دانلود تحقیق ترانسفورماتور جرقه و مشعل و سوخت پاش

Word 85 KB 21958 33
مشخص نشده مشخص نشده پروژه کارآفرینی
قیمت قدیم:۲۴,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۹,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • عنوان محصول
    ترانسفورماتورجرقه و مشعل و سوخت پاش
    ظرفیت سالیانه
    300.000 عدد
    تعداد روزکار
    270 روز
    تعداد شیفت
    یک شیفت
    مساحت زمین
    1848 متر مربع
    سطح زیربنا
    605مترمربع
    سرمایه کل
    6/8 میلیار ریال
    سرمایه ثابت
    8/3 میلیارد ریال
    تعداد کارمنان
    41 نفر
    - مطالعات اقتصادی
    2-1- تعریف محصول
    به طور کلی ترانسفورماتورها وسائلی هستند که انرژی الکتریکی را بر اساس القاء الکترومغناطیسی از یک سیستم با مشخصات معین به سیستمی با مشخصات مورد نظر منتقل می نمایند.
    ترانسفورماتورها دارای سیم پیچ اولیه و ثانویه بوده و در صورتی که سیم پیچ اولیه را با ولتاژ متناوب تغذیه نمائیم یک میدان مغناطیسی متناوب ایجاد می شود که در داخل هسته آهنی بسته ای هدایت می شود. این میدان مغناطیسی متناوب در سیم پیچ ثانویه یک ولتاژ القاء می نماید. نسبت ولتاژ ورودی به خروجی با نسبت ولتاژ ورودی به خروجی با نسبت دور سیم پیچ اولیه و ثانویه مشخص می شود.
    ترانسفورماتور جرقه ترانسفورماتوری است که سیم پیچ های اولیه و ثانویه آن از نظر الکتریکی از یکدیگر مستقل بوده و با اتصال اولیه آن به شبکه 220 ولت در ثانویه آن ولتاژی برابر 10.000 ولت ایجاد می شود . شکل زیر وضعیت اولیه و ثانویه یک ترانسفورماتور جرقه و مشخصات ورودی و خروجی آن را نشان می دهد.
    شکل 1 و 2 نیز تصاویر فنی این ترانسفورماتور را نشان می دهد.

    شکل شماره 2 مقطع A-A از ترانس مذکور در شکل شماره 1
    2-2- موارد مصرف و کاربرد
    از تارنسفورماتور جرقه جهت مشتعل کردن مخلوط گاز، گازوئیل و مازوت در مشعل ها و سوخت پاش ها استفاده می شود. طرز استفاده بدین صورت است که معمولا چندین ثانیه قبل از ورود مخلوط سوخت و هوا مدار ترانسفورماتور وصل شده و ولتاژ بالای ایجاد شده در ثانویه ترانسفورماتور منجر به ایجاد جرقه بین الکترودهای مشعل و سوخت پاش می گردد تا مخلوط قابل احتراق را به محض ورود مشتعل می سازد.
    مدت زمان وصل نسبی که عبارتست از نسبت مدت زمان کار به مجموع زمانهای کار و استراحت متعاقب آن و اختصارا با ED یا DC نشان داده می شود 33% می باشد.
    2-3- کالاهای رقیب یا جانشین
    در حال حاضر رغیب و یا جانشینی برای این محصول وجود ندارد.
    2-4- قیمت محصول در بازار
    قیمت فروش هر عدد 43760 ریال تعیین گردیده است.
    3- بررسی های فنی
    3-1- بررسی تکنولوژی های مختلف
    ترانسفورماتور جرقه از انواع ساده ترانسفورماتور بوده و نیاز به تکنولوژی بالایی ندارد. در کشورهای مختلف جهان بر حسب میزان پیشرفت صنعتی و تکنولوژیکی، دارا بودن یا نبودن نیروی کار فراوان، استفاده از روش های ساده تا خطوط پیشرفته و اتوماتیک جهت ساخت این نوع ترانسفورماتور معمول می باشد.
    3-2- بررسی روش های مختلف تولید
    روش های مختلف تولید ترانسفورماتور جرقه عمدئتا مشابه بوده و اختلافی که بین روش های مختلف وجود دارد به طرح اولیه محصول (طرح و نقشه فنی) بستگی دارد. اختلاف و مغایرت طرح های مختلف نیز در موارد زیر می باشد:

    1- شکل هسته:
    هسته ها معمولا از دوقسمت‌به‌صورت‌"I,E" یا E,E (دو E با اضلاع نامساوی) و  و– می باشد. در نوع اول و دوم فاصله هوایی بین دو قسمت هسته در سه محل ایجاد می شود در حالی که در نوع سوم فاصله هوایی در دو محل ایجاد شده که نتیجه آن اتلاف انرژی الکتریکی می باشد. در طرح فعلی از طرح سوم استفاده شده است.(شکل شماره 2)
    2- نحوه پیچش سیم پیچ های اولیه و ثانویه:
    سیم پیچ های اولیه و ثانویه ممکن است بر روی یکدیگر و یا کنار یکدیگر پیچیده شوند که نوع دوم از نظر عایق بندی مناسبتر می باشد. نوع سیم پیچی انتخاب شده در طرح دوم و روی قرقره های مجزا می باشد.
    سیم پیچ اولیه بر روی یک قرقره و سیم پیچ ثانویه با توجه به اینکه سر وسط آن بایستی به زمین اتصال داشته باشد بر روی دو قرقره پیچیده می شود.
    3- طراحی بدنه خارجی به منظور نصب:
    با توجه به این که وضعیت نحوه نصب ترانس بر روی مشعلهای مختلف متفاوت می باشد. طراحی صفحه نصب را به منظور نصب ترانس بر روی مشعل خاصی انجام می دهند. موقعیت کابل ورودی و سوکت خروجی نیز به طراحی مذکور بستگی دارد.
    نوع در نظر گرفته شده در طرح به صورتی است که بیشترین کاربرد را دارد. به منظور پاسخگویی به تقاضاهای مختلف بایستی نسبت به طراحی و ساخت "کاسه رویی" و "صفحه نصب" متناسب با نمونه های درخواستی اقدام نمود.
    مراحل مختلف تولید ترانس در نظر گرفته شده در طرح به صورت زیر می باشد:
    1- پرس کردن ورق آهن سیلیدار به اشکال مورد نظر
    2- پرس کردن ورق فولادی و تبدیل آن له کاسه های زیر و رو.
    3- پرس کردن ورق گالوانیزه و تبدیل آن به صفحه اتصال سیم پیچ ها
    4- پیچیدن سیم پیچ های اولیه و ثانویه و لحیم کردئن سر آنها به صفحه اتصال
    5- پرس کردن ورق فولادی گالوانیزه و تبدیل آن به حلقه اتصال بدنه
    6- مونتاژ صفحات سیلیسدار و سیم پیچ های اولیه و ثانویه و حلقه های فاصله و کاسه های طرفین به کمک چهار عدد پین فولادی
    7- اماده کردن سوکت خروجی های ولتاژ (ولتاژ بالا) از طریق نصب پیچ های داخل سوکت.
    8- نصب سوکت‌های‌ولتاژ‌و‌لحیم کردن‌دو‌سر‌سیم‌رابط‌بین‌سوکت‌و‌صفحات‌اتصال بوبین های ولتاژ
    9- اتصال کابل برق ورودی به دو سر سیم اولیه
    10- پرکردن محفظه ترانس از قیر مذاب
    11- مونتاژ کردن صفحه نصب به ترانس
    12- رنگ
    13- تست
    14- چاپ مشخصات
    15- بسته بندی
    نمودار مونتاژ قطعات مختلف که در آن نحوه مونتاژ قطعات، تشکیل بین مونتاژها و تقدیم و تاخر مونتاژها نسبت به یکدیگر مشخص می باشد در صفحات بعد آمده است.

  • 1- خلاصه طرح
    2- مطالعات اقتصادی
    2-1- تعریف محصول
    2-2- موارد مصرف و کاربرد
    2-3- کالاهای رغیب یا جانشین
    2-4- قیمت فروش محصول در بازار
    3- بررسی های فنی
    3-1- بررسی تکنولوژری های مختلف
    3-2- بررسی روشهای مختلف تولید محصول
    3-3- بررسی شیوه های کنترل تولید محصول
    3-4- مشخصات مواد اولیه
    3-5- مشخصات ماشین آلات و تجهیزات خط تولید و...
    3- 6- نقشه استقرار ماشین آلات در خط تولید
    3-7- مشخصات ماشین آلات و تجهیزات حمل و نقل در ارتباط با تولید
    3-8- برآورد زیربنا و زمین مورد نیاز
    3-9- محاسبه میزان برق و آب و سوخت
    3-10- نیروی انسانی مورد نیاز
    3-11- پلان کلی کارخانه
    3-12- نمودار گردش مواد
    4- بررسی های مالی
    4-2- برآورد سرمایه در گردش
    4-3- برآورد کلی سرمایه مورد نیاز
    4-4- نحوه تامین مالی طرح
    4-5- محاسبه هزینه استهلاک
    4-6- محاسبه هزینه های نگهداری و تعمیرات
    4-7- محاسبه قیمت تمام شده و قیمت فروش

نيروگاه برق شازند در زميني به مساحت 240 هکتار در کيلومتر 25 جاده اراک – شازند و در شرق پالايشگاه شازند در مجاورت راه آهن سراسري تهران – جنوب واقع گرديده است برق توليدي از طريق پست 230 کيلو ولت نيروگاه به شبکه سراسري انتقال داده مي شود آب مورد نياز

آشنایی با سیستم تأسیسات سرمایشی و گرمایشی با توجه به اینکه این پروژه در باره کنترل تأسیسات مکانیکی و به صورت خاص کنترل تأسیسات HAC است پس لازم دانستیم که نخست توضیحی درباره این سیستم ها بدهیم و سپس به نحوه ‌ کنترل این سیستم‌ها در فصول آینده بپردازیم. هدف سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی برآورده‌ کردن نیازهای گرمایشی و سرمایشی کاربران یک ساختمان است سیستم‌ها عبارتند از: سیستم حرارت ...

موضوع : علم تکنولوژي مواد فصل اول طبقه بندي مواد کار 1- طبقه بندي مواد کار 1-1- تعريف تکنولوژي مواد: علمي که درباره استخراج، تصفيه، آلياژ کردن، شکل دادن، خصوصيات فيزيکي، مکانيکي، تکنولوژيکي، شيميايي و عمليات حرارتي بحث مي‌کند، تکنولوژي

تاريخچه ي جوشکاري آثار باقيمانده از گذشته هاي بسيار دور نشانگر اين واقعيت است که انسان هاي اوليه با استفاده از اصول فيزيکي که امروزه اساس جوشکاري مدرن را تشکيل مي دهد قطعات فلزي را به يکديگر متصل مي کردند. تجزيه و

سيستمهاي حرارتي و برودتي جهت تهيه شرايط مناسب براي محيط زندگي و کار در فصول مختلف سال، وسائلي مورد استفاده قرار مي گيرند که هر کدام نقش خاصي در سيستم تأسيساتي ايفاء مي نمايند. به عبارت ديگر دستگاههائي جهت توليد انرژي گرمائي و سرمائي به کار برده مي

واحد های نیروگاه گازی از نوع GE ,MS5001-25MW Frame 5 ساخت کشور آمریکا می باشند که هر واحد آن از اجزاء کمپرسور ، اتاق احتراق ، قطعات انتقال ، توربین ، اگزوز، گیربکس و ژنراتور تشکیل می گردند. توربین گازی یکی از انواع مولد قدرت که بدلیل کاربرد وسیع آن در تولید انرژی در نیروگاههای زمینی و نیز عامل حرکت کشتیهای در حمل و نقل تجاری و نظامی در زندگی انسان اهمیت فراوان یافته است . توربین ...

ظرف 10 سال آينده بايستي به ميزان قابل توجهي بهبود يابد. فن آوريهاي جديد در زمينه موتورهاي بنزيني، نظير کوچک سازي موتورها به لحاظ اندازه (Downsizing( با استفاده از تقويت بالاي آنها (High Boosted(، موتورهاي با تزريق مستقيم (GDI( و سيستم سوپاپهاي کاملا

چکيده : در ابتدا به نحوه عملکرد سيستم سوخت رساني کاربراتوري پرداخته ، سپس به چگونگي اصلاح نواقص موجود در کاربراتور پرداختيم و ديديم که با وجود اصلاح کاربراتور (کاربراتور در ابتدا ساختمان بسيار ساده اي داشت) و پيچيده تر شدن ساختمان کاربراتور که

اين مقاله به بررسي سيستم هاي تزريق سوخت بنزين در موتورهاي جرقه اي پرداخته است که از دير باز مورد توجه سازندگان خودرو بوده است ودر اين راستا فعاليتهاي زيادي انجام شده است که منجر به توليد انواع سيستمهاي سوخت رساني بنزيني انژکتوري Jetronic شده است .

مزاياي خودروي انژکتوري نسبت به خودري کاربراتوري 1- کاهش ناگهاني قدرت در سر پيچهاي تند در خودروي کاربراتوري : هر تغييري در جهت حرکت خودرو باعث وارد آمدن نيروي گريز از مرکز به آن مي‌شود و اين نيرو به تمام قسمتهاي خودرو وارد مي‌گردد که از جمله اين

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول