دانلود تحقیق مالیات بر درآمد مشاغل

Word 70 KB 22201 15
مشخص نشده مشخص نشده اقتصاد - حسابداری - مدیریت
قیمت قدیم:۱۲,۰۰۰ تومان
قیمت: ۷,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • مالیات بر درآمد مشاغل
    این نوع مالیات را افرادی که اصطلاحا به آنها کسبه، اصناف، پیشه وران، صنعت گران گفته می شود و یا سایر افرادی که به صورت شخص حقیقی بابت درآمد حاصل از اشتغال به مشاغل آزاد و بطور انفرادی یا با مشارکت مدنی پرداخت می نمایند تشکیل می دهند.

    کسبه، بازرگانان، صاحبان بیمارستانها، دفاتر اسناد رسمی و پزشکان و دندانپزشکان ، وکلا و کلیه مشاغلی که در ماده 96 قانون مالیاتهای مستقیم مصوب 3/12/66 و اصلاحیه مصوب 27/11/1380 ذکر شده اند مشمول فصل مالیات بر درآمد مشاغل هستند.


    رسیدگی و نحوه تعیین درآمد مشمول مالیات مشاغل
    نحوه تعیین درآمد مشمول مالیات
    الف – با قبولی دفاتر و یا قبولی درآمد مشمول مالیات مندرج در اظهارنامه .


    (سایر درآمدها + فروش کالا و خدمات) = (استهلاک + هزینه ها) - درآمد مشمول مالیات
    ب – از طریق علی الرأس در صورت عدم رعایت موارد زیر ، درآمد صاحبان مشاغل به صورت علی رأس تشخیص خواهد شد.


    ب-1- درصورتی که تا موعد مقرر ترازنامه و حساب سود و زیان و یا حساب درآمد و هزینه و حساب سود و زیان، حسب مورد تسلیم نشده باشد.


    ب – 2- درصورتی که مؤدی به درخواست کتبی اداره امور مالیاتی مربوط از ارائه دفاتر و یا مدارک حساب در محل کار خود خودداری نماید.



    ب – 3- درصورتی که دفاتر و اسناد و مدارک ابرازی برای محاسبه درآمد مشمول مالیات به نظر اداره امور مالیاتی غیرقابل رسیدگی تشخیص شود و یا به علت عدم رعایت موازین قانونی و آئین نامه مربوط مورد قبول واقع شود.


    تکلیف مؤدیان
    صاحبان مشاغی که مکلفند اسناد و مدارک مثبته برای تشخیص درآمد مشمول مالیات خود را نگاهداری کنند به سه گروه به شرح ذیل تقسیم می شوند.


    الف – صاحبان مشاغلی که مکلف به ثبت فعالیتهای شغلی خود در دفاتر روزنامه و کل موضوع قانون تجارت هستند، مانند بازرگانان ، صاحبان موسسات حسابرسی، حسابداری، مهندسی، تبلیغاتی و بازاریابی و حمل و نقل موتوری ...

    و صاحبان کارخانه ها و واحدهای تولیدی، بیمارستانها، متلها و هتلها ، مراکز آموزشی و...

    و بانکداران و عمده فروشیها و...

    (ماده 96ق.م.م)
    ب – صاحبان مشاغلی که مکلف به ثبت فعالیتهای شغلی خود در دفاتر درآمد و هزینه می باشند مانند : صاحبان کارگاههای صنعتی، مشاغل ساختمانی، مراکز فرهنگی، سینماها، مشاغل فیلمبرداری، مهمان سراها، دفاتر اسناد رسمی، آزمایشگاهها، نمایشگاههای اتومبیل ، تعمیرگاه های مجاز و...

    سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر و عاملان فروش و فروشنده آهن آلات و دلالان و حق العمل کاران و..

    (ماده 96 ق.م.م)
    ج –صاحبان مشاغلی که مشمول مقررات بندهای (الف) و (ب) فوق نیستند و مکلفند صورت خلاصه وضعیت درآمد و هزینه خود را طبق نمونه های تعیین شده از طرف سازمان امور مالیاتی نگاهداری کنند.



    صاحبان مشاغل مکلف اند اظهارنامه مالیاتی مربوط به فعالیتهای شغلی هر سال خود را تا آخر تیرماه سال بعد به اداره امور مالیاتی محل شغل خود تسلیم و مالیات متعلق را به نرخ ماده 131 پرداخت نمایند.


    اظهارنامه مالیاتی صاحبان مشاغل شامل ترازنامه و حساب سود و زیان با حساب درآمد و هزینه یا خلاصه وضعیت درآمد و هزینه حسب مورد خواهد بود.


    صاحبان مشاغل مکلفند ظرف مدت چهارماه از تاریخ شروع فعالیت مراتب را کتبا به اداره امور مالیاتی محل اعلام نمایند.


    نرخ مالیات بر درآمد اشخاص حقیقی موضوع ماده 131
    تا میزان 30.000.000 ریال درآمد مشمول مالیات سالانه به نرخ 15%
    تا میزان 100.000.000 ریال نسبت به مازاد 30.000.0000 به نرخ 20%
    تا میزان 250.000.000 ریال نسبت به مازاد 100.000.000 به نرخ 25%
    تا میزان 1.000.000.000 ریال نسبت به مازاد 250.000.000 به نرخ 30%
    نسبت به مازاد یک میلیارد ریال به نرخ 35%
    معافیت مالیاتی و هزینه های قابل قبول معافیت مالیاتی درآمد سالانه مشمول مالیاتی صاحبان مشاغل که اظهارنامه مالیاتی خود را در موعد مقرر تسلیم کرده اند تا میزان معافیت سال 1384- 22.800.000 ریال از پرداخت مالیات معاف و مازاد آن به نرخ ماده 131 مشمول مالیات خواهد بود.

    هزینه های قابل قبول هزینه درمانی پرداختی هر مؤدی بابت معالجه خود یا همسر و اولاد و پدر و مادر و برادر و خواهر تحت تکفل در یک سال مالیاتی و با رعایت شرایط مندرج در ماده 137 قانون مالیاتهای مستقیم از درآمد مشمول مالیات مؤدی کسر می گردد (جهت اخذ اطلاعات کامل تر با وحدهای مشاوره مالیاتی تماس حاصل نمایید) مراجع حل اختلاف در مواردی که برگ تشخیص مالیات صادر و به مودی ابلاغ می شود، چنانچه مؤدی نسبت به آن معترض باشد می تواند ظرف سی روز از تاریخ ابلاغ شخصا یا بوسیله وکیل تام الاختیار خود به اداره امور مالیاتی مراجعه و با ارائه دلایل و اسناد و مدارک کتبا تقاضای رسیدگی مجدد نماید.

    در صورتی که دلایل و اسناد و مدارک ابزاری در تعدیل درآمد مورد توافق رئیس امور مالیاتی و مؤدی قرار گیرد درآمد مشمول مالیات تعیین شده قطعی می گردد.

    هرگاه دلایل و اسناد و مدارک ابزاری در رد یا تعدیل درآمد مندرج در برگ تشخیص موثر واقع نگردد پرونده به هیأت حل اختلاف مالیاتی ارجاع خواهد گردید و رأی هیأت با اکثریت آراء قطعی و لازم الاجرا است.

    مؤدی ظرف یکماه از تاریخ ابلاغ رأی قطعی هیأت حل اختلاف مالیاتی می تواند به استناد عدم رعایت قوانین و مقررات موضوعه یا نقص رسیدگی، با اعلام دلایل کافی به شورای عالی مالیاتی شکایت و نقص رأی و تجدید رسیدگی را درخواست کند.

    تشویقات و جرائم مالیاتی تشویقات اشخاص حقیقی موضوع بندهای الف و ب در صورتی که سه سال متوالی ترازنامه و حساب سود و زیان و دفاتر آنان مورد قبول قرارگرفته باشد و مالیات هر سال را در سال تسلیم اظهارنامه بدون مراجعه به هیأت حل اختلاف پرداخت کرده باشند پنج درصد مالیات بعنوان جایزه خوش حسابی تعلق گرفته و همچنین جایزه پرداخت قبل از موعد به ازای هر ماه 1% یک درصد مالیات خواهد بود.

    جرائم مالیاتی پرداخت مالیات پس از سررسید مقرر موجب تعلق جریمه ای معادل 5/2% مالیات به ازای هر ماه خواهد بود.

    جریمه عدم تسلیم اظهارنامه مشمولین بندهای الف و ب ماده 95 معادل 40% مالیات بوده و مشمول بخشودگی نمی گردد و جریمه عدم تسلیم ترازنامه و حساب سشود و زیان یا عدم ارائه دفاتر 20% مالیات برای هر یک از موارد مذکور خواهد بود.

    جریمه عدم تسلیم اظهارنامه برای مشمولین بند ج 10% مالیات خواهد بود.

    چنانچه صاحبان مشاغل ظرف مدت چهارماه شروع فعالیت خود را به اداره امور مالیات اعلام ننمایند مشمول جریمه ای معادل 10% مالیاتی قطعی و از کلیه تسهیلات و معافیت های مالیاتی از تاریخ شناسایی توسط اداره امور مالیاتی محروم خواهند گردید.

    سازمان امور مالیاتی می تواند از خروج بدهکاران مالیاتی که بدهی قطعی شده آنها از ده میلیون ریال بیشتر است از کشور جلوگیری نماید.

    مالیات بر مشاغل الف ـ صاحبان مشاغلی که بـه موجب این قـانون مکلف به ثبت فعالیتهای شغلی خود در دفاتر روزنامه وکل موضوع قانون تجارت هستند و باید دفاتر و اسناد و مدارک مربوطه را با رعایت اصول و موازین و استانداردهای پذیرفته شده حسابداری نگاهداری کنند .

    ب ـ صاحبان مشاغلی که برحسب این قـانون مکلف به ثبت فعـالیتهای شغلی خود در دفاتر درآمد وهزینه می باشند .

    نمونه های دفاتر مذکور توسط سازمان امور مالیاتی کشور تهیه می گردد .

    ج ـ صاحبان مشاغلی که مشمول مقررات بندهای ( الف ) و ( ب ) فوق نیستند مکلفند صورت خلاصه وضعیت درآمـد و هزینه خود را طبق ضوابط ونمونه های تعین شده از طرف سـازمان امـور مـالیاتی کشور نگاهداری کنند .

    ماده 93 : درآمدی که شخص حقیقی از طریق اشتغال به مشاغل یا به عناوین دیگر غیر از موارد مذکور در سایر فصل های این قانون در ایران تحصیل کند پس از کسر معافیت های مقرر در این قانون مشمول مالیات بردرآمد مشاغل می باشد .

    تبصره - درآمد شرکت های مدنی ( اعم از اختیاری یا قهری ) و همچنین درآمدهای ناشی از فعالیت های مضاربه در صورتی که عامل ( مضارب ) یا صاحب سرمایه شخص حقیقی باشد تابع مقررات این فصل می باشد .

    ماده 94 : درآمد مشمول مالیات مودیان موضوع این فصل عبارت است از کل فروش کالا و خدمات به اضافه سایر درآمدهای آنان که مشمول مالیات فصول دیگر شناخته نشده پس از کسر هزینه ها و استهلاکات مربوط طبق مقررات فصل هزینه های قابل قبول و استهلاکات .

    ماده 95 : صاحبان مشاغل موضوع این فصل مکلف اند اسناد و مدارک مثبته کافی برای تشخیص درآمد مشمول مالیات خود نگاهداری کنند .

    صاحبان مشاغل از لحاظ تشخیص درآمد مشمول مالیات به گروه های زیر تقسیم می شوند : الف : صاحبان مشاغلی که به موجب این قانون مکلف به ثبت فعالیت های شغلی خود در دفاتر روزنامه و کل موضوع قانون تجارت هستند و باید دفاتر و اسناد و مدارک مربوط را با رعایت اصول و موازین و استانداردهای پذیرفته شده حسابداری نگاهداری کنند .

    ب : صاحبان مشاغلی که بر حسب این قانون مکلف به ثبت فعالیت های شغلی خود در دفاتر درآمد و هزینه می باشند .

    نمونه های دفاتر مذکور توسط سازمان امور مالیاتی کشور تهیه می گردد و در دسترس قرار می گیرد .

    ج : صاحبان مشاغلی که مشمول مقررات بندهای (الف) و (ب) فوق نیستند مکلف اند صورت خلاصه وضعیت درآمد و هزینه خود را طبق ضوابط و نمونه های تعیین شده از طرف سازمان امور مالیاتی کشور نگاهداری کنند .

    تبصره 1 - سازمان امور مالیاتی کشور در صورت تشخیص ضرورت تا پایان دی ماه هر سال فهرست مشاغل افزوده شده به بندهای (الف) و (ب) ماده (96) و مشمول از آغاز سال بعد را تهیه و از طریق تشکل های صنفی و درج آگهی در روزنامه رسمی و یکی از روزنامه های کثیرالانتشار به مودیان اعلام می دارد .

    تبصره 2 - آیین نامه مربوط به روش های نگهداری دفاتر و اسناد و مدارک و نحوه ثبت وقایع مالی و چگونگی تنظیم صورت های مالی نهایی براساس نوع فعالیت و همچنین رعایت اصول و موازین و استانداردهای پذیرفته شده حسابداری توسط سازمان امور مالیاتی کشور با کسب نظر از جامعه حسابداران رسمی تهیه و به تصویب وزیر امور اقتصادی و دارایی خواهد رسید .

    صاحبان مشاغل موضوع بند ( الف ) ماده 95 این قانون عبارتند از : 1- دارندگان کارت بازرگانی وکلیه واردکنندگان وصادرکنندگان .

    2- صاحبان کارخـانه ها و واحـدهای تـولیدی که برای آنـها جواز تـاسیس و پروانه بهره برداری از وزارت خانه ذیربط صادر شده یا می شود .

    3- بهره برداری معـادن 4- صاحبان موسـسات حسابرسی ، حسابداری و دفترداری خدمات مالی وارائه دهندگان خدمـات مدیریتی ، مشـاوره ای انفورماتیک، رایانه ای اعم از سخت افزاری ونرم افزاری وطراحی سیستم .

    5- صـاحبـان مراکـز آموزشـی و پرورشـی ، آموزشگاهـهای آزاد مـدارس غیـر انتفـاعی ، دانشـگاهها و مراکز آمـوزشی عـالی .

    6- صاحبان بیمارستانها – زایشگاه ها ، آسایشگاه ها ، درمانگاه ها و خانه های سالمندان .

    7- صاحبـان متلها وهتلهای سه ستـاره و بالاتر .

    8- بنکداران ، عمده فروشها ، فروشگاههای بزرگ ، واسطه های مالی ، نمایندگان توزیع کالاهای داخلی و وارداتی وصاحبان انبـارها .

    9- نمایندگان موسسه های تـجاری و صنعتی ، اعم از داخلی و خارجی .

    10-صـاحبان موسـسات حـمل ونقل موتوری، زمینی، دریایی و هوایی اعم از مسافری یـا بـاربـری .

    11- صاحبان موسسات مهندسـی و مهندسـی مشاور .

    12- صاحبان موسسات تبلیغـاتی وبازاریابی .

    ب – صاحبان مشاغل موضوع بند ( ب ) ماده 95 این قانون عبارتند از : 1- صاحبان کارگاه های صنعتی .

    2- صـاحبـان مشاغـل ساختمـانی ، تـاسیـسات فنـی و صنعتـی ، نقشه کشـی نقشه برداری ، محاسبات فنی ونظارت .

    3- چاپخانه داران ، لیتوگرافها ، صحافها ، ارائه دهندگان خدمات چاپ و گرافیستها .

    4- صاحبان مراکز ارتباطات رایانه ای .

    5- وکلا ، کارشناسان ، مترجمان رسـمی دادگستری ، مشـاوران حقـوقی ، حسابداران رسـمی و اعضای سازمانهای نظام مهندسی .

    6- مـحققان ، پژوهشگران و کارشنـاسان آزاد که به تـهیه و ارائـه طرحهای تحقیقاتی اشتغـال دارند .

    7- دلالان ، حق العمل کاران وکارگزاران .

    8- صاحبان مراکز فرهنگی – هنری ، فرهنگسراها ، کانونهای حرفه ای و انجمنهای صنفی و تخصصی .

    9- صاحبان سینمـاها ، تـماشا خانه ها و مکانهای تفـریحی و ورزشـی .

    10- صاحبان مشاغل فیلمبـرداری ، دوبلاژ ، مونتاژ وسایر خدمات سینمایی .

    11- پزشکان و دندانپزشکانی که دارای مطب هستند و دامپزشکانی که به حرفه دامپزشکی اشتغال دارند .

    12- صـاحبـان آزمایشگاههـا ، رادیولـوژی ها ، فیزیوتراپـی ها ، سـونوگرافیهـا ، الکتروآنسفالوگرافیها ، سیتی اسکنها ، سالنهای زیبایی ودیگر ارائه دهندگان خدمات بهداشتی طبی و غیر طبی .

    13- صاحبان میهمانسراها ، میهمان پذیرها ومسافرخانه ها .

    14- صاحبان تالارهای پذیرایی ، رستورانـها ، تهیه کنندگان غذاهای آماده، ارائه دهندگان خدمات پذیرایی و کرایه دهندگان ظرف .

    15- صاحبان دفـاتر اسنـاد رسـمی .

    16- صاحبان تعمیرگاههای مجاز و اتوسرویسها .

    17- صاحبان نمایشگاهها و فروشگاههای اتومبیل وبنگاه های معاملات املاک و آژانسهای کرایه اتومبیل .

    18- سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر .

    19- عاملان فروش و فروشندگان آهن آلات .

    مشمولان مالیات بر درآمد مشاغل این ماده که در محل شغل خود دارای فعالیتهای شغلی دیگر موضوع این فصل می باشند مکلفند برای کلیه فعـالیتهای شغلی خود طبق مقررات این قانون عمـل کننـد .

    تکالیف مودیان صاحبان مشاغل مکلفند اظهارنامه مالیاتی عملکرد سال 81 مربوط به فعالیتهای شغلی خود را در یک سال مالیاتی برای هر واحد شغلی یا برای هر محل جداگانه طبق نمونه ای که بوسیله سازمان امـور مالیاتی کشور تهیه خواهد شد، تنظیم و تا آخر تیـر مـاه سـال بعد به اداره امور مـالیاتی مـحل شغل خود تسلیم و مـالیات متعلق را به نرخ مذکور در ماده131 این قـانون پرداخت نـمایند .

    مبلغ معافیت درآمد سالانه مشمول مالیات مودیان مشاغل که اظهارنامه مالیاتی خود را طبق مقررات در موعد مقرر تسلیم کرده اند، برای عملکرد سـال 81 تـا میزان 000/400/17 ریـال از پرداخت مالیات معاف و مازاد آن به نرخهای مذکور در ماده 131 این قانون مشمول مالیات خواهد بود .

    شرط تسلیم اظهارنامه برای استفـاده از معافیت فـوق نسبت به عملکرد سال 1382به بعد جـاری است .

    رسیدگی به دفـاتر و اسنـاد و مدارک مودیانی که مکلف به نگهداری دفتر هستند با توجه به ماده 97 ق .

    م .

    م و مقررات مربوطه خواهد بود .

    اشاره ( مالیات ) شاید یکی از مهمترین علل ارتباط مردم با سـازمان امور مالیاتی کشور باشد .

    مسئولان این بخش بطـور دایمی با شهرونـدانی روبرو می شوند که برای پرداخت مـالیات فعالیتهای سالیانه اقتصادی خود به ادارات مربوط مراجعه کرده اند .

    سازمانهای مالیاتی با تمامی اقشار جامعه از سایـران مشاغل دولتی گرفته تا شرکتهای عظیم تجاری و صنعتی ، بانکها ، کارخانه ها و...

    سر و کار دارند و لذا دامنه فعالیت آنها نیز بسیار گسترده وبه وسعت پیکره اقتصاد ایران است.

    از همین رو (( نقش اطلاع رسانی مالیاتی )) به شهروندان و اقشار و فعـالان گوناگون اقتصاد ایران در تسریع امـور، رفع سوء تفـاهم ها افزایش و تحقق به موقع درآمد های مالیاتی دولت و...

    اهـمیتی صد چندان می یابد .

    مجموعه پیش رو با درک این اهمیت مهمترین سر فصل های قوانین مالیاتی کشور را گلچین و تحت عنوان (( دانستنی های مالیاتی )) پیش روی خوانندگان گرامی قرار داده است.

    امیـد است که در اصلاح و پیشبـرد امور موثر واقع شود .

    کاهش مالیات بر مشاغل آزاد اعضای(سهامداران) مدیر LLC اگر چه یک شرکت با مسولیت محدود (LLC) سریعأ به عنوان شرکتی برگزیده جهت تأسیس توسط تجارت های با مالکیت متمرکزجدید در نظر گرفته می شود ، اما نحوه ی عملکرد مالیات مشاغل آزاد((SE در مورد اعضای LLC که تحت عنوان «شرکا» برای اهداف مالیات بر درآمد فدرال از آن یاد می شود به صورت مبهم و تاریک باقی مانده است.

    بسیاری از مشاوران و کارشناسان تا حد زیادی به دلیل وجود این ابهام درجهت توصیه به استفاده از LLC ها به جای S corporation ها (نوعی شرکت سهامی که سود یا زیان را مستقیمأ به صاحبان سهام شرکت منتقل می کند و آنها باید مالیات را با توجه به نرخ مالیات مشخصی پرداخت کنند )دودل هستند .

    اما بر خلاف اعتقاد عامه S corporation ها لزومأ از یک برتری خودکار نسبت بهLLC ها در قلمرو مالیات مشاغل آزاد برخوردار نیستند .

    مالیات بر مشاغل آزاد مالیات بر مشاغل آزاد یک مالیات 3/15 درصدی فوق العاده است که به میزان بیش از چهارصد دلار بر درآمد مشاغل آزاد افراد وضع می شود .

    به طور کلی مالیات مشاغل آزاد ،درآمد کسب شده از یک تجارت یا داد و ستد انجام شده توسط فرد، به علاوه سهام توزیعی سود و زیان هر بازرگانی و داد وستد مربوط به نوعی از مشارکت که فرد در ان به عنوان یک شریک که مشمول قانون مالیات ها ست حضور دارد را شامل می شود .

    انواع خاص درآمد شامل : اجاره نامه های اموال غیر منقول ، سود سهام ، بهره ، و سود های سرمایه لزومأ در قلمرو مالیات بر مشاغل آزاد مطرح شده قرار نمی گیرند.

    در مجموع مالیات بر درآمد مشاغل آزاد بر خلاف پرداخت های تضمینی بابت خدمات عمومأ بیشتر درآمد های کسب شده فرد ، قابل استناد به فواید وسود های شرکت های تضامنی محدود ، را در بر نمی گیرد .

    نقطه اتکای این قاعده این است که شرکای عادی درآمد خود را از ارائه ی خدمات به عموم بدست می آورند درحالیکه شرکای با مسؤلیت محدود ، درآمد خود را از سرمایه آورده کسب میکنند.

    تفاوت عملکرد شریک عادی و شریک با مسؤلیت محدود تحت شرایط خاصی این اجازه را به شریک با مسؤلیت محدود می دهد تا تقسیمات( درآمد ) شراکت را تحت شرایط خاص (به نفع خود ) دو سویه کند ( بسته به شرایط مالیاتی درآمد را ابراز دارد ) .

    پرداخت های تضمین شده و و درامد مختص به سود مشارکت عادی شریک به عنوان درآمد مشاغل آزاد طبقه بندی و مشمول مالیات مشاغل آزاد می باشند ؛ در حالیکه درآمد مربوط به سود مشارکت با مسؤلیت محدود شریک تحت قلمرو بیانیه فوق نیست .

    یک شریک که هم درآمدی بر پایه خدمات ارائه شده به مشارکت و هم درآمد ناشی از وجه سرمایه گذاری شده را دریافت می کند ، نتیجتأ ممکن است تنها مجاز به ابراز درآمد حاصله از ارائه خدمات خود برای محاسبه و موضوعیت قانون مالیات مشاغل آزاد شود .

    زمانیکه تخصیص ها عادلانه باشد ، سهامدارS corporation یک شاخه همسان از درآمد دانسته می شود زیرا درآمد مشاغل آزادی مانند این سهامدار فقط شامل مقادیر دریافتی به عنوان حقوق و دستمزد در قبال خدمات انجام شده به S corporation است .

    بنابراین پرداخت حقوق ، پاداش و اجرت مربوط به حرفه و شغل شخص مشمول قانون مالیات مشاغل آزاد قرار می گیرند ؛ در حالیکه سایر اقلام درآمد ویا زیان که مداومأ به سهامدار از طریق S corporation تخصیص داده می شود تحت موضوعیت قانون مالیات بر مشاغل آزاد نیست .

    ممکن است هر دوی سهامدار ممکن است هر دوی سهامدار S corporation و شریک با مسؤلیت محدود در نهایت با نحوه عملکرد مالیات مشاغل آزاد مشابهی روی سهام توزیعی خود در مورد سود یا زیان مواجه شوند .

    در مفابل قواعد خوش تعریف حاکم بر شرکا و سهامداران S corporation ، نوع مالیات مشاغل آزاد اعضای یک LLC تحت عنوان یک مشارکت برای اهداف و امور اداره مالیات فدرال ( مرکزی) مبهم و گنگ است .بسیاری از شاغلین اینطور تصور میکنند که مالیات بر مشاغل آزاد یک عضو مدیر در LLC همانند یک شریک عادی در یک شراکت است و همچنین آنکه از نظر مالیاتی با اعضای غیر مدیر همانند شرکای با مسؤ لیت محدود رفتار می شود .

    از این رو آنه هردوی درآمد های یک عضو مدیر و درآمد های تقسیمی را موضوعات قانون مالیات مشاغل آزاد تلقی می کنند ؛ این در حالی است که آنان درآمد توزیعی اعضای غیر مدیر را خارج از قلمرو مالیات بر مشاغل آزاد می دانند .

به گزارش روابط عمومی وزارت امور اقتصادی و دارایی، در سال گذشته، کل درآمدهای مالیاتی وصول شده کشور بالغ بر 134 هزار و 588 میلیارد ریال بود که معادل 4/94 درصد رقم پیش‌بینی شده در بودجه سال مذکور است. این گزارش حاکی است، در سال 1384 مجموع کل مالیات‌های مستقیم وصول شده، بالغ بر 83 هزار و 923 میلیارد ریال بود که این رقم معادل 1/88 درصد مالیات‌های مستقیم پیش‌بینی شده در بودجه سال ...

این نوع مالیات را افرادی که اصطلاحا به آنها کسبه، اصناف، پیشه وران، صنعت گران گفته می شود و یا سایر افرادی که به صورت شخص حقیقی بابت درآمد حاصل از اشتغال به مشاغل آزاد و بطور انفرادی یا با مشارکت مدنی پرداخت می نمایند تشکیل می دهند. کسبه، بازرگانان، صاحبان بیمارستانها، دفاتر اسناد رسمی و پزشکان و دندانپزشکان ، وکلا و کلیه مشاغلی که در ماده 96 قانون مالیاتهای مستقیم مصوب 3/12/66 ...

این نوع مالیات را افرادی که اصطلاحا به آنها کسبه، اصناف، پیشه وران، صنعت گران گفته می شود و یا سایر افرادی که به صورت شخص حقیقی بابت درآمد حاصل از اشتغال به مشاغل آزاد و بطور انفرادی یا با مشارکت مدنی پرداخت می نمایند تشکیل می دهند. کسبه، بازرگانان، صاحبان بیمارستانها، دفاتر اسناد رسمی و پزشکان و دندانپزشکان ، وکلا و کلیه مشاغلی که در ماده 96 قانون مالیاتهای مستقیم مصوب 3/12/66 ...

عبارت است ازکل درآمد های مکتبه سالانه حاصل از فعالیت های شغلی پس ازکسر هزینه های قابل قبول و استهلاکات طبق مقررات قانون . مالیات مشاغل به سه دسته تقسیم می شود : 1 . مشاغلی که صاحبان آن مکلف به ثبت فعالیت های شغلی خود در دفاتر روزنامه وکل هستند از جمله مشاغل این گروه : بازرگانان ، صاحبان کارخانه ، تعاون ، عمده فروشان . 2 . مشاغلی که صاحبان آن به ثبت فعالیت های شغلی خود در دفاتر ...

مالیات بر درآمد املاک مالیات بر درآمد کشاورزی مالیات بر درآمد حقوق مالیات بر درآمد مشاغل مالیات بر درآمد اشخاص حقوقی مالیات بر درآمد اتفاقی مالیات بر جمع درآمد ناشی از منابع مختلف مالیات بردرآمد املاک مالیاتی است که بردرآمد شخص حقیقی یا حقوقی ناشی از واگذاری حقوق خودنسبت به املاک واقع در ایران ، اعم از نقل وانتقال قطعی ، واگذاری محل (سرقفلی) و یا اجاره و رهن آن ، با مدنظر ...

خبرگزاری مهر - گروه اقتصادی : در تماسی که با یکی از مدیران ارشد اقتصادی کشور داشتم به من گفت :"هم‌اکنون با همان مشکلاتی دست به گریبان هستیم که نفت را با قیمت 5 دلار عرضه می‌کردیم". با این پیش زمینه، وارد بحث اخذ مالیات در ایران می شویم. به عبارتی، بررسی می کنیم مالیاتی که دولت از اقشار مختلف جامعه اخذ می‌کند برای کسب درآمد است یا توسعه و رونق اقتصادی کشور و یا هر دو . بدین ترتیب ...

مقدمه : در دنیای نوین که مرزهای فیزیک رنگ و باز بسیاری از فعالیت‌ها جهانی می‌یابند پیشرفت و تعالی سازمانها نه تنها نیازمند پذیرش تغییرات سریع روز افزون بلکه مستلزم پیش بینی زیر کانه به موقع است از این رو حرکت در این رود خروشان جزء با اتکا به کارکنان دانا میسر نمی‌نماید و به همین علت است که پیتر دراکی دانش را فراتر از مرزهای جغرافیایی و نیروی پیش برنده تولید می‌خواند و عوامل سنتی ...

مالیات بر درآمد املاک مالیات بر درآمد کشاورزی مالیات بر درآمد حقوق مالیات بر درآمد مشاغل مالیات بر درآمد اشخاص حقوقی مالیات بر درآمد اتفاقی مالیات بر جمع درآمد ناشی از منابع مختلف مالیات بردرآمد املاک مالیاتی است که بردرآمد شخص حقیقی یا حقوقی ناشی از واگذاری حقوق خودنسبت به املاک واقع در ایران ، اعم از نقل وانتقال قطعی ، واگذاری محل (سرقفلی) و یا اجاره و رهن آن ، با مدنظر ...

چکیده: مالیات بر ارزش افزوده ،مالیاتی است که کلیه عرضه کنندگان کالا ها و خدمات به عنوان مودیان نظام مالیاتی باید علاوه بر بهای کالا یا خدمت عرضه شده،به صورت درصدی از بهای فروش کالا یا خدمات،در زمان فروش از خریداران اخذ و به صورت دوره ای(فصلی)به سازمان امور مالیاتی کشور واریز نمایند.هر گونه مالیات بر ارزش افزوده پرداخت شده در زمان خرید توسط مودیا ن اعم از وارد کنندگان –تولید ...

فصل اول تجزيه و تحليل برنامه پنج ساله اول برنامه پنج ساله اول و مالياتها: برنامه ريزي اقتصادي را مي توان کوشش آگاهانه دولت در جهت هماهنگي تصيممات اقتصادي در بلند مدت و تاثير گذاشتن، جهت دادن و در برخي موارد کنترل سطح و رشد متغيرها

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول