دانلود تحقیق سرمت متریال

Word 2 MB 23344 97
مشخص نشده مشخص نشده مهندسی مواد و متالورژی
قیمت قدیم:۳۰,۰۰۰ تومان
قیمت: ۲۴,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • سرمت، نامی اختصاری که در تمام جهان برای ترکیبی همگن که از فلزها یا آلیاژها یا یک یا چند فاز سرامیکی است که متشکل از تقریباً 15 تا 18 درصد از حجم آن است و انحلال پذیری نسبتاً اندکی بین فازهای فلزی و سرامیکی در دمای آماده سازی وجود دارد به کار می رود. تعریفی خوب از کلمه سرامیک را می توان در« فهرست سرامیکی» پیدا کرد . هر نوع محصول غیر عادی، غیر فلزی که در طول ساخت یا استفاده در معرض دمای بالا قرار می گیرد. بطور نمونه، اما نه منحصراً، سرامیک یک اکسید،براید،کاربید فلزی، یا ترکیب یا مخلوطی از چنین موادی است؛ که در آنها آنیونهایی وجود دارد که نقش مهمی در ساختار و خواص اتمی بازی می کند.» با داشتن منبعی خاص در مورد سرمت ها، این تعریف از جزء سرامیکی می تواند تا مرزی گسترش یابد که شامل نیتریدها، کربونیتریدها و سیلیسیدها نیز بشود.
    در دیدی وسیع، سرمت ها همانند نوع خاص مواد سخت و دیرگداز موجود در طبقه کلی، زمینه فلزی کامپوزیت ها هستند. در مقاله های علمی این موضوع پوشش خوبی داده شده است، به ویژه در طیف حجم شکستگی های خاص قابل مقایسه و اجزاء فلزی. در مقام مقایسه با لایه های کامپوزیت،ترکیب فلز و غیر فلز در سرمت ها در مقیاس بسیار ریز اتفاق می افتد.فاز غیر فلزی معمولاً غیر رشته ای است اما تعدادی دانه های ریز غیر هم محور تشکیل یافته که به خوبی در هم پراکنده شده و به زمینه فلزی چسبیده اند. در صورتی که جزء فلزی یا سرامیکی غالباً به صورت رشته‌ای می باشند، ماده باید به عنوان یک ماده ی کامپوزیتی در نظر گرفته شود. اتصال بین فاز غیر فلزی و زمینه فلزی اثرات مهمی را در بین سرمت ها ایجاد می کند؛ این مورد به شدت بر ارتباطات فازی، انحلال پذیری و ویژگی های مرطوب شدن که در ارتباط با اجزاء سرامیکی و فلزی هستند، تاًثیر می گذارد. تفاوت در بین اندازه ی جزء سرامیکی به سیستم و کاربرد آن مربوط است. این میتواند ریزی 50 تا 100 میکرومتر باشد، همانگونه که در بعضی از انواع سرمت ها بر پایه ی دی اکسید اورانیوم(uo2) که برای عناصر سوخت راکتور هسته ای استفاده می شوند یا به ریزی 1 تا 2 میکرومتر، که در نوع ریز ذرات کاربیدهای سمانته شده وجود دارد. می باشد. در صورتی که جزء سرامیکی، کوچکتر و در اندازه های کمتر می باشد، ماده می تواند به عنوان طبقه ای از آلیاژ مقاوم شده تلقی شود و بنابراین از تعریف مورد قبول برای سرمت ها خارج می شود.
    هدف اصلی از ترکیب فلز و سرامیک در مقیاس معمولی، دستیابی یه کیفیت مورد نظر و حذف خواص نا مناسب و نا خواستنی هر دو نوع ماده است. مثال برجسته ای از خواص مطلوب که از مواد سرامیکی و فلزی حاصل می شود انواع فلزات سخت است که از کاربیدهای سمانته ساخته می شوند.
    کاربیدهای سمانته شده از رشدی دائمی در 6 دهه ی گذشته برخوردار بوده اند.در طول این زمان، توسعه مواد ابزارهای ساخته شده از سرمت/ فلز سخت از کاربیدهای با پایه ی فلز تنگستن به مواد پیچیده ی کاربیدی و با پایه ی نیتریدی رفت(جدول 1)

    جدول 1 :تاریخچه ای ا ز توسعه تولیدات سرمت وبازا ریابی آنها











    بطور کلی سرمت ها برای کاربردهایی نظیر ابزار برش استفاده می شدند. در حدود 45 سال پیش، آنها در کاربردهای دیگری نیز به ایفای نقش پرداختند همانند سیستم های پیشرانش(فشار به سوی جلو) از این مواد انتظار می رود که خواص سرامیک مانند رفتار دیرگدازی، مقاومت و پایداری در مقابل خوردگی، بطور مفیدی با بخش پایه ی فلزی که خواصی مانند شکل پذیری بالا، و هدایت حرارتی دارد همکاری نماید و دیگر اینکه بعضی از مواد عالی جدید برای کاربردهای با دماهای بسیار زیاد تولید شوند. متاسفانه با وجود تلاش های بسیار در ایالات متحده و اروپا در طول دهه ی 1950 این اهداف حاصل نشدند. میزان چکش خواری و سختی حاصل از بخش چسباننده ی فلزی برای بسیاری از کابردهای حیاتی نظیر موتور توربو جت(هواپیمای جت توربین دار)و پره های جت ایستگاه گازی یا تیغه های نازل ها، ناکافی باقی ماند. هر چند که در موارد دیگر، سرمت ها، مواردی را برای مواد مورد استفاده در مهندسی بهبود بخشیدند، به خصوص در ابزاری که بر پایه ی کاربید تیتانیم(TiC) یا کربونیتراید تیتانیم(TiC,N) هستند، و نیز در بعضی از انواع عناصر سوخت هسته‌ای سرمت های بر پایه ی دی اکسید اورانیوم، به همان خوبی آنهایی که بر پایه ی کاربید اورانیوم(UC) هستند، امکان تبدیل شدن به سوخت هسته ای را دارند. سرمت های بر پایه ی بورید زیرکونیوم(ZrB2) یا بورید سیلیکون(SiC) و بقیه که شامل اکسید آلومینیوم (Al2O3)، دی اکسید سیلیکون کاربید بور(B4C) یا ترکیبات دیرگداز همراه با الماس هستند، خواص یکسانی دارند. بعضی ها بطور اقتصادی در طیف وسیعی از کاربردها که شامل ابزارهای ماشین کاری گرم، شفت ها و بدنه در پوش لوله های فلزی، اجزاء شیر فلکه و بخش های پوشاننده، لوله ها و فازل ها در معرض دماهای بسیار بالا، اجزاء موتور موشک، گیره های کوره و عناصر اصلی آن، چرخ های ساینده و سرمت های شامل الماس و دندانه های اره، می شود. بکار می روند.
    یکی از کاربردهای مهم سرمت ها شامل مواد ابزار برش می باشد که از TiC یا TiC,N به عنوان فاز به شدت دیرگداز استفاده می کند. همچنین کاربید مولیبدن(MO2C) و دیگر کاربیدها بر اساس فرمول بندی این سرمت ها ساخته می شوند. مقاومت به خوردگی و سایش لبه و دیواره مواد ابزار ساخته شده از سرمت TiC و TiC,N بهتر از همین خواص متعلق به ابزارهای کاربیدهای سمانته شده معمول(که کبالت مخلوط با کاربید تنگستن است) می باشد. در مقایسه با ابزارهای برش سرامیکی، این سرمت ها اجازه ی برش سنگین را دارند که در سرعت بالا، نتیجه ی آن میزان بیشتری از فلز حذف شده در سطوح قابل مقایسه با عمر ابزار است. به روشنی سرمت ها دارای ویژگی های مواد ابزار برش هستند که قادر است فاصله بین کاربیدهای سمانته شده معمولی و سرامیک ها را پر سازد.
    یکی از کاربردهای صنعتی سرمت احیاگری مکانیکی است. یکی از نتایج حاصل از بازرسی‌های CM و خصوصاً آنالیز روغن وجود درصد بالای فلز در روغن آنالیز شده و نشان از وجود خوردگی فلزی است که در سطوح درگیر رخ می دهد.
    سرمت که ماده ی ترکیبی از سرامیک و فلز است طبق تکنولوژی نوینی که در چند کشور جهان به ثبت رسیده است ساخته شده که به محلهای خوردگی همراه روانکار(روغن یا گریس) تزریق می شود.در صورتی که محیط انرژی لازم یعنی دما و فشار مناسب را جهت واکنش ها داشته باشد، سرمت باعث می شود ذرات فلز موجود در ماده روانکار به سطوح خورده شده باز گشته وبه مرور زمان خوردگی ترمیم شده و علاوه بر آن سطحی بسیار صیقلی حاصل می شود.
    در این روش نیازی به توقف تجهیز نبوده و تعمیر در حین کار و بهره برداری عادی تجهیز صورت می پذیرد.
    اصطلاح "Revitalization" از واژه لاتین(vita) به معنی زندگی گرفته شده و به معنای احیای مجدد است. کشف پدیده احیا گری مبتنی بر فرایندهای فیزیکی و شیمیایی انحصاری است که تحت شرایط ویژه ای در ناحیه ی دارای اصطکاک رخ می دهد.
    سرمت که ترکیبی از دو نام سرامیک و فلز است و حاوی یک نوع ماده اولیه و یک کاتالیزور است، انرژی اضافی حاصل از اصطکاک گرما و فشار را صرف تشکیل سطحی جدید بر روی قطعات می کند. فرایند احیاگری به محض آنکه شکل هندسی قطعه(یا قطعات دستگاه) ترمیم شده و به شکل اولیه بازگردد،پایان می یابد. با انجام عملیات احیاگری قطعاتی که در تماس با یکدیگر هستند با هم کاملاً انطباق می یابد. پس از احیاگری سطوح قطعات به مانند شیشه صیقلی می گردد.ضخامت این لایه های باز سازی شده بر روی قطعات فرسوده پمپها چند میکرون، در مورد موتور خودروها تا دهها میکرون و بر روی چرخ دنده ها تا صدها میکرون می رسد.
    1 -2 – طبقه بندی:
    سرمت ها می توانند بر طبق اجزاء دیرگدازشان طبقه بندی شوند. در این سیستم، رده های اصلی سرمت ها با حضور شش جزء مشخص می شود.
    کاربیدها، کربونیتریدها،نیتریدها،اکسیدها،بوریدها و انواع مواد کربن دار.
    فاز چسباننده ی فلزی می تواند از عناصر گوناگونی تشکیل شود، به صورت تنها و یا بصورت ترکیبی، مانند نیکل،کبالت،آهن،کروم،مولیبدن و تنگستن؛همچنین می تواند شامل دیگر فلزات نیز مانند فولاد زنگ نزن، سوپر آلیاژها،تیتانیم،زیرکونیوم یا بعضی از آلیاژهای با نقطه ذوب پائین مس یا آلومینیوم نیز باشد. حجم کل فاز چسباننده تماماً به خواص مورد نظر و استفاده نهایی مورد نظر از ماده بستگی دارد. این حجم می تواند از 15 تا 85 درصد باشد، اما برای کاربردهای ابزار برش، بطورکلی،کمتر از نصف از مقدار کل نگهداشته می شود(برای مثال 10 تا 15 درصد از درصد وزنی)اتصال(پیوند) فلزی برای هر سرمت به منظور رسیدن به ساختار و خواص مورد نظر برای کاربردی خاص،انتخاب می شود.گروه فلزات آهنی و آلیاژهای آنها در طبقه ی فلزات سخت کاربید تنگستن سمانته شده غالب هستند؛نیکل و به میزان کمتر کبالت و آهن ترکیبات مطلوب را برای سختی بالا و چکش خواری خوب دارا می باشند.
    با تمام این احوال، ماده چسباننده برای یک سرمت می تواند از گروهی از فلزات واکنش پذیر انتخاب شود مانند تیتانیم یا زیرکونیوم و یا می تواند از یک سری از فلزات دیرگداز که شامل کروم،نیوبیوم،مولیبدن و تنگستن می باشد، انتخاب شود. فلزات و آلیاژهای کمتر ذوب شونده و در درجه اول آنهایی که بر پایه ی مس و آلومینیوم می باشند.از لیست چسباننده ها و از انتهای مقیاس حرارتی آن خارج هستند. با این وجود اغلب آلومینیوم در کامپوزیت های با زمینه فلزی وجود دارد.

  • فهرست مطالب
    عنوان صفحه
    فصل اول:تعریف و طبقه بندی سرمت ها
    1-1- مقدمه 1
    1-2- طبقه بندی 4
    1-2-1- سرمت های با پایه ی کاربید 5
    1-2-2-سرمت های با پایه ی کربونیترید 5
    1-2-3-سرمت های با پایه ی نیترید 6
    1-2-4-سرمت های با پایه ی اکسید 6
    1-2-5- سرمت های با پایه ی بوراید 6
    1-2-6- سرمت های محتوی کربن 6
    فصل دوم : تکنیک های ساخت وتولید سرمت
    2-1- مقدمه 7
    2-2-آماده سازی پودر 9
    2-3-زینترینگ 9
    2-3-1-مکانیزم زینترینگ فاز مایع 11
    2-3-2-کوره ها 12
    2-4-پرس کاری سرد بصورت ایستا 13
    2-5- عمل فشارش هیدرواستاتیک(همه جانبه)سرد 16
    2-5-1-امتیازها و معایب 17
    2-6- روش اکستروژن گرم برای مخلوط های پودری سرمت 21
    2-7-نورد پودر 22
    2-8-ریخته گری دوغا بی 25
    2-9-فرایند قالبگیری تزریقی(MIM ) 27
    2-9-1-کاربردها و مزایای فرایند MIM برای سرمت ها 28
    2-10-فشرده سازی داغ ایستا 31
    2-11- پرس ایزواستاتیک گرم (HIP) 33
    2-12-اکستروژن گرم شمش های سرمت 35
    2-12-1-روش ها 35
    2-12-2-کاربرد 36
    2-12-3- ترکیب زینترینگ- فشرده سازی 38
    2-13- تراوش 40
    2 -14 - اتصال و ریز ساختار:
    2-14-1- اتصال 44
    2-14-2-انحلال پذیری 44
    2-14-3-رطوبت 45
    2-14-4-ریز ساختار 46
    2-14-5 -آرایش موقعیت‌های‌سرمت‌برای بهبود مقاومت در مقابل تغییر شکل و تافش شکست 47
    فصل سوم :انواع سرمت ها وکاربردهای آن
    3-1 – سرمت های اکسیدی
    3-1-1 - مقدمه 50
    3-1-2 - سرمت های اکسید- سیلیکون 50
    3-1-3 - سرمت های اکسید آلومینیوم 51
    3-1-4 - سرمت های اکسید منیزیم 53
    3-1-5 - سرمت های اکسید بریلیوم 54
    3-1-6 - سرمت های اکسید زیرکونیوم 54
    3-1-7 - سرمت های اکسید توریوم 55
    3-1-8 - سرمت های اکسید اورانیوم 55
    3-1-9- سرمت های محتوی دیگر اکسیدها 57
    3-1-10- سوپر هادی دمای بالا با زمینه فلزی 58
    3 -2 - سرمت های کاربید و کربونیترید
    3-2-1 - مقدمه 58
    3-2-2 - سرمت های کاربید تیتا نیم متصل به نیکل 61
    3-2-3 - سرمت های کاربید تیتا نیم متصل به فولاد 62
    3-2-4- مقایسه ی کاربیدهای متصل به فولاد که قابلیت عملیات حرارتی دارند با کاربید تنگستن متصل با کبالت 64
    3-2-5- مقایسه ی سرمت های کاربید متصل به فولاد با دیگر مواد مقاوم در برابر سایش
    3-2-6 - سرمت های کاربید با آرایش های مختلف اتصال فولادی 65
    3-2-7 - ساختن سرمت های کاربید تیتا نیم متصل به فولاد 67
    3-2-8 - سخت کردن سرمت ها با اتصال فولاد 68
    3 -2 -8 -1 - ماشینکاری و سایش 68
    3-2-9- سرمت های کربونیترید تیتا نیم 69
    3-2-9-1 - ویژگی ها 72
    3-2-9-2-کاربردها 75
    3-2-10 - سرمت های کاربید تنگستن متصل به فولاد 75
    3-2-11 - سرمت های کاربید کروم 76
    3-2-11-1 - کاربردها و ویژگیها 77
    3-2-12 - دیگر سرمتهای بر پایه ی کاربید 79
    3-2-13- سرمت های کاربید سیلیسیم – آلومینیوم 80
    3-2-14- سرمت های کاربید آلومینیوم – بور 81
    3 -3 - سرمتهای بورید
    3-3-1 - مقدمه 83
    3-3-2 - سرمت های بورید زیرکونیوم 85 3 – 3 -3 - سرمتهای بورید تیتانیم...........................................................................86
    3 -3 -4 - سرمتهای بورید مولیبدن 87
    3-3-5 - دیگر سرمتهای نسوز(دیرگداز) 88
    3-3-5-1 - سرمتهای نیتریدی و کربونیتریدی 88
    فصل چهارم:روش تحقیق
    4 -1 – مقدمه.........................................................................................................92
    4 -2 - تولید سرمت های کاربید تیتانیوم زمینه فولاد ریل............................................92
    4-3- تولید سرمت های کاربید سیلیسیوم- آلومینیوم.......................................................92
    فصل پنجم: نتایج وبحث
    5-1- مقایسه مقاومت به سایش نمونه سرمتی با نمونه AL-Si و Al خالص.......................94.
    5-2- مقایسه خواص مکانیکی AL خالص وAL-Si با سرمت کاربید سیلیسیم – آلومینیوم........95.






    فهرست اشکال
    عنوان صفحه
    شکل1.روشهای متالورژی پودر تولید سرمت و کاربیدهای سمانته 8
    شکل2 .پرسکاری سرد بصورت ایستا با(a)پرس معمولی از دو طرف (b)پرس با فک
    ثابت. 14
    شکل3.بازگیری سیکل پرس با کنترل کردن حرکت قالب (با لا وپایین فشار ) 14
    شکل4 .شمایی ازمخزن پرس هیدرواستاتیک سردبا یک قالب پودر در روش کیسه ی
    مرطوب 19
    شکل5 .شمایی از تجهیزات پرس هیدرواستاتیک روش کیسه ی خشک 20
    شکل6 .ماشین آلات اکستروژن گرم برای مخلوط های پودری سرمت.(a )دهانه اکستروژن.(b)پرس فشار کاری تحت خلأ. 21
    شکل7 : شمایی از نورد پودر با تغذیه به روش اشباع شده وآرایش افقی غلتک ها.نسبت تراکم،ho/hg 24
    شکل8: فرایند نورد پودر با کشیدن قرقره در میان غلطک های مخصوص پس از اولین عملیات زینترینگ 24
    شکل 9:شمایی ا ز ریخته گری دوغابی پودر فلزی. 26
    شکل 10 .شمایی از فرایند MIM برای سرمت ها. 30
    شکل 11 .قا لب ومکانیزم تزریق برای فرایند MI M 31
    شکل 12:مقیاس تولید Mg225(250 تنی) پرس داغ خلا. 33
    شکل 13 :سه روش برای اکستروژن گرم مخلوط های پودر.(a)روش پودرشل.(b)روش شمشال.(c)روش قوطی فولادی. 36
    شکل 14 :شمایی سیکل نمودار برای موم گدازی با فشار پایین وزینترینگ با فشار بالا.39
    شکل 15 :مونتاژ قالب تراوش پره توربین از نوع سرمت. 41
    شکل 16 .شمایی از تشکیل سرمت ها که با صفحه کوچکی محکم شده ودر اثر تراوش حاصل ی گردد.(a) تراوش زیرکونیم. (b)تراوش آلومینیوم 43
    شکل17 :نیروهای عامل سطح دریک نقطه از فصل مشترک از مایع ساکن روی جامد 45
    شکل 18 : ریزساختار از سرمت های کاربید تیتانیم زینتر شده در خلا به مدت یکساعت ودمای 1400 درجه ی سانتیگراد(° F 2550 ) در گرافیت. 47
    شکل 19 تاثیر دما روی خصوصیات استحکام ازسرمت های اکسید آلومینیوم – کروم 53
    شکل 20 :سختی دمای اتاق سرمت های کاربید عملیات حرارتی شده با اتصال های فلز آهن دار. 62
    شکل 21 : تصویر شفاف شده ذره کاربید در سرمت با اتصال فولادی. 64
    شکل 22 :سرعت های برش برای 0.075 میلیمتر(in 0.003) تغییرشکل دماغه در مقابل درصد اتمی از اتصال تیتا نیم برای موادها شامل چهار سطوح مختلف از آلومینیوم. 69
    شکل 23 :مقاومت در مقابل تغییرشکل ابزار محتوی کاربید وانادیم ازموادهای ابزار برش شامل 0 یا 5 درصد آلومینیوم.مواد برش فولاد 4340 با سختی HB 300 . 70
    شکل 24 :ترکیب مرجح از سرمت های کربونیترید تیتانیم. 71
    شکل 25 :میکروساختار یک نمونه اسپینودال سرمت کربونیترید تیتانیم. 72
    شکل 26 : شمایی از ریزساختار سرمت کربونیترید تیتانیم. 73
    شکل27 : تاثیرترکیب اتصال فلزدراستحکام گسیختگی عرضی‌از‌سرمت‌کربونیتریدتیتانیم .74
    شکل28 :مقایسه دامنه خوردگی دونوع سرمت وکاربیدهای سمانته شده هنگام تراشکاری فولاد 4340 75
    شکل 29 : تاثیر دما روی خواص حرارتی واستحکام سرمت های کاربید کروم. 79


    فهرست جداول
    عنوان صفحه
    جدول1 :تاریخچه ای از توسعه تولیدات سرمت وبازا ریابی آنها 2
    جدول2 .روشهای شکل دادن سرمت 8
    جدول 3 : مقایسه ای از استحکام گسیختگی عرضی برای کاربیدهای سمانته شده بعد از پرس ایزواستاتیک گرم و زینترینگ فشاری. 39
    جدول 4 : مقایسه و خصوصیات از سرمت های اکسید آلومینیوم. 52
    جدول 5 :خصوصیات دی اکسید اورانیوم وزمینه دلخواه فلزات درسرمت های سوخت راکتور هسته ای. 57
    جدول 6 :خصوصیات سرمت های کاربید با اتصال فولادی. 66
    جدول 7 : کاربردهای از سرمت های کاربید با اتصال فولادی. 67
    جدول 8 : خصوصیات کاربید تنگستن با اتصال فولادی. 76
    جدول 9 : خصوصیات سرمت های کاربید کروم. 78
    جدول 10:خصوصیات از موادهای انتخاب شده جاذب نوترون. 82
    جدول 11 :خصوصیات از بوریدهای فلز وسرمت های با پایه بوراید. 85



کلمات کلیدی: سرمت - سرمت متریال - متریال

درمان موفقيت آميز پروتزي قطع عضوهاي بخشي از فوت مستلزم فهم عملکرد طبيعي فوت و توالي بيومکانيکي هر نوع قطع عضو مي باشد . بسته به سطح ميزان قطع عضو دامنه ي مشکلات بيومکانيکي از ضعيف تا شديد مي باشد . دامنه ي راه حل هاي پروتزي موجود مثل زنجيره اي است ا

اکيپ طراحي صنعتي با رشد روز افزون و بالا رفتن تکنيک و علم اين رشته درمملکتمان شروع به کار نموده و دست به روي صنايع ايراني گذاشته با کوشش و تلاش راهي نو در صنعت باز کرده و مصنوعات را مطابق با شرايط اقليمي و فرهنگيان و رعايت کفايت علمي و مهندسي طراحي

نام بين ا‌لمللي جمهوري خلق لهستان پولند [1] و نام محلي آن پولسکا [2] است . [3] پلني نام فرانسوي کشورلهستان است. [4] بنا به يک روايت افسانه اي حدود بيش از يکهزارسال پيش درسرزمين کنوني لهستان قومي زندگي ميکرده‌اندکه به نامLAH خطاب ميکردند. وقتي نخستين

- نگرش کلي بر توربين‌هاي گاز دنياي توربين گاز اگر چه دنياي جواني است ليکن با وسعت کاربردي که از خود نشان داده، خود را در عرصه‌ي تکنيک مطرح کرده است . زمينه‌هاي کاربرد توربين‌هاي گاز در نيروگاه‌ها و به‌خصوص در مواردي که فوريت در نصب و بارگيري مد

سراميکها، اين دست پ ساخته بشر از ابتداي تاريخ تمدن تا به امروز مواد بسياري مفيدي را در اختيار انسان قرار داده اند . از سفالينه هاي هزاران سال قبل راکتورهاي هسته اي واخيرا محافظ سفينه هاي فضايي رشد تکاملي صنعت سراميک را نشان مي دهد .يکي از آخرين کارب

در این نوشتار ضمن معرفی گونه‌ای خاص از محصولات آلومینیومی که در بازارهای ایران به خوبی مطرح شده است، به اختصار به برخی از کاربردها و مزایای آلومینیوم در نمای ساختمان‌ها می‌پردازیم. با ظهور مدرنیسم در معماری و ‌شروع عصر مدرن و همزمان با روی کار آمدن معمارانی چون میس وندرو و معماران تحصیل کرده مدارسی مانند باوهاس و علاقه جهانیان به ایجاد بناهای بلند مرتبه و به طور کل، شروع ساخت و ...

کشور سازنده: ایتالیا - کارخانه سازنده: Poesia Div. di Vetreria Resanese S.p.A. بلوک شیشه‌ ای Poesia که در قالب آجر، تایل و سنگ‌های شیشه‌ای و در رنگ‌های مختلف و نیز با استفاده از شیشه دست‌ساز، در شکل‌ها و اندازه‌های ویژه تولید می‌شود، دارای کاربردهای خلاقانه متعدد در فضاهای داخلی و نیز فضاهای بیرونی ساختمان‌هاست. از Poesia می‌توان در مبلمان شهری برای ساخت اینستالیشن هنری، و در ...

مقدمه کاربرد مواد معدني در صنايع بويژه بعد از جنگ جهاني دوم رشد سريع پيدا کرده است.امروزه تعداد زيادي از انواع گوناگون سنگ و کاني و ترکيبت آنها در صنايع به کار برده مي شودکه بين آنها ذغال سنگ جايگاه مخصوص به خود را دارد،که در حال حاضر حيات بسياري

معرفي رشته هاي فيزيک پزشکي ومهندسي پزشکي در دانشگاه ABERDEEN فيزيک پزشکي کاربرد فيزيک ، الکترونيک و محاسبات در کارهاي پزشکي است شماري از تخصص ها مثل پزشکي هسته اي که از مواد پرتوزا براي تشخيص و درمان بيماريها استفاده مي کنند. راديو تراپي که براي

نوشتهء معروف آزاد مقدمه: اولين و شايد مهمترين سوالي که درذهن شما خطور مي کند، اينست که چرا ما نياز به بحث و گفتگو و تحليل مسئله ( رابطه خدا و انسان) درقرن حاضر داريم؟! دلايل زيادي را مي توان نام برد، اما 3 دليلي را که شايد پررنگ تر نسبت به دلايل

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول