مقدمه 1 :
بیسکویت گرجی در سال 1341 در قالب شرکت سهامی خاص و با مشارکت خانواده آقای علی گرجی و پسران آغاز بکار کرد تا انواع بیسکویت را که در ایران بسیار ناشناخته بود با استفاده از بهترین ترکیبات که بتواند با بیسکویت های شاخص اروپائی مقایسه شوند تولید نماید ؛ این هدف تا امروز به بهترین وجه ادامه یافته است .
فعالیت اولیه با ماشین آلات محدود ساخت کشورهای آلمان , سوئیس و انگلستان شروع شد و در طی دوره های مختلف توسعه , تا ظرفیت تولید سالیانه 10000 تن رسید .
امروز سهم عمده بیسکویت در بازار ایران به گرجی تعلق دارد و از همه مهمتر به لحاظ کیفی و حسن شهرت ناشی از خدمت توام با قدمت حرف اول را میزند .
محصولات گرجی بموازات بازار ایران در جای جای کشورهای همسایه عربی , آسیای میانه , آفریقا , عراق و افغانستان "گرجی " حضور داشته است .
در کنار تولید انواع بیسکویت , بیسکویت با روکش شکلات , کراکر , ویفر و شکلات بار تولیدات گرجی را تشکیل میدهد .
شرکت گرجی از اعضای اولیه سازمان بورس اوراق بهادار در ایران و شرکت سهامی عام و دارای 3000 سهامدار بوده و سرمایه ثبت شده آن 000 / 000 / 000 / 10 ریال است .
فلسفه وجودی شرکت از بدو پیدایش تا امروز تلاش شبانه روزی برای تولید ات بهتر و در نتیجه حمایت و رضایت مصرف کننده است .
مقدمه 2 :
مدیریت مالی (( finance به عنوان یک رشته مستقل در آموزشهای مالی در اولین دهه قرن بیستم در کشور های اروپایی و آمریکا شکل گرفت و از آ ن زمان تا کنون دستخوش تحولات بسیار بوده است . مدیریت مالی حلقه رابطی بین علم اقتصاد و مقوله حسابداری است . که در آن ، حوزه های دیگری از علوم نظیر ریاضیات و آمار تاثیر فراوان دارند . موضوعات اساسی مطرح شده در مدیریت مالی را می توان به ترتیب زیر خلاصه کرد :
1-
2-
3-
نکته ای که لازم است در اینجا به آن اشاره شود این است که در گذشته بسیاری از مباحثی که امروزه تحت عنوان حسابداری مدیریت نامیده می شود ، و در این کتاب نیز به آنها اشاره شده است ، ( مانند تحلیل های مربوط به نقطه سربه سر و تهیه و تنظیم بودجه ) ، به عنوان بخشی از مباحث مدیریت مالی تلقی می شود . ولی در سالهای اخیر عمده توجه متخصصین و متفکرین این رشته ، به بحث پیرامون بازار سرمایه و روشهای تامین ، تخصیص ، و کنترل منابع معطوف شده و رشته حسابداری مدیریت ، خود به عنوان بخشی از مجموعه حسابداری ، شناسایی شده است .
تجزیه وتحلیل صورت های مالی ، ابزاری جهت ارزیابی عملکرد و پیش بینی وضعیت آینه موسسه
یکی از مهمترین وظایف مدیران مالی ، کنترل منابع مالی و حصول اطمینان از دستیابی به نتایج از پیش تعیین شده است . ما حصل کار حسابداران ، ارائه گزارشهایی است که وضعیت مالی موسسه و نتیجه عملکرد آن را طی یک دوره نشان می دهد .
اگر این گزارش ها به درستی تجزیه تحلیل نشود ، ممکن است برای خوانندگان نه تنها اطلاعات مفیدی ارائه ندهد بلکه گمراه کننده نیز باشد .
ابزار های اندازه گیری مختلفی جهت ارزیابی سلامت یک موسسه می توان بکار بست که از آن جمله :
تجزیه تحلیل افقی
تجزیه تحلیل عمودی
را می توان نام برد .