دانلود مقاله انتخاب بهترین ماشین ها

Word 8 MB 28722 42
مشخص نشده مشخص نشده عمومی - متفرقه
قیمت قدیم:۲۴,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۹,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  •  

     

     

     

    پژو 206

    شرکت ایران خودرو و پژو فرانسه با امضای قراردادی توافق کردند که خودروی پژو 206 را به صورت مشترک تولید کنند.

    بر اساس این قرارداد از مهرماه سال 1380 سالانه 120 هزار دستگاه پژو 206 در شرکت ایران خودرو به مدت 10 سال تولید خواهد شد و از بدو تولید حدود بیش از 65% قطعات آن ساخت داخل خواهد بود.

    این قراردادبر اساس موازنه ارزی منعقد گردیده و به هر میزانی که ایران خودرو قطعات پیش ساخته ( C.K.D.) وارد کند، خودرو تولیدی صادر خواهد شد و به این ترتیب می توان گفت که تولید این خودرو هیچ گونه هزینه ارزی برای دولت و ایران خودرو نخواهد داشت.

    این خودرو که هم اکنون در اروپا عرضه می شود نسل ششم خودروهای فرانسه است و از تکنولوژی بسیار پیشرفته ای برخوردار است. شروع تولید این خودرو در کشور فرانسه از سال 1998 می باشد.

     

     

     

     

     گارانتی به میزان 30000 کیلومتر

    تجهیزات موجود و یا قابل نصب به صورت سفارشی

    گیربکس معمولی و یا اتوماتیک

    فرمان هیدرولیک یا معمولی

    سیستم کاتالیست موتور جهت جلوگیری از آلودگی هوا (به صورت آبشن)

    کیسه های هوای ایمنی برای راننده و سرنشین

    تنظیم صندلی راننده به طور عمودی

    سیستم ضد قفل ترمز ABS

    دارای سیستم BSI (مغز متفکر الکترونیکی)

    تنظیم چراغهای جلو از داخل اتاق خودرو

    شیشه بالابر برقی

    کولر و کمربند ایمنی برای کلیه سرنشینان

    شناسایی سوئیچ خودرو به منظور جلوگیری از سرقت

    موتور دیزلی (به صورت آبشنال قابل نصب است)

    مشخصات فنی

    جایگاه دیفرانسیل : تک صفحه ای خشک با عملکرد مکانیکی

    تعلیق جلو : مستقل از نوع مک فرسون با فنر پیچشی

    تعلیق عقب : مستقل ، میله پیچشی Shock absorber هیدرولیک

    سیستم فرمان : هیدرولیکی

    شعاع چرخشی : 9.85 m

    مشخصات تایر : رادیال ، تایر بدون تویی

    مشخصات (مدل)

    1

    2

    3

    4

    موتور

    TU3JP/L4

    TU5JP4

    تعداد سیلندر

    4 سیلندر خطی

    تعداد سوپاپها

    8

    16

    حجم موتور

    1360cm3

    1587cm3

    حداکثر توان موتور

    75 HP در 5500 دور در دقیقه

    110 HP در 5800 دور در دقیقه

    حداکثر گشتاور

    109 Nm در 2700 دور در دقیقه

    147 Nm در 4000 دور در دقیقه

    سوخت

    بنزین بدون سرب

    عدد اکتان

    91

    سیستم سوخت رسانی

    انژکتوری

    سیستم تزریق به صورت مرحله ای

    حداکثر سرعت

    170 km/h

    190 km/h

    0-100

    14.1 Sec

    9.5 Sec

    مصرف سوخت در شهر

    9.4 (Lit/100Km)

    9.9 (Lit/100Km)

    مصرف سوخت در خارج شهر

    5.5 (Lit/100Km)

    5.5 (Lit/100Km)

    گنجایش باک سوخت

    50 لیتر

    وزن خودرو خالی

    950 Kg

    1013 Kg

    وزن خودرو با بار

    1450 Kg

    1550 Kg

    گیربکس

    5 سرعته دستی

    4 سرعته اتوماتیک

     

    نمای خارجی

    ابعاد(mm)

    طول کلی : 3835 mm

    عرض کلی : 1652 mm

    ارتفاع کلی : 1426 to 1432 mm

    تجهیزات

    رنگ : متالیک

    بدنه : 5 درهاچ بک

    شیشه ها : رنگی

    آیینه های بیرونی : دستی برای مدل یک ، با کنترل الکتریکی و گرمکن برقی برای سایر مدلها

    نمای داخلی

    سیستم استارت الکترونیکی : ضد سرقت

    صندلی راننده : با تنظیم دستی ارتفاع

    مشخصات (مدل)

    1

    2

    3

    4

    سیستم صوتی + کنترل سیستم صوتی وصل ظده به فرمان

    مونو رادیو کاست - RB3

    مونو رادیو سی دی - RD3

    تهویه هوا با فیلتر pollen

    با کنترل دستی

    کنترل اتوماتیک

    پشت سری جلو

    با تنظیم ارتفاع

    با قابلیت تنظیم ارتفاع و جهت

    شیشه بالابر برقی

    الکتریکی

    الکتریکی با کنترل سمت راننده

     

    ایمنی

    سپرها : تزریقی همرنگ بدنه با چراغ مه شکن

    ترمز دستی : کابلی

    پشت سری جلو : با تنظیم ارتفاع

    گیربکس شیشه عقب : با زمان قطع

    پشت سری صندلی عقب : 1/3 & 2/3

    کمربند : با سیستم کشنده اولیه برای سرنشینان جلو

    درها و در صندوق : قفل مرکزی با کنترل از راه دور

    3

    1

    2

    3

    4

    مشخصات ترمزها

    هیدرولیکی دو مدار مستقل

    هیدرولیکی دو مداره مستقل، مجهز به ABS سیستم ترمز ضد قفل شدن

    ترمز جلو

    دیسک

    دیسک بادخور

    ترمز عقب

    کاسه ای

    دیسکی

    کیسه هوای ایمنی

    -

    راننده + سرنشینان

     

    پژو 405:

    با توجه به قدمت طراحی بدنه پیکان و خارج از رده بودن تکنولوژی ساخت آن و نیاز شدید به سرمایه گذاری مجدد برای قالب های بدنه و تجهیزات مورد نیاز .ایران خودرو تصمیم گرفت از سال 1368 پژو 405 را در مدل های GL و GLX تولید کند. این خودرو در سال 1987 میلادی با مدنترین تکنولوژی به عنوان جدیدترین مدل توسط پژو به بازارعرضه شد و در سال 1988 میلادی به عنوان بهترین اتومبیل سال در اروپا و همچنین به عنوان اتومبیل وارداتی به آمریکا انتخاب شده بود.خطوط جدید تولید پژو 405 نیز در تاریخ 13/9/1369 توسط رئیس جمهور کشورمان افتتاح شد.

    از سال 1369 مونتاژ و تولید انواع اتومبیل سواری پژو (از جمله پژو 405 جی ال ، پژو 405 جی ال ایکس 1580 و 2000 سی سی و پژو 405 جی ال ایکس اتوماتیک 2000 سی سی) در خطوط تولید سواری سازی به انجام رسیده است.

    ساخت داخلی قطعات این محصول از سال 1373 در دستور کار شرکت ساپکو قرار گرفت. تا پایان سال 1377 کل اقلام حذف شده از مجموعه قطعات وارداتی که حاصل تلاش صنعتگران ایرانی می باشد و معادل 77% بوده و با درنظر گرفتن اقلامی که جهت حذف از مجموعه قطعات وارداتی به پژو فرانسه اعلام شده است ، میزان ساخت قطعات داخل این خودرو به 89% بالغ خواهد گردید.

    بررسی های به عمل آمده حاکی از این بود که از میان قطعات مورد استفاده در تولید پژو 405 می بایست 35 قطعه به کلی تغییر می یافت و علاوه بر آن 84 قطعه کاملا جدید شامل 17 قطعه مربوط به بدنه و 67 قطعه تزییناتی ، طراحی و ساخته می شد و این مبنای فعالیت فشرده طراحان و مهندسین مرکز تحقیقات ایران خودرو قرار گرفت.

    کلیه محاسبات و اقدامات اجرایی این پروژه در مرکز تحقیقات ایران خودرو انجام شده و خودروی پژو 405 تشریفاتی (لیموزین) به عنوان اولین دستاورد این مرکز تحقیقاتی محقق شد.

    اعمال دقت و ظرافت در ساخت این خودرو تا بدان حد بود که موجب شگفتی کارشناسان بین المللی خودرو گردیده و با اختصاص جایگاهی در موزه پژوی فرانسه به خودروی تشریفاتی ساخت ایران ، توانمندی صنعتگران ایرانی به قضاوت جهانیان گذاشته شد. این خبر در جراید و محافل خارجی انعکاس وسیعی داشته و یکی از مجلات فرانسوی زبان از موفقیت ایران با تعبیر "وقتی پژو مرسدس بنز را مات می کند" یاد کرده است.

    پژو 405 ایران بهترین اتومبیل تولیدی در خاور میانه

    یکی از موفق ترین اتومبیلهای کلاس متوسط پژو که در سال 1988 توسط بسیاری از مجلات معتبر اتومبیل به عنوان اتومبیل سال انتخاب گشت ، اتومبیل پژو 405 می باشد.

    انواع مدلهای پژو 405 که علاوه بر فرانسه در انگلستان نیز ساخته می شود فقط به صورت سدان ( 4 در ) و استیشن بوده و موتور به صورت عرضی در امتداد پلسها نصب گشته است. در سالهای گذشته پژو با موتور 1.4 لیتری نیز تولید می گشت ولی به دلیل محدودیتهای کنترل گازهای خروجی از اگزوز این موتور از روی اتاق 405 حذف گردید. سال 1995 پژو با موتورهای تکنولوژی بالا و راندمان خوب به بازار عرضه می شد ، از جمله موتور 1.8 لیتری با قدرت 101 اسب بخار و تورک 153 نیوتن متر ، موتور دو لیتری با 121 قوه اسب و تورک 176 نیوتن متر که همگی مدلهای نامبرده به صورت 2 سوپاپ برای هر سیلندر می باشد. در ردیفهای بالاتر موتورهای چهار سوپاپ 2 لیتری با 2 میل سوپاپ بالایی با 150 اسب قدرت و 183 نیوتن متر و همچنین موتورهای اخیر با کمک سیستم توربو MI16 قدرت خود را به 196 اسب بخار و 196 نیوتن متر و رینگهای 16 اینچی و لاستیکهای 205 خود که T16 نامیده می شود ، می تواند شتاب صفر تا صد خود را به 7 ثانیه برساند و حداکثر سرعت 230 کیلومتر را به دست آورد. پژو 405 همچنان با موتور دیزل 1905 سی سی نیز عرضه شده که مدل معمولی با قدرت 68 اسب بخار و مدل توربو با 90 اسب بخار اتومبیل بسیار کم مصرفی می باشند.

    پژو 405 در دو مدل GL و GLX به بازار عرضه شده و یکی از بهترین اتومبیلهای مونتاژ شده در ایران می باشد. بدنه پژو 405 ایران در عین زیبایی و جاداری با طرح آئرودینامیک و با ضریب 31% در برابر جریان هوا مقاومت ناچیزی دارد

    فاصله دو محور عقب و جلو از هم 2669 میلیمتر بوده که مانند تمامی مدلهای پژو از حد متوسط کلاس خود فراتر می باشد. اکسل پژو 405 مجهز به بازوهای عرضی و فنرهای مارپیچ مجهز به فنر لول و کمک فنر ضد چرخش به کمک فنرهای دو جهته می باشد. سیستم تعلیق هر یک از چهار چرخ به صورت مستقل عمل کرده که سبب راحتی سرنشینان و چسبندگی بهتر در جاده و در مانورها می گرد.

    سیستم فرمان از نوع دنده شانه ای بوده که به صورت وضعیت بالا و پایین می توان بر حسب قد راننده آن را تنظیم نمود . تعداد دور غربال فرمان 4.1 دور و شعاع گردش 5.5 متر است. توضیح آن که تعداد دور قفل در قفل در مدل GLX که مجهز به کمک هیدرولیک است 3.1 دور می باشد.

    پژو 405 ایران دارای دو گاردان بوده و دیفرانسیل جلو می باشد و از این نقطه نظر تقسیم وزن 1020 کیلوگرمی خالص آن 605 کیلوگرم در جلو و 415 کیلوگرم بر روی اکسل عقب می باشد که نسبت تقسیم 59.3% در جلو و 40.7% در عقب فراهم می آورد. توضیح آنکه مدل جی ال ایکس پژو که وسایل آسایش بیشتری چون کولر ، فرمان هیدرولیک ، قفل مرکزی ، شیشه های برقی برای سرنشینان جلو و شیشه رنگی را فراهم می آورد ، وزنی حدود 10 کیلوگرم سنگین تر از مدل GL دارد. 

کلمات کلیدی: خودرو - ماشین - ماشین ها - موتور

موتور ماشين چگونه کار ميکند آيا تا به حال پيش آمده که کاپوت خودروي خود را بالا بزنيد و متعجب بمانيد که آن داخل چه خبر است ؟ موتور خودرو مي تواند نمايشگر يک سري قسمتهاي فلزي , لوله هاي مختلف و سيمهاي گيج کننده باشد . شما ممکن است که از رو

نحوه کار کردن موتور ماشين احتراق دروني : جهت پي بردن به نحوه کارکرد موتورهاي احتراق دروني , به کار بردن تصوير ذهني شما موثر خواهد بود . يک مثال خوب در اين راستا توپهاي جنگي قديمي هستند که شما احتمالا آنها را در فيلمهايا موزه ها ديده ا

ماشين‌هاي برداشت غلات (کمباين) مکانيزاسيون در برداشت غلات، هدف ديرينه کشاورزان بوده است. بريدن و کوبيدن دانه‌هاي ريز با دست پرزحمت بوده است. آثار بکار بردن يک ارابه درو کن چرخ‌دار در سرزمين گل (فرانسه و بلژيک امروزي) پيدا شده است. کمباين‌هاي اوليه

سيستم هاي تعليق خودرو سيستم هاي تعليق خودرو چگونه کار مي کنند؟ Your browser does not support inline frames or is currently configured not to display inline frames. هنگامي که مردم در مورد کارايي اتومبيل فکر مي کنند، معمولاً کلماتي نظير: اسب

جديد ترين پديده هاي خودرو اين بار BMW با در نظر گرفتن سليقه خريداران و حفظ محيط زيست، BMW سري 1 را به بازار عرضه مي کند. BMW تلاش مي کند که خودروها و توليداتش را با بيشترين توجه به سازگاري و حفاظت محيطي توليد کند. از موارد حائز اهميت ان

مقدمه: * تاريخچه ساخت خودرو در ايران توليد خودرو در ايران به سال 1337 (1958 ميلادي ) بر مي‌گردد که در آن سال ظاهراً با 000/000/200 ريال سرمايه گذاري کارخانه مونتاژ «جيپ» احداث شده است . در آن زمان تمام اجزاي اين خودرو به صورت کيت (CKD) وار

خودروهاي هيبريدي خودروهاي هيبريدي معمولا تلفيقي از موتور احتراق داخلي خودروهاي متداول با باتري و موتور الکتريکي يک خودرو الکتريکي هستند . اين تلفيق انتشارات ( گازهاي خوروجي ) اندک همراه با توان ، برد عملياتي و سوخت مصرفي مناسب خودروهاي معمول (

بررسي و معرفي انواع موتورهاي احتراق داخل: موتور ديزل: موتور ديزل توسط رادولف ديزل طراحي و به اصطلاح اختراع شد. در موتورهاي بنزيني بنزين قبل از ورود به سيلندر با هوا مخلوط شده و سپس تا اندازه اي که به خودسوزي نيفتد تحت فشار قرار ميگيريد و با جرقه

پروژه درس تحقیق و سمینار در رشته مهندسی مکانیک خودرو این تحقیق با ارائه مدل ارتعاشی غیرخطی و جامع از دسته موتورهای هیدرولیکی سعی بر ارائه مدل ریاضی کاملی جهت پیش­بینی صحیح رفتار سیستم دارد. مدل ریاضی سیستم، مدلی غیرخطی بر مبنای پارامترهای متمرکز تعریف­شده می­باشد. بدین منظور ابتدا معادله کوپله مومنتوم جامع سیستم استخراج شده است. جهت استخراج معادلات مومنتوم از معادلات حاکم بر ...

چکیده بسیاری از کشورها از ابتدای سال 1990 با توجه به قوانینی که برای کاهش تاثیر ضایعات خودروهای فرسوده بر روی محیط زیست وضع شده بود، برنامه‌های خود را در ارتباط با کاهش این ضایعات اعلام کردند. به هر حال کاهش عمر خودروهای در حال تردد باعث افزایش سیکل زمانی انتشار گاز CO2 می‌شود. این امر حتی در مورد خودروهایی که قرار است در آینده تولید شوند نیز صادق است، مگر اینکه در مورد ...

موقعیت و تاریخچه: کارخانه ایران خودرو در کیلومتر 14 جاده مخصوص کرج واقع شده است. در واقع جاده مخصوص کرج از میان کارخانه عبور می کند که آن را به دو بخش شمالی و جنوبی تقسیم کرده است. این کارخانه در مساحتی بالغ بر 2315170 متر مربع قادر به تولید انواع خودروها از قبیل اتوبوس، مینی بوس، سواری و وانت و کامیونت می باشد. این کارخانه در سال 1341 به نام کارخانجات صنعتی ایران ناسیونال بنیان ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول