دانلود تحقیق نکاتی در مورد مودم های V.۹۲

Word 64 KB 18954 6
مشخص نشده مشخص نشده کامپیوتر - IT
قیمت قدیم:۱۲,۰۰۰ تومان
قیمت: ۷,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • اگر چه تعداد کاربرانی که از ارتباطات سریع DSL و کابلی برای اینترنت بهره می برند در حال گسترش است ، اما هنوز بسیاری از کاربران به این ارتباطات سریع اینترنت دسترسی ندارند و تمام امکاناتشان همین مودم های آنالوگی هستند که برای شماره گیری خدمات دهنده سرویس اینترنت از خط تلفن بهره می گیرند.
    مهم ترین نیازمندی های بیشتر کاربران کامپیوتر ، ارتباط هر چه سریع تر اینترنت است ، زیرا صفحات گسترده جهانی روز به روز در حال گسترش هستند و گرافیک ، کلیپ های ویدیویی و سایر فایل ها و برنامه های فراخوانی به کمک مودم ها در کامپیوتر ها ذخیره می شوند و بدین ترتیب مردم سراسر جهان به مودم وابسته هستند
    اگر چه تعداد کاربرانی که از ارتباطات سریع DSL و کابلی برای اینترنت بهره می برند در حال گسترش است ، اما هنوز بسیاری از کاربران به این ارتباطات سریع اینترنت دسترسی ندارند و تمام امکاناتشان همین مودم های آنالوگی هستند که برای شماره گیری خدمات دهنده سرویس اینترنت از خط تلفن بهره می گیرند .


    حال آیا سری مودم های تازه برای افزایش سرعت اینترنت کمکی به شما می کند ؟

    اگر سری به بازار کامپیوتر بزنید متوجه عرضه تجهیزاتی می شوید که برای افزایش سرعت اینترنت ساخته شده اند .

    یکی از این تجهیزات سری تازه « Connection Protocol » معرف به V.۹۲ است .

    استاندارد مودم V.۹۲ توسط اتحادیه بین المللی مخابرات (ITU) معرفی شده است .

    مکان این اتحادیه که در سوییس است بر استانداردهای مخابراتی دولتی و خصوصی سراسر جهان نظارت دارد .

    اگر چه ITU ، استاندارد V.۹۲ را پذیرفته ، اما هنوز برخی از کاربران نمی دانند که مودم های V.۹۰ را بخرند یا V.۹۲ .


    استاندارد V.۹۲ به خاطر الگوها و الگوریتم فشرده سازی تازه اش سرعت فراخوانی را تا حدی افزایش می دهد ، اما سرعت قابل توجه آن در فرستادن اطلاعات به اینترنت نهفته است .

    مودم های V.۹۲ برای انتقال اطلاعات از تمام ذرات کابل های مسی تلفن کاربران استفاده می کنند .

    مودم های V.۹۰ خوب امروزی می توانند اطلاعات را تا سرعت نهایی ۵۶ کیلوبایت در ثانیه انتقال دهند و این سرعت نهایی ، برای فراخوانی اطلاعات با استفاده از مودم های آنالوگ قراردادی خط تلفن است .


    مودم های V.۹۲ سرعت فرستادن اطلاعات به اینترنت را از ۶/۳۳ کیلو بایت به ۴۸ کیلوبایت در ثانیه افزایش داده اند .

    این افزایش سرعت باعث بهبود سرعت کنفرانس تصویری و ارتباطات معمولی می شود که عملکرد دستگاه را تا حدودی بهبود می بخشد .

    موارد زیر نیز از قابلیت های مهم مودم های V.۹۲ محسوب می شوند .

    نخست این که زمان ایجاد ارتباط مودم های V.۹۲ با اینترنت کاهش می یابد .


    برخی کاربران مودم های V.۹۲ اطلاع داده اند که زمان لازم برای ایجاد ارتباط با اینترنت و سایت مورد نظر به نصف کاهش یافته است .

    از دیگر ویژگی های جالب مودم های V.۹۲ توانایی نگهداری ارتباط اینترنتی در حالت انتظار یا « On Hold » به مدت پانزده دقیقه است تا به تلفن رسیده و در همان خط پاسخ گویید .


    مهم ترین نیازمندی های بیشتر کاربران کامپیوتر ، ارتباط هر چه سریع تر اینترنت است ، زیرا صفحات گسترده جهانی روز به روز در حال گسترش هستند و گرافیک ، کلیپ های ویدیویی و سایر فایل ها و برنامه های فراخوانی به کمک مودم ها در کامپیوتر ها ذخیره می شوند و بدین ترتیب مردم سراسر جهان به مودم وابسته هستند اگر چه تعداد کاربرانی که از ارتباطات سریع DSL و کابلی برای اینترنت بهره می برند در حال گسترش است ، اما هنوز بسیاری از کاربران به این ارتباطات سریع اینترنت دسترسی ندارند و تمام امکاناتشان همین مودم های آنالوگی هستند که برای شماره گیری خدمات دهنده سرویس اینترنت از خط تلفن بهره می گیرند .

    حال آیا سری مودم های تازه برای افزایش سرعت اینترنت کمکی به شما می کند ؟

    یکی از این تجهیزات سری تازه « Connection Protocol » معرف به V.۹۲ است .

    استاندارد V.۹۲ به خاطر الگوها و الگوریتم فشرده سازی تازه اش سرعت فراخوانی را تا حدی افزایش می دهد ، اما سرعت قابل توجه آن در فرستادن اطلاعات به اینترنت نهفته است .

    مودم های V.۹۲ سرعت فرستادن اطلاعات به اینترنت را از ۶/۳۳ کیلو بایت به ۴۸ کیلوبایت در ثانیه افزایش داده اند .

    برخی کاربران مودم های V.۹۲ اطلاع داده اند که زمان لازم برای ایجاد ارتباط با اینترنت و سایت مورد نظر به نصف کاهش یافته است .

    از دیگر ویژگی های جالب مودم های V.۹۲ توانایی نگهداری ارتباط اینترنتی در حالت انتظار یا « On Hold » به مدت پانزده دقیقه است تا به تلفن رسیده و در همان خط پاسخ گویید .

    همان گونه که می دانید مودم های موجود در گذشته قادر به این کار نبودند و در صورت تماس گرفتن با خط شما در حالی که به اینترنت متصل بودید طرف مقابل بوق اشغال می شنید و همچنین ارتباط اینترنتی شما ناگهان قطع می شد ، در حالی که مودم های V.۹۲ ویژگی های خوبی دارند .

    البته این مودم ها در کنار مزایای خود دارای نقص هایی نیز هستند .

    نخست این که خدمات دهنده سرویس اینترنت شما (ISP) باید توانایی پشتیبانی از پروتکل V.۹۲ را داشته باشد ـ که بیشتر آنها این توانایی را ندارند ـ و روش پی بردن به این مسأله این است که از کسی بخواهید در هنگام ارتباط تان با اینترنت به شما تلفن کند .

    مشکل دوم این است که سرعت استاندارد V.۹۲ تنها کمی بیش از مودم های ۵۶K با استاندارد V.۹۰ است .

    با این حال اگر شما به طور مرتب به اینترنت وصل می شوید و مودم ۵۶K هم ندارید ، بهتر است که از مودم های V.۹۲ استفاده کنید .

    مودم های V.۹۲ از استاندارد V.۹۰ پشتیبانی می کنند و بهای مناسبی هم دارند .

    به بازار آمدن این مودم ها به این معناست که کارآیی بهتری نسبت به مودم های V.۹۰ دارند و از این رو تعجبی ندارد که مشاهده کنید بهای مودم های V.۹۰ به نصف این مودم ها کاهش یافته است .

    هنگام خرید مودم با یک دسته مودم بر می خورید که برای استفاده نیاز به سیستم عامل ویندوز دارند .

    مانند «Win Modems » بسیاری از این دسته مودم ها ، یک چیپ کنترل گر داخلی که به آنها امکان استفاده خارج از محیط ویندوز را بدهند ندارند ، از این رو این مودم ها از منابع ریز پردازنده کامپیوتر استفاده می کنند ، در نتیجه روی عملکرد کلی کامپیوتر تاثیر منفی می گذارند .

    این مودم ها را «Controlless» نیز می نامند که در تقابل با «Control_Based» است .

    مودم های Control_based می توانند در هر سیستم عاملی مانند Dos ، یونیکس و ویندوز کار کنند .

    حتی اگر سیستم عامل شما ویندوز باشد ، برای بهبود علمکرد سیستم بهتر است از مودم های Control_based استفاده کنید .

    همچنین می توانید مودم خارجی ، داخلی ، PCI ، ISO یا USB بخرید .

    اما تصمیم شما باید تا حد زیادی بر مبنای سیستم کامپیوتر و علاقه مندیتان باشد .

    برای خریداری مودم داخلی نخست باید ببینید که آیا درون جعبه کامپیوتر شکاف PCI یا ISO خالی دارید .

    البته بیشتر کامپیوترهای تازه یک شکاف PCI اضافی دارند .

    اگر قصد انتخاب یک مودم داخلی را دارید بهتر است مدل PCI را انتخاب کنید ، زیرا شکاف PCI کامپیوتر توانایی انتقال سریع تر اطلاعات را دارد .

    اگر هم مودم خارجی می خواهید باید تصمیم بگیرید که آن را به صورت Serial یا USB نصب کنید در هر صورت تصمیم نهایی با شماست .

    اگر کاکپیوتر شما پورت USB آزاد دارد ، بهتر است که از آن استفاده کنید زیرا کار کردن با آن بهتر و ساده تر است .

    اگر قصد اتصال مودم خارجی به پورت سریال را دارید ، دیگر نمی توانید از آن پورت برای وسیله دیگری استفاده کنید ، زیرا مودم نصب شده آن را تنها برای خود نگه می دارد .

    در مورد سرعت نیز بسیاری از کاربران گفته اند که سرعت مودم های USB بالاتر از مودم های وصل شده به روش سریال هستند .

    البته این قضیه به تعداد تجهیزات متصل شده به پورتهای USB در کامپیوتر نیز بستگی دارد .

    هر چه تعداد وسایل وصل شده به پورت های USB بیشتر باشد ، سرعت آن نیز به نسبت کند می شود ، زیرا آنها به طور استاندارد در سرعت USB شریک می شوند .

    به این نکته توجه داشته باشید که برای استفاده از پورت USB باید از سیستم عامل ویندوز ۹۸ یا تازه تر استفاده کنید .

    قبل از هر چیز لازمه بدونید که V.92 چه مزایایی نسبت به V.90 داره و آیا این مزایا مورد نیاز شما هست یا خیر؟

    اول از همه اینکه مودمهای V.92 به نسبت V.90 خیلی سریعتر وصل میشن یعنی زمان handshake مودمها کمتره (30 تا 40 درصد).

    روش کار به این صورت هست که در اولین تماس مشخصه انتقال خط تعیین و ذخیره میشه و در تماسهای بعدی این عمل بدست آوردن پروفایل خط تکرار نمیشه.

    این ویژگی از نظر مصرف کننده اهمیت چندانی نداره و در اصل بنفع ISP هست که در طی روز ممکنه دهها یا صدها هزار تماس داشته باشه (مثل پارس آنلاین) ویژگی بعدی مودمهای V.92 اینه که سرعت ارسال اطلاعات در اونها میتونه حداکثر تا 48Kbps بالا بره در حالی که در مودمهای V.90 حداکثر به 33.6Kbps محدود میشه.

    اگر شما آپلودهای سنگین داشته باشین (پابلیش سایت - ارسال عکس و موسیقی - وبکم و ...) خیلی بدرد میخوره یا کاربردهایی که نیاز به خط تقریبا متقارن باشه مثل بازیهای تحت شبکه.

    ولی اگر کار شما عمدتا وبگردی و چت متن یا صوت و دانلود فایل هست هیچ تاثیری در کار شما نداره.

    البته این به نفع ISP نیست و شاید بیشتر ISP ها بهمین خاطر V.90 رو ترجیح بدن!

    قابلیت بعدی V.92 که بیشتر برای کاربران جذاب هست امکان استفاده از سرویس انتظار مکالمه (call waiting) هست که در اینجا بهش MOH=Modem On Hold میگن و البته در V.90 وجود نداره.

    خیلیها فکر میکنن این ویژگی فقط برای پاسخگویی به تلفن در حین اتصال به ISP هست ولی علاوه بر پاسخگویی میشه شماره گیری هم کرد.

    البته باید بدونین که هزینه اینترنت در طی این زمان MOH همچنان محاسبه میشه!

    در مورد امکان آپگرید کردن مودم: اگر مودم از چیپهای DSP استفاده کنه این احتمال هست که بشه اون رو آپگرید کرد (مثل مودم usrobotics که استاد فرمودن) در غیر اینصورت بعید بنظر میرسه.

    در پروتوکول V92 از الگوریتمهای فشرده سازی استفاده نشده یعنی راحت تر بگم اطلاعات در هر دو پروتکل با سرعت 56kbps منتقل میشن پس اصلا مهم نیست که ISP اون رو ساپرت میکنه یا نه.

    دلیل اینکه از این پروتکل استفاده میکنن امکاناتیه دیگهایه که داره مثل اینکه خط تلفن رو اشغال نمیکنه.

کلمات کلیدی: مودم های V-۹۲

چکیده در طی ده سال گذشته دنیا دستخوش تحولات فراوانی در عرصه ارتباطات بوده است . اغلب سازمانها و موسسات ارائه دهنده کالا و خدمات که در گذشته بسیار محدود و منطقه ای مسائل را دنبال و در صدد ارائه راهکارهای مربوطه بودند ، امروزه بیش از گذشته نیازمند تفکر در محدوده جهانی برای ارائه خدمات و کالای تولیده شده را دارند. به عبارت دیگر تفکرات منطقه ای و محلی حاکم بر فعالیت های تجاری جای ...

مقدمه: مقاله ی حاضر برای شرح مسئله و مستند سازی پروژه دانشجویی طراحی شبکه های محلی مجازی ( اختصارا در این مقاله، شبکه های مجازی یا VLAN ) تهیه شده است. شبکه ی مورد مطالعه case study ارائه شده توسط شرکت تجاری "ایپک یول" ، طرف کارفرما در مناقصه درخواست پیشنهاد همکاری طراحی، اجرا، نظارت و پشتیبانی شبکه ارتباطی آن شرکت می باشد. از آنجایی که مطالب تئوریک و عملی در این زمینه ارتباط ...

استراتژي : کنترل , نظارت , ايجاد بستر ارتباطي , اجراي تمهيدات لازم براي نگهداري و ارتقاء , توسعه شبکه ارتباطي HBI اهداف : 1 برنامه‌ريزي براي تکميل طرح شبکه ارتباطي و توسعه پايگاههاي عرضه اطلاعاتي . الف ) راه‌اندازي تعداد پايگاه عرضه اطلاعات در دانش

مودمهاي بيروني يا اکسترنال متداولتر مي شوند ، که به دليل فن آوري USB است . فن آوري USB نصب مودمها را بسيار ساده تر کرده است . با اين همه ، مودمهاي دروني يا اينترنال هنوز بسيار متداولتر هستند و فرض کرده ايم شما اين نوع مردم را خريده ايد . همچنين فرض

دم Motorola شايد فکر کنيد مودم يک کارت عجيب و پيچيده و پر ازIC که داخل کامپيوتر قرار ميگيره ولي خوب ميتونه اين شکلي هم نباشه. به طور کلي به هر وسيله اي که ارتباط بين دو يا چند کامپيوتر رو برقرار کنه Modemميگن .مثلا يک کابل Link ساده هم يک مودم محسوب

تحقيق و بررسي برروي دليل وجوب شبکه هاي خانگي و آشنايي با ساختار اين شبکه و بررسي مختصر انواع اين نوع شبکه که در دسترس عموم مي باشند. شبکه خانگي: براي بيشتر کاربران کامپيوتر, شبکه ها تصويري از دفاتر بزرگي با محيط هاي کنترل شده و جعبه هاي کوچک بانوره

کابل بندي شبکه: در ادامه مبحث شبکه به نحوه کابل بندي شبکه مي رسيم همانطور که مي دانيد در شبکه هاي سيمي بايد اجزاي شبکه توسط کابل ها با يکديگر مرتبط شوند اما براي کابل بندي مثلاً شبکه هاي LAN روشهاي متفاوتي هست. در بعضي شبکه ها از يک نوع کابل استفاد

مودم يکي از ابزارهاي رايانه‌اي است که براي اتصال دو کامپيوتر به يکديگر از طريق خطوط‌ مختلف مخابراتي استفاده مي‌‌شود. البته هريک از اين دو کامپيوتر مي‌‌توانند راهي به يک شبکه رايانه‌اي باشند. نام مودم (Modem) مخفف Modular-Demodular است. يعني وسيله‌اي

چکيده: DTMF يا Dual Tone Multiple Frequecies روشي است براي توليد سيگنالهاي Tone به منظور استفاده در سيستمهاي تلفن، مودم، کارتهاي صوتي و غيره. اين روش با توجه به استاندارهاي مشخصي که دارد اين امکان و قابليت را به ما مي دهد تا سيگنال Tone مورد نظر را

نصب ویندوز XP اول بایک یک CD ویندوز xp داشته باشیم دقت کنیم که این CD باید bootable باشد اگر بخواهیم که ویندوز فعلی را به ویندوز xp تبدیل کنیم یا update کنیم نیازی به cd بوت نداریم. CD ویندوز را وارد CD ROM می کنیم و ویندوز را اتوماتیک auto Run می شود دقت کنیم که اگر بخواهیم ویندوز فعلی خود را که مثلاً 98 یا me یا 2000 است را update کنیم اطلاعات ما در my document و برنامه های ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول