دانلود تحقیق میزان علاقه دختران و پسران جوان به دروس و مطالعه

Word 363 KB 24747 23
مشخص نشده مشخص نشده روانپزشکی - روانشناسی - علوم تربیتی
قیمت قدیم:۱۶,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۲,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • مقدمه:
    تعلیم و تربیت آدمی کاری پرارج و در عین حال وقت گیر است و نتایج قطعی و نهایی آن نسبتاً دیر آشکار می‌شود و آدمیت انسان به چگونگی تربیتش بستگی دارد.

    موفقیت و به هدف رسیدن برای هر انسانی بهترین و مهمترین مسئله ای است که در زندگی وی حادث می شود و پیشرفت او نیز بستگی به تلاش و کوشش وی دارد.

    اگر در شرایط مناسب پرورش یابد به خیل نیکان می‌پیوندد و اگر تربیت وی مورد غفلت واقع شود چه بسا که از حد حیوان نیز فروتر رود.


    مفهوم کلی آموزش و پرورش فراهم نمودن زمینه‌ها و عوامل مناسب و مساعد برای به فعالیت رساندن و شکوفا نمودن همه استعدادهای بالقوه انسان و حرکت تکاملی او بسوی هدف مطلوب بوسیله برنامه سنجیده و حساب شده است.

    و در این زمینه جنسیت افراد (دختر یا پسر بودن) هیچ تفاوتی ندارد.

    چرا که در پهنه خلقت خداوند زن و مرد را یکسان آفریده و هیچ‌کس بر هیچ‌کس برتر نیست مگر به تقوی از نظر استعداد نیز دختران و پسران در یک سطح خلق شده‌اند و تفاوت میان آنها از نظر پیشرفت‌های گوناگون علمی اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و ...

    بر اساس تلاش و کوشش‌های هر دسته می‌باشد.


    بر این اساس دانستن آماری از توانایی‌ها و استعدادهای دختران و پسران و اینکه در هر جامعه‌ای گرایش دختران به چه دروس و یا علومی بیشتر و توانایی و استعداد آنها در چه زمینه‌ای بیشتر است و یا پسران بیشتر علاقه‌مند به چه کارها و تخصص‌هایی هستند می‌تواند کمک بسیار زیادی برای توسعه و رشد جامعه دارد و مدرسه و نظام آموزش و پرورش برای نیل به مقصد بزرگ یکی از وسایل به شمار می‌رود.


    بیان مسئله و ضرورت تحقیق:
    ما در کشوری به سر می‌بریم که برای نیل به استقلال و پیشرفت همه جانبه در زمینه‌های فردی و اجتماعی، اقتصادی، علمی و فرهنگی به شخصیت‌های رشد یافته و دلهای بیدار و مغزهای اندیشمند و دستهای ماهر و توانا نیازمند است.

    و این جز از طریق دانستن آمارهای دقیق و در دست داشتن میزان علاقه دختران و پسران جوان به دروس و مطالعه و تحصیل می‌باشد.

    از این جهت بر آن شدیم که موضوع تحقیق خود را میزان علاقه دختران و پسران جوان به تحصیل انتخاب کرده و پروژه را با بیان فرض علاقه دختران به تحصیل بیشتر از پسران می‌باشد مورد بررسی قرار دهیم.


    روشهای اجرا: جمع‌آوری داده‌ها
    به دلیل مشکلات فراوان پرسشنامه و مصاحبه معمولی‌ترین ابزاری هستند که در امر آمار و تحقیق می‌توان از آن‌ها استفاده کرد.

    برای تهیه باید فهرست کلیه هدفهای پژوهشی که پرسشنامه به خاطر آنها اجرا می‌‌شود مهیا کرد و سپس برای هر هدف سئوالاتی تهیه و پرسشنامه تنظیم شود.

    که در این تحقیق حاضر برای اثبات فرضیه علاقه دختران به تحصیل بیشتر از پسران می‌باشد پرسشنامه‌ای با 10 سئوال طرح شده است.

    این پرسشنامه بین 25 دختر در سطح دبیرستان و 25 پسر نیز در همین سطح توزیع شده‌است.

    پرسشنامه پسران در یکی از دبیرستان‌های نمونه‌ها بصورت تصادفی انتخاب و توزیع شد.

    پرسشنامه دختران نیز به همین طریق توزیع و سپس جمع‌آوری گردید.



    تجزیه و تحلیل داده‌ها:
    در این قسمت از دو بخش محاسبات و نمودارها.

    ابتدا جدول فراوانی برای هر یک از سئوالات پرسشنامه نمودار میله‌ای برای هر یک از سئوالات، نمودار چندبر فراوانی برای هر سئوال، تجزیه و تحلیل و نتیجه‌گیری برای هر سئوال انجام شده است.

    (در نمودارها دختران مشکی و پسران آبی) رنگ نمودار.


    ارزیابی مشکلات:
    در انجام این تحقیق آماری متأسفانه با مشکلاتی رو به رو بودیم از جمله برای توزیع پرسشنامه‌ها در مدارس به ما اجازه انجام چنین کاری داده نمی‌شد لذا مجبور شدیم از خود دانش‌آموزان و بطور مخفی کمک گرفته، در نتیجه موفق به توضیح و تشریح مسئله برای دانش‌آموزان نبودیم.

    دوم اینکه متأسفانه به دلیل اینکه امر تحقیق در هر موردی در کشور ما هنوز تازه می‌باشد خیلی از دانش‌آموزان موضوع را جدی نگرفته و پاسخ‌های دقیق نمی‌دهند.

    در ضمن به دلایل محدودیت‌های مالی و ...

    از تعداد کمی پرسشنامه (50عدد) استفاده شده که نمونه کوچکی می‌باشد و برای جواب دقیق گرفتن نمی‌تواند کافی باشد.


    -توصیف نمودارهای به دست آمده از سئوال یک:
    الف) با توجه به نمودارها پسران علاقه بیشتری نسبت به کسب درآمد از طریق تحصیلات نسبت به دختران دارند.


    ب) با توجه به نمودارها در حد بیشتری از پسران نسبت به دختران انگیزه تحصیل را علاقه می‌دانند.


    ج) با توجه به نمودارها انگیزه دختران از تحصیل به میزان چشمگیری کسب موقعیت اجتماعی است و درصد کمتری از پسران به این امر توجه دارند.


    نتیجه گیری: بطور کلی با مقایسه سه نمودار فوق درصد بیشتری از پسران انگیزه تحصیل را کسب درآمد و دختران کسب موقعیت اجتماعی می‌دانند.


    ـ توصیف نمودارهای بدست آمده از سئوال دو: الف‌) با توجه به نمودارها دختران بیشتر از پسرها تحصیل را ارزش محسوب می‌کنند.

    ب) در نمودارهای این قسمت هم ارزش محسوب نشدن تحصیل بیشتر متعلق به پسران است.

    نتیجه‌گیری: بطور کلی با مقایسه 3 نمودار فوق در هر دو گروه دختران و پسران تحصیل ارزش محسوب می‌‌شود فقط ا ین عقیده در میان دختران بیشتر است.

    ـ توصیف نمودارهای بدست آمده از سئوال سه: الف) با توجه به نمودارها درصد بیشتری از دختران معتقد به افزایش پیشرفت تحصیلی در میان خود هستند.

    ب) با توجه به نمودارها پسران بیشتر از دختران با این نظریه مخالف هستند.

    نتیجه‌گیری: به طور کلی با مقایسه نمودارها هر دو گروه دختران و پسران با این نظر که دختران در سال‌های اخیر پیشرفت بیشتری در تحصیل داشته‌اند موافق هستند.

    ولی در این میان دختران بیشتر با این نظریه موافق هستند.

    ـ توصیف نمودارهای بدست آمده از سئوال چهار: الف‌) با توجه به نمودارها پسران بیشتر از دختران رفتن به دانشگاه را هدف محسوب می‌کنند.

    ب) با توجه به نمودارها رفتن به دانشگاه برای دختران کمتر هدف محسوب می‌شود.

    نتیجه‌گیری: بطور کلی هر دو گروه دختران و پسران رفتن به دانشگاه را هدف خود می‌دانند ولی در این بین رفتن به دانشگاه برای پسران بیشتر از دختران هدف محسوب می‌شود.

    ـ توصیف نمودارهای به دست آمده از سئوال پنج: الف) از میان دو گروه شمارش شده 88% دختران دارای معدل بین 20-17 هستند و 12% پسران دارای این معدل می‌باشند.

    ب) از میان دو گروه 12% دختران دارای معدل بین 17-14 می‌باشند و 36% پسران دارای این معدل هستند.

    ج) از میان دو گروه 4% پسران معدل کمتر از 11 داشتند و هیچکدام از دختران شرکت‌کننده دارای این معدل نبودند.

    ـ توصیف نمودارهای بدست آمده از سئوال شش: الف) با توجه به نمودارها درصد بیشتری از پسران ادامه تحصیل را برای به دست آوردن شغل ضروری می‌دانستند.

    ب) با توجه به نمودارها دختران کمتر از پسران ادامه تحصیل را برای یافتن شغل ضروری می‌دانستند.

    نتیجه‌گیری: با توجه به نمودارهای دو گروه پسران و دختران هر دو گروه ادامه تحصیل را برای یافتن شغل ضروری می‌دانند اما از این بین پسران بیشتر نسبت به این موضوع اعتقاد دارند.

    ـ توصیف نمودارهای بدست آمده از سئوال هفت: الف) با توجه به نمودارها دختران بیشتر از پسران تحصیل کردن را برای زنان ضروری می‌دانند.

    ب) با توجه به نمودارها هر دو گروه تحصیل را برای مردان هم همانند زنان ضروری می‌دانند اما پسران بیشتر معتقد به اهمیت تحصیل مردان هستند.

    نتیجه‌گیری: با توجه به نمودارهای دو گروه دختران و پسران تقریباً لزوم تحصیلات مردان و زنان یکسان ارزیابی می‌شود و هر دو گروه متعقد به اهمیت تحصیل برای هر دو گروه می‌باشند.

    ـ توصیف نمودارهای به دست آمده از سئوال هشت: الف) با توجه به نمودارهای به دست آمده هر دو گروه دختران و پسران به یک اندازه کسب درآمد را مهم می‌دانستند.

    ب) با توجه به نمودارهای به دست آمده هر دو گروه دختران و پسران به یک اندازه موقعیت اجتماعی را مهم می‌دانستند.

    نتیجه‌گیری: از مقایسه نمودارها هر دو گروه هر دو را با اهمیت می‌دانند فقط به میزان بسیار اندکی هر دو گروه موقعیت اجتماعی را مهم‌تر می‌دانستند.

    ـ توصیف نمودارهای به دست آمده از سئوال نه: الف) با توجه به نمودارها تعداد بیشتری از دختران به نسبت پسران حاضر هستند تنها یک سال برای قبولی در دانشگاه در کنکور شرکت کنند.

    ب)با توجه به نمودارها به میزان اندکی پسران بیشتر از دختران حاضر هستند دو سال در کنکور دانشگاه شرکت کنند.

    ج) با توجه به نمودارها هر دو گروه دختران و پسران به میزان مساوی حاضر هستند برای رفتن به دانشگاه سه سال در کنکور شرکت کنند.

    ـ توصیف نموداریها به دست آمده از سئوال ده: الف) با توجه به نمودارها در شبانه‌روز میزان دخترانی که 2 ساعت به مطالعه کتاب‌های درسی می‌پردازند بیشتر از پسران است.

    ب) با توجه به نمودارها در شبانه‌روز میزان دخترانی که 3 ساعت به مطالعه کتاب‌های درسی می‌پردازند بیشتر از پسران است.

    ج) با توجه به نمودارها در شبانه روز میزان پسرانی که 4 ساعت به مطالعه درسی می‌پردازند بیشتر از دختران است.

    د) با توجه به نمودارها در شبانه روز میزان پسرانی که 4 ساعت به مطالعه درسی می‌پردازند بیشتر از دختران است.

    نتیجه‌گیری: اکثریت دختران شرکت‌کننده در حدود 2 تا 3 ساعت به مطالعه کتب درسی می‌پردازند و اکثریت پسران در حدود 4 ساعت یا بیشتر در شبانه‌روز به این امر اختصاص می‌دهند.

    جداول فراوانی و نمودارهای مربوط به سوال یک : 1-انگیزه شما از تحصیل چیست ؟

    الف) کسب درآمد ب) علاقه ج)کسب موقعیت اجتماعی جدول فراوانی جوابهای پسران جدول فراوانی جوابهای دختران رسم نمودارهای چند برفراوانی:( هر نمودار مربوط به یک سوال می باشد) نمودار پسران نمودار دختران جداول فراوانی مربوط به سوال 2 : 2- آیا تحصیل کردن ارزش محسوب می شود ؟

    الف) بله ب) خیر جدول فراوانی جوابهای پسران جدول فراوانی جوابهای دختران جدول فراوانی مربوط به سوال 3: 3- گفته می شود که دختران در سالهای اخیر پیشرفت بیشتری در تحصیل دارند آیا شما با این گفته موافقید ؟

    الف) بله ب) خیر جدول فراوانی جوابهای پسران جدول فراوانی جوابهای دختران جدول فراوانی و نمودارهای مربوط به سوال 4: 4- آیا رفتن به دانشگاه هدف محسوب می شود ؟

    الف) بله ب) خیر جدول فراوانی جوابهای پسران جدول فراوانی جوابهای دختران جداول فراوانی و نمودارهای مربوط به سوال 5 : 5- میانگین نمرات شما در کدامیک از بازه های زیر قراردارد ؟

    الف)20-17 ب)17-14 ج)14-11 د) کمتر از 11 جدول فراوانی جوابهای پسران جدول فراوانی جوابهای دختران جداول فراوانی و نمودارهای مربوط به سوال شش 6 : 6) به نظر شما آیا ادامه تحصیل برای بدست آوردن شغل ضروری است؟

    الف) بله ب) خیر جدول فراوانی جوابهای پسران جدول فراوانی جوابهای دختران جداول فراوانی و نمودارهای مربوط به سوال 7: 7) به نظر شما ادامه تحصیل برای کدام گروه مهمتر است ؟

    الف) زنان ب) مردان جدول فراوانی جوابهای پسران جدول فراوانی جوابهای دختران جداول فراوانی و نمودارهای سوال هشت 8 : 8) به نظر شما کدامیک مهمتر است ؟

    الف) کسب درآمد ب) موقعیت اجتماعی جدول فراوانی جوابهای پسران جدول فراوانی جوابهای دختران جدول فراوانی نمودارهای سوال 9: 9) چند سال حاضرید در کنکور شرکت کنید تا در دانشگاه قبول شوید ؟

    الف) یک سال ب) دو سال ج) سه سال د)بیشتر جدول فراوانی جوابهای پسران جدول فراوانی جوابهای دختران جدول فراوانی و نمودارهای سوال ده 10 : 10) درشبانه روزچندساعت ازاوقات خود رابرای مطالعه کتابهای درسی اختصاص میدهید؟

    الف) 2 ساعت ب) 3ساعت ج) 4 ساعت د)بیشتر جدول فراوانی جوابهای پسران جدول فراوانی جوابهای دختران منبع :اینترنت فهرست : مقدمه بیان مسئله و ضرورت تحقیق روشهای اجرا: جمع‌آوری داده‌ها تجزیه و تحلیل داده‌ها: ارزیابی مشکلات: توصیف نمودارهای به دست آمده از سئوال یک: توصیف نمودارهای بدست آمده از سئوال دو نتیجه‌گیری توصیف نمودارهای بدست آمده از سئوال سه نتیجه‌گیری توصیف نمودارهای به دست آمده از سئوال پنج توصیف نمودارهای بدست آمده از سئوال شش نتیجه‌گیری توصیف نمودارهای بدست آمده از سئوال هفت نتیجه‌گیری توصیف نمودارهای به دست آمده از سئوال هشت نتیجه‌گیری توصیف نمودارهای به دست آمده از سئوال نه توصیف نموداریها به دست آمده از سئوال ده نتیجه‌گیری جدول فراوانی و نمودارهای سوال ده 1 جدول فراوانی و نمودارهای سوال ده 2 جدول فراوانی و نمودارهای سوال ده 3 جدول فراوانی و نمودارهای سوال ده 4 جدول فراوانی و نمودارهای سوال ده 5 جدول فراوانی و نمودارهای سوال ده 6 جدول فراوانی و نمودارهای سوال ده 7 جدول فراوانی و نمودارهای سوال ده 8 جدول فراوانی و نمودارهای سوال ده 9 جدول فراوانی و نمودارهای سوال ده 10 فراوانی*مجذور میانگینمجذور میانگینمیانگینفراوانیسوال یک7/223/012جواب الف8/01/08جواب ب2/004/05جواب ج25جمع فراوانی*مجذور میانگینمجذور میانگینمیانگینفراوانیسوال یک49/007/028/07جواب الف2/004/02/05جواب ب51/327/052/013جواب ج25جمع فراوانی*مجذور میانگینمجذور میانگینمیانگینفراوانیسوال دو03/1777/088/022جواب الف04/001/012/03جواب ب25جمع فراوانی*مجذور میانگینمجذور میانگینمیانگینفراوانیسوال دو11/2292/096/024جواب الف04/01جواب ب25جمع فراوانی*مجذور میانگینمجذور میانگینمیانگینفراوانیسوال دو3/431/056/014جواب الف12/219/044/011جواب ب25جمع فراوانی*مجذور میانگینمجذور میانگینمیانگینفراوانیسوال دو4/1984/092/023جواب الف04/001/012/03جواب ب25جمع فراوانی*مجذور میانگینمجذور میانگینمیانگینفراوانیسوال دو8/1264/08/020جواب الف2/004/02/05جواب ب25جمع فراوانی*مجذور میانگینمجذور میانگینمیانگینفراوانیسوال دو8/746/068/017جواب الف81/01/032/08جواب ب25جمع فراوانی*مجذور میانگینمجذور میانگینمیانگینفراوانیسوال دو04/001/012/03جواب الف16/112/036/09جواب ب7/223/048/012جواب ج04/01جواب د25جمع فراوانی*مجذور میانگینمجذور میانگینمیانگینفراوانیسوال دو03/1777/088/022جواب الف04/001/012/03جواب بجواب ججواب د25جمع فراوانی*مجذور میانگینمجذور میانگینمیانگینفراوانیسوال دو9/1057/076/019جواب الف34/005/024/06جواب ب25جمع فراوانی*مجذور میانگینمجذور میانگینمیانگینفراوانیسوال دو8/746/068/017جواب الف8/01/032/08جواب ب25جمع فراوانی*مجذور میانگینمجذور میانگینمیانگینفراوانیسوال دو7/223/048/012جواب الف5/327/052/013جواب ب25جمع فراوانی*مجذور میانگینمجذور میانگینمیانگینفراوانیسوال دو34/431/056/014جواب الف12/219/044/011جواب ب25جمع فراوانی*مجذور میانگینمجذور میانگینمیانگینفراوانیسوال دو76/223/048/012جواب الف51/327/052/013جواب ب25جمع فراوانی*مجذور میانگینمجذور میانگینمیانگینفراوانیسوال دو76/223/048/012جواب الف51/327/052/013جواب ب25جمع فراوانی*مجذور میانگینمجذور میانگینمیانگینفراوانیسوال دو54/007/028/07جواب الف8/01/032/08جواب ب01/008/02جواب ج54/007/028/08جواب د25جمع فراوانی*مجذور میانگینمجذور میانگینمیانگینفراوانیسوال دو3/431/056/014جواب الف54/007/028/07جواب ب01/008/02جواب ج01/008/02جواب د25جمع فردذ اوانی*مجذور میانگینمجذور میانگینمیانگینفراوانیسوال دو1/025/016/04جواب الف01/008/02جواب ب6/116/04/010جواب ج16/112/036/09جواب د25جمع فراوانی*مجذور میانگینمجذور میانگینمیانگینفراوانیسوال دو16/112/036/09جواب الف34/005/024/06جواب ب2/004/02/05جواب ج2/004/02/05جواب د25جمع

تاریخچه آموزشی یک ضرب المثل قدیمی در کره وجود دارد که می گوید : نباید حتی بر روی سایه معلم خود پا گذاشت.این ضرب المثل میزان احترامی که بطور سنتی به معلمان ابراز می شده را مورد تأیید قرار می دهد.اگرچه تغییرات زیادی در نظام آموزشی کره از زمان پذیرش روشهای آموزشی مدرن بوجود آمده است،بسیاری از سنن قدیمی هنوز جایگاه خود راحفظ نموده اند. آموزش درکره باستان عموماً بدیهی فرض میشود که ...

در دوران بلوغ رشد عقلی از رشد جسمانی سرعت کمتری دارد . آزمونهای مختلف استعداد یک روند صعودی را در حدود اواخر دوره نوجوانی نشان می دهند . تفاوتهای جنسی در الگویابی توانائیها در دوره دبیرستان بارزتر است . پسران در آزمونهای ریاضی و دختران در آزمونهای کلامی نمرات بالاتری به دست می آورند . همچنین در زمینه رشد اجتماعی مثلاً رشد ارزشهای اخلاقی در دوره بلوغ در مقایسه با دوره های قبل یک ...

چکیده : دهها زوج به بن بست رسیده و گاه همراه با کودکانی که بی تردید قربانی توقعات بیش از حد ندانم کاریها ، خودخواهیها ، فریبها ، لغزشها ، بی ارادگی ها ، باری به هر جهت بودنها ، دروغ ها ، و بالاخره ناسازگاریهای والدین خود شده اند در راهروهای دادگاه حضور می یابند تا در محضر دادگاه به پیوندی که روزگاری با عشق و علاقه ای شدید (و گاه بی آن ) بر آن صحه گذاشته اند خط بطلان بکشند . در ...

خلاصه اختلالات خلق دربرگیرنده گروه بزرگی از اختلالات روانی هستند که حالات خلقی پاتولوژیک ( خلق بالاتر و پایین تر از حد طبیعی)، اعمال نباتی وابسته به آنها و دیگر اختلالات روان حرکتی تصویر بالینی اصلی آنها را تشکیل می دهد. در این بین انواع افسردگی اختلالات خلق، خصوصا افسردگی اساسی، گروه بزرگی را شامل می شوند که ممکن است به صورت اپیزودهای منفرد و یا اپیزودهای راجعه متظاهر شوند. ...

مقدمه در عصر حاضر هر روز ما شاهد تغییر و تحولاتی در سطح جهان هستیم که این تغییرات بر روی افراد آن جامعه اثر می گذارد. افراد می خواهند به نوعی، از تغییر و تحول جهان خود آگاه شوند که در این راستا رسانه‌های گروهی می توانند به ما کمک بنمایند و از طریق این رسانه ها بسیاری از اطلاعات را بدست آوریم یکی از این دسته رسانه ها تلویزیون میباشد که هر روز بیشتر و بیشتر جای خود را در میان باز ...

التهاب ریوی در این بخش وضعیت بدن بیماران با بیماری التهاب بافت ریه بررسی می شود . در ابتدای این مطالعات ما توصیه می کنیم متدهایی را که می توانند برای شناسایی وضعیت بدن کودکان . جوانان و سالمندان با این بیماری مورد استفاده قرار گیرند شناسایی کنید . تعریف التهاب های ریوی التهاب ریوی ( CF ) یک نقص عضو ژنتیکی است که بر روی سیستم های گوارشی و تنفسی تاثیر می گذارد. این بیماری معمولاً ...

ملاحظات علمی کشورژاپن با داشتن یکی از عالی ترین استاندارد‌های آموزشی، از نرخ باسوادی بالایی برخوردار می‌باشد. در حدود 93 درصد کودکان وارد مقطع تکمیلی متوسطه شده، و تقریباً تمامی آنان فارغ التحصیل می‌شوند. ژاپن در سال 2000، با نرخ 40 درصد بالاترین نرخ تعداد ثبت نام را در جهان توسعه یافته دارا بوده و تعداد کثیری دانشگاه دولتی و خصوصی جهت خدمت به مردم داشته است.ژاپن به طرزی شگفت ...

مقدمه: یکی از واقعیتهای موجود مساله اختلالات رفتاری در بین دانش آموزان است و خانواده نیز به عنوان مهمترین نهاد اجتماعی موثر بر تکوین شخصیت تلقی می شود و حتی این واقعیت را باید پذیرفت که اختلافات خانوادگی تاثیری بسیار سوء بر سلامت روانی کودکان و نوجوانان دارد بطوریکه نتایج مطالعات نشان می دهد افرادی که سطح بالای تعارض والدین را تجربه می کنند بطور معنی داری مشکلات بیشتری را نسبت ...

مقدمه در عصر حاضر هر روز ما شاهد تغییر و تحولاتی در سطح جهان هستیم که این تغییرات بر روی افراد آن جامعه اثر می گذارد. افراد می خواهند به نوعی، از تغییر و تحول جهان خود آگاه شوند که در این راستا رسانه‌های گروهی می توانند به ما کمک بنمایند و از طریق این رسانه ها بسیاری از اطلاعات را بدست آوریم یکی از این دسته رسانه ها تلویزیون میباشد که هر روز بیشتر و بیشتر جای خود را در میان باز ...

مقدمه یکی از آسیب های جدی که جامعه ‌ ما را تهدید می کند گسترش روزافزون کودکان خیابانی است که به دلایل گوناگون بخشی یا همه ‌اوقات خود را در خیابان ها سپری و عمدتاً از طریق تکدی ، بزهکاری و شغل های کاذب و فصلی امار معاش می کنند . گرچه آمار دقیقی از تعداد این کودکان در دسترس نیست ، آماری که براساس جمع آوری بخشی از این کودکان تهیه شده بیانگر اهمیت و عمق این فاجعه عظیم ملی است که صرف ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول