دانلود تحقیق اطلاعات جامع در مورد اورانوس

Word 274 KB 19689 11
مشخص نشده مشخص نشده محیط زیست - انرژی
قیمت قدیم:۱۲,۰۰۰ تومان
قیمت: ۷,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • اورانوس هفتمین سیاره از منظومه شمسی ما می باشد این سیاره بزرگ یخی با ابر هایی پوشیده شده اند و توسط یک کمر بندی از ١١ حلقه و٢٢ ماه مشخص احاطه شده اند رنگ آبی اورانوس به دلیلوجود متان در جو می باشد این مولکول رنگ قرمز روشن را جذب می کند .

    محور دورانی اورانوس بسیار مایل روی پهلویش می باشد به جای چرخان با محورش تقریباً روی سطح مدار ایستاده ( شبیه همه سیاره های دیگر منظومه شمسی ) اورانوس روی پهلو چرخش می کند .


    ( تنها مسیر مدار ش ) این محور دورانی سر چشمه فصلهایی نهایی اورانوس می باشد برای اطلاعات بیشتر در مورد فصلهای نهایی اینجا را کلیک کنید بخاطر جهت یابی محور های ایستاده آن یک بحثی از قطبهای اورانوس که قطب شمال می باشد وجود دارد این بحثها هنوز یکی دیگر را راهنمایی نکرده است آیا اورانوس در یک مدار نزولی رسیندگی می باشد ( مانند ونوس ) یا خیر ( مانند سیاره های دیگر ) ؟


    اورانوس حدود ٦٩٠ ، ٣١ مایل در قطر می باشد آن حدود ٤ برابر زمین است .

    این غول گاز سومین سیاره بزرگ در منظومه شمسی ما می باشد ( بعد از مشتری و زحل ) جرم اورانوس حدود١٠ ×٦٨ ، ٨ کیلو گرم می باشد آن حدود ١٤ برابر جرم زمین است جاذبه اورانوس تنها ٩١ % جاذبه زمین می باشد چون که آن یک سیاره بزرگ است
    نیروی جاذبه ای یک سیاره که روی یک شی از سطح سیاره اعمال می شود متناسب با جرم و عکس شعاع می باشد یک شخص ١٠٠ پوندی روی اورانوس ٩١ پوند روی زمین وزن دارد


    طول روز و سال اورانوس

    هر روز اورانوس ٩ ، ١٧ ساعت زمین را می گیرد یک سال اورانوس ٧ ٠ / ٨٤ سال زمین را می گیرد آن ٧ ٠/٨٤ سال زمین را برای اورانوس که خورشید را یکبار دور می زند می گیرد.
    هر روز اورانوس ٩ ، ١٧ ساعت زمین را می گیرد یک سال اورانوس ٧ ٠ / ٨٤ سال زمین را می گیرد آن ٧ ٠/٨٤ سال زمین را برای اورانوس که خورشید را یکبار دور می زند می گیرد.

    مدار اورانوس و فاصله از خورشید اورانوس ١٩ برابر دور تر از خورشید نسبت به زمین است میانگینش ١٨ ، ١٩ می باشد در افلاین ( دور ترین نقطه در مدار شمسی ) حدود ٠٠٠ , ٠٠٠ , ٨٥٠ , ١ مایل از خورشید است در پرلاین ( نزدیکترین نقطه در مدار خورشید ی ) حدود ٠٠٠ , ٠٠٠ , ٧٠٠ , ١ مایل از خورشید است.

    درجه حرارت درجه حرارت روی سطح لایه ابر اورانوس ٣٥٠- درجه فارنهایت ( ٥٩ کلوین ) می باشد .

    اورانوس در مقایسه با گاز های دیگر مشتری ، زحل ، نپتون گرمای کمی بیرون می دهد .

    ترکیب خاکی و جو اورانوس یک سیاره گازی , منجمد با یک هسته مذاب می باشد جو اورانوس شا مل ٨٣% هیدروژن ، ١٥ % هلیم و ٢ % متان است .برای اطلاعات بیشتر در مورد ترکیب و ساخت اینجا را کلیک کنید.

    حلقه ها اورانوس یک کمر بندی از١١ حلقه باریک و ضعیف که تشکیل شده ازسنگ و گرد وغبار دارا می باشد .

    اورانوس دایره ای مدارهای خیلی بیضی شکل است .

    این حلقه ها تنها یک قسمتی از حلقه های زحل میباشد و در سال ١٩٧٧ کشف شده است .

    عکس – اورانوس و حلقه هایش توسط یک دوربین مادون قرمز عکس گرفته شده اند .

    ماهها اورانوس ٥ ماه بزرگ و تعدادی ماه کوچک دارد ( ماه بزرگ ٢ تا توسط دبلیوام هرچل در ١٧٨١ کشف شده ، ٢ تا توسط دبلیوام لاسل در ١٨٥١ و یکی توسط جی کوپر در ١٩٤٨ ) ( ماه کوچک بعداً کشف شده است ) برای اطلاعات بیشتر درباره ماههای اورانوس اینجا را کلیک کنید .

    ابرن بزرگترین ماه اورانوس است عکس توسط هیئت ویاگر ناسا در ١٩٨٦ گرفته شده است .

    کشف اورانوس اورانوس توسط اختر شناس انگلیسی ویلیام هر چل در ١٣ مارچ ١٧٨١ کشف شد هرچل همچنین ٢ ماه اورانوس ( تیتانیا و ابرن ) و تعدادی ماه زهل را کشف شد مقایسه اورانوس – زمین نام اورانوس و نماد این سیاره توسط اختر شناس انگلسی ویلیام هرچل نامگذاری شد او آن را جورجیانی ( به معنی سیاره جورجی ) پادشاه جورج ٣ انگلستان صدا زد .

    اسمش بعداً به اورانوس ، خدای اسطوره ای آسمان اورانوس تغییر یافت اسم اورانوس توسط اختر شناس آلمانی جوهان الرت بود پیشنهاد شده است این نمادی از سیاره اورانوس می باشد .

    مشاهدات فضا پیما اورانوس توسط ویاگر ٢ ناسا کسی که به آن در ٢٤ جنری ١٩٨٦ نزدیکی یافت دیده شد.

    داخل اورانوس ترکیب سیاره گازی و منجمد می باشد .

    جو این سیاره در یک لایه ابر یخی پوشانده شده که این سیاره را در ١٨٥ mph حلقه زده ( ساخته شده است از متان منجمد ، ١٠ تان .

    استیلن ) جو یخی اورانوس شامل ٨٣ % هیدروژن ، ١٥ % هلیم و ٢ % متان می باشد .

    لایه های بیرونی جو سردترین هستند درجه حرارت و فشار زیر لایه ابر پدیدار می شوند .

    لایه های جامد مغرضانه پایین جو ، یک لایه مایع از هیدروژن و هلیم وجود دارد این لایه از آب فشرده با آمونیاک و متان تشکیل شده است .

    هسته اورانوس یک هسته سنگی مذاب حدود ١٠٥٠٠ مایل ( ١٧٠٠٠ کیلو متر ) و حدود ١٢٥٠٠ درجه فارنهایت ( ٦٩٢٧ درجه سانتی گراد ) دارد این هسته یک جرم ٥ برابر بزرگتر از جرم زمین دارد.

    حلقه های اورانوس اورانوس و حلقه هایش توسط دوربین مادون قرمز عکس گرفته شده اند .

    اورانوس و حلقه هایش توسط دوربین مادون قرمز عکس گرفته شده اند .

    اورانوس یک کمر بند از ١١ حلقه باریک و ضعیف که تشکیل شده از سنگ و گرد وغبار دارا می باشد اورانوس دایره ای شکل خیلی مدار های بیضی شکل هستند این حلقه ها تنها قسمتی از اندازه حلقه های زحل که در ١٩٧٧ کشف شده می باشد .

    ماههای اورانوس ماهها :اورانوس پنج ماه بزرگ ( دو تا توسط دبلیوام هرچل در 1781 کشف شده بود و 2 تا توسط دبلیوام لاسل در 1851 کشف شده و یکی توسط جی کوپتر در 1948 کشف شده بود) و تعدادی ماه کوچک دارد ( هر کدام بعدا کشف شده بودند ) ابرن دومین و بزرگترین ماه اورانوس می باشد .

    عکس توسط هیئت ویاگر ناسا در 1986 گرفته شده بود.

    تعداد ماه اورانوس به ترتیب فاصله از اورانیوم : اعضای دور این اورانوس و فصلهای نهایی محور دورانی اورانوس بسیار مایل روی پهلویش می باشد ( ٩٠ ,٩٧ ) به جای چرخان با محورش تقریباً روی سطح مدارش ایستاده است ( مانند همه سیاره های دیگر ) ، اورانوس روی پهلویش چرخش می کند ( تنها مسیر مدارش ) این محور دورانی سر چشمه فصلهای نهایی اورانوس می باشد .

    یک تصادف فاجعه آمیز با گروه بزرگ دیگری سالیان قبل ممکن سردار اورانوس روی پهلویش داشته باشد.

    منابع و مآخذ لینک: http://www.ngdir.ir/SiteLinks/Kids/html/star-mafahim_oranus.htm ردیفعنوانصفحه1اطلاعات جامع در مورد اورانوس2محور دورانی3اندازه4جرم و جاذبه5طول روز و سال اورانوس6مدار اورانوس و فاصله از خورشید7درجه حرارت8ترکیب خاکی و جو9حلقه ها10ماهها11کشف اورانوس12مقایسه اورانوس – زمین13نام اورانوس و نماد14مشاهدات فضا پیما15داخل اورانوس16جو17لایه های جامد مغرضانه18هسته19حلقه های اورانوس20ماههای اورانوس21اعضای دور این اورانوس و فصلهای نهایی22منابع و مآخذ عرض حلقه ( کیلو متر )فاصله از مرکز اورانوس ( کیلو متر )حلقه٩٨-٢٠١٤٠، ٥١اپسیلون١تا٢٢٠ ٠ ،٥٠١٩٨٦ U R٣تا٧٢٩٠ ،٤٨دلتا١تا٤٦٣٠ ،٤٧گاماکمتر ١تا٢١٩٠ ،٤٧اتا٧تا١٢٦٧٠ ،٤٥تبا٧تا١٢٧٢٠ ،٤٤آلفا٢تا٣٥٨٠ ،٤٢حلقه ٤٢تا٣٢٣٠ ،٤٢حلقه ٥١تا٣٨٤٠ ، ٤١حلقه ٦0٣٨٠٠٠1986 ماهفاصله از اورانوس کیلومترقطر کیلومترآینده جالبکاشف- سال کشفکردلیا50,00026هدایت کردن دورترین حلقه اورانوسویاگر 2 ، 1986فلیا54,00032هدایت کردن دورترین حلقه اورانوسویاگر 2 ، 1986بیانکا59,000440ویاگر 2 ، 1986کرسیدا62,000660ویاگر 2 ، 1986دسدمنا63,000580ویاگر 2 ، 1986جولیت64,000840ویاگر 2 ، 1986پورتیا66,0001100ویاگر 2 ، 1986روسالیند70,000540ویاگر 2 ، 1986بلایندا1986 یو1075,000680ویاگر 2 ، 1986پوک86,000154شکل نامنظم و یک سطح خال مخالیویاگر2 1985میراندا130,000472سطح آن توسط شکافها علامتگذاری شده و ظاهر شده فروپاشیدگی چندین بار آن یک شیار شکل وی روی سطحش دارد .

    کرنا لقب شکل 7 یا 8 داردجی – کوپتر – 1948آریل191,0001158روشن ترین ماه اورانیوم است .

    جدیدترین سطح ماه اورانوس است در های و ژرف درهای طولانی دارددبلیو – ام – لاسل,1851آمبریل266,0001170تاریکترین ماه اورانوس .

    سطح قدیمی گودالهای سنگین دارد .

    آن یک حلقه روشن بالایش دارد که چیرو شب نام صدا زده می شوددبلیو – ام – لاسل,1851تیتانیا436,0001578بزرگترین ماه اورانوس آن حدود نصف اندازه ماه می باشد تیتانیا توسط تعداد گودالهای کوچک پوشیده شده و یک کمی هم صخره های یخی بزرگ و خطهای گسلهدبلیو – ام – هرچل 1787آبرن583,0001523آبرن توسط تعداد گودال و یخ پوشیده شده ( یک سطح قدیمی )دبلیو – ام – هرچل 1787کالیبان7,200,000800گلدمن -1997سیکرکس12,200,000600گلدمن -1997

  • ردیف عنوان صفحه
    1 اطلاعات جامع در مورد اورانوس
    2 محور دورانی
    3 اندازه
    4 جرم و جاذبه
    5 طول روز و سال اورانوس
    6 مدار اورانوس و فاصله از خورشید
    7 درجه حرارت
    8 ترکیب خاکی و جو
    9 حلقه ها
    10 ماهها
    11 کشف اورانوس
    12 مقایسه اورانوس – زمین
    13 نام اورانوس و نماد
    14 مشاهدات فضا پیما
    15 داخل اورانوس
    16 جو
    17 لایه های جامد مغرضانه
    18 هسته
    19 حلقه های اورانوس
    20 ماههای اورانوس
    21 اعضای دور این اورانوس و فصلهای نهایی
    22 منابع و مآخذ

اطلاعات در مورد تصمیم گیری برای مدیریت میانی این بخش طبیعت مدیریت میانی در سایه نگاه کارهای مدیر را بررسی می کند و اطلاعات جمع آوری شده او را مورد بررسی قرار می گیرد و زخیره می کند. این طور بیان می شود که شغل او یکی از مراحل اطلاعات آماری را در مورد کمک های لازم برای آسان کردن کارش می دهد. مقدمه این واقعاً یک بخش مقدماتی است. اگر چه علاقه مند به جمع آوری اطلاعات عادی مدیران ...

منظومه خورشیدی (شمسی) چیست؟ زمین یکی از سیاره ایست که دور خورشید می چرخد و این سیاره دها و قمرهایش منظومه خورشیدی را تشکیل می دهند. کلمه شمسی مفهوم مربوط به خورشید را در بر دارد. منظومه خورشیدی شامل هزاران سیاره کوچکتر نیز می باشد که سیارکها (اختروارها) و ستارگان دنباله دار بی شمار نامیده می شوند سیارات سیارکها و ستارگان دنباله دار همگی ضمن گردش پیرامون خورشید بوسیله گرانش یا ...

مقدمه: امروزه اطلاعات مهمترين منبع مدير بعداز عامل انساني محسوب مي شود. اداره امور سازمانها به شيوه هاي کارآمد به ويژه در دنياي پيچيده امروز، مستلزم جمع آوري وپردازش انبوهي از اطلاعات گوناگون است، که با آهنگي سريع در حال رشد است. کميت و کيفيت ا

“ خودپنداري ” يا مفهوم ازخود هنگام تولد آغازمي شود ودردوران رشد ومراحل آن شکل مي گيرد. اينکه کودک سرانجام چگونه احساسي درباره خود پيدامي کند، نتيجه تماس ها و تجربه هاي مختلف او با ديگر محيط است . اگر بيشتر اين تماس ها وتجربه ها مطلوب باشند ، کودک اح

هدف و دستورالعمل ها قبول دستورالعمل ها در ارتباط با خشونت بر علیه زنان و دختران یک علامت روشن از خواست سیاسی اتحادیه اروپا می باشد که موضوع حقوق زنان را بعنوان یک الویت مورد بررسی قرار داده و اقدامات دراز مدت در این زمینه انجام دهد. در تمرکز بر روی مسأله خشونت بر علیه زنان و دختران، اتحادیه اروپا اقدامات مؤثری بر علیه یکی از عمده ترین نقض تعهدات حقوق بشر در دنیای امروزه انجام ...

واژه‌های کلیدی سیستم اطلاعات مدیریت[1](MIS)، طراحان، راهبران، کاربران، موانع انسانی، موانع سازمانی، موانع محیطی چکیده امروزه رشد روز افزون فناوری اطلاعات[2] و تأثیر چشمگیر آن درافزایش بهره وری سازمانهای دولتی و خصوصی در سطح جهان، حرکت جهانی را به سمت بهره گیری از انواع مختلف سیستم های اطلاعاتی به ویژه سیستم اطلاعات مدیریت (MIS) ، موجب شده است که کشور مانیز در مسیر این حرکت قرار ...

نظریه های سبب شناسی پژوهش ژنتیکی هرگونه بحث از ژنتیک باید با این اظهار نظر شروع شود که هم عوامل ژنتیکی و هم محیطی تجلی نهایی یک اختلال مصرف مواد روان گردان را تحت تأثیر قرار می دهند. در واقع، صفات بسیار اندکی، در صورت وجود، ندرتاً به وسیله عوامل ژنتیکی یا محیطی تعیین می شوند. مطالعه نقش ژنتیک در سوء مصرف مواد، معطوف به تعیین تأثیر نسبی وراثت است. پژوهش ژنتیکی تقریباً به طور ...

مشارکت فناوری اطلاعات در کارآفرینی چکیده در این مقاله به بررسی مشارکت فناوری اطلاعات در کارآفرینی و ایجاد فرصت‌های شغلی پرداخته شده است. در حقیقت فناوری اطلاعات به عنوان موتور محرکی در نظر گرفته شده است که ضمن به حرکت درآوردن چرخ‌های شغلی و استخدامی، سبب رشد و پویایی اقتصاد جامعه و ایجاد نوع جدیدی از اقتصاد می‌شود که اقتصاد دانش محور نامیده می‌شود. هدف از نگارش این مقاله مروری ...

مقدمه: برای دست یابی به توسعه پایدار و درونزا , در هر جامعه ای نیاز به مشارکت زنان احساس می شود . هیچ جامعه ای نمی تواند تنها با نیروی کار نیمی از جمعیت خود , با توسعه جهانی رقابت کند . از ابتدای صنعتی شدن جامعه شناسان و دیگر صاحب نظران در باره ی مشارکت زنان در امور اقتصادی و توسعه دیدگاهای متقاوتی داشته اند , وهر یک از آنها با توجه به مسائل زمان خود این موضوع را بررسی کرده اند ...

چکیده در این مقاله به بررسی مشارکت فناوری اطلاعات در کارآفرینی و ایجاد فرصت های شغلی پرداخته شده است. در حقیقت فناوری اطلاعات به عنوان موتور محرکی در نظر گرفته شده است که ضمن به حرکت درآوردن چرخ های شغلی و استخدامی، سبب رشد و پویایی اقتصاد جامعه و ایجاد نوع جدیدی از اقتصاد می شود که اقتصاد دانش محور نامیده می شود. هدف از نگارش این مقاله مروری بر وضعیت فعلی در بازار کار فناوری ...

مقدمه: سیستم های اطلاعات دراشکال گوناگون می تواند درسازمانهاوکسب وکارها به کارگرفته شوند .مواردی نظیر انجام فعالیتها،حل مسائل سازمانی وپیگیری فرصتهای تجاری ،همگی بااستفاده ازآن امکان پذیر می گردد. دراین مقاله قصد داریم اطلاعات تجاری (BIS) راکه کارکردهای گوناگون سازمانی نظیر بازاریابی،مالی ، حسابداری ،مدیریت عملیات ومدیریت منابع انسانی راپتیبانی می کند،موردبررسی قرارمی دهیم ودرپی ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول