دانلود مقاله پخش محصولات

Word 80 KB 2158 22
مشخص نشده مشخص نشده اقتصاد - حسابداری - مدیریت
قیمت قدیم:۱۶,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۲,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • اساسا هدف هر مجموعه بازرگانی، فعالیت در جهت کسب سود با مناسب ترین حجم فعالیت و سرمایه گذاری است که شرکتهای پخش نیز از این قاعده مستثنی نیستند.

    پس رعایت پاره ای نکات در تکمیل سبد کالایی شرکت ضروری است که به برخی از آنها اشاره می شود.

    دونکته مهم : الف : ایجاد ترکیب مناسب کالا در سبد کالایی شرکت به طور کلی یکی از وظایف شبکه های تخصصی توزیع و فروش ( شرکتهای پخش و سایر واسطه ها ) تبدیل سبد کالایی بهینه تولید کننده به سبد کالایی بهینه مشتری است.

    در همین راستا، شرکتهای پخش و سایر واسطه ها ایجاد سبد کالایی مناسب که بتواند بخش قابل توجهی ازنیازمندیهای مشتری را تامین کند مد نظر قرار می دهند.

    امروزه به منظور ایجاد سهولت در خرید مشتریان، شرکتهای پخش و سایر واسطه ها سعی دارند سبد نسبتا کاملی از محصولات مورد نیاز مشتریان را توزیع کنند.

    ب : جلوگیری از شلوغی و حجیم شدن سبد کالایی شرکت تکمیل یا جور کردن سبد کالایی شرکت به معنی توزیع هر محصول با هر کیفیتی نیست ، زیرا معمولا هر مغازه بخش خاصی از کالاهای مورد نیاز خود را با توجه به سقف اعتباری شرکت و چک های پرداختی ، مارک و ترکیب کالاهای موجود در سبد شرکت پخش و ...

    می تواند از یک مجموعه پخش تامین کند.

    از سوی دیگر حجیم شدن سبد کالایی شرکت، هزینه‌های انبارداری، ضایعات‌، کنترل و ...

    شرکت را افزایش می‌دهد و معمولا در بلند مدت شرکت را در بازپرداخت وجه کالاهای خریداری شده با مشکل مواجه می‌کند.

    در این زمینه می‌توان به شرکتهایی اشاره کرد که بیش از 800 کالا را در سبد کالایی خود قرار داده اند، در حالی که کمتر از 20 درصد این کالاها دارای شرایط مناسب برای حضور در سبد کالایی این شرکتها هستند و بقیه کالاهای موجود، جز شلوغی سبد کالایی این شرکتها و مسائل پیامد آن فایده دیگری برای آنها ندارد .

    بنابراین شرکتهایی که به صورت علمی فعالیت می کنند، در تکمیل سبد کالایی خود موارد زیر را مد نظر قرار می دهند : 1 ) پرفروش بودن کالا هدف اصلی هر مجموعه پخش ، توزیع و فروش کالا در بخش قابل توجهی از بازار هدف است .

    پس پرفروش بودن کالای موجود در سبد کالایی شرکت چه از نظر نوع کالا و چه از نظر جایگاه مارک تجاری به منظور تامین هزینه های شرکت و ایجاد سود از مسائل اصلی در تکمیل سبد کالایی شرکت است .

    کالاهایی که دارای گردش پایین هستند جز شلوغی سبد کالایی و افزایش هزینه های انبار داری حاصل دیگری برای شرکت ندارند .

    متاسفانه در این مورد بسیاری از مجموعه های توزیع و فروش به دلیل نداشتن مطالعه کافی در مورد اندازه بازار، جایگاه مارک و ...

    برخی از محصولات را در سبد کالایی خود قرار می‌دهند که از نظر حجم فروش دارای توجیه اقتصادی نیستند و پس از مدتی با تحمل زیان این محصولات را از سبد کالایی خود حذف می کنند .

    2 ) سود آوری کالا کالاهای موجود در سبد کالایی شرکت، علاوه بر پرفروش بودن ، باید دارای حاشیه سود مناسب برای شرکت باشند تا بتوانند موجبات سود آوری مجموعه را فراهم آورند که با توجه به نوع کالا ، جذابیت نام تجاری کالا در بازار ، حجم تقاضا برای کالا،تناسب حجم و قیمت کالا، میزان تخفیفات نقدی و حجمی در آن صنعت و ...

    متفاوت خواهد بود.

    3 ) قابل رقابت بودن کالا با توجه به شدت رقابت در بازار محصولات مختلف و وجود شرکتهای تولیدی و توزیعی قدرتمند در صنایع مختلف، اساسی ترین عامل در انتخاب کالا برای تکمیل سبد کالایی، قابلیت رقابت کالا از جنبه های مختلف از جمله جایگاه نام تجاری ، قیمت کالا برای مغازه دار و مصرف کننده ، حاشیه سود برای مغازه دار ، مرغوبیت کالا و ...

    باتوجه بازار هدف شرکت پخش است.

    بنابراین تکمیل سبد کالایی شرکت بویژه برای بازار استراتژیکی مانند تهران که دارای شرایط خاصی نسبت به سایر شهر‌های کشور است باید با بررسیهای دقیق و الگوهای متفاوتی انجام شود.

    4 ) قابلیت شبکه توزیع شرکت پخش برای توزیع یک کالای خاص یکی دیگر از مسائل اساسی در انتخاب کالا برای تکمیل سبد کالایی شرکت، قابلیت توزیع کالا از طریق شبکه توزیع شرکت با توجه به نوع سبد کالایی، بازارهای هدف شرکت، محدودیتها و توانمندیهای شرکت، هزینه های توزیع آن و ...

    است.

    مثلا توزیع آب معدنی با توجه به شیوه توزیع آن ، هزینه های بالای توزیع ، کوتاه بودن دوره ویزیت آن با توجه به حجیم بودن بار و محدودیت فضای فروشگاهها و ...

    از طریق شبکه های توزیع اختصاصی امکان پذیر است، بنابراین قراردادن آن در سبد کالایی شرکتهای پخش فاقد توجیه اقتصادی است و تقریبا هیچ شرکت پخشی این محصول را در سبد کالایی خود عرضه نمی کند؛ مگر اینکه شبکه توزیع کالای شرکت مختص توزیع انواع نوشیدنی باشد.

    از سوی دیگر حجیم بودن این کالا و پایین بودن متوسط قیمت برای هر کیلو کالا، هزینه های توزیع شرکت را افزایش و کل سبد کالایی را تحت تاثیر منفی قرار می‌دهد.

    این مطلب بویژه در مورد محصولات سوپری صدق می‌کند .

    5 ) دوره بازپرداخت وجه کالای خریداری شده در شرایط امروز بازار، یکی از مهمترین مسائل پیش روی شرکتها با توجه به شدت رقابت و ...

    دوره بازپرداخت وجه کالای خریداری شده توسط شرکت است.

    امروزه دوره بازپرداخت یکی از عوامل اساسی پیشبرد فروش شرکتها محسوب می شود که برای مشتریان نیز از اهمیت بسزایی برخوردار است .

    البته ممکن است شرکت یک کالای استراتژیک را به صورت نقدی هم خرید کند، اما در هر حال دوره بازپرداخت یکی از عوامل اساسی در خرید و یا فروش کالا محسوب می شود.

    لازم به توضیح است که در بازار امروز ، مشتری، طولانی تر بودن دوره باز پرداخت وجه کالای خریداری شده را در محاسبه میزان سود آوری کالا لحاظ می کند.

    فروش حبوبات از طریق شرکتهای پخش شرکت تهیه و بسته بندی مواد غذایی و حبوبات خوش چین سعید با مجوز از صنایع و معادن و شماره ثبت : 1692جهت فروش محصولات خود از کلیه شرکت های پخش مواد غذایی در سراسر کشور دعوت به همکاری می نماید با ما تماس بگیرید.

    فاکس : 08512247341 تلفن : 08512247342 همراه مدیر عامل:09188527479 آدرس : ملایر میدان امام ابتدای خیابان شهدا پاساژ امین طبقه اول پلاک9 ایمیل : mahya262_1385@yahoo.com فروش حبوبات از طریق شرکتهای پخش شرکت تهیه و بسته بندی مواد غذایی و حبوبات خوش چین سعید با مجوز از صنایع و معادن و شماره ثبت : 1692جهت فروش محصولات خود از کلیه شرکت های پخش مواد غذایی در سراسر کشور دعوت به همکاری می نماید با ما تماس بگیرید.

    فاکس : 08512247341 تلفن : 08512247342 همراه مدیر عامل:09188527479 آدرس : ملایر میدان امام ابتدای خیابان شهدا پاساژ امین طبقه اول پلاک9 ایمیل : mahya262_1385@yahoo.com در راستای نوین‌سازی شبکه‌های توزیع و به منظور شناسایی، ساماندهی و نظارت بر نحوه فعالیت شرکت‌های پخش کالا در کشور، دستورالعمل‌ ساماندهی شرکت‌های پخش در دستور کار سازمان‌های بازرگانی سراسر کشور قرار گرفت.

    به گزارش ایسنا به نقل از کمیته اطلاع‌رسانی سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان و سازمان تعزیرات حکومتی با هدف پخش کالا و زمان و مکان مناسب با قیمت‌های یکسان و با کیفیت مطلوب در سطح کشور و با رعایت درصدهای سود تایید شده از سوی سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان و هیات عالی نظارت در راستای تامین حقوق مصرف‌کنندگان، سازمان‌های بازرگانی موظف شدند طی دستورالعملی جامع نسبت به ساماندهی شرکت‌های پخش اهتمام ورزند.

    بر اساس این دستورالعمل‌ شرکت‌های پخش، شرکت‌هایی هستند که با بهره‌گیری از امکانات و تجهیزات مورد نیاز خرید، نگهداری و حمل کالا (غذایی، بهداشتی، آرایشی و شوینده‌ها و داروها و مواد بیولوژیک دامپزشکی) را از مبادی تولید و یا واردات تهیه و بلاواسطه به واحدهای خرده فروشی در محل این واحدها تحویل دهند.

    این در حالی است که فروش مستقیم هر گونه کالا توسط شرکت‌های پخش به مصرف‌کننده نهایی (به استثنای واکسن‌های دامی و طیور) ممنوع است.

    در این دستورالعمل آمده است: صدور مجوز برای پخش سایر کالاها منوط به بررسی و تایید کارگروهی مرکب از دفتر توسعه بازار کالا و خدمات و نظارت بر استانداردهای مصرف (حوزه تابعه معاونت توسعه بازرگانی داخلی وزارت بازرگانی) که تحت عنوان "دفتر توسعه بازار" در این دستورالعمل نام برده شده است، سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان و سازمان بازرگانی استان مربوط و دستگاه‌های ذی‌ربط خواهد بود.

    در بخشی از تبصره 2 ماده 2 دستورالعمل‌ مذکور شرکت‌های پخش کالا را براساس محدوده فعالیت و گستردگی منطقه تحت پوشش به 3 دسته شرکت‌های پخش استانی، شرکت‌های پخش منطقه‌ای و شرکت‌های پخش سراسری با شرایط و ویژگی‌های خاص خود تقسیم کرده است.

    از موارد حائز اهمیت مندرج در دستورالعمل مزبور، اخذ مجوز فعالیت‌ توسط تمامی شرکت‌ها پخش منطقه‌ای و سراسری در کشور از دفتر توسعه بازار است و این در حالی است که تایید و صدور مجوز فعالیت شرکت‌های پخش استانی با هماهنگی دفتر مذکور به عهده سازمان بازرگانی استان مربوط است و از طرفی مرجع صادرکننده مجوز ملزم است تصویری از مجوز صادره به انضمام یک نسخه فهرست اقلام توزیعی شرکت پخش مورد نظر را به سازمان مصرف کنندگان و تولیدکنندگان ارسال کند.

    یکسان بودن درصدهای سود پخش اقلام توزیعی در کلیه مناطق تحت پوشش توسط شرکت‌های پخش منطقه‌ای و سراسری که مبادرت به حمل کالا از انبار مرکزی به انبار شعب یا نمایندگی استان می‌کند و از آنجا به در مغازه خرده فروشی تحویل می‌دهند در ماده 6 دستورالعمل مورد تاکید قرار گرفته و اضافه می‌کند که حمل کالا باید توسط وسایط نقلیه نشان‌دار که در اجاره و یا مالکیت شرکت پخش یا نمایندگی‌های مربوط است صورت پذیرد و صرفا اینکه حمل و نقل بین شهری کالاها مستلزم ارائه برنامه تمبردار است.

    تعیین درصد ضرایب سود و هزینه‌های پخش استانی، منطقه‌ای و سراسری توسط کمیسیون هیات عالی نظارت و ضوابط قیمت‌گذاری سازمان حمایت، عمده فروش محسوب شدن شرکت‌های تعاونی توزیعی و الزام به استفاده از ضرایب سوده عمده فروشی و رعایت دقیق مقررات مندرج در دستورالعمل‌ ساماندهی شرکت‌های پخش و ضوابط مربوط توسط تمامی شرکت‌های تولیدکننده و وارد کننده متقاضی فعالیت در زمینه پخش کالا از اهم مصوبات مندرج در دستورالعمل ساماندهی شرکت‌های پخش است.

    البته باید اشاره کرد که در ماده 16 دستورالعمل‌ مذکور تاکید شده است تمامی شرکت‌های پخش فعالیت‌ در کشور حداکثر ظرف مدت شش ماه پس از ابلاغ دستورالعمل‌ موظفند نسبت به اخذ فعالیت از دفتر توسعه بازار و یا تکمیل و به روزرسانی پرونده مربوط اقدام کند در غیر این صورت دفتر مذکور می‌تواند توسط مراجع قانونی ذی‌صلاح از فعالیت آنها ممانعت به عمل آورد.

    بانک سامان خدمات جدیدی به شرکتهای پخش کالا ارائه می‌کند سه شنبه، 22 اسفند 1385 ساعت: 01:14 مدیرعامل شرکت پرداخت الکترونیک سامان گفت :این شرکت با همکاری بانک سامان، از ابتدای سال ‪، ۸۶‬خدمات جدیدی رابرای سیستم حسابداری شرکتهای پخش کالا و خدمات ارائه خواهد کرد.

    "ولی ضرابیه" روز دوشنبه در نشستی خبری ، خدمات جدید الکترونیکی شرکت پرداخت الکترونیک و بانک سامان را تشریح کردو گفت:تاکنون وجود دستگاه‌های پایانه فروش در فروشگاه‌ها، ارتباطی الکترونیکی بین خریداران و فروشندگان فروشگاه هادر سطح خرده فروشی ایجاد کرده بود.

    وی افزود:درحال حاضر با بکارگیری سیستم پخش الکترونیک ‪e-distribution‬ ،کلیه تبادلات مالی بین فروشندگان فروشگاه‌ها(خرده فروشان ) و شرکتهای پخش کالا( عمده فروشان) از طریق دستگاه کارتخوان "‪ " pos‬ساماندهی می‌شود.

    به گزارش خبرنگار ایرنا مدیرعامل شرکت پرداخت الکترونیک سامان هدف از اجرای این طرح را "همکاری بانک سامان با شرکت‌های پخش برای ورود آنها به عرصه بازار پخش الکترونیکی" ، ذکر کرد.

    ضرابیه گفت:امکان تسویه حساب سریعتر خرده‌فروشان با شرکت پخش، جلوگیری از حمل و نقل پول و ردوبدل کردن چک و به‌تبع آن ایجاد امنیت مالی، جلوگیری از اتلاف وقت و هزینه در سیستم حسابرسی شرکت‌های پخش،ایجاد قدرت مالی بیشتر و تصمیم‌گیری آزادانه‌تر خرده فروشان در خرید کالا از تولیدکننده و مرکز پخش و نیز ایجاد بازاری مطمئن برای تولیدکننده ومراکز پخش جهت فروش بیشتر کالا از جمله مزایای طرح جدید است.

    وی اضافه کرد: در روش جدید، بازاریاب شرکت پخش به فروشگاه مراجعه می - کند و اجناس مورد نظر را تحویل فروشگاه می‌دهد و سپس فاکتور اجناس را ارائه می‌کند.

    مدیرعامل شرکت پرداخت الکترونیک سامان گفت: طبق روش نوین، صاحبان فروشگاه‌ها در هنگام خرید از شرکت پخش می‌توانند از طریق کارت اعتباری خود مبلغ مورد نظر را نقدا و از طریق‌دستگاه پایانه فروش و از طریق منوی سرویس پرداخت به حساب پخش ،انتقال دهند.

    ضرابیه خاطرنشان کرد: از این مرحله به بعد، مرکز پخش قادر خواهد بود تا با خدماتی که در اختیارش قرار خواهد گرفت کلیه تراکنش‌ها را مشاهده و مورد بررسی قرار دهد.

    وی در مورد خریدهای اعتباری فروشگاه‌ها از شرکت‌های پخش و روش استفاده از پایانه‌های فروش گفت:برای خریدهای اعتباری، موردی بیش از کارت اعتباری در نظر گرفتیم.

    اعتباری برای فروشگاه‌های مذکور با مشارکت شرکت پخش در نظر می گیریم و برمبنای آن اعتبار، خریدها انجام می‌شود.

    مدیرعامل شرکت پرداخت الکترونیک سامان اضافه کرد: زمانی که فروشگاه‌ها امکان بازپرداخت دارند،مبلغ مذکور پرداخت می‌شود و بانک آن مبلغ را به حساب شرکت پخش واریز خواهد کرد.

    ضرابیه درباره سقف اعتباراتی که از این طریق قابل جابجایی است، گفت: سقف اعتبارات را شرکت پرداخت الکترونیک سامان با همکاری شرکتهای پخش تعیین می‌کنند.

    وی اضافه کرد:این نکته متناسب با فروشگاه و حجم فروش آن تعیین می‌شودو ما محدودیتی در این زمینه نداریم.

    مدیر عامل شرکت پرداخت الکترونیک سامان، کارمزد استفاده از این خدمات را متفاوت و متناسب با نحوه فروش شرکتهای پخش ذکر کرد و گفت: با بسیاری از شرکت‌های پخش برای عقدقرارداد جهت‌ارائه خدمات جدید وارد مذاکره شده‌ایم.

    "منصور مومنی" رییس شعبه بانکداری نوین بانک سامان نیز در این‌باره توضیح داد:به صورت مقدماتی، این خدمات را به دو شرکت پخش ارائه کردیم که تجربه‌ای موفقیت آمیز بوده است .

    " وحید سیامی" مدیرهماهنگی ستاد شرکت پرداخت الکترونیک سامان نیز در این نشست خبری گفت: تاکنون تمام فعالیت‌های صورت گرفته در حوزه بانکداری الکترونیک، در زمینه "مشتری به بازرگانی" بوده است ، اما اکنون می‌خواهیم خدمات جدید را در زمینه "بازرگانی به بازرگانی" تجربه کنیم.

    وی یکی از مشکلات روش سنتی خرید فروشگاه‌ها از شرکت‌های پخش را "استفاده بیش از حد از چک" عنوان کرد و گفت: باروش نوین، ضمن شفاف‌سازی گردش پول از مصرف‌کننده تا تولیدکننده ، از رواج بیش از حد چک جلوگیری خواهد شد.

    ورود به دنیای b2b 21 فروردین 1386 سیستم پخش الکترونیکی بانک سامان از امسال وارد مرحله اجرایی شده است.

    این بانک در سال 85 به صورت پایلوت با دو شرکت پخش عمده قرارداد همکاری بسته و از این طریق مبادلات میان خرده‌فروش و عمده‌فروش کالا و همچنین شرکت‌های پخش به صورت الکترونیکی صورت خواهد گرفت.

    بانک سامان وارد حیطه b2b شد.

    به گزارش عصرارتباط، بانک سامان با انعقاد قرارداد با 2 شرکت توزیع کالا از حیطه b2c وارد حیطه b2b شد.

    سیستم پخش الکترونیکی بانک سامان از امسال وارد مرحله اجرایی شده است.

    معاون امور بانکی بانک سامان در این خصوص گفت: تاکنون وجود دستگاه‌های پایانه‌های فروش در فروشگاه‌ها، ارتباط الکترونیکی بین خریدار و فروشنده فروشگاه‌‌ها را ایجاد کرده بود.

    در حال حاضر با به کارگیری سیستم پخش الکترونیکی، کلیه تبادلات مالی بین فروشندگان فروشگاه‌ها و شرکت‌های پخش کالا از طریق پایانه‌های فروش ساماندهی می‌شود.

    ولی ضرابیه افزود: با یکسری تغییرات کوچک روی پایانه‌های فروش نصب شده در فروشگاه‌های کشور.

    امکان انتقال وجه از حساب خریدار کالا به حساب شرکت توزیع‌کننده فراهم می‌شود.

    او در پاسخ به این سوال که کارمزد انجام این تراکنش چه میزان است، گفت: با توجه به گستردگی و تنوع فعالیت شرکت‌های توزیع کننده کالا با فروشندگان کارمزدثابتی پیش‌بینی نشده است بلکه براساس نوع رابطه دو طرف انجام معامله این کارمزد تعیین و از شرکت پخش دریافت خواهد شد.

    او با اشاره به اینکه در شرایط فعلی بسیاری از شرکت‌های پخش کالا با فروشندگان کالا به صورت اعتباری کار می‌کنند، گفت: تمامی این شرایط برای فروشندگان کالاها در سیستم پخش الکترونیکی نیز در نظر گرفته شده است فقط بانک با پخش‌کننده کالا ظرف 24 ساعت تسویه حساب می‌ کند.

    او ادامه داد: امکان تسویه حساب سریع‌تر خرده‌فروشان با شرکت‌های پخش، جلوگیری از حمل و نقل پول و رد و بدل کردن چک و به تبع آن ایجاد امنیت مالی، جلوگیری از اتلاف وقت و هزینه در سیستم حسابرسی شرکت‌های پخش و ایجاد قدرت مالی بیشتر، تصمیم‌گیری آزادانه‌تر خرده‌فروشان در خرید کالا از تولیدکننده و مرکز پخش، ایجاد بازاری مطمئن برای تولیدکننده و مراکز پخش برای فروش بیشتر کالا از جمله مزایای استفاده از سیستم پخش الکترونیکی است.

    ضرابیه با بیان اینکه برای اجرای این پروژه پیشنهادهایی برای صاحبان فروشگاه‌ها و بهبود روش خرید ارایه می‌شود، با اشاره به این پیشنهادها تاکیدکرد: معرفی فروشگاه‌ها، تعیین سقف اعتباری هر فروشگاه، عقد قرارداد با فروشگاه‌ها، اعطای اعتبار به صاحبان فروشگاه‌ها، صدور کارت اعتباری، تعیین کارمزد و نحوه تسویه حساب از جمله این پیشنهادها هستند.

    او با اشاره به اینکه این پروژه از سال 86 فقط در داخل کشور به اجرا گذاشته می‌شود، تصریح کرد: برای اجرای چنین طرحی در خارج از کشور محصول دیگری طراحی خواهد شد.

    مدیرامور بانکی بانک سامان با اشاره به اینکه خرده‌فروشان لزوما دراین طرح نیازی به افتتاح حساب در بانک ندارند، تاکید کرد: صاحبان فروشگاه‌ها نیز که دارای pos هستند از این طریق با بانک ارتباط برقرار می‌کنند.

    او در پاسخ به این سوال که هم‌اکنون یکی از مشکلات خریداران کالا و فروشندگان در استفاده از دستگاه‌های pos، پایین بودن سرعت اتصال به شبکه بانکی کشوراست و چه راه حلی برای رفع این مشکل در نظر گرفته‌اید؟

    گفت: هم‌اکنون امکان استفاده از تمامی انواع خطوط برای ما امکان‌پذیر است و اگر صاحب فروشگاه خطوط اینترنت پرسرعت نیز در اختیارش باشد ما می‌توانیم پایانه فروش را به ADSL متصل کنیم.

    ضرابیه یکی از دلایل گسترش استفاده از خطوط تلفن و Dial up را وجود حداقل یک خط تلفن در تمامی فروشگاه‌های کشور دانست و گفت: بانک سامان هم‌اکنون posهای فروشگاه‌های بزرگ مانند شهروند را از طریق اینترنت پرسرعت به شبکه متصل کرده است؛ در این صورت تراکنش، ظرف مدت زمانی بین 3 تا 5 ثانیه انجام می‌شود.

    همچنین پایانه فروش آژانس‌های هواپیمایی را نیز به روش ADSL نصب و راه‌اندازی کرده‌ایم توزیع و پخش عرقیات گیاهی بوعلی نمایندگی مجاز کارخانجات تولید کننده گلاب و عرقیات گیاهی کاشان بصورت پاستوریزه و هموژنیزه محصول شرکتهای عالیات - نبی - عرش - بخشش و خضرا توزیع بصورت گالنی و بطری قیمت و کیفیت مارا مقایسه کنید گلاب یک لیتری 958 تومان عرق نعنا نیم لیتری 700 تومان و ......

    قیمت : استان : تهران موقعیت : تهران نام : مقیسه شماره تماس : 09123217717-09354649946 ایمیل : شبکه های توزیع مویرگی در بازار ایران یعقوب بوژمهرانی تصمیم درباره کانال توزیع و فروش کالا، از جمله مهمترین تصمیماتی است که فرا روی مدیران قرار دارد.

    تصمیم درباره توزیع کالا بر سایر تصمیمات بازاریابی تاثیر مستقیم می گذارد.

    نبض یک شرکت در دست شبکه توزیع و فروش آن است، اما با همه این شرایط اغلب شرکتها به کانال‌های توزیع کالاهای خود توجه کافی ندارند و این امر گاه عواقب زیانباری برای آنان به دنبال دارد و در مقابل، بسیاری از شرکتهای با استفاده از سیستم های توزیع خلاق، به مزیت رقابتی دست یافته اند.

    این نوشتار سعی دارد که براساس تجربیات نویسنده، انواع کانال‌های توزیع در ایران و مزایا و معایب هریک را بیان کند.

    توزیع کالا از طریق شبکه های توزیع عمده فروشی محاسن: 1.

    هزینه های توزیع در این روش پایین تر است و قیمت تمام شده کالا را کاهش داده و یا حاشیه سود خرده فروش را افزایش می‌دهد.

    2.

    تعداد زیادی از شرکتها و مراکز پخش کوچک از طریق شبکه های توزیع عمده فروشی تامین می شوند.

    معایب: 1.

    به دلیل شیوه های خاص نقد و نسیه در بازار، کالاها معمولاً بسیار پایین تر از قیمت واقعی خود به فروش می روند و استراتژی‌های قیمت گذاری کالا را در کل بازار تحت الشعاع قرار می دهند و به اصطلاح، کالا ذلیل می شود.

    شرکتها هیچ کنترلی بر شیوه های توزیع بازار ندارند.

    3.

    ریسک باز پرداخت وجه کالای فروخته شده افزایش می یابد.

    4.

    شبکه توزیع شرکت به صورت شبه انحصاری در اختیار بنکداران قرار می گیرد که در بلند مدت برای شرکت خطرناک است و شرکت عملاً از مکانیسم توزیع کالا هیچ اطلاعی ندارد.

    5.

    شبکه توزیع عمده فروشی هیچ فشاری برای فروش کالاهای شرکت به خود وارد نمی سازد و در صورت ضعیف بودن کالا به هر دلیل، کالا را پس می زند.

    توزیع کالا از طریق شبکه شرکتهای پخش اساساً به دلیل اینکه هر شخصی با هر سابقه و با هر مقدار پولی می تواند مبادرت به ایجاد شرکت پخش کند (همانطور که در کشور، به ویژه در شهرهای بزرگ مانند تهران بوضوح شاهد آن هستیم)، تعداد زیادی شرکتهای پخش کوچک در جاهای مختلف مشاهده می شود که ریسک فعالیت با این شرکتها چه از نظر بازپرداخت وجه کالاهای فروخته شده و چه از نظر کنترل نحوه فعالیت آنها به حدی بالاست که عملاً فعالیت با این سیستم ها را فاقد هر گونه توجیه می کند.

    در این بخش فقط به همکاری با شرکتهای بزرگ پخش اشاره می شود: مزیتها: 1.

    ریسک بازگشت وجه کالای فروخته شده نسبتاً در مقایسه با روش اول پایین است.

    به دلیل وجود تجربه نسبتاً خوب در امر توزیع مویرگی و وجود اطلاعات به روز در این سیستم ها، کنترل شبکه توزیع و مسیرکالای فروخته شده آسان است.(البته اگر اطلاعات در اختیار شرکت تولید کننده قرار داده شود).

    سرعت انتقال کالا به بازار نسبتاً خوب است.(البته نه در همه موارد) 4.

    به دلیل متمرکز بودن سیستم سفارش دهی و باز پرداخت وجه کالای فروخته شده، مشکلات تعدد مشتری و مراکز سفارش وجود ندارد و طرف حساب یک نفر است.

    شرکت تولید کننده هیچ کنترلی بر شیوه های توزیع کالا ندارد.

    به دلیل واحد بودن کانال توزیع، در صورتی که به هر دلیل، شرکت توزیع کننده، توزیع کالا را انجام ندهد، شرکت تولید کننده فلج خواهد شد.

    سیستم تامین مالی شرکت، منوط به پرداخت پول از یک منبع واحد می شود.

    در صورتی که به هر دلیل پرداخت پول از طرف شرکت توزیع کننده قطع شود، سیستم تولید کننده با مشکلات عدیده ای مواجه خواهد شد.

    در صورتی که عملکرد سیستم توزیع مورد رضایت تولید کننده نباشد، شرکت تولید کننده نمی تواند عکس العمل مناسب و سریع از خود نشان دهد.

    در بلند مدت، شرکت توزیع کننده عملاً تعیین کننده خط مشی تولید کننده خواهد بود و تولید کننده باید تابع تصمیمات توزیع کننده باشد.

    6.

    دوره باز پرداخت وجه فروخته شده به شرکتهای پخش بزرگ بسیار طولانی بوده و هزینه فرصت از دست رفته سرمایه برای شرکتهای تولید کننده بالا خواهد بود.

    مجتمعهای تولیدی و شبکه های توزیع مستقل اساساً صاحبان سرمایه و کارشناسان بازار بخوبی از معایب اساسی شرکتهای پخش بزرگ آگاه هستند و از سالهای گذشته کشور همواره شاهد تولد شرکتهای پخش مختلف در مجتمعهای تولیدی بوده است که این مسئله تا امروز همچنان ادامه دارد.

    در گذشته مجتمعهای مختلف تولیدی که حجم وسیعی از کالاهای با برند معتبر این کشور را تولید می کنند، با آگاهی از اهمیت فوق العاده استراتژی توزیع و به مقصد رسانی کالا و ایجاد دسترسی آسان به کالا برای مشتری و کنترل شیوه توزیع و بازار محصول و بسیاری از موارد دیگر، مجموعه ای از شرکتهای توزیع تخصصی خود را راه‌اندازی کردند که این مجموعه ها در حال حاضر از شرکتهای قوی و معتبر پخش در کشور محسوب می شوند.

    نکته حائز اهمیت این است که به طور معمول مجتمعهای تولیدی و شرکتهای تولیدی بزرگ که دارای شبکه های توزیع مستقل هستند، معمولاً از برندهای معتبرتر و حضور فعالتری در بازار برخوردارند و سودهای کلانی از محل فروش محصولات برای کارخانه های خود ایجاد می کنند.

    در حالی که شرکتهایی که با شبکه های توزیع دیگر فعالیت دارند، از این مزیت ها برخوردار نیستند و یا کم بهره اند و هزینه های سرسام آوری را برای توزیع محصولات و تقویت جایگاه برند خود در بازار می پردازند.

    توجیه هزینه ای ایجاد شبکه های توزیع برای مجتمعهای بزرگ تولیدی پر واضح است که ایجاد شبکه های توزیع دارای هزینه های نسبتاًسنگینی هستند و تقریباً در همه موارد در سالهای اول سود آور نیستند.

    اما پرسش اساسی اینجاست که با توجه به هزینه سنگین این مجموعه ها چرا مجتمعهای تولیدی تمایل دارند این شبکه های توزیع مستقل را ایجاد کنند.

    دلایل فراوانی برای توجیه این مسئله وجود دارد که در قبل به تعدادی از آنها اشاره شد.

    اما یکی دیگر از دلایل اصلی ایجاد این شبکه های توزیع، این است که شرکتها و مجتمعهای تولیدی به دلیل حجم وسیع تولیداتشان اساساً ممکن است نتوانند مجموعه معتبری را پیدا کنند که این حجم وسیع کالا را توزیع کند و از سوی دیگر با توجه به هزینه های بالای توزیع کالا از طریق شبکه های توزیع دیگر ایجاد این شبکه های توزیع در بلند مدت کاملاً دارای توجیه اقتصادی است.

    اما اساساً مجتمعهای تولیدی در ایجاد شبکه های توزیع مستقل، به دنبال کسب سود نیستند، زیرا توزیع قوی کالاهای تولیدی شرکتهای تحت پوشش این مجتمعها با هزینه های نسبتاً معقول، باعث حضور مناسب در سطح بازار، جای گرفتن کالاها در قفسه فروشگاهها در نقاط مختلف بازارهای هدف، افزایش حجم فروش محصولات مجتمعهای تولیدی به میزان قابل قبول، کنترل دائم و آسان بازارهای هدف و کنترل وضعیت بازگشت سرمایه و کاهش ریسک های مرتبط با آن که یکی از مهمترین مسائل شرکتهای تولیدی در ایران است می شود.

    این مزایا ایجاد شبکه های توزیع مستقل را حتی در صورت زیانده بودن برای آنها منطقی و توجیه‌پذیر کرده است.

    صنعت توزیع کشور همواره شاهد تولد شرکتهای پخش مستقل برای مجتمعهای تولیدی بزرگ، متوسط و بعضاً کوچک است.

    یکی از مسائلی که بازار ایران در این برهه از زمان با آن مواجه است، رقابت شرکتها برای ارائه کالا‌ها و خدمات مطلوب با نازلترین قیمت ممکن است، زیرا به دلیل ارتباط مستقیم قیمت با قدرت پرداخت مصرف‌کننده، یکی از شاخصهای اساسی تصمیم‌گیری وی برای خرید یک کالا یا خدمت، قیمت آن است.

    در این شرایط شرکتهای تولیدی ضمن استفاده از راهکارهای مختلف با افزایش حجم تولیدات خود و توسعه بازارهای تحت پوشش ضمن تلاش برای افزایش میزان حضور در بازار، سعی دارند هزینه‌های ثابت خود را بر حجم بیشتری از تولید سر‌شکن کنند تا بتوانند هزینه قیمت تمام شده کالا را کاهش داده و ضمن افزایش قدرت مانور خود در بازی با قیمت، حاشیه سود خود را افزایش دهند.

    نکته اساسی در جامعه عمل پوشاندن به این مطلب، برخورداری از یک شبکه توزیع قوی است.

    بنابراین مجموعه‌ها و مجتمعهای بزرگ تولیدی به منظور دست‌یابی به این هدف، اقدام به ایجاد شبکه‌های توزیع قوی در بازارهای تحت پوشش خود می‌کنند زیرا شرکتهای پخش حقیقی تعهدی در مورد حجم فروش و افزایش سالانه آن به شرکتها نمی‌دهند و اساساً قابلیت توزیع مجموعه وسیع کالاهای مجتمعهای تولیدی را ندارند زیرا به طور نسبی ظرفیت سبد کالایی این شرکتها کامل است.

    شبکه های توزیع مستقل و بازار تهران بزرگ اساساً شرکت های تولید کننده در توزیع و فروش محصولات خود و یا ایجاد شبکه های توزیع در سطح بازارهای مختلف به دو عامل اساسی توجه وافر دارند: 1.

    نزدیکی بازا مصرف به شرکت(مبداء تولید) 2.

    اندازه بازارهای هدف(استراتژیک بودن بازار) معمولاً شرکتهای تولیدی نسبتاً بزرگ کشور که قابلیت تولید کالا در حجم زیاد و تامین نیاز بازارهای بزرگ را داشته باشند، بدون کوچکترین شکی از بازار تهران چشم پوشی نمی کنند.

    بازار تهران بزرگ به دلایل زیادی از جمله متمرکز بودن حجم زیادی از جمعیت در یک منطقه جغرافیایی، بالا بودن نسبی درآمد مردم این شهر نسبت به سایر مناطق کشور، اثر گذاری مستقیم بازار تهران بر الگوی مصرف سایر استانهای کشور، بالا بودن حجم مصرف این بازار و ...

    مورد توجه خاص شرکتهای تولیدی است.

    تحقیقات نشان می دهد که در هر سوپر مارکت تهران، به طور متوسط روزانه 190 نفر بار مشتری رفت و آمد می کند.

    حال اگر تعداد سوپرمارکت های مناسب تهران را حدود 15000 باب فرض کنیم - که تعداد آنها بسیار بیشتر از این عدد است - به طور متوسط در سال حدود 1 میلیارد نفر بار مشتری در سطح سوپرمارکت های تهران رفت و آمد دارند.

    حال اگر سایر مراکز تامین نیاز روزمره مردم تهران را نیز به آن اضافه کنیم، تعداد مشتریان سالانه این فروشگاهها از 5/1 میلیارد نفر بار تجاوز خواهد کرد.

    بسیار بدیهی است که هیچ شرکتی حاضر نیست از این بیلبورد رایگان با این حجم مشتری چشم پوشی کند.

    پس شرکتهای تولیدی و خدماتی، سرمایه گذاریهای فراوان و خاصی را روی بازار تهران انجام می دهند و حتی با تحمل زیانهای معقول، در سالهای اول فعالیت، سعی در حضور فعال در این بازار دارند.

    آمار فروش شرکتهای تولیدی معتبر کشور نشان می دهد که این شرکتها بیش از 30 درصد از کل فروش خود را در سطح تهران و شهرهای حومه آن انجام می دهند که رقم قابل توجهی است.

    ارائه خدمات B2B جهت تولید کنندگان و شرکتهای پخش امروزه استفاده از فناوری های نوین و ابزارهای پرداخت الکترونیک، باعث گردیده تا ارتباط بین کسب و کارها آسان تر شود و با استفاده از مبادلات الکترونیک، دقت و سرعت، افزایش یافته و هزینه های سربار کاهش می یابد.

    شرکت پرداخت الکترونیک سامان در راستای برنامه استراتژیک و ماموریت خود، پس از ایجاد شبکه ارتباطی بین فروشندگان کالا و خدمات و دارندگان کارت (B2B)، اکنون تبادلات مالی بنگاه با بنگاه (B2B) را نیز امکان پذیر ساخته است ایجاد شبکه الکترونیک توزیع، از جمله خدمات جدیدی است که ارتباط مالی بین فروشندگان کالا و خدمات از یک سو و تامین کنندگان کالا از سوی دیگر را تسهیل کرده است.

    قابل توجه شرکتهای پخش مواد غذاییاز کلیه شرکتهای پخش مواد غذایی که مایل به اخذ نمایندگی محصولات غذایی آیدا بین الملل می باشند خواهشمندیم جهت کسب اطلاعات از نحوه اخذ نمایندگی با ماتماس بگیرند.

    03123291201 03123291202 فاکس 03123291203 03123291240 09133195907 مهندس نصر 09133256471 مهندس جعفری با تشکر شریفی www.aidafoodco.com تعیین عوامل موثر بر بهینه‌شدن سیستم توزیع شرکتهای پخش کالا در ایرانعبادی، مجتبی141 + ضمیمه، جدول، کتابنامهپایان‌نامه (کارشناسی ارشد) -- دانشگاه تهران، 1379h t t p : / / d a t a b a s e .

    i r a n d o c .

    a c .

    i rاز آنجائی که تمامی فعالیتهای انسانی به سوی هدف یا اهداف خاصی در حرکت است و اصولا بی‌هدفی اتلاف منابع، وقت و انرژی است لذا تحقیق حاضر نیز به عنوان یک فعالیت هدفمند دارای اهداف خاصی به شرح زیر میباشد: 1 - بررسی نظام توزیع کالا در کشور.

    2 - دستیابی به یک نظام کارآمد در شبکه توزیع براساس ضرورتها و امکانات کشور.

    3 - گسترش و توسعه فعالیت شرکتهای پخش کالا در سراسر کشور که موجب کوتاه شدن زنجیره طولانی واسطه‌گری و دلالی بین تولید و مصرف می‌گردد.

    4 - ایجاد وحدت رویه در تامین و توزیع کالا و امکان کنترل بهتر و سریعتر نظام توزیع.

    5 - پی‌بردن به نقاط ضعف و قوت ، رفع کمبود و نواقص و افزایش بیش از پیش نقاط قوت .

  • فهرست:

    ندارد.


    منبع:

    ندارد.

تصمیم درباره کانال توزیع و فروش کالا، از جمله مهمترین تصمیماتی است که فرا روی مدیران قرار دارد. تصمیم درباره توزیع کالا بر سایر تصمیمات بازاریابی تاثیر مستقیم می گذارد. نبض یک شرکت در دست شبکه توزیع و فروش آن است، اما با همه این شرایط اغلب شرکتها به کانال‌های توزیع کالاهای خود توجه کافی ندارند و این امر گاه عواقب زیانباری برای آنان به دنبال دارد و در مقابل، بسیاری از شرکتهای با ...

شبکه های توزیع مویرگی در بازار ایران تصمیم درباره کانال توزیع و فروش کالا، از جمله مهمترین تصمیماتی است که فرا روی مدیران قرار دارد. تصمیم درباره توزیع کالا بر سایر تصمیمات بازاریابی تاثیر مستقیم می گذارد. نبض یک شرکت در دست شبکه توزیع و فروش آن است، اما با همه این شرایط اغلب شرکتها به کانال‌های توزیع کالاهای خود توجه کافی ندارند و این امر گاه عواقب زیانباری برای آنان به دنبال ...

طرح ریزی توزیع نیازمندیها ((DRP اولین بار بعنوان یک روش فنی برای طرح ریزی عملیاتهای توزیع و پخش شرکتهای تولیدی ارائه و مورد توجه قرار گرفت. بعنوان یک نتیجه تجربی که توسط این روش در شرکتهای تولیدی بدست آمد DRP می توانست برای اکثر انواع و نمونه های عملیاتی توزیعی و پخش و فرآیند های مرتبط بکار گرفته شود. DRP امکان هماهنگ کردن سیاستهای کاری سازمانها و شرکتهای چند گانه را فراهم کرد، ...

منابع داخلی و مزیت رقابتی: منابع و توانایی‌هایی که می‌تواند منجر به مزیت رقابتی شود، در هر کار و فعالیتی متفاوت است و حتی می‌تواند در حول زمان متغیر باشد. بطور کلی منابع و توانایی‌های داخلی سازمان به چهار دسته کلی تقسیم می‌شوند که عباتند از : منابع مالی، فیزیکی، انسانی و سازمانی، در اصل توانائیها و منابع جزء عوامل قوت سازمانی شمرده می‌شوند که می‌تواند به مزیت رقابتی تبدیل شوند ...

منابع داخلی و مزیت رقابتی: منابع و توانایی‌هایی که می‌تواند منجر به مزیت رقابتی شود، در هر کار و فعالیتی متفاوت است و حتی می‌تواند در حول زمان متغیر باشد. بطور کلی منابع و توانایی‌های داخلی سازمان به چهار دسته کلی تقسیم می‌شوند که عباتند از : منابع مالی، فیزیکی، انسانی و سازمانی، در اصل توانائیها و منابع جزء عوامل قوت سازمانی شمرده می‌شوند که می‌تواند به مزیت رقابتی تبدیل شوند ...

در این گزارش به تعریف و اهمیت آمیزه بازاریابی به عنوان ابزار مؤثر بنگاه اقتصادی در تحت تاثیر قرار دادن مشتریان، و توفیق در کسب و کار پرداخته شده است ، جایگاه آمیزه بازاریابی در نظام بازاریابی شرکت مورد بررسی قرار گرفته است ، به بعضی از نظرات استادان و متخصصان بازاریابی در مورد آن و همچنین به انتقادات مهم به آمیزه بازاریابی سنتی (4P) مطرح می گردد. و با تاکید قرار دادن نگرش ...

منابع داخلی و مزیت رقابتی: منابع و توانایی‌هایی که می‌تواند منجر به مزیت رقابتی شود، در هر کار و فعالیتی متفاوت است و حتی می‌تواند در حول زمان متغیر باشد. بطور کلی منابع و توانایی‌های داخلی سازمان به چهار دسته کلی تقسیم می‌شوند که عباتند از : منابع مالی، فیزیکی، انسانی و سازمانی، در اصل توانائیها و منابع جزء عوامل قوت سازمانی شمرده می‌شوند که می‌تواند به مزیت رقابتی تبدیل شوند ...

نقطه ی (نکته ی ) نهایی بحران شدید اقتصادی 2009-2007 به اقتصاد مقروض امریکا برمی گردد . در هم شکستن معاملات املاک در سال 2006 نقطه ی پایانی ، بحران بود کاهش میزان رهن و اجاره اولین نشانه ی شکست در هم شکستن سیستم اعتباری و وامی و یک شوک در ارتباط با معاملات املاک بود . اما کاهش شدید رهن و اجاره نمی تواند دلیلی برای جدی شدن بحران باشد . اگر چه رهن و اجاره با کیفیت پایش مانند ماده ی ...

مقدمه : به تعبیر پرفسور کاتلر بخشی از دارایی ناملموس سازمان است که در ترازنامه های مالی سازمان است که درترازنامه های مالی سازمان قرار ندارد و همین امر منجر به بی توجهی مدیران و مجریان سازمان به آنان شده است . در ایران از آنجا که همیشه عرضه کمتر از تقاضا و نیازبازار بوده آنچه در فراگرد بازار نقش اصلی را بازی می کرد ، تولید کننده و فروشنده بوده اند و تولید کننده درجهت سود آوری ، ...

شرکت پاکسان - تاريخچه فعاليت شرکت : 1-1 شرکت توليدي پاکسان در مورخه ششم ديماه 1341 تحت شماره 8493 در اداره ثبت شرکتها و مالکيت صنعتي شهر تهران با نام پاک کن با مسئوليت محدود به ثبت رسيده است. طبق صورت جلسه مجمع عمومي فوق العاده م

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول