دانلود تحقیق گل لاله

Word 428 KB 24315 8
مشخص نشده مشخص نشده کشاورزی - دامپروری
قیمت قدیم:۱۲,۰۰۰ تومان
قیمت: ۷,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • گل لاله
    بافت گیاه:متوسط نوع گیاه:علفی چند ساله
    دوام برگ:خزان کننده گل دهی:بهار
    منشا وگسترش:آسیاواروپا ارتفاع:۶۰-۱۲سانتیمتر
    ریخت شناسی: لاله گیاهی است بابرگهای نواری پهن و گلهای زیبا با رنگهای متنوع(قرمز-زرد-صورتی-بنفش-نارنجی-دورنگ و...)ازنظر باغبانی به دو گروه تقسیم می شود :لاله هایی باشاخه گلدهنده بلند که مناسب گل شاخه بریده هستند و لاله هایی بادمگل کوتاه و گلهای درشت که بیشتر در گلدان کشت می گردند.


    نیازهای طبیعی:
    نور:آفتاب کامل تاسایه آفتاب
    خاک:خاک باغچه+خاک برگ پوسیده+ماسه(بدون کود دامی)
    عمق کاش۲۰-۱۲سانتیمتر
    فاصله کاش۱۰-۵سانتیمتر
    رطوبت:آبیاری معمولی
    کاشت و نگهداری:پیازها را در دمای ۱۵تا۲۰درجه انبار کردهودر آبان ماه بکارید.خاک لاله باید زهکشی مناسبی داشته باشد تا پیازها نپوسند.گلدانها به مدت ۶هفته در دمای ۴درجه و۶هفتهدر دمای۵-۱۰درجه قرار داده می شوند و سپس به گلخانه سرد(۱۵درجه)منتقل می گردند.به تدریج ریشه ها و برگها رشد کرده و بسته به گونه گیاه جوانه گل نیز ظاهر می شود.


    ازدیاد:کاشت بذرو پیاز
    کاربرد در فضای سبز:مناسب کاشت در باغچه ها-حاشیه ها-گلدانها-باغهای صخره ها و گل شاخه بریده
    آفات و بیماریها:لاله به قارچها حساس است.


    لاله سیاه:
    یکی از انواع گونه های گل لاله است .



    نام علمی: Talipa ,Pueen of night
    خانواده: LILIACEAE
    گیاه پیازی است که بلندی آن به ۶۰ سانتیمتر می رسد.

    گلهای آن به رنگ خرمایی تیره مایل به مشکی بوده و تیره ترین نوع گل لاله است که روی ساقه های قوی در اواخر بهار ظاهر می شود.


    نیازها: به مکان آفتابی و خاک با زهکشی خوب نیاز دارد.

    پیازها را پس از خشک شدن برگها از خاک درآورده در محل خشک جهت کاشت در پاییز انبار می کنند.ازدیاد: به وسیله تقسیم پیازها در پاییز یا کاشت بذر در بهار یا پاییز امکان پذیر است.








    روش تکثیر گل لاله:
    تمام انواع لاله ها به سرما مقاوم هستند و می توان آنها را در پائیز ، حوالی مهر و آبان در باغچه کاشت و از گل آنها در بهار استفاده نمود .


    معهذا اگر بخواهند پیاز لاله را پیش رس کنند باید پیازها را در مهر و آبان در گلدان بکارند .خاک مناسب برای گشت گل لاله خاکهای رُسی ، شنی میباشد که در زمستان آنرا با کود شیمیایی مخلوط کرده باشند .در زمینهای خیلی سبک شنی باید به اندازه کافی کود گاوی پوسیده با خاک مخلوط کرد .برای گاشت پیاز در گلدان ابتداء قطعه تیله شکسته ای را در ته گلدان قرار داده سپس گلدان را از خاک پر می کنند و آنگاه چهار پیاز را در آن میکارند.

    نوک پیازها باید از خاک بیرون باشد .

    تولید کنندگان گل فقط یک پیاز لاله را در یک گلدان نشائی می کارند .

    معمولا در موقع گاشت دور پیاز را ماسه میریزند تا رطوبت زیاد به آن صدمه نزند .

    محیط پیاز لاله ۱۱- ۱۲ سانتیمتر و وزنش در حدود ۳۵ – ۴۰ گرم باید باشد .

    یادآوری و تذکر این نکته ضرورت دارد که پیازها باید سالم و عاری از امراض باشند .

    پیاز معیوب و ترک خورده را باید دور ریخت .بعد از کاشت بلافاصله باید خاک را خوب سیراب کرد .در اینجا تذکر و توضیح مختصری درباره احتیاج پیاز به سه عامل اساسی لازم و ضرورت دارد .

    این سه عامل عبارتند : تاریکی – رطوبت و سرما : قبل از ظهور جوانه گل و برگ باید گیاه پر ریشه شود .

    برای این منظور در مرحله اول باید به گلدانها تاریکی داده شود .

    در غیر اینصورت یعنی اگر گلدان محتوی لاله را از اول مستقیما در روشنائی قرار دهند ، گل آنها غیر طبیعی می گردد .بنابراین گلدان را در زیر زمینی خنک _ به جای زیر زمین ممکن است از اطاق خنک یا یخچال استفاده نمود ) که در حدود ۶ درجه سانتیگراد سرد باشد به مدت ۱۰ تا ۱۲ هفته قرار دهند .

    روی گلدانها ۲ – ۳ سانتیمتر ماسه و روی ماسه مختصری خاک نرم بریزند .موقعی که شاخه گل دهنده ۲ سانتیمتر بالا آمد خاک و ماسه را از روی گلدانها برداشته و آنها را در روشنائی و حرارت ۹ – ۱۲ درجه قرار می دهند .

    از زمانی که جوانه گل بالا می آید تا موقع گل کردن و تا پلاسیدن گل باید خاک گلدان را مرطوب نگهداشت .

    همچنین در طول فصل رشد تا موقع گل کردن باید رطوبت زیاد به گیاه داده شود و الا ساقه کوتاه مانده و طبیعی نخواهد شد با آبپاشی در گلخانه ، گلها درشت تر شده و پیاز هم زودتر به گل مینشیند .

    مجددا تکرار می کنیم که در مرحله اول گلدانها را در زیر زمین خنک میگذاریم و بعد از ۱۰ تا ۱۲ هفته که شاخه گل کمی بالا آمد گلدانها را در محلی که ۹ – ۱۲ درجه سانتیگراد حرارت داشته باشد قرار میدهیم و فقط یک هفته در این محل میماند .

    در این مرحله نباید آفتاب شدید باشد .

    تغییر تدریجی محل گلدانها از تاریکی به روشنائی بهتر از آن است که یکدفعه گلدانها را از تاریکی به روشنائی ببریم .

    بعد ازیک هفته در حرارت ۹ – ۱۲ درجه گلها ظاهر میشوند .و زمانیکه رنگ گلها ظاهر شد حرارت محل را به ۱۵ درجه میرسانیم تا دوام گلها زیادتر شود .

    در این موقع است که تولید کنندگان گل گلدانها را به معرض فروش میگذارند .

    البته در منزل هم میتوان گلهای لاله را عمل آورد .

    منتها چون در گلخانه شرایط مناسبتر است ، گلها کاملا طبیعی و درشت هستند در صورتیکه در منازل نمی توان کلیه شرایط مخصوصا حرارت و روشنائی را تنظیم نمود .

    در هر حال پس از اتمام گل نباید برگهای لاله بریده شوند و تا زمانی که رشد پیاز به اتمام نرسیده باید آب به پیازها داده شود .

    والا پیاز ناقص مانده و به رشد کامل خود نمی رسد بعد از زرد شدن برگها ، آب دادن به پیاز را قطع می کنند .در حوالی تیرماه که برگها زرد می شود باید پیازها را از خاک درآورده و چند روزی آنها را در محل سایه ، خشک می کنند و بعد آنها را در اطاقی روی طبقاتی پهن می کنند و در ۹ درجه حرارت تا حوالی مهرماه نگه می دارند .در مهرماه این پیازها را در باغچه میکارند تا سال آینده در بهار گل بدهند .

    اگر همین پیازها را مجددا در گلدان بکارند ، ضعیف خواهند شد .

    بهتر است در سال دوم آنها را در باغچه بکارند تا تقویت شوند منابع : 1- www.Aftab.ir 2- سایت تبیان 3- ویکی پدیا

کلمات کلیدی: گل - گل لاله - لاله

مقدمه امروزه برای هر نوع حرکت آگاهانه و هدفمند در بازارهای بین‌المللی در راتسای افزایش سهم بازار و توسعه صادرات ، بازاریابی اندیشیده ضرورت خاص خود را دارد. عرضه محصولی خوب با قیمتی مناسب ، بکارگیری روشهای مطلوب توزیع، استفاده از تبلیغات آگاه‌کننده و هدفمند و از همه مهمتر شناسائی رقبا، فرصتها و تهدیدهای محیطی، از لازمه‌ها و عناصر موثر در کسب سهم مناسب در تجارت جهانی می‌باشد. ...

گل نرگس (بخش اول) گیاه نرگس از خانواده نرگسیان (Amaryllidaceae ) و تیره Narcissus می باشد» نرگس گیاهی دائمی و پیازدار می باشد . پیازهای آن درشت و دارای ورقه های فلسی یا مطبق است . به عبارت دیگر پیاز آن می تواند چندین سال متوالی گل دهد و گل آن همه ساله درشت تر گردد. گلهای نرگس به رنگ سفید ، زرد ، نارنجی ، کم پر و پُر پر هستند . برگهای این گیاه از بن ریشه بصورت صاف یا شیاردار ...

گل های پیاز دار 1- پیاز معمولی . نرگس، لاله ، سنبل و سوسن. 2- پیاز توپریا کرم. گلایول، زعفران زینتی و مریم. گل نرگس طول تاج کوتاه نرگس فتانNarcissus poeticus طول تاج بلند وشیپوری Narcissus trompette نرگس شهلاNarcissus incomparabilis Amaryllidacea تیره گیاه علفی با برگ های استوانه ای و پیاز درشت . مقاوم به سرما. ساقه گلدهنده دارای گل های زیاد به رنگ های سفید ، زرد یا کرم . انواع ...

ابراهيم گلستان پيگيرترين دنباله‌رو داستان‌نويسان آمريکايي در ايران ابراهيم گلستان است که نخستين ترجمه داستان‌هاي همينگوي و فاکنر به فارسي را از او داريم. بيشترين تلاش اين نويسنده صرف استحکام ساختمان‌ داستان‌هايش مي‌شود. در مجموعه داستان آذر، ماه آخ

حتي ترکيبات طبيعي گل رس (خاک رس) مثل آنهايي که در اوکرها Ochers و يا در تمام اقسام سبزهاي خاکي (زميني) يافت مي شوند براي نقاشي «فرسک» زيان آور و مضر مي باشد. رنگهاي رده پائين نيز به همين دليل بدون استفاده مي مانند زيرا حاوي مواد فاسد کننده اي چون «ا

همانطور که امروزه مي شناسيم، احتمالاً منشأ بازي گلف، از اسکاتلند است. ولي اگر بخواهيم رد پاي آن را بگيريم. شروع اين بازي به صدها سال پيشتر باز مي گردد. در اوايل امپراطوري روم، يک نوع بازي وجود داشته و به نام «پاگانيکا» معروف بوده است؛ که با يک توپ چ

اختلالهاي اضطرابي: مضطرب بودن تا اندازه اي به عنوان بخشي از يک پاسخ مقابله اي طبيعي به مسائل زندگي روزمره در نظر گرفته مي شود. با اين حال، زماني که اضطراب شديد و يا نا متناسب با موقعيت باشد به عنوانيک اختلال و يا يک شک مشکل باليني در نظر گرفته

چکيده جايگزين ‌ساختن عناصر حکومتي با استفاده از قدرت نرم بدون توسل به زور و اقدامات خشونت‌آميز يکي از راهبردهاي امريکا در کنار راهبرد مبتني بر تهاجم گسترده، سنگين و سريع نظامي براي ايجاد تغيير در کشورهاي هدف بود. گرجستان، اوکراين و قرقيزستان مه

کشاورزان، بیش تر گیاهان را با کاشتن دانه زیاد می کنند. می دانید که دانه در داخل گل تشکیل می شود و می تواند رشد کند و گیاهی سبیه به گیاه والد خود را به وجود آورد. گل، اندام تولید مثل گیاهان گلدار ( نهان دانه) است. در گل، بخش های تولید کننده‌ی گامت، پرچم و مادگی هستند. در بیش تر گلها، دو نوع اندام نر و ماده مشاهده می شود و گل ها نر- ماده هستند، یعنی هم پرچم و هم مادگی دارند. در ...

بيماريهاي درختان جنگلي بيماريهاي عمومي سوختگي برگ: برگهاي زبان گنجشک، راش، doywood، نارون، افرا وبلوط اغلب مورد حمله سوختگي هستند وبيماري غيرمسري که علت آن قهوه اي يا سرخ شدن بين رگ‌ها يا درامتداد حاشيه برگها است. معمولاً سوختگي درطول جولاي وآگو

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول