجود می باشد.
    «هر روز کاربران بیشتری از محصولات شرکت مایکروسافت روی برگردانده و هر روز شرکت های کامپیوترهای سرویس دهنده (Server) خود را با سیستم عامل رایگان لینوکس راه اندازی می کنند».

    فصل دوم
    12 سیستم عامل چیست؟
    سیستم عامل برنامه ای است که به عنوان رابط بین کاربر و سخت افزار عمل می کند. همچنین، به عنوان یک تخصیص دهنده منابع از قبیل: زمان پردازش، فضای حافظه، فضای ذخیره سازی، دستگاههای ورودی خروجی به شمار می رود.
    سیستم عامل برنامه ای است که همواره در حال اجرا روی سیستم کامپیوتر است. در واقع سیستم عامل یک برنامه کنترلی است که کنترل دستگاههای جانبی را نیز بر عهده دارد.

در هر کامپيوتر، حداقل يک سيستم عامل وجود دارد. سيستم عامل مهمترين برنامه نصب‌شده در کامپيوتر است که وظايف اصلي ذيل را برعهده دارد : • مديريت و سازماندهي برنامه‌ها، پرونده‌ها و نرم‌افزارها • راه‌اندازي، مديريت و بکارگيري سخت‌افزار • برقراري ارتباط

تعاريف پايه و نکات کاربردي در لينوکس و يونيکس در ابتداي کاربا سيستمهاي عاملهاي يونيکس بيس مثل لينوکس نکات مهمي وجود دارد که دانستن آنها به هر کاربر در امر آشناشدن با اين سيستم عامل و فهميدن مفاهيم پايه آن کمک ميکند . در اين مقاله تصميم دارم تعدا

گنو/لينوکس با ويندوز چه تفاوتي دارد؟ يکي از نخستين سوالاتي که در ذهن هر کاربري که به تازگي نام گنو/لينوکس به گوشش خورده است، مطرح مي‌شود، اين است که خوب گنو/لينوکس چه تفاوتي با ويندوز دارد؟ من در اين مقاله قصد دارم بدون اينکه وارد مسائل خيلي فني شوم

توزيع کننده هاي مختلف لينوکس : لينوکس توزيع هاي مختلفي دارد که ما چند نمونه از آن را شرح مي دهيم. RedHat اين نسخه به اين دليل که داراي انعطاف زيادي بوده جزء مشهورترين نسخه هاي لينوکس بوده و داراي طرفداران زيادي مي باشد. اين نسخه مي تواند هم به ع

تفاوت سيستم عامل لينوکس با سيستم عامل ويندوز يکي از نخستين سوالاتي که در ذهن هر کاربري که به تازگي نام گنو/لينوکس به گوشش خورده است، مطرح مي‌شود، اين است که خوب گنو/لينوکس چه تفاوتي با ويندوز دارد؟ من در اين مقاله قصد دارم بدون اينکه وارد مسائل خ

تاريخچه: در سال ???? ميلادي ‏ريچارد استالمن که رئيس بنياد نرم‌افزارهاي آزاد بود پروژه گنو (GNU) را آغاز کرد. در اين پروژه که يک جنبش نرم‌افزاري محسوب مي‌شد برنامه‌نويسان با يکديگر همکاري مي‌کردند (اين همکاري تا به حال نيز ادامه دارد). آن زمان بيشتر

در هر کامپيوتر، حداقل يک سيستم عامل وجود دارد. سيستم عامل مهمترين برنامه نصب‌شده در کامپيوتر است که وظايف اصلي ذيل را برعهده دارد : • مديريت و سازماندهي برنامه‌ها، پرونده‌ها و نرم‌افزارها • راه‌اندازي، مديريت و بکارگيري سخت‌افزار • برقراري ارتبا

مقدمه اي بر ايجاد سيستم عامل ها روند رو به گسترش توليد سيستم هاي عامل جديد و هوشمند براي گوشي هاي تلفن همراه باعث تبديل موبايل از يک وسيله ارتباطي ساده به يک رايانه جيبي با کاربرد هاي متنوع شده است. طي سال هاي اخير با افزودن قابليت دسترسي به اينتر

مقدمه ای بر ایجاد سیستم عامل ها روند رو به گسترش تولید سیستم های عامل جدید و هوشمند برای گوشی های تلفن همراه باعث تبدیل موبایل از یک وسیله ارتباطی ساده به یک رایانه جیبی با کاربرد های متنوع شده است. طی سال های اخیر با افزودن قابلیت دسترسی به اینترنت در گوشی های تلفن های همراه ، رقابت برای ساخت سیستم های عامل جدید و هوشمند برای موبایل ها نیز گسترش یافته است. اکنون گوشی های تلفن ...

گنتو لينوکس برخلاف ساير توزيعهاي رايج لينوکس از سيستم مديريت پيشرفته بسته هاي نرم افزاري خاصي به نام Portage پورتاژ بهره ميبرد . پورتاژ از روي سيستم true ports مرسوم در BSD اقتباس شده ليکن نگارش آن بر مبناي زبان برنامه نويسي python بوده و دا

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول