دانلود تحقیق تاریخچه آسمان خراش ها(برج های دنیا)

Word 459 KB 26267 42
مشخص نشده مشخص نشده عمران - معماری - شهرسازی
قیمت قدیم:۱۴,۸۵۰ تومان
قیمت: ۹,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • آسمانخراش ها با تاریخ تمدن و رشد جامعه ی آمریکا توسعه پیدا کرده اند و ارتباطی مستقیم با شکل گیری آن سرزمین دارند. از قرن نوزدهم، با پیدایش مصالح جدید- بویژه صنعت فولاد- امکانات نوینی برای ساختمان سازی به وجود آمد و جامعه سرمایه داری نو ظهور با روش لیبرالیسم اقتصادی آزاد، جستجوگر تمامی زمینه های توسعه اقتصادی و رونق سرمایه گردید و شکل گیری موسسات بی شماری که هر کدام با هدف افزایش سرمایه به وجود آمده اند، کاملا نشانه ی این دوران از سازندگی اقتصادی نو پای آمریکاست.

    شکل گیری آسمانخراش ها با در نظر گرفتن صنعت ساخت و ساز فولادی و داشتن فاصله ستون های معین، تقسیم های هندسی ای را به وجود آورد که سازه و استخوان بندی این بناهای بلند، مشخص کننده ابعاد تک اتاق ها و سلول های اولیه کار می گردد.

    به منظور بهره برداری از سطح زیر بنا و محاسبات بهینه سازی سطح، تولید و فضای کار انسانی به ابعادی دست می یابد که با منظور داشتن امکانات ساخت فولادی، تناسبات و حالت داخل بنا و راهروها را کاملا شکل داده که این الگو خود سالها تشکیل دهنده هویت آسمانخراش های اولیه ای است که تعدادی اتاق پیوسته با راهروهای ارتباطی، پله های مرکزی، سپس آسانسورها در مرکزیت شکل می گیرد.

    بهترین الگوی این نوع ساخت و ساز بهینه فضا، انسان و تولید را اوایل قرن بیستم و در بسیاری از ساختمان های بلند مشاهده می کنیم که تماما اتاق های کار پیوسته به نمای بیرونی و راهروهای داخلی گونه شناسی اساسی این نوع ساختمان سازی را به وجود می آورد.

    از انجا که امکانات روشنایی با لامپ های اولیه، از کیفیت چندان بالایی برخوردار نبوده است، نزدیک شدن اتاق ها به نما برای دستیابی به حداکثر استفاده از نور طبیعی، از واجبات این گونه شناسی به شمار می آید و صرف نظر از نورهای سقفی کلی و محدود، هر میز کار نیز دارای چراغ ویژه ای است.

    با پیدایش چراغ های فلورسنت و نئون، اتکا به لامپ های روشنایی محدود اولیه کمتر شده است و قرار دادن این فن جدید روشنایی در قالب سطح سقف، امکان حرکت های کارکردی بیشتری را مهیا نموده و در پی این پدیده ی جدید، امکان برقراری سطح های وسیع و بزرگ برای کار افراد، به جای اتاق های کوچک چند نفری ایجاد شده که از لحاظ بهره برداری از سطح و کنترل تولید بهینه انسان ها از نظر اقتصادی بیشترین امکانات را به وجود می آورد.

    این فضاهای گسترده با میزهای ردیف شده در فضای داخلی باز به طور بسیار منظم چیده شده اند و با استفاده از نور نئون، آسمان تصنعی روشنی را در داخل بنا به وجود آورده و طبیعتا کنترل بسیار شدیدتری بر فعالیت کارمندان صورت می گیرد. فضای عمومی باز، جای حرکت های فردی با صحبت های خصوصی، همچون داخل اتاق های بسته را نمی دهد. لذا برای حفظ شغل و کار، کارمندان با دقت و سرعت و تمرکز بیشتر در طول روز می بایست فقط متوجه امور کار شرکتی باشند که آنها را استخدام کرده است و چنانچه شرایط کار و تولید آنها کیفیت لازم را نداشته باشد، به راحتی می تواند اقدام به اخراج آنان نماید.

    بحث استخدام، همان قدر با سهولت انجام می گردد که مساله اخراج که روند آن در رابطه با قدرت تولید کار و رقابت شغلی، تقریبا روشی غیر انسانی و غیر اجتماعی است.

    فرانک لوید رایت معمار معروف آمریکایی یکی از این بناهای دارای فضای باز را با سازه ای نوین می سازد که در آن، کنترل بازده کاری به طور شدیدی در طول روز صورت می گیرد (ساختمان جانسون واکس).

    از سال 1920 ارتفاع آسمانخراش های نیویورک بین 30 الی 40 طبقه است و به تدریج به 40 و 50 طبقه وجود دارد و ساختمان امپایر استیت که در زمان خود استثنایی است، دارای 85 طبقه است.

    تغییر عمده بناهای ساخته شده بعد از جنگ جهانی دوم، یعنی در سال های 50 موجب افزایش نماهای شیشه ای شده که علیرغم به دست آوردن زیبایی شناسی زمانه عصر مدرن، به لحاظ پنجره های یک جداره، تابش آفتاب و تبادل های حرارتی، مورد انتقاد مهندسین تاسیسات بودن بنا، در مقابل برخی عوامل تاسیسات بنا قرار گرفته و مساله انتخاب شکل و الگوی معماری با دشواری بیشتری نسبت به چند دهه قبل در نظر گرفته می شود.

    عقب نشینی در طبقات به علت مسائل محاسبات سازه در بلند مرتبه سازی و شاید عامل مهم تر، تامین نور بیشتر در عمق فضاها و بناست. این داده ی عقلانی- یعنی عقب نشینی تدریجی- خود در طراحی موجب نمونه سازی های زیبایی شناختی شده که به نظر می آید طراحی بر اساس شکل فوق در روند الگوی زیبایی شناسی صورت گرفته است.

    امکانات رفاهی هوای مطلوب، گرمایش و سرمایش، رفاه داخل بناها به تدریج یافته، و آسمان خراش های جدیدتر نیمه دوم قرن بیستم دارای زیبایی شناسی نماهای کلان شیشه ای است که تهویه ی مطلوب کاملا در آنها رعایت شده و البته مساله حائز اهمیت هزینه تاسیساتی نگهداری انرژی و بنا در پرده محاسبات کلی مخارج ساختمان در نظر گرفته شده است.

    از نظر طبقه بندی الگوهای زیبا شناختی معماری می توان گفت که بین سال های 1940 تا 1970، سبک معماری بین المللی آسمانخراش ها کاملا دایر بوده، از سال های 1970 با نظریه پردازی های جدید پست مدرنیزم سبک مکعب مستطیل شیشه ای سبک معماری بین المللی قدری جای خود را به تجربیات هویتی بناهای پست مدرن داده که یکی از نمونه های شاخص آن شاید ساختمان هومانا، اثر معمار مشهور مایکل گریوز است.

    البته رونق آسمانخراش های پست مدرن نیز به زمان اشباع خود رسیده، گویی هویت بخش التقاطی نماها و همجواری سبک های تاریخی یا غیره، موجب می گردد که بناهای آن دوره، بیشتر در یک لباس بیرونی پوشانده شود که بالطبع با سپری شدن دوران سبک پردازی پست مدرن، این شیوه کار نیز تنزل پیدا می کند. در این دوره، مساله عقلانی تکنولوژی های نو ظهور و کاملا منطقی مانند ساختمان های دارای سازه فنی پیشرفته (های-تک) موقعیت هویتی خاصی به دست آورده و با همکاری مهندسین رشته های مختلف بناها به وجود می آید که مطق ساخت و بهینه سازی مسائل محیطی مانند اکوتک به اوج مفهوم خود می رسند که الگوبرداری های جدید با در نظر گرفتن کلیه مقررات شهرسازی و تفکیک اراضی موجی مهارت و پردازش های جدید گشته، به نظر می رسد در اواخر قرن بیستم، دوران کاملتری از لحاظ پیوند معماری مهندسی بهینه سازی، استفاده مصرف کننده و مسائل اقلیمی و بوم شناختی استو همیاری براساس مفاهیم پایداری، شکل جدیدی در بنا به وجود می آورد که خود این مساله نیز در نگرش به آسمانخراش های جدید، مساله تنوع و کثرت دیدگاهها در قالب ساخت و سازهای فنی مترقی جدید را مطرح می سازد که پیامدهای آن در آمریکا و در سراسر جهان کاملا آشکار می باشد.

برج‌های دوقلوی پتروناس مقدمه : برج‌های دوقلوی پتروناس در کوالالامپور، یکی از شاخص‌ترین نمونه‌های آسمان‌خراش‌ها در عصر حاضر به‌شمار می‌روند که طی سالهای 1992 تا 1998، در مرکز ناحیه اقتصادی شهر توسط معمار مشهور، "سزار پلی"طراحی و ساخته شده‌اند. این برج‌ها که به‌عنوان یک نشانه شهری، سمبل معماری معاصر مالزی نیز به شمار می‌روند و از جمله طرح‌های شاخص در زمینه استفاده از تکنولوژی ...

تاریخچه تهران تا پیش از کشف تمدن قیطریه و همچنین کشف آثاری در تپه‌های عباس‌آباد، گمان می‌رفت پیشینه تاریخی این شهر به همان آثار یافت شده در حوالی شهرری محدود می‌شود، ولی اکتشافات باستان‌شناسی در تپه‌های عباس‌آباد، بوستان پنجم خیابان پاسداران و دروس، نشان داد تمام آبادی‌های ناحیه تاریخی قصران، دوره‌ای درخشان از استقرار اقوام کهن و خلاقیت‌های فرهنگی را پشت سر گذارده‌اند. پس از ...

برج های دنیا پیشگفتار آسمانخراش ها با تاریخ تمدن و رشد جامعه ی آمریکا توسعه پیدا کرده اند و ارتباطی مستقیم با شکل گیری آن سرزمین دارند. از قرن نوزدهم، با پیدایش مصالح جدید- بویژه صنعت فولاد- امکانات نوینی برای ساختمان سازی به وجود آمد و جامعه سرمایه داری نو ظهور با روش لیبرالیسم اقتصادی آزاد، جستجوگر تمامی زمینه های توسعه اقتصادی و رونق سرمایه گردید و شکل گیری موسسات بی شماری که ...

تاريخچه ساختمانهاي بلند: قبل از قرن نوزدهم ساختمانهاي بلند بصورت معابد کوه مانند مطبق، اهرام، آمفي تئاترها قلعه ها، تالارهاي شهر مساجد، کليساهاي جامع و ازاين قبيل وجود داشتند که طراحي آنها عموماً به انگيزه هاي سياسي يا مذهبي صورت مي گرفت و مصالح آ

معرفی : فولاد در ساختمان های بلند معماری تاریخی و طاق نصرت های ساختاری روزهای گذشته ، مانند اهرام کشور مصر ، معبدهای یونان ، پل های بتنی رم ، از سنگ یا برخی از بناهای ساختمانی ، ساخته شده اند آرشیتک ها و مهندسان امروزی ، از موادی در ساختمان استفاده می کنند که برتری و مزیت دارند فولاد ساختاری ساختاری ، بطور مثال یکی از این مواد است که مدت زمان طولانی است که از آن استفاده می کنند ...

موقعيت: کشور : امارات عربي متحده شهر : دبي Jumeirah Beach Road خيابان : شاطيء الجميرا اطلاعات فني : ارتفاع : 321 متر تعداد طبقات : 60 ساخته شده به تاريخ 1999 ميلادي ويژگيها: اين ساختمان که در کنار ساحل

NEW-دبیر اولین همایش بین المللی زلزله و سبک سازی ساختمان اظهار داشت: سبک سازی یکی از مهمترین راهکارهای کاهش تلفات جانی و مالی در کشور زلزله خیز ایران است. به گزارش سرویس «علمی» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، دکتر محمد رضا عدل پرور با بیان این مطلب گفت: تشخیص و شناسایی زمان، مکان و بزرگی زلزله تا به حال برای بشر امکان پذیر نبوده و این امر باعث شده است که محققان، پژوهشگران و ...

مشخص نیست بشر از چه دورانی به ساختن بناهای بلند علاقه پیدا کرده است اما بر اساس آنچه از تورات بر می‌آید پسران نوح به قصد راهیابی به جبروت یهوه (خداوند) برجی 7 طبقه را در بابل بنا کردند که با نازل شدن عذاب خداوندی به صورت زلزله‌ای مهیب منهدم گردید. با پیشرفت دانش بشری در حوزه علوم مهندسی کم‌کم این آرزوی بشر محقق گردید. با وجود اینکه طی قرون بعد از رنسانس دانش مهندسی به پیشرفت‌های ...

قسمت اول، شامل پی و سازه انتقالی است که زیر سطح زمین و از تراز 00/14_ متر تا تراز 00/0 ± برج می‌شود. پی برج یک پی گسترده دایره‌ای شکل به قطر 66 متر و ضخامت متوسط 4 متر است و در محیط آن کابل‌های پس‌کشیدگی، کار گذاشته شده است. سازه انتقالی به ارتفاع 15 متر شکلی شبیه به هرم ناقص دارد و شامل یک هسته مرکزی توپر و 8 دیوار مایل پشت بنددار است. به منظور تعیین رفتار پی و شناخت نیروها و ...

برج‌های دوقلوی پتروناس در کوالالامپور، یکی از شاخص‌ترین نمونه‌های آسمان‌خراش‌ها در عصر حاضر به‌شمار می‌روند که طی سالهای 1992 تا 1998، در مرکز ناحیه اقتصادی شهر توسط معمار مشهور، سزار پلیطراحی و ساخته شده‌اند. این برج‌ها که به‌عنوان یک نشانه شهری، سمبل معماری معاصر مالزی نیز به شمار می‌روند و از جمله طرح‌های شاخص در زمینه استفاده از تکنولوژی هستند، جایزه معماری آقاخان را در سال ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول