دانلود طرح (پروژه کارآفرینی) شرکت صنایع الکترونیک ایران

Word 55 KB 19141 17
مشخص نشده مشخص نشده عمومی - متفرقه
قیمت قدیم:۱۶,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۲,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • تاسیس شرکت در جهت اجرای تصویب نامه شماره 21192/ت24246 ه هیئت وزیران در خصوص شرکتهای مادر تخصصی و با توجه به بند 10 تصویب نامه شماره 10876/ت 26561ه تاریخ 5/3/82 هیئت وزیران و به موجب قانون تشیل شرکت صنایع الکترونیک ایران و ماده 3 اساسنامه آن و مطابق مقررات این اساسنامه شرکتی با خصوصیات زیر وابسته به شرکت صنایع الکترونیک ایران تاسیس و اداره می شود.

    نام شرکت ماده 1: شرکت صنایع اپتیک اصفهام ( سهامی خاص) که در این اساسنامه به اختصار شرکت نامیده می شود.

    مرکز اصلی شرکت ماده 2: مرکز اصلی شرکت در اصفهان می باشد.

    انتقال محل شرکت در اصفهان از نقطه ای به نقطه دیگر در اختیار هیات مدیره می باشد.

    مدت فعالیت ماده3: مدت فعالیت شرکت نامحدود است.

    فصل دوم موضوع و هدف ماده4: موضوع و هدف شرکت عبارتست از: الف) ایجاد و توسعه علم فناوری و صنایع اپتیکی ( دریایی- هوائی- زمینی) اپتو مکانیکی فوتونیک و سایر موضوعات مربوط.

    ب) انجام تحقیقات طراحی -تولید سیستمها -دستگاه ها و اجزاء قطعات اپتیکی موشکها رادارها - سیستمهای اپتیکی- سیستم های اپتیک فضایی - شیشه های پنجره ( هوائی دریایی- زمینی) و تولید مواد خام شیشه های اپتیکی تجهیزات پزشکی و حفاظتی سیستمهای هوشمند الکترواپتیکی و سایر موضوعات مربوط.

    ج) نصب و راه اندازی- تعمیر- نگهداری -فروش و صادرات محصولات تولیدی.

    د) ارائه و فروش خدمات فنی مهندسی- آموزشی - تحقیقاتی - سرمایه گذاری و انجام هر گونه عملیات اقتصادی- حقوقی- بازرگانی - مالی و فنی در داخل و خارج از کشور و نیز کلیه اموری که مرتبط یا لازمه انجام موضوعات فوق باشد.

    ه) تاسیس شرکتهای مربوط به موضوعات فوق- واگذاری یا قبول نمایندگی- توسعه صنعتهای مورد نیاز و مشارکت با شرکتهای داخلی و خارجی اهم از دولتی یا بخش خصوصی در چار چوب مقررات.

    فصل سوم سرمایه و سهام شرکت ماده 5: سرمایه اولیه شرکت پانصد میلیون (500 میلیون ) ریال است که به پانصد هزار (000/500هزار ) سهم هزار (1000) ریالی با نام تقسیم شده و سهام مذکور کلاً متعاق به شرکت صنایع الکترونیک ایران می باشد.

    سرمایه مذکور نقداً توسط صاحب سمرایه پرداخت شده است.

    این سرمایه با تصویب مجمع عمومی شرکت قابل افزایش و یا کاهش است.

    تعداد سهامی که باید توسط هر یک از مدیران به عنوان سهام وثیقه نزد شرکت تودیع گردد ده سهم می باشد.

    فصل چهارم سازمان شرکت ارکان شرکت ماده6: شرکت دارای ارکان زیر خواهد بود: الف) مجمع عمومی ب) هیات مدیره ج) مدیر عامل د) بازرس مجامع عمومی ماده 7: مجمع عمومی نمایندگان صاحب سهام شرکت با اجلاس اکثریت اعضای شورای عالی شرکت صنایع الکترونیک ایران تشیکل می گردد.

    ماده8: مجمع عمومی عادی شرکت مالی یکبار در چهار ماه اول سال به دعوت رئیس مجمع و مجمع عمومی عادی به ظور فوق العاده و نیز مجمع عمومی فوق العاده در مواقع مقتضی به دعوت رئیس مجمع و یا مدیر عامل صاایران و یا به تقاضای هیات مدیره یا مدیر عامل شرکت با بازرس در محل و تاریخ معین در دعوتنامه بدون انجام تشریفات مربوط به نشر آگهی و با رعایت سایر موارد این اساسنامه تشکیل خواهد گردید.

    رسمیت جلسات مجمع عمومی ماده9: جلسات مجمع عمومی اعم از عادی و یا فوق العاده با حضور حداقل چهار نفر رسمیت خواهد یافت و تصمیمات متخذه با سه رای موافق معتبر خواهد بود.

    تبصره: حضور مدیر عامل و اعضای هیات مدیره و بازرس در جلسات مجمع عمومی بدون حق رای بلامانع است.

    وظایف و اختیارات مجامع عمومی ماده 10: مجمع عمومی عادی دارای وظایف و اختیارات زیر است: الف) تصویب خط مشی کلی و برنامه سالانه شرکت بعد از بررسی و تایید هیئت مدیره.

    ب) رسیدگی و اتخاذ تصمیم نسبت به گزارش عملیات سالیانه هیات مدیره و گزارش حسابرس راجع به صورتهای مالی شرکت ( ترازنامه - صورت سود و زیان و صورت جریان وجوه نقد شرکت) بعد از رسیدگی و اظهار نظر هیئت مدیره.

    ج) بررسی و تصویب برنامه عملیاتی و بودجه شرکت بعد از بررسی و تاید هیئت مدیره.

    د) تعیین میزان و نحوه تقسیم سود و نگهداری ذخیره قانونی و احتیاطی.

    هـ) انتخاب و نیز تغییر اعضای هیات مدیره و مدیر عامل شرکت و انتخاب و همچنین تغییر حسابرس مستقل و بازرس قانونی.

    و) تعیین و تصویب حقوق - مزایا و پاداش اعضای هیات مدیره و مدیرعامل شرکت با تائید شورای حقوق و دستمزد حقوق و مزایا و پاداش بازرس ( حق الزحمه سازمان حسابرس).

    ز) تصنویب تاسیس شرکت ها یا مشارکت در شرکتهای داخلی و خارجی و تصویب اساسنامه شرکتهایی که اکثریت سهام آنها متعلق به شرکت باشد در چار چوب مقررات.

    ح) اتخاذ تصمیم در مورد پیشنهاد هیئت مدیره راجع به اخذ وام یا عتبار از منابع داخلی و خارجی با رعایت قانون تشکیل شرکت و قانون برنامه و قانون بودجه کشور.

    ط) تغییر مرکز اصلی شرکت از اصفهان به شهر دیگر و ایجاد شعبه در شهرهای دیگر به پیشنهاد هیات مدیره شرکت.

    ی) تصویب آئین نامه های مالی و استخدامی و معاملاتی در صورت تشخیص ضرورت تدوین آیئن نامه خاص برای شرکت.

    ک) اتخاذ تصمیم نسبت به هر موضوع دیگری که توسط رئیس مجمع عمومی قانون تجارت در صلاحیت مجمع عمومی باشد.

    ماده11- مجمع عمومی فوق العاده دارای وظایف و اختیارات زیر است: الف) تغییر یا اصلاح اساسنامه ب) تغییر میزان سرمایه ج) انحلال اختیاری شرکت هیات مدیره شرکت نماده 12-هیات مدیره شرکت مرکب از پنج (5) نفر عضو اصلی و دو (2) نفر عضو علی البدل اول و دوم خواهد بود.

    ماده 13-اعضای هیئت مدیره به پیشنهاد مدیر عامل شرکت صنایع الکترونیک ایران و با تصویب مجمع عمومی برای مدت دو (2) سال انتخاب می شوند.

    ماده 14- انتخاب مجدد اعضای هیئت مدیره بلامانع است و تا وقتی اعضای جدید هیات مدیره انتخاب و معرفی شنده اند اعضای هیئت مدیره قبلی بدون نیاز به حکم جدیدی با اختیارات و مسئولیت های قبلی وظایف محوله را انجام خواهند داد.

    جلسات هیات مدیره ماده 15- هیات مدیره حداقل دو هفته یک بار و در صورت تصویب هیات مدیره در فواصل کمتری جلسه مادی خواهد داشت (در صورت ضرورت بنا به پیشنهاد مدیرعامل یا رئیس هایت مدیره جلسات فوق العاده تشکیل می شود).

    رسمیت جلسات هیئت مدیره ماده 16- جلسات هیئت مدیره با حضور حداقل چهار نفر اعم از اعضای اصلی یا علی البدل رسیمت خواهد داشت.

    اعضای علی البدل می توانندت در جلسات و مذاکرات هیات مدیره شرکت کنند لیکن فقط در مواردی حق رای خواهند داشت که به جای اعضای اصلی در جلسه شرکت کرده بودند.

    نصاب آراء هیات مدیره ماده 17- تصمیمیات جلیات هیئت مدیره با حداقل سه (3) رای موافق معتبر خواهد بود.

    صورت تصمیمات ماده 18- صورت جلسات و تصمیمات هیات مدیره توسط دبیر هیات مدیره تهیه و در دفتر مخصوص نوشته شده و سپس به امضای اعضای هیات مدیره حاضر درجلسه می رسد.

    دبیر هیات مدیره به پیشنهاد رئیس هیات مدیره و تصویب هیات مدیره انتخاب می شود.

    صورت جلسات حاوی تصمیمات هیات مدیره پس از امضاء در مرکز شرکت نگهداری و یک نسخه از آن به مجمع عمومی شرکت (شورای عالی صبا) و یک نسخه دیگر برای اطلاع مدیر عامل شرکت صنایع الکترونیک ایران ارسال خواهد شد.

    تنظیم ترازنامه ماده 19- هیأت مدیره باید قبل از تشکیل مجمع عمومی سالانه، صورتهای مالی شرکت را همراه با گزارش عملکرد سالانه، برای رسیدگی و اتخاذ تصمیم به مجمع عمومی تسلیم نماید.

    نسخه ای از این ترازنامه و صورت سود و زیان و صورت جریان وجوه نقد باید لااقل سی (30) روز قبل از تشکیل مجمع عمومی برای اظهار نظر در اختیار حسابرس (بازرس) شرکت گذارده شود.

    وظایف و اختیارات هیأت مدیره ماده 20- وظایف و اختیارات هیأت مدیره الف - اجرای تصمیمات مجمع عمومی و مراقبت در حسن اجرای آنها ب - بررسی و تأیید خط مشی و برنامه شرکت که از طرف مدیر عامل برای تقدیم به مجمع عمومی تهیه می شود.

    ج - بررسی وتأیید برنامه و بودجه عملیات شرکت جهت تقدیم به مجمع عمومی.

    د - بررسی و اظهار نظر نسبت به گزارش عملیات اجرایی سالانه که از طرف مدیر عامل برای ارائه به مجمع عمومی شرکت تهیه می گردد.

    هـ - رسیدگی و اظهار نظر نسبت به صورتهای مالی (ترازنامه و صورت سود و زیان و صورت جریان وجوه نقد) شرکت که از طرف مدیر عامل برای تقدیم به مجمع عمومی تهیه میشود.

    و - بررسی و تایید تأسیس شرکتها و یا مشارکت در ؟؟

    داخلی و خارجی که از طرف مدیر عامل پیشنهاد می شود و همچنین بررسی و تأیید اساسنامه شرکتهایی که اکثریت سهام آنها متعلق به شرکت می باشد، جهت تقدیم به مجمع عمومی.

    ز- رسیدگی و اخذ تصمیم نسبت به پیشنهاد مدیر عامل در مورد طرحهای صنعتی و عمرانی جهت تقدیم به مجمع عمومی.

    ح - پیشنهاد تشکیلات اصلی، ساختار سازمانی به مجمع عمومی جهت تصویب ط - اتخاذ تصمیم نسبت به کلیه اموری که از وظایف مجمع عمومی نباشد.

    ی - پیشنهاد تغییر مرکز اصلی شرکت از اصفهان به شهر دیگر و نیز ایجاد شعبه در شهرهای دیگر به مجمع عمومی شرکت.

    انتخاب مدیر عامل ماده 21- مدیر عامل شرکت به پیشنهاد مدیر عامل شرکت صنایع الکترونیک ایران و تصویب مجمع عمومی شرکت از میان اعضای هیأت مدیره برای مدت 2 سال انتخاب می شود.

    انتخاب مجدد مدیرعامل بلامانع است و تا وقتی مدیر عامل جدید معرفی نشده است مدیر عامل با اختیارات و مسئولیتهای قبلی وظایف مربوط را انجام خواهد داد.

    وظایف و اختیارات مدیر عامل ماده 22- مدیرعامل شرکت بالاترین مرجع امور اجرایی شرکت بوده و اختیار استخدام و اخراج کارکنان شرکت و تعیین حقوق و مزایا و ترفیع آنان و بطور کلی انجام تمام امور اجرایی شرکت را در حدود بودجه مصوب و آئین نامه ها و مقررات مربوط بر عهده دارد.

    مدیر عامل دارای مسئولیتها و اختیارات زیر نیز می باشد: الف - اجرای مصوبات مجمع عمومی صبا ، شورای عالی (مجمع عمومی شرکت ) و هیأت مدیره ب - انجام کلیه تشریفات قانونی نسبت به امور شرکت مطابق مقررات اساسنامه و نمایندگی شرکت در کلیه مراجع قضایی و سایر مراجع با حق توکیل به غیر تا یک درجه.

    ج - پیشنهاد سازش در دعاوی یا ارجاع امر به داوری با تایید هیأت مدیره د - اداره کلیه امور شرکت اعم از اداری، مالی، فنی ، بازرگانی و حقوقی هـ - تعیین وظایف کارکنان شرکت و در صورت لزوم تفویض قسمتی از اختیارات و حق امضاء با مسئولیت خود به آنان.

    و - تهیه گزارش عملکرد سالانه و صورتهای مالی (ترازنامه ،‌صورت سود و زیان و صورت جریان وجوه نقد) شرکت و تسلیم آن به هیأت مدیره جهت بررسی و اظهار نظر و تقدیم به مجمع عمومی برای تصویب.

    ز - تهیه و تنظیم برنامه کار و بودجه شرکت و تسلیم به هیأت مدیره جهت بررسی و تایید و تقدیم به مجمع عمومی برای تصویب ح - مدیر عامل می تواند متخصصین رشته های مختلف نظیر اداری، مالی، فنی ،‌اقتصادی و حقوقی را از بین کارمندان دولت (نظامی و غیر نظامی) به صورت مأمور و کارمندان بازنشسته کشوری یا لشگری و سایر متخصصین مورد نیاز را با تعیین حقوق و حق الزحمه آنها، برای مدت مورد احتیاج با رعایت قوانین و مقررات عمومی دعوت به کار نماید.

    ط - ایجاد تسهیلات مقتضی برای انجام وظایف قانونی حسابرس (بازرس) شرکت.

    ی - تهیه و پیشنهاد ساختار سازمانی حق امضاء ماده 23- کلیه اسناد، اوراق بهادار، چکها، حواله ها ،‌سفته ها ،‌بروات، قراردادها و هر نوع سند دیگری که برای شرکت ایجاد تعهد نماید یا مستلزم واگذاری حقی باشد، با امضای توأم مدیر عامل و یکی از کارکنان رسمی شرکت به تصویب هیأت مدیره رسیده باشد، معتبر است مدیر عامل می تواند با مسئولیت خویش حق امضای خود را به کارمندان دیگر شرکت واگذار نماید.

    بازرس شرکت ماده 24- طبق بند 1 تبصره 2 قانون تشکیل سازمان حسابرسی ، این سازمان حسابرس مستقل و بازرس قانونی شرکت می باشد.

    وظایف بازرس ماده 25- وظایف بازرس به شرح زیراست: الف - صورتهای مالی (ترازنامه و صورت سود و زیان و صورت جریان وجوه نقد) را که مطابق ماده 20 اساسنامه در اختیار او گذارده می شود مورد بررسی قرار داده و نظر صریح و کتبی خود را نسبت به صحت و یا عدم صحت محتوی و انطباق و یا عدم انطباق آنها با اسناد و دفاتر شرکت به مجمع عمومی گزارش دهد.

    ب - پیوسته در طول دوره ای که برای آن انتخاب شده است از طرز کار دوائر و شعب شرکت و عملیات مالی آن از حیث صحت و یا عدم صحت و تطبیق آن با مقررات اساسنامه و آئین نامه ها و مصوبات و سایر مقررات مربوط اطلاع حاصل نموده و نظر مکتوب خود را به هیأت مدیره اعلام نماید و گزارش نهائی خود را تقدیم مجمع عمومی نماید.

    اختیارات بازرس ماده 26- بازرس می تواند با اطلاع مدیر عامل شرکت از اموال، دارائیها، دیون، دفاتر ،‌اسناد و قراردادهای شرکت بازرسی بعمل آورده و هر گونه توضیح و اطلاعاتی را که به منظور انجام وظیفه خود لازم بداند اخذ نماید.

    مدیر عامل باید مدارک مورد نیاز را در اختیار حسابرس بگذارد.

    بازرس بدون دخالت در امور و عملیات اجرایی شرکت باید به مسئولیتهایی که طبق مقررات قانون تجارت به بازرس محول شده است،‌عمل نماید.

    فصل پنجم امور مالی شرکت سال مالی شرکت ماده 27- سال مالی شرکت از اول فروردین ماه هر سال شروع و به پایان اسفند ماه همان سال ختم خواهد شد.

    اولین سال مالی شرکت از تاریخ تأسیس شرکت آغاز و در آخر همان سال پایان خواهد یافت.

    ترازنامه ماده 28- صورتهای مالی (ترازنامه و صورت سود و زیان و صورت جریان وجوه نقد) هر سال شرکت باید بلافاصله پس از سال مالی مزبور تنظیم شده و حداقل سی (30) روز قبل از تشکیل مجمع عمومی سالانه برای بررسی و اعلام نظر در اختیار حسابرسی (بازرس) گذارده شود.

    هیأت مدیره ترازنامه و صورت سود و زیان و صورت جریان وجوه نقد شرکت را همراه با نظرات خود، برای رسیدگی و اتخاذ تصمیم نسبت به آن، در اولین مجمع عمومی سالانه تقدیم خواهد کرد.

    تلفیق حساب ماده 29- صورت های مالی شرکت بایستی در نهایت پس از تصویب مراجع قانونی مندرج در این اساسنامه جهت تلفیق با صورت های مالی شرکت صنایع الکترونیک به طریقی تهیه و تنظیم گردد که حداکثر تا اول اردیبهشت ماه هر سال به شرکت صنایع الکترونیک ایران ارائه گردد.

    مصرف سود شرکت ماده 30- آن مقدار از سود ویژه که پس از کسر ذخائر باقی بماند به نحو مقرر توسط مجمع عمومی و طبق مقررات،‌صرف توسعه ،‌تحقیق،‌تکمیل ،‌افزایش سرمایه و غیره خواهد شد.

    فصل ششم مقررات شرکت مقررات مختلف ماده 31- آئین نامه ها و مقررات مالی، اداری ، استخدامی و معاملاتی شرکت آئین نامه و مقررات ذیربط شرکت صنایع الکترونیک ایران می باشد.

    در صورت ضرورت داشتن آئین نامه و مقررات خاص باید به تصویب مجمع عمومی شرکت برسد.

    سایر امور ماده 32- امور و موضوعاتی که در این اساسنامه نسبت به آنها تصریحی به عمل نیامده است،‌تابع قوانین و مقررات ، اساسنامه و آئین نامه های شرکت صنایع الکترونیک ایران و در موارد سکوت تابع قانون تجارت و در صورت نبودن نص صریح در قانون تابع عرف تجاری خواهد بود.

    این اساسنامه مشتمل بر شش (6) فصل و سی و دو (32 ) ماده و یک تبصره به تاریخ 23/4/83 به تأیید شورای عالی شرکت صنایع الکترونیک ایران (مجمع عمومی شرکت صنایع اپتیک اصفهان ) رسید.

ماده 1- هدف: تدوين ضوابط و مقررات به منظور طي دوره‌هاي آموزشي بلند مدت و نحوه ارائه تسهيلات بر اساس ضوابط شرکت صنايع الکترونيک ايران براي پرسنل تحت پوشش. تبصره: کليه پرسنل رسمي شرکت صنايع الکترونيک ايران اعم از مشمولين قانون آجا، سپاه، وزارت دف

ماده 1- هدف: تدوین ضوابط و مقررات به منظور طی دوره‌ های آموزشی بلند مدت و نحوه ارائه تسهیلات بر اساس ضوابط شرکت صنایع الکترونیک ایران برای پرسنل تحت پوشش. تبصره: کلیه پرسنل رسمی شرکت صنایع الکترونیک ایران اعم از مشمولین قانون آجا، سپاه، وزارت دفاع و شرکتهای تابع به صورت یکسان مشمول بهره‌مندی از مفاد این آیین نامه می‌باشند. ماده 2- آموزش هر واحد ملزم به تشکیل شناسنامه آموزشی برای ...

مسئله ی تحقیق : با توجه به اهمیت موضوع تبلیغات و اثر آن بر میزان فروش آوری شرکت ها در گذشته و حال تصمیم گرفتیم به بررسی اثرات هزینه ی تبلیغات بر فروش شرکتها بپردازیم . پیشینه ی تحقیق : انسان امروز زیر بمباران شدیدی از تبلیغات زندگی میکند . تاریخ تبلیغات را درجهان به سه دوره تقسیم کرده اند . 1- دوران ماقبل بازاریابی و مبادله ی کالا با کالا که در اواخر این دوران صنعت چاپ پا به ...

چکیده رشد و گسترش روز افزون فناوری ارتباطات، انقلابی را در ابعاد مختلف زندگی انسانها و عملکرد سازمانها ایجاد کرده است. این فناوری روشهای کارکرد و نگرش افراد، سازمانها و دولتها را دگرگون ساخته و باعث ایجاد صنایع نوین، مشاغل جدید و خلاقیت در انجام امور شده است. ظهور پدیده‌هایی چون کسب و کار الکترونیک، تجارت الکترونیک و بانکداری الکترونیک از نتایج عمده نفوذ و گسترش فناوری اطلاعات ...

به طور عمده سه بخش مرتبط به قرار زير مي باشند: 1- توليد کنندگان قطعات الکتريکي و توليد کننده گان دستگاه هاي الکترونيکي که توليدات آنها در اين شرکت در معرض فروش قرار مي گيرد. 2- بخش طراحي و ساخت دستگاه هاي الکترونيکي که در اين شرکت توسط مهندسان م

چکیده: رشد و گسترش روز افزون فناوری ارتباطات، انقلابی را در ابعاد مختلف زندگی انسانها و عملکرد سازمانها ایجاد کرده است. این فناوری روشهای کارکرد و نگرش افراد، سازمانها و دولتها را دگرگون ساخته و باعث ایجاد صنایع نوین، مشاغل جدید و خلاقیت در انجام امور شده است. ظهور پدیدههایی چون کسب و کار الکترونیک، تجارت الکترونیک و بانکداری الکترونیک از نتایج عمده نفوذ و گسترش فناوری اطلاعات ...

چکیده موفقیت در راهبرد جهش صادراتی مستلزم شناسایی تحولات جهشی نظیر تجارت الکترونیکی در عرصه تجارت بین‌الملل است. توسعه تجارت الکترونیکی مستلزم سرمایه‌گذاری در توسعه زیرساخت‌های مربوط به آن، در کشور است، لذا تعیین اولویت‌های سرمایه‌گذاری در این راستا از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است. مقاله حاضر با هدف تسهیل امر توسعه تجارت الکترونیکی و به منظور اولویت‌بندی زمینه‌های ...

چکیده موفقیت در راهبرد جهش صادراتی مستلزم شناسایی تحولات جهشی نظیر تجارت الکترونیکی در عرصه تجارت بین‌الملل است. توسعه تجارت الکترونیکی مستلزم سرمایه‌گذاری در توسعه زیرساخت‌های مربوط به آن، در کشور است، لذا تعیین اولویت‌های سرمایه‌گذاری در این راستا از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است. مقاله حاضر با هدف تسهیل امر توسعه تجارت الکترونیکی و به منظور اولویت‌بندی زمینه‌های ...

تجارت الکترونیکی در جهان امروز بسیاری از اقتصاددانان, متخصصان و آینده نگرها بر این عقیده‌اند که در سالهای اخیر انقلابی مشابه انقلاب صنعتی به وقوع پیوسته است که جهان را وارد ” عضر اطلاعات“ ساخته است و بسیاری از جنبه‌های اقتصادی,‌ اجتماعی و فرهنگی حیات بشر را دستخوش تحولی عمیق نموده است. یکی از ابعاد این تحول, تغییرات عمیقی است که در روابط اقتصادی بین افراد, شرکتها و دولتها به ...

ECU : مخفف Electronic Control Unit يا واحد کنترل الکترونيک مي باشد و نقش هدايت و کنترل يک خودروي انژکتوري را بر عهده دارد. همانطور که مي دانيد خودروهاي انژکتوري بدليل عملکرد بهتر و توانايي پاس کردن استانداردهاي آلودگي، بطور کامل در تمام دنيا ج

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول