دانلود تحقیق قارچ کامبوجا

Word 244 KB 24236 48
مشخص نشده مشخص نشده کشاورزی - دامپروری
قیمت قدیم:۲۴,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۹,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • قارچ کمبوجا که متشکل از کشتهای همزیست سلولهای مخمر از دسته ساکاروز ماسیس (Saccharomyces ) باباکتری های میله های شکل زیلی نوروم (Xy linorom ) ویک توده تقریبا کرم رنگ ژله ای مانند ،به ندرت ممکن است چندین نفر درروز به WILD ROSE COLLEGE مراجعه نکنند و خواهان اطلاعاتی در مورد چای کمبوجا ویا ((چای قارچ))نباشند.


    لذا این بهترین فرصت است که مجموعه اطلاعات طبی که نمایانگر کلیه خواص ومنابع این گیان معجزه گر است تنظیم شود وبه علاقه مندان ارائه شود.


    نخستین اطلاعات مربوط به کمبوجا نشانه گرقدمت 2000 ساله این گیاه است براساس مدارک موجود نام این قارچ از نام یک پزشک ژاپنی به نام کمبو گرفته شده است ،گرچه کمبوجا نام نوعی قارچ است، اما در واقع به عنوان یک نوشیدنی موردمصرف قرار می‌گیرد.


    1- Wild ros college مرکز پژوهشی است در شهر Calgary کانادا که تحقیقات گسترده ای در مورد امراض توسط انواع داروهای گیاهی انجام میشود
    - مکانیسم عمل:این نوشیدنی، ترکیبی از چای معمولی وشکر می‌باشد که با استفاده از قارچ کمبوجا تخمیر شده وساختار شیمیایی آن تغییر کرده است.معمولا تولید فراوردهای تخمیری در دو مرحله انجام می‌شود.


    1- فاز رشد میکرو ارگانیسم ها ( موجودات ذره بینی )
    2- فاز تشکیل فراوردها بوسیله سلولهای بالغ که از لحاظ بیو شیمیایی اسیدیته محیط ، میزان هوادهی (اکسیژن رسانی) ودرجه حرارت مناسب، عمل تخمیر را کنترل می‌کند، اسید گلو کورونیک موجود در این نوشیدنی که در اثر تخمیر چای شیرین در تاریکی ودر حرارت مناسب ایجاد می‌شود ، برای ساخت پلی ساکارید ها ی مهمی نظیر ماده اصلی سازنده غضروف وماده مخاطی وزجاجیه چشم بکار رفته است ووجود آن باعث دفع مواد زائد وسموم از بدن می‌شود.




    - تاثیرات مصرف:
    بسیاری از متخصصان کمبوجا، نوشیدن این چای تخمیر شده را بعنوان یک ماده مدرن توصیه می‌کنند.

    انها همچنین معتقدند این چای بر بیماری آرتریو-اسکلروز یا( گرفتگی شریانهای خونی ) که موجب سکته می‌شود، موثر است.


    این نوشیدنی نه تنها یک ماده موثر در درمان بیماری ها میباشد ، بلکه به عنوان تنظیم کننده کار اندامهای داخلی بدن بویژه کبد نیز مطرح می‌شود.خاصیت دیگر کمبوجا تاثیری است که در عادی سازی غشاء سلولی دارد.

    حتما می‌دانید که هم سلولهای بدن دارای دیواره بسیار نازکی هستند که به آن غشاءیعپرده سلول می‌گوینداین پرده برخلاف نامش ، هیچ شباهتی به پرده اتاق ندارد ، بلکه یک غشاء زنده وفعال است.


    به این معنی که ورود وخروج مواد را به داخل سلول کنترل میکند.

    اگر این حالت زنده وفعال بودن غشای سلول به دلیلی از بین برود ورود وخروج قندونمک از کنترل خارج می‌شود.

    بعضی مواد که نباید وارد سلول شوند،وارد می‌شوندوبعضی ها که نباید از آن خارج شوند ، خارج می‌شوند واین وضع منجر به انواع بیماری های سخت وهولناک می‌شود.

    از تجربیات مصرف کنندگان چای کمبوجا بر می‌آید که این ماده می‌تواند فلور روده ای را تنظیم کند، (در اصطلاح به باکتری های داخل روده ،فلور می‌گویند) کمبوجا هم مانند چای ترش ودوغ، خمعیت باکتری های روده را افزایش می‌دهد وآنها را به حد طبیعی ولازم می‌رساند.

    کمبوجا غیر از آن که سلولهای بدن را مقاوم می‌سازد متابولیسم را نیز هماهنگ می‌کند.

    از خواص دیگری که برای ا ین نوشیدنی بر- شمرده اند ،ایفای نقش کمبوجا بعنوان آنتی بیوتیک است، یعنی در مواردی مشاهده می‌شود که اثرات ضد میکروبی دارد.

    خاصیت بسیار مهم دیگر کمبوجا برقراری تعادل در حالت اسیدی- قلیایی بدن است.

    می‌دانیم که به طور طبیعی

    مایعی که سلولهای بدن در آن شناور هستند،حالت اسیدی ضعیف دارند.نیز می‌دانیم که بسته به نوع موادی که هر فرد در رژیم غذائیش مصرف می‌کند،محیط بدن می‌تواند از حالت اسید خارج شود وقلیای گردد.


    محیط اسیدی،لازمه انجام بسیاری از فعل وانفعالات شیمیایی بدن یا همان متابولیسم است .

    بنابر این درصورتی که محیط سلولهای بدن قلیایی گرددبسیاری از واکشهای شیمایی درون سلولی بدن روی می‌دهد.

    نتیجه این تغییر محیط از حالت اسیدی به قلیایی ،مناسب شدن محیط برای پیدایش صدها بیماری سخت ومهلک است .

    کمبوجا می‌تواند این تعادل ظریف حالت اسیدی رادر بدن ایجاد کند و آنرا حفظ کند.

    همچنین کمبوجا واکنش شیمایی مرسوم به گلیکولیز را کاهش می‌دهد.

    گلیکولیز به عملی گفته می‌شودکه درون سلول های ماهیچه بدن روی میدهد وطی آن گلیکوژن (که قند ذخیره شده در داخل بدن است) شکسته شده ومورد استفاده قرار می‌گیرد ولاکتیک آزاد می‌شود.


    اسید لاکتیک همان ماده اضافی یا زائد است که موجب خستگی ماهیچه ها می‌شود هر چه اسی لاکتیک کمتر تولید شود، خستگی عضله ها دیرتر یا کمتر روی می‌دهد.

    پزشکان معتقدند چای کمبوجا یک ماده غذایی مکمل به حساب می‌آید که مصرف آن سیستم دفاعی بدن را تقویت کرده وموجب جلوگیری از بیماری ها می‌شود.

    دکتر ماکیسم بینگ در سال 1928 در باره این قارچ نوشت: قارچ کمبوجا دارای ماده موثر برای مقابله با سختی رگها وعروق ، نقرس وتنبلی رودهاست.

    مصرف این چای بویژه آثار مطلوبی در رفع سختی رگهای کلیه و
    مویرگهای مغزی دارد ولی در مقابله به سختی رگهای قلب از تاثیر کمتری برخوردار است.

    کامبوجا ارگانیسمی است کهباید آنرا به دقت پرورش داد وگفته می شود که دریافت وجه در ازای آن ممنوع می‌باشد یعنی همواره باید آنرا به دیگری هدیه داد.


    با گذشت زمان وانجام تحقیقات مختلف ، افسانه کامبوجا وخواص گوناگون آن هرروز بیشتر روشن وثابت می‌شودبه طوری که این نوشیدنی نه تنها یک ماده موثر در درمان بیماری ها میباشد بلکه به عنوان تنظم کننده کار اندام های داخلی بدن بویژه کبد مطرح می‌شود .

    ازآغاز سال های 1980 میلادی در اروپا وآمریکا مشاهده افتتاح انواع موسسات ومراکزی بوده ایم که داروها ومواد طبیعی وگیاهی را ارائه می‌دهند .اقلام مذکور دقیقا جایگزین انواع قرصها وشربتها وبه طور کلی داروهای نسخه ای شده اند،اما بدون داشتن عوارض سوءجانبی داروهاوفراوردهای شیمیایی باید متذکر شویم که یکی از اقلام بسیار مهم صادراتی چین به سایر کشورها انواع گیاهان دارویی است .قارچ کمبوجا یا قارچ (معجزه گر) یکی از این مواد طبیعی است که بخصوص در سال های اخیر در سطح جهانی مورد توجه قرار گرفته است .

    استفاده کنندگان ازین قارچ شادابی سلامت وکامیابی خودرا مدیون این قارچ میدانند .

    امیدواریم شما نیز به نتیجه مذکور دست یابید وشاهد منافع سرشار کمبوجا باشید.

    بخش اول : تاریخچه پربار قارچ کامبوجا : همانند بسیاری از پدیدهای باستانی به طور حتم ویقین نمی توان که زادگاه اولیه کمبوجا کجاست .

    اما نکته مسلم این است که گامبوجا شرقی است وزادگاه اولیه آن کشور چین است .

    یکی از پژوهشگرانی که در زمینه گیاهان دارویی تحقیقات گسترده ای نموده است معتقد است که زادگاه اولیه کامبوجا خاور میانه است واز طریق چین به اروپا وامریکا رفته است .

    علت این نظریه این است که در نتیجه تجربه دیده شده ، کامبوجا داری گلسنگی است که خاصیت ضد باکتری داردUsinc Acid وبساری ثابت نموده اند که ماده اصلی انگبین است .

    در انجیل ،کتاب مقدس مسیحیان به انگبین اشاره وآنرا به غذای بهشتی نامیده اند.

    به هر صورت شواهد دلالت بر این امر دارد که کامبوجا از طریق بازرگانانی که تجارت ادویه می‌نمودند وبیشتر بین کشور های مدیترانه وشرق دورمسافرت می‌کردند،توسط کاروانهای تجارتی به غرب شناسانده شده اند .نخستین نشانه ای که دلالت به وجود این قارچ دارد در چین یافته شده است وتاریخ آن دقیقا به دوهزارو دویست وهجده سال پیش یعنی همزمان با دوره سلطنت پادشاه Tsin تزین درچین است که کامبوجا در این نسخه تاریخی (چای جاودانگی )نامیده شده است، نتنها در چین باستان بلکه امروزه در چین کامبوجا به عنوان همان (چای جاودانگی) قرون گذشته قدر وارزش خاصی در میان عامه مردم دارد.در ابتدا تصور می‌شد کامبوجا نوعی اسفنج دریایی است که توسط ماهیگیران صید شده است وچون خاصیت یدی آب دریا شناخته شده بود لذا این اسفنج را از خاصیت یدی مستثنی نمی دانستند.

    از سوی دیگر در انیستیتو مرکزی باکتریولوژی مسکو تحقیقات فراوانی بر روی کامبوجا صورت گرفته است ابتدا گفته می‌شد که این قارچ نوعی گلسنگ است که دو میلیون پانصد هزار سال پیش تعاون قارچ وجلبک پدید امده است، وپیوسته شدن جلبک به قارچ سبب ادامه حیات جلبک در محیط خشک گشته است.

    علم طب گیاهی Phytotherapy به خواص گوناگون پی برد در نتیجه اکنون کامبوجا در بین مردم روسیه از نقطه نظر درمانی جای بخصوصی دارد.

    در سالهای کنونی محققین غربی پس از مطالعات گوناگون معتقد شده اند که کمبوجا تعاونی از میکرو ارگانیسم هایی است که شامل همزیستی باکتری ونوعی خمیر ترش Yeast می‌باشد، نه جلبک نه گلسنگ ونه اسفنج،زیرا گلسنگ برای ادامه حیات به نور برای فتوسنتز احتیاج دارد ، در حالی که کمبوجا در تاریکی تکثیر کامل می‌یابد .پس کمبوجا نمی تواند گلسنگ باشد .

    در اروپا نخستین سندی که به کامبوجا اشاره می‌کند ،سندی آلمانی است که در سال 1913 نگاشته شده است ،متن سند چنین است : ((روسها از چای مخصوص استفاده می‌کنند که معتقدند داروی تمام دردها است.)) در سالهای جنگ اول جهانی کامبوجا به تمام اروپای شرقی واروپای مرکزی را یافت وآنرا مردم به عنوان (داروی گیاهی خانگی شفابخش )قلمداد می‌کردند .

    در سالهای جنگ جهانی دوم در آلمان به علت جیره بندی شکر وعدم دسترسی عامه به ان ،تهیه وتکثیر کمبوجا ممکن نبود لذا تکثیر واستفاده ازآن چند صباحی به دست فراموشی سپرده شد .

    پس از اتمام جنگ ،مصرف این قارچ دوباره در بین مردم ار سر گرفته سر وفزونی نیزیافت .

    - ریشه نام کامبوجا : بنا به اظهارات دکتر وید نیگر Weidninger این لغت از زبان ژاپنی گرفته شده است وشامل دو سیلاب می‌باشد .1- کامبو 2- جا(کامبو) در زبان ژاپنی به معنی جلبک قهوه ای .

    و(جا) همان چای است .البته برخی نیز میگویند که کامبوجا نام یک پزشک کره ای است که امپراتور ژاپن رادرسال 415پس از میلاد توسط یک چای مخصوص معالجه نمود.

    - نتایج تحقیقات علمی: در حدود سالهای 1929 میلادی یک گروه تحقیقاتی در پراگ (جمهوری چک ) تحت نظر دکتر هرمان اثرات کلسترول ،فشار خون وتصلب شرائین را بر روی تعدای گربه مورد مطالعه قرار داند.

    می‌دانیم که تصلب شرائین یکی از علل اصلی حمله قلبی وسکته مغزی میباشد.

    این امر نیز در میان گربه ها نیز کاملا صحت دارد یعنی در گربه نیز تصلب شرائین سبب سکته قلبی ومغزی می‌شود گروه متخصصین به گربه های تحت ازمایش به طور مدام کامبوجا دادند پس از مدتی متوجه شدند که میزان کلسترول آنها به حد طبیعی رسیده است وهمچنین فشار خون آنها کاملا طبیعی است .

    تحقیقات دیگر این گروه روی خرگوشها در زمینه سنگ مثانه واثرات کامبوجا بر سنگ مثانه بود..

    بار دیگر پس از مدتی استفاده از کامبوجا سنگهای فسفاتی مثانه خرگوشها حل شدند.

    این تحقیقات برای دانشمندان که همواره به دنبال یافتن چاره ای برای امراض مختلف می‌باشند بسیار لذت بخش است.

    اما بدیهی است که هنوز باید تحقیقات گسترده تر و جامع تری در این زمینه صورت گیرد.

    در تحقیقات مفصلی که در مورد ناراحتی وتورم لوزه ها شده است تجربه نشان داده است که غر غره ودهان شویه کامبوجا از التهاب شدید لوزه ها کاسته وفرد مبتلا بهبود یافته است.

    در سال 1927 میلادی دکتر مادوس کتابی تحت عنوان ((متد های بیولوژیکی درمان )) به رشته تحریر در آوردکه در آن تاکید بر خاصیت متابولیسمی کامبوجا وتوانایی آن در بازسازی دیواره های سلولها شده اند .

    بع زبان ساده یکی از راه های جلوگیری از سخت شدن عروق ، نوشیدن چای کامبوجا است .

    - قارچ در مقابل قارچ : آیا کامبوجا توانایی مقابله با سرطان رادارد ؟

    می‌دانیم که امروزه طب با کمک انواع داروها ، شیمی درمانی وپرتو درمانی به مقابله با سرطان شتافته اند .

    در بسیاری از موارد نیز به مبتلایان به سرطان نوشیدن کامبوجا توصیه می‌شود گروه کثیری از این عده رضایت خویش را از مصرف کامبوجا اعلام نموده اند .به نظر بسیاری از متخصصین شاید این امر به علت خاصیت انرژی زایی کامبوجا می‌باشد .

    از آنجا که بیماران سرطانی همواره از عدم انرژی گلایه دارند وچون کامبوجا تولید انرژی می‌کند لذا کمک بزرگی به این افراد می باشد.

    پزشکان همواره به دومسئله اساسی یعنی پیش بینی وتشخیص اعتقاد دارند .و این دو عامل را رمز حفظ سلامتی ومبارزه با امراض می‌دانند .

    اما راه سومی نیز وجود دارد که همانا جلوگیری می‌باشد .

    پزشکان به آثار موثر اسید لاکتیک دردرمان امراض معتقدند وثابت شده است که اسید لاکتیک مقابله گری قوی در برابر سلولهای سرطانی می‌باشد ؛بدون این که زیانی به سلولهای سالم بدن برساند .

    لاکتیک یکی از مواد اصلی است که درنتیجه تکثیر قارچ کامبوجا به وجود می‌آید .

    پس با نوشیدن این چای بدن نیرومند شده وبستر سرطانی که سلول های سرطانی برای رشد به آنها احتیاج دارند تضعیف می‌گرددوچون محیط مطلوب برای این سلول ها وجود نخواهد داشت پس با پالایش وباز گرداندن محیط داخلی بدن به حال طبیعی وهماهنگ نمودن وتنظیم PH بدن که امری حیاتی است سیستم دفاعی بدن شخص سرطانی نیرومند شده وقدرت را به دست می‌گیرد .

    با پیشرفت سریع علم پزشکی ونوآوری های متعدد،معالجه سرطان توسط عمل جراحی وشیمی درمانی وپرتو درمانی صورت می‌گیرد وروز به روز نیــــز کشفیات جدیدی در این زمینه می‌شود.

    اما در بسیاری از موارد نیز شاهـد ناکامی علم طب در مقابل این مرض مهلک می‌باشیم.

    هنگامی که مسئله مرگ و زندگی در میان باشد انسان برای نجات از درد وکاستن از آن وآلام خود به هر وسیله متوسل می‌شود .

    درمان گیاهی به خصوص با کامبوجا در بسیاری از موارد می‌تواند کمک فراوان به مبتلایان کرده واز سوی دیگر روزنه امیدی نیز برای افراد سرطانی باشد .

    یکی از کسانی که به قدرت کامبوجا از نظر درمان سرطان ایمان قاطع دارند وآنرا به همگان توصیه نموده است ، سولژ نیستین Alexander solzhenistyn نویسنده وبرنده جایزه نوبل معروف روسی است .

    اودر سال 1952 میلادی یعنی سال 1331 شمسی به سرطان مبتلا شد .

    دو سال در بیمارستان تاشکند تحت مداوا قرار گرفت .

    وی اظهار داشته که در تمام طی درمان خود از چای کامبوجا استفاده نموده است وسالهای بعد نیز این امر را ادامه داده است ونوشیدن کامبوجا را نیز به کلیه مبتلایان به سرطان همواره اکیدا توصیه کرده است.

    بخش دوم: انرژی بیشتر : هنگامی که نخستین جرعه کامبوجا را بنوشید متوجه مزه ترش شیرین وگاز دار آن می‌شوید.

    شیرینی وگاز داری این نوشابه سبب گوارایی آن است.میدانیم که تولید کنندگان اغلب نوشیدنی ها از قبیل پپسی کولا، کوکا کولا،سون آپ و.....

    از علاقه عامه مردم نسبت به نوشیدنی های شیرین ومفرح مطلع اند .

    لذا ترکیبات تولیدات خود را مطابق با سلیقه مردم تهیه کرده وبه بازار عرضه می‌کنند وفروش فراوان خود را تضمین می‌نمایند.

    پس اگر خواهان نوشیدنی سالم ومفرحی هستید که نه تنها طعمی جدید ومتفاوت دارد ، بلکه انرژی زا بوده ودر عین حال از نقطه نظر های گوناگون برای سلامتی مفید باشد جرگه مصرف کنندگان کامبوجا خوش آمدید،زیرا قارچ ((معجزه آسا)) نه تنها دارای طعمی جدید است ،بلکه متفاوت بو.دن مزه آن با طعم نوشابه های رایجی که به آن عادت داریم باعث می‌شود از آن دلزدگی احساس نکنیم از سئی دیگر چون همه ما با طعمهای مختلف ترش وشیرین مانند آب سیب وسکنجبین آشنایی داریم.

    شباهت طعم کامبوجا به این دو ،به اضافه گاز داری آن سبب مفرح بودن آن-گردیده است.

    اغلب کسانی که کامبوجا را مصرف می‌کنند تنها برای رفع عطش نیست بلکه خواص گوناگون آن سبب شهرت ومعروفیت این قارچ شده است.

    کامبوجا وهموتراپی: شاید آگاه باشید که امروزه یکی از روشهای جدی مداوای سرطان که بسیار مورد توجه می‌باشد روش هموپاتیک است .

    متخصصین هموتراپی مصرف چای کامبوجا را به بیماران سرطانی خود توصیه می‌کنند بدین صورت که به علت خواص در مانی آن بحصوص هنگام درد کامبوجا به عنوان مکملی همراه دردهای مختلف مصرف می‌شود.

    بازیافتن زندگی پر تحرک : در آخرین سمیناری که در مورد کامبوجا وخواص آن در ایالت نوادا (آمریکا) برگزار شد گزارشات جالبی از چگونگی مصرف کامبوجا در نقاط مختلف جهان ارائه شد .

    به طور مثال گفته شد که کالج ورزشی ارتش آلمان پس از تحقیقات ومطالعات در مورد خواص کامبوجا ، اعلام نموده که انرژی زایی کامبوجا سبب موفقیت ورزشکاران می‌گردد لذا مصرف روزانه 200میلی گرم آن را در سه نوبت به ورزشکاران خود توصیه نموده اند .

    همچنین در این گزارشات قید شده است که به علت مصرف کامبوجا به هنگام تمرینات ورزشی بهبود فراوان در عملیات ورزشکاران مشاهده شده است.

    هنگام فعالیت های ورزشی عضلات ورزشکاران اسید لاکتیک Lactic Acid بیشتری را به علت شکسته شدن گلیکوژن Glycogen تولید می‌کند.

    پدیده مذکور را گلیکولیسیس Glycolysis نامیده می‌شود.

    متخصصین کالج ورزشی ارتش آلمان متوجه شده اند که معرف کامبوجا سبب کاهش گلیکولیسیس می‌شود.

    در قسمتی از گزارشات آمده است که پس از یک دوره ورزشی طولانی ، ورزشکاران به زمان کوتاه تری برای برگشتن به حالت طبیعی نیاز دارند؛منظور این است که از نظر رفع خستگی ،مرتب شدن ضربان قلب وهمچنین میزان لاکتیک خون Salts of lactic acid ورزشکارانی که کامبوجا مصرف کرده بودند، سریعتر از افرادی است که کامبوجا مصرف نکرده اند – بدنشان به حالت طبیعی بازگشته است .

    در نتیجه گفته شده که کامبوجا اثر مثبت در میزان تولید انرژی در سلولهای بدن دارد .

    توانایی درتولید انرژی سلولی بیشتر می‌تواند گویای تولید توانایی فیزیکی بیشتری باشد که ورزشکاران کالج مذکور احساس نموده اند .

    در اینجا باید متذکر شویم که عده ای از محققین روسی نیز دقیقا نظریه ای شبیه به تحقیقات کالج ورزشی ارتش آلمان داشتند ودر مقالات ارائه شده از سوی دانش پژوهان روسی نیز گفته شد که معرف کامبوجا در میان ورزشکاران روسی بسیار رایج می‌باشد وکلیه مربیان ورزشی در روسیه آنرا به شاگردان و ورزشکاران توصیه می‌کنند.

    با کامبوجا صد ساله شوید: آیا میخواهید یکصد سال عمر کنید ؟

    بسیاری از افراد از داشتن عمر طولانی ترس ووحشت دارند زیرا آنرا با مسائل ومشکلاتی از قبیل امراض گوناگون ناتوانی، فقر وتنهایی مرتبط می‌سازند.اما چرا به نشانه های مثبت ننگریم ؟

    بسیاری از مسائل ناخوشایندی که برای ما اتفاق می‌افتد به علت تلقین وباور ما از وجود این مسائل است.

    در علم روانشناسی این پدیده را (قدرت فکر) می‌گویند.

    یعنی با باورهای درست وقدرت فکری مثبت می‌توانیم شیرازه زبدگی خود رادر دست بگیریم .

    عدهای از دانشمندان معتقد به پدیده (دارو نما) هستند بدین معنی که تاثیر برخی از پدیدها چنان بر روی مصرف کننده مثبت است وبه شخص آرامش وامید می‌بخشدکه سبب قوی شدن روحیه شخص می‌گردد.

    ومصرف کننده باور می‌کند که آن پدیده باعث تغییرات مثبت وبهبود اوست حتی اگرکه خواص دارویی آن چندان مهم نباشد .

    بسیاری از کسانی که به صد سالگی رسیده اند کامبوجا را باعث طولانی شدن عمر خود می‌دانند .یعنی کامبوجا برای آنها اثر همان ((دارونما)) را داشته است .

    بخش سوم : چای مفـرح : موارداستفاده اصلی وخواص بهداشتی : ما نباید توقع خاصیتهای گوناگون درمانی وپیشگیری از یک چای بهداشتی که دارای مزه بسیار خوبی است داشته باشیم .این چای رامقدمتا باید برای مزه جالب وگواری آن نوشید .

    اما جای بسی خوشحالی است که این نوشیدنی فوائد سرشاری نیزدارد .

    تاریخ طب بسیاری از موارد درمانی چای کامبوجاراشناخته است.

    در کشور روسیه تحقیقات فراوانی در مورد چای کامبوجا شده است .

    یکی از خواص اصلی کامبوجا که شناخته شده وبسیار مورد توجه می‌باشد ، خاصیت آن در پالایش وپاک کنندگی خون است .

    در روسیه مصرف کنندگان کامبوجا تجربه نموده اند که این چای تسکین دهنده وعامل مداوای انواع دردهای مفصلی ونقرس است .

    همچنین به علت خاصیت پالایش این نوشیدنی معتقدند که سنگهای صفراوی وکلیوی در نتیجه نوشیدن این چای شکسته ودفع می‌شوند .

    محققینی که در مورد کامبوجا تحقیق نموده اند می‌گویند که نوشیدن این چای سوخت وساز بدن را طبیعی نموده وسبب بهبود فعالیتهای سلولهایمختلف بدن میشود.

    در نتیجه بهبود فعالیت متابولیسمی ، احساس سلامت کامل می‌نماید.

    تجربه نشان داده است که این چای فعالیت امعاء واحشاء را طبیعی می‌کند .

    می‌دانیم که عدم فعالیت درست این اعضاء مهم بدن عامل بسیاری ازناراحتیهااست.

    از آنجا که کامبوجا همانند یک آنتی بیوتیک طبیعی Natural Antibiotic عمل می‌کند ، در نتیجه PH بدن یعنی توازن اسیدی، بازی خون را ممکن می‌سازد این امر عامل بسیار موثری در سلامتی ما در نتیجه توانایی مصرف کننده در مقابل –بیماریها است .

    تحقیقات جامعی نیز در مورد نتایج مثبت این چای بر روی پوست بدن انجام گرفته است که به دو صورت است هم از نظر نوشیدن ، وهم استفاده نمودن آن به صورت محلول بر روی پوست بدن .

    بسیاری از متخصصین گیاهی معتقدند که استحمام با کامبوجا بسیار سود مند است ؛ زیرا پوست بدن خاصیت جذب ذرات میکروسکوپی مواد التیام بخش Healing Substances موجود در کامبوجا را دارد که این خاصیت از طریق پوست بدن وارد جریان خون شده وپوست بدن شاداب می‌گردد ، ودر نتیجه جوش ، زخم، پوسته شدن پوست ونا همواریهای پوست همگی برطرف می‌گردد.

    هر چه مدت زمان مصرف کامبوجا طولانی تر باشد احساس سلامت بیشتری می‌کنید کسانی که مدت زمان طولانی کامبوجا را مصرف کرده اند می‌گویند که عشق به زندگی ومظاهر آن در آنها بیشتر تقویت شده است .

    بسیاری نیز معتقدند که قادرند کارهای راکه قبلا نمی توانستند انجام دهندویارغبت به انجام آنرا به علت کمبود انرژی نداشتند.

    اکنون براحتی انجام بدهند.

    اما آنچه مسلم است این است که مصرف هر نوع مادهای اعم از گیاهی ویا شیمیایی برای مدت بسیار طولانی توصیه نمی گردد.

    لذا بهتر است بهتر است که طبق یک برنامه صحیح ومرتب هر چند بنا به میل مصرف کننده استفاده از کامبوجا قطع گردد که بدن بدان عادت نکند؛ تا آثار مثبت آن همواره ادامه داشته باشد.

    برخی مصرف کامبوجا را فقط در هفته پنج روز توصیه می‌کنندویا حتی می‌توان برنامه چهار تا پنج هفته را برگزید، بدین صورت که برای چهار ویا پنج هفته کامبوجا نوشید و دو هفته آنرا مصرف نکرد.

    این شکل نتنها بیشتر موافق وهماهنگ با بدن انسان است بلکه به علت عادت همیشگی بدن با این درمانگر معجزه آسا ، اثر کامبوجا بسیار موثر واقع می‌گردد.

    اثرات کامبوجا در لاغری: می دانیم که در مقام مقایسه ،افراد لاغر اندام وخوش هیکل به علت رضایت از وزن وظاهر خویش نسبت به کسانی که چاق هستند واز اندام خود رضایت ندارند بیشتر احساس نشاط وسرخوشی می‌کنند .اما چه عاملی سبب میشودکه بعضی ها لاغر اندام وبرخی افراد دیگر دچار زیادی وزن می‌باشند.

    به غیر از نوع رژیم غذایی ، عادت ونحوه خوردن درافراد ، مشکل (ارده درونی) که همانا دگمه بیولوژی است که پیامهای مربوط به اشتها ویا به زبان ساده پیام های سیر شدن فرد را از مغز به دستگاه گوارش مخابره می‌کند، در چاقی افراد موثر است .پس ناهنجاریهای متابولیسمی می‌توانند سبب اختلال در ارسال پیامها شود.

    در نتیجه شخص چاق دچار زیادی وزن می‌شود.

    زیرا پیام سیر شدن درست به او نمی رسد.

    برای کنترل وزن ورسیدن به وزن مطلوب که همگان خواستار رسیدن به آن هتستند چه از نظر زیبایی وچه از نظرسلامت هر چهار که عامل اصلی را که مرتبط به وزن است تقویت کنیم موفقیت ما در این امر بیشتر می‌شود.

    این چهار عامل عبارتند از : 1- خودآگاهی 2- رژیم صحیح غذایی اشتها 4- هماهنگی متابولیسم.

    مسلم است که همگان آگاه هستند که نباید چاق بود.

    رژیم صحیح غذایی نیز امری آسان است ، زیرا میدانیم که کدامیک از غذاها را باید خورد واز خوردن برخی از غذاهای چرب ونشاسته ای پرهیز کرد.

    اما هماهنگی متابولیسم را می توان با نوشیدن چای کامبوجا تقویت نمود که خود سبب تنظیم اشتها می گردد.

    میدانیم که کلیه اطباء ئمتخصصین تغذیه تاکید به وزرش کردن برای لاغری دارند.

    ثابت شده است که کامبوجا متابولیسم را هماهنگ می‌کند ونیز سبب ازدیاد انرژی می‌گردد.

    پس کامبوجا به ما نیرو برای ورزش کردن می‌دهد.

    و از سوی دیگر چون اشتها راتنظیم می‌کند پس چهار عامل اصلی کنترل وزن را خواهیم داشت.

    آیا چای کامبوجا چاق کننده است؟

    تعیین دقیق ارزش کالری کامبوجا کمی مشکل است.

    یکی از متخصصین نامی تغذیه به نام گانتر فرانک Gunter.

    Frank بررسی مبسوطی در این زمینه نموده است که بدین شرح است : شکر 394 کیلو کالری دارد.

    اگر 70گرم در هر لیتر برای تکثیر چای مصرف شود ، در نتیجه 276 کیلو کالری تولید می‌گردد.

    لذا هر لیوان چای کامبوجا دارای حدود 90کالری است .

    میدانیم که میزان کالری مورد نیاز افرد متفاوت است .

    کسانی که که کار معمولی با فعالیت بدنی طبیعی انجام می‌دهند در روز در حدود 2500کالری احتیاج دارند .

    بدیهی است که افراد کار بدنی سنگین ویا فکری انجام می‌دهند به مقدار کالری بیشتری نیاز دارند.

    پس میزان چای کامبوجا نمی تواند عامل چاق کننده افراد باشد .

    لذا گفته شده اگر یک لیوان کامبوجا ده دقیقه قبل از هر وعده غذا نوشیده شود به علت انرژی زایی آن نیازبه خوردن غذا به وجود نمی آید .

    پس با نوشابه ای کم کالری نه تنها چاق نمی توان گشت بلکه سبب لاغری نیز می‌شود.

    بخش چهارم : یافتن زندگی دوباره با کامبوجا : تکثیر کامبوجا مانند تحقیق وبررسی در یکی از زمینه های علم میکرو بیولوژی است .

    زیرا این قارچ مجموعه ای از میکروارگانیسمهاست، یعنی تشکلی از باکتری های مخصوص وقارچهای میکروسکوپی.

    با تولید مثل کامبوجا یک کار تحقیقی انجام داده ونیز با طبیعت ، آمیزش بهتری می‌کنیم.

    رژیم غذایی اجداد ما عموما ماست ،پنیر شیر و....

    بوده است وهنوز هم رژیم غذای اغلب روستائیان ،انواع مواد لبنی است که توسط تخمیر به دست می‌آید و نان که نیز قوت روزانه بیشتر افرادکره خاکی است بدون تخمیرکه توسط یک قارچ مخصوص تخمیر می‌شودبه دست افرادبشر نمی رسد.

    پس بدون قارچهای خوب که عامل تخمیر قوت روزانه هستندزندگی هیچ یک از ما ممکن نیست.از سوی دیگر کلیه قارچها وباکتریها نبز برای ادامه حیات به سایر موجودات زنده نیازمند می‌باشند.

    میکروبهای درون قارچ کامبوجا بیماری زاPathogen نیستند.

    یعنی تحت هیچ شرایطی تولید بیماری نمی کنند بلکه این میکروبها عاملی در بهبود زندگی مصرف کننده هستند.

    بسیاری از دوستان حتی دشمنان انسان (منظور میکروبهای سودمند ومضر)را غالبا تنها با چشم مسلح ،توسط میکروسکوپ میتوان دید .

    از سوی دیگر علم میکروبیولوژی را مورد بررسی قرار می‌دهد وقتی بین عده ای از این میکروبها زندگی توام با هماهنگی وجود داشته باشداین این پدیده را ((روابط هماهنگ برای سود رساندن ))Symbiosis مینامیم .یکی از انواع روابط هماهنک برای سود رساندن وحفظ سلامت وبهبود متابولیسمی کامبوجا است.

    همه ما از میکربها وباکتریهای مضر که سبب عفونت وبیماری می‌شوند وحشت داریم که امری بسیار صحیح وبجا است و اما برخی از این میکروبها دوست ما هستند مثل Lactobacili که سبب تخمیر مواد لبنی می‌شودوهنگامی که به رژیم غذایی افزوده می‌شوند باعث بهبود وسلامت ما می‌شوند .

    بطور مثال از ماست می‌توان نام برد که یکی ا اقلام اصلی رژیم غذایی ما است وآنرا با لذت مصرف می‌کنیم ،بدون این که فکر کنیم عمل تولید ماست توسط همین باکتری زنده ومفید صورت می‌گیرد.

    فوائد بهداشتی کامبوجا تا چه حدی صحت دارد ؟

    چندی پیش یک برنامه مستند درباره بانویی که به سرطان مبتلا بود در تلویزیون کانادا نشان داده شد که بسار متاثر کننده بود اما نکته قابل توجه این بود که شخص مذکور تا آخرین روز زندگی اش دست از سیگار کشیدن بر نداشت وسیگار را ترک نکرد ،شاید هم علت مبتلا شدن به سرطان سیگار کشیدن وی بوده است.

    جمع شدن آب در بدن : عده ای از افراد بخصوص بانوان از جمع شدن آب بدنشان وعدم دفع شکایت دارند .

    کامبوجا در بهبوداین امر بسیار موثر می‌باشد وکمک فراوانی به مبتلایان به این ناراحتی می‌تواند بکند .

    نقرس : نقرس ،درد وتورم شدید مفاصل دستها وپاها می‌باشد واصولا به علت زیاده روی در خوردن پروتئین وبه اصطلاح پرخوری می‌باشد .

    کامبوجا هم «محیط روده ای » بدن را متظم می‌کند وهم منابولیسمی بدن می‌شود .

    مبتلایان به نقرس با نوشیدن کامبوجا همراه با پیروی از یک رژیم صحیح غذایی که درآن پرهیز از مواد پروتئینی ونوشیدن انواع مایعات توصیه شده است ،بهترین نتیجه را خواهند یافت.

    ازدیاد مصونیت در مقابل امراض بدهی است که در صورتی که قدرت دفاعی بدن ما زیاد باشد ، آسیب پذیری بسیارکمتر می‌گردد .

    به زبان دیگر این دفاع بدن است که باعث عدم ابتلاء ما به امراض مقابله کرده بر آنها غلبه می‌کند.

    سیستم دفاعی بدن را باید با رژیم مناسب غذایی ، ورزشی ، خواب ،آرامش وعدم استفاده از سیگار ومواد مخدر تقویت نمود .

    کامبوجا در اینجا عامل بسیار موثری می‌تواند باشد .

    همانطوری که قبلا گفته شد افرادی HIV+ هستند ، یعنی زمینه برای ابتلاء به بیماری ایدز دارند ویا افرادی که دچار سرطان هستند ، با مصرف چای کامبوجا متابولیسم بدنشان منظم شده ودارای انرژی بیشتری می‌گردند.

    این امر قدرت مقابله آنها را با امراض فزونی می‌دهد .

    در اینجا لازم به امراض صعب العلاج قبیل ایدر وسرطان بدون مشورت با پزشک معالج خود نباید از هیچ نوع دارو ویا گیاه طبیعی استفاده نمایند.

    عقیمی ونازایی در سراسرجهان تحقیقات مفصل وهزینه های گزافی صرف تحقیقات ومطالعات در زمینه عقیمی ونازایی می‌شود .

    بنابرتحقیقات متخصصینی که در زمینه گیاهان دارویی وبخصوص کامبوجا فعالیت می‌کنند ، اگر علل فیزیکی ویا روانی در افرادسبب عقیم شدن ونازایی آنها نشده باشد ، کامبوجابه علت خاصیت انرژیی زایی بسیار موثر می‌باشد و کمک فراوانی دچار ناراحتی مذکور می‌کند .

    کلیه ها نوشیدن مایعات سبب شستشوی کلیه ها و بهبود فعالیت آنها می‌گردد وکامبوجا به علت خاصیت پالایش و پاک کنندگی ،می تواند فعالیت کلیه ها را بهبود بخشد .

    بیماری Multiple Sclerosis M.S برخی از مبتلایان به MSاظهار نموده اند که نوشیدن کامبوجا برای آنان بسیار مفید بوده است .هنوز تحقیقات مستندی درزمینه ی این بیماری نشده است .لذا توصیه مصرف کامبوجا به مبتلایان MSونوید دادن به آنها درمورد اثرات مثبت آن به روی این بیماری ،پیشداوری است .زیرا لازم است که تحقیقات جامع تری دراین زمینه صورت گیرد .

    پروستات درحدود پنجاه درصد مردان درسنین بالا دچار مشکل پروستات می‌شوند .امروزه به نظر متخصصین پزشکی عمل جراحی الزاما مشکل گشای ناراحتی پروستات درمردان نیست ،چه این ناراحتی سرطان باشد وچه امراض دیگر مرتبط با پروستات .اما بسیار محتمل است که نوشیدن ممتد کامبوجا احتمال تورم جدار مثانه را تقلیل بدهد .در نتیجه امکان ابتلاءبه سرطان پروستات کمتر می‌شود .از سوی دیگر تحقیقات نشان داده است که تخمه کدو وکلیه موادی که دارای روی ZINCمی باشند وهمچنین عرق بید وجوشانده برگ بید دربهبود امراض پروستات بسیار موثراند .

    لذا نوشیدن کامبوجا همراه با موادی که دارای مشتقات روی ZINCوبید می‌باشد به طور جدی به آقایان توصیه می‌گردد .

    سوریاسیسPsoriasis سوریاسیس ،نوعی ناراحتی پوستی است که درهر جای بدن می‌تواند ظاهر گردد .بسیاری از اطبای متخصص پوست نوشیدن کامبوجا را به مبتلایان کسالت مذکور توصیه می‌کنند .برخی از آنان معتقدند که این چای نه تنها باید نوشیده شود ،بلکه باید از آن به عنوان محلول شستشو جهت النیام بخشیدن به نقاط مبتلا به سوریاسیس بدن استفاده نمود .تحقیقات نشان داده که اعصاب ،نقش عمده ای دربروز این مرض دارد .پس بدیهی است که باید منشاءناراحتی عصبی راازبین برد وسیستم اعصاب راتقویت نمود .لذا مصرف انواع ویتامین Bکه نقش عمده ای درتقویت اعصاب دارند همراه با کامبوجا می‌تواند بسیار سودمند باشد .

    اختلالات درخواب میزان خواب هرکس بستگی به نیاز اودارد .یعنی هرچند که گفته می‌شود نوزادان به شانزده ساعت خواب وافراد مسن تنها به پنج ساعت خواب احتیاج دارند ،اما این حکم کلی نیست وگاه به علت خستگی مفرط ،کاربدنی وفکری ،ویا ناملایمات زندگی انسان دچار بی خوابی ویا کم خوابی وبد خوابی می‌گردد .اغلب افراد بدخواب اظهار نموده اند که پس از نوشیدن یک فنجان چای کامبوجا حدود نیم ساعت قبل از خواب به آرامشی دست یافته اند که سبب راحت به خواب رفتن آنها شده است .



  • فهرست مطالب

    مقدمه : 1
    تاثیرات مصرف: 2
    بخش اول: 6
    تاریخچه پربار قارچ کامبوجا : 6
    ریشه نام کامبوجا : 8
    نتایج تحقیقات علمی: 8
    قارچ در مقابل قارچ : 9
    بخش دوم: 12
    انرژی بیشتر : 12
    کامبوجا وهموتراپی: 13
    بازیافتن زندگی پر تحرک : 13
    با کامبوجا صد ساله شوید: 14
    آیا میخواهید یکصد سال عمر کنید ؟ 14
    بخش سوم : 16
    چای مفرح : 16
    آیا چای کامبوجا چاق کننده است؟ 19
    بخش چهارم : 21
    یافتن زندگی دوباره با کامبوجا : 21
    فوائد بهداشتی کامبوجا تا چه حدی صحت دارد ؟ 22
    جمع شدن آب در بدن : 22
    نقرس : 22
    ازدیاد مصونیت در مقابل امراض 23
    عقیمی ونازایی 23
    کلیه ها 24
    بیماری Multiple Sclerosis M.S 24
    پروستات 24
    سوریاسیسPsoriasis 25
    اختلالات درخواب 25
    غذایی با فرهنگ اصیل 26
    اسید ،باز PHخنثی 26
    توازن پتانسیل هیدروژن بدن 27
    اسید لاکتیک 28
    گلوکونیک اسید Gluconic وگلوکورونیک اسید Glucuronic Acidدرکامبوجا 29
    انواع ویتامین B 30
    طرز تهیه چای کامبوجا 32
    طرزتهیه : 33
    نکاتی در مورد کامبوجا 43

کلمات کلیدی: قارچ - قارچ کامبوجا

قارچ کمبوجا که متشکل از کشتهاي همزيست سلولهاي مخمر از دسته ساکاروز ماسيس (Saccharomyces ) باباکتري هاي ميله هاي شکل زيلي نوروم (Xy linorom ) ويک توده تقريبا کرم رنگ ژله اي مانند ،به ندرت ممکن است چندين نفر درروز به WILD ROSE COLLEGE مراجعه نکنند و خ

قارچ خوراکی صدفی Oyster mushroom) ) محل رشد در طبیعت : بر روی چوبهای پوسیده یا در حال پوسیدن و سطح درختان . دارای قدرت تجزیه بالاو براحتی مواد سلولزی راکلونیزه می سازد . دارای رنگهای مختلف کلاهک از قبیل سفید ، آبی ، خاکستری ، طلایی ، قهوه ای و … قارچ صدفی درختی Pleurotus osteratus در جنگهای درختان سخت چوب گسترش فراوانی دارد . گونه های زراعی معروف : P,cittinopileatus/ ...

ماه اکتبر ماهی است که علاقمندان به حیات وحش می روند. و همه ی آن برای دیدن نشانه های خطرناک یا قارچهای وحشی است. انگلیسها به قارچهای وحشی مشکوک و بدگمان هستند. آنها فقط یک نوع را می خورند نوعی که در قفسه های سوپرمارکتها وجود دارد و بسته بندی و بهداشتی است. قارچهای این مرد انگلیسی بی مزه هستند. آنها سالم و بی خطر ولی خسته کننده هستند. انگلیسی ها زیاد نگران هستند و هر قارچی که وحشی ...

ایزولاسیون و فعالیت ضد قارچی وضد اومیستی آنراژین (Aerugine) تولید شده توسط pseudomonas fluorescems نوع MM-B16 باکتری MM-B16 که فعالیت شدید ضد قارچی وضد اومسیت (oomycete) را در برابر تعدادی از پاتوژن های گیاهی نشان می داد.از خاک کوهستانی کره ایزوله (جدا ) گردیده بود. بر اساس ویژگی های فیزیولوژیکی وبیوشیمیایی و آنالیز توالی DNA در ریبوزوم 165 مشخص شد که باکتری نوع MM-B16 مشابه ...

قارچ صدفي مقدمه قارچ صدفي از جمله ي گياهاني است که اندام سبز رنگ ندارد که نمي تواند عمل فتوسنتز انجام دهد يعني جزو گياهان اوليه است که نمي تواند عمل غذاسازي را انجام دهد. پس بنابراين براي اين عمل به کليه واسطه هايي براي انجام عمل غذاسازي احتياج

غريزه ي نياز به تغذيه در انسان از بدو تولد او را براي تلاش و کوشش براي برآورده شدن اين نياز وا داشته بطوريکه در طول تاريخ انسان موفق به کشف و توليد علم و تکنولوژي پيشرفته اي در اين زمينه شده است. قارچهاي خوراکي از ارگانيزم هاي اوليه هستند که به فو

متاسفانه به علت عدم آشنايي برخي از فعالان بخش توليد قارچ صدفي به فنون بازاريابي صحيح و ارايه نامناسب قارچ، ويا ارايه قارچهايي با کيفيت پايين به بازار و همچنين وجود رقابت ناسالم در بين توليد کنندگان قارچ صدفي، درحال حاضرتوليد قارچ به صورت صنعتي عليرغ

در اوايل قرن 16 يکي از پزشکان گياه داروئي در کشور اتريش براي اولين بار مبادرت به شناسائي قارچهاي اطراف شهر وين نمود در همان قرن پرورش و استفاده از قارچ در کشور ايتاليا آغاز و با اختراع ميکروسکوپ در قرن 17 فعاليت شناسائي قارچها بيشتر و بيشتر شد و پرو

انسان از زمانهاي بسيار دور با قارچ آشنا بوده است. عامه مردم با قارچهاي چتري خوراکي که بر روي درختانِ در حال پوسيدن وجود داشت آشنا هستند، افراد مختلف از راههاي گوناگون در طول زندگي با قارچ سروکار دارند. به عنوان مثال عده اي در کارخانه ها به خصوص کارخ

ترکيبات معدني (غيرآلي) گوگرد گوگرد اولين قارچ کش موثر بوده که استفاده از ان به قرنها پيش بر ميگردد. اين ماده به عنوان يک قارچ کش محافظتي است که روي جوانه زني کنيديوم اثر بازدارندگي دارد. استفاده از ترکيب گوگرد و آهک ابتدا براي کنترل سفيدک پودري

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول