دانلود تحقیق نگاه اسلام به ورزش و تربیت بدنی

Word 90 KB 28548 20
مشخص نشده مشخص نشده ورزش و تربیت بدنی
قیمت قدیم:۱۶,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۲,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • اسلام به عنوان دین کامل به ورزش جسم در جهت تمام و تکمیل کردن ابعاد وجودی انسان، اهمیت لازم را داده و بر جنبه‌های مختلف آن از جمله شخصیت‌سازی کودکان، اهمیت جسم، مسابقه و نام بردن و تاکید کردن بر برخی از ورزش‌ها، سنگ تمام را گذاشته است.

    شخصیت سازی کودکان:

    اگر چه در علم روانشناسیِ شخصیت در زمان ما به نکات جالبی در ساختار انسان از جمله بازی‌های کودکانه مطالبی گفته شده و با دقت به بررسی این قسمت مهم از زندگی آدمی پرداخته‌اند لیکن به لحاظ ساختار انسان مدار دین اسلام، از همان آغاز این موضوع مورد توجه قرار گرفته است.

    در قرآن کریم می‌خوانیم: «ارسله معنا غدا یرتع ویلعب و انا له لحافظون»

    « ای پدر[ فردا او را با ما به ]صحرا‌ بفرست که در چمن و مراتع بگردد و بازی کند و البته ما از هر خطری او را محافظت می‌کنیم».

    این گذر قرآن کریم بر امری طبیعی است که برادران یوسف از آن استفاده کردند و به پدر اصرار کردند که او را با خود به صحرا ببرند، در ضمن روایتی در آیین تربیت فرزندان، امام صادق علیه السلام نیز بر این امر تصریح می‌فرمایند: «طفل هفت سال بازی کند، هفت سال خواندن و نوشتن بیاموزد و هفت سال حلال و حرام را یاد بگیرد».

    در امر تربیت توصیه‌ی ائمه‌ی معصومین (علیهم صلواه الله)، همراهی با کودکان در بازی با اوست:

    امام المتقین حضرت علی علیه السلام می‌فرماید:

    «رحمت خدا بر پدری که در راه نیکی و نیکوکاری به فرزند خود کمک کند، به او احسان نماید و چون کودکی، رفیق دوران کودکی وی باشد و او را عالِم و مؤدب بار آورد».

     

    نگرش اسلام به مسابقات ورزشی:

    مسابقه همواره از حس برتری جویی انسانها نشأت گرفته و این خود، نوعی پیشی گرفتن و جلو افتادن تلقی می‌شود اسلام که دینی است انسان ساز، به این امر توجه کامل دارد و از این حس طبیعی در جهت ارتقاء روحیه‌ی الهی و معنوی، بهره برده است و آنان را به سوی انجام کارهای خیر دعوت و تشویق کرده است:

    «ولکل وجهه هو مولیها فاستبقواالخیرات» «و هر کسی را راهی است به سوی حق پس در کارهای نیک از یکدیگر پیشی بگیرید».

    یا در جای دیگر در اوصاف بندگان راستین خداوند می‌فرماید:

    «اولئک یسارعون فی الخیرات و هم لها سابقون» «چنین بندگانی درسعادت و خیرات تعجیل می‌کنند و اینان هستند که در کارهای نیک سبقت می‌جویند».  

     مسابقات ورزشی و سیره‌ی پیامبر (ص)

    با نگرش به زندگانی پیامبر (ص) به این نکته می‌رسیم که ایشان مسابقات را تأیید می‌فرمودند، امام صادق علیه السلام می‌فرمایند شخصی اعرابی به مدینه آمد و به پیامبر خدا (ص) پیشنهاد مسابقه‌ی شترسواری کرد، پیامبر (ص) قبول فرمود، در این مسابقه، شتر پیامبر (ص)، از شتر اعرابی عقب ماند، پیامبر (ص) به اصحاب فرمود: شما این شتررابالا بردید و خداوند دوست داشت که او را پایین بیاورد.

    کوهها برای کشتی نوح، گردن فرازی کردند و کوه جودی، تواضعش بیشتر از همه بود، به همین جهت، خداوند کشتی نوح را بر کوه جودی فرود آورد.

    ائمه‌ی ما نیز در این امر از پیامبر اسلام (ص) تبعیت داشته‌‌اند، در تاریخ آمده است هشام بن عبدالملک از امام باقر علیه السلام خواست تا در مسابقه‌ی تیراندازی شرکت کند (و قصد او تخفیف مقام امامت بود) امام علی علیه السلام نیز پذیرفتند:

    امام (ع) کمان را برداشت و هدف را نشانه گرفت و دقیقا تیر را بر هدف زد، سپس تیر دیگری خواست و طوری نشانه روی کرد که دقیقا تیر دوم بر تیر اول سوار شد و به همین ترتیب تیر سوم را بر تیر دوم و تیر چهارم را بر تیر سوم....

    در امر مسابقه در فقه ما نیز جواز بعضی ورزش‌ها (برای مسابقه) اعلام شده است.  

    امام (ع) کمان را برداشت و هدف را نشانه گرفت و دقیقا تیر را بر هدف زد، سپس تیر دیگری خواست و طوری نشانه روی کرد که دقیقا تیر دوم بر تیر اول سوار شد و به همین ترتیب تیر سوم را بر تیر دوم و تیر چهارم را بر تیر سوم....

    در امر مسابقه در فقه ما نیز جواز بعضی ورزش‌ها (برای مسابقه) اعلام شده است.

    ورزش های مورد تأکید در اسلام: با بررسی متون اسلامی روشن می شود که ورزشهایی چون تیراندازی، سوارکاری، شنا، شمشیرزنی، کشتی، مبارزه با نیزه و وزنه برداری، مورد تأکید اسلام قرار گرفته‌اند و به لحاظ اهمیت آنها به طور گذرا به این متون می‌پردازیم: تیراندازی: ورزش تیراندازی با کمان یکی از پربهاترین ورزش‌ها در نظر اسلام و متون دینی ماست؛ تا جائیکه در قرآن کریم نیز از آن نام برده شده است: «و ما رمیت إذا رمیت ولکن الله رمی» ([ای پیامبر] تو تیر نیانداختی بلکه خداوند تیر انداخت) پیامبر اسلام (ص) نیز در مورد این ورزش مهم می فرمایند: «احب اللهو إلی الله تعالی إجراء الخیل والرمی» «بهترین بازیها در پیشگاه خداوند تعالی اسب دوانی و تیراندازی است».

    و یا در حدیث دیگری فرموده‌اند: «همانا زمین بر شما گشوده می‌شود و دنیا شما را کفایت خواهد کرد پس هیچ یک از شما هنگامی که سرگرم تیراندازی است احساس عجز و سستی نکند.» اسب سواری: ورزش سوارکاری از جمله ورزشهایی است که در متون دینی ما اعم از قرآن و روایات در باره‌ی آن سخن به میان آمده است از نمونه‌های آن موارد زیر است: «و شما [ای مؤمنان] در مقام مبارزه با آنها خود را مهیا کنید و تا آن حد که می‌توانید از آذوقه و آلات جنگی و اسبان سواری برای تهدید دشمنان خدا و دشمنان خود فراهم سازید».

    و در حدیثی پیامبر اسلام (ص) می فرمایند: «مسابقه به جز در اسب سواری، شتر سواری و تیراندازی جایز نمی‌باشد».

    شنا: شنا نیز در زمره‌ی ورزش‌هایی است که بر یادگیری آن تاکید شده است تا جاییکه پیامبر اکرم (ص) آنرا جزء حقوق فرزندان نسبت به پدر قرار داده است و فرموده: «حقِ فرزند بر پدرش آن است که نوشتن، شنا کردن، تیرانداختن را به او بیاموزد و او را جز با غذایِ خوب و حلال تغذیه نکند».

    کشتی: دیگر از ورزشهایی که در روایات در مورد آن سخن رفته ورزش کشتی است، در بحارالانوار، مرحوم مجلسی (ره) داستانی را در مورد کشتی گرفتن امام مجتبی و امام حسین (علیهماالسلام) آورده که عینا نقل می‌نمایم: امام صادق علیه السلام فرمود: «یکی ازشبها پیامبر اکرم (ص) همراه امام حسن و امام حسین (علیهماالسلام) وارد خانه‌ی حضرت فاطمه (س) گردید، پیامبر اکرم (ص) به فرزندانش فرمود؛ برخیزید و با یکدیگر کشتی بگیرید، دو کودک برخاستند و به کشتی گرفتن مشغول شدند، حضرت فاطمه (س) که برای انجام کاری به خارج از منزل رفته بود، به خانه بازگشت و و صحنه‌ی کشتی فرزندان را مشاهده نمود و شنید که پیامبر (ص) امام حسن (ع) را برای پیروزی در مسابقه تشویق می فرماید، پس حضرت زهرا (س) با تعجب گفت: آیا برای پیروزی، یکی از ایندو را تشویق می‌کنید؟!

    آن هم تشویق فرزند بزرگتر برای مغلوب کردن فرزند کوچکتر!

    پیامبر (ص) فرمود: دخترم آیا رضایت نداری به اینکه من فرزندم حسن (ع) را برای پیروزی بر فرزندم حسین (ع) تشویق کنم در حالی که دوستم جبرئیل امین نیز فرزندم حسین (ع) را برای پیروزی بر فرزندم حسن (ع) تشویق می نماید».

    در ورزش‌ها نیز مِلاک و ارزش، الهی شدن است و با اخلاق بودن لذا پیامبر (ص) در مورد ورزش کشتی فرمودند: « همانا کسی در کشتی پیروز است که هنگام غضب بر نفسش مسلط باشد».

    به همین مقدار اکتفا می‌کنیم که اجمال و خلاصه ای است از بهایی که اسلام برای ورزشکاری قائل است.

    نوشتار حاضر با این دیدگاه که ورزش در اسلام ارزشمند است و اهمیت به ترتیب بدنی مورد نظر می‌باشد مهیا گردیده ولی ذکر این نکته که هدفمندی کار را روشن می‌نماید لازم است که دیدگاه اسلام به ورزش نیز مانند هر مقوله و واقعیت دیگر انسان سعادتمند است، انسانی که مقرر شده درزمین و حیات دنیوی با ارزش‌های اخلاقی جانشین خداوند سبحان گردد و در حیات جاوید در جوار رحمت الهی به سعادت و حیات پاک ابدی برسد.

    به همین روی طی صفحات آینده به اخلاق ورزشی یک کماندار، آیین و آداب انسانی - الهی این ورزش مهم (در نظر اسلام) خواهیم پرداخت، امید این است که پرورش جسم و تعالی روح در خوانندگان و مخاطبان به خصوص ورزشکاران در این رشته موجب جلب رحمت واسعه‌ی خداوندی گردد و همگان را به سعادت دنیا و آخرت برساند.

    شاد و سلامت و سعادتمند باشید.

    «گفتار چهاردهم - در آداب تیر و کمان در ادبیات کهن پارسی» برای حسن ختام این نوشتار مناسب دیدم که با رجوع به متون غنی پارسی چند کلامی در آداب کمانداری و تیر و کمان بازگو نمایم: نیک سهل است زنده بی جان کرد کشـته را بـاز زنده نتوان کرد شـرط عقل اسـت صبـر تـیر انداز که چو رفت از کمان نیاید باز کاشفی سبزواری در فصل پنجم از باب هفتم فتوت نامه‌ی سلطانی در قبضه‌ی کمان حرب (جنگ) چنین می نویسد: بدان که کمان داری علم شریف است و در او قواعد و ارکان بسیار بیان کرده‌اند و ما از جمله آنچه لایق این مختصر باشد بیاریم: اگر پرسند که کمان داری از که مانده؟

    بگوی در این امت (مسلمانان) از سید الشهداء حمزه که پیوسته تیرانداختی و گفته‌اند که حضرت رسالت (ص) تیرانداخته‌اند و در آن که آن حضرت کمان به دست گرفته‌اند هیچ تردیدی نیست....

    اگر پرسند که کماندار را اول چیزی که دربایست (شایسته) است چیست؟

    بگوی استاد مشفق که اگر کسی را استاد نبود (به خود) در این کار نتوان شروع نمود و اگر نماید به هیچ جا نرسد و از او هیچ کار نیاید.

    ...

    اگر پرسند که کمان به چه تمام شود؟

    بگوی زه که کمان بی زه ناقص باشد.

    اگر پرسند که روح کمان کدام است؟

    بگوی زه برکمان به جای روح است در بدن.

    اگر پرسند که غذای کمان چیست؟

    بگوی آتش که چون در کمان کژی پیدا شود زود آن را به آتش راست کنند تا فاسد نگردد...

    اگر پرسند که آینه‌ی کماندار کدام است؟

    بگوی نشانه که از اول کشیدن، کمان و پیوستن تیر تا آخر گشادن چشم را بر او باید دوخت و به جای دیگر مشغول نباید ساخت، این نکته‌ای چند بود از علم کمان داران ....

    • اصول تیراندازی: 1-هواشناسی هنگام تیراندازی باید هوا نه گرم و نه سرد باشد و باران و برف و باد هم نباشد زیرا در این مواقع تیراندازی مناسب نیست و تیر خوب به نشان نمی‌توان انداخت.

    2-شیوه ی ایستادن باید تیرانداز چنان بایستد که پهلوی چپ با پای راست، برابر هدف باشد و کعب پای راست مقابل پاشنه‌ی پای چپ و میان هر دو پای یک گام بیشتر فاصله نباشد و باید نوک یا سرپای چپ را به زمین سخت و محکم نگهدارد و پاشنه را کمی از زمین بلند کند و این در صورتی است که ایستاده بخواهد تیراندازی کند ولی اگر بخواهد نشسته تیر بیندازد، باید پای راست را خم کند و پای چپ را ستون نماید و برافرازد.

    چنانکه فردوسی فرموده است: ستون کرد چپ را و خم کرد راست خروش از خم چرخ چاچی بخاست و اگر بخواهد از بالا به پایین (از فراز به نشیب) تیراندازد باید «مرفق» دست چپ را بر زانوی چپ تکیه دهد تا دست نلرزد.

    3-شیوه قبضه گرفتن باید تیرانداز به قدری تمرین کند که در موقع کمان گرفتن کف دستش آبله نکند و انگشت ابهام وی زخم نشود و تا ول نزند و نلرزد و انگشتان به یکدیگر نپیچد و از یکدیگر باز نباشد.

    هرکدام از این علتها (اشکالات) اگر ظاهر شود، تیراندازی درست انجام نخواهد شد...

    4-دست درست داشتن: باید دست چپ که کمان را گرفته با ساعد راست باشد زیرا اگر بالا باشد تیربلند می‌افتد و اگر پایین‌تر باشد تیر به راست می‌خورد، توضیح آنکه تیرانداز باید «کباده» بسیار بکشد تا ستون فقرات قائم شود و بازوان نیرو گیرد و نلرزد، تا ستون قایم نشده اگر تیرانداز، تیراندازی کند عیبهای بسیار پدید آید.

    5-مسافت دانستن: باید چشم تیرانداز «اندازه گیر» باشد که به مجرد نگاه کردن، حدس بزند که مابین او و هدف یا دشمن چه مقدار فاصله هست...

    6-کمان کشیدن تیرانداز باید هنگام کمان کشیدن اندکی زانو را فراخ کند ولی کمر را خم نکند و نیز در وقت کمان کشیدن هم باید دم فرو بندد و تمام حواس خود را به زور تازه آورد تا به آن اندازه که باید کمان را کشید، کشیده شود و آن هشت قبضه‌ی تیر است و نیز حد کشید کمان رسیدن زه و سوفار تیر است به گوش (و در صورت امکان رسانیدن) و پیکان به شست دست چپ که کمان را گرفته است.

    چنانکه فردوسی گفته است: چو سو فارش آمد به پهنای گوش ز چرم گوزنان برآمد خروش چو بوسید پیکان سراگشت اوی گذر کرد از شهره پشت اوی 7-گشاد دادن گشاد دادن یعنی رها کردن تیر، فردوسی می‌فرماید: چو او از کمان تیر بگشاد شست تن رستم و رخش جنگی بخست «خواجه حافظ» به طور کنایه گوید: بگشای تیر مژگان و بریز خون حافظ که چنین کشنده‌ای را نَکِشد کس انتقامی تفریح و ورزش پیامبر اکرم (صلّی‌الله‌علیه‌وآله): عَلِّمُوا أوْلادَکُم السَّباحَهَ وَالرِّمایهَ.

    به فرزندانتان شنا و تیراندازی تعلیم دهید.

    تیر اندازی کنید وسواری کنید ، اگر تیراندازی کنید بیشتر دوست دارم که سواری کنید ، هر چیزی که مرد بدان سرگرم شود بیهوده است جز آنکه مردی با کمان خود تیر اندازد یا اسب خود را تربیت کند یا با زن خود بازی کند ، همه اینها حق است و هرکس تیراندازی آموزد و آنرا ترک کند حق معلم خود را ادا نکرده است.

    شنا و تیراندازی جوانان و نوجوان ، برای رشد و کمال روحی و جسمی هم به فعالیتهای بدنی نیاز دارند و هم به طراوت و شادابی روح.

    باید تفریحات سالم را ، بگونه‌ای برای جوانان فراهم کرد که هم وقت آنها را پر کند و بیکار و سرگردان نمانند و هم در رشد جسمی و روانی آنان تاثیر داشته باشد.

    حضرت علی علیه السلام به دو نوع از سرگرمیهای خوب اشاره می‌فرماید: "علـِّموا اولادکم ، السباحه و الرمایه." به کودکان و نوجوانان خود ، شنا و تیراندازی بیاموزید.

    (البته قابل ذکر است که در زمان حضرت علی علیه السلام تیراندازی و فراگیری آن امر مهمی بود اما در این زمان شاید فراگیری موارد دیگر از اهمیت بیشتری برخوردار باشد.) تیراندازی رایاد بگیرید و فرزندانتان نیز بیاموزید.

    « پیامبر اکرم» پـِینت‌بال (Paintball) یک نوع بازی گروهی که در آن چندین نفر در دو گروه رقیب با سلاحهایی که گلوله‌های رنگ پرتاب می‌کنند به مبارزه برای تسخیر پرچم گروه مقابل می‌پردازند.

    پینت بال را می‌شود در فارسی در قیاس با تیراندازی، «رنگ‌اندازی» نامید.

    پینت بال یک توپ(گلوله) ژلاتینی (از جنس ژلاتین کپسول دارویی) است.

    که داخل آن با رنگ خوراکی پر شده است و پس از سلیک توسط تفنگ (مارکر مخصوص این ورزش) و برخورد به هدف ترکیده و رنگ آن پخش می‌شود که این نشانه مورد هدف قرار گرفتن است.

    به سادگی می‌توانید تصور کنید در نگاه اول این ورزش به مانند یک میدان جنگ واقعی است که هر کس که مورد اصابت قرار گرفته و رنگی شود از بازی حذف می‌شود تا یک تیم کاملاً تیم دیگر را حذف کند.

    این تنها یکی از 100‌ها سناریوی (داستان) تعریف شده این ورزش است و یا حتی خود شما با توجه به سلیقه شخصی خود یک سناریو تعریف کنید.

    از این ورزش به دلیل هیجان زیاد آن به عنوان مهیج‌ترین ورزش جهان یا شطرنج زنده به دلیل فکری بون آن یاد می‌شود .

    پینت بال چیست ؟

    در مدت زمان کوتاه 15 سال پینت بال یکی از مهیج ترین تفریحات خارج از خانه شناخته شده .

    این بازی در بیش از 40 کشور در میان میلیون ها زن و مرد در هر رده سنی و عقیده رایج است .

    همچنین خانه دار ها یا دانش اموزان ، حرفه ای ها و بازنشسته ها،تمامی بازیکنان در عشق به بازی و روحیه مبارزه طلبی قوی مشترک هستند .

    ینت بال (توپ رنگی) نام ورزشی است که در آن باریکنان از تفگ ها ی (marker) مخصوص این بازی برای شلیک به بازیکنان تیم حریف استفاده می کنند.

    این تفنگ ها حاوی گاز فشرده شده هستند که موجب شلیک تیر می شوند.

    تیر های مورد استفاده در این ورزش کپسولی ژلاتینی است که از رنگ خوراکی پر شده است و پس از شلیک و اصابت به هدف تریکیده و رنگ آن پخش میشود.

    اثر رنگ از به اصابت رسیدن گلوله به هدف مورد نظر خبر می دهد .

    در نگاه نخست به سادگی می‌توان تصور کرد که این ورزش به مانند یک میدان جنگ واقعی است و هر کس در آن مورد اصابت گلوله قرار گیرد می بایست صحنه بازی را ترک کند.

    این ورزش می تواند به صورت سر پوشیده و سرباز و در اشکال مختلف انجام شود.

    تاریخچه پینت بال اوایل دهه ی 1970 در وزارت کشاورزی امریکا ماشین هایی وجود داشت که عقب آنها پمپی متصل بود که رنگ را به مسافت های دور پرتاب می کرد و با این وسیله ، درخت هایی که باید قطع یا هرس می شدند ،علامت گذاری می کردند ایده ی تبدیل این سیستم به صورت یک بازی از آن زمان آغاز شد.تکمیل نشانه روهای قابل حمل و تکنولوژی ساخت آنها تا اوایل دهه ی 1980 طول کشید که در آن زمان نشانه روها از نوع شات گان و پینت بال های مصرفی در آن از رنگ های معمولی بودند.در سال 1981 در امریکای شمالی اولین بازی به طور رسمی با 12 بازیکن مسلح به نشانه روهای بادی با هدف تسخیر پرچم شروع شد و به شکل امروزی پایه گذاری شد در حدود پانزده سال است که پینت بال به طور رسمی بازی میشود و 5 سال است که به کمیته بین المللی المپیک معرفی شده است تا در بازی های المپیک به عنوان ورزشی جدید وارد گردد فرم جدید پینت بال در حال بررسی در کمیته بین المللی المپیک می باشد تحت نام .

    x-ball از پینت بال به عنوان شطرنج زنده در جهان نام برده می شود این ورزش در سال1380 وارد ایران شد و زیر نظر فدراسیون ورزشهای همگانی فعالیت خود را آغاز کرد.

    در حال حاضر تورنمنت های رسمی مختلفی در سراسر دنیا برگزار میشود که تیمهایی از ایران نیز در این مسابقات شرکت مینمایند.

    دست اندرکاران ورزش پینت بال در قاره های مختلف در طی یکی دو سال اخیر به طور جدی در ایجاد ساختار منظم برای این ورزش پر طرفدار می باشند.

    در قاره آسیا کشور مالزی بعنوان مدیریت پینت بال مسئولیت ایجاد این تشکیلات را در اواسط سال 2005 بعهده گرفت و در سال گذشته (2006) شاهد اولین لیگ حرفه ای این ورزش بودیم که در سه دوره و در کشورهای تایوان، تایلند و فینال آن در کشور مالزی برگزار شد.

    لازم به ذکر است که تیمی از ایران با کسب بترتیب مقامهای سوم ، اول و اول در طی این سه دوره و در مجموع قهرمان آسیا گردید.

    هم اکنون باشگاههایی در تهران ، مشهد، کرمان، اراک و نمک آبرود فعالیت می نمایند و مسابقات متعدد داخلی نیز در طول سال در داخل کشور برگزار میگردد.

    پینت بال در جهان امروز به ادعای صاحب نظران صنعت پینت بال ، این ورزش اخیراً در جهان به عنوان چهارمین ورزش پر تحرک محسوب می شود و حتی از اسنو بورد نیز جلو تر زده است .

    یک آمار مختصر از ورزش پینت بال این چنین نشان می دهد: تنها در امریکا شمالی تعداد 1400 زمین پینت بال وجود دارد و تیم های فعال نیز حدود 7600 تیم می باشد .

    تعداد 325 لیگ مسابقه نیز در امریکای شمالی وجود دارد .

    آخرین و مهمترین موضوع آنکه تعداد 175 دانشگاه در جهان مجهز به باشگاه پینت بال می باشند.

    تجهیزات ورزش و بازی پینت بال: همانند همه ورزشها ، پینت بال دارای تجهیزات ویژه خود میباشد که به برخی از آنها اشاره میکنیم : 1- نشانه رو ( تفنگ پینت بال ) 2- درپوش نشانه رو 3- ماسک ایمنی 4- لباس و پوشش استاندارد ( برای راحتی بازیکنان آزاد و غیر حرفه ای باشگاهها از لباس یکسره استفاده میکنند ولی تیمها دارای لباسهای یکرنگ با طراحی خاص میباشند) البته برخی تجهیزات جانبی نیز میتواند بصورت سلیقه ای همراه بازیکنان باشد که بسته به نوع و شرایط مسابقه متنوع است.

    از آن جمله میتوان به محافظ گردن ، دستکش ، خشاب اضافی ، محافظ سینه و ...

    اشاره نمود باشگاه پینت بال در زمینی به مساحت 2000 مترمربع احداث می گردد .

    سایت اداری آن متشکل از دو طبقه است که جمعاً دارای 450 متر مربع مساحت که : • طبقه اول آن شامل دفتر باشگاه ، اسلحه خانه ، رختکن و لاکرها ، پروشاپ ( فروشگاه تخصصی ) و انبار است.

    • طبقه دوم نیز شامل کافی شاپ ، رستوران و امکانات رفاهی میباشد.

    • زمین بازی در ابعاد 50*30 (1500 متر مربع) است که بر طبق استانداردهای بین المللی این فضا در نظر گرفته شده است.

    • در حدود 300 متر مربع نیز به فضای روباز باشگاه جهت تماشاگران اختصاص داده شده است.

    از جمله شاخصهای مهم این باشگاه استفاده از موانع (سنگرها) بادی استاندارد میباشد که قابلیت برپایی مسابقات رسمی را فراهم میسازد.

    پینت بال در این مجموعه در تمامی هفته و حتی شبها در زیر نور نیز انجام می شود.

    هزینه بازی و نحوه ارائه خدمات برای علاقمندان به بازی پینت بال هزینه یک سانس دو ساعته، مبلغ 3500 (سه هزار و پانصد) تومان میباشد که مطابق جدول ذیل شامل ورودیه، اجاره تجهیزات و دریافت 50 عدد پینت بال میباشد.

    در یک سانس دوساعته چندین سناریو اجرا میشود.

    زیرا بسته به شکل چیدن موانع زمین و مهارت افراد زمان اجرای هر سناریو بین 3 الی 10 دقیقه خواهد بود.

    بین هر بازی بازیکنان در حالیکه از هیجانات پیروزی و یا شکست شان با یکدیگر گفتگو میکنند، مشغول بررسی و تمیز کردن تجهیزاتشان، تهیه توپ رنگی و خوردن غذا و نوشیدنی میشوند.

    هزینه بازی پینت بال برای افراد آزاد (غیر عضو)(قیمت به تومان)هزینه بازی پینت بال برای افراد آزاد (غیر عضو)(قیمت به تومان)هزینه بازی پینت بال برای افراد آزاد (غیر عضو)(قیمت به تومان)ورودیه زمینورودیه زمین500اجاره تجهیزاتاجاره تجهیزات50050 عدد پینت بال50 عدد پینت بال2.500

کلمات کلیدی: اسلام - تربیت بدنی - ورزش

ورزش , تربیت بدنی و اهمیت آن در اسلام امروزه ورزش یکی از اموری است که به عناوین مختلف در جهان مطرح شده و گروه زیادی به اشکال گوناگون با آن سرو کار دارند. برخی از مردم، ورزشکار حرفه ای اند و گروهی ورزشکار آماتور . گروهی طرفدار و علاقه مند به ورزش و دیدن برنامه ها، مسابقات و نمایش های ورزشی بوده، وعده ای نیز از راه ورزش امور زندگی خویش را می گذرانند. وزارتخانه ها و ادارات ورزشی ...

تربیت بدنی در ایران باستان ایرانیان به اهمیت و ارزش توانایی و سلامت بدن به عنوان وسیله بسیار مهمی برای فراهم آوردن ارتش سلحشور و پیروزمند پی برده بودند. به استثنای فرزندان طبقه اعیان و شاهزادگان تقریباً همه آموزش و پرورش به تربیت بدنی محدود می شد. کودکان تا 7 سالگی زیر نظر مادر پرورش می یافتند و پسران از 7 سالگی تحصیلات رسمی خود را آغاز می کردند و از همان هنگام رسماً متعلق به ...

هفته تربیت بدنی همه ساله از 26 مهر تا دوم آبان به منظور آشنایی جامعه با اهمیت و اثرات کاربرد ورزش در زندگی فردی و اجتماعی، اشاعه و توسعه و ترویج ورزش در خانه و خانواده و هدایت و ارشاد جامعه به ورزش های همگانی برگزار می شود. ورزش و فعالیت فیزیکی در سلامت روان نیز مؤثر است. مطالعات نشان می دهد که موارد افسردگی، اضطراب و .... در اثر فعالیت فیزیکی بهبود یافته و ورزش به عنوان یک عالم ...

تربيت بدني و ورزش جزء لاينکف تعليم و تربيت و وسيله اي براي رسيدن به سلامت جسمي و روحي نسل جوان است . نبايد چنين تصور کرد که ورزش کردن امري بي ارزش و تفنني است ، و صرفاً موجبات سرگرمي و مشغوليت کودکان و جوانان را فراهم مي سازد ، بر عکس ، بايد آن را ج

تربيت بدني و ورزش ، هم از ديدگاه تاريخ و هم از ديدگاه فرهنگ، به اين دليل که با ملل مختلف جهان سروکار دارد جالب و شايان توجه است از ديدگاه تاريخ و با تحقيق در ادوار گذشته مي توان فهميد که کدام ورزش در کدامين سرزمين شکل گرفته است و چگونه به کشورهاي دي

مقدمه از روزی که خداوند بشر را خلق فرمود، نیاز به ورزش و تربیت بدنی نیرومند و قوی از جانب این مخلوق به خوبی حس شد چه از جنبه دفاع شخصی و یا کسب معاش و چه از جهت مقابله و رویارویی با طبیعت پیرامونش. نیاز بشر به ورزش و تربیت بدنی در طول روزگاران همواره وجود داشته و هیچگاه نبود که انسان خویش را از داشتن بدنی سالم و قوی بی نیاز ببیند. هرچه زمان جلوتر می‌رفت به گونه های مختلف، انسان ...

از سال 1306 هجری شمسی بر اساس قانونی که از تصویب مجلس شورای ملی وقت گذشت درس تربیت بدنی و ورزش به صورت اجباری جزء برنامه های درسی تمام دوره های تحصیلی قرار گرفت. به موجب این قانون هر روز یک ساعت از برنامه های دانش آموزان به درس تربیت بدنی اختصاص یافت اما اجرای این قانون به علت کمبود نیروی انسانی متخصص و امکانات اجرائی عملا با مشکل مواجه شد. بطوریکه در سال 1314 به منظور تامین ...

بيان مسئله: پيچيدگي هاي فزاينده محيطي اهميت و نقش مديريت را در پيروزي و شکست سازمانه ها انکار ناپذير ساخته است.يکي از موضوعاتي که در سالهاي اخير در دانش مديريت مورد توجه قرار گرفته مقوله فرهنگ سازماني ايست.(طوسي,,..1372) فرهنگ سازماني از جمل

تاریخچه تربیت بدنی از سال 1306 هجری شمسی بر اساس قانونی که از تصویب مجلس شورای ملی وقت گذشت درس تربیت بدنی و ورزش به صورت اجباری جزء برنامه های درسی تمام دوره های تحصیلی قرار گرفت. به موجب این قانون هر روز یک ساعت از برنامه های دانش آموزان به درس تربیت بدنی اختصاص یافت اما اجرای این قانون به علت کمبود نیروی انسانی متخصص و امکانات اجرائی عملا با مشکل مواجه شد. بطوریکه در سال 1314 ...

تاریخچه تربیت بدنی از سال 1306 هجری شمسی بر اساس قانونی که از تصویب مجلس شورای ملی وقت گذشت درس تربیت بدنی و ورزش به صورت اجباری جزء برنامه های درسی تمام دوره های تحصیلی قرار گرفت. به موجب این قانون هر روز یک ساعت از برنامه های دانش آموزان به درس تربیت بدنی اختصاص یافت اما اجرای این قانون به علت کمبود نیروی انسانی متخصص و امکانات اجرائی عملا با مشکل مواجه شد. بطوریکه در سال 1314 ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول