دانلود تحقیق آیین نامه آموزشی شرکت صنایع الکترونیک ایران

Word 119 KB 30364 30
مشخص نشده مشخص نشده الکترونیک - برق - مخابرات
قیمت قدیم:۱۶,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۲,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • بخشی از محتوا
  • وضعیت فهرست و منابع
  • ماده 1- هدف: تدوین ضوابط و مقررات به منظور طی دوره‌های آموزشی بلند مدت و نحوه ارائه تسهیلات بر اساس ضوابط شرکت صنایع الکترونیک ایران برای پرسنل تحت پوشش.

    تبصره: کلیه پرسنل رسمی شرکت صنایع الکترونیک ایران اعم از مشمولین قانون آجا، سپاه، وزارت دفاع و شرکتهای تابع به صورت یکسان مشمول بهره‌مندی از مفاد این آیین نامه می‌باشند.

    ماده 2- آموزش هر واحد ملزم به تشکیل شناسنامه آموزشی برای کلیه پرسنل تحت پوشش می‌باشد.

    ماده 3- تعریف دوره‌های آموزشی بلند مدت: به دوره‌هایی اطلاق می‌شود که پس از طی آن فرد موفق به اخذ مدرک رسمی یا معادل در مقاطع مختلف تحصیلی بر اساس مقطع تحصیلی مصوب وزارت آموزش و پرورش و وزارت فرهنگ و آموزش عالی کشور و با دوره‌های داخلی صا همطراز با این مقاطع گردد.

    بخش 1: تعاریف

    ماده 4- تسهیلات تحصیلی: به کلیه خدماتی گفته می‌شود که از سوی شرکت به دانشجوی بورسیه، کارمند دانشجو و کارمند دانش‌آموز در زمینه امور آموزشی بلند مدت اعطاء می‌گردد و شامل موارد: بورس، انتساب، مأموریت تحصیلی، کمک هزینه تحصیلی، پرداخت شهریه، هزینه ‌ نوشت افزار، وام تحصیلی و . . .  خواهد بود.

    مده 5- دانشجوی بورسیه: به افردی اطلاق می‌گردد که در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و آموزشکده فنی شیراز وابسته به شرکت صنایع الکترونیک ایران مشغول به تحصیل بوده و فقط از کمک هزینه تحصیلی شرکت استفاده نموده و مشمول بورس تحصیلی می‌گرددند. بدیهی است شریط و ضوابط مربوطه در زمان بورسیه شدن دانشجویان ملاک خواهد بود. و با تغییر ضوابط و شرایط مورد، عطف به ماسبق نخواهد  شد.

    ماده 6- کارمند دانشجو: به کارمند رسمی اطلاق می‌گردد که در یک از دانشگاهها و یا مراکز آموزش عالی مشغول به تحصیل بوده و از تسهیلات تحصیل شرکت برابر مقررات بهره‌مند باشد.

    ماده 7- کارمند دانش‌آموز: به کارمند رسمی اطلاق می‌گردد که در یکی از دانشگاهها و یا مراکز آموزش عالی مشغول به تحصیل بوده و از تسهیلات تحصیلی شرکت برابر مقرارت بهره‌مند باشد.

    ماده 7- کارمند دانش‌‌آموز : به کارمند رسمی اطلاق می‌گردد که در یکی از مدارس و یا هنرستانها مشغول به تحصیل بوده و از تسهیلات شرکت برابر مقرارت بهره‌مند باشد.

    ماده 8- بورس تحصیلی: عبارتست از تسهیلات ویژه شرکت صنایع الکترونیک ایران جهت جذب دانشجویان دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و تأمین کادر مورد نیاز علمی شرکت از طریق:

    الف- پذیرش دانشجو در آموزشکده‌ها و مراکز آموزش عالی وابسته به شرکت صنایع الکترونیک ایران و پرداخت کمک هزینه تحصیلی در زمان تحصیل (مانند آموزشکده فنی شیراز).

    ب- مصاحبه و انعقاد قرارداد با دانشجویان سایر دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و پرداخت کمک هزینه تحصیلی در زمان تحصیل.

    ج- قرار داد با دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و پذیرش دانشجو از کنکور سراسری سازمان سنجش آموزش کشور (مازاد بر سهمیه سالانه دانشگاه مرجع).

    د- بورس تحصیلی خارج از کشور.

    تبصره 1- مشمولین بند الف و ب صرفاً کمک هزینه تحصیلی بصورت ماهانه دریافت نموده و زمان تحصیل آنها جزء سنوات خدمتی محسوب نمی‌گردد و پس از اتمام تحصیلات در صورت کسب معدل مورد نظر به استخدام شرکت در خواهند آمد و در غیر اینصورت کمک هزینه‌های آموزشی بطور کامل از  آنان دریافت می‌‌گردد.

    تبصره 2- ماده 9

    تبصره: این تسهیلات به پرسنل اعطاء می‌گردد که در دانشگاههای دولتی روزانه (خارج از محل جغرافیای خدمتی) در رشته های مورد نیاز پذیرفته شوند.

    ماده 10- مأموریت تحصیلی: وضعیت پرسنلی است که به صورت پاره وقت (روزانه و یا ساعتی) از خدمت منفک و جهت ادامه تحصیل به دانشگاه، مؤسسات آموزش عالی، مدارس و یا هنرستانهای مربوطه اعزام می گردند.

    بخش 2: ضوابط اعطاء تسهیلات تحصیلی به کارمند دانشجو

    ماده 11- لیست رشته‌های تحصیلی مورد نیاز شرکت صنایع الکترونیک ایران در مقاطع تحصیلی (کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا و . . . ) و تعداد تقریبی پرسنل مورد نیاز در خرداد ماه هر سال توسط معاونت اداری و معاونت طرح و برنامه از طریق معاونتها/ مدیریتهای آموزشی شرکتهای تابعه تهیه و به منظور آگاهی پرسنل اعلام می‌گردد.

    تبصره: مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا تابع اخذ مجوز از مبادی  ذیربط می‌باشند.

    ماده 12- شرکت کلیه پرسنل در آزمونهای ورودی پس از تکمیل و تأکید فرم مجوز شرکت در آزمون امکان‌پذیر است و صدور هر گونه گواهی یا معرفی نامه جهت ثبت نام در آزمونهای وردی از سوی معاونتهای تابع شرکت، منوط به تکمیل ارائه فرم «مجوز شرکت در آزمون» فرم شماره (1) توسط پرسنل خواهند بود.

    ماده 13- در صورت احراز شرایط، پرسنلی که در یکی از رشته‌های تحصیلی مورد نیاز شرکت با در نظر داشتن ماده 11 پذیرفته می‌شوند با تکمیل فرم مربوطه از تسهیلات تحصیلی بهره‌مند می‌گردند. (فرم شماره2)

    ماده 14- در صورتیکه پرسنل بدون رعایت ضوابط و مقررات این آیین‌نامه موفق به اخذ مدرک در یکی از مقاطع تحصیلی شوند هیچگونه تعهدی در خصوص ارتقاء خدمتی و حقوقی برای شرکت ایجاد نخواهند کرد.

    ماده 15- شرط ارائه تسهیلات تحصیلی به کارمندان داشتن حداقل 2 سال سابقه خدمتی (کار) در شرکت صنایع الکترونیک ایران می‌باشد.

    تبصره1- حداقل سابقه خدمتی جهت کارشناسانی که در دوره های کارشناسی ارشد پذیرفته می‌‌شوند یکسال و از کارشناسی ارشد به دکترا بدون سابقه کار تسهیلات ارائه خواهد شد.

    تبصره: 2- پذیرفته شدگان در دانشگاه علوم و صنایع دفاعی و آموزشکده فنی شیراز از داشتن شرط سابقه اشتغال بکار معاف می‌باشند.

    تبصره 3- پذیرفته شدگان مراکز آموزش عالی در کنکور سراسری بر طبق ماده ‌7 بند ج چنانچه به استخدام شرکت در آیند از شرط داشتن سابقه کار معافند.

    تبصره 4- فارغ التحصیلان ممتاز (رتبه‌های اول تا سوم در هر رشته ) که به استخدام شرکت در می آیند چنانچه سایر شرایط استفاده از تسهیلات تحصیلی برای ادامه تحصیل داشته باشند، از داشتن سابقه معافند.

    ماده 16- حداکثر سابقه کار جهت برخورداری پرسنل از تسهیلات تحصیلی برابر رابطه زیر محاسبه می گردد.

    ] (حداقل مدت تعهدات ناشی از تحصیل (سال)) 2[ -25 (سال)= حداکثر سابقه خدمت (سال)

    ماده 17- ارائه تسهیلات تحصیلی به کارمندان در طول خدمت فقط در یک مقطع تحصیلی و فقط یکبار امکان پذیر می‌باشد( به استثنای مواردی که با تشخیص مدیر عامل، تحصیل در مقطع تحصیلی بالاتر ضرورت داشته باشد).

    ماده 18- مدت بهره‌مندی کارمندان دانشجو تمام وقت متناسب، از تسهیلات تحصیلی حداقل زمان مجاز تحصیل طبق ضوابط روز وزارت فرهنگ و آموزش عالی در هر مقطع تحصیلی و برای کارمندان دانشجو پاره وقت مأمور برابر حداکثر مدت مجاز فوق و جدول زیر می‌باشد.

    مقاطع تحصیلی

    مدت بهره‌مندی از تسهیلات (تمام وقت، منتسب)

    مدت بهره‌مندی از تسهیلات (پاره وقت، مأموریت)

    کاردانی

    حداقل 2 سال

    حداکثر 3 سال

    کارشناسی

    حداقل 4 سال

    حداکثر 6 سال

    کارشناسی ناپیوسته

    حداقل 2 سال

    حداکثر 3 سال

    کارشناسی ارشد

    حداقل 2 سال

    حداکثر 3 سال

    دکترا

    حداقل 3 سال

    حداکثر 5 سال

    تبصره: برای دروس جبرانی (حداقل 10 واحد) با تشخیص مدیر صنایع و یا مدیر عامل شرکت مربوطه یک ترم تحصیلی به زمانهای فوق اضافه می‌گردد.

    ماده 19- انتساب و مأموریت تحصیلی برابر مقررات جاری از طریق اعلام معاونت/ مدیریت آموزش و مکاتبه با معاونتهای اداری برقرار خواهد شد و در دستور (حکم) اداری شرکت مربوطه درج می‌گردد.

    تبصره 1: منتسبین از نظر سازمانی ( از تاریخ انتساب) کارمند معاونت/ مدیریت آموزش محسوب می‌شوند.

    تبصره 2: تاریخ شروع و پایان تحصیلات از سوی معاونت / مدیریت آموزش اعلام می‌شود.

    تبصره 3: در صورت برگزاری کلاس در ساعات ادرای مأموریت تحصیلی بصورت زیر اعطا می‌گردد (بر طبق ارائه برنامه تحصیلی در هر ترم و تأئید دانشگاه)

    1- به ازاء هر واحد نظری        5/1 ساعت در هفته

    2- به ازاء هر واحد عملی         5/2 ساعت در هفته

    که بصورت تمام روز و یا بصورت ساعتی حداکثر تا 22 ساعت در هفته قابل استفاده خواهد بود.

    ماده 20- هر گونه اعطای تسهیلات  تحصیلی به کارمند دانشجو ایثارگر برابر ضوابط و مقررات آیین‌نامه آموزش ایثارگران مصوب ریاست جمهوری می‌باشد. 

ماده 1- هدف: تدوین ضوابط و مقررات به منظور طی دوره‌ های آموزشی بلند مدت و نحوه ارائه تسهیلات بر اساس ضوابط شرکت صنایع الکترونیک ایران برای پرسنل تحت پوشش. تبصره: کلیه پرسنل رسمی شرکت صنایع الکترونیک ایران اعم از مشمولین قانون آجا، سپاه، وزارت دفاع و شرکتهای تابع به صورت یکسان مشمول بهره‌مندی از مفاد این آیین نامه می‌باشند. ماده 2- آموزش هر واحد ملزم به تشکیل شناسنامه آموزشی برای ...

تاسيس شرکت در جهت اجراي تصويب نامه شماره 21192/ت24246 ه هيئت وزيران در خصوص شرکتهاي مادر تخصصي و با توجه به بند 10 تصويب نامه شماره 10876/ت 26561ه تاريخ 5/3/82 هيئت وزيران و به موجب قانون تشيل شرکت صنايع الکترونيک ايران و ماده 3 اساسنامه آن و مطاب

مجمع عمومی عادی صاحبان سهام اجزای تشکیل‌دهنده صورت‌های مالی به قرار زیر است: ترازنامه صورت سود و زیان 1-2- گردش حساب سود (زیان) انباشته صورت جریان وجوه نقد یادداشت‌های توضیحی: الف- تاریخچه فعالیت شرکت ب- مبنای تهیه صورت‌های مالی پ- خلاصه اهم رویه‌های حساب‌داری ت- یادداشت‌های مربوط به اقدام مندرج در صورت‌های مالی و سایر اطلاعات مالی صورت‌های مالی براساس استانداردهای حساب‌داری ...

فصل اول: 1-مقدمه مرکز اصناف و بازرگانان ایران که از این پس مرکز نامیده می شود، یک مرکز دولتی وابسته به وزارت بازرگانی است که بر اساس ضوابط و مقررات قانونی فعالیت می کند. با توجه به اینکه اصناف کشور مهمترین رکن بازرگانی داخلی محسوب شده و امکان فعالیت در حوزه بازرگانی خارجی و امر مهم صادرات را دارند و نیز با عنایت به اجزاء تاثیر گذار و متاثر از فعالیتهای اصناف یعنی دولت، بازار ...

مقدمه: صادرات حضور در بازار های خارجی است و این حضور نیاز به صرف هزینه دارد. شرکتهای صادراتی زیادی در کشور هستند که از عهده پرداخت هزینه های صادراتی بر نمی آیند. صادرات گاهی به قیمت ها و مهندسی خوب پروژه باز می گردد و گاهی به حمایت سیاسی نیاز دارد. صادر کنندگان ما هنوز دچار مشکلات و موانعی هستند و دادن جایزه صادراتی که در بسیاری از کشورها به محض انجام صادرات پرداخت می شود در ...

صنایع industries صنعت تاریخچه صنعت استان خراسان گویای آن است که گسترش آن در گذشته بر حمل ونقل کالا در جاده ابریشم متکی بوده و محصولات خراسان از قبیل منسوجات ، خشکبار ، صابون و سفال و ... از این جاده در داخل و خارج از کشور توزیع می شده است . با اختراع ماشین بخار و در پی آن ساخت کشتیهای بخار از اهمیت جاده ابریشم کاسته شد و محصولات استان نیز به صنایع تبدیلی (کشاورزی و دامی )از جمله ...

مقدمه : بخش بازرگانی به عنوان بخش واسط و پیوند دهنده دیگر بخش های اقتصادی استان از اهمیت ویژه ای برخوردار است وبطور عام کلیه اقداماتی را که در جهت کنترل و تنظیم بازار، تعیین و تعدیل قیمت ها، تأمین نیازهای عمومی، بررسی و رفع کمبودهای کالایی و توسعه و گسترش امر صادرات غیرنفتی استان و بازرسی و نظارت از کلیه واحدهای اقتصادی به انجام می رسد را دربرمی گیرد. برای نیل به این مقصود با ...

تاريخچه وروند رشد تکامل شرکت هپکو شرکت هپکو در سال 1354 شمسي باهدف توليد ماشين آلات راهسازي با سرمايه بخش خصوصي وسازمان گسترش ونوسازي صنايع وبا همکاري شرکت هاي اينترنشنال، پوکلين، ساکايي، دايناپاک ولوکومو در زمينه مونتاژ محصولات در زميني به مساحت 9

پيشگفتار ************** شرکت هپکو به عنوان يکي از مهمترين و معتبرترين شرکت ها در زمينه ساخت ماشين آلات راهسازي در ايران مطرح مي باشد که از آن مي توان به عنوان يکي از بهترين مکانها براي کارآموزان ياد کرد.کارآموزان مي توانند براي فراگيري و ت

شرکت هپکو در سال 1354 شمسی باهدف تولید ماشین آلات راهسازی با سرمایه بخش خصوصی وسازمان گسترش ونوسازی صنایع وبا همکاری شرکت های اینترنشنال، پوکلین، ساکایی، دایناپاک ولوکومو در زمینه مونتاژ محصولات در زمینی به مساحت 90 هکتار در شهر صنعتی اراک، شروع به فعالیت نمود. پس از پیروزی انقلاب اسلامی وبا توجه به سیاستهای دولت جمهوری اسلامی ایران در زمینه خودکفایی، نیار به توسعه وتعمیق ...

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول