دانلود تحقیق شهاب سنگ

Word 1 MB 21938 9
مشخص نشده مشخص نشده محیط زیست - انرژی
قیمت قدیم:۱۲,۰۰۰ تومان
قیمت: ۷,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • شهابواره هایی که روی زمین فرود می آیند، شهابسنگ نامیده می شوند.

    حدود 300/3 شهابسنگ سالانه روی زمین فرود می آیند که اکثرشان بیش از یک کیلوگرم وزن دارند.

    بیشتر شهابسنگها به اقیانوس می افتند، اما هر سال حدود 6 شهابسنگ بعد از این که محل سقوطشان مشاهده شد از روی زمین جمع آوری می شوند.

    بعضی هایشان هم به طور تصادفی پیدا می شوند.

    سه نوع عمده شهابسنگها عبارتند از سنگی (که عمدتا از سنگ تشکیل شده است).

    فلزی(عمدتا از فلز تشکیل شده).

    و سنگی فلزی (که از سنگ و آهن تشکیل شده است).
    آیا شهابسنگها حامل حیات اند؟
    زمانی این نظریه رواج داشت که شهابسنگها حامل تخمهای زنده اند و بنابراین به انتشار زندگی در نقاط مختلف جهان کمک می کنند امروز دیگر کارشناسان این نظریه را قبول ندارند.

    با این حال بعضی دانشمندان برآنند که شهابسنگها ممکن است دارای نشانه غیر زنده ای از موجود های زنده ای باشند که زمانی در نقاط دور دست آن سوی زمین، زندگی می کرده اند.


    در شهابسنگها ترکیبهای آلی با کربن دار اغلب به صورت مختلطهای بسیار سازمان یافته ای که به یاخته ها شباهت دارند، پیدا شده است هر چند بعضی دانشمندان معتقدند که این دلیل محکمی مبنی بر وجود حیات دیگری در جهان است، اما این مختلطها را می توان به وسیله فرضیه های دیگری نیز تبیین کرد.

    این مختلطها ممکن است در طی مدتی طولانی در فضا، که معلوم شده است عناصر ترکیب دهنده ای چون کربن، هیدروژن، ازت و اکسیژن را دارا بوده است تشکیل شده باشد.

    ممکن است ارگانیسمهای زمینی آنها را آلوده کرده باشند.

    ممکن است این آلوده کننده ها (مختلطهای یاخته گونه) ضمن عبور شهابسنگ از جو ما و یا قرار گرفتن شهابسنگ در زمین وارد آن شده باشند.


    گودالهای شهابسنگی
    زمین در زمان حیاتش توسط شهابسنگهای بی شماری بمباران شده است.

    تناوب بمبارانها حدود 5/3 میلیارد سال پیش به اوج خود رسید و گودالهایی در زمین بوجود آورد که اکنون در اثر فرسایش از بین رفته اند.
    گودالهایی که بعدها تشکیل شده اند، باقی مانده و بیش از 150 گودال تا کنون شناسایی شده اند.

    تعدادی از این گودالها، صدها میلیون سال پیش و تعدادی دیگر در قرن بیستم تشکیل شده اند.


    اگر جرم یک شهاب سنگ کمتر از 1000 کیلوگرم باشد، قبل از اینکه شهابسنگ به فاصله 20 کیلومتری سطح زمین برسد، سرعت ورود آن به جو زمین توسط مقاومت جو بسیار کاهش می یابد و بعد از این کاهش، شهابسنگ وارد میدان جاذبه می شود.
    وقتی که نیروی جاذبه زمین با نیروی مقاومت جو در مقابل شهابسنگ برابر باشد، افزایش سرعت شهابسنگ متوقف می شود.

    این سرعت معروف به سرعت پایانی در حدود 1/0 کیلومتر (06/0 مایل) در ثانیه بدست می آید.
    شهابسنگهای عظیم الجثه
    اگر جرم اولیه شهابسنگ از 985 تن تجاوز کند، جو زمین توان کند کردن حرکت آن را نداشته، و شهابسنگ روی زمین سقوط کرده و نتایج مخربی به بار می آورد.

    خوشبختانه چنین حوادثی بسیار کم اتفاق می افتند، اما گودال های متعددی که روی زمین بطور پراکنده وجود دارند محل سقوط آنها را نشان می دهند.
    بزرگترین شهابسنگی که تاکنون یافت شده، شهابسنگ هوبا نام داشته و حدود 59 تن وزن دارد.

    این شهابسنگ اکنون در محل سقوط خود در نامیبیا در جنوب غربی آفریقا قرار دارد.


    سن شهابسنگها در تعیین سن شهابسنگهای مختلف روشهایی نظیر روشهای محاسبه سن سنگهای زمینی منتخب به کار برده اند.

    بعضی نتیجه ها نشان می دهند چه مدتی از انجماد شهاب سنگها گذشته و در موارد دیگر سن استنتاجی سن نور گیری است: یعنی طول مدتی که نمونه های آزمایشی در معرض تشعشع کیهانی قرار داشته اند تعیین می شود سن بعضی از شهابسنگها کم تر از 75،000،000 سال گزارش شده است سن بعضی دیگر ممکن است سر به میلیاردها سال بزند.

    بر طبق یک برآورد، شهابسنگ مونت ایلیف افریقای جنوبی ، تقریباً 7،000،000،000 سال بیشتر از زمین یا خورشید عمر دارد.

    گودالهای شهابسنگی روی زمین گودالهای شهابسنگی در تمام قاره های زمین یافت می شوند و تعدادی از این گودالها عبارتند از : عناصر تشکیل دهنده شهابسنگها منطقه های اطراف حفره های شهابسنگی، منابع غنی مواد شهابسنگی اند.

    از نواحی اطراف حفره های بزرگ، خروارها شهابسنگ بدست آمده است.

    با وصل کردن همه انواع شهابسنگها به یکدیگر در می یابیم که ده عنصر زیر بیش از 99 درصد وزن ماده شهابسنگ را تشکیل می دهند.

    1 اندازه شهابسنگها بر طبق برآورده های اخیر، هر روز 10،000 تن شهابسنگ به زمین می رسد.

    بیشتر این جرمها فوق العاده ریزند، به طوری که جو زمین به هنگام عبورشان هیچ گونه تاثیر خاصی بر آنها نمی گذارند.

    این ذرات احتمالاً دست نخورده به زمین می رسند.

    حداکثر بعد آنها یک صدم سانتی متر است.

    با ماهواره های مخصوص می توان این ذرات را، به هنگام عبور از فضا، جمع آوری کرد.

    این ذرات کوچک و تقریباً غیر قابل ادراک را شهابسنگهای کوچک یا شهابسنگهای ریز می نامند.

    پس از آنها به شهابسنگهایی بر می خوریم که حداکثر بعد آنها یک سانتی متر است.

    ذراتی که هنگام عبور از جو زمین، روشنایی ایجاد می کنند، از همین نوع شهابسنگها هستند.

    شهابسنگهای بزرگتر به ندرت وارد جو زمین می شوند، اما در صورت ورود به جو زمین، خطوط نورانی تری تولید می کنند.

    همین طور که اثر های نوری چشمگیر تر می شوند، اثرهای صوتی نیز رفته رفته به وقوع می پیوندد.

    شهابسنگهای به وزن 5/4 کیلوگرم یا بیشتر در ضمن عبور از جو، کاملاً از هم نمی پاشند و قطعه های کوجک ولی قابل شناخت آنها به سطح زمین می رسند، اثر های نوری و صوتی این قبیل شهابسنگها از تولید ترس خفیف همراه با از جا پریدن تا وحشت شدید متفاوتند.

    گذار شهابسنگهای بزرگ در زیر خط پرواز آنها ممکن است یک آتشگوی فرا درخشان و موجهای ضربه ای شدید به وجود آورد.

    دیده شده است که شهابسنگهای برنده سریع السیر، چون تبر شاخه های درختان را قطع می کنند.

    شهابسنگها، سطحهای سختی چون پشت بامها را بدون ایجاد ترک به وضوح سوراخ کرده اند و از لایه های یخ استخر ها و دریاها و سقفهای فلزی اتومبیل گذشته اند.2 سقوطهای مهم شهاب سنگها در اواخر سالهای 1940 دو سقوط شهابسنگی تماشایی به وقوع پیوست.

    در بامداد 12 فوریه 1947، در اوسوری تایگا، شمال شرقی ولادی وستک، در اتحاد شوروی یک شهابسنگ فلزی جامد، ناگهان متلاشی و خرد شد و به صورت یک «رگبار آهن» فرو بارید و بیش از 120 حفره، که بعضی از آنها به اندازه ای بزرگ بودند که می توانستند یک ساختمان دو طبقه را در خود جای دهند،به وجود آوردند.

    یکی از جرمهای باز سازی شده، به وزن 1745 گرم، بزرگ ترین شهابسنگ سقوط کرده مشاهده شده ای است که تاکنون در جهان باز سازی کرده اند.

    بر طبق برآورد دانشمندان، شهابسنگ اوسوری که در اتحاد شوروی به شهابسنگ سیخوت آلاین معروف است، پیش از بر خورد با جو زمین، بیش از یک صد تن وزن داشته است.

    در بعد از 18 فوریه 1948، در کانزاس، نبراسکا و ایالتهای مجاور ، صدها هزار نفر سقوط یک شهابسنگ سنگی (شخانه) را به چشم خود تماشا کردند جرم اصلی این شهابسنگ که به سنگ استان فورناس معروف است، بیش از یک تن وزن دارد و بزرگ ترین شهابسنگ سنگی است که تاکنون در جهان باز سازی شده است.

    بر طبق محافظه کارانه ترین برآوردها وزن کل شهابسنگ اصلی پیش از بر خورد با جو، باید بیش از 10 تن بوده باشد.

    یک رویداد دیگر ممکن است پی آمد سقوط شهابسنگی به اندازه چندین برابر شهابسنگ اوسوری با استان فورناس بوده باشد در 30 ژوئن 1908 در وسط آسمان منطقه تونگوسکا، سیبری آتشگویی ظاهر شد در این حادثه موجهای هوایی به غایت شدید پدید آمدند (که در سراسر جهان ضبط شدند) و پس از برخورد شهابسنگ زمین لرزه هایی به وجود آمدند.

    در منطقه مرکزی سقوط بیش از هشت میلیون درخت بر اثر فشار از ریشه کنده شدند.

    حرارت به وجود آمده به قدری زیاد بود که تنه های درختان و اجساد گوزنهای کشته شده را به ذغال تبدیل کرد.

    از این ناحیه تاکنون هیچ شهابسنگی به دست نیامده است.

    این امر تقریباً باور نکردنی، موجب شده است که بسیاری درباره خود واقعه شک کنند نظریه های متعددی که بعضی از آنها تخیلی است ارائه شده است ولی معما همچنان باقی است.

    فقط معدودی از شهابسنگها یی که تا کنون در سراسر جهان جمع آوری شده اند، از نظر اندازه با شهابسنگهای اوسوری و استان فورناس که به فاصله یک سال از یکدیگر سقوط کرده اند قابل مقایسه اند و شهابسنگهای زیر از این قبیل شهابسنگهای عظیمند: شهابسنگ آهنی عظیم 70 تنی نزدیک هوبا، افریقای جنوب غربی ، شهابسنگ آهنی 30تنی آهنیگهیتو که ربرت پیری (Peary) کاشف امریکایی از از گریلند باز آورده و آهن باکو پیر یتو 22 تنی که نمونه عظیمی از مکزیک است.3 منابع و مآخذ لینک: 1)http://www.ngdir.ir/SiteLinks/Kids/html/star-mafahim-periodic%20table_shahab%20sangha.htm 2) http://www.ngdir.ir/SiteLinks/Kids/html/star-mafahim-periodic%20table_andaze%20shahab%20sangha.htm 3) http://www.ngdir.ir/SiteLinks/Kids/html/star-mafahim-periodic%20table_soghothaye%20shahab%20sangha.htm گودالمکانقطربارینگرآریزونا2/1 کیلومتر(0.7 مایل)نیوکبککانادا4/3 کیلومتر(1/2 مایل)چیکسولوبمکزیک180 کیلومتر(112 مایل)ولف گریکاسترالیا0/88 کیلومتر(5/0 مایل)ریسآلمان24 کیلومتر(15 مایل)گاسر بلافاسترالیا22 کیلومتر(7/13 مایل)لونارهند8/1 کیلومتر (1/1 مایل)باتلاق شور پرتوریاآفریقای جنوبی1/1 کیلومتر(2/0 مایل) عنصردرصد وزناکسیژن34/6آهن25/6سیلیسیم17/8منیزیم13/9گوگرد2کلسیم1/6نیکل1/4آلومینیوم1/4سدیم0/7فسفر0/16

کلمات کلیدی: سنگ - شهاب - شهاب سنگ

شهابواره هايي که روي زمين فرود مي آيند، شهابسنگ ناميده مي شوند. حدود ???/? شهابسنگ سالانه روي زمين فرود مي آيند که اکثرشان بيش از يک کيلوگرم وزن دارند. بيشتر شهابسنگها به اقيانوس مي افتند، اما هر سال حدود ? شهابسنگ بعد از اين که محل سقوطشان مشاهده ش

بيشتر سنگهاي آسماني آنقدر کوچک هستند که نميتوانند از اتمسفر زمين پايينتر بيايند و کاملا بخار ميشوند،در حاليکه بعضي از آنها به اندازه کافي بزرگ هستند که به سطح زمين برسند. روزانه بيش از هزار تن توده از شهاب سنگهاي خرد شده به زمين ميرسند. اندازه بيشتر

محدوده معدن شهاب سنگ شامل چهارضلعي ABDC به ا ضلاع (m) 1150 BC= و 750 DC= و 1100 AD= و 500 AB= به مبدا 0 (مزرعه مصطفي) که فاصله‌اش تا راس A برابر 1750 متر و زاويه اش با شمال جغرافيايي برابر 85 درجه مي‌باشد. خط و اصل OA با اضلاع AB و AD به ترتيب زواي

(تحت پوشش سازمان صنايع ملي ) سال تاسيس 1348 سال بهره برداري 1350 مساحت کل 45000 متر مربع مساحت زير بنا 26000 متر مربع شرکت لامپ پارس شهاب که بزرگترين شرکت توليد کننده لامپهاي رشتهاي ومهتابي در ايران است در سال 1348 با سرمايه

شهابیه موقعیت و تاریخچه روستای کوهستانی شهابیه از توابع بخش مرکزی شهرستان خمین با مختصات 50 درجه و 12 دقیقه طول شرقی و 33 درجه و 42 دقیقه عرض شمالی در 10 کیلومتری شمال شرقی شهر خمین قرار دارد. این روستا در محدوده کوهستانی شمال شرقی شهر خمین استقرار یافته و از سطح دریا 1740 متر ارتفاع دارد. آب و هوای این روستا در فصول بهار و پاییز ملایم و در زمستان سرد است. با توجه به استقرار ...

از زمانی که شهاب سنگها شکل گرفتند باطی مراحل گوناگون در بسیاری از سیارات گوناگون ، اساساً آنها از نظر فیزیکی مختلف ودارای خصوصیات متفاوت شیمیایی هستند . برخی از شهاب سنگها ، مخصوصاً انواع اولیه که به طور کلی بر عکس انواع و اقسام سنگهای یافت شده درکره زمین هستند به آسانی قابل شناسایی هستند . هر چیز ، انواع دیگر شهاب سنگها ، مخصوصاً سنگ الماس برون ذرات گرد ، تولید شدند توسط همین ...

الف) موقعیت جغرافیایی منحصر به فرد استان زنجان: از نظر مکانی استان زنجان بین استانهای متعددی قرار گرفته است که تنها راه ترانزیت و عبور بین شرق و قاره اروپا به شمار می‌آید که این از چند بعد قابل بررسی است: الف) بزرگراه زنجان تهران: عبور تنها بزرگراه غرب و شمال غرب کشور از استان زنجان موقعیت ممتازی را به این استان بخشیده است. ب) راه‌آهن شمال غرب کشور: تنها راه مواصلاتی ریلی ایران ...

سونامي، واژه‌اي ژاپني به معناي موج در بندر مي‌باشد. اغلب چنين واژه‌اي توصيفي است براي پديده‌هاي مشاهده شده‌که در ارتباط با امواج ساحلي يا امواج لرزه‌اي دريا هستند. به کاربردن هر دوي اين واژه‌ها دلايل گمراه‌کننده‌اي از لحاظ مکانيسم تشکيل آنها را به ه

اطلاعات اوليه آهن ، عنصر شيميايي است که در جدول تناوبي با نشان Fe و عدد اتمي 26 وجود دارد. آهن فلزي است که در گروه 8 و دوره 4 جدول تناوبي قرار دارد. تاريخچه اولين نشانه‌هاي استفاده از آهن به زمان سومريان و مصريان بر مي‌گردد که تقريبا" 4000 سال

دانشجويان از سرتا سردنيا از ITS براي شرکت دردوره هاي آموزشي بازديد ميکنند آنها اغلب 6 ماه براي اين دوره وقت مي گذارند اماٌدر بسياري از آنها در اين دوره به بيش از 18 ماه به طول مي انجامد . برخي از آنها موقعيتي بعنوان دانشجوي PH.D را کسب مي کنند که مع

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول