دانلود تحقیق مدیریت در دنیای امروز سازمانها

Word 97 KB 28638 15
مشخص نشده مشخص نشده اقتصاد - حسابداری - مدیریت
قیمت قدیم:۱۲,۰۰۰ تومان
قیمت: ۷,۶۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • مقدمه :

    مدیریت و سرپرستی در همه جا مورد نیاز می باشد از یک خانواده گرفته تا یک کارخانه و سازمان و کشور و کلاً در تمام جوامع به آن احتیاج می باشد و اگر وجود نداشته باشد یا ضعیف عمل نماید آثار آن را خیلی زودتر مشاهده می کنیم .

    در یک خانواده اگر سرپرست با لیاقت و مدبر نباشد در خانواده همه به بیراهه خواهند رفت اگر چه از لحاظ اقتصادی و مادی چه از نظر معنوی که مسبب آن فقط در ضعف سرپرستی می باشد .

    به طور مثال اگر تعدادی با هم به سفر می روند یک نفر باید به عنوان راهنما و ما در خرج و هماهنگ کننده باشد تا با گرد آوری نظرات و پیشنهادات بتواند درست و سنجیده عمل کند تا همه از او پیروی کنند تا با یکدلی سفر به آنها خوش بگذرد ولی اگر نتواند همه را با هم هماهنگ کند امکان به تفرقه رفتن همراهان پیش می آید و برای آنها لذت بخش   نمی باشد .

    به هر شکل در دنیای امروز مدیریت و سرپرستی جایگاه بسیار بالایی را به خود اختصاص داده که اگر در کشورها به این موضوع با دید باز و روشن بنگرند می توانند به آینده خوش بین تر باشند .

     

     

     

     

     

    خدایا ما به تو ایمان آورده ایم ما را ببخش         (قرآن کریم)

    مدیریت در دنیای امروز سازمانها :

    در دنیای امروز که کامپیوتر حرف اول را می زند هنوز هم پایه های سازمانها به محور و تفکرات انسان می چرخد چون که کامپیوتر یک ماشین و ساخت دست انسان است                ممکن است 

    اطلاعات بسیار زیادی داشته باشد ولی هوشمند نیست و نمی تواند عاطفه داشته باشد انسان انعطاف است و قدرت تصمیم گیری دارد با هم درد دل می کنند افکار را به یکدیگر انتقال می دهند و در ضمن می تواند ماشینهایی بسازد که کارآیی هایی بالاتر از کامپیوتر داشته باشند و آنرا از هر نظر توسعه دهند .

    تمام اختراعات و اکتشافات برای پیشبرد مقاصد انسانی و گرداندن چرخه حیات انسان     می باشد ، بنابراین وقتی کارها بر پایه عملکرد انسان باشد توسعه و گسترش بیشتر   می شود البته با الهام گرفتن از اطلاعات کامپیوتر در راهبرد اهداف می توان نتیجه بهتری عایدمان کنیم .

    مدیران و سرپرستان کلیدهای اصلی هر سازمان و سیستمی می باشند که با برخورد نزدیک افکار و اعتقادات و خط مشی مشترک می توانند یک مجموعه عالی و خود کفا را                    تشکیل بدهند .

     

     

    نیکوکاران کسانی هستند که خشم خود را می خوابانند        (قرآن کریم)

    یک مدیر خوب و با تجربه می تواند با تصمیم گیریهای به موقع مشکلات پیش آمده را حل نماید و یا بر عکس راه را برای خود ناهموار سازد .

    در دنیای امروز برخوردهای منطقی کارسازتر است تا تصمیم گیریهای عجولانه و بدون فکر خنده و روی باز می تواند بازدهی بالاتری داشته باشد تا خشونت و تندی که این دومی در این دوره از زمان عمل افراد غیر منطقی می باشد .

    در حال حاضر باید در یک راه گام برداریم و حامی یکدیگر  باشیم تا یک سازمان به نحو احسن اداره شود .

    مدیریت در قرنی که ما در آن هستیم  فراتر از یک شغل و حرفه که برای امرار و معاش          می باشد جایگاه بالاتری را به خود اختصاص داده است و می توان گفت که  (کار مدیریت       هنر است) .

    امروزه مدیریت و سرپرستی به عنوان یک هنر روانکاوی شده است و هر روزی که می گذرد بیشتر به حساسیت آن پی می بریم ، از این رو بیشتر سازمانها و شرکتها برای نیل به اهداف خود به این موضوع توجه خاصی نموده و برای آن سرمایه گذاری های کلان نموده اند

     

     

     

     

    سستی و تنبلی کلید شدائد و مصائب است                علی (ع)

    کلامی از حضرت علی (ع) که در نهج البلاغه می فرماید :

    ((مؤمن در برنامه زندگی دارای سه ساعت است :

    ساعتی که با آن به راز و نیاز با پروردگارش می پردازد .

    ساعتی که برنامه زندگی خود را سامان می بخشد .

    ساعتی که در آنچه حلال است و زیبا با لذتهای نفس خویش دمساز می شود .

    برای انسان خردمند سزاوار نیست که به غیر از این سه چیز رود :

    زندگی را سرو سامان دادن ، یا در کار آخرت و معاد گام نهادن ، یا بهره گرفتن در  چیزهای غیر حرام .

    با الهام گرفتن از گفتار حضرت امیر (ع) می توان زندگی فردی و اجتماعی خود را تقسیم نمود یا برای زندگی برنامه ریزی کرد و یا به عبارتی (زندگی خود را سازماندهی کرد) و از کلمات ایشان دریافت کد مدیریت از همان اجتماع کوچک که خانواده می باشد شروع               می شود تا غیره …

    چرخه حیات زندگی و هستی روی نظم و ترتیب بنا شده است ، اگر ما فکر کنیم که دنیا بدون برنامه و سازماندهی پیش می رود سخت در اشتباهیم فقط اگر لحظه ای به اطراف بنگریم عظمت این نظم و انضباط را می بینیم .

     

     

    خدایا تو سزاوارترین ستایش هستی          علی (ع)

    نظم و چرخه حیات

    چرخه حیات زندگی و هستی روی نظم و ترتیب بنا شده .

    اگر ما فکر کنیم که در این دنیا سرپرست و مدیری و مدیریتی وجود ندارد سخت در اشتباه می باشیم .

    لحظه ای اگر به اطراف بنگریم عظمت این نظم و انضباط را می بینیم .

    آمدن روز و شب ، آمدن بهار ، تابستان ، پائیز و زمستان و دوباره تکرار به طور منظم .

    آیا         می توانیم انکار کنیم که این دنیا با تمام موجودات روی زمین بدون نظم و ترتیب  به  وجود           آمده اند .

    تمام موجودات را خداوند نظم و انضباط و چرخه حیات به آنها داده و در ضمیر وجود آنها گذاشته به جهت بهتر زندگی کردن بطور مثال اگر ما زندگی بعضی از پرندگان مهاجر را بخوانیم می بینیم که هر سال با آمدن فصل سرما از یک سوی دنیا به سوی دیگر مهاجرت           می کنند بدون اشتباه و گم شدن .

    اما انسان به داشتن عقل و هوش که خداوند به او اعطا کرده و او را اشرف مخلوقات نامیده ، می تواند قطب نما بسازد که توسط آن راه خود را گم نکند ، می تواند هواپیما بسازد و با آن از این سوی دنیا به سوی دیگر برود و …

    و می تواند از میان خود مدیر و سرپرستی انتخاب نماید و از این طریق سریعتر به  هدف     خود  برسد .

     

    پروردگارا ما تنها بر توانایی تو تکیه می کنیم (قرآن کریم) چرخش روز و شب ، تغییر فصول سال و طراحی های مناسب در دنیا بدون برنامه ریزی نمی باشد و فقط از یک مدیر بر می آید و آن هم به وسیله (یگانه مدیر عالم هستی که هستی ما از اوست) سازماندهی شده است .

    مثلا به انسان عقل و هوش عطا کرده است تا اشرف مخلوقات باشد ، ما را راهنمایی می کند که در راه راست گام برداریم همانطور که ما با قدرت قطب نما ساختیم تا در بیابانها و دریاها گم نشویم یا به حیوانات مهاجر قدرت تفکر داده است که هزارها کیلومتر راه را طی کنند تا به جایگاه دیگری بروند و ما می دانیم که همه اینها غیر از عهده یک مدیر کارآمد از کسی دیگر بر نمی آید و ما باید از این مواهب استفاده کرده و راه را با مدیریت قوی که از ما بر می آید هموار کرده و با علم و آگاهی ، اهداف را جهت پیشبرد شناسایی کنیم .

    گسترش علم درخت دانش انسانی را پربارتر کرده است .

    امروزه هیچ کسی ادعا نمی کند که همه چیز را می داند ، زمان ما زمان مدیران و متخصصان است و رشته کار هر نفر محدودتر می شود و در این دوره که بر تعداد پژوهشگران و دانشورانی که به بررسی موضوعات بیشتر و تازه تر می پردازند مرتبا افزوده می شود ، آیا باید از این وضع خوشنود باشیم ؟

    آیا ممکن است که افراد در تخصص ثمرات را به بار آورد و توسعه علمی را فلج سازد ؟

    حق برادر به اعتماد و دوستی ضایع مگردان علی (ع) نیاز به علم رابط علوم و فنون مختلف ما این را می دانیم مه متخصص درباره هر چیزی که به رشته او مربوط باشد اطلاعات دقیق دارد ، هر چند که رشته تخصصی اش بسیار محدود شده باشد یک متخصص یا یک مدیر هر چقدر که پژوهشگر باشد بعید می دانیم که در تمام امور بتواند به تنهایی موفق باشد ولی این یک راه دارد : ((امکان به وجود آوردن آموزش که انجام آن ضرورت دارد)) .

    یک مدیر خوب می کوشد تا همه چیز را به چنگ آورد اما اگر در یک سازمان خوب و آموزش دیده باشد می تواند سیستمی از مغزها داشته باشد که همه با هم بر دانش و آگاهی خود بیفزایند .

    اولین اصلی که در مورد این سازمانها باید در نظر گرفته شود این است که مدیران در رشته های مختلف همدیگر را درک کنند .

    در سازمانها که همه از لحاظ تحصیلات و تجربه در یک سطح نیستند تماس و تبادل افکار همیشه کار ساده ای نیست ولی در هر حال باید این کار انجام شود و در این راه تلاش مداوم و پیگیری مدیران ضروری است .

    علم غیب علم قیامت است علی (ع) یک سازمان در هر طرازی که قرار گرفته باشد وجودی مستقل و خود کفا نیست ، علت آن این است که بنا بر تعریف ((به سوی هدفی هدایت شده است)) و باید به بهترین راه ممکن عمل کند به طوری که اگر محیط خارج تغییر یابد خط مشی را برای سازگار شدن با محیط جدید تغییر یابد در این سازمانها همیشه یک سلسله مراتب وجود دارد و درجه پیچیدگی و کنش آنها یکسان نیستند .

    در سازمانهای امروزی مدیران قدرت اول هستند ، آنها با ایجاد اهداف و خط مشی مناسب کار را برای قدرت ردیف بعد که کارکنان هستند هموار می کنند و این سلسله مراتب فقط در بین جوامع بشری که عمل می کند نیست بلکه در موجودات دیگر هم سازماندهی های پیشرفته ای وجود دارند مثلا در اجتماع : مورچه و موریانه زنبور و شیرها و گرگ و غیره … همیشه یکی در راس کار است که همه از او پیروی می کنند و دیگر کارهای تقسیم شده بین سایرین است که سازمانها آنها را تشکیل می دهند مثلا همیشه تعدادی نگهبان و سرباز و کارگر برای جمع آوری آذوقه یا شکار و نوزادان و پرستاران آنها و غیره که با همکاری هم و قدرت مدیر آن جامعه جانوری ، مایحتاج خود را فراهم و در پاره ای اوقات مثل زنبور عسل محصول شیرین و جان افزای خود را تقدیم به موجودات دیگر از جمله انسان می کند .

    ظاهر قرآن زیباست و باطن آن ژرف و ناپیداست علی (ع) این اجتماعات بدون یک رهبر هرگز میسر نمی شود یعنی یک مدیر و گرداننده می خواهد چنانکه اگر ملکه یکی از اجتماع حشرات را برداریم آنها دچار دستخوش و تزلزل می شوند شاید هم جامعه آنان از بین برود .

    پس نقش یک مدیر و رهبر کاملا حیاتی است و این مدیر است که با دانستن کار و داشتن مهارت در رهبری و تعلیم به دیگران و وظایفی را که در اختیارش گذاشته اند در مسیر هدف ، برنامه ریزی و سازماندهی می کند و با استفاده از نیروی مناسب و کارآمد نتیجه کار خوبی بدست می آید و اینها همه اش در گروی تصمیم گیریهای یک مدیر خوب می باشد و اینک به عنوان مثال خلاصه ای از زندگی یک مدیر موفق و کارشناس از دنیای اتومبیل را نقل می کنیم و سپس بلافاصله به بحث تصمیم گیری می پردازیم که مهمترین وظیفه یک مدیر می باشد : هنری فورد : نبوغ فنی و صنعتی و مدیریت بسیار قوی او براستی شایان ستایش است ، از برکت وجود او صنعت اتومبیل سازی جهان و آمریکا به اوج ترقی رسیده است او در زمانی که نوجوانی بیش نبود فواید محصول فراوان و ارزان را دریافت در آئین او وام گرفتن از بانک یا اشخاص حرام بود و ضمنا چون خوش نداشت که از جهت مواد اولیه تابع دیگران باشد و در جز و مد عرضه و تقاضا بیفتد پایه کار را چنان گذاشت که نیازمندیهای کارخانه را خودش بتواند آماده کند .

    به گردش انداختن و به کار گرفتن اندیشه هنر است علی (ع) انقلابی در عالم کارفرمایی آن زمان پایه گذاشت یعنی برای 8 ساعت 5 دلار مزد می داد و این دو برابر مزدی بود که دیگران برای 9 ساعت می دادند ، در شهر دیترویت امریکا بیمارستان بزرگی به نام خود ساخت که همیشه به روی مزد بگیران باز بود و رایگان از آنها ویزیت می کرد و ……… تصمیم گیری : یک مدیر عامل از 3 اصل تفکر و تصمیم و اجرا تبعیت می کند و می دانیم که تصمیم گیری مهمترین وظیفه یک مدیر است و آدمی تقریبا در هر لحظه عمرش باید تصمیمی بگیرد .

    هر تصمیمی که می گیرد نخست شامل شناخت وضع محیط موجود و طبقه بندی آن در نتیجه مقایسه اش با اوضاعی است که در گذشته با آن روبرو شده است و اینها عاملی هستند که بعضی ها را در راس دیگران قرار داده است زیرا در پرتوی هوش است که آدمی در تصمیم گیری نهایی قاطع و آزاد است .

    یک مدیر خوب و باهوش قبل از تصمیم گیری نیاز به تفکر فراوانی دارد و باید در کمال آرامش و آسودگی کار خود را انجام دهد و از آفات تدبیر که شامل تاخیر و تردید و تغییر می باشد پرهیز کند که هر سه از بین برنده قدرت تصمیم گیری قاطع و مفید است .

    عدل یعنی استقرار هر چیزی در جای خودش امام جعفر صادق (ع) برای هیچ فردی هیچ موقعیتی کاملاً جدید نیست و همیشه بین یک موقعیت و موقعیت قبل شباهتی وجود دارد .

    برای آنکه از تجربه اکتسابی در موقع روبرو شدن با موقعیتی جدید باید چنان طبقه بندی شود که بتواند با موقعیتهای قبلی مقایسه گردد ، و باید شناخته شود .

    هر موقعیتی آمیخته ای است از محرکهای حسی گوناگون : این الگوهای محرکها در آدمی بوسیله دستگاه عصبی و بدین طریق مورد تحلیل قرار می گیرد که هر الگو به الگوهای ساده تر تجزیه می گردد و با الگوهایی که قبلاً در حافظه ذخیره شده اند مقایسه می شود سپس مغز از روی این مقایسه تجربیات مشابه موجود در حافظه را پیدا می کند ، وقتی خصوصیات عمومی موقعیت یا محیطی جدید شناخته شد می تواند به مرحله انتخاب رفت .

    در اینجا نتایج تصمیم هایی را که قبلاً در موقعیتهای مشابه گرفته شده اند در تصمیم گیری جدید به حساب می آورند .

    این مرحله شامل دخالت دادن این معیارها و انتخاب هم هست : این معیارها بر این اساس انتخاب می شوند که آیا شخص قبول خطر می کند یا نه ، یا می خواهد که امکان انتخاب این معیارها غلط را تقلیل دهد .

    و شانسهای خود را در همه موارد برابر سازد .

    انتخاب این معیارها معمولاً مسئله شخصی است و آزادی شخص در انتخاب یا همان اختیار است .

    در نماز جماعت صف نمازگزاران مانند صف فرشتگان است رسول اکرم (ص) مدیریت عملکرد مدیریت عملکرد را می توان به عنوان روشی استراتژیک دانست که هم از سازمان حمایت می کند و هم از کارکنان ، و برای بهبود اثر بخشی سازمان کمک شایانی می کند .

    و کار آن افزایش بهره وری کارکنان و کسب مهارتها و انگیزه برای تمام گروهها می باشد مدیریت عملکرد به توسعه فرایندهایی برای جلب موافقت کارکنان و مدیران شرکت در موارد کارهای لازم الاجرا می باشد ، که باعث موفقیت شرکت در کوتاه مدت و بلند مدت می شود .

    مدیریت عملکرد را می توان مدیریت توسعه نامید .

    مدیریت عملکرد بر تأمین نیازها و انتظارات گروههای ذی نفع شرکت از مالکان و مدیران و کارکنان و مشتریان و عموم مردم تاکید می کند .

    و با کارکنان مثل شرکائی برخورد می شود که منافعشان مورد توجه قرار گرفته است و می توانند راجع به مسائل مربوط به خودشان تصمیم بگیرند و به درد و دل آنها گوش دهند ، مدیریت عملکرد بر ارتباطات و مشارکت کارکنان تأکید می کند و به هدف آن این است که جوی ایجاد می کند که امکان گفت و گوی مستمر میان مدیران و اعضای گروههای شرکت را فراهم سازد تا طی این گفت و گوها و مذاکرات بتوانند انتظارات خود را از یکدیگر بیان کنند .

    با دشمن دوست ، دوستی مکن که با دوست ، دشمنی کرده باشی علی (ع) مدیریت پرسنلی مدیریت پرسنلی به عنوان قلمروی حرفه ای و تخصصی از پدیده های قرن حاضر می باشد در آغاز وظایف مدیریت پرسنلی متنوع و گسترده نبود بلکه منحصر به استخدام و اخراج و کنترل کارکنان بوده که توسط سرپرستان انجام می گرفت ، با توسعه واحدهای صنعتی و افزایش تعداد کارکنان برای سرپرستان فرصت استخدام و پرداخت حقوق و رسیدگی و مسائل دیگر باقی نماند به همین جهت امور پرسنلی به کارمندهای دیگر محول شد که کار آنها فقط رسیدگی به امور پرسنلی بود که این گروه اولین متخصصین مدیریت پرسنلی را تشکیل می دادند .

    جنبش رفاه کارگران در سال 1800 میلادی آغاز شد که بیشتر برای کارهای رفاهی کارکنان بود و در سال 1920 مدیریت نیروی انسانی به عنوان یک تخصص حرفه ای خود نمائی کرد و شرکتهای بزرگ و مختلف به همین منظور دایر شد که کارشان برقراری و ارتباط با مدیران اجرائی بود ، که توسط نشر مقالات در معرفی اهمیت و تکنیک های مدیریت انسانی باعث گردید این تخصص به عنوان یک حرفه شناخته شود .

    سرشت مردمان آن ها را از یکدیگر جداشان ساخته است علی (ع) ساعات کار مفید با اینکه در ایران ساعات کار مفید کمتر از نیم ساعت اعلام شده اما برای من مایه افتخار و مباهات است که بگوییم در جائی از این مملکت مشغول به کار هستم که اعلام کنم ساعت کار مفید آن بیش از 50% ساعت کاری کشور می باشد .

    یعنی اگر ساعت کار در هر شیفت 8 ساعت باشد پس می توان گفت که بیش از 4 ساعت کار مفید انجام می شود .

    برای بدست آوردن ساعت کار مفید برای پرسنلی که پای ماشین بافندگی هستند این طور محاسبه می شود ، اگر ماشین بافندگی به طور تئوری صددرصد تولید آن در هر 8 ساعت 400 شماره و یا پیک باشد بافنده ای که روی ماشین بیش از 200 پیک یا شماره با کیفیت بالا بازدهی دارد مشخص است که ساعت کار مفید بیش از 4 ساعت می باشد .

    و برای افراد و پرسنل متفرقه اینگونه عمل می شود : مثلاً کاری را که یک فرد در 6 ساعت کار مفید می تواند انجام دهد آنرا به دو نفر واگذار می کنیم تا آنرا انجام دهند ، وقتی آنها آن کار را در 8 ساعت انجام می دهند کار مفید آنها تقریباً 3 ساعت می شود .

    جز او خدایی نیست که هر تاریکی را به نور خود روشن می کند علی (ع) در اینجا از فرصت استفاده کرده بگوئیم خدا را سپاسگزارم که در شرکت و محلی مشغول به کاریم که از کارائی و دور اندیشی بالای مدیریتی برخوردار می باشد .

    و برای ما بسیار جای مباهات دارد که در خدمت چنین مدیران با لیاقتی انجام وظیفه می کنیم و کمک کوچکی برای آنها باشیم .

    و برای من بسی افتخار است که در جائی مشغول به کارم که نبض و موتور و به طور کلی قلب شرکت محسوب می شود .

    در جائی که هرگونه بی دقتی و بی تفاوتی به مسائل کاری باعث افت تولید و کیفیت می شود .

    و در جائی مشغول به کارم که پرسنلی با ساعت کار مفید بیش از 7 ساعت و پرسنلی با ساعت کار مفید زیر یک ساعت مواجه هستیم که بسیار اندک می باشند .

    شکاف بین این دو قشر مستلزم به کار گرفتن تمام نیرو و توان و خلاقیت ما را می طلبد که بتوان راهکاری برای آن بیابیم ، و بتوانیم که ساعت کاری را در این جامعه به جائی برسانیم که برای ما مایه افتخار باشد .

    به امید روزی که ساعت کار مفید ما ملت بزرگ ایران بیش از 7 ساعت باشد .

    نتیجه : ما امیدواریم با مسئولیتی که به عهده ما گذاشته شده است نهایت تلاش و سعی را در بالا بردن سطح اطلاع و آگاهی خود و دیگران انجام دهیم و در نتیجه ارتقاء کیفیت و کمیت محصول را که در اختیار ما می باشد باعث شویم البته این شعار را نباید از خاطر دور کنیم : عجایب قرآن سپری نگردد و غرائبش به پایان نرسد.

    علی (ع) منابع و مآخذ کتاب مدیریت منابع انسانی و روابط کار ـ تألیف دکتر ناصر میر سپاسی کتاب بیونیک نوشته : لوسین ژراردن کتاب چهره های درخشان تاریخ ، نوشته : ویلیام اُ دویت کتاب زنبور عسل ، نوشته : موریس مترلینگ و دیگر مجلات متفرقه و جزوات مربوطه ، تدوین : استاد علیرضا دهدشتیان

کلمات کلیدی: سازمان - سرپرستی - مدیریت

مقدمه: مدیریت و سرپرستی در سازمان زندان ها با توجه به شرح وظایف قانونی از پیچیدگی‌ها و اهمیت خاص خود برخوردار می باشد. لذا مرکز آموزشی و پژوهشی با وقوف کامل به این مطلب برنامه‌های متعددی را برای افزایش و ارتقاء سطح دانش و آگاهی مدیران و سرپرستان سازمان اجراء نموده است که از‌آن جمله برگزاری دوره های آموزشی متعدد و متنوع می باشد. در کنار این فعالیت‌ های‌آموزشی در سال 1377 از سوی ...

علم و هنر به کارگيري از اصول برنامه ريزي، سازماندهي، هدايت و کنترل امکانات و فعاليت هاي افراد براي رسيدن به هدف هاي خاص مؤسسه تعريف کرد. اهميت کارآيي و اثر بخشي مديريت: در عصر امروز اهميت مديريت تا بدانجاست که برخي از انديشمندان

عنوان : اصول مديريت و سرپرستي ساختار روابط عمومي سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران مديريت کل روابط عمومي و امور بين‌الملل در سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران به صورت ساختار ستاد وصف مي‌باشد بدين گونه که چهار معاونت با عنوان‌هاي 1- م

سرپرستي همه کارکنان سازمان به سرپرستي نيازمندند و انتظار دارند که در انجام وظايف خود هدايت شوند. روابط مدير با زيردستان در جريان سرپرستي شکل مي‌گيرد يعني راهنمايي‌هاي او پذيرفته يا رد مي‌شود. در طي سرپرستي است که رفتار مدير تاثير خود را از لحاظ

چکيده: سازمان ها متشکل از مجموعه از انسان ها هستند که اين افراد هر يک دارا شخصيت منحصر به فردي هستند که در تعاملات خود با سازمان و ديگران آن را بروز مي دهند. مديريت رفتار سازماني مبحثي است که به هدف دادن و شکل بخشيدن به اين رفتارهاي متفاوت مي پ

مديريت چيست؟ علم و هنر به کارگيري از اصول برنامه ريزي، سازماندهي، هدايت و کنترل امکانات و فعاليت هاي افراد براي رسيدن به هدف هاي خاص مؤسسه تعريف کرد. اهميت کارآيي و اثر بخشي مديريت: در عصر امروز اهميت مديريت تا بدانجاست که

سرپرستی همه کارکنان سازمان به سرپرستی نیازمندند و انتظار دارند که در انجام وظایف خود هدایت شوند. روابط مدیر با زیردستان در جریان سرپرستی شکل می‌گیرد یعنی راهنمایی‌های او پذیرفته یا رد می‌شود. در طی سرپرستی است که رفتار مدیر تاثیر خود را از لحاظ سوق دادن زیردستان در جهت اهداف سازمان به مرور آشکار می‌سازد. و مدیر بر مسائل و مشکلات زیردستان آگاهی یافته در صدد حل یا رفع آنها بر ...

پیشگفتار مدیریت استراتژیک هنر و علم تدوین, اجرا و ارزیابی برای رسیدن به هدفهای بلند مدت می­باشد. آنچه‌ که‌ سالهاست‌ کمبود آن‌ را در حوزه‌های‌ مختلف‌ مدیریت‌ و برنامه‌ریزی‌ کشور احساس‌ می‌کنیم‌ فقدان‌ برنامه‌ریزهای‌ شفاف‌، دقیق‌، قابل‌ اندازه‌گیری‌ و ارزیابی‌ برای‌ آینده‌ است‌. به‌ نظر می‌رسد از گذشته‌های‌ دور تاکنون ‌همیشه‌ آینده‌ برای‌ همه‌ اقشار جامعه‌ حتی‌ مدیران‌ و ...

مديريت و زمانبندي و تقسيم کار مقدمه به طور دقيق براي مديريت نمي توان مبدأ مشخصي را تعيين کرد و بشر در طول تاريخ جهت ادامه ي زندگي خود به نحوي از مديريت استمداد جسته است. جهش علمي و شکل پذيري اماکن صنعتي در اواخر قرن 19 زمينه را براي

هدفهاي پژوهش: تعيين ميزان ارتباط فرهنگ سازماني و اثربخشي کارکنان تعيين ميزان ارتباط رسالت سازمان و اثربخشي کارکنان تعيين ميزان ارتباط استراتژي سازمان و اثربخشي کارکنان تعيين ميزان ارتباط قوانين و مقررات و اثربخشي کارکنان تع

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول