دانلود تحقیق دیتا

Word 83 KB 22656 15
مشخص نشده مشخص نشده الکترونیک - برق - مخابرات
قیمت قدیم:۱۲,۰۰۰ تومان
قیمت: ۷,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • دیتا به سه شکلVOICE(صدا)، VIDEO(تصویر)، DATA(اطلاعات) تعریف می شود.


    انواع انتقال:
    همان طور که می‌دانید انتقال به دو صورت انجام می‌شود:
    1- انتقال آنالوگ 2-انتقال دیجیتال
    در انتقال آنالوگ انتقال از طریق کانال فیزیکی سیم و کانال رادیویی انجام می شود و واحد آن بر حسب فرکانس بیان می شود (KHZ,MHZ) انتقال آنالوگ در حال حاضر از طریق خطوط مایکرویو و wireless انجام می شود در دیجیتال انتقال از طریق فیبرهای نوری صورت می گیرد و واحد آن بر حسبbps (bit per second) بیان می شود (kbps , gbpd)
    در انتقال دیجیتال با دو نوع تکنولوژی سر و کار داریم:
    1-PDH که تکنولوژی نسل قدیمی است و پهنای باند آن 140mb می باشد.


    2-SDH که تکنولوژی نسل جدید است و حداقل پهنای باند آن155mb است و پهنای باند آن می تواند 64x155mb,4x155mb,155mb باشد.

    SDH پهنای باند بیشتر را با خطای کمتر ارسال می کند و امکان ایجاد شبکه‌های جهانی یکپارچه را میسر می شازد اما PDH در مقایسه با SDH پهنای باند کمتری را با نسبت خطای بیشتری ارسال می کند.


    محیط انتقال:
    در محیط انتقال با انواع‌کانالهای ارتباطی سرو کار داریم‌که عبارتند از:
    سیم، فیبر نوری، هوا.


    1- هنگامی که درمحیط انتقال با یک زوج سیم عادی سر و کار داریم که دو سر آن هم محدود نشده است پهنای باند آن در حالت آنالوگ4khz در حالت دیجیتال 64kbps می باشد حال برای افزایش پهنای باند می توانیم محیط انتقال سیم را توسط VDSL, ADSL, G.SHDSL, HDSL پشتیبانی می کنیم.


    هنگامی که محیط انتقال سیم توسطHDSL می شود پهنای باند 2MB (برد4Km) می باشد و هنگامی که دو سر سیم توسط G.SHDSL محدود می شود پهنای باند ارسالی با پهنای باند دریافتی برابر شده و پهنای باند تا برد 2MB (4KM) می باشد.


    در زمانی که دو سیم توسط ADSK پشتیبانی شود پهنای باند دریافتی بیشتر از پهنای باند ارسالی شده و پهنای باند 2MB الی 4MB می باشد.


    در زمانی که پهنای باند بیشتر از (8mb) نیاز داریم به عنوان مثال در تلویزیون های کابلی (inter active TV) دو سر سیم را توسط vdsk محدود می کنیم دراین حالت برد کمتری (200m) می شود.تجهیزات مصرفی در کشور ما درزمینه G.SHDSL توسط کارخانهtelabs آمریکا ساخته می شود که البته آمریکا به فنلاند داده و ما از فنلاند تهیه می کنیم.


    2-فیبر: حال اگر درمحیط انتقال از کانال ارتباطی فیبر استفاده می کنیم از نظر پهنای باند محدودیتی نداریم فیبرها شامل single mode و multi mode می باشد.


    Single mode برای بردهای نوع زیاد مورد استفاده قرار گیرد.

    به همین دلیل ارتباط بین شهری از طریق آن انجام می شود در حالی که multi mode برای بردهای کوتاه کاربرد دارد و از آن در ارتباط داخل شهری استفاده می کنند.


    و دو سر فیبر توسط Line termind محدود می‌شود و پهنای‌باند 64x155,4x155, 2x155, 155mb می باشد و هر 155mb را STM1 گویند.


    155mb: STM1 2x155: 2x STM 1 4x155: 4x STM 1 هوا: حال چناچه کانال انتقالی هوا باشد تمام مراحل می تواند به صورت دیجیتالی انجام شود اما در آخرین مرحله باید آنالوگ شود.مانند انتقال از طریق مایکروویو، انتقال یا شبکهWIRESS و همچنین شبکه های موبایل تجهیزات شبکه: شیکه های کامپیوتری (شبکه دیتا) شامل: 1-محیط انتقال مناسب: (فیبر، خطوطDSL، WIRLESS) 2-سوئیچ: سوئیچ ها تجهیزات شبکه را به یکدیگر متصل می کنند و مارک سوئیچها می تواند Dlink, fundry, cisco باشد.

    3-رتورRouter: رتورهای مسیر یاب اطلاعات هستند و ترافیکها را کنترل می کنند و بهترین مسیر ارتباطی را از نظر زمانی انتخاب می کند و مباحث امنیتی را نیز پشتیبانی می کند و انواع رتورهایCisco 5350, cisco2600, sco7507 و ...

    می باشد.

    زبان ارتباطی درشبکه های کامپیوتری پروتکل TCP/IP می باشد که به دو صورتinvalid (داخلی) و valid (معتبر- جهانی) است.

    TCP/IPچهار جایگاه دارد تا در آن اعداد قرار می گیرند در نوع Lan یا محلی جایگاه های TCP/IP به این صورت تعریف می شود.192 168 x x دو جایگاه آخر را می توان به طور دلخواه انتخاب کرد.

    از مجموعه چند wan, LAN ایجاد می شود و اطلاعات از طریق گذرگاه از LAN خارج شده و به wan می رسد.

    مشترکین دتیا: ISP-1 ها: (Intrnet service provide) که وظیفه توزیع پهنای باند اینترنت را به مشترکین نهایی دارند، ISP ها دارای مجوزهای مربوطه سازمان تنظیم مقررات کشور می باشند و بدون آن مجوز با فعالیت نمی باشند.

    اجزاء داخلی یک ISP به شرح ذیل است: - مودم پهنای باندTellabs .

    - Router (مسیر یاب).

    - سیستم Accounting (password user name).

    - فایروال جهت حفظ امنیت سایت.

    - cache server جهت استفاده بهینه از پهنای باند.

    پهنای باند ISPها از شبکه ملیIP (اینترنت) کشور تامین می‌گردد که با رنجهای64 kbps شروع و تا سرعت های 2 mb،3mb،...،100mb می باشد.

    2- آژانس های مسافربری: این گروه از مشترکین‌دیتا در یک شبکه کم سرعت به نامIran puck با سرعتهای 9600 kbps در شبکه on line شرکت مسافربری رجا یا هواپیمایی کشور عضو می‌شوند و به رزرو بلیط می پردازند.

    عمده سخت افزارهای مورد استفاده مودرم های zyxcel می باشد.

    3-شرکت هایی که اینترنت پرسرعت ADSLواگذار می کنند.

    ADSL به معنای ارائه پهنای باند نامتقارن اینترنت به کاربران حرفه ای می باشد به طور کلی در کشور 11 شرکت مجوز ارائه ADSL را دارند که زیر نظر مجموعه مخابرات استان ها به عنوان اپراتور دوم فعالیت می کنند.

    شرکت های فعال در زمینه ADSL در خراسان شمالی شرکت نداگستر صبا، پارس آن لاین شامل می باشد.

    اصول کار ADSL به این صورت است که به هنگام استفاده از اینترنت علاوه بر سرعت زیاد آن خط تلفن مشترک اشغال نمی شود و به هنگام Down Load کردن کل پهنای باند جهت Down Load استفاده می شود.

    4-مشترکین بانک ها و عابر بانک ها: کلیه سیستم بانکی کشور در شبکه vpn دیتا قرار دارد و حساب های آن لاین و عابر بانکها با خطوط دیتای 64Kbs به هم متصل می باشند مانند جاری الکترونیک، کارت سوخت، کارت اعتباری، شبکه شتاب 5- شبکه هایvideo conferans (ویدئو کنفرانس) شبکه هایی با سرعت بالا با قابلیت انتقال مالتی مدیا که با تازگی در شبکه دیتا شکل گرفته که معمولا با پهنای باند 2mb استفاده می شوند.

    این شبکه ها از سوئیچهای پیشرفته به نامcodec جهت انتقال محیط دیتا Video, Voice, net meeting data استفاده می کنند.

    به طور کلی اداره ارتباطات دیتا امکان ایجاد شبکه های مختلف از LAN تا WAN را با ابزارهای مختلف و سطوح امنیتی مختلف در اختیار مشترکین قرار می دهد عمده تجهیزات مورد استفاده در این اداره به شرح ذیل است: سیستم دسترس: این سیستم که محصول شرکت tellabsفنلاند است وظیفه توزیع پهنای باند اصلی را بهISP ها و تخصیص پورت با بانک ها را دارد.

    سیستمEdge : شامل یک رتور سری 7500 سیسکو است که پهنای باند بین المللی اینترنت را با سیستم دسترسی می دهد.

    سیستم core: یک‌رتور مرکزی است در مرکزLCT تهران قرار دارد و روابط بین‌المللی در تور Edge استان می باشد.

    سیستم ICT روستایی: طرحی است کشوری جهت رساندن پهنای باند اینترنت به روستاها و تعاونیهای روستایی کشور جهت ایجاد بازارon line کشاورزان در chat Room های مربوطه شبکه موبایل چگونه کار می کند؟

    در تلفن ثابت"هویت" مشترک مشخص است.

    از کجا؟

    از آن جایی که مخابرات با کشیدن دو رشته سیم مسی تا در منزل یا محل کار و دادن بوق این کار برای مشترک کرده است.

    پس مرحله اول در شبکه مخابرات "هویت" یا شناسایی معتبر بودن مشترک است.

    "مکان" مشترک نیز دقیقا مشخص است و این دیگر نیاز به توضیح ندارد یعنی سوئیچ هنگامی که کسی با این مشترک کار دارد راحت آن را پیدا کرده و به آن زنگ می‌زند.

    قسمت بعدی"محل ثبت charging" است یعنی مشترک هر چقدر با تلفن خود به دیگران زنگ بزند هزینه آن در کجا ثبت می شود؟

    جواب مشخص است- در سوئیچی که به آن متصل است.

    قسمت بعدی "ارائه سرویس هاس جانبی" است مثل نمایشگر شماره تلفن و انتقال مکالمه و در سوئیچی که تلفن به آن متصل شده است انجام می گیرد.

    پس به طور خلاصه شبکه تلفن ثابت مشخصات زیر را دارا می باشد: 1-هویت یا شناسایی مشترک.

    2-مکان مشخص جهت تماس گرفته شدن با آن.

    3-محل ثبتcharging.

    4-ارائه سرویس های جانبی.

    در شبکه موبایل ما یک وسیله به نام گوشی موبایل داریم بدون سیم است و از لحاظ فیزیکی به جایی متصل نیست و هر لحظه مکان خود را تغییر می دهد و ممکن است در یک روز در نقاط مختلف کشور (و حتی جهان)حرکت کند.

    حالا سوال این است که چگونه باید چهار مشخصه بالا را برای آن پیاده کنیم؟

    قبل از هر چیز این مورد ضروری است که گوشی موبایل با روش بدون سیم (wireless) از طریق امواج الکترو مغناطیسی با آنتنی که به آن BTS گفته می شود ارتباط دارد و از طریق آن به شبکه موبایل وصل می شود (به جای دو دسته سیم مسی) 1-تعیین هویت: در موبایل به علت تغییر مکان مشترک (مستقل از مکان بودن) نیاز به مرکزی داریم که اطلاعات تمام مشترکین یک کشور و یا یک شرکت ارائه دهنده سرویس موبایل در آن ثبت شود تا هر وقت شبکه نیاز داشت در اختیار شبکه قرار گیرد (این کار در تلفن ثابت همان مرکز سرویس دهنده به شما انجام می گیرد) به این مرکز HLR گفته می شود (LOCATION REGISTER HOME) این مرکزها به صورت متمرکز در یک یا بعضاً در نقاط محدودی از یک کشور ایجاد می شود.

    و برای اینکه یک مشترک امکان استفاده از شبکه را داشته باشد به مشترک کارتی به نام (SIM (SUBSCRIBER IDENTITY MODULE) کارت داده می شود که این کارت وسیله شناسایی مشترک در شبکه است- پس اگر SIM کارت درگوشی موبایل قرار گیرد و تعاریف مخصوص آن در HLR ثبت گردد مشترک می تواند هر کجا از کشور که برود امکان تماس گرفتن یا تماس گرفته شدن را دارا می باشد.

    2-مکان مشترک در شبکه موبایل هنگامی که یک مشترک در شبکه حرکت می کند آخرین مکان آن درHLR ثبت می‌شود بنابراین هر کس بخواهد به یک موبایل زنگ بزند آخرین مکان آن از HLR پرسیده می شود و بعد به موبایل زنگ می خورد.

    3-ثبت CHARGING ثبت مقدار هزینه مکالمه موبایل در آخرین سوییچی که به موبایل سرویس می دهد انجام می گیرد.

    مثلا مشترکی از تهران به سمت مازندران رفته و از آنجا به مشهد می رود و در طی مسیر چندین بار به نقاط مختلف تماس گرفته که درمحدوده تهران بوده در سوئیچ های تهران CHARGING ثبت شده و در مازندران در سوییچ مازندران و در مشهد هم در سوئیچ مشهد ثبت می شود.

    در آخر کلیه هزینه مکالمات از سراسر کشور به مرکزی در تهران که مرکز صورتحساب است ارسال می شود و بعد از جمع بندی و محاسبه برای مشترک صورتحساب ارسال می شود.

    (در تلفن ثابت تمام هزینه های مکالمه در مرکز سرویس دهنده ثبت می شود) 4-ارائه سرویس های جانبی این سرویس ها توسط آخرین سوئیچ سرویس دهنده به موبایل از طریق HLR سوال می شود که چه سرویس های باید در اختیار مشترک گذاشته شود مثل انتقال مکالمه- انتظار مکالمه- نمایشگر شماره و..

    و سپس آن سرویس ها توسط آخرین سوئیچ سرویس دهنده در اختیار مشترک قرار می گیرد.(در تلفن ثابت همان سوئیچ محلی که تلفن به آن وصل است این کار ار انجام می دهند) گذری کوتاه در مورد شبکه های تلفن ثابت زمانی که شما در منزل یا محل کار قصد گرفتن تماس را دارید ابتدا تلفن را برمیدارید و صدای بوق خاصی را می شنوید به این معنی که شما مجاز به شماره گیری و استفاده از شبکه تلفن ثابت هستید ارتباط شما با مرکز تلفن محلی(LOCAL) خود به وسیله دو رشته سیم مسی که از درب منزل یا محل کار شما به نزدیکترین پست (POST) (همان جعبه های کوچک سر بی رنگ که در روی دیوار معابر نصب شده و به مقداری کابل وارد و خارج شده است) رفته است و از پست به کافو می رود (کافوها همان کمدهای سبز رنگ است که در گذر خیابان ها نصب شده است) و از کافوها به چاله حوضچه که در زیر زمین توسط مخابرات حفر شده می رود و از آنجا به مرکز تلفن وارد می شود.

    در مرکز تلفن دو رشته سیم مسی ابتدا به سالنMDF می رود (سالن MDF سالنی است که در آن کانکتور های زیادی بر روی شلف های ایستا نصب شده است از یک طرف بازای هر پورت یا شماره تلفن دو رشته سیم‌مسی ازسمت سوئیچ آن وارد شده‌است و از سمت دیگر دو رشته سیم مسی که از قسمت مشترک (منزل یا محل کار شما) آمده به انجام می رسد و با ارتباط این دو شما می توانید به سوئیچ وصل شده و یا اصطلاحا بوق داشته باشید.

    سوئیچ مخابراتی چیست؟

    دستگاهی است که کار مسیر یابی و مسیر دهی را انجام می دهد و در ضمن وظیفه ثبت CHRGING که همان مدت زمان مکالمه است را بر عهده دارد و ضمنا ارائه سرویس های مختلف اعم از انتظار مکالمه- انتقال مکالمه- نمایشگرشماره تلفن و...به عهده سوئیچ می باشد.

    سویچهای تلفن ثابت به دو نوع آنالوگ و دیجیتال تقسیم می‌شود.

    مراکز مخابراتی بسته به تعداد مشترک در مناطق مختلف شهرها و روستاها ایجاد می‌شود و هر مرکز وظیفه ارائه سرویس به چند پیش شماره خاص در آن شهر را به عهده دارد.

    وقتی شما شروع به شماره گیری می کنید سوییچ شماره های گرفته شده توسط شما را تجزیه و تحلیل می کند و مسیر آن را تشخیص می دهد مثلا اینکه این شماره داخل شهری است یا بین شهری و یا بین الملل توسط سوئیچ مشخص شده و مسیر شما را به مرکز بعدی که هر کدام وظیفه خاصی به عهده دارند را برقرار می کند.

    مثلا شما از تهران یک شماره در کرمانشاه را می گیرید (مثل 0831372222) سوئیچ محلی شما با دیدن می فهمد که باید کل شماره به سوئیچ بین شهری بدهد بنابراین ابتدا به سوئیچ بین شهری تهران (STD) داده و سوئیچ بین شهری با دیدن رقم دوم یعنی عدد 8 می فهمد که باید کل شماره را به سوئیچ بین شهری (STD) منطقه 8 کشور در همدان می باشد بدهد سوئیچ STD همدان دیدن رقم سوم که 3 می باشد شماره را به PC کرمانشاه می دهد (PC یک نوع سوئیچ بین شهری است ولی از لحاظ LEVEL پایین تر از STD می باشد) PC کرمانشاه با دیدن رقم چهارم 1 می باشد تشخیص می دهد که شماره مربوط به شهر کرمانشاه می باشد و با توجه به پیش شماره 327 به مرکز مربوطه تحویل داده می شود و مشترک شماره 2272 در مرکز 327 زنگ می خورد.

    این مسیری بود که طی زمانی خیلی کم برای تماس بین تهران و کرمانشاه باید طی شود.

    برای شماره های بین الملل مساله کمی فرق می کند بدین ترتیب که مرکز محلی با دیدن 00 در ابتدای شماره تلفن کل شماره را به STD داده و STD ها هم شماره را به سوئیچ بین الملل که ISC نامیده می شود می دهند.

    TDMA چیست؟

    این روش دقیقا یک روش مالتی پلکس می باشد البته از نوع زمانی چراکه مالتی پلکس فرکانسی نیز داریم به نام FDMA که درتلفن ثابت بیشتر از آن استفاده می شود همان طور که می بینیم آنتن موبایل به عنوان واسط بین گوشی موبایل با شبکه موبایل می باشد.

    در شبکه موبایل گزراش آخرین مکان مشترک موبایل و ارسال و دریافت شماره تلفن ها و مسائلی از این دست به عهده کانال سیگنالینگ می باشد و رد و بدل شدن مکالمات که هدف اصلی می باشد به عهده کانال های ترافیکی می باشد.

    به طور قطع BTS وظیفه ارائه این کانال ها را به مشترک موبایل دارا می باشد.

    یکی از مشکلات اساسی شبکه های موبایل کمبود فضای فرکانسی می باشد که به روش های متنوعی توانسته اند این مشکل را برطرف کنند یکی از این روش ها استانداردTDMA می باشد.

    پهنای باند فرکانسی درشبکه موبایل به طور کلی‌ما دراستانداردGSM نسل دوم دوسری ساختار فرکانسی‌تعریف شده‌داریم .

    1-GSM-900 2-GSM-1800 در مورد-GSM-900 پهنای باند در دریافت (UPLINK) از 890MHZ تا 915MHZ پهنای باند در ارسال (DOWNLINK) از 935MHZ تا 960MHZ می باشد در مورد GSM-1800پهنای باند در دریافت(UPLINK)از 710MHZ تا1785MHZ پهنای باند در ارسال(DOWNLINK)از 1805MHZ تا 1880MHZ می باشد در GSM-900 کل پهنای باند چه در ارسال و چه در دریافت به 124 کانال تقسیم می شود و در GSM-1800کل پهنای باند به 374 کانال تقسیم می شود در ایران ما از GSM-900 استفاده می کنیم و در آمریکا ا ز GSM-1800 استفاده می شود در دفترچه های برخی از گوشی های تلفن همراه ذکر شده که گوشی مذکور DUAL BAND می باشد این به این معنی است که این گوشی قابلیت استفاده از هر نوع فرکانس ذکر شده در بالا را دارد.

    مقدمه ای بر GSM تجارت ارتباطات موبایل بسرعت در CEPT (دفاتر پست و مخابرات اروپایی) در حال رشد وتوسعه است CEPT از طریق بازارهای پر قدرت موبایل توسعه فناوری موبایل را رهبری می نماید.

    یکی از مهم ترین محصولات این استانداردها که در CEPTشکل گرفته است که استانداردGSM است.

    این استاندارد سیستم ارتباطات موبایل سلولی دیجیتالی نسل جدید را درCEPT اروپا توسعه داده است.

    برای اولین بار کار استاندارد سازیGSM جهت پیاده‌سازی این سیستم در سال 1991 صورت گرفته است.

    فیبر نوری یکی از جدیدترین محیط های انتقال اطلاعات فیبر نوری است.

    فیبر نوری از یک میله استوانه ای که هسته نامیده می شود و جنس آن از سیلیکات است تشکیل می گردد.

    شعاع استوانه بین دو تا سه میکرون است.

    روی هسته، استوانه دیگری (از همان جنس هسته) که غلاف نامیده می شود، استقرار می یابد.

    ضریب شکست هسته را با M1 و ضریب شکست غلاف را با M2 نشان داده و همواره M1>M2 است.

    در این نوع فیبرها نور در انعکاسات کلی در فصل مشترک هسته وغلاف انتشار پیدا خواهد کرد.

    منابع نوری دراین نوع کابل ها دیود لیزری و یا دیودهای ساطع کننده نور می باشند.

    منابع فوق سیگنال های الکتریکی را به نور تبدیل می نمایند.

    کاربردهای فیبر نوری الف) کاربرد در احساسگرها: استفاده از احساسگرهای فیبرنوری برای اندازه گیری کمیت های فیزیکی مانند جریان الکتریکی میدان مغناطیسی، فشار، حرارت، جابجایی، آلودگی آب های دریا، سطح مایعات، تششعات پرتوهای گاما و ایکس در سال های اخیر شروع شده است.

    در این نوع احساسگرها از فیبر نوری به عنوان عنصر اصلی احساسگر بهره گیری می شود.

    بدین ترتیب که خصوصیات فیبر تحت میدان کمیت مورد اندازه گیری تغییر یافته و با اندازه شدت کمیت تاثیر پذیر می شود.

    ب) کاربردهای نظامی: فیبر نوری کاربردهای بی شمارهای در صنایع دفاع دارد که از آن جمله می توان برقراری ارتباط و کنترل رادار، کنترل و هدایت موشک ها، ارتباط زیر دریایی ها (هیدروفون) را نام برد.

    ج)کاربردهای پزشکی: فیبر نوری در تشخیص بیماری ها و آزمایش های گوناگون در پزشکی کاربرد فروان دارد که از آن جمله می توان دزیمتری غدد سرطانی، شناسائی نارسائی های داخلی بدن، جراحی لیزری و استفاده در دندان پزشکی و اندازه گیری مایعات و خون نام برد.

    مزایای فیبر نوری 1- حجم و وزن کم 2- پهنای باند بالا 3- تلفات سیگنال کم و در نتیجه فاصله تقویت کننده ها زیاد می گردد.

    4- فراوانی مواد تشکیل دهنده آن ها 5- مصون بودن از اثرات القاهای الکترومغناطیسی مدارات دیگر 6- آتش زا نبودن آن ها به دلیل عدم وجود پالس الکتریکی در آنها 7- مصون بودن در مقابل عوامل جوی و رطوبت 8- سهولت در امر کابل کشی و نصب 9- استفاده از شبکه های مخابراتی آنالوگ و دیجیتال.

    10- مصونیت در مقابل پارازیت معایب فیبر نوری: 1-براحتی شکسته شده و می بایست دارای یک پوشش مناسب باشند.

    مسئله فوق با ظهور فیبرهای تمام پلاستیکی پلاستیکی/ شیشه ای کاهش پیدا کرده است.

    2-اتصال دو بخش از فیبر یا اتصال یک منبع نور به فیبر فرآیند دشواری است.

    در چنین حالتی می توان از فیبرهای ضخیم تر استفاده کرد اما این مساله باعث تلفات زیاد و کم شدن پهنای باند می گردد.

    3-از اتصالات T شکل در فیبر نوری نمی توان جهت گرفتن انشعاب استفاده نمود.

    در چنین حالتی فیبر می بایست بریده شده و یک DETECTOR اضافه گردد.

    دستگاه فوق می بایست قادر به دریافت و تکرار سیگنال باشد.

    4-تقویت سیگنال نوری یکی از مشکلات اساسی در زمینه فیبر نوری است.

    برای تقویت سیگنال می بایست سیگنال های نوری به سیگنال های الکتریکی تبدیل، تقویت و مجددا به علائم نوری تبدیل می شوند.

دیتا: دیتا به سه شکل VOICE (صدا)، VIDEO(تصویر)، DATA(اطلاعات) تعریف می شود. انواع انتقال: همان طور که می‌دانید انتقال به دو صورت انجام می‌شود: 1- انتقال آنالوگ 2-انتقال دیجیتال در انتقال آنالوگ انتقال از طریق کانال فیزیکی سیم و کانال رادیویی انجام می شود و واحد آن بر حسب فرکانس بیان می شود (KHZ,MHZ) انتقال آنالوگ در حال حاضر از طریق خطوط مایکرویو و wireless انجام می شود در ...

چکیده پس از اختراع لیزر در سال ۱۹۶۰ میلادی، ایده بکارگیری فیبر نوری برای انتقال اطلاعات شکل گرفت. خبر ساخت اولین فیبر نوری در سال ۱۹۶۶ هم‌زمان در انگلیس و فرانسه با تضعیفی برابر با؟ اعلام شد که عملا در انتقال اطلاعات مخابراتی قابل استفاده نبود تا اینکه در سال ۱۹۷۶ با کوشش فراوان پژوهندگان، تلفات فیبر نوری تولیدی شدیدآ کاهش داده شد و به مقداری رسید که قابل ملاحظه با سیم‌های ...

اينک به جرات مي توان گفت که اينترنت به عنوان شگفت انگيز ترين پديده ارتباطي – اطلاعاتي دهه اخير بصورت جزء لاينفکي از زندگي تک تک ما درآمده است. تا آنجا که برخي معتقدند , براي نسل آينده زندگي بدون اينترنت پوچ , بي معني و غير ممکن خواهد بود. اينترنت دا

مودم يکي از ابزارهاي رايانه‌اي است که براي اتصال دو کامپيوتر به يکديگر از طريق خطوط‌ مختلف مخابراتي استفاده مي‌‌شود. البته هريک از اين دو کامپيوتر مي‌‌توانند راهي به يک شبکه رايانه‌اي باشند. نام مودم (Modem) مخفف Modular-Demodular است. يعني وسيله‌اي

شبکه را تعریف کنید؟ مجموعه ای از ادوات رایانه ای متصل به هم دانست که به منظور اشتراک گذاری داده ها و منابع سخت افزاری و تبادل داده ها با یکدیگر در ارتباط هستند. چرا از شبکه استفاده می کنیم؟ حذف محدودیت جغرافیایی افزایش اعتماد کاهش هزینه ها ی از طریق اشتراک داده ها و دستگاههای جانبی صرفه جویی در وقت انواع شبکه ها را نام برده تعریف کنید؟ شبکه های محلی (این نوع شبکه،‌که در محیط ...

مخابرات بي سيم در سال 1987 با اختراع تلگراف بي سيم توسط " مارکني " آغاز شد و اکنون پس از گذشت بيش از يک قرن سومين نسل از سيستم هاي مخابرات بي سيم يعني سيستم هاي مخابرات فردي يا PCS ( Personal Communication System ) پا به عرصه ظهور گذاشته است . اکنون

پس از اختراع لیزر در سال ۱۹۶۰ میلادی، ایده بکارگیری فیبر نوری برای انتقال اطلاعات شکل گرفت. خبر ساخت اولین فیبر نوری در سال ۱۹۶۶ هم‌زمان در انگلیس و فرانسه با تضعیفی ۱۰۰۰ db/km اعلام شد که عملا در انتقال اطلاعات مخابراتی قابل استفاده نبود تا اینکه در سال ۱۹۷۶ با کوشش فراوان پژوهندگان، تلفات فیبر نوری تولیدی شدیدآ کاهش داده شد و به مقداری رسید که قابل ملاحظه با سیم‌های هم‌محور ...

بخش اول : مفاهيم اوليه امروزه از رسانه هاي متفاوتي به عنوان محيط انتقال در شبکه هاي کامپيوتري استفاده مي شود که از آنان با نام ستون فقرات در يک شبکه ياد مي شود . کابل هاي مسي، فيبرنوري و شبکه هاي بدون کابل نمونه هائي متداول در اين زمينه مي باشند. •

انتقالات کابل فیبرنوری،مشکل تداخل الکتریکی ونویز ندارندودر هرمحیطی می توانند به کار روند به علت پهنای باند زیاد وسرعت انتقال داده ها بسیار سریع است(انتقال فعلی تقریبا100 MBpSبا سرعتهای نمایشی تا بیشتراز1GbpS).آنها می توانند یک سیگنال (امواج نوری)راکیلومترها حمل نمایند. اندازه فیبر نوری معمولا با قطر مغزی،پوششی شیشیه ای وجلیقه فیبر بر حسب میکرون بیان می شود. مثلا:فیبر 50/125/250 ...

رسانه ارتباطي متداول ديگر، کابل هم‌محور است که اغلب coax ناميده‌ مي‌شود. محافظ آن بهتر از جفتِ تابيده است، لذا در فواصل طولاني‌تر با سرعت‌هاي بيشتري کار مي‌کند. دو نوع کابل هم‌محور به طور گسترده به کار مي‌روند. يک نوع ( کابل 50 اهمي ) معمولاً براي ا

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول