بسیاری از دانشمندان معتقد هستند که حدود پنجاه سال دیگر منبع اصلی سوخت در جهان دیگر سوخت های فسیلی نخواهد بود .
سلول های سوخت هیدروژنی اولین گزینه می باشند که می توانند نیاز همه چیز از بخاری و سیستم گرمایش منزل گرفته تا اتومبیل، کشتی ها و ... را تامین کند.
هوا منبع اصلی سوخت در سالهای آتی بایشد و شاید هم منابعی مانند باد، خورشید یا حتی سوختهای ترکیبی مانند بیو اتانول یا بیو دیزل و ...
دانشمندان معتقد
هستند که سلول های سوختی هیدروژنی با توان تولید انرژی بالا می توانند بسادگی در اتومبیل های نیمه دوم قرن 21 مورد استفاده قرار گیرند. برآورد قدرت این سلول ها حدود 75 کیلو وات میباشد که در نوع خود توانایی بالایی بوده و می تواند صنعت حمل و نقل در زمینه توسعه شبکه های برق توزیع شده نیز دگر گونی های بسیاری ایجاد کنند.
نکته مهم آن است که اگر شما ماشین خود را پارک کنید می توانید.
از این سلولهای سوختی برای مصرف در خانه یا محل کار نیز استفاده کنید و در ساعات پیک مصرف برق شهری به کمک نیروگاههای برق بیایید
بدنه اتومیبل ها از مواد ترکیبی بسیار ریز (Nanocomposites)
تشکیل می شود که حکم ماهیچه دارند و در عین سبکی دارای قدرت و توانایی زیاد می
باشند.
تکنولوژی شیشه اتومبیل
جدیدترین دستاورد تکنولوژی برای حل مشکلات متعدد شیشه اتومبیل
امروزه توسعه فن آوری تولید پوششهای چند لایه (window film ) توانسته است مشکلات متعدد کاربرد شیشه در اتومبیل ها را به میزان قابل توجهی رفع نماید . چنین محصولاتی معمولاً از 6 لایه بهم فشرده تشکیل شده اند و هر لایه منشاء ایجاد خاصیت مشخصی می باشد . ضخامت نهایی این محصولات حدود 50 میکرون است و برای نصب آنها هیچ احتیاجی به خارج کردن شیشه ها و یا تعویض آنها نخواهد بود .
جلوگیری از ورود حرارت خورشید
آیا تا به حال از گرمای شدید نورخورشید و تابش مستقیم آن ، هنگامی که داخل اتومبیل نشسته اید آزرده شده اید ؟
پوششهای مدرن با کاهش ورود حرارت خورشید به طور متوسط به میزان 40% از افزایش دمای داخل اتومبیل جلوگیری می نمایند . در نتیجه فشار کمتری به سیستم سرمایش اتومبیل وارد شده و آسایش سرنشینان در فصول گرم بسادگی تأمین خواهد شد . در ضمن چه داخل اتومبیل خنک باشد و چه نباشد ، وقتی آفتاب مستقیماً به سرنشینان بتابد باعث آزار آنها خواهد شد . اما با استفاده از پوششهای مدرن ، به علت آنکه اکثر قسمت حرارت زای نور خورشید فیلتر می شود ، حتی تابش مستقیم هم فقط گرمای اندکی ایجاد می نماید .
بخش عمده ای ( 53% ) از طیف خورشیدی را اشعه حرارت زا و نامرئی مادون قرمز تشکیل می دهد . از مدتها قبل ثابت شده بود که فلزات سنگین ( مانند : نقره ، وانادیم ، آلیاژ نیکل و کروم ، طلا و ... ) می توانند اشعه حرارت زای خورشید را منعکس و دفع نمایند اما موانع تکنولوژیکی زیادی بر سر راه فلز پوش کردن پوششهای پلیمری وجود داشت . برای حل این مشکلات تحقیقات وسیعی انجام شد و در نتیجه ا کنون به وسیله دو روش Metallizing ( تحت خلاء ) و Sputtering ( بوسیله پلاسما ) فلزپوش کردن کنترل شده پوشش های پلیمری صورت می گیرد . منشاء خاصیت دفع حرارت خورشید در پوششهای مدرن نیز استفاده از فلزات سنگین در ساختار آنهاست .