دانلود تحقیق ITS چیست

Word 52 KB 23205 14
مشخص نشده مشخص نشده الکترونیک - برق - مخابرات
قیمت قدیم:۱۲,۰۰۰ تومان
قیمت: ۷,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • ITS چیست؟


    ایجاد سیستمهای هوشمند حمل و نقل ITS یک زیرساخت مطلوب و مناسب جهت تحقق و دستیابی به اهداف متخصصین فراهم شده است.مدیریت و برنامه ریزی دقیق و کارآمد در حمل و نقل و ترافیک ، استفاده بهینه از منابع، کاهش صدمات و افزایش ایمنی و آرامش، کاهش هزینه و اثرات نامطلوب زیست محیطی، ‌کاهش مصرف انرژی و تأخیرهای ناخواسته در طول سفر و در نهایت جلب رضایت مسافرین و روانسازی جریان ترافیک و حمل و نقل، ‌همواره از مقاصد ومطلوبهای برنامه ریزان حمل و نقل در استفاده از ITS برشمرده می‌شوند.


    مفهوم ITS
    حمل و نقل و جابجائی کالا و مسافر، بعنوان یکی از اساسی ترین نیازهای بشر، همواره به عنوان شاخصی مطرح بسیار مهم در برنامه‌ریزی‌های کلان هر جامعه، ‌مورد توجه ویژه قرار گرفته است.


    درعصری که به آن ”عصر انفجار اطلاعات“ اطلاق می‌گردد، فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات بعنوان ابزاری کارآمد برای متخصصین رشته های گوناگون، موجبات تسهیل و تسریع ارائه خدمات را فراهم نموده است.




    در همین راستا، مهندسین حمل و نقل نیز سعی بر آن داشته‌اند تا از فن‌آوری اطلاعات (IT )بعنوان راهکاری مناسب درجهت از میان برداشتن معضلات اساسی مدیریت ترافیک بهره‌ جسته‌ و مشکلات آنرا به حداقل ممکن کاهش دهند و در این مقاله سعی بر آن است تا اندکی از کاربرد‌های IT در حمل و نقل تشریح شود.


    در سالهای اخیر، جوامع پیشرفته با بهره جوئی از امکاناتی که امروزه بعنوان ره آوردهای IT شناخته میشوند، با ایجاد سیستمهای هوشمند حمل و نقل یا ITS یک زیرساخت مطلوب و مناسب جهت تحقق و دستیابی به اهداف متخصصین فراهم شده است.


    مدیریت و برنامه ریزی دقیق و کارآمد در حمل و نقل و ترافیک ، استفاده بهینه از منابع، کاهش صدمات و افزایش ایمنی و آرامش، کاهش هزینه و اثرات نامطلوب زیست محیطی، ‌کاهش مصرف انرژی و تأخیرهای ناخواسته در طول سفر و در نهایت جلب رضایت مسافرین و روانسازی جریان ترافیک و حمل و نقل، ‌همواره از مقاصد ومطلوبهای برنامه ریزان حمل و نقل در استفاده از ITS برشمرده می‌شوند.


    در همین راستا میتوان بصورت دقیقتر ،‌مهمترین عملکردهای ITS را چنین برشمرد :
    - مدیریت و بهینه سازی جریان ترافیک و روانسازی حرکت
    - مدیریت و کنترل حوادث
    - مدیریت و پشتیبانی وسائل نقلیه امدادی
    - مدیریت اخذ الکترونیکی عوارض , هزینه پارکینگ , خرید و رزرواسیون بلیط و...


    - مانیتورینگ و کنترل حمل و نقل سنگین
    - مدیریت و ناوبری پیشرفته
    - مدیریت حمل و نقل عمومی
    - مدیریت و پشتیبانی عابر پیاده و ...


    روشن است که هر یک از موارد مذکور بدون بهره جوئی از ره‌آوردهای IT قابل دستیابی و انجام نبوده است.

    بطور مثال کنترل و برنامه‌ریزی چراغهای راهنمائی در داخل شهرها بعنوان یک مسئله مهم از مقوله مدیریت و بهینه سازی جریان ترافیک و روانسازی آن , همواره مطرح می باشد.

    بصورت خلاصه نحوه عملکرد این سیستم را می‌توان بدین شرح توصیف نمود که حجم و میزان تراکم خودروها توسط حسگرهای گوناگونی که در زیر سطح جاده و یا در حواشی آن نصب شده‌اند ، سنجیده شده و جهت پردازش و اخذ تصمیم، توسط ابزارهای ارتباطی همچون فیبر نوری یا بصورت wireless، به مراکز کنترل مرکزی ارسال می‌گردد و در آنجا بر اساس اصول و محاسبات مدیریت ترافیک و فاز بندی چراغها، توسط نرم افزارهای مفید با در نظر گرفتن شرایط متفاوت و مطروح، زمان بهینه توقف پشت چراغ و یا حرکت در حالت سبز، پردازش و دستورات لازم به دستگاههای کنترل کننده چراغها ارسال می‌گردد.


    امروزه در بسیاری از شهرهای بزرگ دنیا استفاده از این سیستم رایج و مرسوم است و در کلان شهر تهران نیز شاهد بهره‌جوئی از آن در بیش از 150 تقاطع می‌باشیم.

    از محاسن این سیستم می‌توان به کاستن از تاخیرهای بی مورد , کاهش زمان سفر و جلب آرامش و رضایت مسافر، ایجاد موج سبز در حرکت ، کاهش تصادفات و...

    را نام برد.ایجاد چنین سیستمی ، همراه با اتصال آن به یک شبکه اطلاعاتی یا سایت اطلاع رسانی ، به سادگی می‌تواند قبل از شروع سفر، مسافر را در انتخاب مسیر مطلوب یاری رسانده و در کاهش حجم ترافیک تأثیر بسزائی داشته باشد.


    بدیهی است در صورت ایجاد چنین سیستمی حتی گوشی‌های تلفن همراه نیز که امروزه توانائی برقراری اتصال با شبکه‌های اطلاع رسانی را دارا هستند , قابلیت دریافت اطلاعات و اخبار مربوط به ترافیک را خواهند داشت.

    روشن است بدین ترتیب پیشنهاد یک مسیر مطمئن و به دور از تراکم‌های ناخواسته توسط سیستمهای اطلاعاتی و هوشمند و انتخاب آن توسط مسافر در روانسازی جریان ترافیک تأثیر مطلوب و شایانی خواهد داشت.

    ضمن اینکه کاستن از مصرف سوخت خودرو و کاهش آلودگی هوا، زمان سفر و بالا بردن ضریب اطمینان در رانندگی و آرامش در مسافر از نتایج مطلوب و دائمی آن بوده و از آثار سیستمهای ناوبری پیشرفتهITS به شمار می‌آید.

    تکنیک اطلاع رسانی به رانندگان امروزه در شهر تهران بصورت رادیوئی و توسط کانال پیام و در برخی نقاط بر روی تابلوهای اطلاعاتی انجام می‌پذیرد که از ابتدائی ترین شیوه های مطرح در مطلع نمودن رانندگان از شرایط ترافیکی محسوب میگردد.


    در برخی موارد ارائه اطلاعات جهت انتخاب سایر شیوه ها و سیستمهای حمل و نقل و دستیابی به مقصد توسط دیگر وسائط نقلیه و یا ارائه اطلاعاتی راجع به سطوح سرویس و عرضه خدماتی که در مقصد به مسافر ارائه می‌شوند نیز بعنوان دیگر کاربرد ‌‌های سیستمهای ناوبری پیشرفته به شمار می‌آیند.

    در سیستمهای اطلاعاتی مربوط به کنترل و برنامه ریزی حمل و نقل انتقال اخباری که به بروز شرایط غیر عادی و یا تصادفات مربوط می‌گردد حائز اهمیت است چرا که در هر دو حالت میتوان به موقع تدابیر لازم جهت تغییر مسیر مسافر را اندیشید و از ازدحام‌های ناگهانی جلوگیری نمود.

    سیستم های ITS و کاربرد آن در ترافیک هفت نوع کاربرد ITS در سه زمینه عمده آورده شده است : · اطلاع رسانی مسافران منطقه ای چند ساختی · سیستم های عملکردی خودروهای باری · سیستم‌های ایمنی و کنترل خودرو پیشرفته به علاوه در زیر ، فواید جمعی و ملی اجرای ITS در طول 20 سال آینده مورد بررسی قرار می‌گیرد .

    همچنین اطلاعاتی در خصوص فواید و کاربردهای تجهیزات نصب شده کنونی ITS به خوانندگان ارائه می‌شود .

    و بالاخره فواید ITS برای فرمانداری های محلی ، نظیر فواید غیر مرتبط با حمل و نقل بررسی می‌گردد .

    زمینه های اصلی سرمایه گذاری ITS : سازمان حمل و نقل ایالات متحده ( US DOT) سرمایه گذاری های ITS را به سه بخش عمده تقسیم بندی کرده است : · مدیریت مسافران چند ساختی و اطلاع رسانی مسافرین · سیستم های راهبری خودروهای باری · سیستم های ایمنی و کنترل خودرو پیشرفته دستیابی به امکان بالقوه فن آوری‌های ITS ، فقط با هماهنگی فن آوری‌ها و ارایه اطلاعات در طول اجرای آنها امکان پذیر است .

    مثلاً کسب اطلاعات بدست آمده از سیستم مدیریت بزرگراه برای سرویس مدیریت فوریت‌های ویژه جهت شناسایی ، ردیابی و ارزیابی موقعیت های اضطراری ارزشمند است و بالعکس اطلاعات ارسالی سیستم فوریت های ویژه مبنی بر دریافت و رفع حالت اضطراری برای اپراتورهای بزرگراه جهت به جریان انداختن ترافیک مفید می‌باشد .

    بنابر این در حالی که این نمونه‌ها به عنوان سیستم ها و یا فن آوری‌های مجزا نشان داده شده‌اند، فواید کامل آنها فقط در صورتی تحقق می‌یابد که به روشی هماهنگ با دیگر سیستم‌ها به اجرا در آیند .

    سرمایه گذاری های سود آور ITS که منجر به یک سیستم منسجم و هماهنگ می‌شود : شهرداری یا مرکز ترانزیت می‌تواند با استفاده از فن آوری سیستم های موقعیت یاب جهانی (GPS) ، سیستم مکان یاب خودرو خودکاری را اجرا نماید که به یک مرکز ترانزیت متصل می‌باشد .

    این امر موجب بهبود عملکرد به موقع سیستم می‌گردد.

    در مواقع دیگر لازم است سیستم اتوبوس رانی به مرکز خدمات مدیریت فوریتهای ویژه محلی مرتبط شود تا اپراتور اتوبوس رانی ، موارد ویژه را گزارش دهد و کمک به موقع دریافت کند .

    در این مرحله نیاز به یک فن آوری ارتباطی سازگار بین سازمان های حمل و نقل ضروری است که امکان ارتباط با خدمات فوریتهای ویژه را برای سیستم ترانزیت فراهم نماید.

    در موقعیت های دیگر ، مرکز می‌تواند فن آوری دیگری را به سیستم خود بیفزاید و به خودروهای امداد اجازه دهد با سیستم های چراغ راهنمایی یا سیستم‌های اولویت دهی به چراغ راهنمایی ارتباط برقرار کند.مثلاً به این ترتیب ، چراغ سبز را برای عبور آمبولانس یا ماشین آتش نشانی طولانی تر نماید.

    برای انجام این منظور چراغ های راهنمایی باید دارای دستگاههای کنترل کننده ای باشند که به سهولت به تکنولوژی ارتباطات سازگار مجهز می‌گردند .

    در همه موارد مراکز و سازمانها نیاز به ایجاد هماهنگی با طرح ITS ملی و استانداردهای آن دارد .

    همانطور که می‌توان دید سرمایه گذاری های استراتژیک و سود آور منجر به سیستمی مرکب از سیستم‌های سازگار و هماهنگ می‌شوند که تبادل اطلاعات و داده ها در آن به سهولت انجام میگیرد و در انتها به سوی اطلاع رسانی موثرتر برای مدیران سیستم و افراد سوق داده می‌شود.

    امکانات ادغام ITS در پروژه های حمل و نقل امروز : هدف نهایی آن است که اطمینان پیدا کنیم کدامیک از استراتژی ها و فن آوری‌های ITS جزئی لاینفک از طرحها و برنامه های حمل و نقل می‌باشند .

    معذالک در خصوص همه سرمایه گذاری‌های حمل ونقل / فن آوریهای ITS باید با سیستم های موجود هماهنگ شوند و به شکلی سود آور درجای خود قرار گیرد .

    در ITS بایستی دقیقاً به موارد زیر توجه داشت که : - چه نوع پروژه هایی در کوتاه مدت قابل اجرا می‌باشند.

    - چگونه ساختار حمل و نقل موجود با ITS کامل میگردد و چگونه ITS با دیگر سرمایه گذاری ها – سنتی و جدید - در مقاطع متوسط و دراز مدت هماهنگ خواهد شد.

    این نگرش استراتژیک از ITS مستلزم سرمایه گذاری سود آور و برنامه دراز مدت می‌باشد که هر دو مورد توسط فرایند برنامه ریزی و طرح و استانداردهای ITS ملی حمایت می‌شوند .

    این شیوه " برنامه ریزی هوشمند " نسبت به ITS در شناخت کامل قابلیت های ITS نقش بسیار مهمی دارد به جریان انداختن ITS در مسیر حمل و نقل آینده : به منظور تضمین تداوم حمایت برای پروژه ها و برنامه های کلیدی ITS “به جریان انداختن” آن در فرآیند برنامه ریزی و تصمیم گیری از ضرورت خاصی برخوردار است .

    نهادینه کردن ITS در فرآیند برنامه ریزی بدین معناست که ITS در سطح فنی و تکنیکی از توجه مستمری برخوردار شود تا احتمالا در نتیجه آن نگرش کلی ایالات و مناطق به ITS استراتژیک‌تر و تاثیر آن طولانی تر گردد.

    اثرات ITS ماهیتا سیستماتیک هستند و از نظر اقتصادی و سهولت حمل و نقل اثرات گسترده ای دارند.

    از این رو می توان گفت که ITS را بایستی در برنامه ریزی ایالتی و کلان شهری کاملا ادغام کرد.

    در واقع ، ITS بخشی از پروژه های ایالتی، منطقه ای و محلی را به خود اختصاص می‌دهد.

    به این ترتیب از قرار گرفتن ITS در موضعی خصمانه در مقابل سرمایه‌گذاری در ترانزیت و مسیرها به صورت سنتی جلوگیری می‌شود.

    حوزه هایی که این شیوه را برگزیده اند، عموما استراتژی مشترکی برای نهادینه کردن ITS در فعالیت های سازمان برنامه ریزی اتخاذ کرده و پرداختن به بهره برداری را به عنوان بخشی ار تصمیم گیری های حمل و نقل قرار داده اند.

    مراحل مشخص در این فرآیند عبارتند از: · ایجاد فعالیت های مستمر تحقیق و بررسی در ارتباط با ITS ، ایجاد آگاهی بیشتر نسبت به نظرات و مسایل بخش خصوصی، شناخت بهتر از کاربردهای ITS و فواید آن و نیز ایجاد مشاغل مربوط به کار ITS از دیدگاه بخش خصوصی · ایجاد یک نیروی موظف یا کمیته ITS شامل عضویت سایر مراکز برنامه ریزی ، ارایه دهندگان خدمات ترانزیت، گشت بزرگراه‌ها، خدمات اورژانس، خط آهن باربری، بنادر، شرکت های حمل و نقل باربری و دیگر اعضای بخش خصوصی و دولتی ذینفع این کمیته همواره باید این سوال را در ذهن داشته باشد که "آیا سیستم های حمل و نقل ، به اندازه کافی کارا و موثر عمل می‌کنند؟" فناورى اطلاعات و ارتباطات (ICT ) با قابلیت رهایى اطلاعات از قید زمان و مکان تاثیر قــابل ملاحظه اى را در سیستم هاى حمل و نقل گذاشته است از آن جمله مى توان به ایــــــجاد و گسترش سیستم هاى هوشمند حمل و نقل ITS (Intelligent Transportation Ststems) ، سیستم هاى محل یابى جهانى و سیتم هاى رد یابى و هدایت وسایل نقلیه اشاره کرد.

    مهم ترین دستاورد این سیستم ها بهبود برنامه ریزى و زمان بندى حمل و نقل ، بهبود و ارتقاع مدیریت حمل و نقل ، افزایش رضایت مشتریان و ذینفعان از بخش، ارتقاع ظرفیت جاده ها و بزرگراهها و کاهش ترافیک و تصادفات است .

    تعامل ICT و حمل و نقل نیز در خود تعامل است .

    توسعه فناورین هاى کنفرانس الکترونیک و ویدئویى باعث کاهش مسافرت ها مى شود.

    هم چنین توسعه تجارت الکترونیک باعث تسهیل و افزایش مبادلات خواهد شد .

    برحسب تجارت سایر ملل ، توسعه کاربردهاى الکترونیک تقاضاى بخش حمل و نقل را افزایش مى دهد این تعاملات ، تهدیدها و فرصت هایى در پیش حمل و نقل قرار خواهد داد.

    مواجه ICT با صنعت حمل و نقل در کشورهاى توسعه یافته منجر به تولید سیستم هاى هوشمند حمل و نقل ITS شده است .

    ITS مجموعه اى از تکنولوژى هاست که روش ، ساختار ، طراحى و مدیریت سیتم هاى حمل و نقل جاده اى را تغییر مى دهد .

    اهمیت ITS تا اندازه ایست که در ساختار حمل و نقل کشورهاى توسعه یافته سازمانى به نام ITS در سطح ملى تاسیس شده است .

    نقش دولت ها در قبال ITS به دو بخش ایجاد و زیر ساخت و اجرا تقسیم مى شود در برخى از کشورها (مانند ژاپن و آمریکا) دولت در هر دو بخش فعالیت مى کند ولى در برخى از کشورها مانند کانادا دولت مرکزى فقط امور مربوط به تحقیق ، هدایت و نظارت را انجام مى دهد و وظایف اجراى به موسسات وابسته به دولت و یا خصوصى واگذار مى شود.

    مهندس حجت الله بهروز ، مدیر فناورى اطلاعات در سازمان حمل و نقل و پایانه ها درباره به کارگیرى و توسعه ITS در این سازمان مى گوید : فعالیت ها ى ما در چند عرصه در حال انجام است ، راه اندازى آزمایشى طرح امداد رسانى جاده اى از ابتداى سال 82 در سه محور تهران – اصفهان ، تهران – چالوس و تهران – مشهد استفاده از فناورى ماهواه اى (GPS) در کنترل اتوبوس هــا در جاده ( در حال حاضر آنتن و تجهیزات ارتباطى GPS روى 90 دستگاه اتوبوس در مسیر تهران – اصفهان نصب شده است )، نصب و راه اندازى تلفن گویا در ستاد و تهیه راهکار اجراى در سایر استان ها ، تهیه سیستم هاى اطلاعاتى پایه و...

    مهندس بهروز در پاسخ به این پرسش که سازمان حمل و نقل در زمینه فــناورى اطلاعات چــــــه برنامه هاى دارد و این برنامه ها به چند دسته تقسیم و چه بخش هاى را در بر مى گیرد ؟

    مى گوید: ما 9 پروژه و طرح را در زمینه فناورى اطلاعات در دست اجرا داریم که این طرح ها شــامل این موارد است : 1- طراحى وب سایت سازمان به آدرس WWW.tto-ir.org 2- امداد رسانى جاده اى و خدمات پلیس 110 ،3- سیستم اخذ عوارض الکترونیکى 4- پایگاه اطلاعات راهها تاسیسات جانبى 5- کارت هوشمند (ناوگان و رانندگان ) 6- کنترل مکانیزه خودروهاى ترانزیتى و شناورها 7- سیستم تلفن گــویا 8- اتوماسیون ادارى 9- پایگاه اطلاعات مسافرى (سیستم رزرواسیون و فروش بلیط).

    وى در توضیح وب سایت سازمان مى گوید : این سایت به منظور اطلاع رسانى به روز و سریع ، بهره بردارى شد که شامل بخش هاى متعددى است مثلا در بخش اخبار و تازه ها هر گونه اطلاعات مرتبط با حمل و نقل کشور که در جراید به چاپ رسیده با ذکر منبع قابل دسترسى است .

    هم چنین آخرین وضعیت آمار جابجاى کالا و مسافر، آمار رانندگان و ترکیب ناوگان در بخش آمار و حمل و نقل وجود دارد و سایر آمارها ى حمل و نقلى نیز در حال اضافه شدن است .

    در بخش کتابخانه الکترونیکى این سایت کلیه آمارها و گزارش هاى حمل و نقلى ، مقالات و ترجمه ها ، قوانین و مصوبات و حتى آرشیو عکس هاى از جاده ها ، انواع ناوگان ها و پایانه ها نگهدارى مى شود.

    بهروز دیگر بخش هاى این سایت را بدین شرح معرفى مى کند : کتاب زرد حمل و نقل ،درباره سازمان ، کتاب زرد سازمان ، معرفى پروژه ها، روال هاى سازمان و گروههاى پستى است .

    علاوه بر این سایت فوق داراى بخش انگلیسى است که به ارایه اطلاعات مربوط به روال هاى واردات ، صادرات ، ترانزیت و اخبار مرتبط مى پردازد.

    مراجع: http://www.itiran.com http://www.itsiran.ir/

کلمات کلیدی: ITS

خلاصه : یک بررسی از کتب درسی حسابداری صنعتی از سال 1904 تا 1990 نیازمند مکمل بودن حسابداری و تاریخ است . تعداد کمی از کتب درسی یا تعالیم در حسابداری صنعتی در کتابی از قبل برای سال 1920 در دسترس است بنابراین متنهای متفاوتی در شکل رقمی وجود دارد . تمام متن های تاریخی با یک تعریف از حسابداری صنعتی و اهمیت آن در تجارت جهانی شروع می شوند تاریخچه تولید به مالکان تجارت ، حسابداران و ...

چکیده نهادهای مدنی به معنای جدید آن ریشه در تاریخ مغرب زمین و پیوند ناگسستنی با جامعه مدنی دارد. آشنایی ایرانیان با غرب و توجه روشنفکران ایرانی به مدرنیسم در قرن نوزده سبب توجه برخی از ایرانیان به این نهادها شد. استقرار مشروطیت در ایران و تدوین قانون اساسی اگر چه تشکیل و فعالیت این نهادها را قانونی ساخت اما در تاریخ معاصر ایران، به استثنای مقاطع کوتاهی، هیچگاه امکان فعالیت برای ...

Cotton is a natural fiber harvested from the cotton plant. Cotton is one of the oldest fibers under human cultivation, with traces of cotton over 7,000 years old recovered from archaeological sites. Cotton is also one of the most used natural fibers in existence today, with consumers from all classes and nations wearing and using cotton in a variety of applications. Thousands of ...

OAK ، ميشيگان ، شهري معمولي در وسط آمريکاست . مردم دوست دارند در آنجا زندگي کنند چون آنجا آرام و تميز و امن است . اما در آن شب تابستاني واقعه وحشتناکي در خانه راحت در ALDEN DRIVE در حال وقوع بود . JOHNNY CASTELEONE به دو مردي که همسر وي را پايين ر

موسیقی شعر معروف الرصافی نگارنده: حسن شوندی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات استاد راهنما: دکتر محمود شکیب استاد مشاور: دکتر فیروز حریرچی چکیده: در بررسی موسیقی شعر رصافی می توان به انتخاب بحرهای مناسب برای اشعار اشاره نمود. انتخاب بحر طویل که دارای موسیقی آرام، متین و ویژگیهای امتداد نفس، و قابلیت تفصیل سخن است، برای موضوعاتی چون استبداد ستیزی، بیان حال تهیدستان، ...

تاریخچه و معرفی کارخانه موسسین و مدیران شرکت کابل سین از سال 1358 فعالیت خود را با تولید کابل های جوش و اتصال باطری با نام پارس تهران آغاز نمودند از سال 1369 تدام به تولید انواع سیم های رابط و کابل های فشار ضعیف با نام مشعل فروزان نموده وبه منظور توسعه و بهره گیری از تکنولوژی پیشرفته و مدرن شرکت کابل مسین را درسال 1374تاسیس و راه اندازی نموده اند مؤسسین و مدیران شرکت دارای 20 ...

Cotton is a soft, staple fiber that grows in a form known as a boll around the seeds of the cotton plant (Gossypium sp.), a shrub native to tropical and subtropical regions around the world, including the Americas, India and Africa. The fiber most often is spun into yarn or thread and used to make a soft, breathable textile, which is the most widely used natural-fiber cloth in ...

اين فصل توصيف مي کند ايجاد طراحي ها را در محيط ADS نقطه آغاز اين فصل فرض مي کند که شما برنامه را آغاز کرده ايد ، همانطور که در فصل 1 توصيف شده اصول برنامه و شما با مفهوم دايرکتوري پروژه ومديريت فايل طراحي آشنا هستيد همانطور که در فصل 2 توصيف در مدير

This HOWTO document explains how to set up your server to allow CGI programs written in Java and how to use Java to write CGI programs. Although HOWTO documents are targetted towards use with the Linux operating system, this particular one is not de

امروزه باتوجه به پيشرفت هاي بسياري که در زمينه ي علوم و فنون صورت گرفته ديگر نمي توان با استفاده از روش هاي قديمي و دستي و بر روي کاغذ اقدام به طراحي نمود، زيرا طرح ها آنچنان پيچيده شده اند که اجراي آنها روي کاغذ بسيار وقت گير و در بعضي موارد غير

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول