دانلود مقاله اجرای اسکلت فلزی آپارتمان با 6 واحد مسکونی

Word 271 KB 2346 27
مشخص نشده مشخص نشده عمران - معماری - شهرسازی
قیمت قدیم:۱۶,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۲,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • تاریخچه شرکت: شرکت ساختمانی نیکامهر در سال 74 تأسیس گردیده است. عمده کار این شرکت ساخت و ساز ساختمان و ساخت وساز آپارتمان های چند طبقه و ساختن ساختمانهای اسکلت فلزی راه سازی و کارگاه بلوک زنی و تیرچه زنی و غیره را در دستور کار خود دارند. البته این شرکت یک شرکت خصوصی است و به صورت خصوصی اداره می شود.

    مدیر عامل: آقای محمد صدیقی زاده

    سهام داران: آقای مجتبی سلمان خاکسار آقای محمد صدیقی زاده آقای عظیم صدیقی زاده

    سرپرست کارگاه: آقای حسین قیصری

    مهندس ناظر: آقای مهندس عزیز اسفنده

    در کارهای انجام شده از مصالحی مانند سیمان و شن، ماسه،‌آرماتور، تیرآهن با شماره های مختلف، آهک، پاره سنگ، گچ، سیمان سفید و ... استفاده می شود. البته اکنون شرکت نیکامهر دو آپارتمان به نامهای مهر 1 و مهر 2 را در دست ساخت دارد که مهر 1 کارهای داخلی و خارجی نماکاری های بیرونی آن هم به پایان رسیده و برای کلید تحویل آماده می شود. و مهر 2 را هم که به شرح آن خواهیم پرداخت.

    عمده ترین کار این شرکت ساخت آپارتمان های اسکلت فلزی و یا بتنی است که این ساختمانها را تا مرحله تکمیل از لحاظ نماکاری و برق کشی و عایق کاری و کانال کشی و تأسیسات مکانیکی و ... انجام می دهند حتی رنگ آمیزی و دیگر نماکاری های متفرقه آنها را هم انجام می دهند.

     

     

     

     

     

     

     

    فصل دوم

     

     

     

     

    ارزیابی بخشهای مرتبط با رشته علمی کارآموز

     

     

     

     

     

     

     

     

    با توجه به شرکت ساختمانی و نوع رشته کارآموز در واحد صنعتی که هردو از یک بخش می باشند وظایف کارآموز در این مکان یادگرفتن تمامی مراحل ساخت و تولید تمامی قطعات و کلیات کار می باشد. مثل چگونگی ساختن بتن و ریختن آن در مکان مورد نظر و حمل کردن آن و همچنین محافظت از آن بعد از مرحله ریختن از کارهایی که باید بسیار دقیق مورد نظر باشد از کارهایی که شرکت در دست اقدام دارد در حال حاضر مشغول ساختن یک ساختمان 6 طبقه اسکلت فلزی می باشد. از کارهای آینده شرکت ساخت یک آپارتمان 6 طبقه اسکلت بتنی در دستور کار دارد اما تکنیکهای مورد نظری که توسط مهندسین و پیمانکار اجراء می شود باید بصورتی باشد که در وقت و زمان انجام پروژه و همچنین از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه باشد. برنامه ریزی برای ساختن باید بسیار منظم باشد تا در تمامی مراحل، کار به سرعت و بر اساس اصول مهندسی اجراء شود تا در حین کار با مشکلاتی برخورد نکنیم. چرا که هر چقدر در زمان انجام پروژه اسیر مشکلات شویم از لحاظ اقتصادی برای شرکت خسارت ببار می آورد. در کل باید بین کارفرما و پیمانکار تفاهم و هماهنگی وجود داشته باشد تا کارها بصورت منظم و درست پیشروی داشته باشند.

    کارگاه و مسئول آن باید کارگاه را مجهز به همه امکانات لازم، هم فنی و هم ایمنی بنمایدو با پیمانکار هماهنگ باشند و مصالح و امکانات را به موقع فراهم و در اختیارشان قرار بدهند تا کار در دست ساخت سریعاً به مرحله نهایی و تکمیلی خود برسد البته با کیفیت مناسب و در زمان مناسب خود باید صورت بپذیرد.

     

     

     

     

     

     

     

     

    فصل سوم

     

     

     

     

     

    آزمون آموخته ها و نتایج

     

     

     

     

     

     

     

     

    شروع دوره کارآموزی (دو) در شرکت ساختمانی نیکامهر در تاریخ 1/5/82 می باشد که در این دوره چگونگی مراحل ساختن یک آپارتمان 6 طبقه از نوع اسکلت فلزی می باشد. ساختمان مذکور در محیطی به ابعاد 240 متر به ابعاد 12×20 در حال ساخت است در حالی که کل مساحت زیربنای آن 790 متر می باشد. ساختمان از نوع اسکلت فلزی است و مزیتهایی که ساختمان اسکلت فلزی نسبت به بتنی دارد این است که اسکلت فلزی را در مدت زمان کمتری می توان بنا کرد یعنی در وقت صرفه جوئی خوبی می توان داشت و از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه است ولی ساختمانهای اسکلت فلزی در برابر عوامل جوی به مرور زمان امکان اینکه دچار پوسیدگی در بعضی از نقاط آهن که در برابر ارتباط مستقیم با هوای آزاد است وجود دارد به همین خاطر باید این نقاط را به خوبی با ضد زنگ محافظت کنیم و همچنین ساختمانهای اسکلت فلزی مقاومت خوبی در برابر زلزله از خود نشان می دهند کارهایی که در روز اول کارآموزی آغاز شد آشنایی با کارو و سایل مورد نیاز برای کار و مسئولین و کارگران مشغول به کار در کارگاه بوده است.

    ابتدائی ترین مرحله ساخت یک ساختمان که دارای چند طبقه است این می باشد که باید زیرسازی آن اصولی و براساس قوانین استاندارد بین المللی باشد زیرا اگر ساختمانی زیرسازی درستی نداشته باشد ساختمان از لحاظ قدرت و استحکام لازم را که باید از خود در برابر عوامل مختلف از خود نشان دهد مثلاً در برابر زلزله های احتمال و طوفانهای شدید و بارهای زنده و مرده که برآن وارد می شوند را نخواهد داشت. برای زیرسازی ابتدا در حدود 90 سانتیمتر از سطح آسفالت خیابان خاک درون محوطه مورد نظر را خالی کرده و این کار توسط لودر انجام می شود به خاطر اینکه سرعت کار بالا رود و انرژی زیادی مصرف نشود. پس از خاک برداری این محوطه حال زمین برای بتن ریزی آماده می شود. در عملیات خاک برداری باید توجه کرد که در زمین چاه و یا عوامل و موانع دیگری وجود نداشته باشد که ما از آنها بی خبر باشیم یعنی قبل از خاکبرداری ما باید منطقه را کاملاً شناسایی کنیم. چون اینها خطراتی برای ساختمان بوجود می آورند از قبیل نشست و ضعف ساختمان در مقابل باد و زلزله و ... اگر موانعی مثل چاه یا قنات وجود داشت حتماً باید آنها را اگر چاه هستند پرکرد. با سنگ و شفته آهک و اگر درخت هستند باید حتماً از ریشه کنده شوند.

    بعد از عملیات خاک برداری که دوروز طول کشید مرحله جدیدی شروع می شود که اجرای بتن در کف زرسازی است. این بتن که ارتفاع آن 10 سانتیمتر است در اصطلاح ساختمان سازی بتن مگر نامیده می شود.

    این کار برای این است که فاصله بین زمین طبیعی و بتن اصلی کار بوجود آید. تا از نفوذ عوامل دیگر به بتن که باعث تضعیف شدن بتن اصلی می شود جلوگیری شود. برای شروع و آماده سازی این بتن کارگران آن را در دستگاه میکسر آماده می کنند و سپس در سطح کار می ریزند و از یک گوشه کار را شروع می کنند تا تمام سطح پوشانده شود و یک سطح صاف و یک دست بوجود آید و این کار چیزی در حدود سه روز به طول می انجامید. بعد از اینکه کار بتن ریزی مگر را انجام دادیم باید سطح روی آن را مقداری آب ریخته شود زیرا هرچه آب بیشتری به بتن دهیم مقاومت بیشتری را بدست می آورد. نکته ضروری و مهم در اینجاست که معمولاً فراموش می شود و یا به آن دقت کافی نمی شود باید حتماً به بتن آب دهیم تا مقاومت آن بالا برود و این مهم است چون در گیرش بتن و در مقاومت نهایی بتن تأثیر بسزائی دارد. ساختن پی مناسب که در کلیه پروژه ها تقریباً یکسان اجرا می شود. اما قبل از شرح مختصر مراحل پی باید توجه داشت که ابتدا باید نقشه فنداسیون را روی زمین باید پیاده کنیم و برای پیاده کردن دقیق آن جزئیات لازم در نقشه مشخص گردیده است باید توجه داشت ستونها و فنداسیونهایی که وضعیت مشابهی از نظر بار وارد شده دارند آنها را روی نقشه با علامت یکسان نشان می دهند. گاهی برای قالب بندی در بعضی از پروژه هامی بینیم که از تخته های فرسوده و پوسیده با ترکهای باز استفاده می کنند که این کار از نظر فنی صحیح نیست. چون آب بتن از بین ترکهای قالب خارج می شود و بتن به مقاومت نهایی خود نمی رسد. و از نظر فنی باید از تخته های سالم بدون گره به ضخامت حداقل 5/2 سانتیمتر یا از ورقه های صاف فلزی استفاده کرد. ولی در این کار از قالب اجری استفاده کردند که قالب آجری چون آب بتن را به خود میگیرد باعث می شود سیمان گیرش خوبی نداشته باشد. و بسیار هم وقت گیر است.

    در این مرحله دیگر باید کار آرماتوربندی کف ساختمان را انجام دهیم. آرماتورهای کف بصورت شبکه های طولانی در میان هم گره خورده می شوند و سرهای آنها روی همدیگر اورلب شده باشند و به این ترتیب چیده می شوند. شبکه آرماتوربندی یکی از کارهای اساسی در زیرسازی یک ساختمان می باشد باید به طوری کار انجام شود که آرماتورها از همدیگر جدا نباشند و در جاهای بخصوصی برروی هم گره داده شوند ضمناً در زمان شبکه بندی آرماتورها باید جاهائیکه قرار است ستون گذاری شود ر انیز مشخص کنیم و آرماتورهایی بصورت عمودی به کف اتصال دهیم و برروی این آرماتورها صفحه های بیس پلیت قرار گیرند و بلتها را به آرماتورهای زیرصفحه بیس پلیت گره و گاهی جوش دهیم و صفحه بیس پلیت باید طوری تنظیم شود که همسطح بتن روی شبکه آرماتور بندی باشد.

    در اینجا خوب است دلایل استفاه از صفحه کف ستونی و بولت را بگوییم. ستونهای یک ساختمان اسکلت فلزی نقش انتقال دهنده بارهای وارده را به فنداسیون دارند در این میان ستون فلزی با فنداسیون بتنی چگونه ارتباط برقرار کند؟ جواب اینست که: استفاده از صفحه ای فلزی که از یک سو با ستون و از سوی دیگر با بتن درگیر شده باشد و این صفحه صفحه بیس پلیت نام دارد.توجه به اینکه ستون فلزی به علت مقاومت بسیار زیاد تنشهای بزرگی را تحمل می کند و بتن قابلیت تحمل این تنشها را ندارد بنابراین صفحه زیر ستون واسطه ای است که ضمن افزایش سطح تماس ستون با پی سبب می گردد توزیع نیروهای ستون در حد قابل تحمل بروی بتن باشد.

    در این ساختمان در جهت طولی 6 عدد و در جهت عرضی 3 عدد ستون کارگذاری شده است که مجموع ستونهای بکاررفته در این آپارتمان 18 ستون است و این ستونها باید بوسیله آرماتورهای کف بهم ارتباط داشته باشند بعد از این مرحله باید شروع به بتن ریزی کف بکنیم. این بتن چون بتن اصلی است باید از قدرت و استحکام زیادی برخوردار باشد و مقدار سیمان و شن و ماسه را که در بتن مرود نظر بکار می بریم از قبل در پیمانه های کوچک تعیین کرده و آزمایش می کنیم تا از نظراستحکام و قدرت و مقاومت مورد ارزیابی قرار گیرد بعد از اینکه آزمایش مورد نظر را انجام دادیم و بتن جوابگوی بارهای وارده بر آن را داد شروع به ساختن بتن در حجم یا پیمانه های بزرگتر می کنیم ساختن در دستگاهها یا همان ماشینهای بزرگ بتن سازی یا تراک میکسر انجام می شود بوسیله لوله درازی که به آن متصل است شروع به کار بتن ریزی می نماییم البته در اینکار بتن ریزی بوسیله تراک میکسر انجام شده و ریختن آن بوسیله ناودانیها که شعاع آن 20 سانتیمتر می باشد انجام شد و بعد هر مرحله ریختن بتن وقتی بتن خوب در بین شبکه های آرماتورها رفت و قرار گرفت سطح بتن را صاف می کنیم و مرحله بعد از بتن ریزی را نیز انجام می دهیم و به همین ترتیب کار را ادامه می دهیم تا تمامی سطح یک بتن صاف و یکدست بدست آید. ضمناً کار را از یک گوشه شروع کرده و از طرف دیگر کار را به پایان می رسانیم بطوری که سطح صفحه بس پلیت و سطح بتن کاملاً هم سطح باشند و بتن ریزی باید طوری باشد که 5 سانتیمتر از ارماتورها که شبکه بندی شده اند بالاتر بیاید و صاف بودن سطح بتن این امکان را می دهد تا در مراحل بعدی کار مانند دیوارچینی و غیره مشکلاتی بوجود نیاید.

    بعد از اینکه کار بتن ریزی به پایان رسید و بتن کمی خودرا گرفت و سفت شد باید شروع به آبپاشی روی سطح بتن بکنیم تا بتن از نظر قدرت و استحکام کافی برخوردار شود و بعد از اینکه آبپاشی در سطح بتن به اندازه کافی صورت گرفت باید اجازه دهیم تا بتن بخوبی سفت شود و در بعضی مواقع چهار طرف بتن را به اندازه 10 سانتیمتر بالا می آورند و درون آن آب می ریزند و بصورت یک استخر آب در می آید تا بتن آب مورد نیاز را جذب کند چرا که اگر به بتن آب مورد نیاز داده نشود دچار ترکهایی در سطح آن میشود وقتی آب مورد نظر به بتن داده شد صبر می کنیم تا بتن خوب سفت شود و در این حالت یک سطح صاف و هموار که صفحه های بیس پلیت نیز روی آن مشخص است حاصل می شود و حال دیگر اماده ستون گذاری است.

    در این مرحله باید طراحی ستون ها و اتصالات تیرآهن ها به یکدیگرصورت گیرد اینکار توسط یک اکیپ جوشکار با تجربه باید به انجام رسد. با توجه به طراحی های انجام شده برای انتخاب تیرآهن که شماره آن را باید انتخاب کنیم این کار بوسیله محاسبات دقیق توسط مهندسین بدست می آید. مثلاً در این کار از تیرآهن شماره 16 و 18 استفاده شده است. کار درست کردن ستونها ساختمان که بوسیله جوشکار انجام می شود به این گونه است که دوعدد تیرآهن را در کنار هم می گذارد و بوسیله ورقهای کوچک آنها را به هم اتصال می دهد که این اتصال بوسیله جوشکاری صورت می گیرد. فاصله ورقهای فلزی از همدیگر باید هرکدام نیم متر از همدیگر فاصله داشته باشند با توجه به اینکه ارتفاع ساختمان زیاد می باشد دو تیرآهن را در امتداد طولی در کنار هم قرار میدهیم و آنها را به همدیگر جوش می دهیم و ورقهای یک متری را در اتصال دو تیرآهن برروی همدیگر بکار می بریم. پس به اینصورت کار ستون سازی را ادامه می دهیم تا تمامی ستونها آماده شوند. البته باید زمانی که می خواهیم دو تیراهن را پهلوی هم و در کنار هم قرار دهیم فاصله ای بین آنها وجود داشته باشد بعد از اینکه کار درست کردن ستونها به اتمام رسید حال باید تیرهای لانه زنبوری را نیز آماده کنیم. برای این کار ابتدا یک تیرآهن را از وسط برش می دهیم بعد از این باید شروع به برش دادن و بوجود آوردن شکل               در تیرآهن کنیم و فاصله این برشها از همدیگر 10 سانتیمتر باشد به همین ترتیب تمامی طول تیرآهن را برش می دهیم سپس تیرآهن برش داده دیگر را نیز به همین شکل در می آوریم که در این کار باید فواصل برش بسیار دقیق باشند. بعد از اینکه برشها داده شد باید دو تکه تیرآهن را برروی هم سوار کنیم و فواصل بین سوراخها را به همدیگر جوش دهیم که در نهایت شکل زیر بدست می آید.

    که هر تیرآهن بصورت فوق است سپس دو تیرآهن به همین شکل را در کنارهم قرار دهیم و بوسیله جوش به همدیگر اتصال می دهیم که این اتصال نیز بوسیله ورقهای آهن به ابعاد 15×8 سانتیمتر می باشد و فاصله این ورقها از همدیگر باید حداقل 60 الی 70 سانتیمتر باشد که از این نوع تیرآهنهای لانه زنبوری برای اتصال بین ستونها به همدیگر استفاده می شود و می توان گفت هدف از استفاده کردن این تیرها این است که: تیر بتواند ممان خمشی بیشتری را با خیز نسبتاً کم همچنین وزن کمتر در مقایسه با تیر نورد شده مشابه تحمل کند. البته بعنوان محاسن می توان به نگته گفته شده اشاره کرد و می توان نتیجه گرفت مقاومت خمشی تیر نیز افزوده می شود. بعد تیری حاصل می شود با ارتفاع بیشتر قوی تر هم وزن تیر اصلی و یا اینکه با کم شدن وزن مصالح و سبک بودن تیر مقرون به صرفه تر است و از فضاهای داخلی تیر برای لوله های تأسیسات و برق می توان استفاده کرد ولی متأسفانه بدلیل وجود حفره ها نمی تواند تنشهای برشی را تحمل کند و باید بعضی از سوراخ ها را پر کرد. بعد از اینکه تمامی ستونها و تیرهای لانه زنبوری را آماده کردیم حال دیگر کار علم کردن ستونها باید شروع شود که این کار توسط جرثقیل های چند تنی صورت می گیرد.

    با توجه به اینکه جای صفحه های ستونها (بیس پلیتها) توسط نقشه بردار بوسیله دوربینهای نقشه برداری تعیین شده است. حال ستونها را برروی این صفحه ستونها قرار می دهیم ستونها را بوسیله جرثقیل به صورت عمودی برروی صفحه ستونها قرار می دهیم دلیل استفاده از جرثقیل این است که چون وزن ستونها بسیار سنگین است برای این کار نمی توان از نیروی انسانی استفاده کرد و باید ستونها کاملاً عمود باشند که این کار می توان بوسیله دوربین نیز انجام شود. ستونها وقتی که کاملاً برروی صفحه ستونها قرارداده شدند و کاملاً عمود بودند می توان آنها را به صفحه ستون اتصال داد که این کار بوسیله پیچ و پرچ و گاهی بوسیله جوشکاری نیز انجام می پذیرد بطوریکه یک ورقه آهنی به صورت L مانند در کنار تیرآهن و صفحه ستون و همین طور در دوگوشه دیگر نیز همین کار را می کنیم و آنها را جوش می دهیم تا تیرآهن بخوبی به صفحه ستون اتصال داده شود ابتدا ستونهای گوشه را برپا می کنیم و بعد ستونهای دیگر را به کمک ستونهای گوشه علم می کنیم در هنگام سوارکردن ستونها باید تمامی موارد ایمنی کارگاه را مورد نظر قرار دهیم. چون این کار بسیار خطرناک است و کارگرانی که در بالای ستونها کار می کنند باید مجهز به تمامی امکانات ایمنی باشند. چون کوچکترین اشتباه موجب خسارات مالی و جانی خواهد شد. بعد از اینکه تمام19 ستون را سوار کردیم حالا دیگر کار قرار دادن تیراهنهای بین ستونها می باشد که این کار باید توسط نقشه های اجرائی صورت پذیرد این کار از طبقه همکف شروع می شود.

    البته فاصله ستونها که 5 عدد در طول ساختمان و 4عدد در عرض بکار رفته، فاصله آنها توسط مهندس طراحی شده است. آه

     

     

    ب

    تمامی تیرهای بین ستونها در طول ساختمان لانه زنبوری می باشند از دو عدد تیر اهن لانه زنبوری کنار هم بخوبی به هم جوش داده شده اند استفاده شده است و در عرض ساختمان از تیرآهنهای معمولی 16 استفاده شده است و یکی از نکاتی که در هنگام درست کردن ستونها باید مورد نظر باشد اینست که باید با توجه به ارتفاع طبقات در فواصل انتخابی یک ورقه به صورتL جوش دهیم که به دو طرف ستون اتصال داده شود و یک ورقه مثلث نیز در دل آن جوش دهیم این کار را برای ستونهای وسط در چهار طرف و برای ستونهای کناری در سه طرف و برای ستونها گوشه و دو طرف انجام یم دهیم که تیرهای معمولی وتیرهای لانه زنبوری را روی آن جوش دهیم. کار بالابردن تیرها و تیرهای لانه زنبوری برای طبقات بالا بسیار خطرناک است. بصورتی که کارگران بوسیله طناب این کار را انجام می دهند. البته تیرهایی که وزن بیشتری دارند را توسط جرثقیل بالا می برند به همین جهت کارگران در هنگام کار جوشکاری در ارتفاع باید کلیه موارد ایمنی اعم از پوتین، کلاه و لباس مخصوص جوشکاری، عینک و باید حتماً از کمربند ایمنی استفاده کنند وباید از کارگران بسیار ماهر و وارد به کار استفاده کرد.

    از نصب تیرآهنهای ساختمان در مرحله بعد نوبت به نصب بادبندها می رسد بادبندها در چهارطرف ساختمان استفاده شده است البته در ضلع شمالی و شرقی که به ساختمانهای مجاور منتهی می شود به صورت ضربدری است ولی در قسمت غربی و جنوبی که به خیابان منتهی می شود به صورت کج استفاده شده است بخاطر نصب پنجره ها از این نوع بادبندها استفاده شده است البته بین تمامی ستونها از بادبندها استفاده نشده است استفاده از بادبندها به ساختمان کمک می کند تا در برابر باد و طوفانهای احتمالی و همچنین زلزله از خود مقاومت نشان دهد نوع پروفیل های مورد استفاده برای نصب بادبندها از نبشی استفاده شده است البته در بعضی موارد به صورت نبشی تک و در بعضی موارد به صورت نبشی دوبل در کنار هم استفاده شده است. یک ورقه آهنی به ابعاد 70×40 سانتیمتر و به ضخامت 5سانتیمتر جوش داده شده است. بخاطر اتصال بادبندها و همچنین در چهارطرف بادبندهای ضربدری نیز ورقه هایی به ابعاد 40×40 سانتیمتر جوش داده شده است که باعث مقاومت بیشتر بادبندها می شود وقتی که کار بادبندها را تا طبقات آخر انجام دادیم حال باید کار نصب تیر های راه پله را انجام دهیم. راه پله نیز احداث می شود که در ضلع شرقی ساختمان بین ستونهای 3 و 4 قراردارند ودر سه طرف راه پله باید از بادبندها استفاده شود و همچنین چون راه پله ها دارای پاگرد هایی می باشند باید تیرآهنهای معمولی نیز در کف پاگردها بطوری که به دوطرف ستون اتصال داشته باشند نصب کرد و همچنین تیراهن هایی به صورت کج در کنارهای راه پله جوش دهیم تا اتصال بین طبقات بخوبی برقرار باشد.

  • فهرست:

    فهرست مطالب

    عنوان صفحه
    مقدمه و تشکر 1
    فصل اول: آشنایی کلی با مکان کارآموزی 2
    فصل دوم: ارزیابی بخشهای مرتبط با رشته علمی کارآموز 4
    فصل سوم: آزمون آموخته ها و نتایج و پیشنهادات 6
    فرم پیشرفت کارآموزی شماره 1 26
    فرم پیشرفت کارآموزی شماره 2 27
    فرم پیشرفت کارآموزی شماره 3 28
    فرم پایان دوره کارآموزی همراه با گواهی پایان دوره 29


    منبع:

    ندارد.

     

چکیده[1] مسکن در میان نیازهای مختلف انسان یکی از عوامل تعیین کننده و زندگی او می‌باشد و کمیت و کیفیت و شرایط مکانی آن با روح و روان و سلامتی انسان ارتباط مستقیمی دارد. آمار قبل از انقلاب و بعد از آن مخصوصاً تهیه‌کنندگان برنامه‌های دوم و سوم مسکن، به اهمیت این نکته توجه کافی مبذول نکرده‌اند. به عنوان مثال برنامه دوم تعداد واحدای مسکونی مورد نیاز را 5/2 میلیون واحد برآورد می‌کند. ...

نقشه برداري چيست ؟ نقشه برداري علمي است که رياضيات عملي را با فنون اندازه گيري و هنر ترسيم توأم نموده و بوسيله آن قطعاتي از سطح زمين را با کليه عوارض آن در روي صفحه افقي نمايش مي دهد به طور کلي نقشه برداري را مي توان علم تهيه و پياده کردن

دانشجويان پس از گذراندن دروس نظري براي بروز استعداد هاي خويش و به کار گيري آموخته هاي خود و نيز کسب تجربه براي ورود به بازار ساختمان با اخذ واحد کار آموزي و رفتن به کار گاه ميتواند آموخته هاي تئوريک خود در دانشگاه را با آنچه که در عمل انجام مي گيرد

چکیده[1] مسکن در میان نیازهای مختلف انسان یکی از عوامل تعیین کننده و زندگی او می‌باشد و کمیت و کیفیت و شرایط مکانی آن با روح و روان و سلامتی انسان ارتباط مستقیمی دارد. آمار قبل از انقلاب و بعد از آن مخصوصاً تهیه‌کنندگان برنامه‌های دوم و سوم مسکن، به اهمیت این نکته توجه کافی مبذول نکرده‌اند. به عنوان مثال برنامه دوم تعداد واحدای مسکونی مورد نیاز را 5/2 میلیون واحد برآورد می‌کند. ...

در اين گزارش مراحل اجراي يک پروژه ساختماني از ابتدا که به صورت زمين مي باشد را تشريح و توضيح داده است. اجراي گود برداري در زمين هاي مختلف را و چگونگي انجام اين گودبرداري را شرح داده است. سپس بعد از گودبرداري نحوه قالب بندي فوند اسيون نگهداري خاک هاي

دستورالعملهاي حفاظتي و ايمني کارگاه هاي ساختماني اجراي کارهاي ساختماني شامل مراحل متعددي است که ضمن آن افراد با ماشين آلات ساختماني، ابزار و مصالح گوناگون سروکار دارند . اين روابط ويژگي ها امکان وقوع حوادث را براي نيروي انساني را افزايش مي دهند . م

RSS 2.0 عمران-معماري خاکبرداري آغاز هر کار ساختماني با خاکبرداري شروع ميشود . لذا آشنايي با انواع خاک براي افراد الزامي است. الف) خاک دستي: گاهي نخاله هاي ساختماني و يا خاکهاي بلا استفاده در

مقدمه: با توجه به پيشرفت روز افزون تکنولوژي در صنايع ساختمان سازي و حجم انبوه پروژه هاي عمراني در کشور، توجه به دانش مديريت پروژه در علم امروز ساخت و ساز امري غيرقابل اجتناب است. بدون شک با به کارگيري اصول مديريت پروژه و ساخت، با آميزش علم

نقشه برداري علمي است که رياضيات عملي را با فنون اندازه گيري و هنر ترسيم توأم نموده و بوسيله آن قطعاتي از سطح زمين را با کليه عوارض آن در روي صفحه افقي نمايش مي دهد به طور کلي نقشه برداري را مي توان علم تهيه و پياده کردن نقشه دانست. ولي به دليل گ

نظریات هرزوگ و دمورن در باره معماری سوئیسی هرزوگ: " در آغاز پی بردم که سکونتگاه اساسا مانند غار نیست بلکه مانند سرپناهی وسیع در هوای آزاد هم آهنگ با چشم انداز به بیرون و درون است ." دمورن: " نگذارید دیوار سقف و کف اکنون شریک یکدیگر نشوند بلکه جزئی از یکدیگر باشند و هر یک بر دیگری و در دیگری تاثیر بگذارند . " هرزوگ بین سالهای 1916تا 1922 به ژاپن سفر کرد و در ژاپن هتل امپریال را ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول