دانلود تحقیق غرفه های نمایشگاهی که به تبادل اطلاعات و تکنولوژی می پردازند

Word 3 MB 23751 123
مشخص نشده مشخص نشده کامپیوتر - IT
قیمت قدیم:۲۵,۳۰۰ تومان
قیمت: ۱۷,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • تعیین صورت مساله وتفسیر مشکل

    نام تولید : غرفه های نمایشگاهی که به تبادل اطلاعات و تکنولوژی می پردازند و نه صرفا نمایش محصولی خاص.
    مکان استفاده : نمایشگاهها که در این پرئژه محدود به نمایشگاه بین المللی تهران می باشد.
    طرح مشکل:
    1) نداشتن قابلیت استفاده مجدد.
    2) انبارداری.
    3) طریقه حمل ونقل.
    4) نداشتن هارمونی مناسب.
    5) مشکل اتصال قطعات مختلف.
    6) مشکل بودن هماهنگی سیستم روشنایی با سازه های فضایی غرفه.
    7) زمان زیادی که صرف اجرا و همچنین تخریب می شود.
    8) عدم تاثیر بر محصولات نمایشی یا تبلیغی.

    وضعیت اولیه
    همانطور که عنوان شد نمونه های موجود غرفه ها دونوع هستند : غرفه های پیش ساخته وخودساز.
    در غرفه های پیش ساخته بیشتر از پیچ ومهره استفاده می شود و می توان آنها را مجددا باز و بسته کرد .در این غرفه ها ورقه های کف اجاره داده می شود وبعضی بعداز استفاده آنها را آب کرده ومجددا می سازند در این نوع غرفه ها طراح برای طرح زدن از محدودیت های خاصی برخوردار است و تنها می تواند در محدوده یکسری متریال و فرمهای خاص در طرح خود استفاده کند.
    در غرفه های خود ساز طرح ها از تنوع بیشتری برخوردار هستند و دست طراحان برای طراحی تقریبا آزاداست . در این نوع غرفه ها از رنگ بندی های متنوع وشادی استفاده می شود و همچنین فرمهای مختلفی در آنها به چشم می خورد از این رو تماشاگر را بیشتر جذب می کند؛مشکل بزرگ این غرفه ها هزینه بری بالای اینگونه غرفه هاست.

    وضعیت ثانویه
    این غرفه ها مدولار هستند و به راحتی در مکان مورد نظر نصب شده و نیازی به تخریب ندارند زیرا دارای قابلیت استفاده مجدد هستند.
    با رنگ بندی وفرمهای متنوع در پک های مختلف به مشتری عرضه می شوند و به راحتی میتوان این غرفه ها را جابجا کرد به علاوه به مقدار زیادی در وقت و هزینه نیز صرفه جویی خواهد شد.
    در این نوع غرفه ها نیازی به نصب سیستم روشنایی نیست ، زیرا این سیستم در دیواره ها سقف وکف تعبیه شده است که این مطلب نیز در چارت کلی وضعیت ثانویه نیز مورد بررسی قرار گرفته است.

    ارائه ایده
    مدولار کردن غرفه برای:
    1) سهولت در امر اجرا.
    2) سادگی جمع کردن غرفه ها در مدت زمان کوتاه.
    3) سهولت در انبار داری .
    4) حمل ونقل.
    5) قابیت استفاده مجدد.
    6) سهولت در تولید.
    7) تلفیق دیواره،سقف،کف وسایر امکانات.
    8) امکان ایجاد فرمها و رنگهای متنوع در پک های مختلف.
    9) تعبیه کردن سیستم روشنایی در دیواره ها سقف وکف این غرفه ها.
    مشخص کردن حیطه تخصص های مربوطه
    برای ساخت یک غرفه نیاز به متخصص هایی ازقبیل:
    1) تیم طراحی ( گرافیست و طراحان دیگر)
    2) تیم اجرا ( نجار و آهنگر متخصص در امر غرفه سازی) می باشد.
    وجود گروههای تخصصی مختلف در ساختار پیشبران صنعت نمایشگاه ، این امکان را فراهم میاورد که کلیه گروهها در یک هماهنگی ارگانیک ، هدف ، استراتژی و ابزارها همگون و متوازن به صورت یک مجموعه عمل نمایند و یا آنکه هر تیم به صورت و بنا به ضرورت نیاز مشتری دستور کاری مشخصی را دنبال نمایند.









    وضعیت اولیه وضعیت ثانویه
    عدم وجود سازه های مناسب برای برپاسازی سریع غرفه های نمایشگاهی. برپاسازی غرفه ها به صورت سریع و در کوتاه ترین زمان ممکن.
    عدم وجود سازه های مناسب برای دمونتاژ و جمع آوری غرفه ها. دمونتاژ وجمع آمری غرفه ها به صورت سریع و در کوتاه ترین زمان ممکن.
    سازه های موجود از نظر استیتیکی دارای اشکالی نامناسب وdemode هستند. سازه ها از نظر استیتیکی دارای شکل زیبا،شکیل و به روز هستند.
    محدودیت در قابلیت گسترش سازه ها. طراحی سازه هایی مناسب با قابلیت گسترش .
    با توجه به سازه های موجود امکان استفاده از مواد ومتریال مناسب تر وجود ندارد. امکان استفاده از مواد و متریال مختلف در کنار سازه های جدید.
    تاثیر مخرب سازه های موجود به لحاظ استیتیکی بر عناصر مرتبط. امکان ایجاد ارتباط استیتیکی مناسب بین سازه با اجزای دیگر غرفه.
    سازه های موجود به دلیل نداشتن عمر بالا قابلیت استفاده مجدد ندارند. به دلیل دوام بالای سازه ها امکان اسنفاده مجدد از آنها وجود دارد.
    حمل ونقل سخت سازه های موجود. امکان حمل و نقل آسان سازه ها وجود دارد.
    عدم وجود ارتباط مناسب ازنظراستیتیکی وسیستماتیک بین سطوح وکاربری کف،دیواره،سقف و امکانات. به لحاظ استیتیکی وسیستماتیک،بین سطوح وکف،دیواره،سقف و امکانات ارتباط منطقی وجود دارد.
    امکان استفاده ازسازه های موجود در تمامی بخش ها وجود ندارد؛به عنوان مثال سازه ها با بخشی مثل V.I.P هماهنگی ندارد. از سازه های موجود می توان در تمامی بخش ها استفاده کرد.
    سازه های موجود به لحاظ انبارداری فضای زیادی را اشغال می کنند. با طراحی مناسب در سازه های جدید امکان انبارداری مناسب وآسان وجود دارد.
    قیمت تمام شده غرفه ها با توجه به متریال مصرفی معمول بسیاربالاست. قیمت تمام شده با توجه به متریال مصرفی مناسب،پایین است.











    1-1-3- تعیین انتظارات کارفرما و محدودیت پروژه

    برپاسازی غرفه ها به صورت سریع و در کوتاه ترین زمان ممکن.
    دمونتاژ وجمع آمری غرفه ها به صورت سریع و در کوتاه ترین زمان ممکن.
    سازه ها از نظر استیتیکی دارای شکل زیبا،شکیل و به روز هستند.
    طراحی سازه هایی مناسب با قابلیت گسترش .
    امکان استفاده از مواد و متریال مختلف در کنار سازه های جدید.
    امکان ایجاد ارتباط استیتیکی مناسب بین سازه با اجزای دیگر غرفه.
    به دلیل دوام بالای سازه ها امکان اسنفاده مجدد از آنها وجود دارد.
    با طراحی مناسب در سازه های جدید امکان انبارداری مناسب وآسان وجود دارد.
    از سازه های موجود می توان در تمامی بخش ها استفاده کرد
    مکان حمل و نقل آسان سازه ها وجود دارد
    قیمت تمام شده با توجه به متریال مصرفی مناسب،پایین است
    با طراحی مناسب در سازه های جدید امکان انبارداری مناسب وآسان وجود دارد.

    1-1-4- تعیین استرات‍ژی و اهداف کلان پروژه

    درطی این پروژه تلاش براین است تا روندی برای پیشبرد پروژه انتخاب شود تا به بهترین حالت مشکلات را برطرف نماید؛ براین اساس و باتوجه به انتظارات استاد محترم راهنمای پروژه روند کلی پروژه بر اساس شناسایی و تفسیرمشکل به صورت کامل وهمچنین شناسایی گروه های استفاده کننده است که درنهایت با این بررسی وشناسایی کامل مشکل و شناسایی دقیق نیازهای مشتری وآنالیزکامل محصول نهایی براساس مسایل ارگونومیک وابعاد آنتروپومتریک،مسایل مربوط به فرم وزیبایی وآنالیز استیتیک محصول،توجه به محصول در محیط استفاده وهمچنین در کنار محصولات دیگر در غرفه های نمایشگاهی و.....به ارائه طرح های متنوع بر اساس لیست بایدها پرداخته ودر نهایت از بین طرح های ارائه شده،طرح برتر انتخاب شده و پرزانته نهایی بر اساس این طرح صورت پذیرد.


    1-2 فرآیند برنامه ریزی
    1-2-1- تعیین روند پروژه

    اهداف اصلی پروژه در این رساله بر طرف کردن ایرادهای اصلی در محصولات موجود در بازار و بهینه سازی محصول بوده است . محصول مورد نظر ما که سازهُ نمایشگاهی است دارای اشکالات فراوانی می‌باشد ، در ضمن این سازه هاکه به لحاظ ساخت در تمام مراحل میتواند پروسه سریتری داشته باشد باید دچاره تحولاتی اساسی در مراحل ساخت شود .البته این نباید به این معنی باشد که ساخت تنها مورد اصلی در تفکر ماست بلکه اصلاح در مراحل طراحی ، طراحی ساخت و ساخت می تواند به نتایج بسیار بهتری منتج شود . از سوی دیگر ایرادهایی که مراحل نصب، بسته بندی ، جمع آوری ، مدولار نبودن و زیبایی شناسی در غرفه های نمایشگاهی به چشم می خورد . این نقاط ضعف مخصوصا" در بخش نصب و راه اندازی و جمع آوری بیشتر به چشم می خورد . ارزشهای افزوده نیز مبحث خاصی در طراحی و تعیین استراتژی ما در جهت روند پروژه دارد که این ارزشهای افزوده می تواند فاکتورهایی چون مدولار بودن ، استفاده ُ بهتر از فن آوریهای جدید در پرزانته اطلاعات ، وسایلی چون LCD و صفحات پخش video projection باشد در ضمن در روند پروژه و بررسی سازه های قبلی و طراحی های جدید می توان به تفکرات و نوآوریهای فنی و زیبایی شناسانه ای برخورد که اگر با درایت از این نکات کوچک استفاده مناسب را ببریم می توان در نهایت به نتایج خوبی دست پیدا کرد .

    1-2--3 تعیین منابع و روشهای گردآوری اطلاعات

    با توجه به موضوع منتخب این پروژه بهترین منبع تحقیقاتی غرفه های نمایشگاهی هستند که در حال ساخت و اجرا هستند که با بررسی این غرفه ها به خصوص در زمان مونتاژ و برپاسازی غرفه ها و همچنین در زمان دمونتاژ و جمع آوری آنها،می توان به راحتی یه شناسایی مشکلات عمده مربوط به کف سازی در غرفه ها پی برد.
    به علاوه ساخت ،طراحی و اجرای غرفه ها تنها محدود به ایران ونمایشگاه بین المللی نیست وازمنابع تحقیقاتی دیگر در این پروژه می توان به غرفه های دیگری که در نمایشگاه های مختلف دنیا وجود دارند اشاره کرد که معمولا در طراحی وساخت این غرفه ها ازجدیدترین تکنولوژی روزدنیا برای ساخت استفاده می شود که این درنهایت دست طراح را برای ارائه ایده های بدیع و خلاقانه تر باز می گذارد.
    درنهایت منابع تحقیقاتی کاملی نیزبرای بررسی کامل نکات ارگونومیک ومسایل آنتروپومتریک درطراحی غرفه ها وجود دارد که این منابع شامل استانداردهای جهانی می شود که درایران هم قابل اجرا و کاربردند.



شناخت 1-1 موضوع 1-1-1-تعیین گرایش و عنوان پروژه درطی این پروژه تلاش براین است تا روندی برای پیشبرد پروژه انتخاب شود تا به بهترین حالت مشکلات را برطرف نماید؛ براین اساس و باتوجه به انتظارات استاد محترم راهنمای پروژه روند کلی پروژه بر اساس شناسایی و تفسیرمشکل به صورت کامل وهمچنین شناسایی گروه های استفاده کننده است که درنهایت با این بررسی وشناسایی کامل مشکل و شناسایی دقیق نیازهای ...

يک داستان واقعي: با مدير عامل شرکت معروفي در تهران وعده دارم. در راه متوجه ميشوم که نشاني دقيق را همراه ندارم اما شماره تلفن شرکت را در حافظه موبايل ذخيره کرده ام. از متصدي تلفنخانه ميخواهم که نشاني شرکت را بگويد که امتناع ميکند و ميپرسد که هستم و

چکیده: در مجموعه فوق سعی شده است تا به هنر غرفه آرایی نگاهی نه چندان سطحی بلکه به بررسی مشکلات و کمیتها و کاستیها و چگونگی انجام فعالیتهای غرفه آرایی بپردازیم. با توجه به جامعه کنونی و وارد شدن آن به عرصه تکنولوژی و نوآوری شاهد این امر هستیم که هر روز محصول جدیدی در گوشه‌ای از دنیا به جهانیان معرفی می‌شود و در این بازار و رقابت تنگاتنگ، ضرورت تبلیغات امری غیر قابل انکار است. یکی ...

ICT(Information-Communication Technology تکنولوژی های جدید اطلاعاتی ارتباطی شامل تمامی فن آوری هایی است که گونه های مختلف ارتباطات را میان انسان ها با یکدیگر ، انسان ها با سیستم های الکترونیکی و سیستم های الکترونیکی با هم میسر می سازد به نظر می رسد که نگاه جهانیان به این پدیده بر طیفی از شیفتگی تا انزجار قرار می گیرد که در یک سوی آن ، جهت گیری کاملاً مثبت ، همراه با شیفتگی و ...

چکیده : پیشرفت سریع در فناوری اطلاعات، روشهای جدید همکاری و مشارکت را بین مؤسسات آموزش کشاورزی را ممکن ساخته است. اگر مراکز آموزش کشاورزی بخواهند خود را تحولات وپیشرفتهای سریع علم و تکنولوژی همگام سازند، لازم است اساتید و آموزشگران بطور مستمر با بکارگیری فناوری اطلاعات دانش خود را روزآمد سازند. تحولات حوزه فناوری اطلاعات همواره نظامهای آموزشی را تحت تأثیر قرار داده است. باتحول ...

از طریق اینترنت خرید و فروش کنید ! نگاهی به تجارت الکترونیک ، منافع اقتصادی و محدودیت های داخلی سرآغاز با اختراع رایانه و فراگیر شدن استفاده از آن بخصوص از سال 1980 میلادی که کامپیوترهای خانگی جایگاه مناسبی در سطح تمامی فعالیت های علمی ، اقتصادی و تجاری پیدا کردند و نیز گسترش روز افزون شبکه اینترنت در جهان ، بشر امروزی ، غوطه ور در دریایی از اطلاعات شده است . از آنجا که دسترسی ...

پيشرفت فن آوري اينترنت و شبکه هاي ارتباطي در دهه هاي اخير ايجاب مي نمايد تا به لزوم بکارگيري شبکه هاي ارتباطي در صنعت و در اين راستا شبکه اي کردن دستگاهها و سنسورهاي صنعتي بپردازيم. در اين مقاله نگاهي اجمالي به اتوماسيون صنعتي و نقش شبکه هاي ارتباطي

خلاصه پيشرفت فن آوري اينترنت و شبکه هاي ارتباطي در دهه هاي اخير ايجاب مي نمايد تا به لزوم بکارگيري شبکه هاي ارتباطي در صنعت و در اين راستا شبکه اي کردن دستگاهها و سنسورهاي صنعتي بپردازيم. در اين مقاله نگاهي اجمالي به اتوماسيون صنعتي و نقش

مقدمه: مقاله ی حاضر برای شرح مسئله و مستند سازی پروژه دانشجویی طراحی شبکه های محلی مجازی ( اختصارا در این مقاله، شبکه های مجازی یا VLAN ) تهیه شده است. شبکه ی مورد مطالعه case study ارائه شده توسط شرکت تجاری "ایپک یول" ، طرف کارفرما در مناقصه درخواست پیشنهاد همکاری طراحی، اجرا، نظارت و پشتیبانی شبکه ارتباطی آن شرکت می باشد. از آنجایی که مطالب تئوریک و عملی در این زمینه ارتباط ...

انجمن فنّاوری اطلاعات امریکا: زمینه‌های کاری در IT را در محدوده مطالعه، طراحی، توسعه، پیاده‌ سازی، مدیریت وپشتیبانی ازسیستمهای مبتنی بر کامپیوتر تعریف می‌کند. فناوری اطلاعات شامل دو مؤلفه است: الف فناوری ‏Technology ب اطلاعات Information فناوری ( تکنولوژی) چیست ؟ فنّاوری عبارت است ازمجموعه‌ای ازفرایندها، روشها، فنون، ابزار، تجهیزات، ماشین آلات و مهارتهایی که توسط آنها کالایی ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول