دانلود تحقیق سیستم هیدرولیک زانتیا

Word 8 MB 24577 56
مشخص نشده مشخص نشده مهندسی صنایع - مهندسی معدن
قیمت قدیم:۲۴,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۹,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • بسمه تعالی







    مقدمه

    انجام سردمیهای Km1000 ، Km15000 ، Km 30000، Km 45000 ، Km 60000 ، Km 70000، تعویض روغن LHM ، تعویض لنت جلو و عقب، تنظیم ارتفاع، تست موتور با دستگاه، تعمیر پمپ هیدرولیک، تعویض تسمه قائم، تعویض چراغهای جلو ، پیاده و سوارکردن رادیاتور کولر، تست موتور با دستگاه کلزیا، تعویض Air pump (1800) ، تعویض اگزوز ، تعمیر سرسیلندر ( کامل ) ، تعویض بلبرینگ چرخهای جلو و عقب، تعویض گردگیرپولوس، تعویض سنسور ABS، پاک کردن کد خطای Air bag ، فعال کردن Air bag جدید، شارژ گراز کولر با دستگاه، تعمیر پمپ بنزین،‌ تعویض دیسک و صفحه کلاچ 1800، 2000، پاک کردن کودخطای ABS، تعویض اکسل عقب کامل، تعویض کیلومتر کامل، تعویض پنیون فرمان کامل، تعویض Air bag سمت راست، تعویض Air bag سمت چپ، تنظیم غربیلک فرمان، تعویض واشر کارتل، تعویض تسمه دینام، پیاده سوار کردن دینام، تعویض شمع روغن تعویض فولی سرمیل لنگ، تعویض اویل پمپ ، تعمیر موتور کامل، تعویض پیستونهای موتور، یاتاقان بندی کامل موتور، پیاده و سوار کرند داشبورد، تعویض Stop ترمز، پیاده سوار کردن جلوبندی کامل، تعویض پاد غلت ها دو طرف،‌ تعمیر تصحیح کننده ارتفاع جلو و عقب، پیاده و سوار کردن کامل موتور، و تعویض چراغهای عقب بوده است.



    نمایی از تعمییر گاه






    فصل اول
    سیستم هیدرولیک

    • مقدمه فصل اول
    سیستم تعلیق زانتیا بدلیل اینکه فنربندی در آن وجود ندارد بسیار قوی باید باشد زیرا بدلیل اینکه باید وزن خودرو و سرنشینان بر روی سیستم هیدرولیک و پنوماتیک باشد پس در نتیجه برای تحمل وزن خالص خودرو که Kg1320 می باشد روغن باید فشار زیادی را تحمل کند. بدلیل اینکه مایعات تراکم پذیری کمی دارند و یا اصلاً تراکم پذیر نیستند سیستم تعلیق این خودرو دچار سفتی زیاد می شود و همین دلیل است که شرکت سازنده در کوی های تعلیق از گاز نیز به صورت حجم بسته استفاده کرده تا این تراکم ناپذیری را از بین ببرد.
    در این فصل در مورد رکن اصلی سیستم هیدرولیک یعنی پمپ هیدرولیک بحث مختصری انجام شده است.
    بعد از بحث پمپ به بحث جالتری که زانتیا را با خودروهای دیگر متفاوت ساخته است می رسیم که این بحث همان شیر ضد نشت ( SC/MAC)است سیستم ( SC/MAC) از 1993 روی خودروهای زانتیا گذاشته شده است و باعث جلوگیری از افت ارتفاع خودرو در زمان خاموش بودن ماشین می شود.
    بدلیل اینکه سیستم تعلیق زانتیا هیدروپنوماتیک است اگر ارتفاع خودرو بدون محاسبه باشد هریک از این دو مقوله ( روغن و گاز ) اضافه و کم می شود یعنی خودرو بیش از حد پائین باشد ( داخل کوی ها روغن کم شده )و یا بیش از حد بالا باشد ( داخل کوی ها گاز متراکم شده و کم می شود ) و خودرو می کوبد و خودرو خودرویی خشک و پرصدا می شود و به همین دلیل در این فصل شما را با سیستم تنظیم ارتفاع جلو و عقب و اثبات فرمول آن آشنا می کنیم تا دچار هیچ یک از این اشکالات نشوید.
    نکته : بیشترین مسئله این که در فصل هیدرولیک باید در نظر بگیریم افت فشار هیدرولیک برای کارهای تعمیراتی است بدلیل اینکه داخل لوله ها روغن با فشاری حدود 80 تا 150 بار وجود دارد اگر سیستم هیدرولیک را بدون افت فشار باز کنیم و یا کار تعمیراتی روی آن انجام دهیم باعث می شویم که این روغن با فشار 80 تا 150 بار بسمت ما پاشیده شود.
    نکته: در خودروی زانتیا فقط یک فنر وجود دارد و آن هم فنری هست که داخل اکومولاتور هست و هیچ فنر دیگری در قسمت تعلیق این خودرو و بکار نرفته است.





    پمپ هیدرولیک
    بهترین و مهمترین وسیله هیدرولیکی در خودروهای زانتیا پمپ هیدرولیک است که وظیفه تامین فشارهای بسیار بالا را برعهده دارد.
    این پمپ وظیفه تامین روغن برای سیستم های تعلیق، ترمزها هیدرولیک فرمان را برعهده دارد و روغن مصرفی این سیستم ها را تامین می کند.
    توجه: فقط در موتورهای 1800 فولی این پمپ از فولی پمپ های 2000 بزرگتر است.
    • روش کار پمپ (6+2)
    این پمپ متشکل از هشت پیستون یکسان می باشد که به دو قسمت تقسیم شده است پیستون ها دود شفتی الکسانتری (خارج از مرکز) که توسط پولی به گردش در می آید قرار گرفته اند.
    یکی از قسمتها دارای شش پیستون است که این شش پیستون موظف هستند به تامین روغن برای سیستم فرمان هستند و قسمت دیگری که دارای دو پیستون است موظف به تامین روغن برای سیستم تعلیق و ترمز است به همین خاطر به این پمپ (6+2) نیز می گویند.
    این پمپ دارای سه کانال می باشد.
    الف) کانالی که مایع LHM را از منبع ذخیره مکش می کند.
    ب)کانال خروجی برای تست 6 پیستون که مدار سیستم (فرمان) را تغذیه می کند.
    ج) کانال خروجی 2 پیستونه که مدار سیستم (تعلیق و ترمزها) را تغذیه می کند.
    • شماتیک اجزاء پمپ (6+2)

    شکل 1-1 : شماتیک اجزا پمپ(2+6)

    1- پولی پمپ 10- سوپاپ سه راهه
    2- بدنه پمپ 11- سوپاپ اطمینان فشار
    3- سوپاپ تغذیه 12- پوسته
    4- فنر 13- پیچ
    5- پیستون 14- شفت
    6- پیستون (A)- خروجی(ترمزها-سیستم تعلیق)
    7- سوپاپ (B)- خط مکش
    8- پیسون (C)- خروجی (سیستم فرمان)
    9- فنر (D)- قسمت شش پیستون
    (E) – قسمت دو پیستون

    عملکرد پمپ (6+2)
    • قسمت 6 پیستون، پمپ (سیستم فرمان)
    روغن از منبع LHM توسط شیلنگی به سمت کانال B آمده و از طریق کانال B راهنمایی شده به قسمت سیلندر و پیستون ها با چرخش شفت محفظه بین روغن و بدنه سیلندر کم و کمتر شده که همین باعث متراکم شدن (البته چون مایعات متراکم ناپذیرند فشار آنها افزایش می یابد) این تراکم باعث فشار می شود که این فشار سوپپ یکطرفه پیستون ها را با ذکر ده با باز کردن آن روغن به محفظه پیستون رفته و زمانی که محور (شفت)پیستون رابه سمت بالا داده این بالا رفتن پیستون باعث می شود که روغن روی پیستون سوپاپ یکطرفه دوم را نیز باز کند و باعث رفتن روغن به سمت کانال C می شود که از کانال C به سمت جعبه فرمان هدایت می شود لازم بذکر است تمامی پیستون ها به کانال C راه دارند و همگی مستلزم به تهیه روغن برای سیستم فرمان هستند.
    توجه: در مواردی که فشار در پوسته پمپ زیاد شود سوپاپ اطمینان (11) باز شده و مایع LHM را به طرف کانال ورودی از طریق پیچ(13) و شافت جریان پیدا می کند و دوباره به محفظه سیلندر راهنمایی می کند.

    شکل 1-2: قسمت 6 پیستون

    7-سوپاپ B خط کش
    8-پیستون C-خروجی (سیستم فرمان)
    9-فنر F-فاز تراکم و تخلیه
    10-سوپاپ سه راهه C-فاز ورودی و پر شدن سیستم
    • قسمت 2 پیستون، پمپ (سیستم تعلیق و ترمز)
    برای مکش روغن: مدار تغذیه توسط سوپاپ بسته شده است. با فشرده شدن فنر(4) پیستون (5) فشاری را ایجاد کرده و سوپاپ یکطرفه (6) اجازه ورود مایع LHM را به داخل سیلندر می دهد.
    در قسمت تراکم: فشار داخل سیلندر از فشار درون سیستم فرمان بیشتر است. یک شاخه از سه راهه (3) مدار را باز می کند. سوپاپ یکطرفه (6) به پائین پیستون فشار وارد کرده و مایع LHM به طرف خروجی جریان می یابد.
    این دو پیستون توسط درون بدنه پمپ به هم متصل هستند و به خروجی (سیستم تعلیق و ترمز) منتهی می شوند.
    توجه: در این مدار فشار درون سیستم توسط اکومولاتور (رگلاتور فشار) تنظیم می گردد.

سیستم فرمان سیستم فرمان انواع گوناگونی دارد از جمله سیستم فرمان مکانیکی(دنده شانه ای و پینیون)،هیدرولیکی والکتریکی که در این مقاله به آن ها می پردازیم. مقدمه ای بر سیستم فرمان امروزه پیشرفت های علمی و فنی در تمام زمینه ها تحقق یافته و این امر شامل صنایع خودرو سازی و صنایع وابسته نیز شده است.یکی از این صنایع و اجزای وابسته،قسمت فرمان خودرو است که وظیفه ی خطیر هدایت خودرو از طریق ...

وظيفه سيستم تعليق در يک خودرو جلوگيري از انتقال تکانها و نوسانات ناشي از سطح جاده به بدنه خودرو و به منظور راحتي سرنشين و رانندگي مطمئن مي باشد . جهت کسب بهترين نتيجه ، سيستم تعليق مي بايستي نرم يا انعطاف پذير باشد که بدين ترتيب امکان حرکت بيشتري بر

چکیده هدف اصلی این پروژه بررسی سیستم های تعلیق و تحلیل اثرات ارتعاشات بر روی سیستم غیر فعال است. که در ابتدا سعی شده است نگاهی گذرا بر انواع سیستمهای تعلیق از نظر فعال یا غیر فعال بودن داشته باشیم. بعد از آن در این پروژه تحلیل اثرات ارتعاشات بر روی سیستم تعلیق خودرودو درجه آزادی مورد بررسی قرارگرفته است، که همانگونه که مشاهده می شود به پارامترهای مختلفی مانند ضرایب سیستم تعلیق، ...

دسته بندی سیستم تعلیق : سیستم تعلیق انفعالی یا غیر فعال (Passive Suspension ) سیستم تعلیق خود تنظیم (self – Leveling Suspension ) سیستم تعلیق نیمه فعال (Semi-Active Suspension) سیستم تعلیق فعال (Active Suspension ) تعلیق غیر فعال : تعلیق های غیر فعال شامل تعدادی از اجزای رایج می باشند که دارا ی مشخصه های فنریت یا میرا کنندگی بوده و حرکاتی مستقل از زمان دارند . به عبارتی اجزای ...

ویژگی های عمومی شرکت تولیدی – صنعتی میثاق شرکت تولیدی و صنعتی میثاق یک شرکت خصوصی است که در سال 1362 با هدف افزایش ظرفیت تولیدی در داخل کشور و خود کفایی کشور در زمینه تولید قطعات خودرو در شهرک صنعتی سیمین دشت شهرستان کرج تاسیس گردید . شرکت تولیدی و صنعتی میثاق در کرج – شهرکت صنعتی سیمین دشت – بعد از فلکه دوم شماره 36 واقع شده است . شرکت قطعه سازان میثاق تولید انواع قطعات و ...

مقدمه اي بر سيستمهاي هيدروليک و نيوماتيک ( هيدروليک در ماشين آلات ) حال اين سوال پيش ميايد که مزاياي يک سيستم هيدروليک يا نيوماتيک نسبت به ساير سيستمهاي مکانيکي يا الکتريکي چيست؟در جواب مي توان به موارد زير اشاره کرد: 1.طراحي ساده 2.

پرسهاي هيدروليکي پرسهاي هيدروليک نيروي خود را از حرکت يک پيستون در داخل يک سيلندر به دست مي آورند. اين حرکت زماني ايجاد ميشود که يک سيال تحت فشار وارد محفظه سيلندر شود. وضعيت سيال توسط پمپ و شيرهائي جهت افزايش، کاهش و يا حفظ فشار به صورت مورد نياز

بسمه تعالي پيشگفتار استاندارد روش ازمون مجموعه سوپاپ هيدروليکي ترمز خودروها که بوسيله کميسيون فني مربوطه تهيه و تدوين شده و در سي و چهارمين کميته ملي استاندارد مکانيک و فلزشناسي مورخ 67/9/27 مورد تائيد قرار گرفته , اينک باستناد ماده يک قانون موا

1.اصول اوليه 1.1 انواع مدار هاي هيدروليکي: براي موتور هاي هيدروليکي کلا سه مدار اصلي گردش جريان سيال وجود دارد. مدار باز -A - مدار بستهB مدار نيمه بسته -C در شکل هاي نشان داده شده انواع مدار هاي باز و بسته با بعضي ج

در سيستم هاي هيدروليک و نيوماتيک نسبت به ساير سيستمهاي مکانيکي قطعات محرک کمتري وجود دارد و ميتوان در هر نقطه به حرکتهاي خطي يا دوراني با قدرت بالا و کنترل مناسب دست يافت ، چون انتقال قدرت توسط جريان سيال پر فشار در خطوط انتقال (لوله ها و شيلنگ ها)

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول