دانلود تحقیق حفاظت سواحل و بنادر در برابر امواج و بحث های اقتصادی

Word 265 KB 2233 9
مشخص نشده مشخص نشده اقتصاد - حسابداری - مدیریت
قیمت قدیم:۱۲,۰۰۰ تومان
قیمت: ۷,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • چنانکه پیش از این اشاره شده است، طرح جامع اسکله ساروج مشتمل بر پنج فاز می باشد.

    اسکله ساروج در موقعیت جغرافیایی 43.973' Latitude: 027oو Longitude:057o 09.418' در پانزده کیلومتری شرق شهرستان کنگان قرار گرفته است.

    محل این اسکله بر روی نقشه های دریانوردی بین المللی ثبت و مشخص شده است.

    اهداف تعیین شده نهایی از احداث اسکله ساروج شرکت آسیای آرام عبارتند از: دستیابی به بازار منطقه ای صادرات کلینکر: بر اساس مطالعات انجام شده ظرفیت در کشورهای حوزه خلیج فارس بسیار اندک و پراکندگی مواد اولیه مورد نیاز برای تولید کلینکر زیاد می باشد.

    بزرگترین معدن آهک و سیلیس حاشیه جنوبی خلیج فارس در رأس الخیمه قراردارد که روزانه مواجه با مشکلات عدیده بهره برداری بوده و مدام از سوی مقامات دولتی، مالکیّت معادن، اعتصابات کارگری، کمبود نیروی متخصص و غیره در معرض بسته شدن می باشد.

    در عوض حاشیه شمالی خلیج فارس بخصوص کرانه های ساحلی استان بوشهر سرشار از معادن آهک است که متأسفانه تا بحال چنانکه توان در خور آن موجود بوده، مورد بهره برداری قرار نگرفته است.

    شرکتهای معظم تولید سیمان در حاشیه جنوبی خلیج فارس شدیداً نیازمند کلینکر می باشند.

    این شرکتها اکثراً دارای ظرفیت بسیار زیاد تولید سیمان به علت نصب واحد های متعدد آسیاب سیمان هستند، ولی بعلت کمبود مواد اولیه آهکی از احداث کارخانجات تولید کلینکر بیم داشته و ترجیح می دهند که سرمایه گذاری کلانی در این زمینه انجام ندهند.

    گروه سرمایه گذاری غدیر نیز مدام خواستار صادرات کلینکر از ایران می باشد و شرکت ETA موافقتنامه های مشترکی با شرکت آسیای آرام به امضاء رسانیده است.

    شرکت سیمان کویت یازده آسیاب سیمان دارد که کوره کلینکر این شرکت که در سال 2002 نصب شده است جوابگوی نیازهای آسیابهای سیمان آن نمی باشد.

    شرکت سیمان کویت نه تنها مواجه با کمبود کلینکر است بلکه کمبود مواد اولیه آهکی و سیلیسی نیز دارد که در بخش صادرات آهک بدان اشاره خواهد شد.

    شرکتهای متعدد دیگری نیز در حاشیه جنوبی خلیج فارس به تولید سیمان با کلینکر وارداتی مشغول می باشند که در صورت بالا رفتن توان بارگیری اسکله شرکت می توان آنها را نیز تغذیه نمود.

    به غیر از طرح شرکت بین المللی ساروج بوشهر، حداقل سه شرکت دیگر دارای طرحهای اولیه احداث کارخانجات تولید کلینکر و سیمان در سواحل استان بوشهر می باشند.

    بنابراین امیدواری بالقوه ای وجود دارد که با بهره گیری از ذخایر عظیم آهک در سواحل این استان، در چند سال آینده، این استان تبدیل به قطب صادراتی کشور در صنعت تولید کلینکر و سیمان شود.

    این موضوع با توجه به توسعه چشم گیر کشورهای جنوبی خلیج فارس و طرحهای عظیم عمرانی که در دست اجراء دارند هدفی مؤثر برای صادرات غیر نفتی کشور است.

    با راه اندازی کارخانه کلینکر شرکت بین المللی ساروج بوشهر، بیش از 1،300،000 تن کلینکر از طریق اسکله ساروج شرکت آسیای آرام صادر خواهد شد.

    دستیابی به بازار منطقه ای صادرات مواد آهکی عیار متوسط و عیار بالا: سواحل استان بوشهر بلحاظ وجود معادن آهکی بسیار غنی می باشد.

    شرکت آسیای آرام با در اختیار داشتن بیش از 37 کیلومتر مربع از این معادن در موقعیت بسیار خوبی برای صادرات فله ای این مواد قراردارد.

    اکتشافات انجام شده و بهره برداری از حداقل چهار معدن بزرگ و صادرات بیش از یک میلیون تن مواد اولیه آهکی با عیار های مختلف و نهایتا شناخت بازار خلیج فارس، هندوستان و شرق آفریقا، شرکت را در موقعیت بسیار خوبی برای صادرات قرارداده است.

    احداث فاز دوم اسکله ظرفیّت و سرعت بارگیری در اسکله ساروج را به 20،000 تن در روز افزایش می دهد که با کسر روزهای غیر قابل استفاده بعلت شرایط جوی، این ظرفیت بیش از چهار میلیون تن در سال خواهد بود.

    کمبود این مواد اولیه حیاتی برای اجراء پروژه های عمرانی در منطقه، کشورهای منطقه را لاجرم بسوی ایران متمایل خواهد نمود.

    شرکت سیمان کویت مواد اوّلیه مورد نیاز خود را ابتدا از آسیای آرام و هم اکنون با زحمات زیاد از رأس الخیمه وارد می نماید (فاصله رأس الخیمه دو برابر فاصله اسکله ساروج است و هزینه های حمل و مدّت حمل بسیار بالاتر از ما پس از راه اندازی فاز دو می باشد).

    شرکت مذکور فقط به علت عدم توانایی بارگیری مناسب از اسکله ساروج شرکت آسیای آرام قرارداد خود را معوّق گذاشته است.

    شرکت با تحمّل هزینه های گزاف بصورت دوبه کاری به مدت یکسال تأمین مواد اولیه این کارخانه را بعهده داشت، لیکن عدم توانایی بارگیری با سرعت مناسب، خُرد شدن مواد اوّلیه در دوبه کاری بعلت جابجایی بیش از حد مواد اوّلیه و هزینه های بسیار گزاف آن که با شرایط جوی نامناسب منطقه تشدید میشود، سبب شد که این قرارداد موقّتاً متوقّف شود.

    شرکت همچنین صادرات قابل توجه آهک عیار بالا برای استفاده در صنایع فولاد به کشور هندوستان داشته است.

    معادن آهک هندوستان در شرق این کشور قرارداد و کارخانجات فولاد مستقر در جنوب و غرب این کشور نمی توانند هزینه های قابل توجه حمل زمینی مواد اولیه را تقبّل نمایند، بنا براین سهل ترین و ارزان ترین راه واردات آهک از منطقه خلیج فارس می باشد.

    شرکت آسیای آرام به کارخانجات معظم فولاد هندوستان مانند TATA و Jindal آهک عیار بالا صادر نموده است و هم اکنون نیز بطور متوسط ماهانه بیست هزار تن آهک به این کشور صادر می نماید.

    متأسفانه با توجه به دوبه کاری که این شرکت برای از دست ندادن بازار ناچار به انجام آنست، هزینه های صادرات افزایش قابل توجه داشته است.

    راه اندازی فاز دوّم اسکله، توان و سرعت بارگیری مواد فله را افزایش داده و شرکت را قادر به بارگیری کشتی های پاناماکس در حداقل زمان ممکن می نماید.

    این موضوع البته در قیمت فروش مواد اولیه نیز تأثیر خواهد داشت، چه افزایش سرعت بارگیری به معنای توقف کمتر کشتیهای بزرگ برای بارگیری و در نتیجه بالا رفتن بازدهی حمل و نقل و نهایتاً تقاضای بیشتر مشتریان برای مواد اوّلیه ما خواهد شد.

    ظرفیّت فعلی سنگ شکنهای شرکت حاکی از آنستکه نزدیک به دو میلیون و نُهصد هزار تن آهک در عیار های مختلف را می توان دانه بندی و راهی بازار صادرات نمود.

    با توجه به کشش بازار، شرکت قادر به احداث سایتهای جدید دانه بندی آهک نیز می باشد.

    استفاده بهینه از مواد اوّلیه آهک عیار بالا: با راه اندازی فاز دوم و افزایش بازدهی اسکله، شرکت آسیای آرام اقدام به احداث خطوط تولید فرآوری و صنایع جانبی آهک عیار بالا خواهد نمود.

    این طرحها شامل احداث کارخانه سیمان(جدا از پروژه فعلی شرکت بین المللی ساروج بوشهر)، پودر آهک میکرونیزه (در صنایع رنگسازی، بهداشتی،کاغذ و غیره مصرف دارد)، آهک هیدراته پوشش دار(در صنایع دارو سازی، غذایی، کابل سازی، لاستیک سازی و غیره مصرف دارد) خواهد بود.

    ارزش افزوده آهک پس از پروسه صنایع مذکور بسیار بسیار بالا بوده و در حال حاضر هیچ کشوری در حوزه خلیج فارس اقدام به تأسیس کارخانجات فوق الذکر ننموده است.

    با راه اندازی فاز دوم و افزایش بازدهی اسکله، شرکت آسیای آرام اقدام به احداث خطوط تولید فرآوری و صنایع جانبی آهک عیار بالا خواهد نمود.

    صادرات مغزه، فیلتر و آرمور: یکی از مهمترین مواد اوّلیه مورد نیاز حوزه خلیج فارس، مواد اوّلیه مغزه، فیلتر و آرمور برای ساخت اسکله در کشورهای مختلف است از این لحاظ ایران با معادن غنی و امکانات صادراتی متعدّد این توانایی را دارد که نقش اصلی در خلیج را عهده دار شود.

    اسکله ساروج براحتی می تواند در زمینه صادرات مغزه، فیلتر و آرمور مورد استفاده قرار گیرد.

    شرکت آسیای آرام مشارکت فعال در پروژه جزایر نخل در امارات متحده عربی داشت و در حالیکه کلیه مشخصات فنی مواد مورد تأیید کارشناسان پروژه قرار گرفته بود صرفاً بخاطر عدم توانایی انتقال حجم عظیم مواد مورد نیاز پروژه جزایر نخل، نتوانستیم در این پروژه فعالیت نماییم.

    حتی در احداث اسکله های مربوط به پروژه های گاز پارس جنوبی، انتقال این مواد از راه دریا بسیار با صرفه تر از حمل و نقل زمینی خواهد بود.

    اشتغال افراد بومی: احداث فاز دوم و به دنبال آن تداوم تولید در خطوط دانه بندی و احداث خطوط جدید باعث به ثمر رسیدن یکی از اهداف بسیار مهم شرکت آسیای آرام در منطقه خواهد شد.

    به طور خلاصه میزان اشتغال در صنایع مختلف به قرار زیرپیش بینی می شود: اشتغال نیروهای محلی و منطقه ای در پروژه های شرکت آسیای آرام در کنگان تناژ تردد مواد اوّلیه آهکی فله، کلینکر و سایر تولیدات شرکت آسیای آرام در اسکله ساروج برآورد و پیش بینی حجم تردد کالاهای فله در اسکله ساروج بر اساس طرحهای پیش بینی شده در سایت آسیای آرام در جدول زیر آورده شده است.

    لازم به ذکر است که این بندر علاوه بر کالاهای فله ناشی از طرحهای این شرکت ظرفیّت و قابلیّت تردّد دیگر کالاهای صادراتی و وارداتی را نیز دارد.

    در جدول فوق ظرفیّت اسکله در فازیک و فاز دو مشخص شده است.

    ظرفیّتهای مذکور بخصوص در مورد طرحهای آتی با توجه دقیق به برنامه زمانی پیش بینی شده برای اتمام طرح و شروع بهره برداری تعیین شده اند.

    با توجه به برنامه زمانی احداث فاز دوّم اسکله که این مطالعات در مورد آنست، برای محاسبات فقط هزینه های انجام طرح و همچنین هزینه های تولید آهک فرآوری شده، مورد نظر قرار گرفته است.

    بنابراین دیگر پروژه ها در صورت به بهره برداری رسیدن، ضمن داشتن مطالعات فنی اقتصادی خود، سود افزوده و درآمد اضافه ای برای اسکله محسوب خواهند شد.

    در مطالعات فنی اقتصادی حاضر، کلیه محاسبات اقتصادی بر مبنای هزینه های اجرای طرح فاز دوم اسکله و تولید و صادرات آهک عیار متوسط و عیار بالا انجام شده است.

    مشخصات عمومی اسکله ساروج شرکت آسیای آرام از طرحهای فوق الذکر جاده خاکی و فاز یک اجراء شده و مورد بهره برداری قرار گرفته است.

    فاز دوّم در دست اجراء می باشد (موضوع این گزارش) و فازهای سوّم تا پنجم پس از راه اندازی فاز دوّم آغاز خواهد شد.

    جاده خاکی و طرح فاز یک اسکله ساروج اجراء جاده خاکی و طرح فاز یک اسکله از اوایل سال 1378 آغاز شد.

    نقشه های توپوگرافی، آزمایشات و مطالعات مکانیک خاک بر روی زمین سایت انجام گرفت.

    طرح چیدمان اولیه ساختمانهای مورد نیاز اسکله تهیه شد.

    همچنین پروفیل هیدروگرافی دقیق سه محور برای تعیین محل اسکله برداشته و نهایتاً محور وسط (A42) مورد تأیید کارشناسان طرح قرار گرفت و مغزه ریزی در دریا از ابتدای اردیبهشت 1378 آغاز شد.

    بخش جاده خاکی با توجه به شیب مناسب محل با سرعت هر چه تمامتر به عرض 8 متر ظرف دو ماه به طول 550 متر رسید.

    چنانکه نقشه هیدروگرافی فوق نشان می دهد، عمق در محل احداث اسکله فاز یک به حدود 5/5 متر در جزر کامل می رسد.

    با توجه به مطالعات انجام شده در مورد مشخصات ژئوتکنیک بستر دریا در محل اسکله فاز یک، کوبش شیت پایلها از اوایل مرداد 1378 آغاز شد.

    با توجه به آغاز تولید شن و ماسه و راه اندازی و گشایش معادن شرکت و دانه بندی آهک، کار اجرایی اسکله فاز یک با سرعت پیگیری شد و نهایتا در اوایل مهر ماه 1378 پهلو گیر به طول 56 متر و عرض 20 متربا عرشه بتونی به اتمام رسید.

    اولین محموله آهک دانه بندی در مهرماه 1378 به کویت صادر شد و تحوّلی جدید در استان بوشهر و منطقه کنگان بوجود آورد.

    متعاقباً مهندسین طرح اقدام به نصب دو نوار نقاله در طرفین اسکله هر کدام به ظرفیت 750 تن در ساعت نمودند که سرعت بارگیری به میزان قابل توجه افزایش یافت.

    احجام کلی اجراء طرح فاز یک اسکله به شرح زیر است: برای اجراء طرح فاز یک 12،400 میلیون ریال هزینه شده است.

    اسکله فاز یک، دپو مواد آهکی، سایت صنعتی و معدن تنگه زندان شرکت آسیای آرام طرح فاز دو اسکله ساروج توضیحات مربوط به طرح فاز دو اسکله بصورت مفصّل در بخش مطالعات فنی آورده شده است.

    طرح فاز سه اسکله ساروج فازسوّم اسکله، احداث دو پست پهلوگیر به صورت L شکل در امتداد ساحل و در فاصله حدوداً یک کیلومتری آن می باشد.

    طول اسکله حدوداً 350 متر و در یک طرف دارای عمق 5/17 متر و در سمت داخل دارای عمق 5/14 متر می باشد.

    عرض اسکله 25 متر خواهد بود و با دو ردیف شیت پایل احداث خواهد شد.

    دو دستگاه کشتی بارکن متحرک که بر روی ریل در طول اسکله حرکت خواهند کرد، بر روی اسکله نصب خواهد شد.

    فاز سوّم اسکله ظرفیت اسکله ساروج را از چهار میلیون تن در فاز دو به یازده میلیون تن در سال افزایش خواهد داد.

    پهلو گیر خارجی می تواند کشتی ها با ظرفیت صد هزارتن GWT و پست داخلی تا سی و پنج هزارتن GWT را بارگیری نماید.

    با اجرای طرح فاز سه کلیه تأسیسات ساحلی مورد نیاز نیز ساخته شده و بهره برداری خواهند شد.

    کشتی بار کُنهای متحرک هر کدام به ظـرفیت 1500 تن در ساعت خواهند بود.

    طرح فاز چهار اسکله ساروج طرح فاز چهارم عبارت است از احداث موج شکن به طول تقریبی 800 متر در محور (A41) .

    این موج شکن در فاصله 650 متری اسکله اصلی قرار خواهد داشت.

    عرض تاج موج شکن 5 متر خواهد بود.

    کلیه مصالح مورد نیاز برای احداث این موج شکن از معادن خود شرکت تأمین خواهد شد.

    احداث این موج شکن حوضچه آرامشی به مساحت تقریبی 40 هکتار بوجود خواهد آورد.

    پستهای متعدد پهلو گیری در داخل حوضچه آرامش مذکور احداث می شوند و بدین لحاظ نه تنها اطمینان از بارگیری در تمام طول سال حاصل خواهد شد بلکه ظرفیت اسکله نیز 25% افزایش خواهد یافت.

    به علّت بالا رفتن این توانایی اسکله می تواند به عنوان بندر General Cargo تغییر کاربری داده و به صورت کامل مورد استفاده قرار گیرد.

    هزینه احداث موج شکن 80 میلیارد ریال برآورد می شود.

    طرح فاز پنج اسکله ساروج فاز نهایی احداث اسکله ساروج شرکت آسیای آرام، فاز پنجم، عبارت است از لایروبی حوضچه آرامش به مساحت تقریبی 36 هکتار و احداث پستهای پهلو گیر در امتداد ساحل، جاده اسکله و فاز دوّم اسکله.

    پس از اجراء این طرح ظرفیت اسکله به 25 میلیون تن در سال خواهد رسید.

    هزینه لایروبی و احداث پستهای جدید پهلو گیری متجاوز از 60 میلیارد ریال برآورد می شود.

    اوّلین محموله صادراتی 60،000 تنی آهک عیار بالا به کشور هندوستان در تاریخ 8/11/2001 تعداد اشتغال در سالتعداد اشتغال در سالتعداد اشتغال در سالتعداد اشتغال در سالتعداد اشتغال در سالتعداد اشتغال در سالتعداد اشتغال در سالتعداد اشتغال در سالنام طرح13901389138813871386138513841383نام طرح8080808070503520معادن آهک10010010010010010013515اسکله ساروج130130130130200300225220کارخانه کلینکر ساروج1501501501501201209583سنگ شکن ها13013013015015025--کارخانه کلینکر آسیای آرام2020202020202020فضای سبز و نهالستان25252525252530-کارخانه پودر آهک میکرونیزه252525252530--کارخانه آهک هیدراته660660660680710670540258جمع محل احداثپانزده کیلومتری شرق شهرستان کنگان در استان بوشهرموقعیّت جغرافیایی43.973' Latitude: 027oو Longitude:057o 09.418'تعداد فازهای اجرایی اسکله5 فازطول جاده خاکی612 مترعرض جاده خاکی8 مترارتفاع جاده خاکی از سطح دریا4 مترپاشنه جاده خاکی16 مترطول و عرض اسکله فاز یک20*56 مترعمق اسکله فاز یک5/5 متر در جزر کاملظرفیّت بارگیری اسکله فاز یک1،000،000 تن در سالکشتی طرح فاز یک (شناور مسطح)10,000 GWTاسکله فاز دوپهلوگیردریای آزاد برای کشتیهای اندازه پاناماکس، نوار نقاله وکشتی بارکنظرفیّت بارگیری سالانه فاز دو4،000،000 تن در سالطول پهلو گیری در فاز دو352 مترعمق اسکله فاز دو5/17 متر در مد کاملکشتی طرح فاز دو60000 GWT PANAMAXظرفیّت کشتی بار کن1500 تن در ساعتاسکله فاز سهپهلوگیرنیم بازL شکل برای کشتیهای پاناماکس، نوارنقاله وکشتی بارکن متحرکظرفیّت بارگیری سالانه فاز سه4،000،000 تن در سالطول پهلو گیری در فاز سهدو پهلو گیر هر کدام به طول 352 مترعمق اسکله فاز سه5/17 متر در مد کاملکشتی طرح فاز سه60000 GWT PANAMAXظرفیّت دوکشتی بارکن فاز سه1500 تن در ساعت هر کدامطول موج شکن فاز چهار660 مترفاز پنجملایروبی حوضچه آرامش به سطح تقریبی 36 هکتار عملیاتواحدمقدارعملیاتواحدمقدارمغزهm3110,510نصب تایرودKg28632Rip Rapm3165ناودانی مهار بندKg11733فیلترm328159قطعات آهنگریKg7774آرمور 1m32147سند بلاستm23465آرمور 2m323506رنگ آمیزیm210642زیر سازیm3431سپر کوبیm2859بتن ریزیm3920

  • فهرست:

    ندارد.


    منبع:

    ندارد.

چکیده فعالیت عمده ی مردم هرمزگان در زمینه‌ی کشاورزی و ماهیگیری است همچنین صید ماهی و حمل و نقل دریایی از دیگر فعالیت های عمده اقتصادی اهالی نوار ساحلی و جزایر استان می باشد منطقه ی میناب به عنوان قطب کشاورزی استان هرمزگان به شمار می‌رود در سالهای اخیر با احداث چاه‌های عمیق مبادرت به کشت بعضی از صیفی جات در دشت میناب شده که کاملاً چهره کشاورزی آن را دگرگون کرده است. استان هرمزگان ...

مقدمه استفاده از منابع انرژی فسیلی و هسته ای، مستلزم هزینه زیاد و افزایش آلودگی محیط زیست و عوارض مخرب ناشی از آن است، از این رو با بروز پدیده بحران انرژی در دنیا و از طرف دیگر پیشرفت تکنولوژی تبدیل انرژی باد، به انرژی الکتریکی که به کاهش قیمت آنها منجر شده، استفاده از انرژی باد اجتناب ناپذیر شده است. سیستم های مبدل انرژی باد، به انرژی الکتریکی از سال 1975 به شکل تجاری و در سطح ...

در راهکارهاى اجرایى برنامه سوم توسعه و در بخش تعیین کاربردی‎هاى مناطق آزاد نقشى ویژه از دیدگاه تولید، توسعه صنعتى و پردازش صادرات به منطقه آزاد قشم داده شده است. امید آن است که در اجراى برنامه سوم در سال‎هاى آینده و همچنین در تهیه و تدوین برنامه‎ چهارم توسعه، مناطق آزاد (و به ویژه منطقه آزاد قشم) به منزله یک ابزار کارآمد در سیاست‎هاى توسعه صنعتى کشور، اولاً بتواند جایگاه طبیعى و ...

مقدمه : معرفی موضوع: یکی از راه حل های مطمئن برای کشورهای جهان سوم و در حال توسعه جهت آزمایش اقتصاد باز و پیوستن به تجارت جهانی، مناطق آزاد هستند. مناطق آزاد طبق تعریف سازمان بین المللی کار، مناطقی هستند که سبب جذب سرمایه، افزایش استخدام وافزایش صادرات و تبادلات ارزی می شوند، همانطوریکه ملاحظه می شود یکی از اهداف کلان کشورهای در حال توسعه در ایجاد مناطق آزاد، افزایش اشتغال ...

خلیج فارس دریای حاشیه ای (Marginal sea) و نیمه بسته ای (semi-enclosed) است که در اثر تأثیر متقابل قاره آفریقا و اروپا-آسیا در طول ادوار گذشته زمین شناسی ایجاد شده است و مساحت آن حدود 24000 کیلومتر مربع می باشد. طول سواحل شمالی خلیج فارس و دریای عمان در حدود 2500 کیلومتر می باشد. عرض خلیج فارس 300-200 کیلومتر با عمق متوسط 35-30 متر است. عمیق ترین قسمت دریای عمان حدود 3650 متر و ...

در راهکارهاى اجرایى برنامه سوم توسعه و در بخش تعیین کاربردی‎هاى مناطق آزاد نقشى ویژه از دیدگاه تولید، توسعه صنعتى و پردازش صادرات به منطقه آزاد قشم داده شده است. امید آن است که در اجراى برنامه سوم در سال‎هاى آینده و همچنین در تهیه و تدوین برنامه‎ چهارم توسعه، مناطق آزاد (و به ویژه منطقه آزاد قشم) به منزله یک ابزار کارآمد در سیاست‎هاى توسعه صنعتى کشور، اولاً بتواند جایگاه طبیعى و ...

مقدمه : زنجیره کارهای اجرائی در بازرگانی خارجی در برگیرنده امور مختلف و متفاوت و در عین حال به هم پیوسته ای است که مدیران بازرگانی خارجی و تجار و کلیه اشخاص و شرکتهائی که به نحوی با واردات و صادرات کالا سر و کار دارند لزوماً از وقوف و کاربرد آن بی نیاز نمی باشند و بالطبع آگاهی از اطلاعات مورد نیاز در بازرگانی خارجی برای نامبردگان از ضروریات امر می باشد. این جزوه با هدف ارائه ...

مقدمه: صادرات حضور در بازار های خارجی است و این حضور نیاز به صرف هزینه دارد. شرکتهای صادراتی زیادی در کشور هستند که از عهده پرداخت هزینه های صادراتی بر نمی آیند. صادرات گاهی به قیمت ها و مهندسی خوب پروژه باز می گردد و گاهی به حمایت سیاسی نیاز دارد. صادر کنندگان ما هنوز دچار مشکلات و موانعی هستند و دادن جایزه صادراتی که در بسیاری از کشورها به محض انجام صادرات پرداخت می شود در ...

-مقدمه: منظور از تنظیم مجموعه ، مقایسه ای است بین دروس آموخته شده در دوره تحصیلی در دانشگاه و فعالیتهای عملی در محل کار آموزی، مادر این گزارش قصد داریم کارایی آموخته ها را در محیط کار مشخص نماییم . در دوره کار آموزی ، کارآموز بعد از آشنایی با نحوه فعالیتها و نوع مدیریتی که در محل کارآموزی است ، با استفاده آموخته های خود در دروس تئوری و تطبیق آنها با امور عملی به انجام مسئو ...

پنبه, گیاهی که از غوزه آن در ریسندگی و بافندگی استفاده می شود بویژه انواع رشته کوتاه آن موسوم به گوسوپیوم هرباکیوم . این مقاله شامل این بخشهاست : 1) ایران 2) افغانستان 3) سرزمینهای عرب زبان 4) قلمرو عثمانی 5) آسیای مرکزی 6) پاکستان 1) ایران . الف ) تاریخچه پنبه در ایران احتمالا به دوران هخامنشیان بازمی گردد اما درباره کاشت پنبه پیش از دوره اسلامی ایران اطلاعات معتبر اندکی در دست ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول