دانلود گزارش کار کارگاه ماشین ابزار

Word 1 MB 25837 6
مشخص نشده مشخص نشده مهندسی صنایع - مهندسی معدن
قیمت قدیم:۱۲,۰۰۰ تومان
قیمت: ۷,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع

  • گزارش کار کارگاه ماشین ابزار 2
    فرایند ساخت دستگاه گردو شکن

    مراحل ساخت قسمت پیچ:
    1)ابتدا میله ای با جنس آلومنیوم و قطرMM 20 انتخاب می کنیم سپس دو طرف آن را به وسیله دستگاه ماشین تراش، تراشیده و طول آن را بهMM 115 می رسانیم.
    2)به وسیله دستگاه ماشینِ تراش، پله تراشی با عمق MM2 وطول MM42 را، در قطعه شروع می کنیم. این کار را تا زمان رساندن قطر میله به اندازه MM16 وطول MM42 ادامه می دهیم.
    3)به اندازه قطر تیغه کوچک، شیاری از لبه پله زده تا فاصله ای میان آجهای پیچ و پله که در مراحل بعد، در کار ایجاد می کنیم، بوجود آید.
    4)قطعه کار را به روی دستگاه محکم کرده با استفاده از تیغه مخصوص پیچ تراش بر روی قطعه، زوه های پیچ را تعبیه می کنیم.
    5)سر قسمت A پیچ را با استفاده از مته خزینه سوراخ
    6)قطعه کار را باز کرده آن را با کمک کهنه و پارچه، برای جلوی گیری از زخمی شدن کار بر روی گیره می بندیم.
    7)با کمک حدیده پیچ ایجاد شده در میله را هموار و صیغلی می کنیم. توجه شود در همین کار حتما اولا حدیده کاری باید همراه با روغن کاری انجام پذیرد، ثانیا حدیده هنگام سوار سدن بر روی سر پیچ، با افق زاویه صفر درجه بسازد تا از ایجاد راه دیگری در پیچ جلو گیری شود، ثالثا حدیده کاری باید به صورت 180 درجه به سمت راستگرد و 90 درجه به سمت چپ گرد به (صورت عکس) انجام پذیرد.
    8)قطعه کار را باز کرده و دوباره بر روی دستگاه تراش می بندیم، این بار شیاری به فاصله MM30 از کف قسمت B به طولMM 30 به عمق MM1 بر می داریم.
    9)تیغه را تعویض کرده و بر روی سوپورت،غلتک های آج زن را می بندیم.دور دستگاه را کند کرده و بر روی اتومات قرارداده تا لبه شیار را سنگ بزند.
    10)تیغه را تعویض کرده، تیغه از قبل آماده را که سر آن به شکل است بر روی دستگاه بسته، نوک تیغه را بر قسمت Bپیچ مماس و تا پیش روی نوک تیغه تا وسط پیچ کار را ادامه می دهیم.

    مراحل ساخت قسمت مهره:
    1)مهره را به وسیله یک تسمه برای ایجاد لنگی در کار و سوراخ کاری مهره به مختصاتY=0،X-5 در مهره، به سه نظام می بندیم. تسمه را به حالت قائم به طرف زمین نگه داشته، سپس تیغه متصل به سپورت را به زاویه حدودا 30 درجه به مهره نزدیک می کنیم. هدف از انجام این عملیات زدن خط راهنمای عرضی و طولی برای اجرای مراحل بعد است.
    2)با نزدیک کردن سوپورت از مرکز مهره تابه انتهای مهره خطی کاملا صاف راباعمق بسیار بسیار کم در کار ایجاد می کنیم سپس از امتداد همان خط، خط دیگری را به طول قطعه ایجاد می کنیم.
    3)در این مرحله به کمک مته خزینه در قعطه کار سوراخی برای ادامه مراحل سوراخ کاری ایجاد میکنیم سپس مته خزینه را با مته 12 تعویض کرده، تاانتهای مهره راسوراخ می کنیم.
    4)همین کار را با مته های شماره 18،16 نیز انجام می دهیم. سپس سه نظام مرغک را باز کرده مته 22 را بر روی آن سوار کرده،دور دستگاه را کاهش نیز کاهش می دهیم.
    5)این مراحل را بامته های 40،37،35،32،28،24 و42 ادامه میدهیم تا به قطر مطلوب برسیم.
    6)کار راباز کرده بر روی گیره دستی طوری می بندیم که خطی که قبلا بصورت طولی بر روی کار ایجاد کرده بودیم با دهانه گیره زاویه قائم بسازد سپس به طول MM20 از کف مهره را بوسیله کولیس جدا کرده، تقاطع برخورد دو خط با یکدیگر را با سمبه علامت گذاری می کنیم.
    7)مهره را باز نموده جهت سوراخ کاری، قسمت علامت گذاری شده، به گیره دریل عمود سوراخ کن بسته، با مته های موجود ودر طی سه مرحله سوراخ کاری با سه مته متفاوت قطر دهانه سوراخ را به MM16 می رسانیم.باید توجه شود که حتما این سوراخ در مختصات تعیین شده تعبیه گردد و کاملا بصورت عمود بر قطعه کار ایجاد شده باشد.
    8)قطعه کار را باز کرده، بار دیگر به گیره های نگه دارنده محکم می کنیم. حال برای ایجاد رزوه درون سوراخ مزبور از قلاویزهای یک خط، دو خط و بی خط طی سه مرحله محل یاد شده را قلاویز کاری می کنیم. توجه شود که قلاویز کاری باید با روغن کاری همراه باشد.
    9)در حین کار با قلاویز دسته گیره مته غلاویز حتما باید بصورت صفر درجه نسبت افق قرار گیرد(بدون شیب به طرفین)تا از ایجاد راه دیگر در درون سوراخ جلو گیری کند.
    10)غلاویز کاری باید بصورت 180 درجه بطرف راستگرد و 90درجه بطرف عکس برای براده برداری بهتر انجام پذیرد.
    11)قطعه کار را باز کرده بار دیگر بر دستگاه ماشین تراش می بندیم. این بار تیغه سپورت را تعویض و تیغه سر کج که برای صیقل کاری درون سوراخ بکار می رود را بروی دستگاه می بندیم. دور دستگاه را تنظیم کرده و دستگاه را بر روی حالت اتومات قرار داده تا درون سوراخ با قطر mm42 کاملا صیقلی شود.

فصل اول : تاريخچه شرکت ماشين سازي اراک با اهداف پشتيباني از صنايع بنيادين،انجام پروژه هاي گوناگون و توليد فرآورده هاي متنوع صنعتي در سال1347 در زميني به مساحت 36 هکتار در جوار شهر اراک تأسيس و در سال 1351 به عنوان اولين هسته صنعت سن

مقدمه محل کارآموزی در شهر تهران و زنجان بوده و کارگاهی که در آنجا مشغول به گذراندن دوره ی کارآموزی بودم از عملیات خاک برداری از یک خرابه را شامل تا اجرای سقف اول بطول انجامید . دستورالعملهای حفاظتی و ایمنی کارگاه های ساختمانی اجرای کارهای ساختمانی شامل مراحل متعددی است که ضمن آن افراد با ماشین آلات ساختمانی، ابزار و مصالح گوناگون سروکار دارند . این روابط ویژگی ها امکان وقوع ...

فصل اول‎ مشخصات ارائه‌دهندگان طرح و مدارک فنی و سوابق کاری مربوطه - مشخصات تحصیلی و فنی ارائه‎دهندگان طرح - صورت مدارک فنی - سابقه کاری - تصویر مدارک فنی و حرفه‎ای مشخصات فردی و تحصیل و فنی نام و نام خانوادگی ارائه‎دهندگان: 1- علی نعمتی 2- ناصر نعمتی 1- علی نعمتی شیزری فرزند قدرت‎اله‎، شماره شناسنامه 3338، متولد: 1351 تهران، تحصیلات: دیپلم ماشین‎افزار، کدملی: 1-589611‎-005. ...

1-مقدمه: امروزه در جوامع مختلف بحث صنعت بعنوان یکی از مهمترین ارکان آن جامعه به شمار می‌آید. کشورهایی که توانسته اند از لحاظ صنعتی پیشرفت کنند معمولا دارای یک درآمد ملی بالا هستند که باعث رفاه مردم آن جامعه شده و درصد بیکاری را نیز کاهش داده است. به همین دلیل در اکثر جوامع به صنعت بهاء زیادی داده می شود و سرمایه گذاریهای علمی و مالی فراوانی نیز در این زمینه انجام می دهند و سعی ...

تحولات سريع تکنولوژي در عصر ما سبب پيشرفت و بهبود مصالح ، ابزار ها و تجهيزات درود گري و حرفه هاي وابسته به صنايع چوب شده است . اين پروژه حاوي تجربيات و مطالعات اين جانب در اين زمينه است . تجربياتي که آن را طي گذراندن دوره ي کارآموزي واقع در کارخان

1- بر طبق استاندارد OUSA مفهوم علامت ذيل کداميک از موارد زير است؟ (کارشناسي ارشد 79) شکل الف) از لباس بلند استفاده نکنيد ب) بدون عينک ايمني کار نکنيد. ج) بدون حفاظ از دستگاه استفاده نکنيد د) دست ها خارج از دستگاه باشد. 2- مدت زمان ضربه زد

در مورد ارائه گزارش کارآموزی بنده در شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران باید ذکر کنم که این شرکت بسیار بزرگ و وسیع بود و در مورد برخی از عملیات های صنعتی از جمله اووراسپید- ساخت شینه-تعمیر ترانسفورماتور صنعت تکا در ایران و حتی خاورمیانه به شمار می آمد به همین دلیل به راحتی کارآموز پذیرفته نمی شد و رفت و آمد در کارگاهها با نظم و مقررات خاصی انجام می پذیرد. برای پذیرش بنده در این کارخانه ...

مقدمه : نظر به اینکه رشته عمران از ویژگی خاصی در میان تمامی رشته ها برخوردار است و مهارت و کارایی دانشجویان مستقیماٌ به نحوه صحیح و دقیق کارهای تعیین شده در کارگاه یا شرکت و یا محل کار بستگی دارد از طرف دیگر مدیریت و خلاقیت دانشجویان باید در کارگاه و محل کار شکل گرفته و تقویت شود. برای موفق بودن در کار عملی پیشنهاد می شود نسبت به نوع نقشه – موفقیت کار عملی – کاربری ساختمان و ...

پيشگفتار ************** شرکت هپکو به عنوان يکي از مهمترين و معتبرترين شرکت ها در زمينه ساخت ماشين آلات راهسازي در ايران مطرح مي باشد که از آن مي توان به عنوان يکي از بهترين مکانها براي کارآموزان ياد کرد.کارآموزان مي توانند براي فراگيري و ت

ماشين‌ابزار نامي کلي است براي اشاره به يکي از رشته‌هاي فني که در آن کار با دستگاه‌هاي ويژه صنعتي آموخته مي‌شود. کارگاهها و آزمايشگاههاي مربوط به ماشين‌ابزار کارگاه فلزکاري - کارگاه تراشکاري - کارگاه فرزکاري - کارگاه سنگ زني - کارگاه قالبسازي - CNC

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول