کارآفرین و کارآفرینی:
کارآفرینی یعنی درهم آمیختن ویژگیهای شخصی و ابزار مالی و منابع موجود در محیط با استفاده از تجهیزات، تسهیلات و امکاناتی که در اختیار داریم.
کارآفرینی کسی است که توانایی آنرا دارد تا فرصتهای کسب و کار را ببیند و آنها را ارزیابی کند، منابع لازم را جمعآوری و از آنها بهرهبرداری کرده و عملیات مناسبی را برای رسیدن به موفقیت پی ریزی نماید.
کارآفرین کسی است که دارای ابتکار عمل و خلاقیتهای جدید و نوآوری در مقایسه با دیگران و برای رسیدن به هدفهای اقتصادی تلاش میکند.
«خصوصیات روحی، حرفهای، ذهنی، شخصیتی یک فرد کارآفرین»
الف: ویژگیهای عمومی:
1) خودباوری 2) ریسک پذیری 3) هدایت و رهبری 4) خلاقیت 5) آیندهنگری.
ب) صفات بارز:
1) اعتماد به نفس 2) استقلال رای 3) خوش بینی 4) نیاز به کامیابی 5) منفعت شناسی 6) ایستادگی 7) سخت کوشی و پشتکار 8) مردم داری 9) انتقاد پذیری 10) نوآوری 11) ابتکار 12) انعطاف پذیری 14) دوراندیشی 15) اراده 16) پیشقدمی 17) اشتیاق به انجام کارهای بزرگ 18) توانایی ریسک پذیری
ج) رفتار حرفهای کارآفرینی
1) گزینش درست حرفه 2) الگو قراردادن افراد موفق 3) اصلاح نکات ضعف 4) برنامه ریزی 5) قبول مسئولیت 6) اعتماد به کارکنان 7) داشتن ظاهری مناسب 8) قدرت تصمیمگیری 9) در زمان حال زندگی کردن.
د) ذهنیت کارآفرین
1) احساس رضایت از کار 2) فعالیت اندیشمندانه 3) محدود نکردن ذهن به فعالیتهای روزمره 4) خوش خلق 5) سازماندهی فکری 6) داشتن ذهنیت مثبت
ه) پرورش ذهنیت مثبت
1) متمرکز کردن ذهن به فعالیتهای مثبت 2) گزینش اهداف مثبت در کار خود 3) معاشرت با کسانیکه اندیشه کارآفرینی داشته و به آنها عمل میکند.
4) پرهیز از اندیشه های منفی 5) در دست گرفتن مهار ذهن و باور کردن آن برای بهرهگیری بهتر 6) گوش به زنگ بودن برای استفاده از فرصتها 7) رها کردن فکرهایی که نتیجه دلخواه به بار نمی اورد 8) انتخاب محیط زندگی با نیازها 9) باور داشتن استعدادهای خود 10) با فعالیت تنشهای ذهنی را دور ساختن.
و) عادتها و رفتارهای کارآفرین
توجه: ایجاد عادتهای خوب و دشوار است اما همینکه بدست آید به دارایی مهمی تبدیل میشود، کار آفرین در وضعیت فشار دائمی به سلامت فکری و بدنی نیاز دارد و برای مواجه با تنشها نکات زیر برای کارآفرین ضرورت دارد.
1) میانه روی در خوردن و آشامیدن 2) استراحت کافی 3) خودداری از استعمال دخانیات 4) جدا کردن امور مهم از امور فوری 5) بیدار شدن از خواب 2 یا 3 ساعت زودتر از حد معمول 6) برنامه ریزی برای فعالیتهای مهم روز بعد قبل از خواب 7) حفظ عاداتی که کسب نموده است.
امید است با کسب عادات و صفات مذکور و حفظ آن کارآفرینانی موفق بوده شغلی را انتخاب نمایندکه: 1) مورد رضای خداوند متعال باشد 2) مورد نیاز جامعه باشد 3) با فرهنگ جامعه اسلامی مطابقت داشته باشد 4) در توان مادی و جسمی خودتان باشد.
یکی از مهمترین احتیاجات موجودات از بدو تولد نیاز به خوراک می باشد .
انسانها از دوران ماقبل از تاریخ برای تهیه خوراک خود تلاشهای زیادی انجام داده اند .
و با گذشت زمان به پیشرفتهایی در زمینه تهیه انواع مواد غذایی و مصرف آن دست یافتهاند.
اما این امر با مشکلاتی هم روبرو بود از قبیل تارخی مصرف کم و انقضاء زود ، امکانات کم بهداشتی و نفوذ میکروبها و ...
که هریک مانع بزرگی در برابر رفع این نیاز بودند .
با رشد تکنولوژی و صنعت بصورت مدرن امروزی انسانها به علم پاستوریزاسیون دست یافتند و توانستند در کارخانجات و کارگاهها مواد غذایی را بصورتهای گوناگون بسته بندی و کنسرو کنند بطوریکه تا مدتهای زیادی قابل استفاده باشند .
یک نمونه از این محصولات بسته بندی شده رب گوجه فرنگی می باشد که تقریبا در تمام خوراکیها بکار برده می شود .
ایران در تولید این محصول از اوایل انقلاب به حد خودکفائی رسید و کارخانجات زیادی به آن اقدام نمودند .
ارمغان تکنولوژی گام نهادن در مسیر خوشبختی و یا تسریع در نابودی حیات و زندگانی ؟
هدف از پیشرفت چیست ؟
همواره انسان خاکی در رسیدن به بهترین ها که خود آن را پیشرفت نامیده است .
بسیاری چیزها را از کف داده است و اگر این آخری سلامتی باشد به معنای از دست رفتن حیات بشری است دانشمندان و مخترعان از یک سو دائما وسایل راحتی انسان را اختراع و روشهای نوین بهزیستی را معرفی می کنند و از سوی دیگر با معضلات پیش آمده که با آن مقابله می شود آنهایی اند که بچشم میآیند ولی آنهایی که از دیده پنهانند آرام آرام ضربات مخرب خود را بر زندگی انسان وارد می کنند .
سمومی که از راه دسته از معضلات تکنولوژی قرن است که حیات انسانی را شدیدا به خطر انداخته است .
سموم دفع شده از کارخانجات صنعتی پس از ورود به خاک از طریق ریشه گیاهان به نسوج آن نفوذ می کند .
گیاهان پر مصرفی ماننده کرفس ، جعفری ، هویج و ...
که عمدتا در غذای روزانه انسان قرار دارد و ماده ای سمی به نام سورالنس دارند که شدیدا سرطان زا بوده و DNA ( دی ان آ ) را تخریب می کنند .از آخرین خبرها استنباط می شود که قارچهای خوراکی نیز آرام آرام به غذاهای سمی تبدیل شده اند .
سم یافت شده در این گیاهان گوشتی باعث بروز تورمورهای بدخیم ریه شده است که میزان آمار آن روز به روز افزایش می یابد و این همه ارمغان تکنولوژی است که خود به یک مهمان ناخوانده تبدیل شده است و هر روز که پیش می رویم بر تعداد آنها نیز افزوده می شود .
اساسنامه اساسنامه در حقیقت قانون اساسی شرکت محسوب می گردد و بلکه اصول و ضوابط حاکم بر روابط شرکت و شرکا و افراد ثالث و اداره و انحلال شرکت در آن پیش بینی شده است .
اساسنامه چه در شرکت سهامی عام ، در شرکت سهامی خاص و چه در شرکت با مسئولیت محدود لازم است و بدون اساسنامه شرکت تشکیل نمی گردد در حالی که در سایر شرکتها بیشتر شرکتنامه جایگزین اساسنامه می گردد طبق ماده 8 قانون اساسنامه شرکتهای سهامی باید با قید تاریخ به امضای موسسین رسیده و مشتمیل بر موارد زیر باشد .
نام شرکت موضوع شرکت به طور صریح و منجز مدت شرکت مرکز اصلی شرکت و محل شعب آن اگر تاسیس شعبه مورد نظر باشد .
مبلغ سرمایه شرکت و تعیین مقدار نقد و غیرنقد آن به تفکیک تعداد سهام بی نام و با نام و مبلغ اسمی آنها و در صورتی که ایجاد سهام ممتاز مورد نظر باشد تعیین تعداد و خصوصیات و امتیازات اینگونه سهام .
تعیین مبلغ پرداخت شده هر سهم و نحوه مطالبه بقیه مبلغ اسمی هر سهم و مدتی که ظرف آن باید مطالبه شود که به هرحال از 50 سال متجاوز نخواهد بود .
نحوه انتقال سهام بانام .
طریقه تبدیل سهام بانام به سهام بی نام و بالعکس در صورت پیش بینی امکان صدور اوراق قرضه ، ذکر شرایط و ترتیب آن شرایط و ترتیب افزایش و کاهش سرمایه شرکت موانع و ترتیب دعوت مجامع عمومی مقررات راجع به حد نصاب لازم جهت تشکیل مجامع عمومی و ترتیب اداره آنها طریقه شور و اخذ رأی و اکثریت لازم برای معتبر بودن تصمیمات مجامع عمومی تعداد مدیران و طرز انتخاب و مدت ماموریت آنها و نحوه تعیین جانشین برای مدیرانی که فوت یا استعفا می کنند و یا محجور یا معزول یا به جهات قانونی ممنوع می گردند .
تعیین وظایف و حدود اختیارات مدیران تعداد سهام تضمینی که مدیران باید به صندوق شرکت بسپارند .
قید اینکه شرکت یک بازرس خواهد داشت یا بیشتر و نحوه انتخاب و مدت ماموریت بازرس تعیین آغاز و پایان سال مالی شرکت و موعد تنظیم ترازنامه و حساب سود و زیان و تسکیه آن به بازرسان و به مجمع عمومی سالانه نحوه انحلال اختیاری شرکت و ترتیب تصفیه امور آن انواع شرکتهای سهامی شرکتهای سهامی به دو نوع تقسیم می گردد : شرکتهای سهامی عام شرکتهای سهامی خاص شرکتهای سهامی خاص در بعضی موارد استثنایی مقررات مخصوص خود را دارند ولی عمدتا مقررات این دو شرکت با یکدیگر یکی است .
ما به بررسی مقررات شرکتهای سهامی عام می پردازیم و هرکجا لازم بود .
تشکیل شرکت سهامی عام طبق ماده 4 اصلاحی قانون تجارت « شرکت سهامی عام شرکتی است که موسسین آن قسمتی از سرمایه شرکت را از طریق فروش سهام به مردم تامین می کنند » .
ویژگی مخصوص و عمده این شرکت این است که قسمتی از سرمایه آن از طریق مشارکت غیرموسسین تامین می گردد و این خصوصیت در بسیاری از مقررات حاکم بر شرکتهای سهامی عام اثر می گذارد و مسائل مختلف مربوط به این شرکتها وجود دارد و تعداد شرکا در سهام عام نیاید از 5 نفر کمتر باشد و سرمایه شرکت نباید از 5 میلیون ریال کمتر باشد .
تشکیل شرکت سهامی خاص شرکت سهامی خاص همانند شرکت سهامی عام است ولی تفاوتهای اندکی با هم دارند.
در شرکت سهامی خاص نباید تعداد شرکاء از 3 نفر کمتر باشد .
در شرکت سهامی خاص سرمایه شرکت نباید از یک میلیون ریال کمتر باشد .
مشخصات صاحبان کارخانه الف) حقیقی تعداد شرکاء اصولا بسته به نظر موسسین هر شرکت است و قاعدتا متضمن در این زمینه نیابد دخالت کنند در شرکت سهامی خاص نباید از سه نفر کمتر باشد ب) حقوقی الزام در انتخاب نام : شرکتهای سهامی لزوما باید دارای نام مخصوص بخود باشند در غیر اینصورت چنین شرکتی نه می تواند دارای شخصیت حقوقی می گردد و نه قابل ثبت است .
آزادی در انتخاب نوع نام : اصولا انتخاب نام شرکت آزاد است ولی طبق تبصره ماده 4 قانون تجارت اولا کلمه سهامی به منظور تمیز آن از غیرسهامی ، ثانیا ذکر کلمه « عام » و « خاص » برای تمیز آن از نوع دیگر ضروری است .
آن کلمه باید بلافاصله با نام شرکت قبل یا بعد از آن منظور و در کلیه اوراق و اطلاعیه ها و آگهی ها شرکت بطور روشن و خوانا قید شود .
فرآیند تولید رب و تاریخچه کارخانه : کارخانه رب مشهد در سال 1365 در روستای حیدرآباد از توابع نیشابور در زمین به مساحت 7000 متر مربع احداث و تحت عنوان سهامی خاص در سال 1367 ثبت و آغاز بکار کرد محصولات تولیدی این کارخانه رب گوجه فرنگی ، پوره سبزیجات و کمپوت می باشند که سالانه حدود 11000 تن از این محصولات به بازار عرضه می شوند .
نحوه تولید رب در کارخانه : نحوه تولید رب در این کارخانه بدین صورت است که گوجه فرنگی وارد شده به کارخانه پس از عبور از باسکول که جهت وزن کردن گوجه هایی که وارد کارخانه می شود و بعد از آن در حوضچه تخلیه می شود و بعد از شستشو و رسوب زدایی شستشو داده می شود و توسط نوار لورت به نواری است بزرگ که از حوضچه به طرف دستگاه خردکن حرکت می کند و در این قسمت گوجه فرنگی خرد شده و مقداری حرارت داده می شود و از صافیها عبور می دهند که آب گوجه فرنگی از تفاله های آن جدا شده و در این مرحله آب گوجه فرنگی در مخزنهایی ذخیره و به تعلیظ کننده ها ( اوپراتورها ) هدایت می شود و پس از انجام پاستوریزاتور توسط دستگاههای مخصوص عملیات پرکردن قوطی ها و دربندی ( سیمر ) انجام می شود .
حال قوطی های حاوی رب را از تونل پخت عبور می دهند و پس از سرد کردن ، خشک کردن آنها را اتیکت زده و بسته بندی می کنند و توسط پالت تراک به انبار هدایت می کنند .
سیستم پخت این محصول از نوع استپیک می باشد که از دستگاههای مدرن تولید این محصول است و از کار آن بر اساس X می باشد .
محصول : محصولات کارخانه مشهد محصولات مختلفی را دارد که از جمله آنها رب که محصول اصلی این کارخانه است و دیگر محصول آن پوره سبزیجات و کمپوت می باشد که به بیشتر نقاط کشور صادر می شود .
سرمایه شرکت : با توجه به این که شرکتهای تجارتی اصولا به منظور اتفاع و بردن سود تشکیل می گردند بنابراین سرمایه یکی از لوازم اساسی و ضروری آن بشمار می رود .
و بدون سرمایه هیچ شرکت تجارتی تشکیل نمی گردد و به همین دلیل شرکتهای تجارتی بمیزان سرمایه آن است و هرچقدر سرمایه بیشتر باشد سرکت دارای اعبتار بیشتری است در جدول فوق تمام اطلاعات ذکر شده است .
سرمایه احتیاطی یا اندوخته قانونی : هر شرکت تجاری ضمن معاملاتی که می کنند ممکن است همیشه سود نبرند و امکان دارد گاهی ضرر کنند که در مواردی باعث ورشکستگی کند و در این صورت روشکستگی منجر به انحلال شرکت می شود .
قانون برای جبران ضررهای کوچک اندوخته قانونی یا سرمایه احتیاطی را پیش بینی کرده است .
هیئت مدیره هر شرکت سهامی مکلف است یا معادل ( 5/0 ) سود خالص خود را در حساب مخصوص ذخیره کند و این اقدام تا زمانی که سرمایه احتیاطی معادل 10% از کل سرمایه شرکت برسد اجباری است و از آن پس اختیاری است .
انتقال اندوخته قانونی به سرمایه ممنوع است طبق تبصره 2 ماده 158 قانون تجارت جمهوری اسلامی ایران زمین : هر شرکت یا کارخانه ای برای تاسیی خود اختیاج به زمینی با مساحت مخصوص خود را دارا است که طی مراحل بازدید و نقشه برداری با انتخاب شود شرکت رب مسماء زمینی به مساحت 7000 متر مربع می باشد .
سرمایه در گردش : نشان می دهد که در طی دوره مالی چند مرتبه وجوه سرمایه گذاری شده در موجودی کالا گردش داشته است .
مانده زیاد حساب موجودی کالا می تواند نمایانگر کافی نبودن میزان فروش و یا عدم کارایی مدیریت در نگهداری بیش از حد کالا باشد .
محوطه سازی کارخانه : برای ایجاد کارخانه زمینی را که برای این کار انتخاب شده باشد خاکبرداری می شود و بعد از آن نقشه کشی آن برای ساختمان و احداث ساختمان دور تا دور آن را حصارکشی می کنند تا مانع ورود افراد متفرقه و حیوانات شوند کل محوطه را آسفالت و کف پوش می کنند چون در صورت عدم کف پوش بدلیل وجود گرد وغبار از نظر بهداشت محیط را آلوده می کند و فضای سبز و نهالکاری در دورن محوطه انجام می شود و در جدول زید مقدار و قیمت تمام شده آنها ذکر شده است .
ساختمان سازی کارخانه : ساختمان سازی کارخانه دارای مشخصات مخصوص و قسمتهای مختلفی است که عبارت اند از : انبار ، سالن تولید و انبار مواد اولیه ، انبار محصول ، ساختمان اداری ، ساختمان نگهبانی ، سرویس های بهداشتی ، پارکینگ برای ماشینهای حمل بار و مسئولین شرکت .
سالن تولید : باید عایق بندی دقیق داشته باشد تا از ورود گرد و غبار در داخل سوله جلوگیری شود تا محصولات آلوده نشوند .
انبار مواد اولیه : انبار مواد اولیه و انبار محصول باید محیطی خنک باشد تا محصولات و مواد اولیه فاسد نشود .
پارکینگ وسایل حمل و نقل : پارکینگ وسایل حمل و نقل باید سرپوشیده و در محیطی باز باشد تا از عوامل جوی طبیعی بدور باشد تجهیزات سرمایه ای و حکم مصرفی : تجهیزات کارخانه مانند لوازم برقی ، لوازم آزمایشگاهی ، لوازم تعمیرات ، کمپرسور هوا ، لوازم آب رسانی ، لوازم سوخت رسانی ، دستگاههای خط تولید که اینگونه تجهیزات مصرف می رسد و کارخانه سرمایه ای را جدا برای آن در نظر می گیرد و در جدول زیر اطلاعات دقیق تری را ذکر کرده ایم .
هزینه های آب و برق : آب مصرفی : شرکت رب مسماء توسط چاههایی که در اطراف کارخانه حفر شده استفاده می شود و مقدار زیادی از آب مصرفی را از لوله کشی شهری استفاده می کنند و تانکرهای بزرگی را برای ذخیره آب وجود دارد تا در زمان بی آبی از آنها استفاده کنند و آبهای مصرفی از چاهها را بعد از تصفیه مصرف می شود برای شستشو گوجه های مصرفی و دیگر محصولات برق : برق مصرفی شرکت مسماء برق موجود را توسط کابلهای سه فاز در درون کارخانه نصب شده استفاده می شود و ژنراتورهای دیزلی کوچکی وجود دارد در این کارخانه اگر زمانی برق منطقه قطع شود بطور ناگهانی باید دستگاهها در زیر بار نباشند و برای همین منظور از ژنراتورهای دیزلی استفاده می شود تا دستگاهها در حالت انبساز یا انقباض نمانند و یک مرحله رفت و برگشت کمپرسورها انجام شود و محصول از داخل دستگاه خارج شود .
تاسیسات کارخانه : در کارخانه رب هوای کارگاه باید خنک باشد تا دستگاههای موجود بدلیل اینکه گرمای زیادی تولید می کند باید خنک باشد .
چون دستگاههای موجود در کارخانه خودشان گرما تولید می کنند و از هواکش های صنعتی استفاده می شود و در انبارها بدلیل وجود محصولات در انبار از هواکش های صنعتی بزرگ استفاده می شود و در زمستان از فن کوئل های صنعتی برای سرما استفاده می شود و وسایل حفاظتی و ایمنی کارخانه عبارت اند از : درب های خروج اضطراری ، کپسول های اطفای حریق برای زمان آتش سوزی و تاسیسات سوخت رسانی کارخانه از نفت و گازوئیل و گاز مایع استفاده می شود .
تاسیسات برق و آب را شرکت برق و آب منطقه نیشابور بعهده دارد .
وسایل حمل و نقل کارخانه : هر کارخانه برای جابجایی محصولات خود از وسایل نقلیه مختلفی استفاده می کند که عبارت است از کامیون ، خاور ، نیسان و وانت می باشد .
ماشین های سنگین از قبیل کامیون یا خاور که مقدار زیادی از محصولات را جابجا می کند برای حمل به درون شهر است ماشین های سبک از قبیل وانت یا نیسان برای جابجایی محصولات به درون شهر است.
شرکتهای بیمه ماشینهای سنگین را که در بیرن شهر تردد می کند بیمه بار می کند تا در صورت بروز حادثه خسارت بار را متحمل می شود بطور مثال اگر یک کامیون 5 تن از محصولات را برای محلی حمل کند حدود 1 میلیون تومان بیمه بار می شود که در صورت بروز حادثه بیمه خسارت را پرداخت می کند .
وسیله ای که پالت های رب را به دورن انبار یا در داخل محوطه جابجا می کند به آنها پالت تراک می گویند .
اندازه پالت تراک کوچک است و محصولات را تا حدود 2 متر از روی زمین جابجا و بالا می برد .
مواد اولیه و بسته بندی مواد اولیه کارخانه رب توسط شرکتهای تولیدی ایران تامین می شود و رفته رفته خود شرکت مواد اولیه را خود تولید می کند .
بسته بندی قوطی های رب توسط دستگاههای CNC و PLC بر حسب خورده می شود و بر روی پالت قرار می گیرد و هر 12 عدد قوطی روی یک پالت قرار می گیرد .
پالت : کفی پلاستیکی است که به اندازه 50 سانتی متر در 20 سانتی متر که قوطی های رب در آن جای می گیرد و روی آن پلاستیکی برای عدم جابجایی و ریختن محصولات کشیده می شود .
برآورد هزینه و تعمیرات و نگهداری : هزینه هایی که برای محوطه سازی و ساختمان و ماشین آلات و تاسیسات کارخانه و حمل و نقل در نظر گرفته می شود که بر اساس درصد در نظر گرفته می شود .
مبنای حقوقی و دستمزد نیروی انسانی : در این شرکت بدلیل اینکه باید افراد تحصیل کرده و در آن فعالیت کنند براساس سابقه کار و مدرک خود حقوق و پایه حقوق آنها تعیین می شود حقوق مدیریت و مسئول فنی و کادر اداری و کارگری آن در جدول زیر درج شده است .
اول : فقط به اشخاص حقوقی یا دسمزد داده می شود که واقعا در استخدام شرکت باشند .
دوم : ورود کارکنان جدید یا خروج کارکنان بایستی بلافاصله کتبا به اطلاع اداره حسابداری برسد .
سوم : ورود و خروج کلیه کارکنان بوسیله کارت ساعت مراقبت گردد .
برآورد حقوق و دستمزد و نیروی انسانی : برآورد هزینه استهلاک : وقتی از یک دارایی که دارای عمر طولانی است برای انجام امور یک موسسه استفاده می کنیم به مرور زمان و به لحاظ استفاده از ارزش آن کاسته می شود .
این کاهش ارزش را استهلاک می گویند .
ردیفنام و نام خانوادگینام پدرتحصیلاتتجربه کاری1 2 3* * ** * ** * تکنیسین کامپیوتر* * * نام شرکتنوع شرکتشماره ثبتمحل ثبتتاریخ ثبترب مسما مشهدسهامی خاص52.78مشهد12/9/1367 ردیفنام محصولمیزان تولید سالانهواحدقیمت تمام شده (میلیون ریال )کل قیمت فروش1رب گوجه فرنگی5000تن15000750/152پوره سبزیجات2000تن4000600/43کمپوت1500تن850/2150/34رب و بسته بندی ایتیک2000تن70007600 سرمایه ثابت ( میلیون ریال )سرمایه در گردش ( میلیون ریال )کل سرمایه گذاری ( میلیون ریال )350008000500/11 مساحت ( m2 )قیمت واحد ( ریال )قیمت کل ( ریال )توضیحات7000000/120000/000/840مساحت کل شرکت 7000 متر مربع می باشد عنوانشرحهزینه ( میلیون ریال )مواد اولیه و بسته بندی2 ماده مواد اولیه و بسته بندی شده1500حقوق و دسمزد2 ماده هزینه حقوق و دستمزد کارکنان160هزینه های متفرقه15 روز هزینه آب ، برق ، گاز و تعمیرات38 شرح کارمقدار کار m2قیمت کار ( ریال )کل هزینه ( میلیون ریال )خاکبرداری و تسطیح700015005/10حصار کشی1020300006/30آسفالت و پیاده رو سازی200045009ایجاد فضای سبز و روشنایی100050005جمع کلجمع کلجمع کل1/55 شرحنوع ساختمانمساحت m2قیمت واحد ( ریال )کل هزینهسالن تولیدسوله با عایق بندی600350000210انبار مواد اولیهسوله30030000090انبار محصولسوله450300000135ساختمان اداری سرویسآجر و آهن5030000015ساختمان نگهبانیآجز و آهن203000006جمع کل زیر بناــــــــــ1420جمع کل هزینه456 ردیفنام کالامشخصات فنی کالاجمع کل هزینه ها ( میلیون ریال )1لوازم برقیهزینه های انشعاب لوازم1502لوازم آزمایشگاهیتجهیزات کنترل کیفی503لوازم تعمیراتابزار آلات404کمپرسور هواـــــــــ85لوازم آب رسانیلوله کشی شهری206لوازم سوخت رسانیـــــــــ87دستگاههای خط تولیدتولید داخل و خارج کشور700 شرحواحدمصرف روزانهمصرف سالانههزینه واحد ( ریال )هزینه کل ( میلیون ریال )آب مصرفیM3متر مکعب 401500020020برق مصرفیKW3500105000180189 عنوانشرحمشخصات فنیهزینه (میلیونریال)برق رسانیبرق سه فازهزینه اخذ امتیاز و هزینه انشعاب300آب رسانیــــــــــهزینه امتیاز و آب رسانی50سوخت رسانیــــــــــتاسیسات سوخت رسانی100وسایل و سرمایش گرمایشــــــــــبخاری و کولر8وسایل حفاظتی و ایمنیـــــــــکپسولهای اطفای حریق10سایرکمپرسورهاـــــــــ8جمع کل هزینه هاـــــــــــــــــ476 قیمت کل (میلیون ریال )قیمت واحد ( میلیون ریال )تعدادمشخصات فنیکشور سازندهنوع وسیلهردیف1201201ظرفیت 2 تنایرانکیفتراک12045ظرفیت 1 تنایرانپاکت تراک2240803ظرفیت 2 تنایرانوانت33401702ظرفیت 5 تنایراننیسان4720جمع کلجمع کلجمع کلجمع کلجمع کلجمع کل مقدارمصرفبرحسب واحد ( ریال )قیمت کالا ( میلیون ریال )قیمت کالابر حسب واحد(ریال )مقدار مصرف در یک دوره تولیدوزن kgنام کالاردیف10005001000500000 قوطی1قوطی1703570500000 لیبلـــــایتکت ـ برچسب23000150300050 کیلوـــــنشاسته ( چسب )3ـــــــ4590005000 کیلوـــــپلاستیک4ـــــــ2050041667 عددـــــکفی بسته بندی5 هزینه تعمیرات سالانه ( ریال )درصدارزش دارایی ( ریال )شرح000/204/24000/100/55محوطه سازی000/240/184000/000/456ساختمان000/800/485000/000/976ماشین آلات و تجهیزات000/040/194000/000/476تاسیسات000/500/195000/000/39وسایل حمل و نقل000/648/90جمع کلجمع کلجمع کل جمع کل ( ریال )حقوق سالانه (ریال )متوسطحقوقماهانه ( ریال )تعدادتخصص و میزان تحصیلاتنیروی انسانیردیف32800000000/800/32000/000/21لیسانس صنایع غذاییمدیریت124600000000/600/24000/500/11لیسانسصنایعغذاییمسئولفنیوبهداشتی22460000024600000000/500/11لیسانس صنایع غذاییمدیر تولید32380000016400000000/000/12کاردان مکانیکمسئول تعمیرات43936000013120000000/8003حسابدار اداریکادر اداری55740000011480000000/70050حداقلسومراهنماییکارگر ساده6728160000جمع کلجمع کلجمع کلجمع کلجمع کلجمع کل هزینه استهلاک سالانه ( ریال )درصدارزش دارایی ( ریال )شرح000/755/25000/100/55محوطه سازی000/800/225000/000/456ساختمان000/600/9710000/000/976ماشین آلات و تجهیزات آزمایشگاهی000/600/4710000/000/476تاسیسات000/000/3920000/000/390وسایل حمل و نقل000/000/210000/000/20وسایل دفتری