دانلود ‫پروژه مالی شرکت رادیاتور ایران ( سهامی عام )

Word 138 KB 20041 47
مشخص نشده مشخص نشده پروژه مالی
قیمت قدیم:۲۴,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۹,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • شرکت رادیاتور ایران
    صورتهای مالی تلفیقی گروه و شرکت اصلی
    سال مالی منتهی به 29 اسفند ماه 1381

    مجمع عمومی عادی صاحبان سهام
    با احترام
    به پیوست صورتهای مالی تلفیقی به همراه صورتهای مالی شرکت رادیاتور ایران سهامی عام ( شرکت اصلی ) مربوط به سال منتهی به 29 اسفند ماه 1381 تقدیم می گردد .

    اجزای تشکیل دهنده صورتهای مالی به قرار زیر است :

    • الف – یادداشتهای توضیحی
    تاریخچه
    موضوع شرکت
    سرمایه شرکت
    محل قانونی شرکت
    • ب – صورتهای مالی اساسی تلفیقی
    ترازنامه تلفیقی
    صورت سود و زیان تلفیقی
    گردش حساب سود ( زیان ) انباشته تلفیقی
    صورت جریان وجوه نقد تلفیقی
    • پ – صورتهای مالی اساسی شرکت رادیاتور ایران ( سهامی عام )
    ترازنامه
    صورت سود و زیان
    گردش حساب سود( زیان ) انباشته
    صورت جریان وجوه نقد
    • د- جدول نسبت های شرکت رادیاتور ایران وتجزیه وتحلیل انها
    صورتهای مالی تلفیقی گروه وصورتهای مالی شرکت رادیاتور ایران 0 سهام عام ) براساس استانداردهای حسابداری تهیه شده و درتاریخ 28/02/82 به تایید هیات مدیره شرکت رادیاتور ایران ( سهامی عام ) رسیده است .
    اعضاء هیات مدیره سمت
    ---------------- -------------
    آقای عباس ملکی تهرانی مدیرعامل و عضو هیات مدیره
    آقای محمد یونسی رئیس هیئت مدیره
    آقای محمد رضا محمودی نائب رئیس هیئت مدیره
    آقای ساسان منوچهری عضوهیات مدیره
    آقای محمد سعید فلاحی عضو هیات مدیره

    وسعت یک کانال توزیع ، مرتبط است با تعداد کلی کانالهای مختلف ( مثل خرده فروشان ) که در هر یک از سطوح استفاده می شوند ( شکل 2 – 7 ) .

    یک سازنده می تواند تصمیم بگیرد که طول کانال توزیع را برای محصولش ، با قطع عمده فروشان و خرده فروشان و فروش مستقیم به مصرف کننده ، کوتاه کند.

    وسعت کانال می تواند با فروش کالاها فقط از طریق یک شرکت فروشگاههای خرده فروش ، کاهش یافته اند .

    از سوی دیگر ، آن ممکن است با فروش ، از طریق تنوع وسیعتری از فروشگاه ها افزایش یافته باشد .

    تمبرها ، زمانی فقط از طریق اداره های پست یا ماشین های تمبر ، فروخته می شدند ، تا اینکه تصمیم گرفته شد که آنها را از طریق دامنه ای از نمایندگی های فروش ، شامل ادارات پست ، روزنامه فروشی ها و شیرینی فروش ها ، بفروشند .
    فایده ی یک کانال توزیع مستقیم ، برای یک خریدار ، یعنی وقتی که آن به طور

    • شکل 2 – 7 وسعت و طول کانال

    طول کانال :

    خریدار خرده فروش عمده فروش سازنده

    واسطه ها

    وسعت کانال :
    خرده فروش
    خرده فروش
    خریدار خرده فروش سازنده
    خرده فروش
    خرده فروش
    خرده فروش


    مستقیم با خریدارش انجام می شود ، این است که شرکت می تواند کنترل فعالیتهای کانال را در اختیار داشته باشد .

    آن می تواند ارتباطی مستقیم با خریداران داشته باشد که می تواند درکی بهتر از احتیاجات آنها و آگاهی سریعی از هرگونه مشکلی که ایجاد می شوند را ایجاد کند و سریعا به تغییرات موجود در بازار و احتیاجات ویژه ی بخش های بازار ، پاسخ دهد .

    از سوی دیگر ، با استفاده از واسطه های متخصص ، مثل خرده فروش ها ، در فروش کالاها ، شرکت می تواند از تخصص آنها در بخش به خصوصی از زنجیره های توزیع ، استفاده کند .

    « شرکت مهندسی » از « شرکت ارتباطات » دعوت می کند تا در مورد مشکلاتش در سیستم ها و ارتباطات بحث کند .

    مشاوری که از طرف « شرکت ارتباطات » است ، سفارشات و پیشنهادات شرکت را به مدیرعامل ، ارائه می دهد .

    مدیرعامل تأکید می کند که « از آن جا که شما می دانید ، ما در حل مشکلات تجاری ، از طریق تکنولوژی اطلاعات ، تخصص داریم ، اخیرا به سطح گسترده تر « بررسی های سلامت شرکت » وسعت یافته ایم و با وجودی که ما با نگاهی به سیستم های تکنولوژی اطلاعات شما شروع کردیم ، به زودی خودمان را خواهیم دید که در حال نگاه کردن به تصویری وسیعتر به عنوان نتیجه ای از مذاکره انجام شد با افراد مأمور در اینجا ، هستیم .» « این ویژگی بررسی سلامت است که ما را به سوی شما جذب می کند .» « سیستم تکنولوژی اطلاعات شما ، تا وقتی که پیش می رود و درتمام کارکردهای اصلی شما به کار گرفته می شود ، برای هدفتان درست است ، اما سیستم جدیدتری وجود دارند که سریعتر می باشند و می توانند برنامه ترکیب شده ای را برایتان فراهم کنند .

    آن همچنین ، به حمایت از به کار گیری اطلاعات جمع آوری شده کمک می کند تا توسط بازاریابی که در آن وقت ، در حال استفاده از سیستم خودش است ، انجام شود .

    هر چند ، ما آن را به عنوان مشکل اصلی شما نمی بینیم .»
    این بیشتر با ساختار انجام می شود .

    آن به عهده ی هر بخش تولیدی گذاشته می شود تا خریدارانشان را جستجو کنند .

    این بدان معنی است که آن کار یا با تعدادی از خریداران ، بسیار ناهمگون است ، و با بعضی از آنها ، نه .

    شما هیچ سیستمی از مدیران کنترل کننده سود ندارید ، که افرادی با مسئولیت جستجوی یک سود یا خریدار به خصوصی هستند .

    و نه هیچ سیستمی متمرکز شده ای روی فروش ها دارید ، که افرادی هستند ، که روی یافتن تجارت های جدید تمرکز دارند .

    فرض شده است که بخش ها نزدیک به خریدارانشان نگه داشته شده اند و به دنبال کارهای جدیدی هستند ، اما تخصص اصلی شان ، در تولید است .

    شما هم یک کانال کاملا طویل توزیعی دارید و هم وسعتی از آن را ، تأمین کنندگان شما هستیم تأمین کنندگان خودشان را دارند .

    پس شما محصولاتتان را به دامنه ای از خریداران مختلف ، توزیع می کنید .

    شما شرکت های کوچک بسیاری دارید که تشکیل دهندگان را فراهم می کنند و در عوض ، خریداران نسبتا کمی را دارید ، بنابراین ممکن است بخواهید که جنبه تأمین کانال توزیعتان را محدود کنید یک سیستم تکنولوژی اطلاعات به شما کمک خواهد کرد تا موجودی ، قیمت ها و ظرفیت پذیرش خود را کنترل نمائید و به مدیران جدید کنترل کننده سود شما کمک خواهد کرد تا آنچه مشتریان می خواهند ودر چه زمانی آن را می خواهند را فراهم کنند .»



    انتخاب یک کانال توزیعی ، گسترده یا محدود ، طویل یا کوتاه ، مستقیم یا غیرمستقیم ، به عوامل کفایت و کارایی بستگی خواهد داشت .

    تصمیمات بستگی خواهد به ماهیت فروش و ماهیت محصول / خدمات آماده برای فروش .

    نوعا ، خدمات دهی به افراد ، از طریق یک کانال توزیع مستقیم ، کوتاه ومحدود ، مفید خواهد بود ، بنابراین خدمات دهی روی دریافت شخصی آن ، تمرکز دارد .

    تعطیلات سفارشی معمولا مانند این خواهند بود ، وقتی که سازندگان سفرهای تعطیلاتی شخصی ، یک برنامه سفری را بانمایندگانی ازشرکت تعطیلاتی متخصص ، ترتیب می دهند .

    از جهت دیگر ، تورهای مسافرتی ، از طریق کانال توزیع طویلتر و گسترده تر فروخته شده باشند .

    محصولات تولید شده اغلب کانالهای غیرمستقیم و طویلی دارند ، با وجودی که ممکن است تا حدی محدود باشند .

    سازندگان اتومبیل ها ممکن است محصولاتشان را از طریق عمده فروشانی که سپس آنها را به خرده فروشان متخصص برای فروش به خریدار نهایی ، می فروشند ، بفروشند .

    در بعضی موارد ، این کانال محدود است ، وقتی خریداران فقط قادر هستند که ساخته های ویژه اتومبیل ها را از طریق یک توزیع کننده ک توسط سازنده یا عمده فروش ، به ثبت رسیده است ، خریداری کنند .
    با توسعه خرید اینترنتی ، و خرید تلفنی و پست سفارشی ، کانالهای توزیع تمایل به وسیعتر شدن ، کوتاه تر شدن و مستقیم تر شدن دارند .

    این ، یعنی اینکه ایده « مکان » در اصطلاحات شیوه ی خرید و فروش ، به طور قابل توجهی در طول زمان تغییر کرده است .

    در حالی که این پیشرفت ها به طور خیلی زیادی تسهیلات خریداران را افزایش می دهند ، ارزشی را روی اطمینان خریدار ، قرار می دهند .

    کالاهای خریداری شده توسط خریدار ، از طریق تلفن ، فاکس یا اینترنت ، گویای این مطلب است که خریدار تا وقتی آنها را می خرد آنها را نمی بیند و یا با آنها « برخوردی » ندارد .

    خریداران باید مطمئن باشند که توضیحاتی که آنها در مورد کالاها دیده اند ، دقیق بوده و آنها می توانند به راحتی آنها را برگردانند ، اگر احتیاجات خریدار را برآورده نکند .


    4 – 7 سایت قیمت گذاری
    به منظور نائل شدن به اهداف شرکت ، مدیرا ن باید محصولات و یا خدماتشان را بفروشند ، و این نه تنها به منظور توزیع محصولات به بهترین شیوه ی ممکن برای رسیدن به دست مشتریان می باشد ، بلکه این مفهوم را هم در بر دارد که آنها باید قیمتی داشته باشند که خریدهای واقعی را جذب کند .

    قیمت باید مطابق با شیوه ی فروش کلی محصول باشد ، هر چند در همان زمان آن بستگی خیلی شدیدی به تأمین و تقاضای محصول دارد .

    اگر یک محصول در مقادیر زیادی وجود داشته باشد و تقاضا نسبتا کم ، قیمت هم احتمالا به همان اندازه پائین خواهد بود ، زیرا مصرف کنندگان وسعت انتخاب زیادی دارند و می توانند برای یک کالا قیمت پائین تری ، انتخاب کنند ویا چانه بزنند.

    اگر قیمت در این شرایط ،

    در اصل توسط یک شرکت در یک سطح تعیین شده باشد ، بزودی ، برای رسیدن به نقطه ای ک تقاضا با تأمین برابرتر باشد ، افت خواهد کرد .

    البته ، همه اینها بستگی دارد به آنچه که اقتصاددانان به آن به عنوان « چیزهای برابر دیگر » اشاره دارند که وقتی است که مصرف کنندگان اطلاعات وسیعی در مورد خرید برای این کالا دارند و سطح بالایی از رقابت بین تأمین کنندگان وجود دارد .
    « قوانین » موجودی وتقاضا ، توصیه می کند که ، به این شرط که مصرف کنندگان دانش کاملی از بازار وتغییرپذیری کامل در آن داشته باشند ، و تأمین کنندگان رقابت کاملی داشته باشند ، طوری که سهم برابری در فروش و دسترسی برابری به مصرف کنندگان داشته باشند ، قیمت ، افزایش و یا کاهش خواهد داشت ، تا وقتی که موجودی یک محصول یا سرویس برابر با تقاضای آن شود .

    « قیمت متعادل » ( شکل 3 – 7 ) وقتی است که موجودی و تقاضا

    « قوانین » موجودی وتقاضا ، توصیه می کند که ، به این شرط که مصرف کنندگان دانش کاملی از بازار وتغییرپذیری کامل در آن داشته باشند ، و تأمین کنندگان رقابت کاملی داشته باشند ، طوری که سهم برابری در فروش و دسترسی برابری به مصرف کنندگان داشته باشند ، قیمت ، افزایش و یا کاهش خواهد داشت ، تا وقتی که موجودی یک محصول یا سرویس برابر با تقاضای آن شود .

    « قیمت متعادل » ( شکل 3 – 7 ) وقتی است که موجودی و تقاضا شکل 3 – 7 قیمت متعادل برابر هستند .

    در عمل ، این شرایط کامل معمولا" به کار برده نمی شود و با وجودی که قیمت به مقدار زیادی تحت تأثیر موجودی و تقاضا قرار دارد ، دیگر عوامل هم تأثیری خواهند داشت .

    مدیران شیوه معمولا" بیشتر سعی در ایجاد یک بازار کمتر دارند تا یک بازار کاملتر ، که در آن ، « دیگر چیزها ، برابر نیستند » و آنها در آنجا فایده رقابتی دارند .

    روش فروش آنها به منظور متفاوت ساختن محصولات شرکتشان از محصولات دیگر شرکت ها ، طراحی شده است طوری که ، در عوض این که یک شماربالایی از محصولات همانند در اختیار مصرف کنندگان وجود داشته باشد ، شماری از محصولات متفاوت در دسترس قرار بگیرد .

    می توان این طور گفت که ، فروش شرکت سعی دارد تا یک حق انحصاری برای آن محصولات شرکت ایجاد کند تا شرکت بتواند قیمت ها را با کنترل موجودی محصول ، در کنترل خود داشته باشد .

    شرکت مایکروسافت ، نمونه ای از این شیوه ، از لحاظ تکنولوژی اطلاعات می باشد ، و موفقیتش در ایجاد یک حق انحصاری ، با این حقیقت نشان داده شده است که ، تحت قوانین ضد حق انحصاری ( یا ضد انحصار ) ایالات متحده قرار گرفته بوده است .

    بازارها ، در عمل ، متمایل به انعکاس شیوه های مختلف عیب و نقص دارند که ، در آن شرکت ها سهم بیشتر یا کمتری از بازار دارند ، و اطلاعات و تغییر پذیری مصرف کننده محدود است .

    « قوانین » موجودی ، تقاضا و قیمت به طور کامل ، در اکثر گسترده ی موقعیت های بازاری واقعی ، به کار گرفته نمی شود ، اما آنها به عنوان گرایش ها یا تمایلات زیر بنایی باقی می مانند که ، احتیاج دارند تا به حساب آینده تبلیغات ، کاتالوگ های پست سفارشی و خرید اینترنتی ، همگی تلاشی هستند برای وسعت بخشیدن به اطلاعات برای مصرف کنندگان وترغیب کردن آنها به خرید کالاهایی ویژه ، در حالی که ، مصرف کنندگان در عمل ، از نظر زمان و دسترسی ، و توانایی شان در « خرید کردن در اطراف » ، اطلاعات محدودی دارند .

    درحقیقت ، سیاست قیمت گذاری معمولا" بستگی دارد به حالت بازاریا « آنچه بازار دارد » .

    مدیران می توانند قیمت بالایی را به منظور افزایش تفاوت های بابت سود مفید مطالبه کنند ، اما اگر این سیاست تقاضا را بسیار زیاد کاهش دهد ، قیمت باید پائین بیاید .

    به منظور به حداکثر رساندن تقاضا ، یک مدیر می تواند پائین ترین قیمت ممکن را مطالبه کند ، هر چند این قیمت باید به اندازه کافی برای فراهم ساختن یک تفاوت بابت سود معقولانه ، بالا باشد.

    قدرت کسب سود دارایی ها به این نسبت میزان سود ما قبل از بهره و مالیات را در مقابل دارایی های به کارگرفته اندازه گیری می کند این نسبت قدرت کسب سود دارایی ها ( پیش از اثرهای ناشی از مالیات و وام و....

    ) را نشان می دهد و برای مقایسه شرکت هایی که از نظ مالیاتی و اهرم مالی در شرایط متفاوتی قرار دارند مورد استفاده قرار می گیرد در صورت که نرخ بازده دارایی ( ROI ) بیشتر از نرخ بهره بدهی باشد در این صورت مازاد نرخ بازده نسبت به نرخ هزینه وام به سهامداران تخصیص یافته سبب افزایش بازده حقوق صاحبان سهام می شود که در نهایت موجب افزایش ارزش شرکت خواهد بود در نهایت در صورتی که نسبت بدهی افزایش یابد سود افزایش و با افزایش نسبت بدهی ریسک شرکت بالا می رود.

    بازده حقوق احبان سهام یا ( ROI ) یا « نرخ بازده ارزش ویژه » میزان سود خالص ایجاد شده در مقابل هر یک ریال حقوق صاحبان سهام « منابعی که سهامداران در اختیار شرکت قرار داده اند » را نشان می دهد .

    هر چه این نسبت افزایش یابد میزان سود آوری سهامداران افزایش یافته است .

    یکی از این نسبت ها نسبت فروش به کار میرود دارایی های جاری دارایی درآمد فروش است .

    اگر این نسبت بیشتر باشد جایی از وجود دارایی ثابت بلا استفاده است چون این روند در حال افزایش است یعنی مدیریت آن موسسه به نحو احسن از دارایی های خود استفاده می کنند .

    در این نسبت بحث پایین باشد برای اصلاح آن باید شرکت حجم فروش خود را بالا ببرد و یا مقداری از دارایی های بلا استفاده خود را کاهش دهد و وجوه حاصل از آن را صرف پرداخت بدهی های خود می نماید در هر صورت پائین بودن این نسبت نوعی اخطار است تحلیل گر می بایست برای پی بردن به علل مربوط به کاهش این نسبت نسبت های مربوط به اقلام خاصی از دارایی ها را محاسبه کند .

    اقلام بکار گیری شده شرکت اعم از نقدینگی حسابهای دریافتنی و .....

    بیشتر باشد یعنی مدیریت کارآمدی داشته است یعنی از دارایی ها به نحو احسن استفاده برده است ریسک شرکت بالا می رود و کارایی بالا خواهد بود .

    این نسبت سرعت تبدیل به نقد کالاهای ساخته شده را نشان می دهد و همچنین در این شرکت رو به کاهش است .

    این نسبت گردش حسابهای دریافتنی پائین می تواند حاکی از آن باشد که حسابهای دریافتنی شرکت به نحو موثری ارائه می شود و منابع و سرمایه ی دفتری در حسابهای دریافتنی سرمایه گذاری شده است .

    هر چه این نسبت بالاتر باشد یعنی درصد مواردی که در آن به کار رفته شده بیشتر است اگر 64% آن مواد باشد مابقی آن مربوط به سایر نمونه هایی تولیدی ( دستمزد و سربار ) خواهد بود که این به نفع شرکت است و ریسک مالی بیشتر خواهد شد .

    اگر حقوق صاحبان سهام یک بخش کوچکی از کل دارایی های شرکت باشد ممکن است این تصور شود که شرکت دارای ضعف مالی است .

    زیرا سهام داران مقدار سرمایه گذاری اندکی در شرکت انجام داده اند به عبارت دیگر بالا بودن نسبت حقوق صاحبان سهام به کل دارایی ها می تواند نشان دهنده ی درجه اطمینان زیادی برای شرکت باشد که می تواند به موقع به تعهدات خود عمل کند و از طرف دیگر بالا بودن این نسبت بیان کننده ی این مطلب است که شرکت دارای اهرم مالی بالایی نیست .

    5 – 7 تأثیرات روی قیمت قیمت واقعی یک محصول یا خدمات بر اساس دامنه ای از عوامل قرار دارد که تصمیمات روی آن تأثیر می گذارند ، همان طور که در شکل 4 – 7 ، شرح داده شده است .

    می توان این عوامل را به 4 گروه اصلی تقسیم کرد : انهایی که تحت کنترل ساختار هستند ؛ آنهایی که در بازار به کار برده می شوند که ساختار در آنها به کار برده می شود ؛ آنهایی که تحت تأثیر نیازهای خریداران قرار دارند .

    در یک ساختار ، قیمت ها توسط اهداف فروش خودش تعیین خواهند شد .

    قیمت یک محصول یا خدمات ، فقط یکی از عوامل موجود در ترکیب بازار می باشد و باید مرتبط با تمام دیگر تأثیرات در ترکیب باشد .

    قیمت باید طبق سیاست فروش کلی طرح شده برای محصول / خدمات باشد .

    بطور ساده تر ، یعنی اگر هدف فروش مقادیر بالایی از یک محصول باشد ، تعیین یک قیمت بالا برای آن بعید است که رسیدن به این هدف کمک کند .

    از سوی دیگر اگر هدف ، فروش یک محصول به بخش نسبتا" کوچکی از مصرف کنندگان از طبقه ی درآمدی بالاتر باشد ، تعیین یک قیمت بالا می تواندبه خوبی مناسب با این روش باشد .

    سیاست قیمت گذاری به موقعیت یک محصول / خدمات در چرخه ی زندگیش هم بستگیخواهد داشت .

    در مرحله ی مقدماتی و بسیار رشد کرده ، تقاضا سریع رشد می کند و محصول ممکن است نسبتا" کمتر موجود باشد ، در حالیکه بعید است قیمت ، مهمترین عامل برای مصرف کننده باشد ( شکل 5 – 7 ) .

    بتابراین ، قیمت در این مرحله می تواند در سطح بالایی تعیین شده باشد .

    هر چه قدرمحصول بیشتر دردسترس باشد ورقابت کنندگان بیشتری وارد بازار شوند ، شاید نیاز شود که قیمت پائین بیاید تا سهم بازار را در بین مصرف کنندگان « اکثریت اولیه » افزایش دهد .

    در مراحل اشباع و کاهش ، قیمت اغلب ، به منظور تلاش برای حفظ تقاضا وفروش ، کاهش می یابد .

    در بعضی مواقع ، اگر سهم بازار و میزان فروش ثابت بماند ، ممکن است قیمت به منظور تلاش برای « از بین بردینه نقدینه » قبل از اینکه تقاضا بالا رود ، افزایش یافته باشد .

    خریداران درستکار و مصرف کنندگان که در نهایت تصمیم به خرید محصول می گیرند ، ممکن است موقعیتی را ایجاد کنند که در آن ، یک محصول « بنجل » شده یک احیای دید موقع دارد و یک « تسلیم نقدینگی » هم مانند تولید ، کاهش می یابد و محصول نسبتا" نادر و کمیاب می گردد .

    اهداف فروش چرخه ی زندگی محصول قیمت ها – قیمت ، قیمت های ثابت اضافه شده ، قیمت های متغیر ، قیمت های حاشیه ای قیمت کالاهای دیگر تصویر ساختار شکل 5 – 7 عوامل ساختاری موثر بر قیمت .

    قیمت یک محصول / خدمات ، ممکن است تحت تأثیر قیمت کالاها و خدمات دیگر موجود در مجموعه ی کار شرکت باشد .

    آن ممکن است نیاز به انعکاس تصویر شرکت در بازار داشته باشد .

    اگر شرکت بخواهد به عنوان ارائه دهنده ی کالاهای لوکس شناخته شود ، می توان انتظار داشت که تمام محصولاتش قیمت بالا باشند .

    هر جند ، اگر هدف یک شرکت ، درآمد پائین تر و بخش های اقتصادی فروش باشد ، می توان فرض کرد که تمام محصولاتش نسبتا" ارزان باشند .

    برای مثال ، یک سازنده ی ماشین که روی کیفیت تمرکز کرده ، ممکن است یک ماشین کوچک و نسبتا " اقتصادی تولید کند ، اما قیمت آن را در بالاترین اندازه ، در مقایسه با همان سایز ماشین های دیگر ، قرار دهد تا روی این موضوع تأکید داشته باشد که ممکن است آن کوچک باشد ، اما هنوز هم کیفیت بالایی دارد .

    در این موارد ، شاید قیمت یک سوال بزرگی در مورد موقعیت کالا در بازار ، باشد .

    از سوی دیگر ، برخی از محصولات / خدمات ممکن است در مقایسه با دیگر محصولات موجود در مجموعه ی کار شرکت ، قیمت پائین تری داشته باشند ، تا به عنوان یک « کالای فریبنده » { کالایی که برای جلب مشتری ، زیرنظر قیمت فروخته می شود .

    } هدفش ، رخنه کردن در بازار و توسعه ی آن باشد .

    خرده فروشان ، اغلب این کار را به منظور جذب مشتری ها به فروشگاههایشان انجام خواهند داد ، و سازندگان ممکن است این کار را برای مشخص ساختن نام مارک تجاری شان انجام دهند .

    محدودیتی برای این موضوع وجود دارد که مدیران تا چه اندازه می توانند این سیاست را دنبال کنند ، چرا که بعضی کالاهای فریبنده ممکن است حتی قیمت هایشان را پوشش دهند .

    در حقیقت ، قیمت ها می توانند توسط یک روند قیمت اضافه شده ، در تلاشی برای مطمئن شدن از این که قیمت ها توسط فروش ها پوشش داده شده اند ، وارد شده باشد .

    در عمل ، قیمت ها طبق تغییرات موجود در قیمت های مواد خام ، سوخت و قیمت های حمل ونقل ، افزایش دستمزد و غیره ، تغییر خواهند کرد .

    هنوز هم ممکن است به سادگی درصدی را به قیمت ها در هر زمان ، برای رسیدن به یک قیمت ، اضافه کرد و اگر این به اندازه کافی بالا بود ، نوسانات موجود در قیمت ها می تواند جذب شده باشد .

    این روش به این معنی است که قیمت ها احتیاجی به تغییر کردن در عکس العمل به تقاضا ندارد ، و می توانند به عنوان یک سیستم « منصفانه » در نظر گرفته شده باشد ، زیرا فروشنده در صورتی که از خریدارها هیچ سودی نگرفته باشد ، وقتی تقاضا بیشتر از موجودی باشد ، یک بازگشت منصفانه ای خواهد داشت .

    برای این که یک شرکت سودی بدست آورد ، هر سیستم قیمت اضافه شده یا سود افزوده شده ی قیمتی باید بر اساس قیمت های کلی ، باشد .

    هر چند برخی قیمت ها ممکن است ب اساس قیمت های دیگر باشد .

    قیمت هایمتغیر مستقیما" با سطح تولید تغییر نمی کنند ، طوری که هر چه تولید شرکت بیشتر باشد ، قیمت ها از لحاظ دستمزدها و قیمت های مواد ، بالاتر خواهند بود .

    قیمت های ثابت با سطح تولید تغییر نمی کنند ؛ آنها به شکل قیمت های ساختمان ها ، وسایل نقلیه و دیگر امتیازهای ثابت ، مدیریت و بودجه ، بالا سری هستند .

    آنها باید با هر سطحی از تولید ، متناسب باشند ؛ قیمت های حاشیه ای ، قیمت های تولید یک واحد اضافه می باشند ، ( مثل ماشین دیگری از خط تولید بیرون می آید ، تعیین قیمت ، با نادیده گرفتن قیمت های ثابتی امکان دارد که بدون نیاز سطح تولید ، بر این اساس که هر قیمتی که در مازاد قیمت های حاشیه ای واحد وجود دارد، توزیعی به این قیمت های ثابت خواهد داشت ، ایجاد خواهد شد .

    اگر قیمت های حاشیه ای تولید یک ماشین اضافه ، بیش از آن است که با قیمت پوشش داده میشود، پس بعضی توزیعات به قیمت های ثابت وجود خواهد داشت .

    برخی محصولات ، مانند « کالاهای فریبنده » ممکن است براساس پوشش دادن فقط قیمت های ثابت قیمت گذاری شده باشند، ممکن است براساس پوشش داده شده باشند، باقیمت های متغیر پوشش داده شده راه منابع دیگری از درآمد .

    درنهایت هر چند ، قیمت های کلی باید بیش از آن قیمت هایی باشند که به یک روش و یا روش دیگر ، برای بقای شرکت ، پوشش داده شده اند .

    سازمان های منطقه ای عمومی هم باید قیمت هایشان را ازطریق بورس و یا رایانه مطالبه برای خدماتشان ، پوشش دهند .

    درمسیرطولانی ، قیمت باید این موقعیت را منعکس کند .

    6-7 تاثیر بازار روی قیمت یکی ازمسائل قیمت اضافه شده در سیاست قیمت گذاری ، این است که قیمت ممکن است بدون نیاز به مابقی ترکیب بازار تعیین شده باشد ، یک عامل درونی از آن .

    سیاست قیمت گذاری ( 6-7 ) بستگی خواهد داشت به نوع بازاری که محصول / خدمات ، از لحاظ موجودی وتقاضا ، شامل آن می شوند یک روش سیاست price-skimming شامل مطالبه کردن قیمت های اولیه ی بالا برای یک محصول / خدمات سپس پایین آوردن قیمت ها ، وقتی که قیمت ها سقوط می کنند می باشند .

    قیمت بالا رقابت کنند ه ها را جذب و تقاضا را محدود خواهد کرد ، طوری که می تواند فقط جایی کارکند که رقبا در ورود به بازار کند باشند و بخشی از مصرف کنندگان ( نوآوران ) برای پرداختن قیمت ها بالا وجود داشته باشند .

    یک سیاست « با نفوذ قیمت » براساس مطالبه ی یک قیمت ابتدایی پایین است به منظور جذب مشتریان و بدست آوردن یک سهم از بازار بزرگ می باشد.

    این سیاست بستگی به قیمت پایین وانمود کننده رشد بازار و ناامید کردن رقبا دارد.

    هم prick- skimming وهم price- penetrtion ( نفوذ قیمت ) ، بستگی دارندبه در جه ی تغییرناپذیری تقاضا در بازار برای محصولات بخصوص تقاضا وقتی ( متغیر ) گفته میشود ، که نسبت به تغییرات موجود در قیمت ها خیلی حساس باشد ، طوری که وقتی قیمت ها افزایش می یابند ، بالا رود و وقتی قیمت ها پایین می آیند ، کاهش یابد تقاضا می تواند وقتی « غیر متغیر » شناخته شود که در برابر تغییر قیمت ها حساس نباشد .

    price - skimming وقتی همکف است که تقاضا نسبتا" غیر قابل تغییر باشد ، طوری که قیمت ابتدای بالا باعث ایجاد کاهش در تقاضا نشود .

    نوآوری و پیشرفت و تکنولوژی اطلاعات ، از این ماهیت است ، از بازیهای کامپیوتری گرفته تا اولین دستیابی های مقدماتی به اینترنت ، نفوذ قیمت وقتی ممکن است که تغییر پذیری تقاضا بالا باشد ، طوری که بازار وقتی تقاضا بالا باشد ، به قیمت های پایین عکس العمل نشان خواهد داد .

    حرکت به سمت افزایش خدمات اینترنتی با ارائه دستیابی رایگان ، مثالی از این روش می باشد ، و توسعه ی بازار تلفن همراه هم ، علائمی از این روش را نشان می دهد .

    تمام مدیران باید تغییرپذیری نسبی تقاضا را در بازار برای محصول یا خدماتشان برای تعیین قیمت ها در نظر بگیرند .

    آنها همچنین باید « سرعت پیشرفته » رقبا را در نظر بگیرید ، و قادر نخواهند بود که با این سرعت تفاوت زیادی داشته باشند ، مگر اینکه بتواند یک محرک ، مثل یک ویژگی اضافه ، ارائه دهند .

    آنها همچنین نیاز دارند که تقسیم بندی بازار را در نظر داشته باشند ، طوری که محصولی مناسب با قیمت درست برای قسمت های مختلف ارائه دهند .

    قیمت ها ممکن است کمی بالاتر یا کمی پائین تر از قیمت های رقبا ، ثابت باشند ، چه برای افزایش تفاوت های بابت سود یا برای افزایش تقاضا .

    برای مثال ، پمپ بنزین ها ممکن است قیمت بنزین خود را بر اساس پمپ بنزین های رقیب قرار داده باشند ، طوری که قیمت آنها یک پنی یا کسری از یک پنی برای هر لیتر ، بالاتر یا پائین تر ، براساس محل آنها ، باشد .

    پمپ بنزین های داخل اتوبان ها ، معمولا" می توانند به خاطر تسهیلاتشان برای رانندگان اتوبان ها ، و این حقیقت که رانندگان توانایی انتخاب کمتری دارند ، قیمت بالاتری را در یافت کنند .

    این همچنین مثالی از مطالبه ی « آنچه بازار دارد » می باشد .

    در مناطقی که درآمدها نسبتا" بالاست ، قیمت ها بیشتر به سمت بالاتر گرایش دارند ، در مناطقی که درآمدها پائین تر هستند .

    مغازه های روستایی ممکن است قیمت های بالاتری را دریافت کنند ، زیرا آنها یک بازار نسبتا" « محدودی » دارند .

    « رویه گیری از قیمت » « نفوذ قیمت » « آنچه بازار خواهد داشت » « میزان سرعت » شکل 6 – 7 قیمت بازاری تاریخچه شرکت : درتاریخ 9/02/1341 پروانه تاسیس شماره 4803/41/7346/1934 توسط وزارت صنایع ومعادن ایران جهت تولید سالیانه 15 تا 30 هزار عدد رادیاتور به نام شرکت رنا ( اخذ شده از حروف اول اسامی موسیسن : آقایان رستگار ، نصیر پور و آینه چی ) صادر گردید.

    متعاقب آن درتاریخ 20/08/1341 شرکت سهامی رادیاتور ایران تحت شماره 8435 در اداره ثبت شرکتها به ثبت رسیده است .

    درتاریخ 18/10/1350 نام شرکت به شرکت سهامی خاص رادیاتورایران تغییر یافت .

    بدنبال آن در سال 1355 ظرفیت کارخانه طی پروانه بهره برداری شماره 342030 وزارت صنایع و معادن ایران به 176 هزار عدد رادیاتور در سال افزایش یافت .

    قابل ذکر است که براساس پروانه بهره برداری شماره 324574 مورخ 02/10/1376 ظرفیت اسمی شرکت 2800 تن در دو شیفت تعیین شده است .

    پس از تصویب قانون گسترش مالکیت شرکتهای تولیدی و سهیم شدن کارگران در سهام کارخانجات در سال 1355، شرکت سرمایه گذاری گروه صنعتی رنا ( سهام عام ) تاسیس گردید و سهام شرکتهای زر ، زامیاد ، رادیاتور ایران ورنا ( خاص ) به آن شرکت منتقل گردید.

    به موجب صورت جلسه مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده مورخ 09/10/1375 شرکت ، شخصیت حقوقی آن از سهامی خاص به سهامی عام تغییر وتعداد اعضاء هیئت مدیره از سه نفر به پنج نفر افزایش یافت .

    پس از تغییر شرکت رادیاتور ایران براساس نامه شماره 1154 مورخ 7/12/75 دبیرخانه شورای بورس وهیئت پذیرش اوراق بهادار موفق به اخذ پذیرش از سازمان بورس تهران گردیده است .

    موضوع شرکت : به موجب ماده 3 اساسنامه شرکت موضوع فعالیت شرکت عبارت است از: تاسیس کارخانه برای ساخت انواع رادیاتورهای مخصوص از قبیل کامیون ، تراکتور و سایر وسائط نقلیه موتوری ساخت انواع رادیاتورهای سنگین جهت صنعت برق ، گاز و نفت و ساخت انواع کولر گازی خودرو ، واردات ماشین آلات مخصوص ومواد اولیه مورد مصرف کارخانه و فروش فرآورده های خودرو و درصورت امکان صادرات آنها ، همچنین سرمایه گذاری وفعالیت بازرگانی و تولیدی در زمینه کلیه امور تحقیقاتی و طراحی ساخت قسمتهای مختلف خودرو و تولید یا مشارکت درتولید انواع خود رو و خرید وفروش سهام سایر شرکتها و کارخانجات .

  •  مقدمه


    • الف – یادداشتهای توضیحی

    تاریخچه

    موضوع شرکت

    سرمایه شرکت

    محل قانونی شرکت

    • ب – صورتهای مالی اساسی تلفیقی

    ترازنامه تلفیقی

    صورت سود و زیان تلفیقی

    گردش حساب سود ( زیان ) انباشته تلفیقی

    صورت جریان وجوه نقد تلفیقی

    • پ – صورتهای مالی اساسی شرکت رادیاتور ایران ( سهامی عام )

    ترازنامه
    صورت سود و زیان
    گردش حساب سود( زیان ) انباشته
    صورت جریان وجوه نقد

    • د- جدول نسبت های شرکت رادیاتور ایران وتجزیه وتحلیل

– یادداشتهای توضیحی موضوع شرکت سرمایه شرکت محل قانونی شرکت ب – صورتهای مالی اساسی تلفیقی ترازنامه تلفیقی صورت سود و زیان تلفیقی گردش حساب سود ( زیان ) انباشته تلفیقی صورت جریان وجوه نقد تلفیقی پ – صورتهای مالی اساسی شرکت رادیاتور ایران ( سهامی عام ) صورت سود و زیان گردش حساب سود( زیان ) انباشته صورت جریان وجوه نقد د- جدول نسبت های شرکت رادیاتور ایران وتجزیه وتحلیل مقدمه: شرکت ...

مقدمه : صورتهای مالی همراه با یاد داشت های پیوست آن اطلاعات مالی حاصل از مدارک حسابداری واحد تجاری است و نشان دهنده منابع اقتصادی و تعهدات واحد مزبور و در تاریخ معین و تغییرات مربوط طی دوره منتهی به آن تاریخ ، طبق اصول پذیرفته شده حسابداری یا سایر مبانی جامع حسابداری غیر از اصول مزبور می باشد طبق این بیانیه پیش بینی های مالی از صورتهای مالی می باشند . 1- تراز نامه 2- صورت سود و ...

پروژه حسابداري حاضر حاصل تحقيق و پژوهش در شرکت طاهاکه نمايندگي ماتريکس مي باشد واقع در 30 متري سينما سعدي شيراز مي باشد . ضمينه فعاليت اين شرکت برنامه نويسي و توليد نرم افزارهاي حسابداري و سخت افزارکامپيوتري مي باشد که بصورت مستمر و توليد زياد و

-1- تعریف انتظارات کارفرما یا بازار و محدوده طراحی تمام مکانیزمها Can/over فرض می‌‌شوند. امکان استفاده برای فرمان چپ و راست با کمترین تغییرات ممکن باشد. به دلیل ارتقای سیستمهای مکانیکی (فنی موجود) نیاز به تغییر و بهینه سازی سیستم داشبورد جهت نمود ظاهری این تغییرات. موقعیت: Panel gauge و controler ها ثابت می‌باشد. مشخصات ارگونومی ثابت تعیین شده است. ثابت بودن H.point راننده و ...

هدف ازتهيه اين پروژه معرفي ماليات بر ارزش افزوده به عنوان يکي از روش هاي جديد تعيين ماليات وتوضيحات درباره مفاهيم و اهداف تعيين ماليات براساس ارزش افزوده و همچنين تبعات متفاوت اقتصادي حاصل از اجراي ماليات برارزش افزوده مي باشد. همچنين در اين پروژه س

مقدمه: وجود اطلاعات مالی شفاف و قابل مقایسه ، یکی از ارکان اصلی پاسخگویی مدیران اجرایی و از نیازهای اساسی تصمیم گیران اقتصادی و از ملزومات بی بدیل توسعه و رشد اقتصادی در بخش خصوصی و دولتی است . صاحبان سهام ، اعتبار دهندگان ، دولت و سرمایه گذاران بالقوه در جهت تصمیم گیری در زمینه های خرید ، فروش ، نگهداری سهام ، اعطای وام ، ارزیابی عملکرد مدیران اجرایی و سایر تصمیمات مهم اقتصادی ...

فصل اول تارخچه شرکت پارس خودرو شرکت پارس خودرو در سال 1335 با نام شرکت جیپ به منظور واردات و فروش اتومبیلهای جیپ ویلیز آمریکایی تأسیس گردید. در سال 1338 با احداث سالن جیپ شروع به مونتاژ انواع جیپ کرد و در سال 1345 با احداث سالن پرس توسعه پیدا نمود و از سال 1346 با احداث سالن سواری تولید اتومبیلهای سواری آریا و شاهین را آغاز نمود. این شرکت در سال 1352 به نام شرکت موتور جک (سهامی ...

هدف از تحقیق: امروزه بیش از 90% سرمایه در گردش اغلب منابع تولیدی به مواد صنعت (یعنی مواد اولیه محصولات نیمه تمام، محصولات تمام شده، ضایعات تولید، اقلام بسته‌بندی و ابزارآلات تولید مربوط است. بنابراین باید توجه داشت که تمام موارد فوق از قبیل محصولات و مواد اولیه مکانی مناسب را برای نگهداری نیازمندند از جمله مواد اولیه که نیاز بیشتری به نگهداری و توجه دارد بهترین مکان برای نگهداری ...

مقدمه 1 : بيسکويت گرجي در سال 1341 در قالب شرکت سهامي خاص و با مشارکت خانواده آقاي علي گرجي و پسران آغاز بکار کرد تا انواع بيسکويت را که در ايران بسيار ناشناخته بود با استفاده از بهترين ترکيبات که بتواند با بيسکويت هاي شاخص اروپا

هدف از تحقيق: امروزه بيش از 90% سرمايه در گردش اغلب منابع توليدي به مواد صنعت (يعني مواد اوليه محصولات نيمه تمام، محصولات تمام شده، ضايعات توليد، اقلام بسته‌بندي و ابزارآلات توليد مربوط است. بنابراين بايد توجه داشت که تمام موارد فوق از قبيل محصولات

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول