دانلود تحقیق سوراخکاری

Word 18 MB 24568 24
مشخص نشده مشخص نشده مهندسی صنایع - مهندسی معدن
قیمت قدیم:۱۰,۱۵۰ تومان
قیمت: ۷,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • سوراخکاری
    مقدمه ای بر تکنولوژی ماشین کاری
    تکنولوژی صنعتی از زمان های قدیم که همه چیز به صورت دستی ساخته می شده آغاز و تا زمان حال که تولید به صورت روشهای تمام اتوماتیک انجام می شود ادامه دارد. در این تحولات ماشین های ابزار نقش مهمی ایفا کرده اند.
    یک نکته مهم در رابطه با تکنولوژی تولید مدرن این است که کار های ماهرانه صنعتی نظیر قالبسازی، ابزار سازی و ماشین کاری دقیق را باید هم ارزش تحصیلات دانشگاهی در نظر گرفت.

    تعریف ماشین ابزار:
    ماشین های ابزار گروهی از ماشین ها هستند که می توانند همانند خود را بسازند.

    ماشین های ابزار اولیه:
    اولین ماشین های ابزار، یعنی ماشین تراش و درل کمانی با دست ساخته شدند وتاریخ پیدایش آن ها به 1200 سال قبل از میلاد مسیح باز می گردد.

    شکل 1-3 (نمونه ای از ماشین ابزار های اولیه)
    اولین ماشین ابزار واقعی یک ماشین سوراخ تراشی بود که توسط جان ویلکینسون در سال 1774 اختراع گردید. با بکار گیری این ماشین جیمز وات توانست ماشین بخار خود را تکمیل کند.
    سوراخ کاری
    بطور کلی سوراخ کاری یک نوع عملیات براده برداری است که برای تهیه و تولید سوراخ های گرد در مواد مختلف صورت می گیرد. عملیات سوراخ کاری با ماشین مته ها انجام می شود . برای ایجاد سوراخ حرکت گردشی مته ونیروی عمودی رو به پایین لازم است.





    شکل 2-3(حرکت گردشی مته و نیروی رو به پایین)

    ماشین های مته زنی
    تعریف :ماشین مته زنی نوعی ماشین ابزار است که قطعه کار ومته روی آن بسته شده وتوسط آن می توان
    سوراخ هایی در قطعه کار ایجاد کرد. نوع ماشین مته بر اساس نوع عملیات سوراخ کاری، ابعاد قطعه کار و تنوع عملیات انتخاب می شود.

    انواع ماشین ها ی مته زنی
     ماشین مته دستی برقی وهوایی
     ماشین مته دقیق (دستی)
     ماشین مته چند محوری
     ماشین مته عمودی ستونی (سر پایی)
     ماشین مته گروهی
     ماشین مته شعاعی (بازویی)
     ماشین مته قابل حمل با پایه مغناطیسی
     ماشین مته روبوتیک
     ماشین ابزار سنتر

    ماشین مته دستی برقی وهوایی
    این نوع ماشین ها شبیه تپانچه بوده حرکت محور اصلی آن ها بوسیله برق ویا هوای فشرده تامین می گردد. معمولا این نوع ماشین ها برای ایجاد سوراخ درقطعات نازک مورد استفاده قرار می گیرند و برای بار دادن از نیروی دست استفاده می کنند. این ماشین ها ارزان هستند و کار با آن ها آسان است. در ضمن این دستگاه را نمی شود جایی سوار کرد و بایستی کاملا در دست قرار گیرد.







    شکل 3-3(ماشین مته زنی برقی)

    ماشین مته های دستی الکتریکی در اندازه های مختلفی ساخته می شوند. این مدل با باتری کار می کند.

    ماشین مته دقیق (دستی)
    معمولترین وساده ترین ماشین های مته استفاده شده ،ماشین مته فشاری حساس است . نام این ماشین گرفته شده از سیستم دستی این وسیله است که اپراتور را قادر می سازد تا عمل برش را حساس انجام دهد و در نتیجه فشار به طرف پایین را تنظیم کند.

    ماشین مته دقیق (دستی ) بر دو نوع است:
    نمونه میزی
    دارای ستون کوتاه ومیز برای پشتیبانی از قطعه کار است. این نوع مته فشاری سوار شده بر میز یا زمین است واز آن برای ایجاد سوراخ های کوچک در قطعه کار استاده می شود.









    شکل 4-3(ماشین مته دقیق (دستی)- میزی)

    نمونه زمینی
    دارای یک ستون بلند ومیزی مناسب جهت کار روی قطعه کار بلند است بعضی ماشین های طراحی شده مخصوص از این نوع ماشین ها فوق حساس یا فوق سریع به سرعت زیادشان نامیده می شوند ،چرا که آنها می توانند تا 12000 دور بر دقیقه عمل کنند. از این ماشین ها برای تولید سوراخ هاِیی به قطر کمتر از 1.4 اینچ در موادی مثل مس آلومینیوم برنج و.... استفاده می شود.

    ماشین مته چند محوری
    این نوع ماشین از چندین محور مختلف که تماما روی سر دستگاه که محوراصلی نامیده میشود، سوار شده اند تشکیل شده است. از طرفی چون تولیدات جدید نیاز به ماشین های چند محوری دارد که بتواند بالا ترین تولید را بنماید ،به همین منظور از این ماشینها برای تولیدات سری با بازده زیاد استفاده می کنند. با ماشین مته چند محوری میتوان عملیات مختلف و یا سوراخ های متعددی روی یک قطعه کار در یک زمان انجام داد. هر یک از ابزارهای لازم را میتوان روی محور های مختلف که روی محور اصلی قرار گرفته است ،سوار نمود. بنابراین می توان عمل سوراخ کاری، خزینه کاری ،قلاویز و همچنین برقو کاری را با هم انجام داد.






    شکل 5-3(ماشین مته چند محوری)

    ماشین مته عمودی ستونی (سر پایی)
    ماشین مته عمودی ستونی یکی دیگر از ماشین ها ی مته می باشد که میتوان آنرا در کف کار گاه بطور مستقیم و عمودی قرار داد. این نوع ماشین برای سوراخ کاری سوراخ های بزرگ و عملیات وابسته مورد استفاده قرار می گیرد. این ماشین با ماشین مته میزی دارای اختلاف بوده زیرا که بار به صورت خودکار میباشد و همچنین قادر است بوسیله دست نیز بار داده شود. از طرفی می تواند علاوه بر مته های کوچک با مته های بزرگتر از 15 میلیمتر عملیات سوراخ کاری را انجام بدهد . در صورتیکه قطر سوراخ مورد نظر بزرگ باشد، می بایستی از بار خودکار استفاده کرد. ماکزیمم قطر مته ای که برای این نوع ماشین بکار برده می شود 25 میلیمتر یا 1 اِینچ می باشد.

    طریقه اندازه گذاری ماشین مته ستونی
    اندازه یک ماشین مته ستونی بر اساس بزرگترین قطر قطعه کاری که می توان برروی ماشین بست تعیین می شود. مثلا ماشین مته 17 اینچ می تواند یک سوراخ در مرکز یک قطعه کار با قطر حد اکثر 17 اینچ ایجاد کند. در چنین ماشینی فاصله محور مرکزی مته تا ستون ماشین حدود 18.5 اینچ است.










    ماشین مته گروهی
    در بعضی از دستگاه ها بجای اینکه یک ماشین دارای چند محور باشد ماشین ها را با محورهای جداگانه بطور سری روی یک میز قرار میدهند . هر سر مته بطور جداگانه می تواند با ابزار برشی مانند مته پیچشی ،خزینه زن مخروطی ویایک برقو تناسب داشته باشد. با این ماشین ها می توان قطعاتی را که احتیاج به چند مرحله کار مختلف دارند مانند سوراخ کاری ،خزینه کاری وبرقو زدن به ترتیب یکی پس از دیگری انجام داد. دراین ماشین ها قطعه کار به ترتیب در زیر ماشین مته ها قرار گرفته و پس از انجام هر مرحله به ماشین بعدی منتقل می شود. این ماشین ها در سری سازی هم مورد استفاده قرار می گیرند.
کلمات کلیدی: سوراخکاری

ماشین‌ابزار نامی کلی است برای اشاره به دستگاه‌های ویژه کارهای مختلف صنعتی. ساختمان ماشین ابزار دستگاه‌های ماشین‌ابزار دستگاه تراش دستگاه فرز دستگاه فرز هاب صفحه تراش فرز پانتوگراف (فرز جریان‌گیر) بورینگ اسپارک سنگ زنی دریل شابلن تراش سی‌ان‌سی فرز ارونگ اره نواری قطعه‌های اصلی ماشین ابزرا عبارتند از:[۱] محورهای اصلی ماشین و چرخدنده‌ها کوپلینگ‌ ها و انتقال دهنده‌های قدرت منبع قدرت ...

براي انتقال اطلاعات ، احتياج به رسانه انتقال و سيستم انتقال مي باشد . رسانه هاي انتقال اجزاء فيزيکي مي باشند که انتقال اطلاعات در آنها صورت مي گيرند و عبارتند از زوج سيم بهم تابيده ، کابل کواکس ، فيبر نوري و مخابرات بي سيم . وجود موانع طبيعي از قبي

عوامل در پرسکاری ورق فلز: در آغاز طرح‌ریزی فرآیند، تصمیم‌گیری باید صورت گیرد که آیا قطعه‌ای که طراحی می‌شود بطور کامل استامپ می‌گردد. بخشی از آن استامپ می‌شود یا اصلاَ استامپ نمی‌شود توجه به طراحی، مواد، روشها، ابزار تولید و هر عامل دیگری که مورد توجه باشد در تصمیم‌گیری بکار می‌رود. معیارهای عملی زیر برای این امر موجود است ولی به مراجع دیگر هم رجوع نمائید. عوامل طراحی: شکلها به ...

اين فصل مقدمه اي براي تکنيکهاي برنامه نويسي CNC در کتاب حاضر مي باشد. که در رابطه با اکثرتکنيکهاي که قسمتي از يک برنامه را به يک روش سازماندهي شده درآوريم صحبت مي کند. به همين منظور با استفاده از يک نقشه ساده مهندسي پروسه هاي مورد نياز جهت برنامه

قمستهاي سخت افزاري اين CNC از دو قسمت سخت افزار الکترونيکي و سخت افزار مکانيکي ساخته شده است که سخت افزار الکترونيکي از پارالل و درايورها و تشکيل شده است و قسمت سخت افزار مکانيکي که ها بر روي آن سوار مي شوند از يکسري محورها با فلزهاي گوناناگون از جم

ماشين‌ابزار نامي کلي است براي اشاره به يکي از رشته‌هاي فني که در آن کار با دستگاه‌هاي ويژه صنعتي آموخته مي‌شود. کارگاهها و آزمايشگاههاي مربوط به ماشين‌ابزار کارگاه فلزکاري - کارگاه تراشکاري - کارگاه فرزکاري - کارگاه سنگ زني - کارگاه قالبسازي - CNC

در نهم مارس 1923، Friteze Schiess سوئيسي اختراعي را به ثبت رساند که طبق آن يک روش دقيق براي برش فلزات توسط پرس هيدروليک معرفي شد. در اين اختراع که به شماره 3710004 ثبت شد، هنگا برش، با مهار ورق در دو طرف خط برش از فرار ماده جلوگيري مي شد. اين مهار ت

بسمه تعالي شورايعالي فني (سازمان مديريت و برنامه ريزي کشور) احتراماً به استحضار مي رساند موارد کاري مشروح ذيل در بررسي بعمل آمده در فهرست بهاء سازمان مديريت و برنامه ريزي کشور وجود نداشته و جزء اقلام ستاره دار محسوب مي گردد.

شير وسيله‌اي معمولاً فلزي است که براي بازوبست، تنظيم و کنترل جريان مايعات يا گازها در لوله‌کشي به کار ميرود. امروزه انواع بسياري از شيرها طراحي، ساخته و توليد مي شوند که در صنعت و خانه به کار مي روند. شيرآلات به گروه شيرهايي گفته مشود که

کار مورد نظر یک دستگاه آپارتمان 5 طبقه با دو راه پله مجزا که طبقه همکف به دو پارکینگ و دو مغازه تعلق دارد و از طبقه اول، هر طبقه شامل 4 واحد مسکونی می باشد، که هر واحد مسکونی دارای 90 متر زیر بنا بوده که از دو خواب، حال و پذیرایی و آشپزخانه و سرویس های بهداشتی تشکیل شده است. ساختمان مورد نظر از سیستم آسانسور نیز برخوردار است. خواسته های صاحب کار: صاحب کار خواستار این بود که ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول