دانلود مقاله فایرفاکس چیست؟

Word 536 KB 18897 24
مشخص نشده مشخص نشده کامپیوتر - IT
قیمت قدیم:۱۶,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۲,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • فایرفاکس یه مرورگر اینترنتی هست مانند اینترنت اکسپلورر .

    این مرورگر جوان که چند وقتی هست ساخته شده ، سر و صدای بسیار به پا کرده و کاربران بسیاری رو به سمت خودش کشیده و در حال حاضر در بعضی از کشور ها بیش از 40% کاربران رو به خودش اختصاص داده و استفاده اون بین کاربران حرفه ای در حدود 70% هست .

    پایه و اساس این مرورگر براساس مرورگر نت اسکیپ هست ولی انقدر کد های اون و قابلیت هاش در این مدت قوی شد که مرورگر جدید نت اسکیپ کد های خودش رو از روی فایرفاکس برداشت و مرورگر های دیگری مانند flock از کد های فایرفاکس استفاده می کنند .


    سال ها بود که ماکروسافت و مرورگرش یعنی اینترنت اکسپلورر سلطان بی چون و چرای اینترنت بودند و مرورگر هایی مثل موزیلا ، نت اسکیپ ، اپرا و ...

    نتونسته بودند کار خاصی انجام بدند و فقط چند درصد بازار مرورگر ها رو در اختیار داشتند ، تا اینکه بنیاد موزیلا مرورگری اپن سورس رو به نام فایرفاکس سخت و از اونجا بود که تحولاتی در این ضمینه صورت گرفت .

    نت اسکیپ کدهاشو بر حسب فایرفاکس نوشت ، ماکروسافت تمام تلاش خودش رو برای جلوگیری از شکست های بیشتر کرد ، بطوری که به تازگی بعد از چندین سال مرورگر جدید خودش رو داره میده بیرون و یا مرورگر اپرا که با اومدن فایرفاکس نیمی از کاربران خودش رو از دست داد و مجبور شد برای جلوگیری و شکست های بیشتر مرورگر خودش رو کاملا رایگان عرضه کند .

    بله ، فایرفاکس اومد و تحولی در این ضمینه انجام داد بطوری که در حال حاضر 15% کل کاربران اینترنت از فایرفاکس استفاده می کنند و این مرورگر در دیگر سیستم عامل ها هم بسیار پرطرفدار هست و کاربران متعصب اپل و مرورگرش رو تا حدودی به سمت خودش کشونده و مرورگر پیش فرض سیستم عامل های لینوکس شده ....

    این ها بخش کوچکی از موفقیت های بهترین محصول سال 2005 هست .

    در این مدت فایرفاکس بیش از 200 میلیون بار دانلود شده و یک رکورددار در این ضمینه هست و جوایز بسیار زیادی از مجلات و روزنامه های معتبر دریافت کرده .


    یکی از دلایل موفقیت این مرورگر این بوده که همه می تونن در ساخت اون شریک باشن و شما می تونید موزیلا رو در ساخت این مرورگر همکاری کنید و یا برای اون اکستنشن و یا تم بسازید .

    همچنین شما قادرید مانند سایت ویکی پدیا ، سایت موزیلا رو هم تغییر بدین و یا اون رو به زبون خودتون تبدیل کنید .


    حتی موزیلا به شما این اختیار رو داده که یک مرورگر جدید مطابق نظر و ایده های خودتون بسازید و اونو منتشر کنید .

    ( مرورگر flock به همین شکل درست شد .

    ) شاید بشه گفت در ساخت فایرفاکس هزاران نفر سهم دارند و شما اگر در آینده با ما باشید متوجه این حرف می شید .

    در ضمن این برنامه کاملا رایگان هست و نیازی به هیچ گونه کرک یا سریالی نداره و تنها انتظار موزیلا از استفاده کنندگان این برنامه ترویج این برنامه هست ....



    چرا فایرفاکس :
    یه سوالی که ممکنه برای همه ما پیش بیاد اینه که چرا ما باید از فایرفاکس استفاده کنیم ؟


    به هر حال قانع شدن در این مرحله می تونه ما رو پیش ببره تا اینکه دست از سر اینترنت اکسپلورر برداریم و یا در مراحل بالاتر دست از سر نت اسکیپ ، اپرا و ...


    در ضمن چند دلیل برای تعویض مرورگر از اینترنت اکسپلورر به فایرفاکس می آوریم :
    1- سرعت بالاتر : شما در فایرفاکس سرعتی بالاتر در هنگام لود صفحات و یا دانلود فایل خواهید داشت .
    البته ممکنه در وحله اول متوجه نشین و یا بگین مرورگر قبلی من سرعتش بیشتر بوده ولی باید به این نکته هم توجه داشته باشین که مرورگر برنامه ای هست که نمی شه در وحله اول سرعتش رو مقایسه کرد و باید یه مدتی با اون کار کرد و بعد در مورد سرعت اون تصمیم گیری کرد .

    ( آزمایشات و تجربیات کاربران ثابت کرده که سرعت فایرفاکس بسیار بیشتر از اینترنت اکسپلورر هست .

    )
    2- امنیت بالاتر : شاید یکی از مهم ترین دلیل ها همین امنیت بالا باشه .

    شاید شما بگین که من از یه آنتی ویروس و فایروال قدرتمند و بروز استفاده می کنم و فکر نکنم مشکل امنیتی داشته باشم .

    خب شما در اشتباه هستید چون همه چیز به آنتی ویروس و فایروال و دیگر برنامه های امنیتی خلاصه نمی شه و مرورگر نقش بسیار مهمی در ایجاد امنیت شما داره چه بسا مهمتر از آنتی ویروس !

    چون شما مکررا از اون استفاده می کنید ...

    البته عکس این مطلب هم درست هست ، یعنی امنیت شما با استفاده از مرورگر تامین نمی شه و شما برای ایجاد امنیت بیشتر به آنتی ویروس و فایروال و دیگر برنامه ها نیازمندید .

    ( تجربیات و تست ها امنیت بیشتر فایرفاکس رو نسبت به اینترنت اکسپلورر تایید کرده .

    ) البته امنیت بالاتر فایرفاکس در مقایسه با نسخه آپدیت شده اینترنت اکسپلورر هست ، با توجه به اینکه در ایران درصد بسیار کمی ویندوزشون رو آپدیت می کنند باید بگیم فایرفاکس بسیار بسیار امن تر از اینترنت اکسپلورر هست .


    3- راحتی کار : فایرفاکس یه مرورگر بسیار ساده هست ، حتی ساده تر از اینترنت اکسپلورر !

    در ساخت این مرورگر سعی شده تمام قابلیت هایی که به درد یه عده خاص می خوره حذف بشه و فقط قابلیت هایی که نیاز واقعی به اونا هست و استفاده می شن ، استفاده بشه .

    منو ها و گزینه های موجود بسیار عالی دسته بندی شده اند و تا حدودی زیادی به اینترنت اکسپلورر شباهت دارند تا کاربران برای تعویض برنامه به مشکل بر نخورند .

    همچنین قابلیت تب در فایرفاکس انقدر کار رو راحت می کنه که شما بعد از مدتی کار با این قابلیت نمی تونید از اون جدا بشین .


    4- تعویض راحت : فایرفاکس قابلیت های بسیار خوبی برای تعویض مرورگر در اختیار مصرف کنندگانش قرار می ده .

    بطوری که در هنگام نصب ( همنطور که بعدا مشاهده می کنید ) شما می تونید براحتی تمام فایل ها و اطلاعات ذخیره شده در مرورگر قبلیتون ( اینترنت اکسپلورر ، اپرا ، نت اسکیپ و ...

    ) وارد فایرفاکس کنید ( از قبیل بوک مارک ها ، پسورد های ذخیره شده و ...

    ) .

    همچنین برای کاربران اینترنت اکسپلورر گزینه ای قرار داده شده که مشکلی از بابت تعویض مرورگر نداشته باشن .

    شما می تونید از منوی help روی گزینه for internet explorer users کلیک کنید .


    5-برنامه های اضافی : همونطور که گفتم در موقع ساخت فایرفاکس اصل بر این بود که فقط موارد و امکاناتی که مورد نیاز واقعی کاربر هستند در این مرورگر قرار بگیرند .

    بنابراین بسیاری از قابلیت ها به ناچار حذف شد و این می تونه برای کاربران حرفه ای و بسیاری کاربران دیگه چندان خوشایند نباشه .

    به همین دلیل بخشی به نام Add – Ons در فایرفاکس درست شد .

    این بخش شامل دو زیر مجموعه تم ها و اکستنشن ها هست .

    شما اگر در آینده با ما باشید متوجه می شید که مهمترین دلیل استفاده از فایرفاکس می تونه همین بخش باشه که این مرورگر رو در مقایسه با دیگر مرورگر ها در سطح بسیار بالاتری قرار داده بطوری که به جرات می شه گفت هیچ مرورگری یک صدم قدرت این بخش فایرفاکس رو نداره ...

    در آینده با این بخش بیشتر آشنا می شیم و شما متوجه می شوید که هر چی دوست دارید می تونید به فایرفاکس اضافه یا حذف کنید و اون رو یک مرورگر شخصی مطابق میل خودتون بسازید ....
    5-برنامه های اضافی : همونطور که گفتم در موقع ساخت فایرفاکس اصل بر این بود که فقط موارد و امکاناتی که مورد نیاز واقعی کاربر هستند در این مرورگر قرار بگیرند .

    به همین دلیل بخشی به نام " Add – Ons " در فایرفاکس درست شد .

    در آینده با این بخش بیشتر آشنا می شیم و شما متوجه می شوید که هر چی دوست دارید می تونید به فایرفاکس اضافه یا حذف کنید و اون رو یک مرورگر شخصی مطابق میل خودتون بسازید ....

    امکانات دیگه ای هم در فایرفاکس هست مانند آنتی فیشینگ ، کوکی منیجر و دانلود منیجر در آن و ....

    که شما در بخش آموزش فایرفاکس با اونا بهتر آشنا می شید ...

    پس با ما به دنیای عظیم فایرفاکس و کاربران اون بپیوندید ....

    ورودی به موزیلا فایرفاکس ،بخش ۱ موزیلا فایرفاکس یکی از بهترین مرورگر های وبی است که می توانید در فروشگاه ها بیابید و البته این مرورگر رایگان است.

    به واسطه ی متد های توسعه ی منحصر به فرد بازمتن که باعث می شوند یک محصول با سرعتی قابل توجه و بدون هر گونه مشکلی طبق متدهای این سنت توسعه پیدا کند ، موزیلا فایرفاکس دارای شماری قابلیت های منحصر به فرد شده ، روی هم رفته این یک محصول خوب است.

    از این روی من تلاش می کنم تا موزیلا فایرفاکس را به شما معرفی کنم.

    نصب و تنظیمات واضح است که اولین چیزی که شما نیاز دارید دریافت یک کپی رایگان از مرورگر موزیلافایرفاکس است.

    شما می توانید برنامه ی نصاب فایرفاکس رادر صفحه ی دانلود های موزیلا پیدا کنید.

    اگر شما به این http://mozilla.org/products/firefox صفحه مراجعه کنید ، شما همواره می توایند جدید ترین نسخه ی حاضر را پیدا کنید.

    حالا ، من به شما پیشنهاد می کنم که در صفحه ی حاضر نسخه ای که باید دانلود کنید را پیدا کنید ، از آن جایی که موزیلا فایرفاکس با سرعت بسیاری درحال حرکت کردن است ، این فکر‌خوب نیست که همیشه آخرین نسخه ی حاضر را دریافت کنید ، این در باره ی اغلب برنامه ها صادق است .

    : برنامه ی نصب موزیلافایرفاکس بعدا ز دانلود حالا وقت آن رسیده که نصب را شروع کنید .

    فایل نصاب exe.

    را پیدا کنید (در این جا "MozillaFirefox-0.8.-Setup" نام دارد) و برروی آن دوبل کلیک کنید.

    امیدوارم که شما پنجره ی زیر را مشاهده کنید : اگر برنامه ای در حال اجرا دارید بهتر است آن (ها )را ببندید و دکمه ی Netx رابفشارید.

    توافق نامه را بخوانید و اگر با آن موافق هستید دکمه ی Next را بفشارید.

    اگر آن چه را که قرار است نصب شود را خودتان می خواهید انتخاب کنید "Custom" را علامت بزنید و اگر می خواهید یک نصب عادی داشته باشید "Standard" را علامت بزنید و سپس Next را بفشارید.

    نصاب به شما می گوید که موزیلا فایرفاکس شما را کجا نصب می کند ، شما باید مسیری که در تصویر نشان داده شده است را داشته باشید.

    تبریک موزیلا فایرفاکس شما نصب شده ،‌ با انتخاب گزینه ی داخل تصویر موزیلا فایرفاکس شما اجرا خواهد شد موزیلا فایر فاکس این قابلیت را دارد که تنظیمات / کوکی ها / بوک مارک ها (Bookmark) را از مرورگر دیگری وارد کند ،‌اگر شمامی خواهید از Internet Explorer یا Opera به فایرفاکس مهاجرت کنید به منوی File بروید و از آن جا گزینه ی Import را انتخاب کنید ، شما باید صفحه ی زیر را مشاهده کنید : من در این جا از Internet Explorer وارد می کنم ،‌شما می توانید هر کدام راکه مد نظرتان است انتخاب کنید.

    حالا آن چه را که برای مهاجرت به فایرفاکس می خواهید انتخاب کنید .

    حالا فایرفاکس شماآماده است تا با تنظیمات مرورگر سابق شما کار کند .

    کارکرد کاربرگ ها (Tab) خوب این یکی از بهترین قابلیت های موزیلا فایرفاکس است.اغلب در زمانی که با اینترنت کار می کنم من هم زمان به تعداد بسیاری پنجره ی مرورگر باز احتیاج دارم ، و حقیقتا ، این باعث می شود که اغلب همه چیز آشفته شود.

    موزیلا فایرفاکس برای حل این مشکل یک قابلیت مفید به نام "کاربرگ" یا "Tab" به مرورگر خود اضافه کرده.

    مرورگر موزیلا فایرفاکس خود را بازکنید و دکمه های "Ctrl" و "T" را هم زمان بفشارید .

    مرورگر شما یک کاربرگ (tab) جدید در همان پنجره باز می کند .

    همان طور که شما مشاهده می کنید با فشردن "Ctrl+T" حالا من دو کاربرگ در یک پنجره دارم.

    شما می توانید با فشردن دکمه های "Ctrl+Tab" بین این کاربرگ ها حرکت کنید.

    اگر به کاربرگ های بیشتری برای مرور احتیاج دارید می توانید دکمه های "Ctrl+T" را دوباره فشار دهید.

    اگر شما می خواهید وقتی مرورگرتان را باز می کنید بیش از یک سایت را مشاهده کنید ،‌این کار ممکن است.

    به منوی Tools و سپس Options (در نسخه های جدیدتر Edit و بعد Options) بروید ، شما می توانید این انتخاب را در بخش "General" مشاهده کنید : همان طور که می بینید مرورگر به شما تعدادی گزینه ارائه می کند ، شما می توانید ۱.

    از صفحه ی وبی که در حال حاضر در حال مرور آن هستید استفاده کنید ؛ ۲.

    می توانید صفحه ای را که زمان شروع به کار مرورگر نمایش داده می شود را از بخش BookMark ها انتخاب کنید ؛ ۳.

    از یک صفحه ی خالی استفاده کنید.

    همان طور که در تصویر مشاهده کردید شمامی توانید صفحه ای را که در زمان بالا آمدن نمایش داده می شود را به صورت دستی وارد کنید ، و اگر می خواهید بیش از یک صفحه باز شوند شما می توانید با یک نشانه ی | آن ها را از هم جدا کنید.

    هر چند صفحه که شما می خواهید می توانید استفاده کنید.

    (startup page صفحه ای است که در زمان بازکردن مرورگر نمایش داده می شود) راه های بسیاری وجود دارد که نحوه ی کار Tab ها را کنترل کنید ، اگر شما یک کلیک راست روی یکی از Tab ها بکنید ، شما چیزی شبیه به این مشاهده خواهید کرد : در این جا شما قادر هستید یک Tab جدید بسازید ،‌ tab حاضر را دوباره نمایش دهید یا به اصلاح Reload کنید (البته این کار رابا فشردن "Ctrl+R" هم می توان کرد.) ، تمام کاربرگ ها را Reload کنید ، تمام Tab ها ی دیگر را ببندید و در نهایت Tab ای را که بر روی آن کلیک راست کرده اید را ببندید .

    ( این کار با "Ctrl+W" هم می شود).

    (توجه داشته باشید که Reload همان Refresh در IE می باشد.) کارهای اولیه ، دستورات و چگونگی متوقف کردن pop-up ها در یک برنامه ی انعطاف پذیر مانند موزیلا فایرفاکس ، این مهم است که شما نحوه ی کاربا موس و صفحه کلید را بدانید.

    در این بخش از مقاله من در باره ی دستورات ابتدایی صحبت خواهم کرد ، طوری که شما همه چیز را کارآمد تر و بهتر استفاده خواهید کرد.

    علاوه بر این درباره ی نحوه ی جلوگیری از pop-up ها صحبت خواهم کرد.

    (pop-up ها پنجره های کوچکی هستند که اغلب وقتی وارد یک سایت یا صفحه می شوید باز می شوند و در بیشتر موارد بنر های تبلیغاتی هستن که مزاحم گشت و گذار شما در اینتر نت می شوند.

    -مترجم) ماوس اغلب ما زمان کار با یک مرورگر استفاده از ماوس را ترجیه می دهیم، شما با کلیک روی یک ناحیه ی خالی به گزینه های گوناگونی دست پیدا می کنید.

    فرمان ها با این حال اگر شما صفحه کلید را ترجیه می دهید این جا تعدادی فرمان های اولیه وجود دارد که شما باید بدانید.

    * Ctrl+N - با فشردن این دکمه ه به طور هم زمان یک پنجره ی جدید باز خواهد شد.

    * Ctrl+T - یک "Tab" یا کاربرگ جدید در پنجره ی فعلی باز می کند ، امتحان کنید ...

    * Ctr+O - یک فایل را باز می کند.

    * Ctrl+W - با فشردن این دکمه هاکاربرگ یا Tab ای که در آن هستید بسته خواهد شد.

    * Ctrl+Shift+W - پنجره ی مرورگر را می بندد.

    * Ctrl+R - پنجره را Refresh می کند.

    این ها دستورات ابتدایی بودد که شما می توانید استفاده کنید ، برای دیدن لیستی کامل تر می توانید در میان منوهای بازشدنی نوار ابزار خود مانند File و Edit سایر دستورات را ببینید.

    برای مشاهده ی یک لیست کامل از این میانبر ها ، این جارا ببینید : http://texturizer.net/firebird/keyboard.html [img]از میان بردن pop-up ها[/img] اگر جلوی popup ها را نگیرید می توانند وقت به وقت ظاهر شوند و شما را آزار بدهند.

    اگر شما به منوی Tools > Options بروید ، (در نسخه های جدید Edit > Options) می توانید از سمت چپ صفحه ی Options گزینه ی "Web Features" را انتخاب کنید ، شما باید چنین پنجره ای داشته باشید.

    اگر شما می خواهید جلوی تمام popup ها را بلوکه کنید ، اطمینان پیدا کنید که گزینه ی "block popup windows" انتخاب شده است.

    شما می توانید سایت هایی را که اجازه ی نمایش popup را دارند انتخاب کنید.

    حالا ، وقتی که شما برای بار اول وارد یک سایت وب می شوید که از popup ها استفاده می کند، شما یک نوشته خواهید دید که به شما می گوید popup های این سایت بلوکه شدند و در قسمت راست پایین پنجره ی مرورگر آیکونی شبیه به این را خواهید دید : برخی سایت ها برای درست کارکردن احتیاج به استفاده از popup ها دارند ، اگر می خواهید به سایتی این اجازه را بدهید که popup هایش را نمایش بدهد کافیست روی آیکونی که در قسمت پایین مرورگر ظاهر شده کلیک کنید و از پنجره ی باز شده که شبیه به این خواهد بود استفاده کنید : یک نکته ی جانبی در پایان ، برخی از popup ها به دلیل گشت و گذار با مرورگر های غیر ایمنی همچون Internet Explorer هستند ، گاهی این pop-up ها می توانند برنامه های مخفی به دیسک سخت شما اضافه کنند.

    برنامههایی هستند که این ها را به خوبی پاک می کنند اکستنشن های موزیلا فایرفاکس موزیلا فایرفاکس یک برنامه ی چند -کاره است ، مرورگری که به ما اجازه ی گرفتن و نصب کردن چیز های اضافی را می دهد ، این چیز های اضافی به عنوان "Extension" ها یا ” اضافات “ نام دارند.

    در این بخش از سری مقالات من قصد دارم تا به شرح روش نصب اکستنشن ها بپردازم.

    برای نمونه من در این مقاله ، من اکستنشن جذاب "Google bar" را نصب خواهم کرد.

    برای پیدا کردن محل مدیریت اکستنشن ها به منوی Tools و سپس Extensions بروید ، اگر درست رفته باشید شما باید پنجره ای مانند این را ببینید : در گوشه ی راست و پایین شما می توانید یک لینک با نوشته ی "Get More Extensions" یا ” دریافت اکستنشن های بیشتر “ را ببینید ، روی آن کلیک کنید.فایرفاکس یک پنجره ی جدیدی باز خواهد کرد که از آن جا می توانید انواع گوناگونی از اکستنشن ها را ، همان طور که خواهیم گفت ،دریافت کنید.

    من می خواهم از Google Bar استفاده کنم.

    اگر شما به تصویر زیر نگاهی بیاندازید می توانید چنین چیزی را مشاهده کنید : روی لینکی که می خواهید نصبش کنید کلیک کنید ، من روی Google Bar کلیک کردم و ورق وب جدیدی مطابق زیر آمد ، برای ادامه روی لینک "Install Now" یا ” همین حالا نصبش کن!“ کلیک کنید.

    شما باید یک پنجره ی هشدار باز خواهد شد که می پرسد آیا می خواهید نصب کنم یا خیر اگر انتخابتان بله است در گوشه ی پایین روی "Install Now"یا ”حالا نصبش کن“ کلیک کنید.

    هنگامی که اکستنشن دریافت و نصب شد ، شما پیغامی مانند زیر را خواهید دید : حالا اگر موزیلا فایرفاکس خود را ببندید و از ابتدا بازکنید (Restart کنید) ، شما یک نوار ابزار جدید به نام Google Bar خواهید داشت که به شما امکانات جستجوی گوگل را در نوار ابزار خواهد داد.

    (FYI Google یک موتور جستجو است.) اگر مدتی با Google Bar کار کنید خواهیددید که قابلیت های بسیاری را ارائه می کند ؛ ابزاری ساده که بی آن نمی توان بود __________________ مروری بر تاریخچه موزیلا فایرفاکس قابلیت های بسیاری را گردهم آورده است ، تعدادی از ان ها قابلیت های ضروری و پایه هستند و تعدادی نیز وقتی بودنشان را احساس می کنید بسیار دلچسب هستند.

    من در این مقاله به تعدادی از آن ها اشاره خواهم کرد.

    امیدوارم این قابلیت ها شما را بیش از پیش به فایرفاکس علاقه مند کند.

    مرور تاریخچه (Ctrl + H) یکی از قابلیت های بسیار جالب برای هر کسی تاریخچه است.

    با فشردن دکمه های "Ctrl+H" شما پنجره ی زیر را خواهید دید : همان ور که در منطقه ی مشخص شده می بینید شما می توانید در میان تاریخچه ی کارکرد خود به هر طرف که می خواهید بروید ، امکان دارد یک URL قدیمی باقی بماند؟

    مرورگر تاریخچه به شما امکانات گوناگونی عرضه می کند ،.

    همان طور که در تصویر می بینید تاریخچه بر اسا روزهای مختلف تقسیم بندی شده است ،‌شما می توانید هر کدام را که می خواهید انتخاب کنید.

    همان طور که در بخش روشن تر تصویر زیر مشاهده می کنید ، شما می توانید با تایپ کلمه ی مورد نظر خود در بخش "Search" در تاریخچه به دنبال آدرس سایت های که شامل این کلمه هستند بگردید ، در زیر می بینید که من کلمه ی "Mozilla" را تایپ کرده ام و فایرفاکس به صورت اتوماتیک یک لیست از آدرس های تاریخچه را که در آن ها لغت "Mozilla" وجوددارد را گرد آورده است.

    در قسمت راست Search شما "View" را مشاهده می کنید ، با کلیک روی View شما می توانید از منوی پاین آمدنی آن سایت های خود را به هر ترتیبی که می خواهید مرتب کنید.

    می توانید کلک کنید و کمی با گزینه ها بازی کنید

پنج سال وقت صرف ويندوز ويستا شد، خطوطي از کد که براي چندين بار پوشاندن کره خاکي کافي است، هزاران ساعت از وقت توسعه‌دهندگان و برنامه‌نويسان که براي نگهداري و بررسي همه آنها به يک سوپرکامپيوتر نياز داشتند – و سرانجام ويندوز ويستا (Vista) ارائه شد. و

در اين پروژه که طراحي يک سايت سفارش محصول توسط کاربر که مربوط به شرکت ابزاربندي خراسان است. شامل امکاناتي نظيرايجاد کاربر توسط Admin، ارسال مطلب و برقراري ارتباط با Admin و پيگيري پيشرفت کار توسط کاربر مي باشد، سعي ما بر اين بوده است که بر پايه برن

در دنیای امروز که رفته رفته تمامی اعمالی که بشر انجام می دهد به صورت مجازی و از طریق اینترنت به منظور سهولت کار انجام می شود ، سایت های اینترنتی خود را به عنوان یکی از نیاز های انسان روز به روز بیشتر پیدا می کنند و هر شرکت ، نهاد ، مجموعه و هر شخصی برای نمایاندن خود به دیگران و گام برداشتن در جهت پیشرفت خویش ، نیازمند در اختیار داشتن وب سایتی می باشد . امروزه سایت های اینترنتی ...

براي ايجاد سايتهاي جذاب وپويا فلش ماکرو مديا يکي از ابزارهاي مفيد مي باشد. با استفاده از اين برنامه ميتوان به يک سايت تعامل و پويا نمايي بخشيد و بدين وسيله جلوه هاي ويژه اي راتوليد نمود .با استفاده ازاين برنامه آموزشي شما عوامل اصلي فلش راشناخته و ق

هر چند ممکن است شما يک کاربر کارآزموده و کار کشته در استفاده از اينترنت باشيد و به راحتي در سايتهاي مختلف گشت و گذار مي کنيد ، نامه هاي الکترونيک ارسال مي کنيد يا ...، اما هنگامي که مي خواهيد يک وب سايت را برپاکنيد، يکي از اولين سوالاتي که به ذهن تا

مبحث اينترنت و زيرشاخه‌هاي آن -در يک نگاه کلي- شاخه‌اي از علم شبکه‌هاي کامپيوتري هستند. در واقع اگر بخواهيم به مباحث سطح بالا و کاربردي شبکه‌هاي کامپيوتري بپردازيم، اينترنت و تکنولوژي‌هاي آن از اولويت بالايي برخوردارند . در دنياي امروز که جهت‌گيري

PHP يک زبان اسکريپتي سمت سرور (Server Side) مي باشد که امروزه بيش از نصفي از وبسايتهاي مطرح جهان، از آن براي حفظ و نگهداري داده ها و ايجاد سايتهاي ديناميک و به روز استفاده مي کنند. PHP هم همانند تمامي زبانهاي برنامه نويسي Server Side، ترجمه شده و

چکيده امروزه فن آوري اطلاعات کاربردهاي بسياري در کتابخانه ها و مراکز اطلاع رساني يافته است که يکي از کاربردهاي مهم آن در کتابخانه ها به ويژه کتابخانه هاي تخصصي شرکت ها و سازمان هاي مختلف، استفاده از شبکه هاي رايانه اي به خصوص شبکه اينتران

روبوت های نرم افزاری، نسخه های نرم افزاری روبوتهایی هستند که برای عمل کردن از طریق قوانین الگوریتمی رفتار برنامه ریزی می شوند. آنها برای ارتباط برقرار کردن با کاربران کامپیوتر یا عمل کردن به عنوان جانشین انسان یا انجام وظایف خاصی از قبیل جستجوی اطلاعات، سرگرم کردن مردم یا کمک در کارهای مربوط به وظایف ایجاد می شوند. مثلاً بوتهای پستی (mail bots) پیام های پست تلکترونیک جمع شده در ...

اينترنت چيست ؟ اينترنت، در ساده ترين تعريف، عبارتست از کامپيوترهايي که در سراسر دنيا به هم متصل هستند، شبکه اي که اين کامپيوترها را به يکديگر متصل مي سازد، و متدهاي انتقال اطلاعات روي اين شبکه. منشاء اينترنت را مي توان در سالهاي جنگ سرد يافت، زمان

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول