دانلود مقاله آمار جمعیت کشور

Word 88 KB 21707 13
مشخص نشده مشخص نشده ریاضیات - آمار
قیمت قدیم:۱۲,۰۰۰ تومان
قیمت: ۷,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • براساس برآوردهای مرکز آمار ایران ، جمعیت کشور بهار امسال به 67 میلیون نفر رسید.

    به گزارش تازه های آمار که از سوی مرکز آمار ایران انتشار یافت ، جمعیت کشور در بهار امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته 1.47 درصد رشد داشت.
    براساس این برآورد، جمعیت کشور در بهار امسال به تفکیک مناطق شهری و روستایی به ترتیب بیش از 44میلیون و 771هزار نفر و 22میلیون و 705هزار نفر بود ، به عبارت دیگر 66.4 درصد جمعیت کشور را افراد شهرنشین و 33.6 درصد را جمعیت روستایی تشکیل داد.

    همچنین امسال برآورد جمعیت کشور به تفکیک استان ها نشان می دهد که بیشترین جمعیت در استان های تهران ، خراسان ، اصفهان ، فارس و آذربایجان شرقی سکونت دارند.

    طبق این برآورد، استان تهران بیش از 11میلیون و 931هزار نفر جمعیت دارد و 87درصد از این جمعیت در مناطق شهری زندگی می کنند.


    آمار معتادان کشور
    جای شگفتی است که با وجود همه تلاشها و مبارزات صورت گرفته علیه مصرف مواد مخدر، رئیس اداره پیشگیری و درمان سوئ مصرف مواد مخدر وزارت بهداشت اعلام کرد: براساس نتایج یک پژوهش، آمار معتادان کشور به 3 میلیون و 700هزار نفر رسیده است.


    دبیر ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور چندی پیش اعلام کرد: سالانه حدود 6600 میلیارد ریال صرف مبارزه با مواد مخدر می شود و کشفیات این مواد طی سال 82 به 220 تن رسیده است که از این میزان 18 تن هروئین و مرفین بوده که در مقایسه با سال قبل 200 درصد رشد داشته است.

    شانزده درصد دانش آموزان دختر تجربه سیگار کشیدن دارند
    ایسنا، 19 فروردین 82: نتایج یک پژوهش نشان داد: حدود ‌٦/٢٥ درصد دانش آموزان دبیرستانهای دخترانه و پسرانه منطقه ‌١٧ تهران تجربه سیگار کشیدن دارند.

    به گزارش سرویس پژوهشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، پژوهشگران مرکز تحقیقات غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران در پژوهشی که به “بررسی میزان استعمال دخانیات در نوجوانان مقطع راهنمایی و متوسطه و تعیین برخی عوامل موثر بر آن در منطقه تحت پوشش پایگاه تحقیقات جمعیتی (منطقه ‌١٧ تهران)” پرداخته‌اند، می‌افزاید: پسران دانش‌آموز مقطع متوسطه و افرادی که دارای پدر بیکار، ‌دوستان سیگاری و سابقه استعمال سیگار در خانواده بوده و آگاهی کمتر از مضرات سیگار دارند، استعمال سیگار در آنها بیشتر است.

    همچنین، با افزایش پایه تحصیلی دانش‌آموزان، میزان استعمال سیگار افزایش می‌یابد.

    دکتر حسین فخرزاده، دکتر باقر لاریجانی، دکتر آذین میرصدرایی پژوهشگران مرکز تحقیقات غدد و متابولیسم در یک مطالعه مقطعی، ‌٦٠٠ دانش آموز ‌١٨ مدرسه دخترانه و پسرانه مقاطع راهنمایی و متوسطه منطقه ‌١٧ تهران را در سال ‌٨٢ از طریق پرسشنامه مورد بررسی قرار دادند.

    بر اساس نتایح حاصل از این مطالعه، ‌٧/٢١ درصد دانش اموزان تجربه سیگار کشیدن داشتند و متوسط سنی که دانش آموزان برای اولین بار سیگار کشیده بودند حدود ‌١٣ سال بود.

    همچنین ‌١٨ درصد از دانش‌آموزان مقطع راهنمایی، ‌٦/٢٥ درصد از دانش آموزان مقطع متوسطه، ‌٥/٢٧ درصد از دانش آموزان پسر و ‌٢/١٦ درصد از دانش آموزان دختر تجربه سیگار کشیدن داشتند.

    این نتایج می‌افزاید: داشتن احساس خوشایند از سیگار کشیدن، احساس شخصیت بوسیله کشیدن سیگار و استعمال قلیان در دانش آموزان سیگاری به طور معناداری بیشتر از بقیه بود.

    در بخشی از این پژوهش آمده است:‌با توجه به اینکه سیگار به راحتی در دسترس عموم افراد جامعه قرار دارد و منع اجتماعی آن نیز نسبت به مواد مخدر کمتر است به همین علت، افراد به ویژه جوانان بسیار آسان به استعمال دخانیات روی می‌آورند .استعمال دخانیات از سنین نوجوانی باعث بروز پیامدهای جسمی و روانی جبران ناپذیری در فرد خواهد شد.

    محققان، توجه به استعمال سیگار در دانش آموزان دختر و پسر را ضروری عنوان کرده و خاطر نشان کرده‌اند: ارایه الگوی اجتماعی و اخلاقی مناسب برای دانش آموزان می تواند درکنترل استعمال دخانیات موثر باشد.
    ایسنا، 19 فروردین 82: نتایج یک پژوهش نشان داد: حدود ‌٦/٢٥ درصد دانش آموزان دبیرستانهای دخترانه و پسرانه منطقه ‌١٧ تهران تجربه سیگار کشیدن دارند.

    محققان، توجه به استعمال سیگار در دانش آموزان دختر و پسر را ضروری عنوان کرده و خاطر نشان کرده‌اند: ارایه الگوی اجتماعی و اخلاقی مناسب برای دانش آموزان می تواند درکنترل استعمال دخانیات موثر باشد.

    آخرین آمار ایدز در ایران ایسنا، 18 اسفند 82: بر اساس آخرین آمار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، شمار آلوده‌شدگان به عفونت HIV (بدون علامت) و ایدز در ایران به ‌٦ هزار و ‌٣٣٧ مورد رسید.

    به گزارش خبرنگار «بهداشت و درمان» خبرگزاری دانشجویان ایران، از این تعداد، ‌٢/٩٥ درصد را مردان و ‌٨/٤ درصد را زنان تشکیل می‌دهند.

    همچنین، آخرین آمار آلودگی به عفونت HIV ( بدون علامت) در کشور حاکی از آلودگی ‌٦٠٣٠ مرد ( ‌٢/٩٥ درصد ) و ‌٣٠٧ زن (‌٨/٤ درصد) است.

    بر اساس این آمار، ‌١٩٤ نفر ( ‌١/٩١ درصد) از مبتلایان به ایدز را مردان و ‌١٩ نفر (‌٩/٨ درصد) را زنان تشکیل می‌دهند.

    ایدز در کشور، طبق آخرین آمار اعلام شده تا کنون، جان ‌٧٣٦ نفر را گرفته است که از میان این قربانیان، ‌٧٠٧ نفر (‌١/٩٦ درصد) را مردان و ‌٢٩ نفر ( ‌٩/٣ درصد) را زنان تشکیل می‌دهند.

    به گزارش ایسنا، افراد ‌٢٥ تا ‌٣٤ سال با ‌١٧٨٨ مورد (‌٢/٤١ درصد) ابتلا، شایعترین گروه سنی (در زمان بروز) ابتلا به HIV و ایدز در کشور را تشکیل می‌دهند که از میان ‌١٧٠٥ (‌٧/٤١ درصد ) نفر مرد و ‌٨٣ (‌٧/٣٣ درصد) زن هستند.

    اعتیاد تزریقی، تماس جنسی، خون و فرآورده‌های خونی و انتقال از طریق مادر به کودک، به ترتیب مهمترین علل آلودگی به HIV و ایدز در ایران به شمار می‌روند که از این میان ‌٣٨٢١ مرد (‌٥/٩٩ درصد) و ‌٢٠ (‌٥/٠ درصد) زن به دلیل اعتیاد تزریقی، ‌٢٨١ مرد (‌١/٦٣ درصد) و ‌١٦٤ زن (‌٩/٣٦ درصد ) از طریق تماس جنسی، ‌١٨٨ مرد (‌٥/٩٣ درصد) و ‌١٣ زن (‌٥/٦ درصد) از راه خون و فرآورده‌های خونی و ‌١١ مرد ( ‌٧/٤٠ درصد) و ‌١٦ زن (‌٣/٥٩ درصد ) از مادر به کودک به این بیماری مبتلا شده‌اند.

    گفتنی است علت ابتلای ‌١٨٢٣ (‌١٧٢٩ مرد و ‌٩٤ زن) به ویروس HIV و ایدز از میان این آمار نامشخص است.

    به گزارش ایسنا، نتایج آمار فوق حاکیست گروه سنی ‌٣٠ تا ‌٣٩ سال با ‌٢٥٦ مورد (‌٤/٣٩ درصد) بیشترین متوفیات ابتلا به آلودگی به ویروس HIV و ایدز را به خود اختصاص داده‌اند، که از این میان ‌٢٤٥ نفر را مردان و ‌١١ نفر را زنان تشکیل می‌دهند.

    طبق این آمار، معتادان تزریقی با تعداد ‌٤٤٧ نفر (‌٤٤٤ مرد و ‌٣ زن ) بیشترین آمار فوت بر اثر ابتلا به ایدز را به خود اختصاص داده‌اند.

    73درصد زنان بیش از یک باربا خشونت خیابانی مواجه می شوند جامعه اماری تحقیق 1100 نفر زن بالای 15 سال بود که 982 پرسشنامه به درستی پر شده است .زنان 15 تا 30 سال بیشترین طیف مخاطب تحقیق بوده اند.

    5/48درصد پاسخ گویان مجرد بوده اند.

    5/67درصد در بیرون از خانه فعالیت داشته اندو به طور مستمردر بیرون از خانه حضور پیدا می کردند و33درصد در مرکز شهر تردد داشته اند.

    73 درصد از پاسخ گویان بیشتر از یک بار با خشونت مواجه شده اند.30 درصد با فرد خاصی برخورد کرده اند.

    35درصد سکوت کرده اند و 35 در صد از محیط دور شده اند.

    با این همه 47 درصد موافق گزارش موضوع به پلیس بوده اند.

    هر بیست دقیقه، یک سانحه ایران دارای یکی از بالاترین آمارها سوانح رانندگی در جهان است.

    بر اساس آمارها تنها در سال گذشته (میلادی) 21000 نفر در اثر سوانح رانندگی جان خود را در ایران از دست دادند.

    رانندگی بد، وسایل نقلیه فرسوده و جاده های خراب از عمده ترین دلایل تصادفات رانندگی در کشور است.

    وزیر راه و ترابری در سال گذشته اعلام کرد که به دلیل نامناسب بودن وضعیت جاده ها در ایران، در هر بیست دقیقه یک سانحه منجر به فوت روی می دهد.

    این در حالی است که در سال پیش از آن در هر 24 دقیقه یک حادثه روی می داد.

    احمد خرم، وزیر راه گفته بود که علائم هشدار دهنده و غیرمهندسی بودن تقاطع ها باعث حوادث رانندگی است.

    در همین حال طبق آمارهای ارائه شده هر سال 10 درصد به آمار کشته شدگان تصادفات اضافه می شود.

    ‌های زنان مشهدی ناخواسته است سی و پنج درصد بارداری نتایج پژوهش انجام شده در دانشکده علوم پیراپزشکی مشهد نشان داد: 35 درصد بارداری‌ها در بخش‌های زایمان بیمارستان‌های علوم پزشکی مشهد ناخواسته هستند و زنان زیر 20 سال بیشتر در معرض شیوع بارداری ناخواسته قرار دارند.

    به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا، نتایج این بررسی که بر روی 780 نفر از زنان مراجعه کننده به بخشهای زایمان صورت گرفته بود حاکی از آن بود که با افزایش تحصیلات شیوع بارداری ناخواسته کاهش می‌یابد.

    یافته‌های این پژوهش نشان داد: 70 درصد از بارداری‌های ناخواسته درحین استفاده از روش‌های پیشگیری رخ داده است و 63 درصد زنانی که بارداری ناخواسته داشته اند، خدمات تنظیم خانواده را از مراکز بهداشت دولتی دریافت می‌کردند.

    فاطمه شاد لو مشهدی استاد راهنمای این گروه پژوهشی و مدرس دانشکده علوم پیرا پزشکی و بهداشت مشهد در این مورد به ایسنا گفت: نتایج این پژوهش لزوم آموزش دقیق تر در مورد نحوه استفاده از خدمات پیشگیری از بارداری را می‌رساند لذا در مراکز بهداشتی خدمات باید به صورت غیر فعال ارائه شوند.

    مدرس دانشکده علوم پیرا پزشکی و بهداشت مشهد در خاتمه گفت: نتایج اینگونه پژوهشها می‌تواند به مسئولان بهداشتی جهت برنامه ریزی دقیق تر کمک کند و توجه مدیران مراکز بهداشتی را به لزوم نظارت بیشتر بر کیفیت ارائه خدمات تنظیم خانواده جلب نماید.

    مراکز فحشا یک کارشناس آسیب های اجتماعی، آمار مراکز فحشا ( روسپی خانه ها ) در سطح شهر تهران را 8 هزار باند اعلام کرد.

    معینی ، کارشناس آسیب های اجتماعی، در همایش بررسی آسیب های اجتماعی، گفت: (( طبق آمار در مدت 7 سال متوسط سن فحشا از 28 سال به زیر 20 سال رسید.)) وی افزود: (( در حال حاضر کف این سن تا 13 سالگی پایین آمده است یعنی در میان نوجوانان به طور روزافزونی گسترش یافته است.)) به گزارش خبرگزاری کار ایران ( ایلنا ) این کارشناس مسائل اجتماعی در ادامه تصریح کرد: (( بین 300 تا 600 هزار زن خودفروش در جامعه ما قابل ردیابی هستند.)) وی همچنین خاطرنشان ساخت: ((بسیاری از دانش آموزان دبیرستانی این معضل اجتماعی را به طور رسمی می پذیرند.)) در همین حال عضو کمیته کشوری مبارزه با ایدز در ایران نیز اعلام کرد که علاوه بر تغییر الگوی انتقال ایدز، تعداد زنان مبتلای مراجعه کننده به مراکز درمانی در این کشور افزایش یافته است.

    به گزارش خبرگزاری ایسنا وی خاطر نشان کرد که در حال حاضر تماس های جنسی خارج از چارچوب خانواده و قبل از ازدواج به دلیل کمبود آگاهی در جوانان بروز می کند و به این ترتیب افزایش تعداد زنان مبتلا به ایدز با ازدیاد تعداد کودکان متولد شده همراه بوده است.

    انجامد لاق میدبیست و پنج درصد ازدواجها در تهران به ط خبرگزاری دانشجویان ایران، 4 آبان 82: معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: تهران در بین شهرهای دیگر کمترین نرخ خودکشی و بیشترین نرخ طلاق را به خود اختصاص داده است؛ بطوی که ‌٢٠ الی ‌٢٥ درصد (یک پنجم) ازدواجها در تهران به طلاق می‌انجامد.

    دکتر علم‌الهدایی در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران، با اشاره به «افزایش سن ازدواج»، «کاهش سن طلاق و ازدواج» و «رشد نرخ طلاق» در جامعه ، طلاق را منشاء بروز آسیب‌های اجتماعی فراوان دانست و گفت: طبق آمار موجود، میانگین رشد طلاق در سال ‌٨١، ‌٦/١٤ درصد بوده است که ‌٣٠ درصد از طلاقها در دو سال اول زندگی مشترک اتفاق می‌افتد.

    دکتر علم‌الهدایی نخستین قربانیان طلاق را زنان و سپس فرزندان طلاق عنوان کرد و افزود: حدود ‌٨٠ تا ‌٨٥ درصد متقاضیان طلاق زنان هستند و زنان خانه‌دار نسبت به زنان شاغل بیشتر در معرض آسیبهای ناشی از طلاق و شوکهای عصبی، روانی و عاطفی قرار دارند.

    وی فقدان تفاهم اخلاقی و همسانی‌های فرهنگی و اجتماعی، اختلافات شدید سنی ، مطلوب نبودن فرآیند همسریابی، اعتیاد، بیکاری و مشکلات اقتصادی خانواده، خشونتهای خانگی علیه زنان، رویکردهای مردسالارانه و تحقیر زنان، نارضایتی‌های جنسی، دخالت اطرافیان، اختلاف سطح تحصیلات، عدم توجه به ارزشهای دینی، فقدان آموزشهای مهارت زندگی، نقص قانون، عدم ارایه خدمات مناسب مشاوره‌ای قبل از طلاق و تعدد همسران را از دلایل اصلی بروز طلاق دانست و تصریح کرد: با توجه به شرایط مکانی و زمانی هر منطقه، اولویتهای دلایل مطرح شده تغییر می‌کند.

    معاون اجتماعی سازمان بهزیستی با اشاره به اختلاف سنی زیاد بین زن و شوهر در مناطق مرزی، عشایری و روستایی، گفت: فاصله سنی بین زن و شوهر باید به حدی باشد که تفاوت نسل ایجاد نشود که این تفاوت بطور طبیعی حداکثر پنج سال است.

    دکتر علم‌الهدایی، گسترش ازدواج‌های اینترنتی، انتخابهای عجولانه و احساسی را از دلایل مطلوب نبودن فرایند همسریابی عنوان کرد و افزود: جوانان باید علاوه بر آزادی انتخاب شریک زندگی خود از تجربیات و حمایتهای خانواده استفاده کنند؛ زیرا ازدواج‌های احساسی و سست بنیان، زودتر به طلاق می‌انجامد.

    وی بروز خشونتهای خانگی علیه زنان را بیشتر در نقاط غیرشهری دانست و گفت: در بین خانواده‌ها خشونتهای فیزیکی و همسرآزاریهای پنهان وجود دارد که به دلیل حفظ آبرو در بین اقوام این موضوع مخفی می‌ماند.

    علم‌الهدایی ازدواج و طلاق را یکی از مشکلات اصلی جامعه جوان کشور اعلام کرد و گفت: با توجه به جمعیت ‌٣٥ میلیون نفری که بین ‌٥ تا ‌٢٧ سال سن دارند، مشکلات حاصل از طلاق امری اجتناب‌ناپذیر است.

    وی با اشاره به لزوم وجود مراکز مداخله در بحران قبل از طلاق، افزود:در حال حاضر ‌٧٠ مرکز مداخله در طلاق وجود دارد که به صورت خود معرف و یا معرفی از دادگاه، خدمات مشاوره‌ای و مددکاری در ارتباط با پیشگیری از طلاق ارایه می‌شود که در سال گذشته از ‌٧ هزار طلاق قطعی جلوگیری شده است و طبق آمار ‌٣٥ تا ‌٤٠ درصد از مراجعه‌کنندگان از طلاق منصرف می‌شوند.

    معاون اجتماعی سازمان بهزیستی، یکی از دلایل عمده خودکشی جوانان زیر ‌١٨ سال را طلاق والدین عنوان کرد و گفت: افرادی که طلاق می‌گیرند سه برابر افرادی که ازدواج می‌کنند، در معرض خطر خودکشی قرار می‌گیرند.

    دکتر علم‌الهدایی طرح توانمندسازی زنان و بیمه اجتماعی زنان خانه‌دار را از برنامه‌های سازمان بهزیستی در خصوص جلوگیری از آسیب‌های مبتلابه اعلام کرد که می‌تواند در کاهش طلاق مؤثر باشند.

    وی از تدوین کتاب «مهارتهای زندگی» برای تدریس در مدارس کشور توسط وزارت آموزش و پرورش و سازمان بهزیستی خبر داد و افزود: در کل، ساماندهی امر طلاق موضوعی فرابخشی است و باید برای حل این مشکل تمامی سازمانها فعالیت کنند.

    بیکاری و تورم مرکز آمار ایران نرخ بیکاری را در سال های ۱۳۷۹، ۱۳۸۰ و ۱۳۸۱ به ترتیب ۲۵/۱۴ ، ۲/۱۴و ۸/۱۲ درصد اعلام کرده است.

    به گفته آقای خاتمی، علی رغم کاهش نرخ بیکاری در سال ۱۳۸۱، جمعیت بیکار کشور دو میلیون ۵۰۰ هزار نفر است.

    کارشناسان نرخ بیکاری را بالاتر از رقم رسمی می دانند و می گویند این به غیر از بیکاری پنهان است که در آمارها مورد محاسبه قرار نمی گیرد.

    پیش بینی می شود ۹ میلیون بیکار در پنج سال آینده به جمعیت جویای کار ایران اضافه شود.

    به نظر می رسد این سیل جمعیت دولت را در شرایط سختی قرار خواهد داد.

    به گفته آقای خاتمی در سه سال اول برنامه توسعه، نقدینگی به طور متوسط ۳۰ درصد افزایش یافته است که نسبت به هدف برنامه ۱۸ درصد افزایش نشان می دهد.

    افزایش نقدینگی به افزایش تورم منجر شده و نرخ آن در سال های ۷۹ تا ۸۱ به ترتیب ۶/ ۱۲ ،۴/۱۲ و۸/۱۵ درصد رسیده است.

    بر اساس نرخ های رسمی، تنها در سال گذشته نرخ تورم نیم درصد از میزان پیش بینی شده برنامه بیشتر بوده است.

    برخی کارشناسان نرخ تورم اعلام شده از سوی دولت را نادرست می دانند و می گویند نرخ تورم واقعی بسیار بیشتر از این رقم است.

    دختران بدون همسر بر اساس تحقیقی که به وسیله سازمان ملی جوانان انجام شده، تعداد دختران ۲۰ تا ۲۹ ساله حدود ۶ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر و تعداد پسران ۲۵ تا ۳۴ ساله حدود ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر هستند و همین اختلاف آماری است که نگرانی هایی در مورد بدون همسر ماندن دختران جوان ایجاد کرده است.

    در این تحقیق تعداد دختران در دو گروه سنی ۲۰ تا ۲۴ و ۲۵ تا ۲۹ سال و تعداد پسران در دوگروه سنی ۲۵ تا ۲۹ و ۳۰ تا ۳۴ ساله منظور شده است و با در نظر گرفتن این واقعیت که پسران به ازدواج با دختران در گروه سنی پایین تر تمایل بیشتری نشان می‌‏دهند، نتیجه گرفته شده که یک میلیون و ۲۵۰ هزار دختر شانس ازدواج نخواهند داشت.

    اما از قرار معلوم، احتمال بدون همسر ماندن یک میلیون و 250 هزار دختر جوان تنها نگرانی مسئولان ایرانی نیست زیرا در ادامه این گزارش آمده است که "اگر به ارقام این تحقیق، تعداد دختران بالای ۲۹ سال را که هنوز ازدواج نکرده اند نیز اضافه کنیم شاید به رقمی بالغ بر ۷ میلیون نفر دست بیابیم." چندی پیش‌ ‏نیز زهرا شجاعی مشاور رئیس جمهور و رئیس مرکز امور مشارکت زنان با اعلام اینکه حتی در صورت ازدواج همه پسران با همه دختران باز هم یک میلیون و ۷۰۰ هزار دختر بی‌‏شوهر می مانند، درخصوص بحران دختران ازدواج نکرده هشدار داده بود آمار زندانیان رئیس پیشین سازمان زندان ها می گوید: از هر 100 هزار نفر جمعیت کشور 238 نفر زندانی می شوند.

    مدیرکل سازمان زندان های قزوین معتقد است : زندانیان کشور نسبت به قبل از انقلاب 32 برابر شده اند.

    یک مسوول در نیروی انتظامی از کاهش جرم در جامعه خبر می دهد ، براساس آمار یک خبرگزاری هر سال 400 هزار جوان وارد زندان می شوند ، رئیس سازمان ملی جوانان می گوید: 50 درصد مجرمان زیر 21 سال هستند و رئیس سازمان زندان ها در جایی دیگر از کاهش آمار ورودی زندانیان خبر می دهد.

    معتادان به مواد مخدر راه چمنی ، رئیس سازمان بهزیستی از آمار 3 درصدی جمعیت کشور که به مصرف مواد مخدر معتادند خبر می دهد ، دبیر ستاد مبارزه با موادمخدر ، میزان معتادان کشور را 2 میلیون نفر اعلام می کند و از اعتیاد 14 هزار دانش آموز و دانشجو خبر می دهد.

    مسوول دیگری آمار معتادان را 4 میلیون نفر اعلام می کند و یک مسوول در آموزش و پرورش آمار 600 هزار دانش آموز در معرض اعتیاد را مطرح می کند و رئیس انجمن مددکاری ایران می گوید ، 8 میلیون کودک ایرانی با اعتیاد درگیرند و دبیر پیشین کمیته مبارزه با ایدز اعلام می کند: 250 هزار دانش آموز ، 100 هزار دانشجو و 100 هزار کارگر در کشور معتادند.

    فرار مغزها روزنامه ها به نقل از صندوق بین المللی پول می نویسند: سالانه 150 تا 180 هزار تحصیلکرده از ایران خارج می شوند.

    یکی از خبرگزاری ها ، براساس آمار موجود که منبع آن را ذکر نمی کند می نویسد ، 92 درصد المپیادی ها به خارج می روند و مسوولی در باشگاه دانش پژوهان جوان این آمار را رد می کند.

    از نمونه آمارهای ارائه شده درباره طلاق ، ازدواج ، ایدز ، کودکان و زنان خیابانی ، خودکشی ، بیماران روانی و دهها پدیده آسیب شناختی دیگر صرف نظر می کنیم ، اما براستی دستگاه متولی ارائه آمارهای واقعی در جامعه کیست و دادن آمارهای متناقض چه تاثیری در امنیت روانی جامعه دارد؟.

    نتایج سرشماری کشاورزی سال 82 سرانه تولید گندم از 132 کیلوگرم در سال 72 به 176 کیلوگرم در سال 82 رسید.

    سرانه تولید برنج نیز از 24 کیلوگرم در سال 72 به 27 کیلوگرم در سال 82 افزایش یافت و سرانه تولید خرما از 4 کیلوگرم در سال 72 به 8 کیلوگرم در سال 82 رسید.

    همچنین سرانه مرکبات نیز طبق محاسبات از 15 کیلوگرم به ازای هر فرد در سال 72 به 19 کیلوگرم در سال 82 رسید.

    همچنین در سال 82 حدود 37 میلیون راس گوسفند ، 20 میلیون راس بز و 6 میلیون راس گاو ، شمارش شده است.

    تولید شیر نیز در این سال حدود 6میلیون تن بوده که تولید سرانه 91 کیلوگرمی را نشان می دهد.

    هزینه درآمد خانوار در سال 82 حمیدرضا نواب پور ، رئیس مرکز آمار ایران ، در آستانه اول آبان ، روز آمار و برنامه ریزی طرح جمع آوری اطلاعات مربوط به هزینه درآمد خانوار در سال 82 را بسیار با اهمیت ذکر کرد و در این زمینه گفت : «در سال گذشته متوسط هزینه کل یک خانوار روستایی ، 25 میلیون و 700هزار ریال بوده که نسبت به سال 81 ، 20 درصد افزایش نشان می دهد.

    از این میزان 40 درصد سهم هزینه های خوراکی در سبد خانوار را تشکیل می دهد.

    به گفته او، متوسط درآمد اظهار شده توسط خانوارهای روستایی 24میلیون ریال بوده ، 86.5 درصد از خانوارهای روستایی دارای آب لوله کشی ، 98 درصد دارای برق و 41 درصد نیز از تلفن ثابت بهره مند بوده اند.

    به گزارش خبرگزاری ایسنا ، وی متوسط هزینه کل سال یک خانوار شهری را 41 میلیون ریال عنوان و تاکید کرد: این رقم نسبت به سال 81 از 17 درصد رشد برخوردار بوده و از این میزان 26 درصد سهم هزینه های خوراکی در سبد خانوار بوده است.

    همچنین متوسط درآمد یک خانوار شهری در سال 82 ، 39 میلیون و 200 هزار ریال تشخیص داده شد.

    این درآمد نسبت به سال گذشته از رشدی 18.4 درصدی برخوردار بوده است

کيفيت وکميت جمعيت، عوامل مهم در فرآيند توسعه صنعتي هستند، لذا پيگيري و تجزيه و تحليل دقيق آماري مربوط به ميزان جمعيت، نرخ رشد و طبقه بندي آن بر اساس گروه هاي سني ، جنس، تحصيلات و مهارت، حياتي ترين ابزا براي برنامه ريزان محسوب مي شوند. آمارهاي جمعيت

براساس برآوردهاي مرکز آمار ايران ، جمعيت کشور بهار امسال به 67 ميليون نفر رسيد. به گزارش تازه هاي آمار که از سوي مرکز آمار ايران انتشار يافت ، جمعيت کشور در بهار امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته 1.47 درصد رشد داشت. براساس اين برآورد، جمعيت کشور

براساس برآوردهاي مرکز آمار ايران ، جمعيت کشور بهار امسال به 67 ميليون نفر رسيد. به گزارش تازه هاي آمار که از سوي مرکز آمار ايران انتشار يافت ، جمعيت کشور در بهار امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته 1.47 درصد رشد داشت. براساس اين برآورد، جمعيت کشور

چکیده[1] مسکن در میان نیازهای مختلف انسان یکی از عوامل تعیین کننده و زندگی او می‌باشد و کمیت و کیفیت و شرایط مکانی آن با روح و روان و سلامتی انسان ارتباط مستقیمی دارد. آمار قبل از انقلاب و بعد از آن مخصوصاً تهیه‌کنندگان برنامه‌های دوم و سوم مسکن، به اهمیت این نکته توجه کافی مبذول نکرده‌اند. به عنوان مثال برنامه دوم تعداد واحدای مسکونی مورد نیاز را 5/2 میلیون واحد برآورد می‌کند. ...

پيامدهاي مثبت و منفي اينترنت به عنوان يک پديده‌ي نوين در اجتماعات انساني در حال گسترش است و اين ابزار در سطح کلان، در ابعاد مختلف اقتصادي، سياسي، اجتماعي و غيره منجر شده و نقش آن بر امنيت ملي جوامع و در روند ارتباطي سازمان‌ها با مشتريان و حتا بر روا

مقدمه سالهاي سال است که کشورهاي در حال توسعه از جمله ايران بامسئله افزايش سريع جمعيت روبرو هستند ، اين مسئله مشکلات ناگواري را از نظر اقتصادي ، اجتماعي وفرهنگي متوجه نموده است . به طور کلي دور تسلسلي بين جمعيت وعوامل پيشرفت وجود دارد . در جمعيتهاي

تحصيل از راه دور نسبت به دانشگاههاي حضوري روزانه به طور فزاينده اي به عنوان راهي براي سدترسي آسان به تحصيلات در بخش وسيعترين براي مردم مي باشد. اين مقاله نقشي را که برنامه ي تحصيل از راه دور دانشگاه چانگ در دسترسي فزاينده به تحصيلات، تساوي حقوق و ني

سرزمين افغانستان در طول تاريخ گلوگاه تهاجم به هند بوده است؛ جنگجويان بسياري چون اسکندر مقدوني، محمود غزنوي ، تيمور گورکاني ، نادر شاه افشار ، از پيچ و خم کوهها و دره هاي اين کشور خود را به هندوستان رسانده اند. علاوه بر اين تا قبل از کشف راههاي آبي د

امروزه در ایجاد یا توسعه فعالیتهای یک واحد صنعتی ، بازرگانی یا مالی لازم است عوامل و امکانات پراکنده به نحوی جذب شوند تا درجهت تقویت آن واحد مورداستفاده قرار گیرند. یکی از این عوامل سرمایه است که باید به شریان واحدهای فعال تزریق شودتا امکانات لازم برای تداوم و توسعه آنها فراهم آید. باتوجه به اینکه بازار سرمایه منبع تامین مالی بلندمدت به شمار می آید به سادگی می توان نتیجه گرفت که ...

کيفيت وکميت جمعيت مقدمه کيفيت وکميت جمعيت، عوامل مهم در فرآيند توسعه صنعتي هستند، لذا پيگيري و تجزيه و تحليل دقيق آماري مربوط به ميزان جمعيت، نرخ رشد و طبقه بندي آن بر اساس گروه هاي سني ، جنس، تحصيلات و مهارت، حياتي ترين ابزا براي برنامه ر

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول