دانلود مقاله میکرو کنترل گزارش کار آزمایشگاه

Word 2 MB 23236 20
مشخص نشده مشخص نشده الکترونیک - برق - مخابرات
قیمت قدیم:۱۶,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۲,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • 1) برنامه ای بنویسید که پالس روبه رو را روی P2.0 ایجاد کند.

    V T 1ms برای ایجاد پالس بالا ابتدا با استفاده دستورات mov , djnz و وقفه یک میکرو ثانیه nop برنامه را نرم افزار پروگرامر نوشته وبا استفاده پروگرامر روی IC 89S51 کامپایل کرده سپس روی IC رایت کردیم.

    2) برنامه بنویسید که پالس زیر را روی P2.0 ایجاد نماید.

    V T 1S 1S 1) با تایمر صفر در مد1: برنامه ای بنویسید که پالس زیر را روی پورتP2.0ایجاد نماید .

    v t 5ms 5ms 2) با تایمر صفر در مد 1 : برنامه ا ی بنویسید که پالس زیر را روی P2.0 ایجاد نماید: (یک LED با مدار ترانزیستوری روی این پورت قرار دهید) v t 500ms 1S نمایش عدد روی 7segment همانطور که مشاهده میشود سون سگمنت دارای 10 پایه میباشد که هر کدام توسط حروف مشخص شده اند .

    پایه های com را باید توسط ترانزیستور pnp به خط +5v وصل کرد .

    نمایش عدد یک رقمی برروی سون سگمنت: نمایش اعداد دو رقمی


    نمایش اعداد دو رقمی بر روی سون سگمنت : 1) عدد 25 را روی سون سگمنت نمایش دهید : 2) سخت افزار و نرم افزاری را طراحی کنید که میکرو پالس اعمال شده به پایه T0 را شمرده و نمایش دهد و این شمارش بین صفر و99 به تکرار انجام شود : برای نمایش و شمارش عدد بر روی سون سگمنت باید به IC 7447 یک فرست 5 MS بدهیم که با روشن کردن بک تایمر و قرار دادن یک تاخیر 5 MS با دستور lcall delay هر جا که تاخیر نیاز باشد این عمل امکانپذیر خواهد شد .

    برای نمایش عدد 25 روی سون سگمنت باید 25را داخل رجیستر A ریخته و 10 را داخل رجیستر B و با دستور DIV ایندو را بر هم تقسیم کرد : نمایش حروف و اعداد روی LCD توسط IC8051: برای نمایش کلمه " ALI" بر روی LCD، به ترتیب زیر عمل می کنیم: در نوشتن برنامه برای از دستورات Cwr یعنی ارسال فرمان و Dwr برای ارسال Data و Lcall Delay به تکرار استفاده می شود.

    چون در هر صورت برای ارسال دیتا یا فرمان باید روی پایه E یک گذر یک به صفر داشته باشیم.

    که این عمل توسط دستورات Cwr و Dwr انجام می شود.

    پایه چهار LCDکه پایه RS است، اگر یک باشد فرمانی است تا دیتا برای نمایش ارسال گردد و اگر صفر باشد برای ارسال فرمان است.

    در نوشتن برنامه برای LCD باید ترتیبی خاص را حفظ کنیم، از جمله آنها روشن کردن LCD و کرسر است که با کد #0EH انجام می شود و همچنین دستور صفحه نمایش پاک که با کد #1مشخص می شود یا دستور کرسر شیفت به راست که با کد #6 مشخص می گردد.

    این دستورات که با کدهای مختلف مشخص شده است و هر یک عمل خاصی را روی LCD به نمایش می گذارند، بسته به ابداعات و خلاقیتهای مختلف، متفاوت است.

    برای اینکه کلمه "ALI" در وسط LCD به نمایش گذاشته شود، باید کد خانه A که حرف اول کلمه ALI داخل خانه #38H قرار گیرد.

    پس برنامه امان را با قرار دادن کد #38H داخل رجیسترA شروع می کنیم.

    برای نمایش حروف و اعداد روی LCD باید به LCD مهلت داد تا بتواند حروف و اعداد را روی خود به نمایش بگذارد، بنابراین پس از هر برنامه یک تاخیر 5ms باید قرار گیرد که این عمل توسط دستور Lcall Delay انجام می شود برنامه نمایش " ALI" روی LCD مدار سخت افزاری LCD وصل کردن ADCبه میکرو: ADCبه صورتICبوده که سیگنال آنالوگ را به باینری تبدیل میکند.مثلاًبرای 0تا5 ولت به صورت زیر است.

    0~00000000=0(0 باینری) و 5~11111111=255(255باینری) برای تبدیل میتوان از فرمول روبه رو استفاده کرد:(برای 5ولت) N=5/255~20mv واگر برای یک ولت خواسته باشیم 1=1000mv 1000/20=50 (50باینری) پس طبق مثال بالا برای یک ولت عدد50 باینری در خروجی ADCنمایان میشود.

    IC ADCیک دیپ 20 پایه بوده که پایه 20آنVCC وپایه10آن زمین است پایه2 برای خواندن اطلاعات است پس آن را زمین میکنیم پایه 3برای شروع تبدیل است وبرا شروع باید یک پالس با لبه پایین به آن برسد پایه شماره 4 پایه کلاک بوده که بایک مقاومت وخازن به پایه19وصل میشود پایه شماره 5 بعد از هر تبدیل پک پالس با لبه پایین تولید میکند که میتوان برای اتوماتیک کردن تبدیل آن را به پایه شماره 3وصل کنیم پایه شماره 6ورودی سیگنال بوده است پایه شماره7 منفی سیگنال بوده که به زمین وصل میشود پایه شماره8 به زمین وصل میشود پایه شماره 9 برای تعیین مقدار ورودی است مثلاً اگر به پایه 9 ولتاژ2.5ولت را بدهیم میتوانیم به ورودی ولتاژ5ولت را بدهیو یعنی هر ولتاژی که به پایه 9 داده شود میتوان 2برابر آن را به ورودی داد.

    پایه های11تا18خروجی ADCهستند.

    برنامه ای بنویسید که بتوان معادل باینری0تا1 ولت را روی سون سگمنت مشاهده کرد.

    ORG 00H MOV TMOD,#1 SETB TR0 START: MOV A,P1 MOV B,#10 DIV AB CLR P3.0 MOV P2,B LCALL DELAY(5ms) SETB P3.0 CLR P3.1 MOV P2,A LCALL DELAY(5ms) SETB P3.1 SJMP START DELAY: MOV TL0,#78H MOV TH0,0ECH HERE: JNB TF0,HERE CLR TF0 RET END در برنامه خروجی ADCدر ریجیستر A قرار گرفته ونیز روی سون سگمنت نمایش داده میشود در مدار بال برای تبدیل ابتدا باید پایه 3را یک بار زمین بعد به پایه 5 وصل کنیم.

    در مدار بالا برای بهتر نمایش دادن و حذف نویزیک خازن 1000uf با تغذیهADCو یک خازن 100ufبرای حذف نویز به پایه وسط ولوم و زمین وصل میکنیم.

    سنسورLM35:این سنسور 3پایه بوده است وشکل ظاهری آن مانند تراتزیستور است این سنسور برای اندازه گیری دما است در این سنسور به ازای هر 1درجه 10mv در خورجی داریم این سنسور انولع مختلفی دارد 1.LM35C(تجاری)که از دمای 110 تا-40 را اندازه گیری میکند.

    2.LM35MILITARY که از دمای 150 تا-55درجه را اندازه گیری میکند.

    در اینجا چون می خواهیم تقسیمات ما10mvشود برای همین باید VREFرا روی 2.5 ولت تنظیم کرد پس ولتاژ پایه 9تقریباً باید1.28 ولت باشد.

    برنامه ای بنویسید که بتوان دمای محیط را بر روی سون سگمنت نمایش داد.

    ORG 00H MOV TMOD,#1 SETB TR0 START: MOV A,P1 MOV B,#10 DIV AB CLR P3.0 MOV P2,B LCALL DELAY(5ms) SETB P3.0 CLR P3.1 MOV P2,A LCALL DELAY(5ms) SETB P3.1 SJMP START DELAY: MOV TL0,#78H MOV TH0,0ECH HERE: JNB TF0,HERE CLR TF0 RET END در برنامه بالا ولتاژی که در خروجی LM35 است توسط ADCتبدیل شده ودر میکرو برای نمایش آماده میشودودر این برنامه به علتی که تقسیم بندی های ما 10mvاست همان درجه ای که در ورودیLM35 است برروی سون سگمنت نمایش داده میشود.

    برنامه ای بنویسید که هنگامی دما بالاتر از 40 رسید LEDروشن واگر از 40 پایین تر آمدLEDخاموش شود.(در ضمن نمایش بر روی سون سگمنت) ORG 00H MOV TMOD,#1 SETB TR0 MOV A,P1 START: CJNE A,#40, LCALL ON LED CJNE A,#39,LOOP1 : LCALL OFF LED MOV B,#10 LOOP1: DIV AB CLR P3.0 MOV P2,B LCALL DELAY(5ms) SETB P3.0 CLR P3.1 MOV P2,A LCALL DELAY(5ms) SETB P3.1 SJMP START SETB P3.2 ON LED: RET CLR P3.2 OFF LED: RET MOV TL0,#78H DELAY: MOV TH0,0ECH JNB TF0,HERE HERE: CLR TF0 END در این برنامه هنگامی که دما پایین تر از 40است LED خاموش است حال اگر دما به 40 برسد به LABELE ON LEDپرش کرده و باعث روشن شدن LEDمیشودو نیز آگر دما به 39 رسید به LABELE .

    OFF LEDپرش کرده و LED را خاموش میکند.

    یکی از مشکلات این برنامه این است که اگر دما از 30 درجه به 50در جه برسد LEDروشن نمیشود برای همین باید از 50 تا100درجه را مقایسه و نیز از39تا10درجه را نیز مقایسه کنیم.

    در استپ موتور محور وسط آن یک آهن ربای دائمی است هنگامی که جریانی در سیم پیچ ها ایجاد شود باعث میشود که سیم پیچ حالت آهن ربایی پیدا کرده و باعث دفع یا جذب آهن ربای دائمی میشود.

    در اینجا با هر 90 درجه چرخیدن محور بیرونی 1.8 درجه میچرخد.

    برای راه اندازی استپ موتور به وسیله میکرو باید خروجی میکرو را با ترا نزیستور های قدرت به آن وصل کرد.زوج دارلینگتون نمونه ای از آن است.

    به دیودی که باسلف موازی شده است دیود هرزگرد گفته میشوداین دیود برای این است که هنگامی که ترانزیستور قطع میشود ولتاژ بالایی در سر کلکتور ظاهر شده و باعث سوختن آن میشود پس دیود برای محافظت از ترانزیستور است.

    در اینجا IC ULN2003نمونه ای از مدار بالا را دارا می باشد.

    ULN2003که کار زوج دارلینگتون را انجام می دهد ؛در اینIC 4دیود هرزگرد نیزوجود دارد پایه های شماره1تا4ورودی و پایه های شماره 13تا16 خروجی وپایه 9VCC وپایه 8 زمین است تغذیه این IC 12 ولت بوده است ونیز تغذیه استپ موتور 12 ولت است.

    برنامه ای بنویسید که استپ موتور را به حرکت درآورده وبه طور دائم بچرخد.

    ORG 00H MOV TMOD,#1 SETB TR0 START: MOV R0,#4 MOV A,#1 : MOV P2,A LCALL DELAY(5ms) RL A DJNZ R0, SJMP START DELAY: MOV TH0,#0ECH MOV TL0,#78H HERE: JNB TF0,HERE CLR TF0 RET END در اینجا طریقه روشن شدن سیم پیچ ها باید به صورت 1و2و4و8 باینری باشدبرای همین ریجستر Aرا با یک پر کرده وآن را شیفت به چپ داده وبه ورودی ULN2003 می دهیم برای چپ یا راستگرد کردن استپ موتور باید جای دوسیم آن را باهم عوض کرد.در استپ موتور اگر یکی از سیم پیچ ها فعال نباشدموتور کار نمی کند.

آزمايشگاه اداره آبفا تاريخ: 1/5/85 گزارش کار: استريل کردن ظرف‌هاي نمونه‌برداري ميکروبي از آب آشاميدني اسامي گروه: فروزان پاپري ثابت روش کار: درون ظروف نمونه 1 قطره محلول تيوسولفات ريخته و درب آن را بسته و درون دستگاه قور قرار داده و به مدت 5/1

یک روبات کوچک به اندازه یک گلوبول قرمز به بدن فرد بیمارتزریق می شود تا سلول های سرطانی را که در ناحیه ای حساس ازمغز او قرار گرفته، نابود کند.گلوله های ریز ودرشت به سوی سرباز شلیک می شود، اما او همچنان به پیشروی خود ادامه میدهد. اولباسی ضد گلوله به تن داردکه از یونیفرم نظامی اش هم سبک تر است… نه اشتباه نکنید،اینها طرحهای داستان آسیموف نیستند، بلکه تصویر های روشن از جهان ...

مقدمه نمونه های مناسب برای میکروسکوپ TEM بایستی بسته به ولتاژ بالای اعمالی ضخامتی در حدود چند صد نانومتر داشته باشند. یک نمونه ایده آل بایستی نازک باشد. نماینده عمق قطعه باشد، تمییز و صاف با دو سطح کاملاً موازی باشد به راحتی قابل حمل باشد، هادی بوده، عاری از جدایش (Segregation) سطحی باشد و Self-Supporting باشد. همه این خواسته ها همواره برآورده نمی شوند تکنیک های آماده سازی ...

بخش اول ، متالوگرافي چدن: هدف از آزمايش: متالوگرافي ،آماده سازي نمونه ها براي بررسي ميکروسکوپي و مطالعه ريز ساختار به منظور تعيين خواص فيزيکي و مکانيکي آن آلياژخاص مي باشد.آماده سازي شامل تهيه قطعه اي از فلز ،برش قطعه اي کوچک از اين فلز ، قرار د

در سالهاي اخير کنترل کيفيت و مديريت کيفيت به صورت واژه‌هاي آشنا براي صنايع کشورمان درآمده‌اند ولي هنوز در بسياري از صنايع هر چه مدعي بهره‌گيري از اصول اين روش ادعا به عمل مي‌آيد ولي اقدامات عميق ، علمي و گسترده بسيار فاصله دارد. در حالي که يکي از مو

آلياژ نايتينول از دو عنصر نيکل و تيتانيم با درصد اتمي مساوي يا نزديک به هم درست شده است . اين آلياژ به سبب داشتن خواص منحصر به فردي همچون حافظه داري ، زيست سازگاري ، نرمي و سفتي انتخابي مورد توجه مهندسين صنايع جديد و متخصصين رشته هاي پزشکي و بيومواد

کامپیوتر یا دستگاهی که بوسیله آن محاسبه عددی را می توان انجام داد برای دو هدف عمده کاربرد پیدا کرده است یکی به جهت انجام محاسبات پیچیده با سهولت و یکی جهت دستیابی و ارزیابی اطلاعات زیاد و پیچیده . چینی ها ی قدیم چرتکه را که با حرکت دادن دانه هایی ( Beads ) در خطوط ( سیم های ) موازی است درست کردند و بعدها لغت محاسبه کردن ( Calculte ) از لغت Calculi که در واقع همان لاتین لغت دانه ...

آزمايشگاه کنترل کيفيت شرکت تهران دارو شامل کنترل‌هاي فيزيکي و شيميايي، ميکروبي و کنترل حين توليد مي‌باشد. آزمايشهاي فيزيکي و شيميايي مانند نقطه ذوب و تست حلاليت و تستهاي فيزيکي مجموعاً کنترل‌هاي فيزيکي و شيميايي مي‌باشد. آزمايشات در قسمت دستگاهي ت

شرکت صنعتي پارس مينو ( سهامي عام ) در سال 1338 بصورت سهامي عام تاسيس وتحت شماره 6980 در اداره ثبت شرکت ها و مالکيت صنعتي به ثبت رسيد و در مهر ماه سال 1360 مشمول بند « ب » قانون توسعه و حفاظت صنايع ايران و تحت پوشش سازمان صنايع ملي قرار گرفت.

مباحث 1) کالیبراسیون Calibration (شامل 5 گزارش ) 2) اندازه گیری برای مرحله اول مهندسی معکوس و به دست آوردن تلرانس برای قطعات (شامل 4 گزارش) 3) به دست آوردن لقی ( محوری و شعاعی ) (شامل 2 آزمایش) 4) کنترل در شفت شامل 2 آزمایش 5) اندازه گیری زاویه های یک چرخدنده مخروطی فصل /1 کالیبراسیون Calibration هدف : کنترل کیفیت ابزار کنترل کیفیت ( ابزار اندازه گیری ) این گزارش شامل ...

درمان سرطان با رياضي ! گروهي از دانشمندان آمريکايي مدلي رايانه اي را ارائه کرده اند که براساس آن مي توان ترکيبي از موثرترين روش هاي درماني معالجه سرطان را با استفاده از آلگوريتم هاي رياضي ارائه کرد. به گزارش مهر، پروژه تحقيقاتي ليزه دو فليس است

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول