دانلود تحقیق فرآیند تولید محصول پم پم

Word 123 KB 30354 23
مشخص نشده مشخص نشده مهندسی صنایع - مهندسی معدن
قیمت قدیم:۱۶,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۲,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • فرآیند تولید :

    تعریف تولید جریانی :

    فرآیند تولیدی است که در آن واحدهای محصول بطور متوالی از ترتیب عملیاتی یکسان با تجهیزات تخصصی که معمولاً در یک خط تولید قرار گرفته اند عبور می کنند.

    با توجه به اینکه محصولات در کارگاه پم پم دارای یک طرح اصلی هستند و این طرح در طی زمان ثابت باقی می ماند و برای بازار وسیع در نظر گرفته شده است.فرآیند تولید در کارگاه پم پم به صورت تولید جریانی می باشد.

    فرآیند تولید محصول پم پم :‍

    برای تولید پم پم،ارد بصورت پنومایک از مخزن بزرگ در نزدیکی کارگاه توسط لوله هایی به مخزن قسمت خمیر گیری که دارای ظرفیت 62 کیلویی می باشد ریخته می شود نیز همانند آرد از مخزن شکر بصورت پنوماتیکی توسط لوله هایی به مخزن به ظرفیت 37 کیلویی در قسمت خمیر گیری ریخته می شود.تخم مرغهای مورد نیاز در خمیر پس از حمل از انبار پس از ضدعفونی در قسمت تخم مرغ و جدا کردن پوسته تخم مرغ توسط دستگاه تخم مرغ شکن در سطلهایی ریخته و پس از وزن به قسمت خمیر گیری حمل می شود.

    دیگر مواد لازم مورد استفاده در خمیر از جمله : جوش شیرین،اسید سیتریک،نمک،ضد کپک و غیره پس از وزن شدن توسط متصدی وزن کشی به قسمت خمیر گیرحمل می شود.روغن مورد نیاز پس از حمل از انبار پس از ذوب شدن و وزن شدن در سطلهایی به قسمت خمیر گیری حمل می وشد.این صورت مورد استفاده در خمیر در قسمت بیسکویت تهیه می گردد و در همه خطوط مورد استفاده قرار می گیرد،اینورت مورد استفاده در کارگاه پم پم با لوله به مخزن ذخیره اینورت کارگاه پم پم فرستاده می وشد و پس از وزن اینورت در سطل هایی ریخته شده و به قسمت خمیر گیری حمل می شود.در قسمت خمیرگیری،اپراتور ابتدا روغن،نمک،ضایعات پم پم(آسیاب شده)و گلوکز با اینورت مخلوط شده را به میکسر خمیر گیر ریخته و پس از قرار دادن درب خمیر گیر به مدت 60 ثانیه توسط میکسر مخلوط می وشد در مرحله دوم،اپراتور آب،شکر،تخم مرغ و اسید که با اسانس مخلوط شده را به درون میکسر خمیر گیر اضافه می کند و پس از قرار دادن درب میکسر به مدت 90 ثانیه مخلوط می کند و در مرحله سوم آرد و جوش شیرین را ریخته و حداقل به مدت 30 ثانیه توسط میکسر مخلوط می نماید،پس از آماده شدن خمیر،خمیر توسط لوله هایی به یک مخزن که روی آن صافی قرار گرفته است ریخته می شود و پس از عبور از صافی به مخزن دیگری ریخته شده و از آن مخزن توسط لوله هایی به روی نقاله صحنه ای ریخته می وشد.مقدار خمیر ریخته شده روی نقاله توسط دپارتیور کنترل می گردد تا از کم و زیاد شدن خمیر که موجب افزایش ضایعات می گردد جلوگیری می شود.

    خمیر پم پم پس از حرکت روی نقاله صفحه ای دکور تهیه شده توسط دستگاهی به روی خمیر پم پم ریخته می شود و پس از کمی حرکت به مرحله پخت می رسد.

    مرحله پخت دارای دو مشعل می باشد که خمیر در مشعل اولی به مقدار 180 درجه حرارت داده می شود 12 درصد از رطوبت خمیر کشیده می شود و در مشعل دوم که 200 درجه حرارت دارد پم پم ریخته شده پس از حرکت بر روی نقاله به قسمت برش رسیده پس از برش طولی پم پم کرم تهیه شده به وسیله لوله هایی از مخزن به روی پم پم ریخته می شود و به وسیله دستگاهی نان پم پم(که روی آن کرم ریخته شده حرک می کند)به روی نیمه دیگر که دارای کرم می باشد برگردانده می شود و پس از حرکت بر روی نقاله توسط دستگاه دیگری به صورت عرضی برش می گردد،پس از حرکت به چهار قسمت تقسیم شده،هر قسمت توسط نقاله هایی و به یک دستگاه بسته بندی هدایت می شود و پس از بسته بندی روی روی نقاله ها حرکت کرده و در کار تنها جمع می گردد.کار تنها جمع می گردد.کاتنها پس از قرار گرفتن روی نقاله صفحه ای بطرف انبار محصول حرکت کرده و پس از خوردن شماره و تاریخ توسط دستگاه شماره زن توسط اپراتور بسته بندی شده روی پالت قرار می گیرند و پس از جمع شدن در انبار موقت در پایان پیفت کاری،محصولات تولید شده همان شیفت به انبار اصلی تحویل می گردد و از آن انبارها به محل های فروش توزیع می گردد.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    انبار داری

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    انبار داری:

    انبار داری عبارت است از دریافت مواد و اقلام،نگهداری صحیح و تحویل به موقع آنها به مصرف کننده با رعایت مقررات و دستورالعمل های سازمان به نحوی که با اعمال کنترل دقیق،از میزان موجودی کالا در انبار و مقدار مصرف آن،و نیز از انباشته شدن بیش از حد موجودیتها جلوگیری شود.

    تعریف انبار :

    انبار به محل یا فضایی گفته می شود که بر اساس سیستم طبقه بندی صحیح،مواد اولیه،کالای نیم ساخته،محصول نیم ساخته،محصول نیم ساخته شده و یا فرآورده های مختلف بازرگانی در آن نگهداری شود.

    انواع موجودیت های انبار

    اجناس و کالاهای موجود در انبار شرکت را می توان به پنج دسته تقسیم کرد :

    1)مواد خام و مواد اولیه:این مواد برای ساختن محصولات استفاده می شود.

    2)کالاهای ساخته شده:کالاهایی که از نظر ساخت به مرحله تکمیلی رسیده و آماده فروش هستند.

    3)قطعات یدکی ماشین آلات:جهت تعمیر ماشین آلات و دستگاهها بکار می روند.

    4)مواد و لوازم مصرفی

    5)اجناس اقساطی:اجناسی که به دلیل کار مداوم مستهلک شده یا به علل فنی دیگر معیوب و غیر قابل استفاده تشخیص داده شده اند.

    انواع انبار:

    انبارهایی که در مؤسسات مختلف جهت نگهداری اقلام از آنها استفاده می شود عبارتند از:

    1.انبار پوشیده

    2.انبار سرپوشیده

    3.انبار باز

    4.انبار مخصوص

    انبار مورد استفاده در شرکت مینو از نوع اول(انبار پوشیده)می باشد.اجناس و مواد در این شرکت به دلیل حساسیت و مواد خاصی که در ساختمانشان بکار رفته،باید در انباری که همه اطراف آن بسته و دارای سقف است نگهداری وشند تا در مقابل نور مستقیم آفتاب و برف و باران خاصیت خود را از دست ندهند.

    انبار مواد اولیه کارگاه پم پم و همچنین انبار محصولات ساخته شد آن در نزدیکترین  نقطه به کارگاه پم پم احداث شده است.

    ساخته شدن انبارها در کنار کارگاه پم پم موجب کاهش هزینه ها از جمله:هزینه نیروس انسانی کاهش هزینه ضایعات و تلفات ناشی از حمل مواد اولیه و محصولات ساخته شده خواهد بود.انبار مواد اولیه پم پم درست موازی با کارگاه تولید پم پم قرار گرفته و انبار محصولات نیز درست در روبروی کارگاه تولید پم پم قرار گرفته است که بسته های کارتن حاوی پم پم بطور اتوماتیک توسط نقاله تسمه ای به انبار هدایت می شوند.

     

     

    مخزن آرد و شکر

     

    انبار محصول ساخته

    شده(پم پم)

    کارگاه تولید پم پم

    انبار موقت

     

    انبار مواد اولیه پم پم

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    علت نگهداری موجودی :

    نگهداری موجودیتها در انبار،برای دستیابی به اهداف زیر،از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

    1.جلوگیری از بروز وقفه در عملیات تولید.

    2.جلوگیری از ایجاد نوسانات هنگام مواجه شدن با تقاضاهای نامنظم فصلی.

    3.جلوگیری از تحویل نو دادن بموقع محصولات.

    4.حذف عواملی که به نارضایتی مشتری منجر می شود.

    5.امکان ایجاد فرصت برای مدیران در جهت برنامه ریزیهای مستقل از یکدیگر.

    6.جلوگیری از ایجاد گلوگاهها در امر تولید

    ورود کالا به انبار

    کلیه کالاهای خریداری شده داخلی یا خارجی همراه با یک نسخه از فرم درخواست و تقاضای خرید از طریق مأمور تدارکات به انبار شرکت تحویل می شود.

    انبار دار پس از شمارش،توزین و اعمال کنترل های لازم به تحویل کالا و صدور رسید انبار اقدام می نماید.یک نمونه از فرم رسید انبار در زیر آورده شده است:

    صدور کالا از انبار :

    نحوه صدور مواد و قطعات از این قرار است که ابتدا واحد متقاضی کالای مورد نیاز خود را با تکمیل فرم برگ درخواست کالا از انبار و تأیید سرپرست یا مدیر کارگاه از انبار درخواست می کند.

    در صورت موجود بودن مواد،انبار به صدور حواله انبار اقدام می نماید و اگر جنس درخواست شده از مقدار درخواست کمتر باشد همان مقدار جنس به واحد متقاضی تحویل می گردد و با تنظیم درخواست خرید مالا اقدام و یک نسخه از فرم مزبور را جهت خرید به تدارکات ارسال می شود.

    در شرکت مینو بجای فرمهای درخواست کالا و حواله انبار،از فرم ادغم شده «درخواست و تحویل کالا از انبار» استفاده می شود.این فرم را متقاضی تکمیل و پس از تحویل کالا از طریق انبار،قسمت مربوطه تحویل گیرنده را امضاء می نماید.این فرم در 3 نسخه می باشد که نسخه اول در انبار باقی می ماند،نسخه دوم برای امور برنامه ریزی برای کنترل موجودی ارسال می گردد و نسخه سوم به قسمت حسابداری ارسال می گردد.یک نمونه از فرم برگ درخواست و تحویل کالا از انبار (حواله)در صفحه بعد آورده شده است.

    پس از تکمیل رسید انبار توسط انباردار،یک نسخه از این رسید به قسمت حسابداری،نسخه دیگر برای پرداخت بهای جنس و یک نسخه به کاردکس و یک نسخه به پرداخت بارنامه و نسخه پنجم به قسمت تدارکات و نسخه ششم به قسمت برنامه ریزی برای کنترل موجودی انبار فرستاده می شود.

    در صورتی که مواد و قطعات خریداری شده،به بررسی فنی و تأیید به کیفی نیاز داشته باشند،انبادار ضمن صدور رسید انبار موقت ،برای حصول اطمینان از کیفیت کالای خریداری شده،نظرات کارشناسی را برابر فرم کنترل کیفیت از واحد کنترل کیفیت درخواست می کند این فرم به پنج قسمت تقسیم می شود که قسمت اول توسط انباردار تکمیل می شود و نوع کالا،تاریخ درخواست کنترل کالا و تاریخ ورود به انبار و سایر موارد ذکر شده در فرم مشخص می گردد قسمت دوم توسط قسمت کنترل کیفیت و قسمت سوم توسط آزمایشگاه تکمیل می گردد.قسمت چهارم توسط تکنسین آزمایشگاه تکمیل و امضاء می گردد و در نهایت رئیس یا مدیر کنترل کیفیت در صورت سالم بودن مواد دستور به مصرف مواد می دهد و فرم کنترل را امضاء و تأیید می نماید.

    پس از تکمیل فرم کنترل کالا نسخه اول و دوم کنترل به قسمت انبار و نسخه سو و ششم به قسمت برنامه ریزی و نسخه چهارم به قسمت کنترل کیفیت و نسخه پنجم به قسمت بازرگانی ارسال می گردد،یک نمونه از فرم کنترل کالا در صفحه بعد آورده شده است.

    پس از تکمیل فرم کنترل کالا نسخه اول و دوم کنترل به قسمت انبار و نسخه سو و ششم به قسمت برنامه ریزی و نسخه چهارم به قسمت کنترل کیفیت و نسخه پنجم به قسمت بازرگانی ارسال می گردد،یک نمونه از فرم کنترل کالا در صفحه بعد آورده شده است.

    کـنـتـرل کـیفـیـت کنترل کیفیت تعریف کیفیت : عبارتست از درجه ای که یک کالا می تواند رضایت یا نیاز مصرف کننده را برآورده کند و هرچه این نیاز با رضایت بهتر و بیشتر برآورده شود،گویند دارای کیفیت بهتر.

    تعریف کنترل: عبارتست از مجموعه عملیاتی شامل اندازه گیری یا آزمایشگاهی که بر روی یک فرآورده انجام می گیرد تا مشخص شود که آیا مشخصیات و ویژگی های آن فرآورده با مشخصات فنی یا استانداردها،مطابقت دارد یا خیر.

    تعریف کنترل کیفیت: عبارتست از مجموعه عملیاتی شامل طراحی،برنامه ریزی و اجرا که در یک تولیدی انجام می گیرد تا کیفیت محصول تولیدی یا خدمت عرضه شده با مشخصات مورد نظر تطبیق داشته و تولید محصول یا عرصه خدمت نیز از نظر اقتصادی در سطح قابل قبول قرار داشته باشد.

    کیفیت طرح و کیفیت تطبیق: کیفیت طرح عبارتست از کیفیتی که تولید کنندگان در نظر دارند به مصرف کننده عرضه کنند.

    برای دستیابی به بازار تقاضا،تولید کنندگان باید تصمیم بگیرند که چه نوع طرحی از نظر مواد،فرم شکل ظاهری،عملکرد و غیره تولید گردد تا برای مشتریان قابل قبول باشد.افزایش مرغوبیت در مواد اولیه،فرم توانایی های عملکرد یک محصول باعث رشد هزینه ها می گردد.

    شکل محصول،مشخصات،مواد،کاربرد محصول،دقت محصول،دوام محصول،تلورانس ها،هزینه ها نکته دیگری شود این است که کالای تولیدی همواره درصدی از سطح را ارضاء می کند.

    کیفیت تطبیق عبارتست از میزان تطبیق کیفیت محصولات تولید شده در فرآیند تولید با مشخصات کیفیت طرح است پس از طرح محصول و قرار گرفتن آن در خط تولید مشخص می گردد که فرآیند تولید کلیه واحدهای محصول رابطه مطلوبی تولید نماید که بایستی بررسی کامل کرد.

    افزایش میزان سرمایه گذاری کیفیت در ساخت نیز باعث پدیدار شدن عوامل زیر می گردد.

    1.ضایعات را کاهش می دهد.

    2.دوباره کاری را کاهش می دهد.

    3.محصول با کیفیت بهتری تولید می گردد.

    4.سهم بیشتری را بازار به کنترل درمی آید.

    5.اعتبار تولید در نزد بانکها و مشتریان به وجود می آید.

    اساس آماری نمودارهای کنترل: یک نمودار کنترل نمایشی از مشخصه های کیفیت در برابر شماره تولید یا زمان تولید می باشد که از نمونه ای اندازه گیری شده است و این نمودار شامل یک خط مرکزی است(CL)که مقدار میانگین مشخصه کیفیت را نشان می دهد دو خط افقی دیگر که به حد کنترل بالایی(UCL)و حد کنترل پایینی(LCL)نشان داده می شود و این خطوط کنترل حدودی انتخاب شده که اگر فرآیند تحت کنترل باشد تقریباً تمام نقاط بین این دو خط واقع شود و مادامی که نقاط داخل محدوده باشند،فرآنید تحت کنترل بوده و نیازی به انجام هیچ اقدامی نمی باشد،با این وجود اگر نقطه ای در خارج از این دو حد بالایی و پائینی رسم شود به عنوان مدرکی که فرآیند خارج مننترل باشند ولی به طور سیستماتیک یا غیر سیستماتیک یا غیر تصادفی رفتار کنند این نیز نشانه ای از خارج از فرآیند بودن محصول می باشد.

    انواع نمودارهای کنترل: نمودارهای کنترل بطور عمده به دو دسته تقسیم می شوند : 1.نمودارهای کنترل وصفی 2.نمودارهای کنترل متغیر نمودار کنترل متغیر: در مواقعی که کنترل مشخه کمی کالا مانند :وزن،حجم،اندازه و … مورد نظر باشد از نمودارهای کنترل کیفیت استفاده می شود.

    اطلاعات مربوط به وزن و طول پم پم در 25 نمونه 4 تایی و 15 نمونه 4 تایی در شیفت روز 12 ساعته برای کنترل پم پم در صفحه بعد آورده شده است.

    تاریخچه شرکت: شرکت صنعتی مینو خرمدره واقع در 85 کیلومتری زنجان به عنوان بزرگترین تولید کننده مواد غذایی در سال 1352 در اداره ثبت تحت شماره 15808 ثبت و تأسیس گردید و طی سالهای 1353 و 1354 کارگاههای مختلف آن بهره برداری رسید.

    این شرکت در زمینی به مساحت 52 هکتار واقع شده که دارای هفت کارگاه بسیار بزرگ می باشد،این شرکت دارای چهار ساختمان اداری،پانصد واحد انبار مواد اولیه محصول و یکصد و سی ونه واحد مسکونی برای کارکنان،دو واحد مهمانسرا و شش واحد ساختمان دیگر می باشد..شرکت صنعتی مینو خرمدره و پارس مینو تهران دو شرکت تولید کننده هستند که مسئول فروش محصولات و بازاریابی در داخل و خارج کشور به عهده شرکت قاسم(شرکت خوراک سابق)که هر سه شرکت قبل از انقلاب خصوصی بوده و مدیر آن شخصی به نام خسرو شاهی بود که در سال 59 – 58 شرکت ملی اعلام شد و تحت پوشش صنایع ملی ایران قرار گرفت.

    شرکت مینو یکی از کارخانجات بسیار بزرگ منطقه می باشد که در امر تولید مواد غذایی فعالیت دارد،محصولات این شرکت دارای محبوبیت اجتماعی در ایران و نیز خواهان زیادی در کشورهای تازه استقلال یافته،کشورهای غربی،افغانستان،پاکستان،بلغارستان،مجارستان و دیگر کشورهای اروپایی دارد.

    معرفی محصول پم پم: در کارگاه پم پم،مواد تشکیل دهنده پم پم در 3 قسمت تهیه می گردد که عبارتند از: 1.قسمت خمیرگیری 2.قسمت تهیه دکور 3.قسمت تهیه کرم قسمت خمیرگیری: در کارگاه پم پم در یک شیفت کاری 127 ساعته بطور متوسط 38 بچ خمیر تهیه می وشد که مواد تشکیل دهنده خمیر به شرح زیر است: نگهداری و تعمیرات نگهداری و تعمیرات: تعریف: فعالیت هایی به منظور حفظ و نگهداری هریک از تجهیزات در حد استاندارد با هزینه قابل قبول 1.انواع نگهداری و تعمیرات و تعمیرات بدون برنامه(اتفاقی) تعمیرات اصلاحی 2.نگهداری و تعمیرات برنامه ریزی شده نگهداری پیشگیری تعمیرات اتفاقی: فعالیت هایی در مواقع از کار افتادن تجهیزات و بروز خرابی در آنها به طور غیر منتظره تعمیرات اصلاحی: فعالیت هایی به منظور جلوگیری از بروز نقص در تجهیزات تعمیرات برنامه ریزی شده: فعالیت های برنامه ریزی شده با آینده نگری و نیز کنترل و ثبت انجام آنها.

    برنامه ریزی نگهداری و تعمیرات که به منظور حفظ تأسیسات صنعتی در حد استاندارد و قابل قبول صورت می پذیرد،شامل فعالیتهای برنامه ریزی،کنترل و پبت آنها می باشد.

    این برنامه ریزی،مواردی از قبیل نگهداری،پیشگیری،تعمیرات اساسی،تعویض برنامه ریزی شده قطعات،پیش بینی و تهیه لوازم یدکی،فعالیت های کارگاه تعمیرات در صورت وجود تعمیرگاه،پیش بینی و در نظر گرفتن تعمیرات اتفاقی،ثبت و نگهداری اطلاعات مربوط به ماشین ها،بهبود شرایط محیط کارخانه به منظور سهولت امر نگهداری و ساخت قطعات یدکی را شامل می گردد.

    در صورتی که برنامه ریزی صحیح و کاملی برای نگهداری و تعمیرات انجام شده و نیز کنترل صحیحی در اجرای آن اعمال شود،فقط تعمیرات بدون برنامه صورت می پذیرد،تعمیرات اتفاقی نیز معمولاً کمتر از ده درصد کل نفر،ساعت کاری موجود در بخش نگهداری را به خود اختصاص می دهد.

    طبقه بندی اجناس نت: در امر مدیریت و کنترل اجناس،طبقه بندی از اقدامات اولیه ای است که باید به آن توجه شود.وضعیت و موقعیت موجودی اجناس و قطعات را مشخص نموده و کار طبقه بندی این اجناس را آغاز کنید.

    مواد و اجناس انبار نت: 1)تجهیزات یدکی برای جایگزینی 2)قطعات یدکی برای خرابیها اضطراری و ناگهانی.

    3)اجناس و قطعاتی که همواره بصورت ذخیره اطمینان نگهداری می شوند.

    4)قطعاتی که توسط بخش نت اسقاطی منظور شده اند ولی امکان استفاده مجدد از آنها فراهم و مممکن است.

    5)ابزار و سایل بخش نت انواع برنامه های نت 1)برنامه های سالیانه نت.

    2)برنامه های ماهیانه نت 3)برنامه های هفتگی نت.

    فرم سالیانه پیشگیری: فرم سالیانه پیشگیری پس از تهیه شدن فرمهای پیشگیری مستقیماً از روی فرمهای پیشگیری تهیه می شوند،این فرمها ممکن است در اندازه های بزرگ به صورت تابلو نصب بر روی دیوار تهیه شوند.در این فرمها برنامه 12 ماهه هر سال برای بازرسی کلیه دارائیها(ماشین آلات،ساختمان،جاده،غیره)تهیه می شود.اطلاعات روی فرم سالیانه به شرح زیر می باشد: نام دارائی(ماشین،…) -شماره هفته هایی از سال که باید ماشین مورد بازرسی فنی قرار گیرد.

    -نوع بازرسی که باید در هریک از هفته های تعیین شده بر روی ماشین انجام گیرد.

    در نوع بازرسی مشخص می شود که بازدید مربوطه از انواع بازدیدهای مکانیکی،الکتریکی و یا غیره بوده و در عین حال این بازرسی در فواصل زمانی هفتگی،ماهانه،سه ماهه و غیره عمل می شود.

    برنامه هفتگی: این برنامه مستقیماً از روی برنامه سالیانه قابل برداشت ات مناسب است در شروع هر هفته این فرم برای هریک از کارگاههای تولید(به تفکیک هر کارگاه)آماده باشد،این فرم شامل اطلاعات زیر است: -نام و شماره ماشین هایی که در این هفته مورد بازرسی و عملیات پیشگیری قررا می گیرند.

    -نوع بازرسی که باید روی هر ماشین انجام شود.

    -زمان تقریبی لازم برای انجام عملیات بازرسی و پیشگیری.

    -روز مشخصه هفته(مثلاً شنبه،یکشنبه،…)که ماشین مورد بازرسی قرار می گرد.

    -ساعت مشخص روز که هر ماشین مورد بازرسی قرار می گرد.

    در تعیین روز و ساعت مورد نظر برای انجام عملیات،مناسب است که برنامه ریزی نت مراتب را با امور تولیدی هر کارگاه هماهنگ سازد.این فرم آخر هر هفته برای هفته بعد تهیه شده و به امضاء سرپرست نت و سرپرست امور بهره برداری(یا سرپرست تولید هر کارگاه)رسیده و نسخه ای از آن برای کارگاه تولیدی ارسال می گردد.

    سوابق تجهیزات: اطلاعات دقیق و کاملی از تمام قسمتهای ساختمانی و تجهیزات کارخانه که نیاز به برنامه ریزی نگهداری و تعمیرات دارند،ضروری است.

    اطلاعات زیر در مورد هریک از تجهیزات باید بطور دقیق مشخص گردد: 1.نام 2.شرح 3.شماره که تولید کننده،فروشنده و مصرف کننده.

    در فرم سوابق تجعیزات کلیه تعمیراتی که کلی دوره مشخص(یک سال،6 ماه و …)بر روی دستگاهها انجام گرفته را ثبت می کنند و با مراجعه به این فرمها می توان تعداد نقص های دستگاه و تعداد نقص های مشابهی که هر چند یکبار در یک نقطه تکرار شده اند مشخص می گردد و در تعمیرات آینده می تواند مؤثر باشد و وضعیت دستگاهها را نشان می دهد.در صفحات بعد برای نمونه فرمهای نگهداری و تعمیرات آورده شده است.

    پیشنهادات: با توجه به اینکه کارگاه پم پم در یک خط و در یک شیفت 12 ساعته(روزی کاری می کند)با توجه به این بالا بودن میانگین سنی کارکنان و پیر بودن آنان موجب خستگی کارکنان در شیفت 12 ساعته می وشد و کارآیی آنها را کاهش می دهد و با وجود اینکه بر طبق چارت سازمانی کارگران پم پم در برابر کارگران مورد نیاز برای تولید می باشد می توان از دو شیفت 8 ساعته به جای یک شیفت 12 ساعته استفاده کرد.

    همچنین در یک شیفت 12 ساعته پس از پایان کار کلیه دستگاههای قسمت پخت از جمله میکسر و مخزنهای خمیر و غیره باید شستشو شود که تقریباً یا ساعت از کار کارکنان صرف شستشو می شود و از زمانی که صرف تولید می شود می کاهد اما با کارگاه پم پم 24 ساعته کار می کند از تلف شدن زمان تولید را افزایش داد.

    منابع و مآخذ دیبائی.نادر،مدیریت خرید و اصول انبارداری،تهران:دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب،1379 الوانی.سید مهدی و مهندس نصرا… میر شفیعی،مدیریت تولید،مؤسسه چاپ و انتشارات آستان قدس رضوی،1372.

پمپ گازها: 1. پمپ گازهاي LPG : گاز مايع که گازهاي پروپان و بوتان با درصدهاي متفاوت همراه مقدار کمي گازهاي سريع الاشتعال که بعنوان کاتاليزور به آن افزوده مي شود طي مراحلي مخلوط و توسط پمپ هاي فشار مثبت در جايگاه هاي عرضه گاز مايع به مخازن وسايل نقل

تاریخچه شرکت تولید‌دارو در سال 1334 کارخانه تولید دارو در زمینی به مساحت حدود 78 هزار مترمربع زیربنا، با سرمایه‌ای معادل 20 میلیون ریال در جنوب فرودگاه مهرآباد ساخته شد. پس‌از نصب ماشین‌آلات مورد نیاز و صدور پروانه‌ای تأسیس و بهره‌برداری، قرار گرفت و در اردیبهشت ماه سال 1337 رسما افتتاح شد. فعالیت کارخانه ابتدا با 50 کارگر، کارمند و تکنسین و دکتر داروساز به‌ تهیه25 قلم محصولات ...

فصل اوّل: انتخاب و معرفی محصول الف- انتخاب محصول قابل ذکر است که برای انتخاب محصول با مراجعه به وزارت صنایع و معادن و دریافت لیست الیت های سرمایه گذاری از این لیست رنگ پودری با توجه به مزایای مختلف آن به که در ذیل به آن اشاره خواهد شد به موافقت رسید. ب- معرفی محصول 1- مزایای تولید رنگ های پوردی: استفاده از رنگ های پودری به عنوان یک روش رنگ کاری در سال های اخیر به طور چشمگیری ...

پنیر پروسس و جانشینها یا محصولات پنیری بدلی : مقدمه فرآورده ها محصولات در این گروه از محصولات پنیری با پنیرهای طبیعی متفاوت است به این صورت که آنها به طور مستقیم از شیر یا شیر آبگیری شده ساخته نمی شوند اما تا اندازه ای دارای اجزاء گوناگونی مانند پنیر طبیعی، شیر پس چرخ، آب، روغن کره، کازئین ، کازئیناتها، دیگر ترکیبات لبنی، روغن نباتی، پروتئینهای گیاهی و ترکیبات جزئی هستند. دو ...

مقدمه: در دنیای امروز، تمام سازمانها فقط یک هدف دارند، که البته منظور از این هدف اغلب تفکرات سازمانی است به تعالی سازمان و حفظ بقای سازمان می‌انجامد و در دنیای رقابتی امروز، فقط سازمانهایی قدرت فعالیت و ادامه حیات را دارند که بتوانند در هر لحظه به نیازهای مشتریان خود به موقع و با بهترین کیفیت ممکن و قیمت مناسب، پاسخ بدهند. در سازمانهای تولیدی، امروزه بحث تنوع محصولات و جایگزینی ...

آشنايي با مؤسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران مؤسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران به موجب قانون، تنها مرجع رسمي کشور است که عهده دار وظيفه تعيين، تدوين و نشر استانداردهاي ملي (رسمي) ميباشد. تدوين استاندارد در رشته هاي مختلف توسط کميسيو

بخش نخست: مقدمه همانطور که مي دانيم روغن محصولي است از فراورده هاي پالايشگاهي که از مواد نفتي مشتق شده است و ريشه ي معدني دارد يعني از تقطير نفت خام بدست مي آيد . بعضي از روغن ها داراي خواص پاک کنندگي خوبي هستند که البته اين خاصيت ب

مقادیر زیادی از انرژی برای پالایش اولفین های سبک، مثل اتیلن، در جداسازی محصولات پلیمری با نقطه جوش نزدیک به هم مصرف می شود. از آنجا که جداسازی اتیلن از اتان از نظر نیازهای حرارتی و فنی از مشکل ترین جداسازی هاست. جای زیادی برای بهبود اقتصادی فرایند اتیلن وجود دارد. هدف این مقاله، ارایه یک طرح صنعتی قابل اجرا برای برج های تقطیر یکپارچه حرارتی (HIDiC) برای جداسازی اتیلن از اتان با ...

شرکت رانيران تنها توليد کننده‌ي اتوبوس هاي Volvo در ايران شرکت رانيران تنها توليد کننده‌ي اتوبوس‌هاي Volvo در ايران مي‌باشد که در سال 1370 تاسيس شد اين شرکت داراي کارخانه‌اي به مساحت 130000 متر مربع است که مجهز به سالن‌هاي س

تاريخچه شرکت تو ليد کالا بازرگاني ملورين اولين توليد کننده وصادر کنند? يو نيت و صند لي دندان پزشکي در ايران است .اين شرکت که بزرگترين کارخانه ي توليد صندلي دندان پزشکي در خاورميانه به شمار مي رود در سال 1370تو سط ريا ست جمهوري جناب آقاي هاشمي ر

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول