اللهم عجل لولیک الفرج و العافیه و النصروا جعلنا من اعوانه و انصاره
خدا کند تو بیایی
تقدیم به مادری که، امید دلها را در کنار قلب خود جای داد و وجودش را به پای او ریخت، تا آخرین ودیعه ولایت را به عالم امکان تحویل داد.
سلام بر تو که از نور ولایت نیک مواظبت کردی وحق امانت را ادا نمودی و سرّ خدا را حفظ کردی و ولی خدا را حمل نمودی و در حفظ او زحمت فراوان کشیدی.
و اگر هم ادب را بیشتر رعایت کنیم سلاممان را پیشاپیش به آستان مادر بزرگوارش حضرت نرجس سلامالله علیها تقدیم داریم باشد راه را نزدیکتر کرده باشیم- بدان امید که به شفاعت ما برخیزد و نزد فرزند گرامیش سفارش ما را بفرماید.
این بار با لسانی دیگر، یا ایها العزیز، این بار با قلبی که اعتقادش را بر زبان میآورد به استقبال تو آمدهایم و با چشمانی شرمنده- که سعی در رعایت آداب محضر تو دارد- به حضورت شرفیاب شدهایم.
بهانهای دیگر است که با ندای «اباصالح» صدایت زنیم.
و با ذکر «داعیالله» سلامت کنیم و با کلمه «ولیالله» درودت فرستیم و با گلواژه «العجل» انتظارت کشیم و با فریاد «ادرکنی» از تو جوابی بطلبیم.
تو از حال ما خبر داری و انتظار دلمان را میدانی.
به مادرت فاطمه(س) که هنوز برایش اشک میریزی سلام ما را بیجواب و ندای ما را بیپاسخ مگذار.
خداوندا- درود بفرست بر محمد مصطفی و علی مرتضی و فاطمه زهرا و حسن مجتبی و حسین شهید و بر تمامی جانشینان و چراغهای روشنگر تاریکیها و مشعلهای فروزان پرهیزکاری – و درود بر ولیّت، یا اباصالح المهدی، ای امام منتظران، ای امید ناامیدان- ای نوای بینوایان، ای دوای دردمندان، ای پناه مستمندان، ای باب یتیمان- ای فروغ بیپایان، ای محبوب عارفان، ای معشوق عاشقان، ای شفای مجروحان، ای زمزمه کروبیّان- ای یوسف کنعانیان جهان به امید این که این نالههای جانسوز فراق مقبول درگاه تو افتد و تشنگان دیدارت را جرعهای بنوشانی.
ای که از جمله خوبان جهان خوبتری تو پناه همهای، حجت ثانی عشری
چه شود ما را بپذیری و نمایی نظری
تاریخ انتظار و شکیبایی ما به آن ظلم که در عاشورا بر ما رفته است برمیگردد، به آن تیرها که از کمان قساوت برخاست و برگلوی مظلومیت نشست، به آن سم اسبهای کفر که ابدان مطهر توحید را مشبک کرد، به آن جنایتی که دست و پای مردانگی را برید.
از آن زمان تاکنون ما به آب حیات انتظار زندهایم، انتظار ظهور منتقم خون حسین(ع).
تاریخ استقامت ما از آن زمان هم دورتر میرود، از عاشورا میگذرد و به بعثت پیامبر اکرم میرسد.
هم او در مقابل همه جهل و ظلم و کفر و شرک و عناد و فسادی که جهان آن زمان را پوشانده بود وعده میفرمود که کسی خواهد آمد.
نامش نام من، کنیهاش کنیه من، لقبش لقب من، دوازدهمین وصی من خواهد بود و جهان را از توحید و عدل و عشق و داد پر خواهد فرمود.
اما تاریخ صبر و انتظار ما به دورترها برمیگردد، به مظلومیت و تنهایی عیسی، به غربت موسی، به استقامت نوح و از همه اینها گذر میکند تا به مظلومیت هابیل میرسد.
انتظار و بردباری ما را وسعتی است از هابیل تاکنون و تا برخاستن فریاد جبرئیل در زمین و آسمان و آوردن مژده ظهور امام زمان(عج).
آری و در آن زمان هستی حیات خواهد یافت.
عشق پر و بال خواهد گشود و در رگهای خشکیده علم، خون تازه خواهد دوید.
پشت هیولای ظلم و جهل با خاک، انس جاودان خواهد گرفت، شیطان خلع سلاح خواهد شد، انسان بر مرکب رشد خواهد نشست و عروج را زمزمه خواهدکرد.
دیدار خورشید تلاشی بزرگ میطلبد برای نوکردن عهد به همان سان که هر سحرگاه پهنه زمین پرده شب را از سر میاندازد تا در استقبال از خورشید گرما و نور را شاهد باشد.
هیهات که همه عهد در گرو شناخت ومهر است و ما نیمه شعبان همه سالها را تنها با نقل و شیرینی و گفتگوهایی عاری از آنچه موجب «تجدید عهد» میشود سپری میسازیم.
چگونه است که در میان صدها هزار صفحه کتاب درسی که دانشآموزان ما در دورههای مختلف مطالعه میکنند جایی برای ذکر نام بلند آن که همه رستگاری و همه بودن در گرو بودن با او و عهد با اوست وجود ندارد؟
به همان سان که معلمان و خطیبان و سخنوران ما به آرامی از کنار این امر میگذرد و تنها به ذکر دعایی کوتاه آن هم در پایان همه سخن و قول خود اکتفا میکنند.
فرزندان ما در انتظار شنیدن سرود بهارانند، از زبان آنان که آمدن بهار را باور آوردهاند.
فرزندان ما مهیای خواندن بهارانند اگر مادرانشان نام « بهارآفرین» را بر زبانشان جاری سازند.
و از این روی آنان که به حضور و ظهور تو بر دل و اندیشه نرسیدهاند، بیگمان زنده نه که مردهاند و سپاس و هزاران درود و ثنا بر حق، که ما را لایق عهد عظمای خویش قرار داد و در این راه عاشقانه، دستهای ما را به دست یدالهی تو پیوند داد.
یا بقیه الله نگاهمان بر آستان منور احمدی، علوی، زهرایی، مهدوی و سروریت به زنجیر عشق جاودانه متصل بادا
اینک اگر اجازه دهی- صدایت میزنم- سلامت میدهم- دعایت میکنم.
مقام معظم رهبری میفرماید:
امام زمان(ع) مثل خورشیدی است.
با دلها مرتبط و با روحها و باطنها متصل است و برای انسانی که دارای معرفت باشد موهبتی از این برتر نیست که احساس کند، ولی خدا، امام بر حق، عبدصالح، بنده برگزیده در میان همه بندگان عالم ومخاطب به خطاب الهی در زمین، با او و در کنار اوست.
او را میبیند و با او مرتبط است.
اتکا به خدای متعال و اعتقاد به نگاه رئوفانه و پدرانهی حضرت بقیهالله به ملت این تأثیر بزرگ را در زندگی ما و در رفتار ما دارد که ما را با قوت قلب در مقابل امواج گوناگون وادار به استقامت میکند.
این بیانصافی است که امام زمانمان 1174 سال منتظر ما باشد و ما حتی یک سال و بلکه چند ماه به درستی منتنظر او نبودهایم او با محبتی بسیار شبها و در خلوت مناجات با خدا از ما یاد کرده و ما به یاد او نبوده و تنها به فکر حوائج خویش بودهایم.
ما که به او معتقدیم و او را زنده و حاضر و آماده نجات بشریت میدانیم و لذا آن حضرت هم از ما خواستهاند یک پارچه شویم و قیام کنیم و ظهور مقدس آن حضرت را بخواهیم، همانطور که در انقلاب اسلامیمان پیروزی انقلاب و تشریف فرمایی امام راحل قدس سره را میخواستیم و از هیچ کوششی در این راه فروگذار نمیکردیم وهم زمان با دعا و درخواست از پروردگار در همه جا تنها حاجت اصلیمان و پیروزی و ورود امام به کشور بود اگر چنین باشیم امام عصر ارواحنا فداه به سرعت و با عجله ظهور خواهند فرمود.
زمان ما، زمانی است که باید یاد و نام امام عصر ارواحنا فداه را در جامعه زنده کرد، مطرح کرد.
بگذارید امام عصر در زندگی ما وارد بشوند و در همه جا از نام آن حضرت و معرفتش پر بشود.
این جا ایران است، این جا شیعه خانه اهل بیت (ع) و کشور صاحبالزمان است این جا پایگاه فداکاران عزیز آل محمد حضرت حجتبن الحسن العسکری (ع) است که با الهام از رمز پیروزی انقلاب اسلامی کلید گشایش قفل سنگین غیبت کبری را به دست آورده و حرکتهای اجتماعی و یکپارچه خویش را برای لبیکگوئی به درخواست امام زمانش آغاز کردهاند.
انجام دستوراتی که مورد عنایت ائمه(ع) است یعنی همان دستوراتی که شارع مقدس اسلام برای ما قرار داده و ملزم به انجام یا ترک آن فرموده است- مهمترین زمینههای ارتباط روحی و دائمی بین خود و امام زمان (ع) را ایجاد میکنند، لذا امام عصر(عج) در نامهای که برای شیخ مفید ارسال داشتند شیعیان را به اعمالی سفارش فرمودهاند که انجام آنها باعث نزدیکی و قرب به سوی امام عصر اروحناه فداه میشود، آن حضرت میفرمایند: هر یک از شما باید کاری کند که وی را به محبت و دوستی ما، نزدیک و از آن چه که خوشایند ما نبوده و باعث کراهت و خشم ما است، دوری گزیند.
پس اگر حجابهای بین خود و امام زمان (ع) را که به واسطهای انجام گناهان و وجود صفات رذیله و شیطانی در روحمان به وجود آمده است از میان برداریم، این ارتباط دو طرفه شده و موجب اتصال و ارتباط روحی با امام عصر(عج) و معصومان(ع) خواهد شد و آن قدر این قرب حاصل میشود که هنگام صحبت و اظهار محبت به آن جناب، اظهار لطف و عنایت آن حضرت را احساس میکنیم، دولت جدید که با شعار محوری عدالت و سادهزیستنی توانست، اعتماد عمومی را به خود جلب و رأی خوب و غیر منتظرهای را نیز با خود همراه سازد، همچنین دارای مسئولیتی بس سنگین در اجرای این شعارها و عمل به وظائف و پاسخ مثبت به اعتماد ملت میباشد و این وظیفه در مقطع کنونی آن چنان حساس است که میتوان گفت: اگر به یاری خداوند توانا دولت بتواند شعارهای خود را عمل نماید، اکثر تهدیدات خارجی و چالشهای داخلی نیز خود به خود مرتفع و بقای نظام اسلامی تضمین خواهد شد.
و آقای رئیس جمهور سلوک و شعار علی(ع) و تبعیت از ولایت فقیه را سرلوحه کار خود قرار داده و مهرورزی و تلاش صادقانه برای مردم را به عنوان اصلیترین شعار خود شناخته است.
امیدواریم که کلام زیبای امیرالمؤمنین (ع) سرلوحهای بر آغاز دولت عدالت باشد میفرمایند: سه چیز را اگر مورد عمل قرار دهی تو را از سایر امور بینیاز میکند: 1-اقامهی حدود بر متخلفین خواه به تو دور باشند یا نزدیک.
2-عمل به دستورات قرآن کریم، خواه در حال خشم باشی و یا خشنودی 3- تقسیم عادلانه بیتالمال و رئیس جمهور محبوب ما در جمع اساتید و نمایندگان تشکلهای دانشجویی عنوان نمودند برخورد ما با عدالت سطحی و شعاری نیست.
دولت در حوزه کار خود با روش انقلابی و تحولی عمل خواهد کرد.
بنای ما مهرورزی است اما همه را به سرخط دعوت کردهایم و به گوش همه رسانیدهایم که اگر نوبت برخورد رسید کمترین ملاحظهای نخواهیم کرد.
دولت از شعارهای مطرح شده با همه وجود صیانت کرده و از آنها کوتاه نخواهدآمد و این همان چیزی است که سالها، فرزندان و دوستان انقلاب در آرزوی آن بوده و برای آن تلاش کردند.
خود باوری، آرمانخواهی، عدالت طلبی، توکل بر خدا، مردم دوستی، صداقت، پاکدامنی، فداکاری و مجاهدت در راه دفاع از حقوق و منافع مردم، انتظار طبیعی و بدیهی مردم از تک تک مدیران نظام جمهوری اسلامی ایران است و همچنین باید توجه داشتهباشیم که مهرورزی و پویایی، تحولگرایی، نواندیشی و نوگرایی در حوزههای مختلف زندگی اجتماعی از ویژگیهای یک جامعه اسلامی در حال پیشرفت است.
و نباید اجازه داد که تجملگرایی، جدایی از مردم، اشرافیگری، خود خواهی و قدرت طلبی در چنین جامعهای مجال بروز پیدا کند و انتظار میرود ارزشهای اصیل اسلامی و انسانی به معیاری روشن و ثابت در تنظیم روابط میان انسانها تبدیل شود.
رئیس جمهور محترم مردم ایران در سازمان ملل متحد پیرامون وجود مقدس حضرت بقیهالله ارواحنا فداه چنین فرمودند: این همان وعده الهی است که همهی انسانهای پاک از همهی ادیان منتظرش هستند....دوستان و همکاران عزیز!
نهایت آرزوی بشر از ابتدا رسیدن به روزی بوده است که عدالت، صلح، برابری و محبت سرتاسر جهان را فراگیرد.
همهی ما میتوانیم در ایجاد چنین جهانی سهیم باشیم و آن گاه است که وعده نهایی که در تمام ادیان الهی و در بیان مصلحان جهان آمدهاست محقق خواهد شد و آن ظهور انسان کاملی است که وارث همهی پیامبران و مصلحان جهان بوده و جهان را در عدالت آرامش و صلح کامل رهبری خواهد کرد.
ای خدای بزرگ!
در ظهور آخرین ذخیره خود، موعود امم، یگانه هستی و انسان کامل و پاک، همو که جهان را پر از عدالت و صلح خواهد کرد تعجیل فرما و ما را از یاران و پیروان و تلاشگران در راه او قرار بده.
خدایا، تو آن چه را میخواهی انجام میدهی و تو خواستهای که نورت را در زمین تمام کنی و با ظهور آخرین خورشید هدایت و امامت جهان را از لوث وجود ستمکاران پاک و مردم را به راه صلح و عدالت و یکتاپرستی سوق دهی.
خدایا!
تو را بینهایت سپاس که بزرگترین آرزوی ما را برآورده کردی و چشمان منتظران را به شنیدن نام مبارک امام زمان(ع) از تریبون سراسری سازمان ملل بر زبان گویای رئیس جمهور محترم مردم ایران روشن نمودی و نوری امیدبخش از خورشید پنهانت را بر چهرهی جهانیان تاباندی تا همگان بدانند جهان به صبح ظهور و لحظات طلوع کامل خورشید حیاتشبخش نزدیک ونزدیکتر میشود.
یا صاحبالزمان ایا میشود روزی را ببینیم که تو را در میان گرفتهایم در حالی که رهبری جهان در دست تو است و همهی سران و بزرگان دنیا در برابرت خاشع و خاضع شدهاند و تو زمین را پر از عدالت فرمودهای؟
بیائیم صداقت و درستکاری را در تمام شئون زندگی خود تجربه نمائیم تا از همه پلیدیها پاک شویم- بیائیم آئین عدالت ومساوات را سرلوحه کار خود قرار دهیم و تنگدستان را حمایت کنیم.
زیرا سیر بودن در ازای گرسنگی همنوعان لذتبخش نخواهد بود.
ای صاحب اختیار هستی- چشمانمان منتظر مهدی (عج) موعود است تا با ظهورش جشن جهانی بگیریم و نام علی (ع) را نقش آسمان نماییم.
پس بخواهیم از خدا ای مردمان آید آن ساقی ساغرهایمان رفع غم خواهد نمود از شیعیان حجت حق مهدی صاحب زمان(عج) منابع و ماخذ روزنهای به خورشید- مؤلف مرحوم علامه سید هاشم بحرانیره ماهنامه خورشید مکه هفته نامه امید نو فراخوان ملی پرسش مهر 7 در پاسخ به سؤال ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران جناب آقای دکتر محمود احمدینژاد رشته مسابقه: نثر ادبی تنظیم از: محمد امین رهبر کلاس : سوم راهنمایی مدرسه غیر انتفاعی سما شهرستان :قائمشهر استان :مازندران زمان :فروردین 1386