دانلود تحقیق مجامع عمومی گروه تربیت بدنی

Word 80 KB 23060 15
مشخص نشده مشخص نشده ورزش و تربیت بدنی
قیمت قدیم:۱۲,۰۰۰ تومان
قیمت: ۷,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • اولین مجمع گروه تربیت بدنی که دردی ماه سال 1383 برگزار شد تعداد 12 نفر از همکاران حضور داشتند درموارد ذیل هماهنگی لازم بعمل آمد .


    تهیه نشریه ورزشی تحت عنوان پیک سلامت حامی مطالب علمی، فرهنگی و ورزشی بصورت ماهیانه در5 شماره.


    1- تشکیل دوره های ضمن خدمت تربیت بدنی ازجمله حرکات اصلاحی ، آمادگی جسمانی، مربیگری ، داوری درتمامی رشته های آموزشگاه های منطقه.


    2- تهیه فرم نیازسنجی ورزشی مدرس منطقه وطی بخشنامه به تمامی مدارس منطقه فرستاده شد.


    3- تشکیل کتابخانه ، نوارخانه ورزشی ازجمله CD ،ویدئوآموزشی، جزوات ورزشی وتربیت بدنی اداره.


    4- بازدید از مدارس ونظرات همکاران درمورد ساعت تربیت بدنی.


    5- معرفی همکارانی که دارای کارت داوری، مربیگری، هستند ودرصورت لزوم معرفی به استان.


    6- عدم اطلاع مدیران و همکاران منطقه نسبت به ساعت تربیت بدنی و معلمین ورزشی در جلسات مدیران مطرح گردد.


    7- ارزشیابی نوبت اول شامل بارفیکس اصلاح شده و تخته انعطاف پذیری ومهارتهای ورزشی.


    ارزشیابی نوبت دوم شامل دو 450 متر و دراز و نشست و مهارتهای ورزشی.


    8- مسابقات ورزشی در سطح منطقه در قسمت پسران و دختران در هر سه مقطع طوری برنامه ریزی شود که از لحاظ آموزشی دانش آموزان دچار مشکل نشوند.


    9- اجرای برنامه صدای معلم از طریق شماره تلفن های 33233311-0552 توسط برادر اسماعیل لطفی در روزهای سه شنبه، چهارشنبه ساعات 12-10 .


    10- بازدید همکاران تربیت بدنی از مجتمع های ورزشی در سطح امتحان و آشنایی بیشتر معلمین ورزش با شیوه کار در ساعت ورزش.


    دومین مجمع گروه تربیت بدنی
    دومین مجمع گروه تربیت بدنی مقطع راهنمایی با شرکت 10 نفر از همکاران در بهمن ماه 83 در دبستان آزادی، شهرستان نیشابور برگزار شد.

    که با توجه به همانگی های قبلی از آقای رحیمیان دعوت شده بود ولی به علت مشغله کاری نتوانستند تشریف بیاورند و به جای ایشان آقای حمید حسن پناه از استادان حرکات اصلاحی و معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش نیشابور حضور یافتند.

    که در این جلسه آقای حمید حسن پناه در رابطه با ساعت تربیت بدنی در مدارس و نحوه کار و تدریس ساعت ورزش سخنانی ایراد نمودندو اهمیت دادن به ساعت تربیت بدنی در مدارس توسط مسئولین و دست اندر کاران آموزش و پرورش را مد نظر قرار دادند.


    طریقه گرم کردن دانش آموزان در ساعت ورزش که هنوز طبق سنت های غلط قبلی در مدارس توسط معلمین انجام می گیرد را ممنوع دانسته و تحت عنوان نرمش های ممنوعه از حاضرین در جلسه خواستار توجه بیشتری داشتند.


    به عنوان مثال چرخ های زانو هنگام کردن درکسانی که پای پرانتزی و پای ضربدری دارند باید متفاوت باشد و چرخش زانوها را در این افراد منع نمودند.


    همچنین در کسانی که کف پای صاف دارند باید با پوشیدن کفش ها مناسب، کف و پاشنه مناسب، کفش هایی با نوک مناسب با پنجه ها و نرمشهایی که باعث جلوگیری از تشدید کف پای صاف شود انجام دهند.


    وهمچنین ناهنجاری های دیگر که هر کدام در جای خود صحبت فراوان دارد و به خاطر وقت کم جلسه توضیح بیشتری ندادند.


    ایشان تأکید فراوان به اصولی شدن و برنامه ریزی صحیح تربیت بدنی در مدارس و نرمش هایی که ناهنجاری های ستون فقرات را کاهش دهد استاندارد نمودن نیمکت و میز دانش آموزان در مدارس که باعث جلوگیری از ناهنجاری های سر به جلو، پشت گود، کمر گود، می گردد.

    گرفتن تستهای حرکات اصلاحی در شروع سال تحصیلی و گرم کردن و نرمش دادن با توجه به ناهنجاری های موجود در مدارس.


    سلامتی و شادابی را در مدارس یکی از جنبه های مقید معلم ورزش بر شمردند صحبت ارتقای معلمین ورزش تشکیل کلاس های ضمن خدمت از جمله بهداشت، تغذیه ورزشی، جدول ورزشی و...

    و مسابقات ورزشی منظم با حضور مربیان ورزش را مد نظر دارند.


    در این جلسه آقای جغراتیان مسئول محترم تربیت بدنی منطقه زبرخان نیز تشریف داشتند.

    ضمن تشکر و خیر مقدم از آقای حمید حسن پناه با بیان سخنانی فعالیت های تربیت بدنی منطقه و مقام های استانی و کشوری منطقه را به اطلاع حاضرین در جلسه رساندند و نوید تشکیل حرکات اصلاحی را توسط آموزش و پرورش منطقه زبرخان در اسفند ماه 83 را دادند.


    و در پایان جلسه و پس از پذیرایی به رسم یاد بود هدیه ای نفیس به استاد محترم آقای حمید حسن پناه اهدا گردید.


    ضمناً در جلسه فوق با توجه به لطیفه ای که گروه ادبیات نسبت به معلم تربیت بدنی در سطح منطقه به عنوان دو هقته نامه سخن منتشر کرده بودنددر ماهنامه ورزشی گروه تربیت بدنی تقاضای معذرت خواهی کتبی از جانب گروه مربوطه شد.

    و چنانچه اداره آموزش و پرورش زبرخان اقدام لازم را مبذول نفرماید از طریق کارشناس مسئول محترم گروه آموزشی تربیت بدنی استان اقدام لازم را مبذول نفرمایید.


    سومین مجمع گروه تربیت بدنی
    1- جایگاه ورزش و تربیت بدنی در مدارس
    2- جایگاه ورزش در جامعه کنونی انسان ها
    ورزش در آموزش و پرورش حکایت غریبی دارد و نقطه نظرات متفاوتی پیرامون ورزش آموزشگاه ها وجود دارد.

    عده ای که معتقدند اساس کارها از جمله امور ورزشی در آموزش و پرورش قوام می یابد.

    چرا که مسابقات ورزشی دانش آموزان ایران در جهان حکایت گر همین موضوع است.بعضی می گویند: ورزش در آموزش و پرورش به جایگاه اصلی خود نرسیده است.


    گروهی هم اعتقاد دارند هرچه از ورزش داریم تماماً از همین نوجوانان و جوانان است که از آموزش و پرورش هستند.


    و بنا بر نوع فعالیت های خود می گویند تلاش و کوشش صورت می گیرد اما ورزش همراه با علم روز نه تنها در آموزشگاه ها بلکه در هیچ جای جامعه مشاهده نمی شود و اکثر پیشرفت ها به صورت خود جوش و حرفه ای برمی خیزد.


    از حق نگذریم ، قدمت ورزش در بزرگترین وزارت خانه کشور به هفتاد یا هشتاد سال قبل باز می گردد.

    در سازمانی که ساختار و طرح نوین فرهنگ شکل گرفت و به مرور دورکن آموزش وپرورش جای فرهنگ را به خود اختصاص داد.


    به هر حال قصد دارم با پرداختن به نکاتی در ساعت تربیت بدنی پاره ای از مشکلات معلمین تربیت بدنی را بازگونمایم.


    1- امکانات
    مسئولان مدارس می گویند: امکانات موجود نیازهای ورزشی دانش آموزان را برآورده نمی سازد.

    آنها متفق القول می گوید ساخت و ساز مدارس با زمان پیش نرفته و بسیاری از ساختمان های قدیمی به ناچار تبدیل به آموزشگاه گردیده است.

    دست اندرکاران تعلیم و تربیت عنوان می کنند مدارسی که در اختیار، ویا تهیه گفته تحت اختیار دانش آموزان است،تنها برای درس خواندن کفایت دارد و در زنگ تفریح برای قدم زدن بچه ها و در ساعت ورزش فقط جهت 10-12 نفری توان ورزش .

    ودر حال رویکرد جامعه به سمت ورزش و عنایتی که خانواده ها برای ورزش کردن خود و بیشتر فرزندانشان پیدا نمودند کمتر از دروس دیگر نیست.


    مدیرانی می گویند که قبلاً اولیاء به دنبال درس های تقویتی بودند ولی امروزه پدران و مادران دانش آموزان به سمت ورزش به شدت روبه افزایش است و برای نیل به این مقصود از هیچ کوششی فرو گذار نیستند.


    2- چاره چیست؟

    الف) ساخت و ساز مدارس جدید با فضاهای ورزشی .

    ب) در مدارسی که حیاط ورزشی ندارند در جوار مدرسه حیاط خریداری گردد.

    ج) از شمه داری ها و کمک های مردمی مساعدت گردد.

    د) تجهیز مدارس کشور، به عنوان مثال در یکی از کشورهای آفریقا در مدارس زمین چمن وجود دارد چرا کشور ما مدارس زمین آسفالت ندارند؟

    3- ابتکار عمل الف) برگزاری مسابقات میان پدران و فرزندانی که به صورت خانوادگی به رقابت بپردازند و به عبارتی انجمن اولیا و مربیان تربیت بدنی در مدارس تأثیر زیادی در پیشرفت تحصیلی دانش آموزان دارد.

    نوآوری های جدید وبرگزاری مسابقات به مناسبت دهه فجر وجام رمضان دیگر تأثیر ندارد چرا که همه ارگان ها ونهادها همین مسابقات را دارند وباید فکر نوآوری های جدیدبود.

    4- مدیران ورزشی مدیر ان ورزشی که خاک خورده ورزش هستند همواره یار وممدکار معلمان ورزش بشمار می روند وکارآیی آنها نه تنها درورزش بلکه درهمه زمینه ها به اثبات رسیده است.

    5- بودجه ناکافی بودجه ای که از سوی مسئولان ذیربط دراختیار مدارس قرار می گیرند اجازه هرگونه فعالیت فوق برنامه وحتی وظیفه ای که مدارس برای انجام مسابقات وتیم های ورزشی دارند از آنهاسلب می کند.

    البته طی دوسال اخیر شهرداری ها با اهدای وسایل ورزشی بدون دریافت پول بخشی از نیازهای مدارس را تأمین نمودند که نیازبه پی گیری دارد.

    6- تأمین معیشت معلمان تربیت بدنی که بسیار حائز اهمیت می باشد.

    بسیاری از دبیران با گرفتن حق التدریس اضافی وپاسخ دادن به مدارس غیرانتفاعی وحضوردر کلاس های خصوصی اعم از آموزشگاه های شبانه، منازل، ویا طریقی که صلاح خویش می دانند که تا حدودی نیازهای خود وخانواده را برآورد ه می سازند اما این امکانات برای معلمان ورزش یا وجود ندارد ویا حد کم می باشد.مشاور املاک، وام های جعاله 27% ، شغل های دیگر از کارمعلم ورزش میزان شغل دوم معلم درنظر گرفته می شود.

    به همین لحاظ نیازهای معلمان ورزش بیشتر از دیگر همکاران احساس می شود .

    با این تفاوت که مسئولیت دبیران ورزش بخاطر تشکیل تیم ومراقبت های فراوان درصحنه رقابت ها به مراتب سنگین تر از بقیه همکاران درمدرسه می باشد وبه علاوه با حقوقی که دریافت می کنند نبایستی ازمعلم ورزش انتظار معجزه داشت.

    خلاصه اینکه اگر برای هردانش آموز قیمتی براساس طرح بیمه اشخاصی که 30 میلیون تومان است درتعداد دانش آموزان یک آموزشگاه ضرب می کنیم ورقم نجومی بدست می آید .وبا قیمت روز چنین ثروتی را دراختیار داریم اما درمواقعی از کنار آن عبور می نماییم.

    سخنرانی آقای جغراتیان سلام علیکم ، خیرمقدم عرض می کنم ریاست محترم اداره آقای عمرانی ومعاون محترم اداره آقای نجفی وکارشناس فرهنگی وهنری آقای وحیدی نیا ومربیان محترم تربیت بدنی دراین جلسه که آخرین جلسه گروه های آموزشی مقطع راهنمایی می باشد مصادف شده است با بازنشستگی دو تن ازهمکاران با تجربه جناب آقای سعید بهراد وآقای علیرضا صدیقی بنده ضمن تشکر از این دو عزیز آرزوی سلامت دارم ان شاءلله که مثل قبل در میادین و جلسات اداره شما را ملاقات کنیم و از تجربیات شما استفاده کنیم.

    سخنرانی حاج آقا عمرانی ایشان در قسمت های خودشان ابتدا از آقای نجفی معاون محترم اداره تشکر کردند.

    از اینکه در جمع مربیان محترم تربیت بدنی هستم خوشحالم قصد سخنرانی ندارم زمانی که حاج آقای صدیقی و آقای بهراد را در زمینه های ورزشی می بینم احساس عجیبی دارم چرا که این دو عزیز حقوق معلمین حق القدم می باشند .

    سخنرانی جناب آقای وحیدی نیا ایشان در مورد اوایل سال صحبت نمودند که فردی به اتاق امور تربیتی وارد شد و سپس بعد از انجام کارها قصد خداحافظی داشته که در آن زمان بنده میانبندی بود و با گفتن آقای میانبندی و آقای ناطقی و سپس آقای جغد خداحاظی نمودند که در اتاق زیر خنده زدیم و هر زمان یادمان می آید شروع به خنده می کنیم.

    سخنرانی آقای لطفی این جانب به عنوان سرگروه آموزشی تربیت بدنی منطقه خدمت تک تک حاضرین در جلسه ادای احترام و سلام دارم.

    صحبت کردن در باره بازنشستگی برای بنده سخت است ولی متنی آماده شد و یک خاطره از معلمین تربیت بدنی در خدمت حاضرین بازگو می نماییم.

    خاطرات اولین ساعات تربیت بدنی یکی از معلمین تربیت بدنی در اولین روز کاری ساعت 8 به یکی از مدارس راهنمایی رفتم و در آبدارخانه آموزشگاه لباس هایم را تعویض نمودم.

    مدیر مدرسه فرمودند بفرمایید بنشینید و اینجانب را معرفی نمودند ناگهان از گوشه دفتر فلان دبیر درس ریاضی گفت خوش آمدید ولی آیا معلمین ورزش هم لباس داشته اند، بنده که شروع کارم بود گفتم کارم و شغل و وظیفه اینجانب این است که با لباس باشم با کفش قیصری و شلوار و پیراهن اتوکرده فقط مخصوص کلاس است.

    میادین ورزش بدون لباس برای بنده همان چهار دیواری است که شما ددر کلاس با دانش آموزان مواجه می شوید.

    همه همکاران به نظرم مبهوت شده بودند سپس دبیر درس تاریخ معلم ورزش سال قبل توضیح داد که ایشان همیشه با مشکل توپ و میدان خط کشی نشده مواجه بوده است و لی از بازی والیبال ساعت 11:30 تا 12 که با شور خاصی در آموزشگاه به همت همکاران انجام می گرفته صحبت کرد.

    خلاصه همه همکاران به نحوی خواستار صحبت کردن بودند که ناگهان معاون آموزشگاه وارد دفتر شد و پس از سلام کردن اسامی همکاران را با ذکر کلاس درس سر کلاس خواند و بنده باید به کلاس 1/ 2 می رفتم در داخل سالن هر کدام از دانش آموزان از کفش تا موی سرم را برانداز کردند و نگاه های عجیبی داشتند بازهم فکر کردم لباسم کثیف است کفشم پاره است و یا....

    که به کلاس رسیدم و دانش آموزان با خوشحالی بلند شدند و پس از صلوات فرستادن سر جای خود نشستند همه خوشحال بودند آخ جون آخ جون می کردند و چون دوزبانه بودند به زبان خودشان ، گلمه گیم ده گیم بیایم یارده را می گفتند برگه سفیدی با عنوان دفتر کلاسی روی میز کلاس بود که فقط نام دانش آموزان نوشته شده بود.

    سپس شروع به نوشتن نام خود روی تخته کلاس شدم که نام بنده فلانی دبیر تربیت بدنی هفته ای دو ساعت با شما در بیرون از کلاس خواهم بود.

    همه خوشحال شروع به هورا کشیدن نمودند که گمان کردم اتفاقی افتاده است ولی متوجه شدم از فرط خوشحالی است یادم آمد از فلان استاد که خدانگهدارش باشد گفت سر کلاس یا میدان ورزشی در ساعت ورزش خوشحالی بچه ها را نمی توان با صحبت کردن ساکت نمود فقط علامتی که در بیمارستان ها وجود دارد اجرا کن بدین ترتیب کف دست را بالا برده و به طرف آنها نگه دار همیشه این علامت را جهت ساکت کردن و بی حرکت کردن آنها انجام بده که این کار را در کلاس انجام دادم و دانش آموزان هم به نحوی رعایت کردند و پس از اینکه شیوه کارم را در ساعات ورزش توضیح دادم و همه صحبت هایم را شنیدند ولی گاهی حرفهایی به گوشم می رسید که کفش مخیرو لباس مخیرو جوراب مخیر و چند نفری هم می گفتند لباس با دو کفش مخیر خوشبختانه با این اصطلاحات با تجربه قبلی ام آشنا بودم وبه خاطر اینکه دانش آموزان بفهمند که مترجم همه حرفایشان هستم رو به همه دانش آموزان گفتم بدون اجازه حق صحبت کردن ندارید در کلاس به زبان ترکی همه بچه ها هرچه زودتر می خواستند از کلاس بیرون بروند حدوداً ساعت 9 بود چون هیچ کدام از بچه ها لباس نداشتند حضور و غیاب نمودم نام پدر و شغل پدر و سطح درآمدآنها را در دفترچه ای جداگانه می نوشتم برخی از دانش آموزان از ذکر شغل پدر ممانعت می ورزیدند حضور و غیاب که تمام شد همه خوشحال می گفتند آقا اجازه فوتبال بیضی نمی کنیم چندی توپ نداریم .

    این ساعت سر کلاس که بنده در جواب آنها گفتم این جلسه لباس ورزشی ندارید بیرون میرم ولی ورزش نمنم همه بچه ها گفتند هه - یوگ چندی معلم ورزش ما سخت می گیره، شلوار ورزشی ندارم پول هم نداریم لحظه که شاید پول لباس ندارند تا ساعت تربیت بدنی با شلوار لی و کفش قیصری یا دمپایی که نمی شود ورزش کرد در جواب گفتم بچه ها ناراحت نباشیدپیراهن هایتان ورزشی نبود اشکالی ندارد و لی کفش و جوراب و شلوار باید داشته باشید که ناگهان دانش آموزان اجازه گرفتند آقا معلم اجازه با تنبون هم می شه ورزش کرد همه زدند زیر خنده و بنده هم خندیدم احساس کردم همه خوشیم چرا که 45 دقیقه بود بنده خنده نکرده بودم ساعت 9:25 دقیقه احساس کردم بچه ها کم کم ناراحتی خودشان را بروز می دهند با شماره 1 و 2 بلند شو دادم و با صف آنها را در داخل حیاط مدرسه بردم و تیم هایشان را مشخص کردم و برای جلسه آینده از آنها خواستم هر کدام از شما توپ دارید با خودتان بیاوریدساعت 9:35 دقیقه شد 5 دقیقه به آنها وقت داذم تا آب به صورت بزنند ساعت 9:45 دقیقه در داخل حیاط مدرسه روی یک خط و یک صف بایستند که همه کار را انجام دادند و آمدند و به کلاس رفتیم احساس کردم ناراحت هستند به آنها گفتم ناراحت نباشیم جلسه آینده5 دقیقه سر کلاس هستیم به شرط اینکه قبل از بنده با لباس کامل، آماده بدون سرو صدا و منظم سر کلاس باشید.

    زنگ تفریح زده شد و به دفتر مدرسه آمدم هرکدام از همکاران سؤالهایی از بنده می کردند که سعی می کردم با متانت و جواب منطقی آنها را از خود قانع کنم اولین ساعت تربیت بدنی و اولین حضور در آموزشگاه با مشکلات روبه رو شدم ولی بنده که علاقه زیادی به این کار داشتم با تلاش و جدیت تمام مشکلات ا پشت سرگذاشتم ولی حالا که چندین سال می گذرد احساس می کنم هنوز دیروز بود که وارد فلان مدرسه شدم و ان شاءالله که شما معلمین تربیت بدنی بتوانید در کمال صحت و سلامت لحظه ای کوتاهی نکنید.

    بازدید ازمدارس طبق تقویم اجرائی گروه تربیت بدنی مقطع راهنمایی که بازدید ازمدارس منطقه دردستور کاربود ازمدارس ذیل بازدید بعمل امدکه نتایج حاصله به شرح ذیل می باشد : مدرسه راهنمایی عصمت آباد باسه کلاس راهنمایی درپایه های اول و دوم وسوم وتعداد دانش آموزاززمین فوتبال ,والیبال و...

    بسیلرضعیفی برخورداربودند بطوریکه بچه هادرساعت ورزش درزمین خاکی با مدرسه واقعاً ازلحاظ مالی ومخارج عمرانی فراوان ساعت تربیت بدنی رااولویت های خود کمتر قرارداده وباعث انگیزه کمتر دانش آموزان درساعت تربیت بدنی شده است مدرسه راهنمایی حشمتیه باسه کلاس راهنمایی درپایه های اول ودوم سوم دانش آموز بصورت مختلط بازهم مشکلات زیادی رابرای معلم ورزش ایجادنموده که بازهم زمین فوتبال خاکی , امکانات کم ورزشی ومخارج عمرانی فراوان دیگر ازانگیزه دانش آموزان درساعت ورزش کم نموده است .

    مدرسه راهنمایی شهید عبدی عبداله آباد باچهارکلاس درپایه های اول ودوم وسوم وحشمتیه دبیرستان خوشبختانه ازلحاظ میادین ورزشی ÷کامل برخوردار بود بطوریکه فوتبال گل بزرگ بادروازه های آهنی وزمین والیبال , بدمینتون وفوتسال آسفالت شده باتعداددانش آموز فراوانی درساعت تربیت بدنی داشتند بطوریکه درسالهای قبل مقام اول فوتبال راکسب نموده بودند وحتی درمسابقات فرهنگی همکاران درسطح منطقه نیز توانسته بودند مقام اول راکسب نمایند .

    مدرسه راهنمایی شهید موسوی اسحاق آباد با8کلاس درپایه های اول ودوم وسوم باتعداد120دانش آموز ازلحاظ میدان ورزشی متوسطی برخوردار بودند بطوریکه میدان فوتسال والیبال آسفالت میز تنیس روی میز خوبی داشت ولی به علت ضعف مالی دانش اموزان درساعت درس تربیت بدنی وبادهای شدید وخاک فراوان بیشتر اوقات دچارمشکل بودند مدرسه راهنماییشهدای باغشن با8کلاس درپایه های اول دوم سوم باتعداد110دانش آموز واقع در ورودی روستای باغشن ازلحاظ میادین ورزشی عالی برخوردار بوده ولی به علت تداخل میادین درحیاط مدرسه استفاده تمامی رشته ها را درساعت ورزش غیرممکن نموده بود بطوریکه میدان والیبال وفوتسال دریک مکان آسفالت خط کشی شده ولی بیشتر استفاده ازفوتسال را مهیا نموده بود یک میزتنیس روی میز درفضای بسیارعالی که امکان استفاده از چندین رادارا می باشد وهمه این امکانات باعث شده بود که دانش اموزان آموزشگاه بتوانند مقام اول مسابقات ورزشی را درسطح منطقه بدست آورند درمجموع ازبازدیدهایی که ازتمامی مدارس فوق بعمل آمد نتایج زیربدست آمده که اولاًمدیران مدارس غیرورزشی همیشه یک ضعف برای معلمین ورزش بوده وازطرفی کمی سرانه ورزشی هم امکان استفاده بیشتر دانش آموزان رادر مسابقات غیرممکن ساخته است ویکی ازنتایج بسیارعالی این بود که تمامی دانش آموزانی که ازلحاظ ورزشی مقامهای منطقه راکسب نموده بودند از لحاظ درسی وپیشرفت تحصیلی نیز رتبه های اول ودوم وسوم مدرسه رادارا بودند بطوریکه درپایه های سوم جزو قبولی خرداد وبعضی هم درمدارس نمونه دولتی قبول شده بودند ضمناً گروه تربیت بدنی راهنمایی منطقه زبرخان جزوه ای به نام درس تربیت بدنی درمقطع راهنمایی در30صفحه تایپ شده بعنوان گزارش سالیانه تهیه نموده بودند که دراسفندماه 1383به سازمان ارسال شده است .

    گروه آموزش تربیت بدنی مقطع راهنمایی اسماعیل لطفی – علی نظری

تربیت بدنی در ایران باستان ایرانیان به اهمیت و ارزش توانایی و سلامت بدن به عنوان وسیله بسیار مهمی برای فراهم آوردن ارتش سلحشور و پیروزمند پی برده بودند. به استثنای فرزندان طبقه اعیان و شاهزادگان تقریباً همه آموزش و پرورش به تربیت بدنی محدود می شد. کودکان تا 7 سالگی زیر نظر مادر پرورش می یافتند و پسران از 7 سالگی تحصیلات رسمی خود را آغاز می کردند و از همان هنگام رسماً متعلق به ...

هفته تربیت بدنی همه ساله از 26 مهر تا دوم آبان به منظور آشنایی جامعه با اهمیت و اثرات کاربرد ورزش در زندگی فردی و اجتماعی، اشاعه و توسعه و ترویج ورزش در خانه و خانواده و هدایت و ارشاد جامعه به ورزش های همگانی برگزار می شود. ورزش و فعالیت فیزیکی در سلامت روان نیز مؤثر است. مطالعات نشان می دهد که موارد افسردگی، اضطراب و .... در اثر فعالیت فیزیکی بهبود یافته و ورزش به عنوان یک عالم ...

همان طور که مي دانيد انقلاب شکوهمند اسلامي ما يک هدف اساسي داشت و آن اين بود، که اسلام، تعاليم اسلامي، احکام اسلامي، اصول و دستورالعمل هاي اسلامي، حاکم بر اعمال و رفتار ما باشد و اگر بخواهيم اين مطلب را به صورت آموزشي مطرح کنيم، بايد بگوييم که هدف،

چکیده: در این مقاله، بخشی از قانون مجازات اسلامی مورد تحلیل و بررسی قرار گرفته است که تعداد قابل ملاحظه‏ای از مرتکبین و قربانیان آن جرائم را زنان و جوانان تشکیل می‏دهند. در این راستا ضمن تحلیل حقوقی مواد قانونی، موضوع در رویه محاکم نیز مورد مطالعه قرار گرفته است، لذا از برآیند مداقه در نظر و عمل، خلأها و کاستی‏‏ها‏ی این مبحث کشف و راه‏کارهای حل آن ارائه گردیده است. شایان ذکر است ...

بسياري از دروس رسمي در هنگام تدريس به "موضوعات" مجزايي تقسيم مي شوند که اين موضوعات از نظام هاي علمي و آکادميکي مانند رياضيات، هنر و تاريخ گرفته شده اند. اگر چه که اين نحوه تدريس مزاياي خاص خود را دارد، اما از دهه 60 ميلادي به بعد بخاطر پراکندگي زما

مقدمه اهداف اموزشي تربيت بدني درهمه جنبه هاي : عاطفي، شناختي ،و اجتماعي و رواني موثر است . اما بايد داراي هدف بندي ، طرح درس و برنامه ريزي کامل و صحيح باشد. تربيت بدني و اموزش ورزشي در جهان اهميت ويژه اي دارد و بايد صحيح اموزش داده شود و اين ام

مقدمه تربيت بدني و ورزش جزء لاينکف تعليم و تربيت و وسيله اي براي رسيدن به سلامت جسمي و روحي نسل جوان است . نبايد چنين تصور کرد که ورزش کردن امري بي ارزش و تفنني است ، و صرفاً موجبات سرگرمي و مشغوليت کودکان و جوانان را فراهم مي سازد ، بر عکس ، بايد آ

یکی از مهمترین نعمتها، نعمت تندرستی و سلامت است که می تواند در موفقیت انسان عاملی مهم باشد.یک جامعه،یک خانواده، تنها زمانی قادر خواهد بود که راه ترقی و تکامل را طی کند که متشکل از افرادی سالم، با ارزش و پاک باشد. با توجه به این مهم تربیت بدنی و ورزش به عنوان بخشی از نیاز ساختاری انسان بایستی مورد توجه همه افراد جامعه اعم از زن و مرد، کوچک و بزرگ باشد. تربیت بدنی یک پدیده انسانی ...

تربيت بدني و ورزش جزء لاينکف تعليم و تربيت و وسيله اي براي رسيدن به سلامت جسمي و روحي نسل جوان است . نبايد چنين تصور کرد که ورزش کردن امري بي ارزش و تفنني است ، و صرفاً موجبات سرگرمي و مشغوليت کودکان و جوانان را فراهم مي سازد ، بر عکس ، بايد آن را ج

تاريخچه ومعرفي اداره تربيت بدني در سال 1340 تأسيس گرديد. تربيت بدني دانشگاه شامل دو بخش اداره تربيت بدني و گروه تربيت بدني ميباشد که وظيفه اداره برگزاري برنامه هاي فوق برنامه ورزشي و گروه که يک گروه سرويسي است، وظيفه آن ارائه دروس تربيت بدني يک

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول