باقلوای هندی
مواد لازم:
▪ تخم مرغ=۴ عدد
▪ روغن مایع=۲۰۰ گرم
▪ آرد=۱۵۰ گرم
▪ مغز پسته یا نارگیل یا بادام=۱ لیوان پودر شده
▪ شکر=۲۲۵ گرم
▪ پودر هل=۱ قاشق مرباخوری سرصاف
▪ بیکینگ پودر=۱ قاشق مرباخوری
▪ مغز پسته یا خلال پسته=برای تزئین
مواد لازم برای شیره:
▪ شکر=۵۰۰ گرم
▪ آب=۲۵۰ گرم
▪ جوهر لیمو=۱ قاشق مرباخوری
▪ گلاب=۲/۱ پیمانه
طرز تهیه:
تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته با همزن خوب بزنید.
بعد شکر را اضافه کرده دوباره بزنید،سپس هل را ریخته به هم زدن ادامه دهید تا شکر کاملا حل شود و کاملا صاف و یکدست شود،بعد روغن را ریخته سپس به دلخواه پودر یکی از مغزهای پسته،نارگیل یا بادام را ریخته مواد را خوب مخلوط کنید.
در ظرفی دیگر آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده ۲ بار الک کنید و به مواد بیفزایید و آنقدر هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند.
سپس مایه بدست آمده را در سینی فر که از قبل آرد پاشیده و چرب شده بریزید و در طبقه وسط فر به مدت نیم ساعت با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد بگذارید تا بپزد.سپس آن را از فر در آورده برش زده و روی آن شیره بریزید و با مغز پسته خرد شده یا خلال پسته تزئین کنید.
باقلوای شما آماده است.شیرین کام باشید!
طرز تهیه شیره:
برای تهیه شیره تمام مواد مورد نیاز نام برده برای این منظور را با هم مخلوط کرده و هم بزنید.
««شیرینی نان شکلاتی »»
طرز تهیه :
شکلات ، کره و شربت را درماهی تابه به نرمی حرارت داده تا آب شوند .
کلوچه های خرد شده ، کشمش و خلال بادام را با آن مخلوط کنید و داخل قالب باقلوا بریزید و رویش را صاف کنید .
روی آن گیلاسهای خرد شده بریزید و داخل یخچال بگذارید .
پس از اینکه آماده شد ، آن را به صورت تکه های مربع یا مستطیل شکل ببرید .
مواد لازم :
شکلات شیرین
400 گرم
کره
1/2 پیمانه
کشمش یا کشمش طلای
1/3 پیمانه
خلال بادام بو داده شده
1/2 پیمانه
کلوچه آرد گندم خرد شده
1/2-2 پیمانه
گیلاس خرد شده
تعدادی
««شیرینی کره ای با ژله »»
طرز تهیه :
آرد ، پودر قند و بیکینگ پودر و نمک را الک کرده با کره مخلوط کرده و ورز دهید تا اینکه به صورت خرده نان در آید .
وانیل شکری و زرده تخم مرغ هارا اضافه کرده تا به صورت خمیر درآید .
خمیر را ورز داده تا آنکه نرم شود ، خمیر را در کیسه نایلونی قرار داده وبه مدت 1 ساعت داخل یخچال گذاشته تا سرد شود .
فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود .
خمیر را نازک پهن کرده و به شکل ستاره یا به شکل گل قالب بزنید ، تعداد قالبها باید زوج باشد و با یک قالب کوچکتر وسط نیمی از خمیرهای قالب زده را مجدداً قالب بزنید تا تو خالی شوند .
شیرینی ها را داخل سینی مخصوص شیرینی پزی قرار دهید وبه مدت 8 الی 10 دقیقه در طبقه وسط فر گذاشته تا اینکه رنگش طلایی روشن شود .
هنگامی که سرد شد ،ژله یا مارمالاد را روی نیمی از شیرینی ها مالیده و روی آن شیرینی هایی را که وسطشان رادرآورده اید قرار دهید و در آخر روی تمام شیرینی ها پودر قند بپاشید .
سینی را ازفر بیرون آورده بعد از2 دقیقه شیرینیها را روی پنجره فلزی قرار داده تا سرد شوند
مواد لازم :
نمک
1/8 قاشق چایخوری
آرد
2 پیمانه
پودر قند
1/2 پیمانه
کره
1/2 پیمانه
بیکینگ پودر
1/2 قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ
3 عدد
وانیل شکری
1/4 قاشق چایخوری
ژله توت فرنگی یا مارمالاد توت فرنگی
به مقدار لازم
پودر قند
1/2 پیمانه
««دارچینی آلمانی»»
طرز تهیه :
آرد ، دارچین و نمک را الک کنید ، کره را به آن اضافه کرده و ورز دهید تا به صورت خرده های نان درآیند .
شکر را به مایه اضافه نموده و مخلوط نمائید آن را در سینی شیرینی پزی 22 در14 سانتی بریزید و به طور یکنواخت در آن فشار دهید و با چنگال رو ی آن را ناهموار کنید .
مدت 1 ساعت آن را در یخچال بگذارید تا سرد شود .
فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت روشن کرده تا گرم شود و بعد شیرینی را به مدت 20 الی 25 دقیقه در طبقه وسط فر گذاشته تا پخته و طلایی رنگ شود .
هنگامی که هنوز گرم است ، با استفاده از چاقوی تیز آن را به صورت تکه های مستطیل شکل ببرید .
مواد لازم : «« اسکار »» طرز تهیه : فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت روشن نموده ، پودر قند و کره را با همزن برقی بزنید تا لطیف شود .
در حین هم زدن یکی یکی زرده های تخم مرغ را اضافه نموده و وانیل را هم اضافه کنید ، آنقدر با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود .
آرد ، هل و نمک را الک کرده و به مایه اضافه نمائید .
توجه داشته باشید که آرد را به تدریج اضافه کنید تا جایی که خمیر به دشت نچسبد .
سفیده را با چنگال زده خمیرها را به اندازه کوچکتر از یک گردو گلوله کرده داخل سفیده بیاندازید و بعد در گردوی خرد شده بفلطانید سپس با ته چوب کباب چوبی وسط شیرینی ها را گود کرده و در سینی شیرینی پزی قرار داده و با ته چوب کباب چوبی وسط شیرینی ها را گود کرده و در سینی را از فر درآورده تا سرد شود ، هل سائیده و پودر قند مخلوط کرده روی شیرینی بپاشید و روی سوراخی که ایجاد کرده اید ، کمی مارمالاد بریزید .
مواد لازم : «« پاتی تایم کوکیز »» طرز تهیه : فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت روشن نموده تا گرم شود .
کره و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا لطیف شود .
یک عدد زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود .
سپس پودر بادام و جوش شیرین و آرد را اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد .
خمیر را پهن نموده سپس قابل بزنید و بعد یک عدد زرده تخم مرغ باقیمانده را با برس روی هر شیرینی بمالید و یک عدد بادام روی شیرینی ها بگذارید و در طبقه وسط فر 20 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها بپزند .
سینی را از فر بیرون آورده بعد از 2 دقیقه شیرینی ها را روی پنجره فلزی قرار دهید تا سرد شوند مواد لازم : ««شیرینی شکلاتی گردوئی »» طرز تهیه : فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت روشن کیند تا گرم شود .
کره و آرد با به هم بمالید وسپس با آب ترکیب کرده تاخمیر شیرینی به دست آید .
خمیر را داخل قالب رولت 24*16 سانتی قرار داده واضافه لبه آن را ببرید .
کره و شکلات را درکاسه ای بر روی آب در حال جوش آب کنید .
شربت ، شکر ، وانیل شکری و تخم مرغهای زده شده را درکاسه ای بزرگ ریخته وبزنید تا اینکه به رنگ روشن درآمده و کف کند .
سپس آن را به مخلوط شکلات و گردوی خرد شده اضافه کرده وبعد آن را روی خمیر ریخته ، درطبقه وسط فر گذاشته و به مدت 50 دقیقه بماند تا اینکه مواد درون آن سفت شود .
سپس آن را از فر درآورده و بگذارید تا سردشده و آن را به صورت تکه های مستطیلی شکل ببرید .
مواد لازم : «« حلقه ای مارمالادی »» طرز تهیه : فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت روشن نموده تا گرم شود .
کره را با پودر قند مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا لطیف شود .
زرده های تخم مرغ و وانیل را اضافه نموده 5 دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود سپس رنده پوست پرتقال ، پودر بادام ، آرد و نمک را به تدریج به مایه مذکور اضافه نموده آرد را در حدی به مایه اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد .
روی سطح صافی کمی آرد پاشیده ، خمیر را به قطر 1 سانتی متر باز نموده و قالب گرد بزنید .
تعداد این قالبها باید زوج باشد .
وسط نیمی از آنها را با قالب گرد کوچکتری حفره ایجاد کنید و در سینی چیده در طبقه وسط فر 10 الی 15 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها بپزند سپس از فر بیرون آورده بر روی شیرینی های کامل مارمالاد مالیده و شیرینی های سوراخ دار را روی آنها قرار دهید و مقداری پودر قند و شکلات رقیق روی آن بریزید .
مواد لازم : ««شیرینی شکلاتی براتی »» طرز تهیه : پورد کاکائو و کره را با هم مخلوط نموده روی حرارت ملایم قرار دهید .
تا کره آب شود .
سپس شکر را اضافه نمائید و ازروی حرارت برداشته هم بزنید تا مخلوط شود بعد تخم مرغها را یکی یکی اضافه نموده و بعد از هر تخم مرغ خوب هم بزنید .
سپس وانیل را اضافه نمائید و بعد آرد را به تدریج با آنها مخلوط کیند .
در آخر گردو را داخل مایه نموده خمیر رادریک قالب چهار گوش به ابعاد 23*23*4 سانتیمتری که قبلا چرب نموده اید پهن کنید و درفری که با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم شده به مدت 30 دقیقه بپزد و بگذارید درقالب خنک شود با چاقو به چهار گوشهای 4 سانتیمتری ببرید .
مواد لازم : «« برتسل »» طرز تهیه : آرد ، شکر ، کره ، بادام و نمک را در یک ظرف بریزید .
وانیل شکری و زرده تخم مرغ را به آنها افزوده ، با هم مخلوط کرده نت خمیر یکدستی بوجود آید .
خویر را در فویل پیچیده و نیم ساعت در یخچال بگذارید .
سپس از خممیر لوله های باریک 12 سانتی متری درست کنید و آنها را طبق عکس صورت عدد هشت انگلیسی (8) فرم بدهید و روی آنها بادام خرد شده بریزید و در سینی فر بچینید .
فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت گرم کنید .
سینی را در طبقه وسط فر 12 الی 15 دقیقه قرار دهید .
سپس از فر بیرون آورده و بعد از 2 دقیقه شیرینیها را روی پنجره فلزی قرار دهید تا سرد شوند .
اگر مایل بود ید نیمه هر کدام را در شکلات آب شده فرو ببرید.
مواد لازم : «« حلزونهای بادامی »» طرز تهیه : پودر خمیر ترش را با شیر و شکر مخلوط کنید ، 10 دقیقه در جای گرم بگذارید .
آرد ، کره ، وانیل شکری ، نمک ، تخم مرغ و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و سپس مخلوط خمیر ترش را به آن افزوده ، خمیر را ورز دهید تا یکدست شود و به دست نچسبد .
خمیر را درون ظرف در بسته ای قرار دهید و نیم ساعت در دمای معمولی اتاق بگذارید .
پس از گذشت نیم ساعت فر را روی حرارت 400 درجه فارنهایت روشن نمائید .
روی سطح صافی آرد پاشیده ، خمیر را پهن کنید .
مارسیپان را با پودر قند به صورت خمیر یکنواختی در آورید خمیر را به صورت مستطیلی به ابعاد 40 در 30 سانت پهن کنید .
روی خمیر را با مقداری سفیده تخم مرغ آغشته کنید و مارسیپان را روی آن قرار دهید و سطح آن را مجدداً با سفیده تخم مرغ آغشته کنید .
خمیر را از طول به صورت رول لوله کنید به قطر نیم سانت برش دهید .
حلزونهایی را که بدین ترتیب تشکیل شده اند ، روی سینی فر بچینید و حدود 12 الی 15 دقیقه در فر گذاشته تا شیرینی ها بپزند و در آخر با مربای زردآلو و ورق های بادام روی آنهای را تزئین نمائید .
مواد لازم : 400 گرم1/2 پیمانه1/3 پیمانه1/2 پیمانه1/2-2 پیمانهتعدادی 1/8 قاشق چایخوری2 پیمانه1/2 پیمانه1/2 پیمانه1/2 قاشق چایخوری3 عدد1/4 قاشق چایخوریبه مقدار لازم1/2 پیمانه 1/8 قاشق چایخوری1/2 و 1 قاشق چایخوری2 پیمانه1/2 پیمانه1/3 پیمانه 2) پیمانه ( حدوداً1/8 قاشق چایخوری1/2 پیمانه1 پیمانه1/4 قاشق چایخوری1 پیمانه2 عدد1 قاشق چایخوری1 عدد1 قاشق چایخوری1/4 پیمانه1/4 پیمانه 2 پیمانه1/8 قاشق چایخوری1 پیمانه1/3 و 1 پیمانه1/2 و1 پیمانه1/4 قاشق چایخوری1/4 قاشق چایخوری2 عدد1/2 پیمانه 1/2 پیمانه1/2- 1 پیمانه4 قاشق سوپخوری1/4 پیمانه100 گرم2/3 پیمانه1/4 قاشق چایخوری3 عدد1/2 پیمانه 2/3 و 2 پیمانه3/4 پیمانه و 3 قاشق سوپخوری3 عدد1/3 پیمانه1/8 قاشق چایخوری2/4 پیمانه1/4 قاشق چایخوری1/4 قاشق چایخوریمقداری 3/4 پیمانه2/3 پیمانه1 پیمانه1/4 پیمانه2 عدد6 قاشق سوپخوری1/2 پیمانه 1/2 پیمانه1/4 قاشق چایخوری1/8 قاشق چایخوری2/3 پیمانه1/2 پیمانه1 پیمانه سرخالی3 عدد1/2 پیمانه 1/3 و3 پیمانه1/4 و1 پیمانه1 عدد200 گرم1/4 و 1 پیمانه1 عدد1/4 قاشق چایخوری1/8 قاشق چایخوری1 قاشق سوپخوری1 عدد1/2 و1 قاشق سوپخوری2/3 پیمانه1 قاشق سوپخوری2 قاشق سوپخوری