دانلود مقاله مبدا و خطر دروندادها برای حفظ محصولات در سیستمهای کشاورزی طبیعی

Word 138 KB 24284 28
مشخص نشده مشخص نشده کشاورزی - دامپروری
قیمت قدیم:۱۶,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۲,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • خلاصه:
    تداوم پذیری بعنوان قابلیت ادامه یافتن یک سیستم تعریف می شود .

    با در نظر گرفتن این تعریف چندین جنبه فعالیت حفظ محصولات در کشاورزی طبیعی برحسب قابلیت تداوم بازبینی می شوند چون سنجش مطلق تداوم پذیری موجود نیست ، این بررسی شکل مقایسه بین روشهای حفظ محصولات طبیعی و معمولی را به خود می گیرد .

    دو عامل حفظ محصولات اینها تصور می شوند ، یکی منبع دروندادها برای حفظ محصولات و دیگری خطر محیطی مواد شیمیایی استفاده شده برای حفظ محصولات .بعلاوه تداوم پذیری برخی از مسائل گسترده تر مربوط به روشهای حفظ محصولات در کشاورزی طبیعی نیز مورد بحث واقع می شوند.

    استنتاج می شود که سیستم های کشاورزی طبیعی بطور قطع تداوم پذیر نمی باشند .

    برای سیستمهای کشاورزی طبیعی ، درونداد ، مقدار قابل توجه انرژی است ، اکثر ترکیبات بکار رفته در حفظ محصولات از منابع غیر قابل تجدید مشتق می شوند و هزینه های فرآوری و انتقال قبل از کاربرد را به بار می آورند .

    بعلاوه این ترکیبات بدون خطر زهر شناسی برای انسانها یا بوم شناسی نمی باشند .

    علیرغم این مشکلات نتیجه گیری می شود که از دیدگاه بیو فیزیک احتمالاً کشاورزی طبیعی تداوم پذیرتر از کشاورزی معمولی است .

    با این وجود ارزیابی تداوم پذیری کلی سیستمهای کشاورزی می تواند به بهای داده شده توسط جامعه به دروندادها و بازده ها بستگی داشته باشد و از این نظر ارزیابی اینکه کدامیک از سیستمهای کشاورزی بیشتر تداوم پذیر هستند بسیار سخت است .


    مقدمه:
    مطالعات اخیر به بحث و بررسی تداوم پذیری سیستمهای کشاورزی متفاوت پرداخته اند .

    هرچند به طریق های بسیار این آرایه متنوع کار و مطالعه بواسطه عدم وجود تعاریف مورد قبول در مورد " تداوم پذیری " و " سیستمهای کشاورزی تداوم پذیر " مختل شده اند ، اما چند موضوع مشترک از این تجزیه و تحلیل ها پدیدار شده که به نظر می رسد در ارزیابی تداوم پذیری یک سیستم کشاورزی مهم می باشند .

    اینها شامل حاصلخیزی خاک ، بازده انرژی ، فقط بازه ها ، حفظ اصل ژنتیکی محصولات و حیوانات ، سودآوری ، کیفیت آب ، حفظ طبیعت و عوامل اجتماعی اقتصادی می باشند .

    به منظور این بررسی ، تعریف تداوم پذیری ارائه شده توسط هنسن وجونز(1996) اتخاذ می شود .

    این تعرف اظهار می دارد که " تداوم بخشدین از نظر لغوی موجود نگهداشتن ، ادامه دادن ، ابقا کردن یا امتداد دادن است ." بنابراین تداوم پذیری بعنوان قابلیت تداوم یک سیستم در آینده تعریف می شود .

    اینجا تاکید روی " ادامه یافتن است ." این قابلیت تداوم به هیچیک از ارزش های انسان محور یا " کیفیت" درک شده سیستم مربوط نیست ، بلکه آن ویژگی اصلی یک سیستم و دروندادها و بازده های آن می باشد .

    بنابراین از لحاظ نظری ، می تواند مشخص شود که سیستم ها جنبه های کیفیتی مطلوب بسیاری دارند اما به خاطر ماهیت دروندادها ، بازده ها و مکانیسم های بازخوردیشان نمی توانند تداوم پذیر باشند .

    همزمان سیستمهای دیگر می توانند تداوم پذیر باشند ، مثلاً آنها قابلیت تداوم دارند اما جنبه های "کیفیتی" مطلوبی ندارند.

    بعبارت دیگر آنها ممکن است سیستمهایی باشند که به نظر انسانها "بد" هستند .


    هنگام انجام یک بررسی علمی در مورد تداوم پذیری هر سیستم کشاورزی ، مهم است که بررسی روی ویژگی هایی از آن سیستم متمرکز شوند که به قابلیت تداوم آن مربوط می باشند .

    در سیستمهای کشاورزی قابلیت فراهم کردن یک بازده اقتصادی برای مدیر ، یک ویژگی مهم مربوط به قابلیت تداوم سیستم می باشد .

    سیستمهای کشاورزی بدون سود تداوم ندارند .

    مسائل مربوط به حفظ بازده ، مثل حاصلخیزی خاک و کاهش آسیب ها با علف های هرز و آفت ها مهم هستند.

    استدلال در مورد اینکه اکوسیستم طبیعی یک بازده اصلی و حیاتی برای یک سیستم کشاورزی تداوم پذیر است یا اکوسیستم متغییر ، چندان آسان نیست .

    برخی عوامل اکوسیستم ها از نظر زراعتی بازده های ارزشمندی فراهم می کنند ، برخی هم نه.

    هرچند بوم شناسان اغلب روی روابط بین گونه ها تاکید می کنند ، اما سخت است که درک کنیم چطور وجود گونه هایی مثل عقاب دم سفید ، وال آبی ، پروانه چلچله ای یا ارکیده رومی می تواند به تداوم پذیری یک سیستم کشاورزی کمک کند .

    میزان فزونی در اقلیتهای بوم شناسی نامشخص است .

    زمینه تحقیق فراوانی برای بوم شناسان باقی می گذارد .این بدان معنا نیست که کشاورزی می تواند در صورت نبود همه گونه های کشت نشده ادامه یابد .

    برعکس این پیشنهاد وجود دارد که تنها یک زیرمجموعه از هم گونه های موجود برای تولید غذا و الیاف ضروری می باشد .


    همچنین این استدلال وجود دارد که آیا استفاده انرژی با یک مولفه مهم بررسی تداوم پذیری است یا نه.

    بسیاری از بررسی ها استفاده انرژی را در سیستم های کشاورزی در نظر می گیرند، و تولید و استفاده انرژی می تواند غیر قابل تداوم تصور شوند .

    هنگام بازبینی از دیدگاه تعریف تداوم پذیری اتخاذ شده در این مقاله ، قطعاً این مسئله درمورد انرژی مشتق شده از منابع غیر قابل تجدید درست است .

    منابع سوختهای کافی محدود هستند و قابلیت بی عیب ماندن اکوسیستم های جهانی ، اگر بطور مداوم در معرض آلوده گسترده های مربوط به استفاده از سوختهای کافی باشند ، بعید است .

    با این وجود استفاده انرژی از منابع قابل تجدید به نظر می رسد تداوم پذیر باشد .

    بنابراین هرچند گرفتن انرژی از منابع قابل تجدید و تبدیل آن به شکل قابل استفاده ، بالاخره در دراز مدت ، یک محدودیت فنی روی بسیاری از سیستم ها می گذارد ، اما یک شخص خوش بین فن شناس ممکن است پیشنهاد کند که چون مقدار انرژی مشتق شده از منابع قابل تجدید افزایش می یابد ، بنابراین در کشاورزی انرژی یک عامل محدود کننده نخواهد بود و نباید قابلیت تداوم سیستمهای کشاورزی را تحت تاثیر قرار دهد.

    با این وجود گرفتن انرژی از منابع غیر قابل تجدید غیر ممکن است پس همزمان در آینده ذخایر سوختهای کانی به پایان می رسند و قابلیت تداوم سیستمهای کشاورزی (و بسیاری از سیستمهای دیگر ) ممکن است تهدید شوند.

    انرژی حاصل از منابع غیر قابل تجدید دیگر است که در این مقاله به آن توجه کمی شده است .

    این باعث تاسف است چون اگرچه ذخایر بسیاری از منابع غیر قابل تجدید ، عظیم هستند و بهره گیری از آنها برای بسیاری از سالهای آینده محتمل است ، اما شکی وجود ندارد که این ذخایر محدود هستند و تمام می شوند آنگاه می توانند به قابلیت تداوم سیستمهای کشاورزی نیز آسیب رسانند .

    بنابراین در نهایت هرچند سیستمی که به منابع غیر قابل تجدید وابسته نیست ، مثل دروندادها ، بطور نامحدود قابلیت تداوم دارند ، اما آن سیستمهایی که کمتر از منابع غیر قابل تجدید استفاده می کنند به نظر می رسند تداوم پذیرتر از آنهایی هستند که از مقادیر بیشتر استفاده می کنند ، اما در حقیقت هیچیک در دراز مدت تداوم پذیر نمی باشند .

    هدف این مقاله مقایسه تداوم پذیری سیستمهای به اصطلاح رایج و معمولی با سیستمهای کشاورزی طبیعی می باشد .

    در اینجا کشاورزی طبیعی طبق معیارهای خلاصه شده توسط برنامه های تائید نامه طبیعی تعریف می شود .

    این قوانین مجموعه روشهایی را مشخص می کنند که بطور ثور کشاورزی طبیعی را تعریف و مشخص می کنند .

    در میان این قوانین ، قوانینی هستند که استفاده از دروندادهای شیمیایی و مصنوعی حشره کش ها و کودها منع می کنند و روی استفاده از چرخش ها و حفظ حاصلخیزی خاک تاکید می کنند .

    اجرای این قوانین به تفاوتهای حقیقتی بین کشاورزی طبیعی و غیر طبیعی ( معمولی) منجر می شود و این واقعاً چیزی است که مصرف کنندگان غذاهای طبیعی بدان معتقدند .

    با این وجود برخی تعاریف دانشگاهی تر کشاورزی طبیعی از تعریف کشاورزی طبیعی بعنوان مجموعه ای از روشها دور می شوند و آن را بیشتر بعنوان مجموعه ای از اهداف و آمال تعریف می کنند .

    برای مثال هنینگ و دیگران (1991) اظهار می کنند که : کشاورزی طبیعی هم یک فلسفه و هم یک سیستم کشاورزی می باشه ، که در ارزشهای بنا نهاده شده اند که نشان دهنده آگاهی از حقایق بوم شناسی و اجتماعی و توانایی افراد برای انجام اقدامات موثر می باشند.

    عملاً آن کارکردن با فرآیندهای طبیعی جهت حفظ منابع ، خود گردانی از طریق تفاوت و تنوع ، به حداقل رساندن فضولات و تاثیرات محیطی همزمان با حفظ سود آوری کشاورزی می باشد .

    هدف چنین سیستمهایی تولید غذایی است که مغذی است و با موادی که می تواند برای سلامت انسان مضر باشند آلوده نشده است .

    در حالیکه لامپکین (1997) اظهار می کند که : کشاورزی طبیعی می تواند بعنوان روشی برای کشاورزی تعریف شود که هدف آن تداوم پذیری اجتماعی ، محیطی و اقتصادی و رفاه حیوانات است بواسطه : حداقل رساندن استفاده از منابع برونی ، به حداکثر رساندن استفاده از منابع قابل تجدید مشتق شده بطور محلی و کنترل کشت اکوسیستم و استفاده از بازار برای جبران درونی کردن هزینه های غیر اساسی و برونی .

    همینطور ، کشاورزی طبیعی در اهداف اصلی و بنیادی تداوم پذیری کشاورزی سهیم می باشه و ارزیابی شایسته با ICM/LTSA بعنوان یک بخش اصلی کشاورزی تداوم پذیر می باشد .

    بنابراین هم هنینگ (1991) و هم لامپکین (1997) هر دو اظهار می کنند که بنابر تعریف خود ، کشاورزی طبیعی برای محیط و جامعه خوب است و همچنین تداوم پذیر است .

    با این وجود ، با در نظر گرفتن حرکتهای سیاسی اخیر که هدف آنها تشویق فزاینده کشاورزی طبیعی در آن سوی اروپا بود ، پس غیر از صرفاً پذیرفتن گفته های آرمانی در مورد مقابله خوب کشاورزی طبیعی به نظر می رسد بررسی تفاوت های چشمگیر بین کشاورزی طبیعی و معمولی ضروری است .

    زیست شناسان تلاش کرده اند این کار را با بررسی تفاوتهای موجود در غنا و فراوانی گونه ها در زمینهای کشاورزی طبیعی و معمولی انجام دهند و تحلیل گران اقتصادی سودآوری نسبی این دو سیستم را مقایسه کرده اند .

    این مقاله قصد دارد بازبینی های تفاوتهای بین سیستمهای کشاورزی طبیعی و معمولی را ، تا آنجا که به تداوم پذیری نسبی عملکرد فقط محصولات در کشاورزی طبیعی و معمولی می شود ، ادامه دهند .

    در اینجا هدف کشف و بررسی این که آیا این دو سیستم کشاورزی اساساً از نظر تداوم پذیری عملکردهای فقط محصولاتشان متفاوت هستند ، و اگر تداوم پذیر نباشد هدف کشف و بررسی دلایل تداوم پذیر نبودن آنهاست.

    هرچند تشخیص می دهیم که سیستمهای کشاورزی متفاوت تاثیرات محیطی متفاوت دارند اما تمرکز این بررسی تنها روی میزان تاثیر نیست بلکه آن سعی می کند جور شود که آیا هیچ تفاوت اساسی حقیقی ای در تداوم پذیری کشاورزی طبیعی و معمولی یا در منابع عدم تداوم پذیریشان وجود دارد یا نه .

    همچنین آن بیشتر یک بحث فلسفه ای نه یک تجزیه و تحلیل تجربی .

    بطور خاص این مقاله سعی می کند دو سوال مربوط به تداوم پذیری روشهای فقط محصولات در کشاورزی طبیعی و معمولی را مورد توجه قرار دهد .

    اولاً ، آن منبع دروندادهای حفظ محصول در کشاورزی طبیعی و معمولی را بررسی می کند .

    فرض بر این است که استفاده کمتر از منابع غیر قابل تجدید تداوم پذیرتر از استفاده بیشتر است .

    دوماً این مقاله بواسطه مواد استفاده شده برای حفظ محصولات در زمینهای کشاورزی طبیعی و معمولی خطرات را برای محیط در نظر می گیرد .

    در نهایت برخی از مسائل گسترده تر مربوط به کنترل آفت در کشاورزی طبیعی بررسی می شوند .

    2.

    روشها 1-2.

    منبع دروندادها برای حفظ محصولات در زمینهای کشاورزی طبیعی این مطالعه سعی کرد تا اطلاعات در مورد منبع دروندادها برای فقط محصولات در کشاورزی طبیعی و معمولی را بازبینی کند و خطرات محیطی ناشی از کاربرد مواد شیمیایی حفظ محصولات در زمین را بررسی نماید .

    با در نظر گرفتن ماهیت جامع ویژگی کشاورزی طبیعی ، تفکیک دروندادها برای سیتمهای کشت برحسب حفظ محصولات و تغذیه گیاه سخت است ، چون اعتقاد بر این است که یک گیاه سالم می تواند در برابر جمله های آفت بهتر مقاومت کند.

    به این دلیل هم دروندادهای حفظ محصولات و هم دروندادهای تغذیه گیاه همزمان در نظر گرفته می شوند .اطلاعات در مورد همه دروندادهای مجاز برای زمینه های کشاوری طبیعی در بریتانیا از اتخاذیه زمین های کشاورزی حاصل شد .

    اطلاعات مورد استفاده ، منبع و فرآوری مربوط به هر یک از این دروندادها از نوشتجات جمع آوری شدند .

    2-2.

    ارزیابی خطر محیطی آفت کش های مجاز برای استفاده در زمینهای کشاورزی طبیعی خطر محیطی دروندادها برای حفظ محصولات در کشاورزی طبیعی با استفاده از روشی برای ارائه تاثیر محیطی آفت کش های توسعه یافته توسط کواک و دیگران (1992) ، روش به اصطلاح بهری تاثیر محیطی (EIQ) ، ارزیابی می باشه .

    این چهار چوب مسیر می سازد که اطلاعات در مورد تاثیرات محیطی گوناگون آفت کش ها تا ارزش منحصر به فردی که EIQ ، نامیده می شود کاهش یابد .

    این روش در سعی برای ارائه خطر آفت کش بدین طریق منحصر به فرد نیست و چند شاخص دیگر وجود دارد .

    روش EIQ دارای جنبه هایی است که آن را متمایل به استفاده در تصمیم گیری سیاسی و محیطی می کند و طرح اخیر و پیشنهاد که یک شکل تغییر یافته این شاخص میم تواند برای ایجاد مالیات بر آفت کش در بریتانیا استفاده شود .

    2-2-1.

    شیوه EIQ شیوه EIQ بطور خاص توسعه یافت تا برای کشاورزان مسیر سازد که برای تلفیق تصورات زیست بومی و محیطی با فرآیند تصمیم گیریشان ، کنترل تلفیق یافته آفت را بکار گیرند .

    شیوه EIQ اطلاعاتی را در مورد خطر زهرشناسی آفت کش های خاص فراهم می کند که به موجب آنها کشاورزان ( یا دیگر تصمیم گیرندگان ) می توانند بین افت کش ها برحسب میزان خطرشان ، انتخاب کنند .

    این امر با کاهش آمار برای یازده متغییر زهرشناسی و شیمی فیزیکی به یک رقم منحصر به فرد :EIQ حاصل می شود .

    اهمیت نسبی هر متغییر در ارزیابی خطر کلی با عامل تورین تعیین می شود ، هر چه وزن بالاتر باشد اهمیت آن متغییر بیشتر است .

    وزن های معین شده در شیوه های اصلی EIQ به 3،1 و5 مشابه پائین ، متوسط و بالا محدود بودند .

    شیوه EIQ خطر برای معیار گزاران ، مصرف کنندگان و عوامل بوم شناسی را بطور مجزا بررسی می کند .

    به منظور ارائه خطر یک آفت کش برای آن رده تاثیر بالقوه در هر یک از این سه زیررده به آمار خاصی پرداخته می شود .

    معادله های این سه زیررده اینها هستند: (P DT) + (5 DT) C = EIQ معیار گذار SY+L (2/(S+P)) EIQ = C مصرف کننده (5PB)+(BPZ)+3(2/(P+S))D)+(R F)EIQ = بوم شناسی که DT سمیت پوستی ؛ D سمیت پرونده ؛ C سمیت مزمن ؛ S نیمه عمر خاک ؛ SY سیستمی بودن ؛ Z سمیت زنبور ؛F سمیت ماهی ؛B سمیت بند پای نافع ؛ L امکان فرونشست ؛ P نیمه عمر سطح گیاه و R امکان آسیب سطح می باشد .

    EIQ نهایی میانگین سه زیررده است و اینطور مشتق می شود .

    5)]}/3 P B)+(3 P3)+(Z(S+P)/2 D)R)+F)[+SY)+(L)] (S+P)/Z C P)]+5)+(DT EIQ = {[C(DT اصلاحیه EIQ اصلی ، میزان استفاده زمین (FUR) ، این امکان را فراهم می سازد که برحسب استراتژی های کنترل آفت در سطح زمین کشاورزی اطلاعاتی در مورد آفت کش های خاص ارائه شوند .(FUR) اینطور محاسبه می شود : R %ai FUR = EIQ که EIQ ،هر تاثیر محیطی برای یک عامل فعال مفروض ؛ %ai درصد عامل فعال در محصول آفت کش خاص مفروض و R مقدار کلی آفت کش استفاده شده ( که معمولاً بعنوان کیلوگرم در هر هکتار بیان می شود ) می باشند.

    3.

    نتایج 1-3.

    منبع دروندادها برای حفظ محصول در زمینهای کشاورزی طبیعی 1-1-3.

    استفاده آفت کش در زمین های کشاورزی طبیعی ترکیبات کانی و شیمیایی خاصی توسط کمیته استانداردهای طبیعی برای استفاده دو مجاز هستند براین اساس که مصنوعی وشیمیایی نباشند(جدول1).

    از 10 حشره کش و قارچ کش مجاز برای استفاده در بریتانیا طبق طرح نمادین اتخاذیه زمینهای کشاورزی ، تنها سه تا از آنها از منابع کاملاً قابل تجدید بدست می آیند ؛ اینها با سیل تور ینجسیس ، دریس و آککزا می باشند (جدول 2).

    اولی یک اسپری باکتری است، ترکیب فعالی که می توان تحت شرایط نترل شده از آن کشف کرد .

    ترکیبات فعال دو نوع بعدی مشتقات گیاهی هستند که از گونه های گیاهی تحت شرایط کشت ، کشت می شوند .

    از هفت محصول دیگر ، چهار تا از آنها تاثیرات سمی مس را بکار می برند و تنها یکی می تواند برای استفاده به یک ترکیب فعال قابل کشت تبدیل شود ، آن صابون مایع است .

    صابون های مایع اغلب شامل پتاسیم هستند که به آسانی می توانند به روغن های استخراج شده از گیاهان افزوده شوند .

    جدول 1 منبع مواد مورد استفاده در حشره کش های مجاز اتحادیه زمینهای کشاورزی و کاربرد های آنها با سیل تورینجسیس یک حشره کش میکروبی مورد استفاده برای کنترل کرم حشره ها می باشه .

    آن برای ارگانیسم های دیگر غیر سمی است .

    آن با تخمیر تحت شرایط خوب کنترل شده تولید می شود .

    مختص بودن آن برای آفت ها ، توام شدن سلامت و امنیت طبیعی برای انسان و گونه های شکارچی آن را برای استفاده در کنترل آفت مناسب می سازد .

    دریس یک حشره کش تمامی طبیعی است که از عصاره های گیاه درست می شود و بطور موثری بعنوان یک اسپری حجمی کاربرد دارد .

    دریس مایع بطور خاص حاوی 5% ترکیب فعالی که روتنون است ، می باشد .

    روتنون نیمه عمر کوتاهی دارد بنابراین به سرعت فروسان می کند .

    روتنون از ریشه الیپتیکا دریس مشتق می شود که بطور گسترده و کامل از امریکا وارد می شود و سپس در بریتانیا عمل آورده می شود .

    آن حشره کش طیف گسترده ای است که برای زنبورها ، ماهی و حشرات شکارچی سمی است و صرفاً بطور محدود استفاده می شود .

    صابونهای مایع صابونی هستند که حشره کش ها را غلیظ می کنند و می توانند صابونهای پتاسیم یا اسیدهای چرب نیز نامیده شوند .

    آنها در مقابل مایت ها ، تریپس ها و شپشه ها موثر هستند و بعنوان اسپری استفاده می شوند .

    آککرا یک حشره کش تمامی طبیعی است که از برگهای سینره گل داوودی مشتق شده است .

    سمیت پائین برای پستانداران ، پایداری کم در محیط ، عملکرد سریع روی حشرات آن را یک حشره کش عامی می سازد .

    عصاره گیاه می تواند با استفاده از متانول یا دی کلسیدکربن تصفیه شود .

    سرهای گل خشک شده مورد استفاده در فرآوری اصولاً از کنیا ، تانزانیا و جزیره تاسمانی که گیاهان در آنها بعنوان یک محصول رشد داده می شوند ، صادر می شوند .

    آککرا برای ماهی سمی است و نیز استفاده آن نزدیک توده های آب که خطر آلودگی بالاست ، محدود است .

    دی هیدفلز یک طمعه شیر نرم تن است که به شکل گلوله کاربرد دارد وصرفاً برای کنترل حلزون ها و مارها در کشاورزی و باغداری استفاده می شود.

    آن تنها زمانی که طبق دستور مورد استفاده واقع شود گیاه زهرگر نیست ، مثلاً هنگام مهور شدن در تله برای تماس داشتن با شاخ و برگ گیاه و یا خاک .

    به خاطر آن سطح بالای سمیت برای پستانداران ، آن باید برای گونه های حیوانی بلندتر حاوی دافعی باشد .

    آن دارای سمیت مزمن بالاست و یک ماده بسیار پردازش شده می باشد .

    آمیزه بردو یک قارچ کش برگسان غیر طبیعی است که بعنوان یک اسپری بسیار حجمی در یک مرحله خاص چرخه رشد ، هنگامی که گیاه زهرگی آن پائین است ، کاربرد دارد .

    آن اغلب برای سیب زمینی ها و میوه های نرم بکار برده می شود .

    ترکیب فعال مس ، با یک ترکیب برد و خاص که حاوی تقریباً 30 گرم در هر لیتر می باشه ، است .

    در مورد سمیت مس و تداوم باقیمانده ها در محیط نگرانی وجود دارد و نیز آن برای استفاده مداوم پیشنهاد نمی شود .

    سولفور یک قارچ کش تماسی غیر طبیعی گسترده است که بعنوان تغذیه برگی نیز استفاده می شود .

    آن می تواند به شکل اسپری قابل حل یا گرد و غبار بکاربرده شود سولفور معمولاً به یک شکل تقریباً خالص کاربرد دارد ، یک ترکیب خاص متشکل از 8/99 % سولفور و 2/0 % خاکستر .

    سولفور به سرعت فروسان می کند و برای زنبورها و ماهی غیر سمی است در بریتانیا تولید تجاری سولفور وجود ندارد بنابراین آن از این قار وارد می شود .

    کربنات آمونیم مس یک قارچ کش مسی محافظ است که به میزان تقریباً 25 گرم در هر لیتر کاربرد دارد.

    خصوصیات آن به نظر می رسه با خصوصیات اکسی کلرید مس قابل قیاس باشه .

    اکسی کلرید مس یک قارچ کش و باکتری کش مسی برگسان با عملکرد حفاظتی است .

    آن نخست در اوایل سال 1900 استفاده شد .

    آن زمانی که طبق دستور استفاده شود غیر سمی است جز برای هویج ها و سیب زمینی ها تحت شرایط خاص .

    در مورد سمیت مس و انباشگتی باقیمانده ها در خاک و زیستگان نگرانی وجود دارد و نیز آن برای استفاده مداوم پیشنهاد نمی شود .

    اکسی کلرید مس برای ماهی سمی است .

    سولفات مس یک خزه کش آبزی حاوی مس و قارچ کش تماسی است .

    آن معمولاً با آهک ترکیب می شود تا شکل آمیزه بردو گیرد .

    در خاک سولفات مس تا حدودی با سطوح خاک ه کمی محدود است ، شسته می شود .

    نگرانی در مورد پایداری مس در خاک بدین معناست که آن برای استفاده مداوم پیشنهاد نمی شود .

    سولفات مس برای ماهی سمی است .

    جدول 2 منبع ترکیبات فعال موجود در حشره کش ها و قارچ کش های مجاز برای استفاده در بریتانیا توسط اتحادیه زمینهای کشاورزی ، میزان فرآوری مورد نیاز قبل از کاربرد و جزئیات روش کارد و بیماری / آفتی که کنترل می کنند منبع میزان شکل آفت کشور محصول قابل تجدید غیر قابل تجدید فرآوری کاربرد کنترل شده مبدا حشره کش ها باسیل تورینجسیس * متوسط اسپری لسیه ها امریکا دریس/روتنون * پائین اسپری شپشه ها امریکا صابونها روغنهای مایع * * متوسط اسپری شیشه و تریپس گوناگون آککرا * پائین اسپری لسیه ها کنیا،تاسمانی دی هیدفلز * بالا گلوله حلزون و مار گوناگون قارچ کش ها آمیزه بردو * بالا اسپری شیشک زدگی،کپک گوناگون سولفور * پائین گردوغبار مایتها کپک شپشک زدگی سوئیس فرانسه کربنات آمونیم مس * بالا اسپری شپشک کپک گوناگون آکسی کلرید مس * بالا اسپری/پودر شته کپک شپشک گوناگون سولفات مس * بالا اسپری شپشک کپک گوناگون 2-1-3.

    محصولات مکمل مغذی مورد استفاده در زمینهای کشاورزی مممواد مغذی مکمل به شکل کودهای کانی و طبیعی می توانند بخش مهمی از برنامه های حفظ محصولات طبیعی را تشکی دهند.

    این مواد مغذی اضافی در سلولهای گیاه مقاومت فنی را بهبود می بخشند و آسیب پذیری گیاهان در مقابل حمله را کاهش می دهند .

    سلیکا بطور خاص برای به حداقل رساندن تاثیرات مکیدن حشرات یا جلینه قارچی بواسطه تقویت جداره های سلول های گیاه ارزشمند است .

    گرد و غبارهای سنگی حاوی سیلیکا یک منبع خاص این ماده کانی می باشند و نیز بعنوان ضد تغذیه کننده ها عمل می کنند .

    جدول 3 مجموعه ای از مکمل های مغذی مجاز برای استفاده طبق طرح نمادین طبیعی اتحادیه های زمینهای کشاورزی را فهرست می کند.

    بیش از نیمی از مواد فهرست شده در منابع غیرقابل تجدید می باشند که همه آنها استخراج یا کنده می شوند .

    هردوی این فرآیند ها تاثیرات محیطی عمده مربوط به خود را دارند که وقتی با فرآوری انتقال مورد نیاز مربوط به شماری از این تولیدات معدنی تلفیق می شوند ، این را بدیهی می سازد که استفاده آنها تداوم پذیر نیست .

    بعلاوه استفاده از این منابع غیر قابل تجدید می تواند تجدید پیامدهای محیطی یا اخلاقی داشته باشد .

    برای مثال 22 میلیون تن ماهی دریایی که سالانه برای کاهش صنعتی به گرد ماهی ، روغن و غیره گرفته می شوند ، صرفاً توسط صیادان بزرگ گرفته می شوند و اغلب ماهی گیری ذخایر را تحلیل می برده که حدو.د 25% آنها بی هدف گرفته شده اند (ماهی بی هدف گرفته شده اما به خشکی نرسیده).

    جدول 3 منبع مجموعه ای از مواد مغذی مکمل مجاز برای استفاده در بریتانیا توسط اتحادیه زمینهای کشاورزی ، و سنجش کیفیتی میزان فرآوری ای که آنها پیش از کاربرد نیاز دارند .

    منبع میزان محصول قابل تجدید غیر قابل تجدید فرآوری منبع کودهای نیتروژن دار خون خشک * پائین بریتانیا گرد سم و شاخک * متوسط بریتانیا کودهای فسفات دار سنگ فسفات * متوسط تونس فسفات آلومینیوم خاکستر شده * متوسط تونس سرباره قلیایی * پائین بریتانیا کودهای پتاسیم دار پتاس محروق سنگی * متوسط بریتانیا سولفات پتاس محروق * متوسط بریتانیا مواد کانی و مواد حیاتی برای گیاهان گچ سفید و سنگ آهک * متوسط بریتانیا فلدسپات * متوسط بریتانیا سنگ گچ * متوسط بریتانیا سرباره پولاری * متوسط بریتانیا کودهای ترکیبی گرد ماهی * متوسط بریتانیا کود محوطه مزرعه * پائین محلی سبزال دریایی مایع * متوسط بریتانیا آماده سازی بیودینامیک * پائین/متوسط بریتانیا 2-3.

    خطر محیطی آفت کش های مجاز برای استفاده در زمینهای کشاورزی طبیعی مقادیر EIQ آفت کش های مجاز توسط اتحادیه زمینهای کشاورزی برای استفاده از زمینهای کشاورزی طبیعی در بریتانیا از 5/13 تا 7/67 ، با ارزش توسط 2/31 ، طبقه بندی می شوند .

    روتنون کمی بیش از میانگین کلی ، با سفره بطور خاص بالا برای مولفه ی معیار گذار سفره گرفت .

    دی هیدفلز علیرغم داشتن سفره مولفه ی شناسایی خیلی بالا ، سفره پائینی گرفت .

    این تا حدودی بخاطر کاربرد بسیار محدود آن به یک شیوه کم خطر ، مثلاً در یک محیط آرام به شکل گلوله می باشد ، سولفور یکی از بالاترین سفره های مولفه ی بوم شناسی هر آفت کش ( طبیعی یا مصنوعی ) را دارد .

    قارچ کش حاوی مس ، سولفات مس ، بخاطر سطح بالای سمیت فرمن و پوستیش سفره مولفه ی معیار گذار بالایی دارد مقدار متوسط EIQ برای 84 حشره کش و قارچ کش که توسط کواک و دیگران که بررسی شده بود 5/41 بود که از 8/12 تا 9/121 رده بندی می شود .

    جدول 5 یک ارزیابی کامل برای نمونه ای از آفت کش را نشان می دهد که می تواند به طور خاص در سیستم کشاورزی معمولی استفاده شود .

    جدول شماره 4 جدول شماره 5 به منظورر مقایسه خطرمحیطی آفت کش ها ، مقدار دوز ، درصد ترکیب فعال و تناوب کاربرد باید در نظر گرفته شود .

    در چارچوب EIQ این امر با محاسبه ی FVR حاصل می شود این FUR EIQ می تواند برای نشان دادن حداقل افت کش آسیب زننده مناسب برای کنترل یک شکل خاص آفت بکار رود .

    می تواند ثابت شود که یک حشره کش با یک EIQ پائین که مستلزم کاربردهای بیشتری است نسبت به مواد شیمیایی دوز پائین با EIQ بالا خطر محیطی بیشتری دارد .

    در واقع کواک و دیگران(1999) دریافته اند که باری تولید سیب در امریکا یک استراژی کنترل آفت طبیعی دوبرابر استراتژی های کنترل آفت سنتی تاثیر محیطی کلی دارد .

    همان استراتژی کنترل طبیعی ده برابر استراتژی کنترل افت تلفیق یافته مضر تاثیر محیطی کلی داشت .

    موثر بودن در سیستم های طبیعی به خاطر شمار کاربردهای بالای مورد نیاز اگوسولفور روتنون بود .

    3-3- برخی مسائل گسترده تر مربوط به کنترل آفت در کشاورزی طبیعی تاثیر منفی ناشی از استفاده فزاینده چرخش های کشت بهنوان جایگزینی برای آفت کش های مصنوعی ، برهم زدن و مختل کردن اقلیت های زیاگان و گیاهان بخاطر تغییرات مداوم در محصولات رشد داده شده می باشد .

    چنین اختلالی می تواند هم روی تنوع و هم روی رموز گونه های تاثیر منفی داشته باشد .

    کشت دائمی علفزارها می تواند روی بهره برداری و نیز گونه های آفت از طریق خریدن یا خشک کردن تاثیر منفی مستقیمی داشته باشد .

    شماری از نویسندگان از جمله پیمنتال و دیگران (1983) و استنر (1986) به اختلال اقلیت های زگان خاک بعنوان یک تاثیر منفی بالقوه استراتژی های کنترل آفت طبیعی استفاده می کنند .

    نشانه تنوع پائین گیاهان در علفزارهای شبدر و افزایش آهسته جمعیت های حشرات و تنوع گونه های حشره در آن علفزارها این گفته را حمایت و تائید می کنند .

    یک محیط دائماً در حال تغییر احتمالاً به خودی خود برای گونه های خاص در محیط کشت مطلوب می باشد .

    با این وجود احتمالاً به نظر می رسد که مزایای دیگری که با استفاده کاهنده ی مواد شیمیایی ایجاد شده است مثل بقای گیاهان کنار زمین یا حجم مواد عالی فزاینده ی خاک پیامدهای مفیدی برای گوناگونی زیستی خواهد داشت که می تواند مهمتر از تاثیرات منفی چرخش های کشت باشد .

    بعلاوه کاربرد فزاینده مواد معدنی مکمل در سیستم های طبیعی می تواند تاثیرات منفی داشته باشد مخصوصاً در جایی که میزان بالایی کود در علفزارهای بکار رفته برای علوفه ی خشک و علوفه ی سیلو شده بکار می روند .

    کاربردهای بیش از حد کود می تواند بطور خاص به جمعیت های خاکی آسیب برسانند .

    از طریق استفاده از چرخش های کشت ، کشاورزی طبیعی تنوع را در نمای زمین ترویج می کند این حفظ تنع زیستگاه ها مزایای مشهودی روی جمعیت های حیات وحش محلی دارد بنابراین کشاورزی طبیعی با ترویج اندازه ی متوسط کوچکتر زمین و حفظ جنبه های مرزی به حفظ نماهای کشاورزی سنتی کمک می کند .

    این نماهای زمین جذابیت و زیبایی بیشتری دارند و تصور می شوند حومه ی شهرها را بهبود می بخشند و بهبود چشم انداز یا جذابیت نمای زمین مناطق روستایی ارزش آنها را برای هم تفریح رسمی و هم غیر رسمی بهبود می بخشد و بخش شکل یافته سنتی این جذابیت ذاتی حومه ی شهر پیامدهای اقتصادی دارد که می تواند قابل توجه باشد .

    4.

    مباحثه هیچیک از قارچ کش های جاری مجاز شده برای استفاده در بریتانیا توسط اتحادیه زمین های کشاورزی از یک منبع قابل تجدید مشتق نمی شوند .

    چهار تا از پنج حشره کش از منابع قابل تجدید مشتق می شوند اما هم قبل از کاربرد مستلزم فرآوری و پردازش می باشند این فرآوری و انتقال متعاقب آن انرژی بکار می برند و می تواند به ماشین های ساخته شده از منابع غیر قابل تجدید وابسته باشند این شرایط بطور مطلوب و معقول با شرایط معمولی ، که در آن اگر نه همه اما اگر آفت کش ها و علف کش ها از سوخته های کافی مشتق می شوند مقایسه می شوند و پیمنتل و هال (1984) برآورد کردند که در اوایل 1980 در روند اد متوسط انرژی برای تولید علف کش ها در امریکا تقریباً MG/KG 8/424 ، MJ/MG 6/369 برای حشره کش ها و MJ/KG 9/275 برای قارچ کش ها .

    بطور کلی آفت کش ها و قارچ کش های مجاز برای استفاده در زمینهای کشاورزی طبیعی نسبت به آفت کشها و قارچ کش های مجاز مورد استفاده در سیستمهای معمولی کمتر خطرناک هستند اما برای این قانون چند استثنا آشکار وجود دارد .

    با این وجود برخی شواهد حاکی از این هستند که وقتی سمیت و حجم در استراتژی کنترل آفت کلی در نظر گرفته شوند در روش های طبیعی می توانند نسبت به روش های محیطی بیشتری داشته باشند .

    بنابراین دلایل ، می توانیم اظهار کنیم که عملکرد حفظ محصول کشاورزی طبیعی و بنابراین خود کشاورزی طبیعی ، مطلقاً تداوم پذیر نمی باشند یعنی قطعاً آن نمی تواند ادامه یابد چون در رونداد های سیستم از منابع غیر قابل تجدید مشتق می شوند و استفاده از مواد شیمیایی حفظ محصول در سیستم های طبیعی بدون خطر محیطی نیست .

    بنابراین می توانیم نتیجه بگیریم که نه سیستم های رایج و نه سیستم های محیطی هیچیک مطلقاً تداوم پذیر نیستند و درجات مشکل مربوط به عدم تداوم پذیری سیستم های کشاورزی معمول برای سیستم های کشاورزی طبیعی نیز رایج و مشترک می باشند اساساً هر دو سیستم تاوم پذیر نیستند چون مستلزم در روندادهای غیر قابل تجدید می باشند و هر دو سیستم به یک شیوه یا شیوه ی دیگر روی محیط زیست طبیعی تاثیر می گذارند .

    در این شرایط می تاون استدلال شود که سیستمی که از منابع غیر قابل تجدید کمتری استفاده می کنند یا تاثیر محیطی کمتری دارند بیش از بقیه ادامه خواهد یافت .

    از یک دیدگاه مطلق این درست است و در آزمایشی که روی دو زمین هم اندازه در یک روز شروع شد هر یک به منابع غیر قابل تجدید و محدود رسیدند پس چیزهای دیگر نیز برابر بود سیستمی که در هر زمان واحد منابع غیر قابل تجدید کمتی استفاده می کرد انتظار می رفت نسبت به سیستمی که در هر زمان واحد منابع بیشتری استفاده می کرد دوره ی زمانی بیشتری ادامه یابد .

    بنابراین طبق تعریف هانسن وجون یک سیستم تداوم پذیرتر از دیگری می باشد .

    چنین تجزیه و تحلیل هایی صرفاً در روندادهای سیستم را در نظر می گیرند یک تحلیل و بررسی واقع گرایانه تر مستلزم بررسی هم دروندادها و هم در بازه های مربوط به سیستم کشاورزی می باشد .

    برای مثال اگر مصرف کنندگان آماده ی خرید بازده ی یکی از سیستم ها نبودند ، آنگاه قابلیت تداوم آن علیرغم استفاده ی آن از منابع غیر قابل تجدید شدیداً به خطر می افتاد .

    با این وجود همه ی محصولات و بازده ها بر حسب مواد غذایی را فیبر مرغوب نمی باشد و چون کالاهای محیطی و اجتماعی می توانند بعناون بازده های سیستم های کشاورزی نیز پنداشته شوند با در نظر گرفتن این گستره بازده ها و دروندادها در تعریف بازده ها و دروندادها در بخشهایی که یک مقایسه آسان میسر است می توانند مشکلی وجود داشته باشند در یک شرایط قیاس پذیر ، سر وآنکین سون (1993) اظهار می کنند که دروندادها و بازده ها می توانند برحسب پول بیان شوند .

    پذیرش این گفته به ناچار بدین معناست که جنبه های کیفیتی یک سیستم با خصوصیات مطلق آن تلفیق خواهد شد بطوری که تبدیل هر کالایی برحسب پول مستلزم ارزش یابی آن کالاست و ارزش ذاتاً انسان مدار است و با موقعیت متفاوت می شود .

    اگر این ارزش یابی پول پذیرفته و اعمال شود ، تست تداوم پذیری می تواند با عدم تساوی ارائه شود :

کنترل غير شيميايي علفهاي هرز در سيستمهاي کشاورزي طبيعي خلاصه نگراني در مورد افزايشهاي بالقوه د رجمعيتهاي علفهاي هرز بدون استفاده از علکش ها به بالا گيري کشاورزي طبيعي محدود شده است. با اين وجود در سالهاي اخير همه خواستهاي عموم براي توليد طبيعي و

چکیده: موضوع بحث انگیز روند افزایشی ضایعات مواد غذایی، یکی از چالشهای جدی اکثر کشورها به ویژه، کشورهای در حال توسعه است، سیاستمداران و اندیشمندان مجامع علمی در جهان سوم درصدد برآمده اند برای کاهش ضایعات محصولات کشاورزی در مراحل کاشت، داشت و برداشت و مراحل توزیع و مصرف چاره اندیشی کنند. بر همین اساس ضرورت دارد به خط مشی سیاست کلان، راهکارهای عملی و اجرایی جهت جلوگیری از ضایعات از ...

چکیده‌: این‌ مقاله‌، ضمن‌ بررسی‌ امکان‌ بیمه‌ کردن‌ محصولات‌ کشاورزی‌، اعم‌ از دیم‌ و آبی‌،همچنین‌ دام‌ و طیور و آبزی‌ پروری‌، در پی‌ نمایان‌ ساختن‌ این‌ نکته‌ است‌ که‌ بیمه‌ تا چه‌ حدمی‌تواند در تشویق‌ تولیدکنندگان‌ برای‌ سازگاری‌ عملی‌ با رفتارهایی‌ که‌ می‌تواند محیط‌زیست‌ را بهبود بخشد، مؤثر و سودمند باشد. همچنین‌ در این مقاله‌، نمونه‌هایی‌ از بیمه‌زیست‌ محیطی‌ - کشاورزی‌ و ...

با شروع فعالیتهای کشاورزی ، اکو سیستمهای کشاورزی در سراسر جهان ، اکوسیستمهای طبیعی را دگرگون کرده و جایگزین آنها شده اند. تداوم فرایند تبدیل فرایند تبدیل اراضی برای فعالیتهای کشاورزی اثرات منفی و زیانباری بر تنوع موجودات زنده و فرایندهای اکولوژیکی که این چشم اندازهای طبیعی را ساخته اند. به همراه داشته است اگر چه اشکال دیگر سودجویی انسان از طبیعت از قبیل شهرنشینی و معدن کاوی در ...

تحقيقات کشاورزي تزايد روزافزون جمعيت و کمبود مواد غذايي در دنيا موجب توجه دانشمندان به ازدياد محصولات کشاورزي و همچنين بهبود کيفيت آنها گرديده است. در اين راستا مواد راديواکتيو به کمک بررسي‎هاي کشاورزي شتافت و انقلاب عظيمي در کشاورزي به وجود آورد ب

گرسنگي در دنياي امروز امر تازه اي نبوده و هميشه تهديدي براي بقاي نسل بشر بوده است.در بعضي از نقاط دنيا طي قرون متمادي کمبود مواد غذايي هميشه عامل عمده بدبختي امراض و حتي مرگ محسوب مي شده است ولي هيچگاه مانند امروز تا اين حد کمبود غذا و خطر گرسنگي دس

مقدمه با توجه به افزايش بي رويه جمعيت و پيش بيني هاي انجام شده در خصوص رسيدن جمعيت دنيا به مرز 15 ميليارد نفر در 2020 ضروري است نسبت به تامين غذا و انرژي براي آنها فکر شود و از آنجائيکه درصد زيادي از اين غذا و انرژي از محصولات کشاورزي و دامي و

مقدمه : کشاورزی یکی از عوامل مهم در تکامل علفهای هرز است عملیات کشاورزی با بازگرداندن توالی جوامع گیاهی را در مراحل اولیه ونابالغ آن نگه می دارند جزء عمده پوشش گیاهی در این گونه جوامع آنهایی هستند که در کشاورزی نوین به علفهای هرز موسومند تعدادزیادی از علفهای هرز ازنواحی جغرافیایی مختلف به یک منطقه وارد شده اند ویا گونه های بومی فرصت طلبی هستند که بدنبال برخی دخالتهای بشر در ...

کشاورزي پايدار توليد با کيفيت , نگاه به آينده کشاورزي پايدار به معناي استفاده از علوم بيولوژي، بالاترين ميزان و مناسب ترين روش توليد در کشاورزي است. در حالي که در کشاورزي تجاري براي نيل به اهداف توليد کوتاه مدت از نهاده هاي کشاورزي به طور بي رويه

مقدمه امان از دست این مهندسی که عرض و طولش به کشاورزی و پزشکی‌ هم رسیده. فکر مهندسی نظم و انضباط و حذف زوائد را در پی دارد. این رشته تازه تأسیس در مقطع کارشناسی دارای 10 گرایش مختلف است که در میان داوطلبان علوم تجربی 7 گرایش و در گروه علوم ریاضی و فنی 3 گرایش دارد. در مهندسی کشاورزی که نگهداری و پرورش و حفاظت از خاک و گیاه بصورت علمی همراه با کمترین خسارت و بیشترین بهره دهی ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول